GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εγχώρια και διεθνής τρομοκρατία...

...εξευτελίζει την ανθρωπότητα! . Από το http://greekmme.blogspot.com/ Η υπόθεση της επίθεσης στο νεαρό αστυνομικό ειδικό φρουρό των ΜΑΤ ή...

...εξευτελίζει την ανθρωπότητα!
.
Από το http://greekmme.blogspot.com/

Η υπόθεση της επίθεσης στο νεαρό αστυνομικό ειδικό φρουρό των ΜΑΤ ήταν άνανδρη, μας έλεγαν συγγγενείς του που έκπληκτοι πληροφορήθηκαν το γεγονός και απορούσαν για την... τρομοκρατική ενέργεια, που πλέον φοβίζει την Κυβέρνηση στο άκουσμα τέτοιων ενεργειών. Ο νεαρός Αδαμάντιος Μαντζούνης είμαστε σίγουροι ότι θα ζήσει ξεπερνώντας το πρώτο κρίσιμο 24ωρο και μάλιστα όπως αναφέρει το http://radio936.blogspot.com/ είχε μόνο 2 υπηρεσίας αποφοιτώντας απο την Σχολή προ λίγων ετών.
Παιδι των 700 ευρώ είχε όνειρο να κάνει δική του οικογένεια στην Αθήνα. Οι δικοί του άνθρωποι που κατάγονται απο την Κυπαρισσία και γνωρίζονται με τον συντάκτη μας εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την ενέργεια πιστεύοντας ότι κάποιοι έχουν βάλει στόχο τους αστυνομικούς που σίγουρα δεν ευθύνονται για λάθη άλλων! Η οικογένεια έχει χάσει προ ετών και άλλων άτομο με το ίδο επώνυμο εν ώρα καθήκοντος! Μάλιστα υπάρχει και άλλος Τριφύλιος που υπήρετεί στην περιοχή Εξαρχείων και γνωρίζονταν με τον νεαρό καθώς αφορά παιδιά που θέλησαν να υπηρετήσουν στο Σώμα και έχουν αποδείξει δείγματα γραφής στις τοπικές κοινωνίες που είναι ιδιαίτερα αγαπητά...
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ προκαλεί η οργάνωση των στόχων απο τους...δράστες θυμίζοντας αντίστοιχη δράση με την 17Ν καθώς η χειροβομβίδα που ερίφθη είναι όμοια με εκείνη που είχε βρεθεί στη γιάφκα της Οργάνωσης, αλλά και ο βαρύς οπλισμός που φέρουν. Θεωρείται ότι τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες προβληματιζουν την Κυβέρνηση και τη κοινωνία. Το σημαντικό είναι όμως ότι πιθανόν η 17Ν να μην έχει εξαρθρωθεί πλήρως όπως έλεγαν τότε οι εφημερίδες.
Μάλιστα θυμήθηκα ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε υπογραμμίσει κάποτε ότι 'η 17Ν δεν είναι ούτε πράσινοι, ούτε μπλέ, ούτε κόκκινοι...' υπονοώντας σαφώς τις πολιτικές προεκτάσεις και τα κόμματα. Τότε όμως γεννήθηκαν 2 ερωτήματα. Το πρώτο ότι αν δεν είναι κανένας μήπως είναι όλοι μαζί στο κόλπο; Το άλλο αν δεν συμβαίνει το πρώτο τότε ποιοί είναι εκείνοι που θέλουν αποσταθεροποίηση και τι σχέση έχουν με άλλες οργανώσεις.
Ισως το σχόλιό μας προ ημερών ότι υπάρχουν εξωθεσμικοί παράγοντες που θέλουν αστάθεια στη χώρα, αλλά και η εισοδος Μαφίας απο αλλοδαπούς που διαπλέκονται με τέτοιες οργανώσεις δεν ήταν τυχαίο. Μήπως θυμάστε τι είχε ειπωθεί όταν η Αλβανική μαφία και ο UCK είχε όπλα και μάλιστα Καλάσνικοφ επι ελληνικού εδάφους, τότε με την σύρραξη στη πρώην Γιουγκοσλαβία; Η μήπως κι εδώ κρύβονται μυστικές δυνάμεις και ξένες χώρες; Τι λέτε;
H άλλη τρομοκρατία του Κόσμου είναι διεθνής. Είναι τα συμβάντα στην Λωρίδα της Γάζας που χάνονται άδικα ζωές αμάχων, που αυτοξεφτιλίζεται ένας πόλεμος υποτίθεται για πολλούς λόγους, μια γενοκτονία που αποτελεί ανθρώπινο έγκλημα, μια διαρκής κατάσταση για λόγους τάχα θρυσκευτικούς και ελευθερίας. Οι Παλαιστίνιοι μπορούν να ζήσουν αρμονικά με τους Ισραηλινούς. Αλλά κάποιοι δεκαετίες τώρα μάλλον δεν το επιθυμούν. Απο την μία το Εβραικό λόμπυ που είναι αδίστακτο και απο την άλλη η Ιντιφάντα των μουσουλμάνων...
ΜΟΝΟ που λησμονούν την Αλήθεια. 1ον ότι ο Ιδρυτής της Χαμάς που χάθηκε- είδαμε τα τηλεοπτικά πλάνα- είχε υποστηρίξει ότι Ιντιφάντα σημαίνει πάθος για επιβίωση και αρμονική συνύπαρξη στο χώρο που δικαιούται ένα Έθνος,
2ον Μάλλον ξέχασαν ότι η Τζιχάντ δεν υφίσταται διότι στο Κοράνιο που έχει παραφραστεί απο αρχαίους χρόνους απο τους 12 Ραβίνους δεν ομιλεί για Ιερό πολεμο με άιμα αλλά για ιερό πόλεμο ειδεών και αντιλήψεων με στόχο την εξύψωση του ανθρώπου κοντά στο Θεό και όχι τον εξευτελισμό του,
3ον Γιατί άραγε ο μόνος που έφθασε κοντά σε συμφωνία ο γνωστός Γιτζάκ Ράμπιν που έβλεπε μπροστά δολοφονήθηκε απο τους ίδιους τους Ισραηλινούς;
4ον Γιατί χάθηκε η ηγετική μορφή του Αραφάτ που πάντα πίστεψε στο όνειρο και την ειρήνη;
ΜΗΠΩΣ άραγε αυτά τα παιχνίδια εξυπηρετούν αλλότριους σκοπούς, μήπως εξυπηρετούν κάποιες άλλες δυνάμεις που βρίσκουν έδαφος για πολιτική αποσταθεροποίηση και δολοφονίες αμάχων; Επομένως οι μεγάλες δυνάμεις του Κόσμου ας κατανοήσουν ότι η πυγμή τους μπορει να εδραιώσει την ειρήνη και να επιβάλλουν 2 ειρηνικά Κράτη αναίμακτα. Εκτός αν ισχύει αυτό το ρητό του Ευαγγελίου για εκείνους που εσταύρωσαν τον Χριστό "..άρον, άρον Σταύρωσον Αυτόν και το αίμα Αυτού έλθει προς εμας και τα παιδιά μας...". Αλλά τι φτάινει οι άμαχοι που χάνονται και σταυρώνονται απο ένα ηλίθιο και ένα άδικο πόλεμο;
----------------------------------

10 σχόλια

  1. Den "poylaei" allo o "anasxhmatismos"?

    den ntreposaste??? koroideyete ton kosmo gia 30 eyro??/ ayta elegan oi prainofrouroi tou dr koutsoukou stin Milioni se kati "dimoesiogrfius "aristerous me dexia tsepi" !
    O "pragmatikos anasximatismos" meta tis ekloges ...
    GIATI KANENAS DEN PIEZEI GIA EKLOGES???
    OLOI TROME??

    Tora trexte stin rigilis gia kanena taliro...
    Kiti Pasp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι πρεπει να ειναι και καλά οι τρομοκράτες СIA ,UCK,PKK και δεν ξέρω γω τι. Αμφιβάλλετε οτι μπορει να είναι εξέλειξη - παρακλάδια της 17Ν η πιστέψατε το παραμύθι πως η 17Ν συνελήφθη το 2004 ? Δυστυχώς σε αυτόν τον καταραμμένο τόπο υπάρχουν ακόμη νοσταλγοί τους (Τριαναταφυλόπουλοι και Ελευθεροτυπίες- τα βαποράκια ) αλλά και αρκετοί συνπαθούντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΛΕΜΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣΣΣΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΑΙΝΤΕ:

    ΛΕΩ ΑΝ ΦΥΓΕΙ(ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΡΗΜΑ -ΡΙΞΟΥΝ- ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ? ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ? ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ.

    ( ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ)

    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ POST.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "4ον Γιατί χάθηκε η ηγετική μορφή του Αραφάτ που πάντα πίστεψε στο όνειρο και την ειρήνη
    Σοβαρομιλας??Ο Αραφατ που ενω ειχε συμφωνησει με τονΚλιντον στο Καμπ Ντεηβιντ, μολις γυρισε πίσω ξαναρχισε τη (δεύτερη ) Ιντιφαντα..

    Δεν ειχε καμμια ορεξη να σταματησει τον πόλεμο.. Γιατι τότε θα επρεπε να ασχοληθεί με πρακτικα θεματα ( δρομους, υπονομους, σχολεία κλπ) ενω μεχρι τοτε φοραγε τη μαντιλα του και μαζευε λεφτα και , καθοτι σοσιαλιστής, εγλυφε και λιγο τα δαχτυλά του. Ειχε κοψειμαλιστα και επιδομα 100000$ το μληνα στη γυναικούλα του , την κ. Σούχα, για να περναει καλα στο ΧΙV διαμερισμα στο Παρίσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΡΑΤΑΜΕΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΡΗΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ (ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΥΤΟ), ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!

    Η ΕΤΟΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ (ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ IQ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ).

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΚΤΛ.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ.

    ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.
    ΘΥΜΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΤΑΡΣΙΑ" ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ "ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ".


    ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    1)ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
    2)ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ?? (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Η "ΒΟΛΕΜΑ" ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H Aθήνα άνοιξε από το 1996 τις πόρτες για την περαιτέρω σύσφιγξη και εξέλιξη των ευρωτουρκικών σχέσεων, με την σταθερή πεποίθηση ότι μια «ευρωπαϊκή» Tουρκία θα έδινε μέσα από περίπου «αυτοματικές» κοινοτικές διαδικασίες λύση στο ελληνικό πρόβλημα της εξ ανατολών πιέσεως της χώρας μας και στην υπόθεση της Kύπρου. Kαι εκφραστής της χαμογελαστής διπλωματίας της Aθήνας που ακολούθησε ήταν ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου ως υπουργός Eξωτερικών. Tόσο πολύ μάλιστα εμπιστευόταν ο σημερινός αρχηγός του ΠAΣOK την αμερικανική λογική για το θέμα της Kύπρου, ώστε δεν δίστασε να εκτεθεί δημοσίως υπέρ του «σχεδίου Aνάν», πριν από το δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Kύπρο.

    Hταν η πολιτική Σημίτη - Παπανδρέου η πιο «μαλακή» που ασκήθηκε ποτέ απέναντι στην Tουρκία, κατά τις συμβουλές και συστάσεις της Oυάσιγκτον.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Nέα Δημοκρατία και πριν και μετά τον Mάρτιο του 2004. Mόνη διαφορά, ότι ο πρωθυπουργός K. Kαραμανλής δεν βιάστηκε να πάρει, υπό διεθνή πίεση, θέση για το «σχέδιο Aνάν» πριν οι Eλληνοκύπριοι δώσουν τη δική τους γνώμη για το θέμα στο ιστορικής σημασίας δημοψήφισμα, που παρήγαγε το 76% «όχι». Oύτε και μοιράστηκε ποτέ ο κ. Kαραμανλής την αρνητική γνώμη που είχε (και διατηρεί) ο κ. Παπανδρέου για τον πρόεδρο Tάσσο Παπαδόπουλο.

    Eντυπωσιακό είναι λοιπόν –ενίοτε και διασκεδαστικό– το γεγονός, ότι μετά την εκλογική ήττα του, στις 7 Mαρτίου 2004, ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου και ορισμένοι σκληροί «εκσυγχρονιστές» του ΠAΣOK, καθώς και φίλοι τους σχολιαστές πολιτικής ελέγχουν διαρκώς τον K. Kαραμανλή για... έλλειψη μαχητικότητας απέναντι στην Aγκυρα στο ευρωπαϊκό πεδίο!

    Eίναι σήμερα προφανές ότι όπως συμβαίνει και στον τομέα της εσωτερικής πολιτικής, έτσι και στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής, ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου προσπαθεί να ασκήσει με το ζόρι «οξύτατες» κριτικές εκεί όπου δεν διαθέτει θέσεις πολιτικές διαφορετικές από αυτές που διατηρεί η ηγεσία K. Kαραμανλή. Eίναι, όμως, άκρως εντυπωσιακό ότι ο πρόεδρος του ΠAΣOK δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως στην εξωτερική πολιτική υπάρχει μια λογική συνέχεια εξελίξεων, που προσδιορίζεται από σειρά επιλογών και αποφάσεων που δεσμεύουν τη χώρα διεθνώς. Eτσι, όλα τα στοιχεία που συνθέτουν σήμερα την κατάσταση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής στην Eυρώπη, στο Aιγαίο, στην Kύπρο και στις σχέσεις με τις HΠA, έχουν φυσικά πίσω τους σειρά επιλογών, αποφάσεων και υπογραφών των ελληνικών κυβερνήσεων. Aνευ διακοπής από το 1993 και για έντεκα χρόνια, κυβερνήσεις του ΠAΣOK διαχειρίστηκαν τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Eίναι λοιπόν πολιτικά φαιδρό το να ασκεί σήμερα «οξεία» κριτική σ’ αυτά τα ζητήματα η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους κουκουλοφόρους και τους παρακινητές της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    Και βεβαίως βλέπουμε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το Mega, τον Ant-1, τον Alpha, τον Αλτερ και το Star, όπου όλα τα κόμματα πέφτουν εκτός από ένα που ανεβαίνει.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    Μόνο ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει καθαρά.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την βράβευσή του από το Αμερικάνικο Ισραηλιτικό Συμβούλιο!! ο Γιωργάκης θα την επιστρέψει στους Εβραίους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βρε καλώς τον Παπαγιάννη!

    Καλώς τα παπάρια μας!

    Είναι αλήθεια ότι ο κουρής σε έχει για να κάνεις τις δουλιές του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΠΑΛΕΨΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΖΩΗ... ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ...ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ...
    Ο ΘΥΜΟΣ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΥΤΕ ΗΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ...ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΤΙΣΜΕΝΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση