GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνθρωπος του Μητσοτάκη...

. ....διευθύνει τον Αστακό. Ο Βασίλης Κούτσης… Του Δημήτρη Ατσαλή Οι Αμερικανοί δεν κάνουν τις δουλειές τους πρόχειρα και αυτό προκύπτει δι...

.
....διευθύνει τον Αστακό. Ο Βασίλης Κούτσης…

Του Δημήτρη Ατσαλή

Οι Αμερικανοί δεν κάνουν τις δουλειές τους πρόχειρα και αυτό προκύπτει διαχρονικά. Δουλεύουν με «δικούς τους» ανθρώπους σε όλες τις χώρες του κόσμου, φυσικά το ίδιο και στην Ελλάδα.
Στην προκειμένη περίπτωση -της μεταφοράς πυρομαχικών- προς ενίσχυση του Ισραήλ και ανεξαρτήτως αν αυτή η συγκεκριμένη παρτίδα δεν προχώρησε, αξίζει να τονιστεί ότι στο λιμάνι του Αστακού υπάρχουν όντως «δικά τους παιδιά», και μάλιστα πρόσωπα που βρίσκονται εδώ και δεκαετίες δίπλα στην οικογένεια της υπουργού εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη (Μητσοτάκη) - μην το ξεχνάμε αυτό.
Το μεγάλο αφεντικό και διευθύνων σύμβουλος στο ιδιωτικό λιμάνι του Αστακού είναι ο Βασίλης Κούτσης, ο οποίος την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ήταν Πρόεδρος στον ΟΛΠ, ενώ ταυτόχρονα ήταν και Ταμίας της Νέας Δημοκρατίας.
Άρα, η Ντόρα Μπακογιάννη και να μην ήξερε από τους Αμερικανούς τι συμβαίνει στον Αστακό -που ήξερε καλά-, σίγουρα ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ από τον (και) «δικό της άνθρωπο» Βασίλη Κούτση που διευθύνει το εκεί λιμάνι, διευκολύνοντας καταστάσεις, ως άνθρωπος της πιάτσας και με ανοιχτό μυαλό...
-------------------------

15 σχόλια

  1. ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ προς τα ΠΙΣΩ

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    ΟΛΠ
    ΑΣΤΑΚΟΣ
    ΑΔΕΛΦΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ

    ......


    αναζήτηση ενοχών-σκανδάλων
    (φωτιές,ζαχοπουλος, βατοπαίδι κλπ)

    ...τελικά έχει πολύ υπομονή ο ΚΚ


    -----------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΙ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.
    ΑΝ ΄ΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΟΣ ΕΧΕΙ 5.000 ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙΑ ,ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Νιβίτσα της Βορείου Ηπείρου στο μάτι του Κυκλώνα!

    Ανησυχητικές ειδήσεις και δυσάρεστες πληροφορίες μας έρχονται από την περιοχή της Χειμάρας και συγκεκριμένα από τη Νιβίτσα. Η Νιβίτσα λίγα χιλιόμετρα μετά τους Αγίους Σαράντα, είναι το χωριό εισόδου προς τα υπόλοιπα χωριά της Χειμάρας και προς την πόλη Χειμάρα. Τις μέρες που περνούμε δοκιμάζεται σκληρά από τις Αλβανικές αρχές. Χωριό ηρωομάχων η Νιβίτσα, γενέτειρα του Δημήτριου Δούλη, αξιωματικού του Ελληνικού στρατού, υπουργού των Στρατιωτικών της Αυτόνομης Ηπείρου του 1914, τιμάται ιδιαίτερα για τους αγώνες των κατοίκων του να κρατήσουν την ορθόδοξη πίστη τους και το Ελληνικό τους φρόνημα. Τους αγώνες αυτούς οι Νιβιτσιώτες τους πλήρωσαν με θυσίες και αίμα.

    Οι «νοσηρές ορέξεις» των Αλβανών κυβερνώντων να καταπατήσουν τις παραλίες της Χειμάρας και να οικειοποιηθούν τις περιουσίες των Χειμαριωτών έχουν ενταθεί. Οι κάτοικοι της Νιβίτσας βρίσκονται στη δίνη του κυκλώνα και αγωνίζονται, μόνοι τους σχεδόν, να αντιμετωπίσουν τις βιαιότητες και την βάρβαρη συμπεριφορά της αστυνομίας, ώστε να αποφύγουν την διαρπαγή της γης, που τους κληροδότησαν οι πρόγονοί τους, από τις Αλβανικές αρπακτικές διαθέσεις.

    Η προσπάθεια καταπάτησης της παραλίας της Νιβίτσας είχε αρχίσει πριν από δυο μήνες. Τότε, στην Κακομιά (παραλία της Νιβίτσας), σε μεγάλο αριθμό στρεμμάτων που έχουν περιφράξει, δήλωσαν ότι προτίθενται να οικοδομήσουν μεγάλο τουριστικό συγκρότημα (τουριστικό χωριό). Εμφανής ο στόχος τους να …στραγγαλίσουν οικονομικά τους κατοίκους της Νιβίτσας και να αρπάξουν τις περιουσίες τους. Με το χρόνο να αξιοποιήσουν δήθεν όλες τις παραλίες της περιοχής, μη λογαριάζοντας τις ενστάσεις και τα παράπονα των ντόπιων. Στις αρπαγές ήταν πάντοτε ικανοί οι Αλβανοί.

    Οι Νιβιτσιώτες στις ενέργειες αυτές των Αλβανικών αρχών αντέδρασαν. Ακολούθησαν συγκρούσεις, ταραχές, συλλήψεις και βιαιοπραγίες. Ο Πρόεδρος του χωριού και άλλοι τρεις συνελήφθησαν και κρατούνται μέχρι σήμερα παράνομα, χωρίς να τους απαγγελθεί κατηγορία, στα κρατητήρια της Ασφάλειας των Αγίων Σαράντα. Οι Νιβιτσιώτες δεν έκαναν τίποτε πέρα από το αυτονόητο. Προσπάθησαν να προστατέψουν τη γη που τους ανήκει και απέτρεψαν την εγκατάσταση της Τεχνικής Εταιρείας, που είχε αναλάβει την ανέγερση του συγκροτήματος.

    Από τότε (πέρασαν δυο μήνες) οι Νιβιτσιώτες έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους και εγκαταστάθηκαν στην παραλία για να φυλάνε τις περιουσίες τους. Την περασμένη Παρασκευή, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. 300 με 350 αστυνομικοί κατέφθασαν στις 6 η ώρα το πρωί και περικύκλωσαν το χωριό, χωρίς να επιτρέπουν την είσοδο και έξοδο των κατοίκων. Άρχισαν βίαιες συλλήψεις. Συνέλαβαν 15 κατοίκους και τους έστειλαν δεμένους στο Αργυρόκαστρο. Το πρωί της Παρασκευής, επίσης, έκλεισαν τον δημόσιο δρόμο που οδηγεί από τους Αγίους Σαράντα στη Χειμάρα. Απαγορεύτηκε κάθε πικοινωνία των κατοίκων. Ο δρόμος προς την Κακομιά κλείστηκε. Οι κάτοικοι που επαγρυπνούσαν φυλώντας τον τόπο τους απομακρύνθηκαν βίαια. Στην παραλία της Κακομιάς εγκαταστάθηκε η Τεχνική Εταιρεία, συμφερόντων της κόρης του πρωθυπουργού, όπως λέγεται, η οποία άρχισε τις εργασίες.

    Το χωριό περικυκλωμένο, πολιορκημένο από αστυνομικούς, οι τραμπουκισμοί και προπηλακισμοί χωρίς τέλος, μια κατάσταση δυσάρεστη που εγκυμονεί κινδύνους. Για το θέμα που ανέκυψε και τα τελευταία γεγονότα με την αστυνομική επέλαση στη Νιβίτσα, τα Μέσα Επικοινωνίας της Αλβανίας, έντυπα και ηλεκτρονικά, σιωπούν. Κάποιος Αλβανός δημοσιογράφος, με ανθρώπινες ευαισθησίες, σε κεντρικό τηλεοπτικό κανάλι των Τιράνων, υπερασπίστηκε το δίκαιο των κατοίκων της Νιβίτσας. Την επομένη, αλβανικοί κύκλοι, τίναξαν το αυτοκίνητό του με δυναμίτη στον αέρα.

    Και ενώ ο Πρωθυπουργός Σάλι Μπερίσα υποσχόταν την απόδοση και της εκκλησιαστικής περιουσίας, την οποία το προηγούμενο καθεστώς είχε δεσμεύσει, αντίθετα γινόμαστε μάρτυρες υφαρπαγής, με σκληρά αστυνομικά μέτρα, και περιουσιών που ανήκουν στους κατοίκους των παραλιακών χωριών της Χειμάρας.

    Δεν βλέπουμε σε τι διαφέρει το τωρινό καθεστώς, η «δημοκρατική» Αλβανική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Σάλι Μπερίσα, από το αλήστου μνήμης προηγούμενο χοτζικό, δικτατορικό καθεστώς. Και τότε φόβος και τρόμος, βιαιοπραγίες, εξορίες και βασανισμοί χωρίς τέλος και τώρα, με εκλεγμένη Κυβέρνηση, διαπιστώνουμε ότι οι προηλακισμοί, οι συλλήψεις και οι φυλακίσεις, η αστυνομοκρατία δεν έχει εγκαταλείψει την παλιά της τέχνη.

    Οι κλούβες της αστυνομίας βρίσκονται σε επιφυλακή και έτοιμες να δεχτούν τους Νιβιτσιώτες που αντιδρούν και να τους στείλουν να «φιλοξενηθούν» στον περίφημο «Καλιά» του Αργυροκάστρου. Η σκληρότητα και η βαναυσότητα επανήλθε στη Χειμάρα. Με τέτοια βίαια μέσα αγωνίζονται να κάμψουν το φρόνημα των Χειμαριωτών και να τους αναγκάσουν να υποκύψουν και να γονατίσουν στον κυρίαρχο.

    Η Νιβίτσα και ο ευρύτερος χώρος δέχεται καίριο πλήγμα. Το προηγούμενο καθεστώς επιχείρησε συστηματική αλλοίωση του εθνικού χαρακτήρα των κατοίκων. Μετέφερε μαζικά στο Νότο (Βόρειο Ήπειρο) Αλβανούς εποίκους από το Βορρά και ίδρυσε νέα χωριά. Διαπιστώνουμε ότι η ίδια πολιτική συνεχίζεται και από τις μετακομμουνιστικές κυβερνήσεις, με άλλους τρόπους και άλλα μέσα. Το κυβερνών Κόμμα προσπάθησε χρησιμοποιώντας αήθεις μεθόδους και μέσα φασιστικά να επιβάλει την απόφαση της κυβέρνησης, εκδιώκοντας τους νόμιμους κατόχους της γης των Πατέρων τους. Η πράξη αυτή φανερώνει έλλειμμα δημοκρατίας και έλλειψη δημοκρατικής συνείδησης.

    Δικαιώματα που για αιώνες τα σεβάστηκαν οι Τούρκοι, τα καταπατούν οι νέοι κυρίαρχοι. Πιέζουν τους κατοίκους που απέμειναν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και τη γη τους. Οι Νιβιτσιώτες και ευρύτερα οι Χειμαραίοι, με μια ανεξίτηλη ιστορία αγώνων και θυσιών, θα αγωνιστούν και τώρα, που κορυφώνονται οι άθλιες προσπάθειες αρπαγής των περιουσιών τους, για να παραμείνουν νοικοκυραίοι στον τόπο τους.

    Έχουμε τη γνώμη ότι η Αλβανική κυβέρνηση με τους αυταρχισμούς που μετέρχεται ευτελίζει τη δημοκρατία και τις δημοκρατικές διαδικασίες. Εάν, μάλιστα, όπως ευρέως διαδίδεται, οι ενέργειες αυτές αποσκοπούν σε προσωπικά οφέλη της κόρης του πρωθυπουργού, είναι αυξημένος ευτελισμός της δημοκρατικής τάξης. Η δημοκρατία κρίνεται σε καθημερινή βάση από τις πρακτικές των κυβερνώντων. Φαίνεται όμως ότι τα μαρξιστικά ιδεώδη και οι σταλινικές υποθήκες του Εβμέρ Χότζα, εμποδίζουν κάθε παρέκκλιση από την Χοτζική κληρονομιά.

    Ας αφήσουν οι Αλβανοί την υποκρισία των καλών φιλικών σχέσεων με την Ελλάδα. Το παιγνίδι τους στη Νιβίτσα και στον ευρύτερο Βορειοηπειρωτικό χώρο με τους διαβολικούς και πονηρούς σκοπούς είναι αποκαλυπτικό των προθέσεών τους.

    Νίκος Υφαντής

    Πηγή: Πρωϊνός Λόγος της Ηπείρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το χρημα και οχι μονο
    http://www.sernomy.gr/?q=node/338

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://politis-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_14.html

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΟΙ
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι και να είναι ΚΑΘΕ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» για τον κοσμάκι είναι χαφιέδες, τίνος δεν ξέρω αλλά Χ Α Φ Ι Δ Ε Σ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, όπως ήταν και η 17 Νοέμβρη ΚΑΙ το μόνο που πετυχαίνουν αυτές οι «οργανώσεις» είναι το κατεστημένο να βρίσκει δικαιολογίες να μας μπήγει πιο βαθιά το μαχαίρι του στην καρδιά και στο μυαλό.
    Μήπως με τις ενέργειες τους ο λαός εκτός από Ε Ν Τ Π Ω Σ Ε Ι Σ έχει δει τίποτα καλό,
    Ο Χ Ι.
    Μήπως σταμάτησαν οι κλεψιές στο δημόσιο από όποιον μπορεί και θέλει;
    Μήπως σταμάτησαν ή φρέναραν τα κάθε είδους σκάνδαλα;
    Μήπως σταμάτησαν οι Κουμπαριές;
    Απλά ο Α μεγαλολεφτάς έβαλε μπράβους, λεφτά δεν θα του λείψουν κι ούτε θα τα χάσει, από την εφορία θα του εκπέσουν τα περισσότερα.
    Το κράτος με τα δικά μας λεφτά του έδωσε αστυνομικούς να τον προσέχουν μην πάθει ο κόλος του, στον Β τραγουδιστή πάλι το κράτος πάλι με δικά μας λεφτά του έδωσε αστυνομικούς να τον προσέχουν, στον Γ δημοσιογράφο με δικά μας λεφτά πάλι αστυνομικούς, και σε όσους άλλους φοβούνται και έχουν τα μέσα αστυνομικούς πάλι με δικά μας λεφτά.
    Πόσες χιλιάδες αστυνομικοί είναι στην φύλαξη διαφόρων που έχουν τα μέσα;
    Ποιος τους πληρώνει;
    Και πόσες φορές εξευτελίζονται από τους ίδιους που έχουν αναλάβει την φύλαξη τους;
    Εκτός από αυτά το σοβαρότερο είναι ότι με τις πράξεις τους ενισχύετε το αστυνομικό κράτος εις βάρος πάλι του λαού, θα μου πείτε ένας φιλήσυχος άνθρωπος τι έχει να φοβηθεί από τους μηχανισμούς καταστολής; Και μόνο που τους πληρώνει του φτάνουν και του περισσεύουν, άσε την κακιά στιγμή.
    Για αυτό το λέω και το ξαναλέω, όλοι τους είναι Σ Κ Ο Τ Ε Ι Ν Α Ο Ρ Γ Α Ν Α είτε της ντόπιας εξουσίας είτε άλλων κύκλων από το εξωτερικό.
    Τι δουλειά είχε πχ. Η 17 Νοέμβρη με τον Τούρκο ; Η Τουρκία έχασε ένα πολίτη, η Ελλάδα σύρθηκε γονατιστή να ζητά συγνώμες και από την Τουρκία αλλά και να δίνει διαβεβαιώσεις λες και μπορούν να τηρηθούν ότι δεν θα ξανασυμβεί.
    Σκότωνε ή δεν σκότωνε κατά παραγγελία η οργάνωση αυτή;
    Τι δουλειά είχε με τον Μπακογιάννη, πιο ήταν το κακό που είχε κάνει στην χώρα μας; Μήπως θυμάστε ή βλέπετε τις άμεσες και μακροχρόνιες επιπτώσεις αυτής της δολοφονίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 14 – 01 – 2009


    ΤΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ» ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

    Στις 13-01-2009 ολοκληρώθηκε η δημόσια δημοπρασία των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου αξίας 2,5 δις €.
    Τα «παπαγαλάκια» των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, αλλά και των διαπλεκόμενων συγκροτημάτων της έντυπης ενημέρωσης, αγωνίζονται μανιωδώς να μας πείσουν, για τη μέγιστη επιτυχία του νέου Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, που μας προέκυψε από τον πρόσφατο ανασχηματισμό και της αναδομημένης Κυβέρνησης . (sik).
    Μιας Κυβέρνησης που «φιλοτέχνησε» με δοκιμασμένα, παλιά και ακατάλληλα υλικά ο «καταλληλότερος» (sik).
    Όμως όσο και να προσπαθούν τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» των διαπλεκόμενων ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ να μας παραπληροφορούν με μισές αλήθειες, παρ΄ ότι γνωρίζουν ότι η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα.

    • Επειδή οι πολίτες δεν μασάνε κουτόχορτο.
    • Επειδή οι πολίτες δεν είναι χαζοί.
    • Επειδή οι πολίτες έχουν καταλάβει το ρόλο που παίζουν τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» και τα διαπλεκόμενα αφεντικά τους.
    ( Συγνώμη νταβατζήδες ήθελα να γράψω σύμφωνα με τη ρήση του «καταλληλότερου» (sik).

    Θέτουν τα παρακάτω ερωτήματα:

    • Γιατί «κύριοι» καναλάρχες και εκδότες, (συγνώμη κρατικοδίαιτοι εργολάβοι και προμηθευτές ήθελα να γράψω), παρακινείτε τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» σας να παραπληροφορούν τον Ελληνικό Λαό???
    • Γιατί κανένας «παπαγάλος» δεν μας ενημέρωσε ότι η υπερκάλυψη, (άκουσον - άκουσον περίπου έξι φορές), έγινε από τις Τράπεζες διαθέτοντας ένα μικρό ποσό (2,5 δις €) από τα χρήματα (24 δις €) που τους χάρισε ο απερχόμενος Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, υλοποιώντας την εντολή του «καταλληλότερου» (sik)???
    • Από πότε νεόκοποι και άθλιοι γκεμπελίσκοι, είναι μεγάλη επιτυχία να δανείζεσαι με απεχθέστατους όρους από τους Τραπεζίτες, το 10% των χρημάτων που τους χάρισες???

    Ρεεεε πάρτε το χαμπάρι……… σας πήραμε πρέφα και δεν τσιμπάάάάά με!!!!!!!!!!!!!

    Ρεεεε…… ούύύύστ………. απ΄ εδώ διαπλεκόμενοι του κερατάάάάάά!!!!!!!!!



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκότωνε ή δεν σκότωνε κατά παραγγελία η οργάνωση αυτή;
    Τι δουλειά είχε με τον Μπακογιάννη, πιο ήταν το κακό που είχε κάνει στην χώρα μας; Μήπως θυμάστε ή βλέπετε τις άμεσες και μακροχρόνιες επιπτώσεις αυτής της δολοφονίας;

    14 Ιανουάριος 2009 6:06 μμ

    ==============================

    Το πιό γελοίο είναι, ότι το περίφημο σκίτσο που κυκλοφόρησε τότε, δεν ταιριάζει σε κανένα απο τα μπουμπούκια που κατηγορήθηκαν.

    Αχ κ. Χρυσοχοίδη μας!
    Τόση βεβαιότητα, ότι τους εξαρθρώσατε, που την είχατε βρεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπομονη δεν εχει ....αλλα εχει τον κωλο πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΛΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΕΘΑΑΝΩΩΩΩΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 14 Ιανουάριος 2009 5:45 μμ

    nai malaka tin apopsi tou galaziou politi na diavasoume na paei na gamhthi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδια τι εγινε ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ το χρυσο μου ? που ειναι ο καλος μου να κανει τις καθημερινες του γλυκες δηλωσεις? που ειναι ο ανταρτης ΤΑΤΟΥΛΗΣ ρε παιδια ? κανενας ξεφτιλας καμπουρακης, κανενας καταπτυστος οικονομεας , καμμια ξεφωνημενη τρεμη , τιποτα φτηνο λυριτζηδες και χαζο χατζηνικολαου ,ο πασπιτης ευαγελατος ? κανενας ρε παιδια δεν εχει πια πρωτη ειδηση τον καλο μου ? Ε ΡΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΕΡΒΙΕΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ, ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ.... τωρα ειναι η σειρα μας να γελαμε με την καταντια σου.. ΜΕΓΑΛΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση