GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Καστελόριζο στην ... Τουρκία!

...σύμφωνα με γνωστό τουριστικό οδηγό. Το Καστελόριζο, η Τουρκία και το Lonely Planet! . Το περιοδικό του γνωστού τουριστικού οδηγού προτεί...

...σύμφωνα με γνωστό τουριστικό οδηγό.Το Καστελόριζο, η Τουρκία και το Lonely Planet!
.
Το περιοδικό του γνωστού τουριστικού οδηγού προτείνει Χριστούγεννα στην Τουρκία -στο Καστελόριζο δηλαδή!
Ο φωτογράφος του Top Gear Νώντας Κουτσούκης πήρε στα χέρια του το καινούριο τεύχος του φρέσκου περιοδικού Lonely Planet, και κάποια στιγμή έφτασε σε ένα δισέλιδο που σαν περίεργο του έκατσε. "Χριστούγεννα στην Τουρκία", έγραφε πάνω, αλλά σαν οικείο του φαινόταν το παραθαλάσσιο χωριουδάκι που απεικονιζόταν. Πράγματι, η λεζάντα εξηγούσε πως πρόκειται για το Τουρικό νησί Καστελόριζο. Το φοβερό ήταν πως στην ίδια τη φωτογραφία υπήρχαν όχι μία, αλλά δύο Ελληνικές σημαίες, πάνω σε σπίτια.
Τώρα, εμείς δεν είμαστε από αυτούς που θα ξιφουλκήσουν ενάντια σε όλους όσοι χαράζουν δήθεν καταλάθος μια γραμμή απάνω σ' ένα χάρτη δυο χιλιοστά παραπέρα από εκεί που θα έπρεπε, επιθέμενοι μ' αυτό τον το τρόπο στα Εθνικά μας δίκια. Αλλά εδώ δεν πρόκειται για απλό λαθάκι. Δεν είναι απλή παρεξήγηση. Δεν είναι ένας τυχαίος εξοστρακισμός της γεωγραφικής αλήθειας.
Αν δηλαδή το Lonely Planet δεν ξέρει σε ποια χώρα βρίσκονται τα νησιά για τα οποία γράφει, πράγμα κάπως βασικό, πώς να το εμπιστευτείς όταν σου προτείνει πού να πας φας, ας πούμε;
Αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει ένα πράγμα: Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την εκδοτική βιομηχανία τόσο βάναυσα, που στο περιοδικό της εταιρίας με τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς οδηγούς στον κόσμο έχουν βάλει να γράφουν καθαρίστριες που δεν έχουν βγει ποτέ απ' το Μπράιτον, οι οποίες μάλιστα είναι και τυφλές.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Να σημειώσουμε εδώ πως το Καστελόριζο ενώθηκε με την Ελλάδα μόλις το 1947. Πριν ανήκε στην Αγγλία. Και, ναι, ο Νώντας έχει ήδη στείλει κραχτικό email στο περιοδικό.
Α.Σ.
--------------------------------

23 σχόλια

  1. Μα τι το ψάχνετε? Όταν η Τουρκία αλωνίζει τον Ελληνικό εναέριο χώρο και εμείς λέμε ότι κάποτε θα καταλάβει ότι αυτο δεν είναι σωστό τότε εμείς οι ίδιοι τρώμε τα "μούτρα μας". Ασκήστε μια έντονη επιθετική στάση προς την Τουρκία. Ασκήστε Βέτο στην ενταξιακή της πορεία, επεκτείνετε την υφαλοριπίδα στα 12 ναυτικά μίλια μην φοβάστε. Αν μείνετε έτσι άπρακτοι στο τέλος η Τουρκία θα γίνει υπερδύναμη της περιοχής και υπεύθυνοι θα είμαστε εμείς.
    ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παει ο Γιωργακης..

    Οι αμερικανοι τα βρηκανε με τον Κωστα και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο γιωργκο

    Αλλωστε δεν τραβουσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο βρε αλανια....
    το αναλαλύψατε επιτελους και σεις μετα απο μια σχεδον βδομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο καρατρόμπα!

    μόνο που το ΣΚ το κάλυψε συνολικά αξιοπρεπώς (επιμέρους γελοία) ο ALPHA.

    Αναμασάτε ξερά σκατά, καλή χώνεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για εξοστρακισμό μιλάει και η βλητική αυτοψία
    14 Ιανουαρίου 2009, 15:34

    Κατατέθηκε πριν από λίγο στον ανακριτή η βλητική αυτοψία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο 15χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, συμφωνεί σε γενικές γραμμές με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης.
    Αναφέρονται τρία πιθανά σημεία στα οποία βρισκόταν ο 15χρονος την ώρα που δέχθηκε την μοιραία σφαίρα. Πιθανολογείται ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε στην τρίτη τσιμεντένια μπάλα, που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο της οδού Τζαβέλα προς την Ζωοδόχου Πηγής.
    Σύμφωνα με την βλητική αυτοψία η απόσταση ανάμεσα στην τσιμεντένια μπάλα μέχρι το έδαφος ήταν 36.ω5 εκατοστά.

    ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ


    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. SHKATιάρη,

    να βγει. Αμέσως μάλιστα. Ξέρεις πόσοι τον περιμένουν "στην υποδοχή";

    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Πιθανολογείται ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε στην τρίτη τσιμεντένια μπάλα


    Βγάλτε τον. Μας καθυστερείτε!
    Τις "πιθανολογήσεις" θα τις αναλάβουν "άλλοι" για να μην κουράζεστε κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πρόβλημα θα το λύσει ο εισαγγελέας, ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα Δωδεκάνησα ανήκαν στην Ιταλία έως το 1947.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΟΙ
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπλουπερς = σκατά με σύνδεση DSL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 14 – 01 – 2009


    ΤΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ» ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

    Στις 13-01-2009 ολοκληρώθηκε η δημόσια δημοπρασία των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου αξίας 2,5 δις €.
    Τα «παπαγαλάκια» των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, αλλά και των διαπλεκόμενων συγκροτημάτων της έντυπης ενημέρωσης, αγωνίζονται μανιωδώς να μας πείσουν, για τη μέγιστη επιτυχία του νέου Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, που μας προέκυψε από τον πρόσφατο ανασχηματισμό και της αναδομημένης Κυβέρνησης . (sik).
    Μιας Κυβέρνησης που «φιλοτέχνησε» με δοκιμασμένα, παλιά και ακατάλληλα υλικά ο «καταλληλότερος» (sik).
    Όμως όσο και να προσπαθούν τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» των διαπλεκόμενων ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ να μας παραπληροφορούν με μισές αλήθειες, παρ΄ ότι γνωρίζουν ότι η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα.

    • Επειδή οι πολίτες δεν μασάνε κουτόχορτο.
    • Επειδή οι πολίτες δεν είναι χαζοί.
    • Επειδή οι πολίτες έχουν καταλάβει το ρόλο που παίζουν τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» και τα διαπλεκόμενα αφεντικά τους.
    ( Συγνώμη νταβατζήδες ήθελα να γράψω σύμφωνα με τη ρήση του «καταλληλότερου» (sik).

    Θέτουν τα παρακάτω ερωτήματα:

    • Γιατί «κύριοι» καναλάρχες και εκδότες, (συγνώμη κρατικοδίαιτοι εργολάβοι και προμηθευτές ήθελα να γράψω), παρακινείτε τα μισθωμένα «παπαγαλάκια» σας να παραπληροφορούν τον Ελληνικό Λαό???
    • Γιατί κανένας «παπαγάλος» δεν μας ενημέρωσε ότι η υπερκάλυψη, (άκουσον - άκουσον περίπου έξι φορές), έγινε από τις Τράπεζες διαθέτοντας ένα μικρό ποσό (2,5 δις €) από τα χρήματα (24 δις €) που τους χάρισε ο απερχόμενος Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, υλοποιώντας την εντολή του «καταλληλότερου» (sik)???
    • Από πότε νεόκοποι και άθλιοι γκεμπελίσκοι, είναι μεγάλη επιτυχία να δανείζεσαι με απεχθέστατους όρους από τους Τραπεζίτες, το 10% των χρημάτων που τους χάρισες???

    Ρεεεε πάρτε το χαμπάρι……… σας πήραμε πρέφα και δεν τσιμπάάάάά με!!!!!!!!!!!!!

    Ρεεεε…… ούύύύστ………. απ΄ εδώ διαπλεκόμενοι του κερατάάάάάά!!!!!!!!!



    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. NA KANEI GRHGORA O SYNASPISMOS POREIA STHN AMERIKANIKH PRESVEIA GIATI KATAPIEZOUME TA DIKAIOMATA TWN TOURKWN STO KASTELORIZO, KAI STO AGATHONHSI.
    NA GINOUN POREIES DIAMARTYRIAS GIA NA KATAGELTHEI H ELLHNIKH EPITHETIKOTHTA ENANTIA STA TIMIA TOURKIKA SYMFERONTA. NA APAITHSEI O SYNASPISMOS ME POREIES, KATALHPSEIS, KOUKOULOFOROUS, ANARXIKOUS, KAI ALLES PROODEFTIKES DYNAMEIS, NA AFOPLISTOUN TA ELLHNIKA NHSIA KAI H ELLADA NA KANEI PARAXWRHSEIS GIATI DEN EINAI DIKAIO NA MHN EXOUN KAI OI TOURKOI MERIKA NHSIA GIA TON TOURISMO TOUS.
    NA ENERGOPOIHTHOUN OLES OI SYNISTOSES TOU SYRIZA, KAI EPISHS TO PARATHRITHRIO GIA THN EFARMOGH THS SYTHIKHS TOU ELSINKI.
    O IOS THS ELEFTHEROTYPIAS NA DRASEI OSTE NA GINOUN SYNTONISMENES ENERGEIES ME TOUS SKOPIANOUS OSTE NA PIESTEI H ELLADA NA MHN PROVALEI PARALOGA AITHMATA OPOS YPERASPISH THS ETHNIKHS AKAIREOTHTAS, EKSOPLISMOS TOUS STRATOU, KAI ALLA TINA. NA ANOIKSOUN TA SYNORA ME THN TOURKIA WSTE NA ERXONTE ELEFTHERA LATHROPMETANASTES STHN ELLADA. (EKSALOU THELOUME POLYPOLITISMIKH KOINONIA)
    O IOS THS ELEFTHEROTYPIAS NA KAFTHRIASEI ME TON GNOSTO GEMPAILIKO TROPO TOU THS PARANOMIES THS ELLADAS.

    ENWSH ME THN TOURKIA TORA GIATI STON BALLIANATO ARESEI TO OTHOMANIKO SEX KAI EINAI DIKAIOMA TOU NA MPOREI NA APOLAMVANEI ELEFTHRA SAN ELEFTHEROS POLITHS TOU KOSMOU TIS ANTHROPINES SEXOUALIKES TOU DIASTROFES


    POU EISAI GERO TOU MORIA NA DEIS TA XALIA MAS NA KLAIS ME MAVRO DAKRY..


    FOTIA KAI TSEKOURI STOUS PROSKYNHMENOUS.
    MONO ETSI THA DOUME ASPRH MERA

    HLEIOS OLYMPIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Και, ναι, ο Νώντας έχει ήδη στείλει κραχτικό email στο περιοδικό.
    Α.Σ."

    O Nώντας έχει στείλει, η κορακοντόρα και ο "¨ακαταλληλότερος" τι κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μπλουπερς = σκατά με σύνδεση DSL

    14 Ιανουάριος 2009 5:50 μμ

    EMMONIKOΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μηπως ενοουσε Γαλοπουλα για τα Χριστουγεννα???
    (TURKEY FOR CHRISTMAS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πήρανε χαμπάρι ότι γ......στε και πλακώσανε και οι γύφτοι (οι Τουρκοι).

    Είμαστε για γέλια .
    Όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις ,τα τελευταία 10 χρόνια , υποστήριξαν την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαική Ένωση , αν βέβαια πληρούσε τα κριτίρια .
    Είχαν το απατηλό όνειρο ότι αν μπουν οι Τούρκοι στην Ευρώπη θα γίνουν ... καλοί γείτονες !!!
    Η Τουρκία είναι μια στρατιωτική δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδία . Το μόνο θέμα για το οποίο οι κοινοβουλευτικοί Τούρκοι τσακώνονται με τους στρατηγούς είναι το θέμα της ... μαντήλας !!!
    Αυτή η μαλακισμένη κοινοβουλευτική στρατοκρατορία μας αναγκάζει να ξοδεύουμε τα μαλιά της φτωχής κεφαλής μας σε εξοπλισμούς.

    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εκτακτο παραρτημα !!

    προσοχη - προσοχη !!


    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ . ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΑΛΟΣΗΜΙΤΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΥΤΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΑΜΕΣΟ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ 'ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ' ΕΙΣ 'ΚΕΜΑΛ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ ΓΚΕΙ ΑΦΕΝΤ' ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ.


    Η ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ 'ΕΛΛΗΝΙΚΗ' ΒΟΥΛΗ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙ - ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΟΡΟΠΕΔΙ )ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΑΡΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΙΧΙΟ ΓΙΑ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ.

    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΜΕ ΦΕΣΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΡΕΤΖΟΦΟΡΑ ΤΣΟΥΠΡΑ ΤΟΥ (συγνωμη τσιπρα του) ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΡΙΚΟ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΩΝ.

    δεν απεχουμε και πολυ απο τα ανωτερω αν το καλοσκεφτειτε... ενα βημα ειμαστε ..

    Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΤΑΣΕ ΤΟ 1974 ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΩΜΑΝΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΩΡΕΣ.... ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΕΣ TOYΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε παιδια τι εγινε ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ το χρυσο μου ? που ειναι ο καλος μου να κανει τις καθημερινες του γλυκες δηλωσεις? που ειναι ο ανταρτης ΤΑΤΟΥΛΗΣ ρε παιδια ? κανενας ξεφτιλας καμπουρακης, κανενας καταπτυστος οικονομεας , καμμια ξεφωνημενη τρεμη , τιποτα φτηνο λυριτζηδες και χαζο χατζηνικολαου ,ο πασπιτης ευαγελατος ? κανενας ρε παιδια δεν εχει πια πρωτη ειδηση τον καλο μου ? Ε ΡΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΕΡΒΙΕΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ, ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ.... τωρα ειναι η σειρα μας να γελαμε με την καταντια σου.. ΜΕΓΑΛΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όποιος ασχολείται με τον θαλάσσιο Τουρισμό, ξέρει πολύ καλά ότι τα δωδεκάνησα είναι τουριστικός προορισμός που ικανοποιείται μια χαρά μέσω Τουρκίας. Τουρκικά τουριστικά σκάφη ταξιδεύουν συνέχεια στην Ελλάδα, και είναι νομιμότατο. Κάποια εξ αυτών έχουν Ελληνική ή Ευρωπαϊκή σημαία, και κανένας δεν μπορεί να τα εμποδίσει να μπαινοβγαίνουν κατά βούληση, ούτε καν για τα γραφειοκρατικά.

    Ένα Ελληνικό σκάφος, μπορεί ανά πάσα στιγμή να βάλει στο πρόγραμμα του και προορισμούς όπως η Σμύρνη, η Αλικαρνασός κλπ. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα το προβάλλει στην διαφημιστική του καμπάνια.

    Για παράδειγμα, θα μπορούσε να αφιερωθεί μια μέρα κάποιου Ελληνικου προγράμματος στην περιοχή, στο αρχαίο θέατρο της Εφέσου. Προφανώς ο Έλληνας που θα διοργάνωνε κάτι τέτοιο, και θα πλήρωνε ένα περιοδικό για να προβάλλει την δραστηριότητα του, θα ονόμαζε το θέατρο Ελληνικό, ενώ οι Τούρκοι το θεωρούν Τουρκικό.

    Καλώς ή κακώς, οι Τούρκοι βλέπουν το Αιγαίο και την Ελλάδα ολόκληρη σαν κάτι που τους ανήκε και το έχασαν, ενώ εμείς βλέπουμε την Κωνσταντινούπολη και όλη την παραλία της Μικράς Ασίας, σαν υπόδουλη Ελλάδα.

    Πολύς καυγάς για το τίποτα γίνεται, για αυτό το δημοσίευμα, βολεύει ορισμένους να στρέψουν την προσοχή μας σε δήθεν προβλήματα με την Τουρκία, για να ξεχάσουμε τα σκάνδαλα, τις μίζες, το ξεπούλημα, τις κομπίνες, και την αγανάκτηση των νέων κλπ...

    Ας ξόδευε η Ελλάδα κάνα φράγκο, να διαφημίσει διακοπές στα Ελληνικά νησιά μέσα στον χειμώνα και τα Χριστούγεννα, ας μάθουμε κατι από τους Τούρκους, αντί να ξεσπαθώνουμε με εθνικιστικές κορώνες.

    Τι θα κάνετε όταν η τουρκία μπει στην ΕΟΚ, κάτι που υποτίθεται ότι σαν χώρα υποστηρίζουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση