GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια μόνο εικόνα....‏

. . Από τον Νικ. Γρυσπολάκη . Με μια μόνο εικόνα κανείς μπορεί να καταλάβει επακριβώς τους λόγους και τις αιτίες του ζητήματος της Παλαιστί...

. .
Από τον Νικ. Γρυσπολάκη
.
Με μια μόνο εικόνα κανείς μπορεί να καταλάβει επακριβώς τους λόγους και τις αιτίες του ζητήματος της Παλαιστίνης. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο για να κατανοήσει κανείς πλήρως το γιατί σφαγιάζονται οι Παλαιστίνιοι, ποιός είναι ο στόχος του Ισραήλ και γιατί οι Παλαιστίνιοι αισθάνονται σαν φυλακισμένα ζώα χωρίς μέλλον κι ελπίδα μέσα στα σπίτια τους. Η μακροπρόθεσμη γενοκτονία στην οποία επιδίδεται το κράτος τους Ισραήλ γίνεται με την συνενοχή και ανοχή όλων μας.

--------------------------------

22 σχόλια

  1. Οι Εβραίοι δεν χρειάζονται εθνική εστία. Είναι λαός της διασποράς. Εκεί διαπρέπουν και επιδεικνύουν πνευματικά επιτεύγματα. Η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ υπήρξε από τα μεγαλύτερα λάθη της ιστορίας τους. Δεν ανέδειξε παρά την βαρβαρότητα, την απανθρωπία, την παρακμή και τη χαμέρπειά τους. Η τιμωρία τους θα είναι σκληρότατη για την ύβρη που διαπράττουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχικά με την ανοχή των δολοφόνων των Λαών, των Αμερικάνων και μετά από μας και τις κυβερνήσεις μας, που τους στηρίζουν.
    Έχω μια απορία, πως γίνεται την εξωτερική πολιτική αυτής της χώρας να μη την ασπάζεται σχεδόν κανένας Ευρωπαίος πολίτης, ενώ αντίθετα την στηρίζουν οι περισσότερες ηγεσίες των χωρών της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απόλυτα με την εκτίμηση του κου Γρυσπολάκη στο www.press-gr.blogspot.com [ η εικόνα άλλωστε είναι δημοσιευμένη στο www.grsail.blogspot.gr από τις 29/12/2008 ]

    Είναι προφανές ότι αυτό που συντελείται τώρα από την Ισραηλινή ηγεσία είναι μία καλά σχεδιασμένη γενοκτονία σε έκταση ΠΟΛΥ μεγαλύτερη και από τα πιο απάνθρωπα και διεστραμμένα όνειρα του Χίτλερ. Είναι μία εν ψυχρώ δολοφονία ενός λαού!

    Ας μην τολμήσουν πλέον να μας μιλήσουν για γενοκτονία και ολοκαύτωμα οι Εβραίοι! Οι ίδιοι ‘κόσμησαν’ την ιστορία της ανθρωπότητας με πολύ χειρότερα εγκλήματα.

    Και επί τέλους τι είναι το σημερινό κράτος του Ισραήλ; Κάποιοι ταλαίπωροι νομάδες θυμήθηκαν ότι πριν από 2000 (... δύο χιλιάδες ... ) χρόνια πέρασαν από την περιοχή οπότε την δικαιούνται οι υποτιθέμενοι απόγονοί τους σήμερα; ΗΜΑΡΤΟΝ!

    Οι γενοκτόνοι που εκτελούν με την υποστήριξη της Ράις αμάχους και μωρά παιδιά επί τέλους να σταματήσουν. Έχουν ΜΑΓΑΡΙΣΕΙ με τις πράξεις τους ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, φτάνει πια. Η υποστήριξή τους από βαθιά ΧΥΔΑΙΑ άτομα όπως η Κοντολίζα Ράϊς είναι ιστορική ντροπή και όχι πλεονέκτημα.

    Ο κάθε ένας με στοιχειώδη νοημοσύνη και ελάχιστα θετικό πνεύμα μπορεί να το αντιληφθεί. Βρίσκονται μπροστά σε μία ριζική στρατιωτική και ηθική ήττα, είναι κρίμα πλέον και για αυτούς αλλά και για όλους του φυσιολογικά σκεπτόμενους ανθρώπους του πλανήτη.

    Ας σταματήσει το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ της Παλαιστίνης ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να συμπληρώσω ένα προηγούμενό μου σχόλιο: Η Δύση που κόπτεται περί Δημοκρατίας αμφισβητεί την δημοκρατικά εκλεγμένη παλαιστινιακή αρχή και μάλιστα μετά από ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ εκλογές με την παρουσία επίσημων παρατηρητών από τον ΟΗΕ (ΟΗΕ είσαι σπίτι;) και άλλες χώρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύμφωνα με το καταστατικό της Χαμάς όλη η Παλαιστίνη είναι ισλαμική πατρίδα στην οποια άπιστοι, μη μουσουλμάνοι, δεν έχουν θέση.
    Είναι καθήκον κάθε μουσουλμάνου να αγωνιστεί για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης από τους απιστους και την κατάκτηση του Ισραήλ, αυτού του σιωνιστικού κατασκευάσματος, διότι μέχρι της δευτέρας παρουσίας η Παλαιστίνη έχει παραχωρηθεί στους μουσουλμάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε σύντροφε, υπήρχε τότε Παλαιστίνη η σχετικό κράτος? Ηταν Ιορδανία και οι Παλαιστίνιοι υπέφεραν στα χέρια των Ιορδανών βεδουινων. Μήπως θυμάστε τι ήταν ο Μαύρος Σεπτέμβρης. Ποιοί έσφαζαν τότε Παλασιτίνιους? Αλλά και τώρα, ποιά είναι η θέση της Φατάχ για την επίθεση στην Γάζα. Και ποιά η θέση των άλλων Αράβων? Φωνάζουν οι ελληνάρες και σιωπούν οι Ιορδανοί, Σύροι, Αιγύπτιοι, Σαουδάραβες, οι Σείχηδες τοτ Κόλπου, οι Λϊβυοι κλπ. Αφήστε λοιπόν τα κομπλεξικά φούμαρα και τους παραπειστικούς χάρτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσύ super Ελληναρά της Σιών (12:21) κόψε κάτι και μην μιλάς για πράγματα που ΔΕΝ ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν σιωπούν οι άραβες, οι κυβερνήσεις τους σιωπούν

    άντε κωλοεβραίοι στις τρύπες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μηπως θυμαται καποιος να μας πει απο ποτε εχει αρχιση αυτη η ιστορια στην μεση ανατολη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν δεν κάνω λάθος,

    το κράτος του Ισραήλ δημιουργήθηκε πάνω σε εκτάσεις γης που οι παλαιστήνιοι ΠΟΥΛΗΣΑΝ στους εβραίους της διασποράς.

    Όπως, έχει αρχίσει να πουλιέται και η ελλάδα.

    Δυστυχώς για τους Φιλισταίους (απόγονους των προγόνων των Ζωνιανών), το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

    Και ακόμα πιο δυστυχώς, τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα. Στις μέρες μας, αυτό που ξεπουλιέται, κομμάτι-κομμάτι, είναι η ελλάδα για να αγοράσουμε 4Χ4.

    Άντε, και στα δικά μας...


    Ο Καρβουνιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. βλάκα κουραμπιέ Γιάννη ποιός σου είπε ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν ασπάζονται την πολιτική του Ισραήλ;Φωνάζουν οι κλέφτες για να φοβηθούν οι νοικοκυραίοι αλλά ο κόσμος ξέρει να κρίνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΣΑΠΟΥΝΙ??????

    ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΔΙΕΘΝΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kε Γρυσπολάκη,
    μήπως περπατάτε μονόπατα?
    Ολίγον τί δηλαδής-δηλαδής.
    Η σελίδα τού βιβλίου διαβάζεται καί
    από πίσω.
    Εσείς όμως δέν αναφέρεσθε μέ ανεξάρτητο
    τρόπο στό πρόβλημα.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ
    ΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ-ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ
    ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ???
    Νά σάς πώ εγώ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΤΑΧ.
    Αρκετά μέ τόν πληθυντικό.
    Είναι ρέ έτσι ή όχι Νικόλα??????
    Άντε μέρες πού είναι,ασχολούμαι μέ
    διαστρεβλώσεις.
    Αναστάσης.(Νικόλα απάντησε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ.
    ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ.
    ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ,
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΛΕΣΤΙΝΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΑΣΠΑΣΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ.
    ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ.
    ΛΕΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 3 Ιανουάριος 2009 4:20 μμ

    Ανασταση,πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις .

    Για σοβαρεψου εστω για μια φορα .
    Αυτά δεν ειναι θέματα για καλαμπουρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε αναστάση κουραδόμαγκα εβραιομαλάκα κόψε κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Aναστάση είσαι από τους λίγους εδώ που λένε την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αναστάσιε, πρώτον, τα εδάφη που έχει καταπατήσει (κλέψει, εποικήσει, όπως θες πες το) το Ισραήλ εδώ και 60 χρόνια, τό'κανε επειδή της επετέθει η Χαμάς; Μάλλον εσύ είσαι που δεν απαντάς στα δεδομένα.

    ΄΄Οσον αφορά την Χαμάς, είναι ένας φανατικός θεοκρατικός οργανισμός στης οποίας την δημιουργία συνέβαλε τα μάλα η Μοσσάντ ( δες εδώ: http://www.wariscrime.com/2008/12/29/news/hamas-was-founded-by-mossad/ )

    Παρ'όλ'αυτά, στην 6μηνη εκεχειρία η οποία έληξε στις 19 Δεκεμβρίου υπήρχαν όροι. Η Χαμάς θα σταματούσε τις επιθέσεις με ρουκέτες και το Ισραήλ θα ήρε τον αποκλεισμό. Επιθέσεις με ρουκέτες δεν υπήρξαν εδώ και 6 μήνες. Το Ισραήλ δεν ήρε τον αποκλεισμό. Η εκεχειρία έληξε, η Χαμάς ξαναρχισε τις εκτοξευσεις. Αυτά είναι τα δεδομένα. Περι δικαίου και ηθικής, οι κρίσεις δικές σου Αναστάση....

    Νικόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πουσταραδες εβραιοι!!!
    θα καιτε ζωντανοι ξανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αυτο που τελικα δεν καταλαβα ειναι οτι φταιει ολιγον απο χαμας ολιγον απο φαγωμαρα μεταξυ φαταχ χαμας αρκετα το ισραηλ για τισ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ οπως λετε πραξεις του .τα συμφεροντα τελικα που ειναι;μην μου πειτε μονο να κερδιση τη γαζα το ισραηλ και να γινη ενα μεγαλυτερο κρατος γιατι θα΄΄κρασαρω΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση