GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καλιγούλας…

. Γράφει ο παπα-Ηλίας Υφαντής . Ο Καλιγούλας, διηγείται ο Τάκιτος, έβαζε τους άνδρες να παρίστανται στο βιασμό των γυναικών τους. Και τους ...

.
Γράφει ο παπα-Ηλίας Υφαντής
.
Ο Καλιγούλας, διηγείται ο Τάκιτος, έβαζε τους άνδρες να παρίστανται στο βιασμό των γυναικών τους. Και τους εξανάγκαζε να γελούν…
Κάπως έτσι-επιτρέψτε μου να πω- φαίνονται να σκέφτονται και κάποιοι συνήγοροι των Εβραίων. Οι οποίοι δυσανασχετούν και καταδικάζουν όσους καταδικάζουν το όργιο της κακουργίας του «περιούσιου λαού» σε βάρος των Παλαιστινίων.
Μα πώς είναι δυνατόν! Θα πείτε. Δεν βλέπουν, δεν καταλαβαίνουν, δεν αισθάνονται! Δεν καταλαβαίνουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων παραμένει φυσιολογική; Και, όπως είναι φυσιολογικό, φρίττει μπροστά στo ρεσιτάλ της πολιτικής και στρατιωτικής αλητείας Εβραίων και Αμερικάνων! Δεν καταλαβαίνουν ότι για τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων υπάρχει δίκιο και άδικο; Έτσι ώστε, όταν αντικρίζουν τέτοια τερατουργήματα απανθρωπιάς και διαστροφής να κυριεύονται από ιερή αγανάκτηση…
Και όμως! Με την όλη τους στάση και τη συμπεριφορά μοιάζουν οι πρωταγωνιστές και οι συνήγοροί τους σαν να μας λένε: Καημένα ανθρωπάκια! Εμείς δεν καταλαβαίνουμε ή εσείς ζείτε εκτός τόπου και χρόνου. Και δεν έχετε καταλάβει ότι οι Αμερικάνοι και οι Εβραίοι και όλο το υπόλοιπο σκυλολόι έχουν μεταλλάξει σε τέτοιο βαθμό τη φύση τους, ώστε οι εκατόμβες των θυμάτων και το όργιο των καταστροφών, που θλίβουν εσάς, να 'ναι γι' αυτούς γιορτή και πανηγύρι…
Κι ακόμη ότι έχουν υπερκεράσει τον καθιερωμένο κώδικα των πανανθρώπινων αξιών, ώστε να μην τους δίνουν πια την παραμικρότερη έστω αξία. Και ότι έφτασαν έτσι στη μεγαλύτερη ανακάλυψη, που είναι ο μετα-ανθρώπινος πολιτισμός. Που έχει ως υφάδι του το χρήμα και το αίμα. Το αίμα για το χρήμα. Και το χρήμα για το αίμα. Και όπου, καθώς συμπλέκονται και διαπλέκονται με το στημόνι της υποκρισίας και της διαστροφής, όλα μπορούν να επιτρέπονται…
Για Παλαιστίνιους και Λιβανέζους, για Ιρακινούς και Αφγανούς, για Σέρβους και Κύπριους να μιλάμε τώρα!
Είναι η ώρα να ψάλλουμε τα «ωσαννά» αποκλειστικά και μόνο στον άρχοντα και κυρίαρχο του κόσμου τούτου το… σατανικό άνθρωπο. Όπως είναι οι περισσότεροι απ' αυτούς, που σήμερα κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του κόσμου.
Σε τοπικό και σε διεθνές επίπεδο!…
-----------------------------

26 σχόλια

  1. ενα κρατος που υπαρχει εξ αιτιας μιας θρησκειας. φυλετικα οι σημερινοι ισραηλιτες δεν ειναι σημιτες ειναι χαζαροι-τουρκοι που ασπασθησαν τον ιουδαισμο.(Α.ΚΕΣΛΕΡ Η 13Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ) οι σημερινοι εσκεναζυ. μια θρησκεια που διδασκει μισος. (π.διαθηκη). μια π.διαθηκη που δινει στην νεα τον θεο της (θεο του μισους) γιαχβε-ιαχωβα. εναν θεο που ο παπα-ηλιας επικαλειται καθε ημερα. μια θρησκεια που μαζι με τις αιρεσεις της (χριστιανισμος στις 60000 παραλαγες του, ισλαμ στις 20000 παραλαγες του) ματοκυλαει καθε μερα τον πλανητη εδω και 2000 χρονια. και μια αρχουσα ταξη που εχει επιβαλει σε 100.000 παραλαγες αυτη τη θρησκεια με καθε κοστος.
    οταν οι λαοι ανακαλυψουν την ανεξιθρησκεια και αφησουν τον θρησκευτικο φανατισμο ενας καλυτερος κοσμος θα ξημερωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. από τα πιο ανούσια posts που έχω διαβάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ ΕΞΙΣΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ.
    Α ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ...παπα-ΗΛΙΑ!
    ΤΙΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aυτός χρειάζεται σ' ολόκληρο ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ "ΕΒΡΑΙΩΝ"...ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΕΙΤΕ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΕΙΤΕ ΣΕΡΒΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΙΟΝ ΤΩΝ ΣΦΑΓΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΟΤΑΝ ΟΜΟΔΟΞΟΙ ΟΧ ΣΕΡΒΟΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΑΗΔΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ-ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΑΝΤΙΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ. ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ισόβια καταδίκη για 16χρονο που μαχαίρωσε θανάσιμα μαθητή
    Ένας 16χρονος που συνελήφθη να γελάει αφού είχε τραυματίσει θανάσιμα με μαχαίρι έναν μαθητή, καταδικάστηκε σήμερα Παρασκευή σε ισόβια για ανθρωποκτονία.
    Ο Ντέϊβιντ Ιντόβου, 14 ετών, απεβίωσε στις 7 Ιουλίου 2008, τρεις εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του με μαχαίρι στο στήθος σε γήπεδο ποδοσφαίρου στο Σάουθουορκ, στο νότιο Λονδίνο.
    Ο Ιλάϊτζα Ντεϊγιόνι,16 ετών, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία έπειτα από δίκη τον περασμένο μήνα και καταδικάστηκε σήμερα σε ισόβια.
    Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο Ντεϊγιόνι πλησίασε τον μαθητή που συμμετείχε σε ποδοσφαιρικό αγώνα και χωρίς προειδοποίηση τον χτύπησε με το μαχαίρι στο στήθος στην πλευρά της καρδιάς.
    Ο Ιντόβου κατέρρευσε σ' ένα γειτονικό δρόμο. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά δεν συνήλθε από το κώμα.
    Όταν ο Ντεϊγιόνι συνελήφθη δύο ημέρες αργότερα φορούσε ένα μπλουζάκι με αίμα που, έπειτα από εξετάσεις, αποδείχθηκε ότι άνηκε στο θύμα.
    «Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες, πολλοί από τους οποίους γνώριζαν τον κατηγορούμενο, ελάχιστοι ήταν αυτοί που δήλωσαν διατεθειμένοι να κατονομάσουν τον δράστη ή να βοηθήσουν στο έργο της ανάκρισης», δήλωσε ο Μίκ Νόρμαν, αστυνομικός επιθεωρητής.
    Ο δικαστής δήλωσε ότι ο Ιντόβου προερχόταν από μία αγαπημένη οικογένεια, ήταν υποδειγματικός μαθητής και πήγαινε τακτικά στην εκκλησία. Η μητέρα του Γκρέις δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο γιος της πήγαινε καλά στο σχολείο και ήθελε να γίνει μηχανικών αεροσκαφών. «Το μαχαίρι που έσκισε την καρδιά του Ντέϊβιντ θα αφήσει για πάντα ανοικτές πληγές στις καρδιές μας», πρόσθεσε.
    Ο δικαστής είπε ότι ο Ντεϊγιόνι πέρασε τα πρώτα του χρόνια με την γιαγιά του στην Αγκόλα μέχρι το 2000, όταν έφτασε με τους γονείς του στην Αγγλία.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΜΑΣΤΕ , ΕΑΝ ΑΥΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΝΤΕΙΓΙΟΝΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΡΕΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ , ΜΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο ασφαληστής Κοντομηνάς, ο διπρόσωπος Αλαφούζος και ο ξεφτίλας ο Κουρής. Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο μαλάκας ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Βρε μπούλη Κωστάκη, σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. polloi politikoi einai ypologoi gia viasmo - ekviasmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. apo thn poli erxomai kai stin korfh kannela...
    oi xristianoi einai h megaluterh egglhmatiki kasta stin istoria.
    Kati san to islam simera!

    A re papa 0a eisai pe0amenos otan oi jixantistes 0a petsokoboun ta eggonia sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πφτ, βλακειούλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παπά, είσαι ο τελευταίος που δικαιούται να ομιλεί για τους εβραίους.
    Η παλιά ΣΟΥ διαθήκη, παραθέτει άπειρα παραδείγματα όπου οι έχθροί του επιούσιου λαού σφαγιάζονται με τη βοήθεια του ψευτοθεού ΣΟΥ, για να μην αναφέρω για τα κεφάλαια με την παιδοκτονία, την παιδοφιλία, την αιμομιξία, τον σοδομισμό και όλες τις χριστιανικές συνήθειες που τόσο υποκριτικά καταδικάζουν τα κρυπτοgay αφεντικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οπως ακριβως ο κοσμος ο εφριττε και στις θηριωδιες των πρωτων χριστιανων για να μπορεσουν να εδραιωσουν την γελοια πιστη στο μπασταρδο που φυτευσε ενα "αγγελακι" στην κοιλια μιας παρθενας στην παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άπειρο θράσος έχει ο κληρικός της ιουδαϊκής αίρεσης να καταφέρεται εναντίον του Ισραήλ... Ποιόν κοροϊδεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΟΥ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ
    ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ.
    ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜ ΤΟ ΜΩΥΣΗ,
    ΤΟΥΣ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΧΙΕΣ...
    ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΛΟ ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΑΚΟΥΣ.

    ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΟΙ ΨΑΛΜΟΙ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ.
    ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΛΕΓΕΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
    ΚΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΗ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
    ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Η΄ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ, ΔΑΣΚΑΛΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παπά γιατί όπου κυριάρχησαν οι μουσουλμάνοι εξαφανίστηκαν οι χριστιανοί ή ζουν σε συνεχή απειλή για τη ζωή τους;Το Νταρφούρ σου λέει τίποτα με την ισλαμική κυβέρνηση να έχει σφάξει 400.000 από τους μαύρους χριστιανούς μέχρι τώρα και συνεχίζει ανενόχλητη;Αλλά εκεί βλέπεις δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους Εβραίους και Αμερικάνους ,το σκυλολόι όπως το λες-ακόμα και η παρομοίωση αναχρονιστική,ο κόσμος τώρα τα προσέχει τα ζώα,δεν τα πετροβολά και λαμπαδιάζει όπως κάνατε στην εποχή σου.Φρίκη το κείμενο σου όπως και να το δεις σκοταδιστή βρωμοφασίστα ,καμμία σχέση με το χριστιανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. άντε πάλι ο παπάς με το "λαθάκι" να μπερδεύει τους σιωνιστές με τους εβραίους... Μάλλον έτσι βολεύει την ορθόδοξη χουντοεκκλησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. παπα-Ηλία Υφαντή

    εσύ είσαι έξυπνος παπάς, γράφεις και στο ιντερνετ.

    Λοιπόν παρατα αυτή τη θρησκεία της απάτης του σκότους και της παρακμής και ελα μαζί μας.

    Τον Τακιτο μην τον διαβάζεις μεσα απο τις γραφές και τις απολογίες των απατεώνων ψευτοπροφητών σου, οι ιδιοι ψευτοπροφήτες οπλίζουν τα χέρια των δολοφόνων.

    Λοιπόν, αν είσαι καλός χριστιανός και αγαθός άνθρωπος, πέτα τα μαύρα ράσα, βγάλε το πένθος απο πάνω σου, φόρα ασπρα ρουχα λευκα και καθαρά σαν τη ψυχή σου και βγές στον ήλιο στο φώς.
    Κατω απο το φώς του ηλιου υπάρχει η αλήθεια.
    Εσένα δε σου παει το πένθος, δεν χρωστάς τίποτα σε κανένα ουτε προπατορικό αμαρτημα.
    Αλλοι χρωστουν και έβαψαν τα χερια τους με αίμα αθώων.
    Ξύπνα παπα- Ηλία και μετανόησε.

    Πού γεννήθηκες, τι γλώσσα μιλάς, γιατί υπηρετείς ξένο-εχθρό θεό;

    Μετανόησε παπα-Ηλία

    η ανοχή είναι συνενοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΟΝΤΕΡΙΚΕ

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΨΥΧΗ ?

    ΧΑΘΗΚΕΣ !!!!!!!!!!!

    ΑΚΡΙΒΟΘΩΡΗΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ?

    ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΙΝΕΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το άγαλμα που βλέπω πρέπει να είναι του Οκταβιανού Οκτάβιου Αύγουστου, του ανηψιού του Ιούλιου Καίσαρα. Αυτός ήταν στογγυλοπρόσωπος, ο Ιούλιος είχε φαλάκρα... μεγάλο μέτωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος : 16 Ιανουάριος 2009 11:45 μμ...ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΜΑΤΖ ΜΕΙΚΕΡΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΠΟΥΛΗ ΣΑΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΥΣΤΑΣΤΙΟΝ...ΜΙΑ ΦΑΛΑΚΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙΣΑΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΠΑ ΗΛΙΑ , ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.

    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΠΤΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αχ ρε ηλία, πάλι ξεφτιλίστηκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. RED LINE..
    ΜΑΖΕΥΩ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Διά : 16 2009 4:17μμ.

    ""....όταν λοιπόν
    ανακαλύψουν τήν
    ανεξιθρησκείαν....
    ....ενας καλύτερος
    κόσμος θά ξημερώσει"".
    Εύγε!!!!

    Κι άν λείψουν οί
    ""βάρβαροι"",μετά....
    τί!!!
    Θά μείνει άνεργος ό
    παπά-ΛΙΑΚΟΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Ο καθένας μίλησε κατά τη φύση του". Και για του Εβραίους και του Σιωνιστές η ίδια η πραγματικότητα...
    "Με χίλιες γλώσσες..."!
    Και βέβαια κανείς δεν μπορεί να τη διαψεύσει....

    παπα-Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση