GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις στην Πτολεμαΐδα‏...

. Τραγελαφικές στιγμές χθες 5-1-2009 στην Πτολεμαΐδα. Δεκαπέντε – είκοσι αριστεριστές, (τον όρο τον μεταφέρω κατευθείαν από τα τοπικά ΜΜΕ) ...

.
Τραγελαφικές στιγμές χθες 5-1-2009 στην Πτολεμαΐδα. Δεκαπέντε – είκοσι αριστεριστές, (τον όρο τον μεταφέρω κατευθείαν από τα τοπικά ΜΜΕ) επιχείρησαν να συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία της πόλης. Συνελήφθησαν από την αστυνομία που είχε ενισχυθεί με άντρες και από την Κοζάνη, οι αστυνομικοί ήταν πιο πολλοί από τους συγκεντρωθέντες, έκπληκτοι οι πολίτες αντίκριζαν αστυνομικούς ένστολους ή με πολιτικά να προσάγουν νέα παιδιά, τα οποία επιχείρησαν να συγκεντρωθούν ειρηνικά, χωρίς καν να κλείσουν το δρόμο και να τα οδηγούν στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Καθαρά δηλαδή επιχείρηση εκφοβισμού. Το πράγμα είχε και συνέχεια αφού μπροστά στο αστυνομικό τμήμα της πόλης συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι γονείς και πολίτες και δύο από αυτούς συνελήφθησαν, η μία για εξύβριση και ο δεύτερος γιατί επιχείρησε να χτυπήσει με το χέρι του περιπολικό. Να σημειώσω ότι εκτός των δύο πολιτών οι δεκαπέντε που οδηγήθηκαν για εξακρίβωση στοιχείων αφέθηκαν ελεύθεροι αφού δεν τους κατηγόρησαν για τίποτε. Η προσπάθεια εκφοβισμού των πολιτών άρχισε μετά από την δολοφονική απόπειρα εναντίον του νεαρού αστυνομικού. Οι πρακτικές σκοτεινών χρόνων επανέρχονται αφού από ότι φαίνεται η αστυνομία από την άμυνα, (λόγια του υπουργού Δημοσίας Τάξης επαναλαμβάνω) περνά στην επίθεση.
Κ.Σ.
------

37 σχόλια

  1. Σε όλα αυτά που περιγράφεις τι το περίεργο και αυταρχικό βλέπεις; Ας πήγαιναν τα "παιδιά" να βρίσουν ή να ρίξουν γροθιές σε καμμιά άλλη χώρα και θα έβλεπες τι ξύλο θα έπεφτε. Καιρός να επιστρέψει η ευνομία και η τάξη στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ.
    ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ:

    ΑΥΓΗ 24/12/2008:
    Ω έλατο, ω έλατο τι ωραία που αρπάζεις (...) / Στο Σύνταγμα, στο Σύνταγμα τι ωραία που αρπάζεις! / Μπάτσους γεμάτο στα κλαδιά / Και διμοιρίες στη σειρά / Ω έλατο, ω έλατο δε θα μου τη γλιτώσεις / Βρε θα σε κάψω μια βραδιά /Κι ας έχει μπάτσους στα κλαδιά» «Αυγή» 24/12/2008).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να νγάλουν κανά καλάζικοφ να γαμήσουν τα μπατσόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
    ΜΕΣΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τους έκαναν, σήμερα προσπάθησαν να κτυπήσουν με το χέρι, αύριο με ρόπαλο και μεθαύριο με καλάσνικοφ. Χρειαζόμαστε Αστυνομία και όχι διακοσμητικούς αστυφύλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΏΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΥΦΤΟ-ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ ΣΕ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.
    ΤΡΑΒΑ ΒΡΙΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ.

    ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ, ΑΜΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΑΣΤΟΙΧΕΙΟΤΟΙ.

    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΥΛΟ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΓΗ 24/12/2008:
    Ω έλατο, ω έλατο τι ωραία που αρπάζεις (...) / Στο Σύνταγμα, στο Σύνταγμα τι ωραία που αρπάζεις! / Μπάτσους γεμάτο στα κλαδιά / Και διμοιρίες στη σειρά / Ω έλατο, ω έλατο δε θα μου τη γλιτώσεις / Βρε θα σε κάψω μια βραδιά /Κι ας έχει μπάτσους στα κλαδιά» «Αυγή» 24/12/2008


    αντε και γαμηθειτε ρε μαλακες ,σας γαμαει κανενας μπατσος φαινεται και γουσταρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακουγα σήμερα στο ραδιόφωνο του Αντέννα ότι το σπίτι στο οποίο εκρατείτο ο Άλντο Μόρρο από τις ερυθρές ταξιαρχίες νοικιάζονταν από τις ιταλικές μυστικές υπηρεσίες ίσως και τη CIA, όταν ο Μπερλινγκουέρ σάρωνε σε προγνωστικά και σε απήχηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι συλλήψεις κλοτσιές θέλετε όλοι το έχετε παρακάνει ανώμαλοι. Την έχετε δει να το παίζετε αναρχικοί αντιεξουσιαστές και ότι άλλο κατέβει από τα άρρωστα μυαλά σας.
    Να καταργήσουμε ρε την Αστυνομία τον Στρατό τα πάντα.
    Που είσαι άγιε Γεώργιε Παπαδόπουλε.

    Γοργίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1:05

    Προφανώς εννοείς την ευνομία που διακατέχει όλες τις άλλες πτυχές της ελληνικής κοινωνίας. Για να σου διαλύσω τη πλάνη, απλά οι μπάτσοι θα σκοτώσουν και θα σκοτωθούν σαν τσιράκια. Αυτό που ξεκίνησε δεν σταματιέται. Το μόνο παρήγορο είναι πως χειρότερα όλων θα υποφέρουν οι κεφαλές που φέρουν και την ευθύνη στη τελική. Το σύμπαν το ίδιο συνωμοτεί εναντίον τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ?
    ΠΑΝΩ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ
    ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΑΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η 5η ΦΑΛΛΑΓΓΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ''ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ'' ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΔΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΕΣΣΑΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να καταλάβουμε ποιός είναι πίσω από τους κουκουλοφόρους και τους παρακινητές της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

    ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ;

    Η Ν.Δ. χάνει γιατί οι καναλάρχες την κατηγορούν ότι δεν κτυπάει αλύπητα τους κουκουλοφόρους.

    Ο Σύριζα χάνει γιατί οι καναλάρχες τον κατηγορούν ότι υποκινεί τους ταραξίες.

    Το ΚΚΕ χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεκανίκι της Ν.Δ. (το θράσος δεν έχει όρια).

    Το Λαός χάνει γιατί οι καναλάρχες το κατηγορούν ότι είναι δεξιό, άρα υπέρ της άχρηστης αστυνομίας.

    Και βεβαίως βλέπουμε συνεχείς δημοσκοπήσεις από το Mega, τον Ant-1, τον Alpha, τον Αλτερ και το Star, όπου όλα τα κόμματα πέφτουν εκτός από ένα που ανεβαίνει.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ;

    ΜΟΝΟ ο ελληνο-αμερικάνος γιός της margaret chad.

    Πού είπε ΝΑΙ στο βρώμικο αμερικάνικο σχέδιο Ανάν το 2005, που είπε ΝΑΙ στην αμερικάνικη πρόταση για το όνομα Μακεδονία-Σκόπια το 2002 για τους βόρειους γειτόνους μας και που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ σχολιάσει τις κοσμοι-στορικές συμφωνίες του Καραμανλή με τους Ρώσους για τους αγωγούς και τους Κινέζους για τα λιμάνια.

    Και μετά οι οπαδοί του πασόκ ονομάζουν ατεκμηρίωτες θεωρίες συνομωσίας τις κατηγορίες ότι ο Γιωργάκης κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ ότι του λένε οι αμερικάνοι και οι καναλάρχες υπάλληλοί τους, σε βάρος της Ελλάδας.

    Φίλοι πασόκοι, θυμηθείτε είμαστε όλοι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Μην παρασύρεστε από τους καναλάρχες, που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους αμερικάνους.

    Αφήστε τους κομματικούς φανατισμούς και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει καθαρά.

    Θα βρείτε αμέσως ΟΛΕΣ της απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ,ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γοργίας

    6 Ιανουάριος 2009 1:46 μμ
    ---------------------------

    Τα μπέρδεψες μάστορα! Ως Αρχιδίας θα 'πρεπε να υπογράφεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑ ΑΝΑΡΧΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΚΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΘΑΤΑΝΕ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΛΛΟΙ ΦΥΑΝΕ ΣΥΝΟΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΗ.ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρόκειται για πρακτικές της Δεκαετίας του 60 και της 7ετίας του Παπαδόπουλου που εφαρμόστηκαν και στην Πτολεμαΐδα την 5/01/2009. Χωρίς κανένα λόγω και παραβιάζοντας το σύνταγμα ( άρθρο περί ειρηνικών συναθροίσεων) και τις διατάξεις περί άσκοπων προσαγωγών η αστυνομία μπροστά στους έκπληκτους περαστικούς της Κεντρικής Πλατείας της πόλης οργάνωσε γιγαντιαία επιχείρηση με συμμετοχή :
    1.Ανδρών τις ασφάλειας (οι οποίοι ήταν περισσότεροι από από τους διαμαρτυρόμενους διαδηλωτές)
    2.Ανδρών των ΜΑΤ
    3.Πολλών άλλων αστυνομικών μεταξύ αυτών και ειδικών ομάδων πρόληψης και καταστολής.

    Η επιχείρηση θύμιζε σύλληψη της 17Ν και είναι πρώτη φορά που οργανώνεται στην μικρή Πτολεμαΐδα κάτι τέτοιο . Έφτασαν δε στο σημείο να αποκλείσουν με κορδέλα το Α.Τ μετά την προσαγωγή, σαν να είχαν συλλάβει τον Λάντεν.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών μέσων ενημέρωσης δεν σχηματίστηκε δικογραφία κατά όσων νεαρών συναθροίστηκαν με εξαίρεση μίας κοπέλας που φέρεται να κατείχε κάποια παράνομη ουσία. Επίσης δεν βρέθηκαν στους νεαρούς στοιχεία που να δηλώνουν ότι επρόκειτο να προκαλέσουν ζημιές ή να διαταράξουν την κοινωνική γαλήνη της πόλης. Στο ίδιο ρεπορτάζ και σύμφωνα επίσης, με μαρτυρίες πολλών περαστικών η επιχείρηση που έγινε ήταν της μορφής “σκούπα” δηλαδή προσαγωγή όλων ανεξάρτητα αν έφεραν ταυτότητα ή οχι. Στην πορεία ανέφεραν ότι η προσαγωγή έγινε για εξακρίβωση στοιχείων, και φακέλωμα προσθέτω εγώ..


    Για να αιτιολογήσουν δε την φαρσοκωμωδία, 15 προσαγωγές και καμία σύλληψη, συνέλαβαν γονείς κάποιων νεαρών που διαμαρτύρονταν για την άδικη και αδικαιολόγητη κράτηση των παιδιών τους επειδή χτύπησαν με το χέρι σε κάποιο περιπολικό.

    Ο στόχος της αστυνομικής αυτής επιχείρησης ήταν σαφέστατος όπως προκύπτει από την εξέλιξη των γεγονότων. Να αποθαρρύνουν τους πολίτες από παρόμοιες διαμαρτυρίες κατά της βίας είτε αστυνομικής είτε κουκουλοφόρων. Το μήνυμα που έστειλαν είναι σαφές: με πρακτικές προσαγωγών και παράνομων κρατήσεων θα σας αποτρέπουμε να εκφράζετε την όποια διαμαρτυρία σας.

    Την ίδια ώρα η αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης, και η υποδιεύθυνση της Πτολεμαΐδας δεν έχουν οργανώσει παρόμοια συντονισμένη επιχείρηση για την σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών οι οποίοι ευθύνονται για τον θάνατο δεκάδων νέων την τελευταία πενταετία στο νομό μας.

    Δεν βλέπουμε παρόμοια επιχείρηση για την σύλληψη ιδιοκτητών καταστημάτων τυχερών παιγνίων (φρουτάκια) που έχουν γεμίσει και πάλι την πόλη μας, τα οποία ακόμη και ένα παιδί δημοτικού αναγνωρίζει. Μικρά παιδιά μου δηλώνουν ότι δεν πρόκειται για κοινό Ιnternet καφέ. Η “δραστήρια” ασφάλεια δεν τα αναγνωρίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΕΡΓΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟΙ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΕΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ( ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ )ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΑΣ. ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ. ΠΑΛΙΟΦΛΩΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τουλάχιστον στην Πτολεμαιδα λειτουργεί το Κράτος. Κάτι είναι και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. .





    xe xe xe







    Τελικά οι κομμουνιστές είναι μόνο για σφαλιάρες !


    Κάποτε μπορεί να είχαν άποψη.

    Αλλά ρε φούστη μου, σήμερα θέλουν χίλιες μπάτσες ο καθένας.



    Καλά για τους ΣΥΡΙΖΕΣ δεν το συζητάμε, είναι ότι πιο ξεπεσμένο έχει βγάλει αυτός ο τόπος !!!



    Καθάρματα, θέλετε την Ελλαδάρα μας να την κάνετε σαν τον κόλο σας.


    Ε δεν θα σας γίνει !


    Κάτω οι ανεγκέφαλοι κομμουνιστές !




    Πάνω η Ελλαδάρα μας !







    Εύγε στους πραγματικούς Ελληνες







    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε 6 Ιανουάριος 2009 3:57 μμ

    Εσύ προφανώς δεν έχεις γι’ αυτό δεν υπογράφεις ε;

    Τι να κάνουμε ρε φιλαράκο υπάρχουν κάτι ψεύτικα στο εμπόριο για εμφάνιση μόνο δηλαδή μη φανταστείς ότι δουλεύουν αλλά είναι ακριβά.

    Γοργίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παιδάκια κατευθυνόμενα από το soros και τους μισθωτούς του ( indymedia, τσίπρα κτλ ). πηγαίνεται στην γυφτοχώρα των σκοπίων ( τα αδέρφια σας ) πουλημένα κοπρώσκηλα να τα σπάσετε.εκεί με τους πραγματικούς φασίστες. Στην ελλάδα όποιος είναι με την τάξη και την ασφάλεια της πλειοψηφίας και του κοινωνικού συνόλου τον αποκαλείτε φασίστα, μπάτσο και ότι άλλο σας έμαθαν. ασύμαντη ντεμέκ επαναστάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 2,16 Κ΄3,42

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΙΓΑ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ.
    ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΚΕΙ?
    ΜΗΝ ΠΟΛΥΤΣΙΡΙΖΕΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΩΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε κοπριές δεξιοί νομίζατε ότι με την άνανδρη πράξη να πυροβολήσουν αστυνομικό οι προβοκάτορες που κινούνται μεταξύ τρομοκρατικού και παρακρατικού χώρου θα σηκώσετε κεφάλι;
    Νομίζατε ότι θα φοβηθεί ο κόσμος και δε θα βγαίνει στο δρόμο;
    Νομίζατε ότι θα νομιμοποιηθείτε να γίνετε εσείς οι ίδιοι τρομοκράτες;
    Ρε σιχάματα, το ποτάμι πίσω δε γυρνά. Πάμε για ανατροπές παντού. Βρισκόμαστε σε προεπαναστατική περίοδο. Θα δείτε φασίστες τι έχει να γίνει από τις 9/1 που ξαναρχίζουν τα συλαλλητήρια!

    Πίσω ρουφιάνοι δεξιοί, εμπρός σύντροφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν κατάλαβα, που είναι το παράτυπο στην ιστορία αυτή? Τη δουλειά τους κάνανε, και μάλλον καλύτερα από πολλές περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η συνταγματική εκτροπή στην οποία επιδίδεται η πιο άθλια κυβέρνηση της χώρας, η κυβέρνηση Καραμανλή, είναι η απόδειξη της ανικανότητας και της επικινδυνότητάς της. Δεν μας πτοείτε, άθλιοι δεξιοί δυνάστες των ελλήνων πολιτών. Το τέλος σας πλησιάζει γοργά! Η απελευθέρωση της ελληνικής δημοκρατίας από τα δεξιά φασιστικά τομάρια του γελοιοδέστερου θίασου, που παριστάνει την κυβέρνηση, έρχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. MESA MESA ETSI MPRABO. APAGOREUONTAI OI SUGKENTRWSEIS. AINTE KATHE TREIS KAI LIGO MAZEUONTAI 5 NOMATAIOI OLOI KAI OLOI KAI KLEINOUN TOUS DROMOUS. MESAAAAAAA REEEEEEE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Από πότε ρε μαλάκες φασίστες οι προσαγωγές ατόμων που διαδήλωναν ειρηνικά είναι έργο της αστυνομίας. Αλήθεια, είναι έργο της αστυνομίας να παραβιάζει κατάφωρα τους νόμους του Ελληνικού Συντάγματος? Θα προέβαινε σε παράβαση των νόμων οποιαδήποτε αστυνομία του κόσμου? Σε τι αριβώς σας ενόχλησαν οι ειρηνικοί διαδηλωτές? Επιπλέον γιατί η αστυνομία δε διεξήγαγε ποτέ επιχείρηση "σκούπα" τέτοιας ισχύος για τη σύλληψη των πραγματικών εγκληματιών, εμπόρων ναρκωτικών κλπ. σ' αυτή την περιοχή? Το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να αναμασάτε τα λόγια των χουντοδεξιών του ΛΑΟΣ επιρρίπτοντας όλες τις ευθύνες για τα δεινά από τα οποία πάσχει η πατρίδα μας σε διεθνείς συνομωτικούς κύκλους και στα εν Ελλάδι "τσιράκια" τους. Η προσφυγή σε θεωρίες συνομωσίας είναι ο λιγότερο δύσβατος, αλλά και ο πιο θρασύδειλος δρόμος στην αναζήτηση της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 8.18
    ΣΑΝ ΠΑΣΟΚΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ(ΡΙΑΠΑΠΑ) ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009 4.26

    Μπράβο λεβέντη μου πέστα χρυσόστομε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΣΟ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΑΠΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.....

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΣΑΣ...

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ....ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΕΜΕΙΣ....

    ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΛΑΣ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΗ ΚΑΙ ΟΧΙ 100 ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ
    ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. To blog βλεπω γεμισε απο αμορφωτους τσομπαναραιους φασιστες.Τα γνωστα σε ολους διποδα μοσχαρια.Με μυαλο βοδιου,αφου οτι τους ειπαν λενε,κανουν αστοχη κριτικη και νομιζουν οτι μονο αυτοι ειναι Ελληνες.Ακροδεξια ζωα,που βρηκαν τροφη στο blog,και ειπαν να εφαρμοσουν την γνωστη τακτικη.Βρισιες,απολυτες αποψεις,ασχετες συγκρισεις,και νοσταλγιες τυπου''Που εισαι ρε Παπαδοπουλε''Αυτοι εισασταν χρονια τωρα,αυτοι ειστε.Οντα γελοια,που υπαρχετε και εσεις στις κοινωνιες.Προιοντα προπαγανδας,και ημιμαθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αγαπητέ 7 Ιανουάριος 2009 5:30 μμ

    Στο σχολείο που πήγα εγώ έμαθα να βάζω και κανέναν τόνο.
    Τελείς υπό σύγχυση προφανώς γιατί το θέμα δεν έχει να κάνει με φασίστες και μη ούτε με Έλληνες και μη.
    Έχει να κάνει με νομοταγείς και άνομους πολίτες αυτής της χώρας.
    Μακάρι να είχες μάθει τα μισά από εμένα.

    Α!! και κάτι ακόμα, δεν έγραψα ''Που εισαι ρε Παπαδοπουλε'' αλλά που είσαι Άγιε Γεώργιε Παπαδόπουλε.
    Βγες λαγάκι έξω στον κόσμο να δεις πόσοι το λένε.
    Κωθώνι ε κωθώνι.

    Γοργίας

    Υ.Γ. ευτυχώς που έχω μυαλό βοδιού γιατί αν είχα σαν το δικό σου το ανθρώπινο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση