GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανάπαυση του ...διαδηλωτή!...

. Γράφει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος Η θρασύτητα των επαναστατημένων εκ του ασφαλούς (με εξασφαλισμένη δηλαδή την ατιμωρησία) νέων καλλιεργεί έ...

.
Γράφει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος

Η θρασύτητα των επαναστατημένων εκ του ασφαλούς (με εξασφαλισμένη δηλαδή την ατιμωρησία) νέων καλλιεργεί ένα κλίμα βαθιάς απαισιοδοξίας και απάθειας για το μέλλον. Διότι και η νέα γενιά του τόπου δεν αντανακλά τάσεις δημιουργίας η και εποικοδομητικής επαναστατικότητας. Αποτελεί κακέκτυπο ανερμάτιστων κινήσεων του παρελθόντος. Περισσότερο ενσωματώνει τις απογοητεύσεις βραχυκυκλωμένων γονιών παρά τις γνήσιες αναζητήσεις προβληματισμένων εφήβων.
Τις ημέρες αυτές η εξέγερση των καλομαθημένων νέων ανεκόπη. Προφανώς, γιατί τα παιδιά έπρεπε να πάνε διακοπές. Σε λίγες ημέρες όμως θα ξαναρχίσει. Με την βοήθεια και των μισθωτών – διαδηλωτών. Ανέργων δηλ. η αλλοδαπών που προσφέρουν υπηρεσίες επ’ αμοιβή ώστε οι διαδηλώσεις και τα επεισόδια να δείχνουν μεγαλύτερα και θεαματικότερα το βράδυ στους τηλεοπτικούς δέκτες. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι ψευτο-επαναστάτες της νεοελληνικής μαλθακότητας είναι πως η δράση αναπόφευκτα προκαλεί αντίδραση. Και πως με την ίδια ευκολία με την οποία κάποιοι νοικιάζουν «διαδηλωτές», κάποιοι άλλοι είναι ενδεχόμενο να νοικιάσουν «διαμαρτυρόμενους πολίτες». Το τι θα επακολουθήσει ο καθένας μπορεί να αναλογισθεί.
Οι πολίτες αισθάνονται ανυπεράσπιστοι. Η αστυνομία παραμένει ακάλυπτη και δίχως σαφείς επιχειρησιακές εντολές. Η ζωή όμως συνεχίζεται. Και κάποιοι οφείλουν να εργασθούν για να κερδίσουν το ψωμί τους. Οι χαιδεμένοι επαναστάτες του φραπέ απειλούν όμως πως θα επανέλθουν. Η πραγματική οργή (και όχι η δήθεν των παιδιών) τότε θα ξεχειλίσει. Με απρόβλεπτες συνέπειες…

------------------------------

49 σχόλια

  1. Σε μια κοινωνία εκρηκτικών ανισοτήτων,καταφανούς αδικίας
    και ανεύθυνων ηγετικών στρωμάτων-
    πολιτικών και οικονομικών-,πάει
    πολύ ναζητάς την πρώτη ευθύνη
    απ'ταπαιδιά.Χαρακτηρίζοντάς τα μάλιστα προνομιούχα. Πού το ξέρεις;
    Ο κ. Ανδριανόπυλος ανήκει σ'ένα
    κοινωνικό στρώμα, που για χρόνια
    υποδύθηκε την αστική τάξη χωρίς να
    είναι...Ιδού το πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ανεκόπει ηλίθιε Ανδριανόπουλε! ΑΠλώς στα μέσα μαζικής αποχαύνωσης απ'όπου ενημερώνεσαι αποφάσισαν να μην στα λένε για να μην σου χαλάσουν το γιορτινό κλίμα πανίβλακα. Αντε σε καμία σελίδα διαδικτυακή της προκοπής για να ενημερωθεις κι έλα να μου ξαναπεις εάν διεκόπη η εξέγερση ανίδεε φανατικέ ενός αποτυχημένου συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπως καποιοι νοικαιζουν πολιτικους η δηθεν πολιτικους σαν συμβουλους στα μεγαλεπηβολα σχεδια τους. Λιγη ντροπη ειναι παντα χρησιμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι σαχλαμαρες είναι αυτές για ενοικιαζομενους μεταναστες διαδηλωτές?Αυτό που συνέβηκε είναι ότι όταν καταλύθηκε το ελληνικό κράτος με απόφαση της δεξιάς και κουκουλοφόροι μπάτσοι έκαψαν και εσπασαν περίπτερα βρήκαν ευκαιρία περιθωριοποιημένοι και φτωχοί μετανάστες και συνταξιούχοι των 400 ευρώ να κάνουν πλιάτσικο μαζί με ασφαλίτες και κυπατζίδες.
    Πρέπει να σκύψουμε πάνω στα γεγονότα και εμείς που βλέπαμε την εξέγερση από τους καναπέδες με τις παντόφλές φορεμένες και όλοι
    Φέτος που μπαίνουμε σε επιτήρηση με όρους διεθνούς νομισματικού ταμείου λετσι θα πάει αυτ΄ή η χρονιά.Οι άνεργοι οι χαμιλόμισθοι δε θα κάτσουν ήρεμοι να μειωθεί και άλλο το εισόδημά τους για να πάρουν και αυτ΄'α τα λεφτ'ά οι πλούσιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. an auth einai h bathystoxasth analysh sou gia thn exegersi ton neon eisea bathia nyxtomenos kai anermatistos krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρ Ανδρέα σαν λάθος να μας τα λες .

    Η οργή δεν είναι του καναπέ και του φραπέ ,όπως θέλεις να την παρουσιάσεις ,αλλά γενικευμένη ,όρθια και σε όλα τα στρώματα .

    Και να σου πω και κάτι.
    Δεν γνωρίζω τοσα πολλά ,αλλά νομίζω ότι θα έρθουν πολύ χειρότερα ,αν δεν αλλάξει η προκλητική και επικίνδυνη πολιτική που εφαρμόζεται .
    Πρέπει να καταλάβετε εσείς οι πολιτικοί ,ότι το χαρτάκι που διαβάζετε ,σας οδηγεί σε λάθος δρόμο και μου φαίνεται ότι εκεί που πίνετε το γαλλικό και εσπρέσο σας ,δεν μπορείτε να αφουγκραστείτε την πραγματικότητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Άρθρο της Anne Applebaum.(αμερικανο-εβραία δημοσιογράφος, σύζυγος του εβραίου υπουργού εξωτερικών της Πολωνίας) στην «Ουάσιγκτον Ποστ».
    23-12-2008

    Με το Σκοπιανό συνδέει τις ταραχές στην Ελλάδα, με επίκεντρο την Αθήνα, το φύλλο με ημερομηνία 23/12/2008, της εφημερίδας, κύριος εκφραστής του αμερικανικού κατεστημένου και υποστηρικτής των απόψεων της εκάστοτε Αμερικανικής Κυβέρνησης.
    Μεταξύ άλλων στο εξαιρετικά αρνητικό «άρθρο» της Anne Applebaum για τα γεγονότα υπάρχει εκτεταμένη αναφορά και στο …σκοπιανό : «Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε., η μεγαλύτερη συνεισφορά της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή εξωτερική πολιτική συνίσταται στην ξεροκέφαλη πολιτική της να θέτει προσκόμματα στην διεθνή αναγνώριση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» - για λόγους που είναι περίπλοκοι να τους αναλύσουμε - εκτός αν η τελευταία αλλάξει το όνομά της σε FYROM «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», ένα ακρωνύμιο που όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν καταγέλαστο. Σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική οι Έλληνες είναι διαβόητοι για την χάλκευση οικονομικών στοιχείων που ήταν απαραίτητα για την είσοδό τους στην ζώνη του ευρώ».

    Εντύπωση προκαλεί ότι το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ κείμενο δημοσιεύθηκε πρώτα στο American Enterprise Institute της αμερικανικής πρωτεύουσας, που έχει τίτλους συνεργασίας με την Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών C.I.A και βασικά αποτελεί παρακλάδι αυτής! Όπως έλεγαν πηγές, προσκείμενες στο αμερικανικό Intelligence, πρόκειται για συνταγμένο κείμενο από αμερικανικό κρατικό φορέα, που δόθηκε και στην «Ουάσιγκτον Ποστ», όπως στο προαναφερόμενο Ινστιτούτο προς δημοσίευση.

    Πρέπει να επισημάνουμε, με την ευκαιρία αυτή, πώς σύσσωμος ο αμερικανικός Τύπος και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξακολουθούν να κρατούν ζωντανά - αν και δεν υπάρχουν - τις ταραχές στην Ελλάδα και προς την κατεύθυνση, ότι αποβλέπουν στην ανατροπή της Κυβέρνησης Καραμανλή και, κατά περίεργο τρόπο, να επιμένουν στην προκήρυξη γενικών εκλογών στην Ελλάδα.

    Τέλος, τις τελευταίες μέρες, τα πάσης φύσεως αμερικανικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα τονίζουν ότι:

    1.Ο πληθωρισμός είναι σε δυσθεώρητα ύψη.
    2.Οι τουρίστες φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στην Τουρκία και θα χρειασθούν χρόνια, για να επιστρέψουν στη διαλυμένη Ελλάδα.
    3.Παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ως την μόνη διάδοχο λύση για την εκτόνωση της πολιτικής κρίσης και
    4.Δεν παραλείπουν να συνδέουν τις πολιτικές ταραχές στην Ελλάδα και με αναμενόμενες και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως γράφουν χαρακτηριστικά, Ισπανία και Ιταλία.

    Πρόκειται για πρόδηλη προσπάθεια, όπως διατείνονται αξιόλογοι πολιτικοί αναλυτές, πρόκλησης ευρύτερων συγκρούσεων στη Βαλκανική, με απώτερο και αποκλειστικό στόχο πρόκλησης ζημιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διακαής πόθος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ (Σκοπιανό, Κύπρος, Ρωσικοί αγωγοί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανδρέα ετοιμάσου για σφαλιάρες από τους στηρίζοντες μαθητικές κινητοποιήσεις και ωφελούμενους κομματικά, ( και να σου βγαίνει και το φλωράκι στην τηλεόραση ότι το κόμμα του στηρίζει ανειδεοτελώς αυτές τις ενέργειες) και που κακώς κατά την σεμνή και ταπεινή γνώμη μου ονομάζεις «εξέγερση» τέτοιο τίτλο τιμής να τους απονεμηθεί από εσένα δεν το περίμενα.
    Πάντως για αυτόν τον τίτλο τιμής που τους έδωσες πιστεύω ότι θα σε ευχαριστήσουν με βέλη, «μαϊμού».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να δω οταν βγει το πασοκ που θα κρυφτητε φασιστακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε λιγο θα αρχίσουν να δηλώνουν στην εφορία επάγγελμα "Διαδηλωτής"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντρεα εφαγες τους κουραμπιεδεσου ???τωρα θα χεσεις οτι εφαγες τα χρηστουγεννα.Μας εχεις βρωμισει με τις κλανιες σου βρωμιαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΓΗΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤEΛEIΙΩΜEΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ PROSPAUEI NA SYNEXISEI THN MIZERH POREIA THS MESA APO TA BLOGS...

    ΑΡΟΥΡΑΙΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ....(ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΜΥΡΙΣΤΕΙ). Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑςΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑ. (ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΕΣ). Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ατιμωρησία των "επαναστατημένων" διαδηλωτών, μου θυμίζει την ανάλογη περίπτωση εκ του ασφαλούς επαναστατικότητας των δημοσίων υπαλλήλων. Είναι εύκολο να παίζεις κλέφτες κι' αστυνόμους απέναντι σε αδρανή αστυνομία και με τα νώτα καλυμένα στο πανεπιστημιακό "άσυλο", είναι εύκολο να απεργείς όταν κανείς δεν πρόκειται να σε απολύσει, τουναντίον εσύ κρατάς έτσι όμηρο την κοινωνία και την εκβιάζεις με τις ενέργειές σου...
    Τι θα εξυπηρετήσει ο νέος κύκλος "επεισοδίων" σε μια συγκυρία όπου η Ελλάδα περίπου παρουσιάζεται διεθνώς σαν διαλυμένη χώρα, με ανίκανη "κυβέρνηση δολοφόνων" όπου βουλιάζει στο χάος και την ανυπολειψία; Ποιό σχέδιο αποσταθεροποίησης καλούνται να εξυπηρετήσουν οι φωτισμένοι "επαναστάτες" μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είσαι πολύ ΜΑΛΑΚΑΝΔΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νοίκιασε όσους "διαμαρτυρόμενους πολίτες" θες Ανδριανόπουλε και εσυ και το συνάφι σου, αλλά πάρτο απόφαση , το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωστε τα παιδιά, "μόλις επιστρέψουν από τις διακοπές, θα προσλάβουν επ'αμοιβή ανέργους και αλλοδαπούς (για να φαίνονται πολλοί), και θα κάνουν διαδηλώσεις!..."
    Α ρε Αντρέα, κάτι τέτοια να μην έλεγες!...
    Ευτυχώς για όλους μας βέβαια, που δεν πρόκειται ποτέ και "με καμία κυβέρνηση",να δείς κυβερνητική θέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όταν υποσκάπτεις τη μόρφωση της νέας γενιάς , όταν εθίζεις δεκαπεντάχρονα στην αυθαιρεσία και ατιμωρησία,τότε στην ουσία υποσκάπτεις το μέλλον του τόπου. Είναι αισχρό
    να εκμεταλλεύεσαι τη εφηβική ορμή για ανομολόγητους σκοπούς, ή ίδιον όφελος.
    Τα σχολεία δεν είναι χώρος πολιτικής και προπαγάνδας.

    Το σχέδιο είναι παλιό ΌΠΩς ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ
    Φόρεϊν Οφις



    Η Ελλάδα του ’78 με τα μάτια του Φόρεϊν Οφις

    Η διείσδυση Αριστερών στοιχείων στην ανώτατη εκπαίδευση είναι ανάλογη με το υψηλό ποσοστό Αριστερών καθηγητών που έχουν διορισθεί στη μέση εκπαίδευση και με το μεγάλο αριθμό των υποστηρικτών της Αριστεράς στις ενώσεις των δικηγόρων και των δημοσιογράφων. Αυτές είναι οι τρεις βασικές παρατηρήσεις που έκανε ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Τσάτσος στον Μπρουκς Ρίτσαρντς στη συνάντηση που είχαν στις 9 Μαρτίου 1978», αναφέρει σημείωμα της Διεύθυνσης Νότιας Ευρώπης για την κατάσταση στην Ελλάδα (15 Μαρτίου 1978, FCO 9 / 2732).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΡΟΣΟΝΤΑ" ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΠΩς ΕΡΓΑΣΙΑ , ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΜΕΛΛΟΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ,ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ,ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΖΗΛΟ ΠΡΩΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ - ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ - ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ "ΙΔΕΕΣ" ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΝΕΡΓΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ,ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ "ΙΔΕΩΝ" ΤΟΥ. ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ. ΟΜΩΣ ΟΧΙ, ΚΑΚΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΙΔΕΩΝ", ΔΕΝ ΦΤΑΧΝΟΥΜΕ ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΜΑ. ΑΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΙΟΥΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλα το θρασος σου ειναι απυθμενο, πρακτορακο!!!!
    Δεν φταις εσυ αλλα οι επιτηδιοι του Μπλοκ που σου δινουν βημα μαλακα.
    Ηρθες τωρα εσυ ο βολεμενος απο τα δολαρια του Μπαρμπα Μπεν να μας μιλησεις για προνομιουχους επαναστατες.Κι'εγω που ειμαι στα 63 τι ειμαι ρε μαλακα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Eidikh prosfora gia sena blaka 10:28 πμ pou kathese kai les malakies ena glifitzouri kai ena milko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΠΟΣΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ; ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δεν μας χεζετε με την συνομωσια των αμερικανων κατα του χοντρου. η βλακεια εχει ορια. δεν μου ειπαν οι αμερικανοι οτι τα λεφτα που παιρνω μου φτανουν για να βλεπω τα παιδια μου στα ματια μεχρι τις 15 του μηνα. δεν μου ειπαν οι αμερικανοι οτι στις συναλαγες μου με τις τραπεζες το τραπεζικο δικαιο υπερεχει του εθνικου. δεν με απειλησαν οι αμερικανοι με ανεργια. δεν εβγαλαν οι μερικανοι το ηλιθιο προγραμμα σπουδων. δεν με υποχρεωσαν οι αμερικανοι να χρειαζομαι ενα μισθο για φροντιστηρια των παιδιων μου επειδη ο χοντρομαλακας θελει να φτιαξει ιδιωτικη παιδεια και να συναλασεται με το Κορελλα.
    αυτα ειναι τα ιδεωδη του καραγκιοζη απο τον πειραια. αει στο διαολο σιχαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αλήθεια, λοιπόν η "επανάσταση" συνεχίσθηκε!! Που ακριβώς ρε χαχόλε? Μήπως στην Αράχωβα και το Καιμακτσαλάν? Σας πειράζει ο Ανδριανόπουλος γιατί λέει την αλήθεια και χτυπάει χορδές. Αν φταίνε οι πολιτικοί (γιατί ακριβώς δεν αναφέρει κανείς σας) πως είναι υπεύθυνος ο Α. που έχει εγκαταλείψει την πολιτική από το 1994. Και τα είχε πεί τότε. Κι αν φταίνε οι πολιτικοί για τα χάλια, αυτοί που τους εκλέγουν δεν έχουν ευθύνη? Εσείς οι ίδιοι δηλ. οι χαχόλοι. Και μιά ερώτηση. Τα "αγριεμένα νειάτα" γιατί διέκοψαν παταστάσεις μπαλέτου και του Εθνικολυ Θεάτρου και τα έκαναν πάπαλα από τα μπουζουξίδικα? Μήπως εκεί υπάρχουν φουσκωτοί και πέφτουν ψιλές? Τι έγιναν ρε παιδιά οι επαναστάτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο πλέον ανίκανος υπουργός που μαζί με Μάνο και Χριστοδούλου πατεντάρισαν το ξεπούλημα της δημόσιας (όχι κρατικής) περιουσίας (ΑΓΕΤ, Κέτερινγκ Ολυμπιακής, ΕΑΣ κλπ), που βρήκαν τη λύση του οικονομικού αδιεξόδου στο τζόγο (βλ. ξυστό λαχείο και Λότο 1990-91), μας κάνει ηθικοπλαστικά μαθήματα κοινωνικής ευταξίας.
    Έλεος...

    Μια φορά μαλ@@ς = Για πάντα μαλ@@ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε μπουλουκο Ανδρέα, μη μας απειλείς ότι θα βγεις κι εσύ στους δρόμους να δέρνεις διαδηλωτές.
    Να το δω κι αυτό και τι στον κόσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ...

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ?
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ?

    (ΑΡ ΓΙΟΥ ΠΛΑΚΙΝΓΚ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. .

    3 Ιανουάριος 2009 10:30 πμ

    -----------

    Μιά και ανέφερες για κάποιο "φλωράκι", ρώτα και μάθε και το εξής.

    Σε ποιό νησί του αργοσαρωνικού η κατασκευαστική εταιρία του φλώρου ανέλαβε να κάνει τον βιολογικό καθαρισμό. Και το έργο δεν δούλεψε ποτέ. Και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν γιατί πρέπει να ξανακατασκευαστεί από την αρχή.

    Αλλά τα νταβατζοΜΜΕ δεν λένε τίποτε...



    Ο Καρβουνιάρης


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σωστός ως συνήθως κ.Ανδριανόπουλε και μη σας ενοχλούν ποσώς οι βρισιές,το πρεςς είναι η χαβούζα του Πασοκ και Σύριζα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων .Αυτό κάνει την προσπάθεια σας ακόμα πιο αξιέπαινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΒΙΡΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧ..ΔΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΤΡΥΠΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΚ...Α. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που να μην συγκλονίσθηκε από την εν ψυχρό δολοφονία του αδικοχαμένου Αλέξανδρου ,από τον άνανδρο μπάτσο,που έκανε της μαγκες του σε ανήλικα παιδιά ....,και βέβαια κάθε αυθόρμητη αντίδραση από την νεολαία γενικά είναι αποδέκτη και κατανοητή,τόσο από τον κόσμο ,όσο και από τους γονείς των παιδιών,που έχουν την αγωνία και την ευθύνη ώστε να τα δουν να γίνονται υπεύθυνοι πολίτες,και ισορροπημένοι άνθρωποι,χρήσιμοι για το εαυτό τους και την κοινωνία.....

    .Κάπου όμως ,οι αυθόρμητες αντιδράσεις αυτές των μαθητών ,σταμάτησαν να είναι αυθόρμητες και έγιναν απόλυτα κατευθυνόμενες ,εξαιτίας ,αφενός κάποιων που βρήκαν την ευκαιρία για κοπάνα και χαβαλέ και αφετέρου κυρίως ,από το συγκεκριμένο κόμμα του Α Αλαβανου,που ξεπερνώντας κάθε έννοια δημοκρατίας ,δεν δίστασαν οι αλητάμπουρες να μοιράσουν με πιεστικό και απειλητικό τρόπο ακόμα και μέσα στο σχολείο , σε ανήλικα παιδιά έντυπα με προγράμματα αντιδράσεων και καταλήψεων και παροτρύνοντας να εγκαταλείψουν το σχολείο και να κάνουν ότι τους κατέβει,παίζοντας με τα νεύρα του κόσμου ,και κυρίως με τις αντοχές και τα όρια της αστυνομίας που δυστυχώς έχει και άλλους σαν τον δολοφόνο από την Καλαμάτα. ,που δεν θα δίστασαν να επαναλάβουν το κατόρθωμα του συνάδελφου τους....

    Για τον μεγαλοτσιφλικά της Τήνου Α Αλαβανο , και τα τάγματα εφόδου που Μας έκαναν διεθνώς ρεζίλι , έκαψαν την Αθήνα και προκάλεσαν την καταστροφή ,τον πόνο και την δυστυχία σε χιλιάδες συνάνθρωπους μας , αυτά είναι ψηλά γράμματα ,και παράπλευρες απώλειες ,μπροστά στα αριστερά οράματα και καθεστώτα τυπού Πολ Ποτ,που οραματίζονται δυστυχώς οι περισσότεροι στο κομμό της ριζοσπαστικής αριστεράς του μηδενισμού και της καταστροφής...

    Από paremboleas @ Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2008 0:39 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΙ.
    ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕΤΟΝ ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έχουνε και χούμουρ τώρα οι πράσινοι μπουρτζόβλαχοι!

    Εγώ πάντα τόλεγα ότι έχουν χούμουρ αφού μέσα από δεκάδες καταξιωμένα στελέχη, ωραίους ρήτορες, μορφωμένα μυαλά, πήγαν και διάλεξαν για αρχηγό τον πιό άχρωμο, βουτυρο-μπεμπέ και ατάλαντο που θα μπορούσαν να πετύχουν.

    Είστε πολύ προχωρημένοι παιδιά, είστε ΠΟΛΛΑ χρόνια μπροστά από τα άλλα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ευγε πιστε και τιμιε δουλε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κυρ Ανδρέα - Συμβουλε (τάχατες) της Ρωσικής Κυβέρνησης -
    Ζητώ μια συμβουλή - πληροφορία και εγώ.

    Πώς μπορώ και εγώ να γίνω έμισθος διαδηλωτής ?
    Πού γίνοντε οι προσλήψεις ?
    Κάθε πότε εχει μισθοδοσία ?
    Πληρώνουν και ΙΚΑ ?

    Παρακαλώ asap τα φώτα σας μεγάλε διανοητή, πολιτικέ και σύμβουλε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι βλάκας που είσαι Ανδριανόπουλε. Στο Κολλέγιο Αθηνών στα μάθανε αυτά ;

    Αντε πήγαινε να κάνεις καμια δουλειά να δεις πως βγαίνει το ψωμί.

    Είσαι επικίνδυνα ηλίθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΡΕ ΧΑΛΊΑ, Η ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΩΡΕΣ ΑΠΟΓΕΥΑΤΙΝΟ-ΒΡΑΔΥΝΕΣ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ. Η ΤΑΡΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 50 Ε. ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ΟΙ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ". ΝΤΟΠΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤHMENOYΣ" ΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ. ΣΥΧΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΠΛΗΝ ΚΚΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ "ΑΝΩΝΥΜΕ", ΤΑΧΑΤΕΣ UKRANIANPOLITICS. CAPITO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. πριν μιλησης για ενοικιαζομενους διαδηλωτες μηπως θα μπορουσες να μου σχολιασεις τους "ενοικιαζομενους σχολιαστες" αμερικανικων και αλλων τινων συμφεροντων?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΝΔΡΕΑ ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ , ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ , ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ , ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ , ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ , ΤΟΝ ΡΠΥΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ ΚΛΠ

    ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Λεγε,λεγε πανε να κανουν το μπουλη θυμα διεθνους συνομοσιας.Ο καθε προθυπουργος κρινεται απο αυτα που κανει και οχι απο αυτα που εντεχνα αφινει να διαρεουν για να εξευμενιστει στα ματια του οχλου.Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι με την ανικανοτητα και πλαδαροτητα που τον διακρινει εχει οδηγησει τη χωρα στο χειλος του γκρεμου,και μεγαλες κοινωνικες ομαδες σε απογνωση.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΡΕΑ
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?
    ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΡΚΟ ΖΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.
    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ Η ΟΥΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΤΕΧΝΟΛΙΓΙΚΟ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΡΕΜΟΥΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΘΗΚΑΝ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 4:29 μμ

    Σιγά τα πενηντάρικα ... που μοιράζουν - (τάχατες)

    ΜΕ την πείνα που εχει πέσει θα ειχε μαζευτεί η μισή Ελλάδα ... και βάλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 9:38 Π.Μ.

    ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡHΜΑΤΑ ΣΟΥ. Η ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠOΥ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΑΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝTΩΝ.ΜΠΡΑΒΟ!
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ SAVOIR VIVRE.
    ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΜΑΓΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΘΗ. ΜΕΓΑΛΕ!!!...ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. "Οι πολίτες αισθάνονται ανυπεράσπιστοι. Η αστυνομία παραμένει ακάλυπτη και δίχως σαφείς επιχειρησιακές εντολές. Η ζωή όμως συνεχίζεται. Και κάποιοι οφείλουν να εργασθούν για να κερδίσουν το ψωμί τους."

    Kαι να εργασθούν για να ταίζουν κοπρόσκυλα σαν και εσένα και την παρέα σου, μας έχεις πρήξει στη μ.αλακία.
    Βγες από την δεξιά θερμοκοιτίδα σου μπας και καταλάβεις πως (και αν) ζει ο κόσμος και άσε τις αναλύσεις για σοβαρούς δεξιούς.
    Μα δεν γίνεται, κάποιος σοβαρός δεξιός θα υπάρχει που μπορεί να καταλάβει γιατί πάνε όλα στραβά σε αυτή τη χώρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΡΕ 7.00 ΜΜ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΝΤΟ ΤΟΥΜΠΕΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ευτυχώς υπάρχουν ελάχιστοι ακόμη που τολμούν να πουν την αλήθεια στον Ελληνικό λαό. Αυτή ήταν η αιτία που τον διαγράψανε από την Ν.Δ. Αν καποιος θέλει να αντιπαρατεθεί στον Ανδριανόπουλο θα μπορούσε να το κάνει με επιχειρήματα. Οποιον δεν μπορούν οι ψευτοαριστεροί να τον αντιμετωπίσουν τον βρίζουν η τον βγάζουν σχιζοφρενη. Αυτή τη μεθοδο χρησιμοποιούσε ο Πατερούλης Στάλιν αλλά και ο Χίτλερ. Οσο γιά τις σπασμένες τζαμαρίες τα ίδια έκανε και ο Χίτλερ και το είπανε κρύσταλ ναχτ γιά παρει την εξουσια,δεν πιστεύω να φτασουμε να πάρει την εξουσία ο Αλαβάνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. φίλε Χρίστο, Ο Ανδριανόπουλος έχει επιχειρήματα όταν ισχυρίζεται πως υπάρχουν έμμισθοι διαδηλωτές? Πού είναι οι αποδείξεις? Η προπαγάνδα και η λασπολογία είναι ο ευκολότερος και ταυτόχρονα ο πιο θρασύδειλος δρόμος για τη διακίνηση ιδεών και απόψεων. Ο νδριανόπουλος απλώς ισχυρίζεται μία άποψη, χωρίς να διατυπώνει σαφή επιχειρήματα, χρησιμοποιώνας εκλεπτυσμένο τρόπο. Από πότε η σωστή χρήση της γλώσσας για τη διατύπωση μίας καθόλου θεμελιωμένης θέσης συνισά απιχείρημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ? ΔΙΠΛΟΤΥΠΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ? ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΤΙς ΩΡΕς ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ... ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση