GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροβόλησαν νεαρό αστυνομικό...

...τα ξημερώματα στα Εξάρχεια! . Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στον "Ερυθρό Σταυρό" υποβάλλεται ο νεαρός αστυνομικός που δέχθηκε...

...τα ξημερώματα στα Εξάρχεια!
.
Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στον "Ερυθρό Σταυρό" υποβάλλεται ο νεαρός αστυνομικός που δέχθηκε δολοφονική επίθεση λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, στα Εξάρχεια.
Ο ένστολος πυροβολήθηκε στο θώρακα και τα πόδια και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός", μία από τις σφαίρες έχει διαπεράσει το ήπαρ, το στομάχι και το παχύ έντερο και καταβάλλεται προσπάθεια να αντιμετωπιστεί μικρής έκταση αιμοραγία. Οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο αστυνομικός θα διαφύγει τον κίνδυνο.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, εντοπίστηκε ένα ύποπτο αυτοκίνητο στην οδό Νοταρά στα Εξάρχεια και φορτώνεται σε ειδικό γερανό, προκειμένου να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ η ευρύτερη περιοχή εξακολουθεί να παραμένει αποκλεισμένη, καθώς οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα πόρτα – πόρτα. Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση 72 άτομα.
Ο υπουργός Εσωτερικών βγαίνοντας από το νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός" προέβη σε μία σκληρή δήλωση κάνοντας λόγο για δολοφονική απόπειρα. "Εκείνοι που χτύπησαν τον αστυνομικό είχαν ως στόχο της Δημοκρατία και την ομαλότητα. Σύντομα θα αντιληφθούν ότι η Δημοκρατία είναι ισχυρή και η κοινωνία θωρακισμένη. Το ηθικό της Αστυνομίας και η προσήλωση στα δημοκρατική ιδεώδη είναι δεδομένα και δεν πρόκειται να τα θίξει καμία σφαίρα και κανένας δολοφόνος", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παυλόπουλος.
Πηγή:
http://www.skai.gr/
----------------------------------

34 σχόλια

  1. Το ΠΑΣΟΚ εξουδετέρωσε όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις, ο Καραμανλισμός δημιουργεί καινούργιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο υπουργός εσωτερικώ πριν κάνει τέτοιες δηλώσεις, να θυμηθεί ότι μέγιστος εχθρός της δημοκρατίας είναι το γαμημένο κόμμα πραξικοπηματιών και διευθαρμένων στο οποίο ανήκει.

    Επίσης, να μας πεί πόσα πήρε από την Ζήμενς για την εισήγηση-γνωμοδότηση σχετικά με το 1.000.000 ψηφιακές παροχές το 93.

    ε, α σιχτήρ πια!
    δεν υποφέρεται το θράσος μερικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΜΕ 10 ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ;
    ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;
    ΝΑΧΕΙ ΟΜΩΣ 10 ΚΙΛΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    Ο Λ Α ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπω τον Αυτιά να λεει και ξαναλέει με στομφο οτι ο αστυνομικός δεν φορούσε αλεξίσφαιρο και κανενας δεν τον διακόπτει να του πει οτι:

    ΤΑ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΦΑΙΡΕΣ 7,62 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΩΝΥΜΕ ΒΛΑΞ 9:36
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ CIA ''ΕΞΑΡΘΡΘΩΣΕ'' ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΣΤΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΘΡΕΨΕ...ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ Ή ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ....

    ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΜΠΕΣ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.
    ΕΚΦΡΑΖΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9.49

    αφού βλέπεις τον μαλάκα παπαρολόγο, καλά να πάθεις. Μείνε εκεί να καραφλιάσεις τελείως με τις μαλακίες που θα πει πάλι ο μπουρτζόβλαχος ξερόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9.55

    βγαλε τον αγκυλωτο σταυρο απο τον κωλο. θα πληγωθει ο σφιγκτηρας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9:55 ΜΠΡΑΒΟ!!! ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι με τις βλακίες τους άφησαν απροστάτευτους τους αστυνομικούς.
    Προβλέπω μάντρωμα των αστυνομικών στα τμήματα για προστασία τους και εμάς έξω απροστάτευτους σε κουκουλοφόρους και κακοποιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΑΣΙΣΤΑ 10:06,

    ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΡΘΕΙ ΟΡΓΑΣΜΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ετσι ετσι μπραβο στα παιδια!!! συνεχειστε ετσι!!
    να πυροβολειτε να καιτε και να καταστρεφετε και αμα δεν σας κανουν τον κωλο ΝΑ μετα να μην φωναζετε μετα σαν γυναικουλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ήρθε ο καιρός να αρχίσει η αστυνομία να κάνει την δουλειά της.
    1.Αρχίστε την ΄σκούπα'.
    2. Μαζέψτε όλους τους 'γνωστούς-άγνωστους' ΑΜΕΣΑ.
    3. Ξεπαστρέψτε άμεσα όλες τις συμμορίες ληστών-κλεφτών (ώρα να αρχίσουν να χρησιμοποιούν σωστά τα όπλα τους και εκεί που πρέπει). Οι φυλακές δνε χωράν άλλους.
    4. Βουλώστε το στόμα κάθε αρχιμαλάκα κοινωνιολόγου-ψυχολόγου-σφετεριστή πολιτικού που μιξοκλαίει και καλά για τα 'παιδάκια' και θέλει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
    5. Χτίστε το κράτος απο την αρχή εξαφανίζοντας οποιονδήποτε του έχει πιεί το αίμα όλα αυτά τα χρονια.
    ΜΟΝΟ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ. Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι εγινε παιδια ?
    εγινε ο "νασχηματισμοσ??
    μα επιτελουσ ποσους προδοtες εχει αυτη η χώρα?
    ποιος ανασχηματισμος ρε...που κοροιδευεται ολοι ομαδικα τον λαο??
    δεν ντρeποσαστε??
    για τα 30 αργυρια??

    4 Ιανουάριος 2009 11:41 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ 10:06 THN ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΠΛΥΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΟΙ
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η δεξιά όταν έβλεπε ότι κατρακυλάει και ότι τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος τι απατεώνες συκοφάντες και κλέφτες είναι, πάντοτε επεδίωκε την ανωμαλία στο πολιτικό βίο της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΑΡΧΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ. ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΥΛΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι κ.κ. της κυβέρνησης αλαλούμ, αντί για "μεταρυθμίσεις" , και "επανίδρυση του κράτους", -της δεξιάς εννοείται-, και μιας και μέχρι τώρα όλα τα κατάφεραν τόοοσο καλά, θα ήταν καλύτερα να προσφέρουν και μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ υπηρεσία στον τόπο, ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ...
    (Ετσι κι αλλοιώς με 151 βουλευτές και 5% πίσω από την αξ. αντιπολίτευση, η "κυβέρνηση" δεν έχει και την πλειοψηφία, εντάξει? Πιο πολύ με..χούντα φέρνει!..).
    Αν παραιτούνταν θα έδειχναν, έστω τώρα στο τέλος, μια κάποια δημοκρατική ευαισθησία, και θα ήταν βέβαια και ο ποιο σίγουρος τρόπος να συνέλθουμε και να ανακάμψουμε, κι εμείς και η χώρα...

    Ομως αυτοί,ΤΟ ΜΟΝΟ που προσπαθούν με κάθε τρόπο, (επικοινωνιακό και μη), είναι πως να παραμείνουν και να ...επανεκλεγούν!..
    Μήπως και ..καλόμαθαν? Γιατί δεν φαίνεται να το θέλουν για μας!... ε!..
    Τώρα που θα "φορέσει κι ο Μανωλιός
    τα ρούχα του αλλοιώς", (βλ. ανασχηματισμός), σωθήκαμε!...
    Τώρα μάλλιστα...
    Και περισσότερα λεφτά θα πάρουμε, και η φορολογία θα εξορθολογισθεί, και η οικονομία θα ανορθωθεί, και η υγεία και η παιδεία και η δημόσια τάξη, και όλα γενικά τα προβλήματα θα τακτοποιηθούν...
    Για να μη πω τίποτε για τη διαφθορά, που θα την ...εξαφανίσουν οι κουμπάροι και οι επαϊοντες του δημοσίου, (δηλ.του δικού μας), συμφέροντος..
    Ελληνες ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ....
    (κατά Α.Στέα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η 17Ν ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ 17Ν...ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ. ΟΥΣΤ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΣ. ΞΑΝΑ ΟΥΣΤ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΧΙΕΣ ΣΑΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 9,36 ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ .ΓΙΑ ΔΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ.ΤΟΝ ΜΑΖΟΚΟΠΟ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ,ΤΟΝ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗ ; ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑ;ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΓΙΝΑΝΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΤΡΥΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΗΡΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους κουκουλοφόρους και τους παρακινητές της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    Και βεβαίως βλέπουμε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το Mega, τον Ant-1, τον Alpha, τον Αλτερ και το Star, όπου όλα τα κόμματα πέφτουν εκτός από ένα που ανεβαίνει.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    Μόνο ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει καθαρά.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΠΙΣΗΜΟ

    Ο αστυνομικος χτυπηθηκε απο εξοστρακισμο της σφαιρας και απο μια ζαρντινιερα που επεσε επανω του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αλήτες Ρουφιάνοι δημοσιογράφοι. Αυτό που επιδιώκατε έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. STA PAPARIAMAS.OTAN XTYPANE KAI SKOTONOUN POLITES EINAI KALA????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σωστος Ανωνυμε 9:55

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι θυμήθηκα, αλλά και τι σου είναι αυτές οι συμπτώσεις βρε παιδί μου.
    Στις 3/1/2009, Σάββατο μεσημέρι και ώρα 13.49, εκεί κάπου πρόλαβα, μάλλον άκουσα, Το Γεγονός, στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.
    Κάποιος κύριος Τσουκαλάς, για τον οποίον δεν γνωρίζω περισσότερα, έδινε συνέντευξη αλλά ήμουν άτυχος που δεν άκουσα όλα όσα είπε., γιατί ο κύριος αυτός αποδείχτηκε Μέγας Προφήτης.
    Άκουσα όμως τον Προφητικόν Λόγον Του, διότι προς το τέλος της συνέντευξης του και σε στιγμή που είχαν αρχίσει οι αποχαιρετισμοί με τον παρουσιαστή, του ζητά ο παρουσιαστής, να κάνει μια ευχή για τον καινούριο χρόνο το 2009.
    Και τι απάντησε ο Κάφρος;
    Εύχομαι να είναι το ίδιο Εκρηκτικό όσο ήταν το 2008 στα τελευταία του……..
    Τα συμπεράσματα του μπορεί να βγάλει ο καθένας ελεύθερα …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 5-08 ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ; ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΛΗΜΕΝΕ ΣΤΟΚΕ ΑΝΑΡΧΟΦΛΩΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. RE SKATOPOUSTA 9:14 μμ 10DES EXEI SKOTOSEI H ASTYNOMIA MALAKA EKTOS AN DEN DIABAZEIS KAI DEN BLEPEIS EIDHSEI PALIOPOUSTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ναι, αλλα ο Παυλοπουλος δεν εκανε αναφορα για δολοφονια,οπως εσπευσε την αλλη φορα να επαναλαμβανει στα καναλια.Μονο για την 'δημοκρατια' του μιλαει,εν οψει ανασχηματισμου.Ενταξει ρε Προκοπη.Αλλα οι αρχηγοι δεν γινονται με σεμιναρια πολιτικης στο κυλικειο του Χαρβαρντ.Οι αρχηγοι γενιουνται.Και εχουν και αρκετα κιλα αρ....α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εύχομαι γρήγορη ανάρωση στο παιδί και να επιστρέψει γερός στην οικογενειά του.Τώρα για όλους σας δεξιούς αριστερούς κλπ που αλληλοβρίζεστε σας έχω μια πρόταση.Πηγαίντε να αυτοκτονήσετε για να γίνει ο τόπος καλύτερος.Που δεν σέβεστε και δεν διαχωρίζετε τπτ αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Ή
    ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 30-40 ΜΕΤΡΑ , ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ

    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΥΠΟΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΕΣ ΧΛΕΠΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝ ΑΠΤΑ 12ΧΡΟΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΙ ΑΒΟΥΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ

    ΓΕΛΙΑ ΧΩΡΑ , ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ , ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 50ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΑΜΩΡΦΟΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

    ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ 3ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ΑΠΟ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    ΛΟΥΣΤΙΤΕ ΤΑ ΤΣΟΠΑΝΑΡΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το ΠΑΣΟΚ εξουδετέρωσε όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις;η πηρε προικα μια μερικη εξουδετερωση ο
    Χρυσοχοιδης;Μην ξεχνατε πως εγινε Γ.Γ του ΠΑΣΟΚ,αμεσως μετα απο ταξιδι του Σημιτη στις ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγώ είμαι λοχίας 1.92 και 96 κιλά αλά δε μπορώ να περιορίσω κανένα. δε ξεβρομίζει ο τόπος έτσι αυτός είναι και αυτός θα μείνει απλά ένα πράγμα χρειάζεται << προσαρμογή >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση