GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλοι αθλητές ντοπαρισμένοι...

. ...θα αποκαλυφθούν σύντομα! . Η αποκάλυψη για το ντοπάρισμα της Αθ. Τσουμελέκα, που είχε πάρει το χρυσό στο βάδην, είναι ίσως μόνο η κορυφ...

.
...θα αποκαλυφθούν σύντομα!
.

Η αποκάλυψη για το ντοπάρισμα της Αθ. Τσουμελέκα, που είχε πάρει το χρυσό στο βάδην, είναι ίσως μόνο η κορυφή ενός νέου παγόβουνου. Αθλητικοί παράγοντες λένε ότι η επανεξέταση των δειγμάτων θα αποκαλύψει και άλλες περιπτώσεις αθλητών που είχαν κάνει χρήση ουσιών ντόπινγκ...
--------------

10 σχόλια

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΟΤΗΤΑ .

    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ , ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή αυτό τώρα είναι νέο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποσιωπάτε αλήτες,
    το γεγονός ότι η εξέταση του δείγματος τον Αύγουστο ήταν αρνητική και τώρα μετά από 6 μήνες επανεξετάστηκε...

    Αλήθεια, πώς είστε σίγουροι ότι δεν νοθεύτηκε;
    Ποιος μας το βεβαιώνει αυτό;
    Μήπως ο εγκληματίας Κυριακού, που έχει χρόνια καταδίκες στην πλάτη του;

    Μήπως ο Κυριακού πούλησε την Τσουμελέκα στη διεθνή εκμετάλλευση του αθλητισμού (Ρόγκ, Αμερικανοί, κ.λπ.) για να σώσει το τομάρι του;;;; Και να παραμείνει στη θέση του ως πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ;;
    Κατά τα άλλα, τα βάζετε με τους δημοσιογράφους και τα κανάλια, αλλά εσείς στα blog έχετε ξεπεράσει κάθε όριο, αλαταράδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ Ο ΤΙΓΡΗΣ.
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΡΟΥΦΑΓΑΜΕ
    ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΩΝ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΛΑΚΙΑ ΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΕΡΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΑΚΩΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς ιστορίες συνομωσίας. Όλοι αυτοί πιστεύουν ότι η ψωροκώσταινα είναι το κέντρο του κόσμου. Ότι οι Έλληνες είναι ο περιούσιος λαός.

    Για άνοίξτε τα μάτια σας... "περιούσιοι"! Αντικρύστε την αλήθεια, αν έχετε τα κότσια.

    Παγκόσμιες επιδόσεις χωρίς ουσίες και γονίδια ΔΕΝ επιτυγχάνονται. Οι παγκόσμιας κλάσης επιδόσεις, αν συγκριθούν με τις δυνατότητες ακόμα και ενός ερασιτέχνη αθλητή, είναι εξωπραγματικές.

    ΔΕΝ μπορεί και ΔΕΝ αντέχει το ανθρώπινο σώμα τέτοιες καταπονήσεις και τέτοια απόδοση χωρίς ουσίες και τεχνητά γονίδια. ΔΕΝ μας τις έχει δώσει η φύση αυτές τις δυνατότητες, ΟΚ?

    Όσο γλυκούλα κι αν είναι μια αθλήτριά μας, όσο συμπαθής κι αν είναι κάποιος αθλητής μας που κατατρόπωσε τον ανταγωνισμό, μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι το έκανε με τσίτα τις ντόπες.

    Η αλήθεια θέλει θάρρος και αξιοπρέπεια. Και τα δύο είναι είδη προς εξαφάνιση στην Ελλαδάρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και ξεφτιλα και κωτσο βασηλια πρωτη μουρη.οι αθλητες μοιαζουν διαμαντια μπροστα σ αυτο το συμφερτο συμφεροντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως λέμε τί Αστυνομία θέλουμε,
    ε λοιπόν τί Αθλητισμό θέλουμε?????
    Μεγάλο τό θέμα,γιά άλλους,εγώ δέν
    προλαβαίνω, θά γίνω γραφικός.
    Τέλος πάντων... 1 σύντομο:
    Άν δέν γινόντουσαν οί Ολυμπιακοί
    στήν Αθήνα τό 2004 ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ
    ΠΙΑΝΟΤΑΝ.
    Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ,ΤΑ money,
    καί νά τό αποτέλεσμα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να το πω και πιο απλά,ο πρωταθλητισμός δεν είναι μεταξύ των αθλητών είναι μεταξύ των χημικών προιόντων,είναι δυνατόν να υπάρχει ένας ΒΟld καθαρός ? ποιος λογικός μπορεί να το πιστέψει?
    Αρα αυτή η σαπίλα πρέπει να αντιμετωπιστεί βλέποντας με ανοιχτά τα μάτια το πρόβλημα..
    Τι προτείνω ..Εφόσον εμεις ως Ελληνες εισαγαμε τους ολυμπιακούς αγώνες εμείς να τους καταργήσομε για την χωρα μας τουλαχιστον,να μην στειλομε κανεναν στους επόμενους χημικούς αγώνες και ετσι να δωσουμε ενα μα8ημα,και να μην υπάρχει κανένα κίνητρο για τους α8λητές,,οι αρχαίοι επερναν εναν κοτινο στέφανο
    Σοφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν γίνεται ξαφνικά, εν μία νυκτί, να χρίζεσαι ολυμπιονίκης... βαρέθηκα τις δικαιολογίες των ηρώων μας... πάντα κάθε φορά που κάποιος πιανόντανε, ήμουν από αυτούς που έσκιζαν τα ρούχα τους για συνομωσία... αλλά φτάνει πια... το μόνο που παραδέχομαι στην Τσουμελέκα είναι ότι είπε ότι δεν θα δικαιολογηθεί για το έγκλημα.
    Όλοι και όλες τους τσέπωσαν πολλά πολλά εκατομύρια από τα χρήματα του ελληνικού λαού. Όλοι ξέραμε και ξέρουμε ότι η ντόπα φούλαρε τις φλέβες, το μυελό και τα εγκεφαλικά τους υγρά. Και κάναμε και κάνουμε ότι δεν ξέρουμε, πανηγυρίζοντας τις νίκες στις σύγχρονες ρωμαικές αρένες.
    Ε, τουλάχιστον όταν πιάνονται, μην παίζουν με τη νοημοσύνη μας. Ούτε οι αθληταράδες μας και οι προπονηταράδες μας, αλλά ούτε και ο Κυριακού και οι άλλοι σφουγγοκωλάριοι φίλοι και εχθροί του. Ας κάνουν την πάπια και ας το ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ. Και κάποτε μα υπάρξει και η πραγματική εμπλοκή της Δικαιοσύνης να δώσουν πίσω τα λεφτά και να πάνε και κάποιοι φυλακή. Αλλά σε ποιά χώρα να γίνουν αυτά... στην Ελλάδα? ποιός απατεώνας τιμωρείται εδώ για να τιμωρηθεί και η Τσουμελέκα η γλυκούλα, η Χαλκιά η θεά κλπ κλπ κλπ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.. ας μπαίνουν σε μια τρύπα και ας μην μας απασχολού πλέον. Τελικά, ότι είναι και οι πολιτικοί, είναι και οι αθλητές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση