GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφαιρέθηκαν τα ...περιττά

Από τον Πάνο Ιατρίδη .

Από τον Πάνο Ιατρίδη
.

1 σχόλιο

  1. Απλουστεύονται και μειώνονται περαιτέρω τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη χορήγηση και ανανέωση άδειας διαμονής, ως προς όλες τις κατηγορίες αδειών διαμονής μεταναστών.
    Σχετική απόφαση υπεγράφη από τον υπουργό Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να καταπολεμηθεί η γραφειοκρατία και να εξαλειφθούν οι καθυστερήσεις στη διαδικασία της έκδοσης και ανανέωσης των αδειών διαμονής.
    Επίσης, με την ίδια απόφαση ιδρύονται πρότυπα κέντρα εξυπηρέτησης μεταναστών με τη μορφή one-stop-shop, στα οποία θα διεκπεραιώνονται οι ανωτέρω διαδικασίες.
    ΟΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΥΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ,ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ
    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση