GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλληλεγγύη στην Κωνσταντίνα....

. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΣΙΩΠ...

.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΣΙΩΠΗΛΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
.
Η πρωτοβουλία μας(αφού βοήθησε όλες τίς προηγούμενες μέρες νά συγκεντρωθούν χρήματα ώστε η 70χρονη Χαρίκλεια Ανανιάδου νά ξαναστήσει τό νέο της περίπτερο μπροστά στό Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,πού κάηκε κατά τήν διάρκεια επεισοδίων μεταξύ νεαρών φετιχιστών τής τυφλής βίας καί μπάτσων,στίς 2/11/08)επικεντρώνεται στήν αλληλεγγύη καί στήριξη τής συντρόφισσας εργάτριας Κωνσταντίνας Κούνεβα.
Γι αυτό βοηθάμε ,στηρίζουμε καί προωθούμε παντού τόν λογαριασμό οικονομικής αλληλεγγύης στήν εργαζομένη Κωνσταντίνα Κούνεβα,πού έχει ανοίξει επιτροπή συμπαράστασης στήν Τράπεζα Πειραιώς
5012 019021 277
Decheva Elena Kuneva Kostadinka Nikolova
καί εκφράζουμε όλη μας τήν αλληλεγγύη στήν εργάτρια καί αγωνίστρια πού τά μεσάνυχτα τής 22/12/08 καί έξω από τό σπίτι της δέχθηκε τρομοκρατική επίθεση μέ καυστικό οξύ στό πρόσωπο καί σέ άλλα μέρη τού σώματος καί από τότε νοσηλεύεται σέ κρίσιμη κατάσταση μέ κίνδυνο ανεπανόρθωτων βλαβών στόν οργανισμό της.
Η συνδικαλίστρια,βουλγαρικής καταγωγής,είναι γραμματέας τού Παναττικού Σωματείου Καθαριστριών καί Οικιακών Εργαζομένων καί έχει δραστηριοποιηθεί γιά τά δικαιώματα όλων τών συναδέλφων της καί εναντιωθεί γιά τίς άθλιες συνθήκες εργασίας τους.
Στήν συμμορία πού διάλεξε μέ τόν χειρότερο τρόπο απέναντι σέ μιά γυναίκα νά απλώσει τό δολοφονικό της χέρι γιά νά τής κλείσει τά μάτια καί τό στόμα,τής αξίζει ΔΙΚΑΙΑ νά τής επιστραφεί τό οξύ πού κατάστρεψε τό πρόσωπο καί τήν όραση τής Κωνσταντίνας Κούνεβα.
Στά βάθη τού εργασιακού μεσαίωνα η βαρβαρότητα τής εργοδοσίας καί τού κέρδους μιλά γιά "εργατικά ατυχήματα" ,εμείς είναι καιρός νά μιλήσουμε καί νά κινηθούμε συλλογικά γιά τό ευτύχημα τής εξαφανισής τους γιατί η παράταση τής κυριαρχίας τους βλάπτει σοβαρά τήν υγεία καί τήν ανθρωπιά όλων τών μισθωτών εκμεταλλευομένων,όλης τής κοινωνίας
μέ τήν κοινωνία
μέ τήν Κωνσταντίνα Κούνεβα καί όλους/όλες πού είναι στήν ίδια θέση μέ αυτήν

"Ελευθεριακή Οροσειρά Αλληλεγγύης"
@ναρχική πρωτοβουλία από Αθήνα,Κορινθία καί Αχαϊα
erozer2000@yahoo.gr
-----------------------------------

13 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ www.politis-gr.blogspot.com
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΙΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
    ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ
    ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ 15ΑΡΗΔΩΝ.
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑ
    ΜΙΚΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΑΝ ΤΟ ΕΧΤΡΑ
    ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΗ ΚΡΙΣΙΜΗ
    ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
    ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
    ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΤΟΥΣ
    ΑΓΩΓΟΥΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
    ΤΟ ΤΙ ΜΠΑΓΛΑΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΧΟΤΖΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΥΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ
    ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
    ΤΩΡΑ ΕΦΗΥΡΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΙ
    ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ?
    ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
    ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ
    ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΛΥΤΩΝ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΕΓΑΛΟΥΣ .
    ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΜΠΑΓΛΑΤΙΣΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
    10 ΕΚ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΣΑ?
    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΠ ΑΠΕΙΡΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ
    ΔΕΝ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ
    ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ? ΜΚΟ
    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΚΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ
    ΛΕΦΤΑ ΔΩΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ
    ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ
    ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
    ΦΕΤΙΧ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΑΤΥΧΗ ΕΡΓΑΤΡΙΑ
    ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ
    ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ
    ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ
    ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.
    ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΛΕΤΕ
    ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημερα ανθρωπινα δικαιωματα εχουν μονο οι εβραιοι, οι πουστηδες, οι γυφτοι, οι "μειονοτητες" και να μην ξεχασω και τις πατσαβουρες της "ισοτητας". Οπου ακους για δικαιωματα και παρεμφερεις μαλακιες απο ΜΚΟ τυπου Δημητρα και οχι μονον, ΜΑΚΡΥΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ.
    Αν η βουλγαρα λεγοταν Κωνσταντινος ουτε που θα ρχοτανε η υποθεση της στο φως. Αλλα βλεπεις ειναι γυναικα, πιθανως προοδευτικια φεμινιστρια και "μεταναστις".
    Και μην παρεξηγηθω οτι υποστηριζω τους παλιο-πουστους τα αφεντκα της, ε;
    Να λεμε και του στραβου το δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΦΥΤΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
    ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΝΣΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΩΣΕ ΒΕΒΑΙΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1:54

    Όχι μεγάλε, έχω σιχαθεί τα ψέματα σου. Τις φωτιές τις άφησε η ΝΔ για δύο λόγους. Πρώτον γιατι έπρεπε να ξεπουληθεί γη έξω, όπως και έγινε. Άκου άμεση εκμετάλευση για το καλό των πυρόπληκτων. Τους παλαιστήνιους γιατι δεν τους βοηθάει κανείς. Δεύτερον. Προκύρηξη εκλογών πάνω σε μια κρίση που παρουσιάστηκε σαν εξωγενής κίνδυνος. Είχανε φροντίσει να παρουσιάσουν τον κωστίκα σαν οπλαρχηγό και τις κέρδισε εύκολα. Η βιασύνη να γίνουν πάνω στα καμένα ωφείλεται στην πρόγνωση αυτών που έρχονταν. Τους τα χαν πει οι μπιλντερμπεργκ. Επίσης στο καπάκι ο Κώστας εκποίησε τα στοκς του. Ξέρανε οτι μπαίνουμε σε κραχ και θέλανε τις δεσμεύσεις μας. Αλλιώς θα είχανε κάνει και τώρα εκλογές, πάλι κρίση δεν έχουμε? Τράβα πες στ'αφεντικά σου πως τίποτα δεν παραγράφεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε μάγγες αφού είστε τόσο large που πρώτα τα σπάτε και μετά τα πληρώνετε, γιατί δε πάτε στα μπουζούκια καλύτερα, για να δουλέψουν λίγο κι άνθρωποι τώρα με τις αναδουλειές της οικονομικής κρίσης. Βρε, άιντε από δω φασιστοειδή, να δίνετε και ραντεβού με τη χρυσή αυγή να πλακώνεστε μεταξύ σας, για να μην πληρώνουμε τη αστυνομία να παίζει το σάκο του μποξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Φίλε, αν σκοτώσουν έναν αστυνομικό, το θέμα αποκλείεται να πάρει τις ίδιες διαστάσεις όπως με το 15χρονο μαθητή». Πριν από λίγες ημέρες, ο Διαμαντής Μαντζούνης είχε πάρει τη χριστουγεννιάτικη άδειά του και είχε κατέβει στην Κυπαρισσία για να δει τους συγγενείς και τους παιδικούς του φίλους. Δεν μπορούσε βέβαια να διανοηθεί ότι το -παρ’ ολίγον- θύμα, για το οποίο μιλούσε στην «πρόβλεψη» που έκανε τότε σε ένα φίλο του, θα ήταν ο ίδιος.
    Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, ο 21χρονος αστυνομικός πραγματοποιούσε μαζί με δύο συναδέλφους του περιπολία έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, στα Εξάρχεια. Ξαφνικά διακρίνει δύο ενόπλους να τους σημαδεύουν από μακριά. Τα...

    αντανακλαστικά που επιδεικνύει είναι υποδειγματικά, όπως και η αίσθηση αλληλλεγγύης. «Καλυφθείτε, πέστε κάτω!», φωνάζει αμέσως. Ο ίδιος δεν πρόλαβε να προστατευθεί. Οι σφαίρες του καλάσνικοφ τον τραυμάτισαν βαριά.
    Συμμετείχε στη φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου, όπου έπαιζε τα αγαπημένα του κρουστά. Την τοπική ταβέρνα, όπου δούλευε αρκετά καλοκαίρια ως σερβιτόρος, για να κερδίζει το χαρτζιλίκι του.
    Η αποτυχία του να εισαχθεί με την πρώτη προσπάθεια στη σχολή αστυφυλάκων δεν πτόησε το «πάντα γελαστό» και «ιδιαίτερα ευαίσθητο» παιδί, όπως μας τον περιγράφουν φίλοι και συμμαθητές του. Ηρεμος, εργατικός και υπομονετικός, όπως τον ήξεραν όλοι, πέρασε εκ νέου τη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων και πέτυχε στην ανώτερη σχολή που τόσο επιθυμούσε, στο τμήμα της Κρήτης. Τον Οκτώβριο του 2008 ολοκλήρωσε με επιτυχία τα πέντε εξάμηνα φοίτησης, με την πολύτιμη -οικονομική και ηθική- αρωγή της μεγαλύτερης αδερφής του, Αριστέας. Επειτα από μια σύντομη σκληρή εκπαίδευση «δρόμου» φόρεσε τη στολή των ΜΑΤ.
    Έπεσε σχεδόν αμέσως στα βαθιά – στους δρόμους της φωτιάς, στην Αθήνα των πρωτοφανών ταραχών του Δεκεμβρίου. Οι γονείς του αγωνιούσαν και του τηλεφωνούσαν σχεδόν καθημερινά. Ο ίδιος δεν φάνηκε να φοβάται ούτε στιγμή. «Μην ανησυχείτε», τους έλεγε.
    Η σκληρή ειρωνεία της τύχης; Ο αστυφύλακας Διαμαντής Μαντζούνης, συγγενής του και συνονόματος, είχε πέσει νεκρός από πυρά αγνώστου το 1976, εν ώρα υπηρεσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είστε κότες λυράτες!!!. Σπάτε τα μαγαζιά του κοσμάκη και το παίζετε καμπόσοι?? Γιατί ρε νούμερα δεν μαζεύετε και χρήματα για τους άλλους επαγγελματίες να τους τα δώσετε? Έχετε τα α@@@δια να πάτε να σπάσετε των πολιτικών τα σπίτια?? Όχι βέβαια!!! Βγάλτε τις κουκούλες λοιπόν και βάλτε καλτσόν όχι στο κεφάλι αλλά στα πόδια σας. Γιατί δεν είστε άντρες αλλά γυναικούλες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 7 Ιανουάριος 2009 3:16 πμ

    ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΜΟΛΙΣ ΜΥΡΙΣΤΟΥΝ ΑΙΜΑ!ΞΕΣΠΑΘΩΣΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΚΕΣ ΕΠΤΑΕΤΙΕΣ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ ,ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕΤΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ai sta gamidia proodeutikarades!

    Pouliste to pliatsiko kai dwste ta lefta stin metanastria!

    Oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση