GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη! Κωδικός "Νέα Υόρκη"...

. Σε διεθνές συνέδριο ο Γ. Αλογοσκούφης κάλεσε, με χορηγίες του ελληνικού δημοσίου, ως ειδικό για το real estate τον Αλ. Λυκουρέζο αν κα...

.
Σε διεθνές συνέδριο ο Γ. Αλογοσκούφης κάλεσε, με χορηγίες του ελληνικού δημοσίου, ως ειδικό για το real estate τον Αλ. Λυκουρέζο αν και ήταν ήδη κατηγορούμενος, με βαρείς όρους, για το σκάνδαλο με τα οικόπεδα της Αιξωνής. Τι φοβήθηκε ο Καραμανλής και τον έδιωξε. Στο φως τα έγγραφα που έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου!
..
Από τον Βασίλη Τόλια
.
Δεν ήταν μόνο το θέμα της οικονομικής πολιτικής που οδήγησε τον Κ. Καραμανλή στην απόφαση να απομακρύνει από την κυβέρνηση τον Γ. Αλογοσκούφη. Αν ήταν μόνο αυτό, θα τον μετακινούσε σε άλλο υπουργείο. Δεν θα τον έδιωχνε.
Στην πρωθυπουργική απόφαση έπαιξαν ρόλο κι άλλο λόγοι. Το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο Μέγαρο Μαξίμου δεδομένα και για πρωτοβουλίες του κ. Αλογοσκούφη που δεν κρίνονταν θετικά για το προφίλ το οποίο είχε ανάγκη η κυβέρνηση. Ο τελευταίος σχετικός φάκελος, με σειρά εγγράφων και αντιγράφων, που σχηματίστηκε στο γραφείο του Γιάννη Αγγέλου έγραφε επάνω "Νέα Υόρκη"...
Φαινομικά, το θέμα δεν θα μπορούσε να προκαλεί πρόβλημα. Ομως, σύμφωνα με πληροφορίες, η περαιτέρω έρευνα που έγινε προκάλεσε ανησυχίες για τις πολιτικές, τουλάχιστον, επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει η υπόθεση το προσεχές διάστημα.
.
Στις 9 Νοεμβρίου του 2007 πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης, το Pierre Hotel, εκδήλωση με θέμα τις επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα στο πλαίσιο του ετήσιου 90υ Capital Link Forum και ήταν από την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών της Ελλάδας με περισσότερους από τους χορηγούς, από ελληνικής πλευράς, να είναι φορείς του δημοσίου.
Αυτό που προκάλεσε τα ερωτηματικά ήταν η εξής "λεπτομέρεια": Στη λίστα του συνεδρίου με την κατηγορία "Company and Sector Presentations" με τις μεγάλες επιχειρήσεις, τις Τράπεζες και τους κρατικούς φορείς υπήρχε και το όνομα του κ. Αλέξανδρου Λυκουρέζου με αντικίμενο ομιλίας το Real Estate: "Lykourezos Law Offices, Ms Alexandros Lykoyrezos, Senior Partner (Real Esate)".
Δηλαδή, ο κ. Αλογοσκούφης κάλεσε τον κ. Λυκουρέζο να μιλήσει, σε ένα κορυφαίο συνέδριο με διεθνές ακροατήριο στη Νέα Υόρκη, ως ειδικό στο ...real estate, μολονότι λίγους μήνες νωρίτερα ο γνωστός ποινικολόγος είχε κηρυχθεί, ήδη, κατηγορούμενος για το σκάνδαλο των οικοπέδων της Αιξωνής - ένα σκάνδαλο μαμούθ που σχετίζεται ακριβώς με υποθέσεις real estate!
O κ. Λυκουρέζος είχε απολογηθεί στις 29 Μαΐου του 2007 για το μεγάλο αυτό σκάνδαλο και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καταβάλλοντας εγγύηση ιδιαίτερα μεγάλο ποσό: 150.000 ευρώ.
.
Το ένα θέμα είναι το ηθικής τάξεως: Πώς γίνεται ο υπουργός Οικονομίας να καλεί κάποιον να μιλήσει, ενώπιον διεθνούς ακροατηρίου, για έναν τομέα ενώ είναι κατηγορούμενος για σκάνδαλο σε βάρος του ελληνικού δημοσίου που σχετίζεται με το ίδιο αντικείμενο, το real estate;
Οι φιλικές οικογενειακές σχέσεις που διατηρούν ανέκαθεν οι κ. Αλογοσκούφης και Λυκουρέζος θα μπορούσε να είναι μια εξήγηση. Άλλωστε, ο κ. Λυκουρέζος και η σύζυγος του κ. Αλογοσκούφη είναι συνάδελφοι αφού και εκείνη ασχολείται επαγγελματικά -και επιτυχώς μέχρι τώρα!- με το real estate. Ομως η απορία που δημιουργήθηκε ήταν αν τέτοιου είδους σχέσεις δικαιολογούν τέτοιες πολιτικές συμπεριφορές.
Ταυτόχρονα πάντως σήμανε, κατά τις πληροφορίες, "καμπανάκι" για το ενδεχόμενο να έχει η υπόθεση κι άλλη "ουρά", δυσάρεστη για την κυβέρνηση, που θα μπορούσε να αποκαλυφθεί στη συνέχεια. Ηδη, αρκετές πληροφορίες (αν όχι έγγραφα στοιχεία) είχαν φτάσει σχετικά στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ετσι, κι ενώ η χαριστική βολή είχε προκύψει και ο κύβος για την απομάκρυνση του κ. Αλογοσκούφη είχε ριφθεί, δόθηκε εντολή ενδελεχούς και προσεκτικής έρευνας για το φάκελο της υπόθεσης με τα οικοπέδα της Αιξωνής. Και ιδιαίτερα για το αν στο σκέλος της ανάπτυξης των καταπατηθέντων οικοπέδων με real estate υπήρξε εμπλοκή και άλλων προσώπων που η σχέση τους με υπουργικά στελέχη θα μπορούσε να προκαλέσει νέα προβλήματα στην κυβέρνηση...
.
Τα έγγραφα που αποκαλύπτουμε σήμερα είναι ορισμένα από αυτά που υπάρχουν στον φάκελο του Μεγάρου Μαξίμου με τον κωδικό "Νέα Υόρκη" για τον κ. Αλογοσκούφη. Είναι το ενημερωτικό για το συνέδριο που αναφέρεται ως "οικοδεσπότης" ο κ. Αλογοσκούφης και η σελίδα με τους ομιλητές όπου έχουμε υπογραμμίσει την παρουσία του κ. Λυκουρέζου ως ειδικού για το real estate, εν μέσω τραπεζιτών, εφοπλιστών, διοικητών κρατικών οργανισμών.
Επίσης, το τελευταίο έγγραφο είναι η πρώτη σελίδα της απολογίας του κ. Λυκουρέζου για το σκάνδαλο real estate της Αιξωνής τον Μάιο του 2007.
.

--------------------

17 σχόλια

  1. Σωστός ο Λυκουρέζος, ειδήμων στα κτηματομεσιτικά είναι, δεν είπε κανείς ότι είναι αθώος του εγκλήματος. θα τους διδάξει πώς να κάνουν κομπίνες και να γλιτώνουν, όπως θα τη γλιτώσει κι αυτός...
    Αν φοβόταν ότι θα καταδικαστεί, θα είχε εξαφανιστεί τώρα, άσε που μπορεί να ξαναβγεί βουλευτής και να μην δικαστεί ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10 Ιανουάριος 2009 11:27 μμ

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ...ΕΤΡΙΒΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο ΔΡ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ "ΚΑΘΑΡΣΗΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΕΧΤΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΙ - ΟΣΕΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ "ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΑΚΑΚΙΑ" ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΟΣΟΣΤΑ (!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!ΚΑΙ ΚΟΙΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ????

    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
    "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΛΘΕ"

    ΜΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10 Ιανουάριος 2009 11:27 μμ

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ...ΕΤΡΙΒΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΜΠΑΜΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ (ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΧΙΛΑΡΥ) Ο ΔΡ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ "ΚΑΘΑΡΣΗΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤAΧΤΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΙ - ΟΣΕΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ "ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΑΚΑΚΙΑ" ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΟΣΟΣΤΑ (!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!ΚΑΙ ΚΟΙΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ????
    ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΠOΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ?? κλπ??

    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
    "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΛΘΕ"

    ΜΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσιπα δεν εχουν καθόλου ρεγαμωτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλογοσκούφης και Αλέξανδρος είναι κολλητάρια. Δεν γινονταν αυτά τυχαία. Πόσες δουλειές έχει πάρει από το δημόσιο επί της ΝΔ ο κ. Λυκουρέζος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά τ'αυγά
    Doucement les oueux

    Ξεχάσαμε ότι είχαμε στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων τον δις καταδικασθέντα σε πολυετή φυάλιση Μίνωα Κυριακού ο οποίος ήταν ελεύθερον με εγγύηση .

    Μόνο την αποπλανηθείσα από τον χοντρο-Μεξικάνο 33χρονη Συμβασιούχο μπορέσαμε να χώσουμε ταχύτατα στον Κορυδαλλό.


    Παλικάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. GRACCI ( Γρατσιο ): Ιταλικό - βυζαντινό κωλοπαίδι με ελληνοποιημένο όνομα για να κάνει τις ληστείες του αθόρυβα, εις βάρος ελληνικών περιουσιών! Συνεργεί με άλλα una raca - γυφτοκωλόπαιδα που φωλιάζουν στην περιοχή "Άγια Ρεμάλια" Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.

    Τιμωρία, σε πρώτη φάση:
    Αφαίρεση παντός πολιτικού δικαιώματος!
    Το ίδιο να ισχύσει και για τον Λικουρέντζο.
    β) Καταβολή ανάλογου προστίμου.

    Αλλιώς υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορούν στην Ν. Ευρώπη ( Ρομα και Μονακό, αντίστοιχα ) και να καταβαραθρώσουν την αξιοπιστία Δικαιοσύνης και Δημοκρατίας στην Ελλάδα!

    Ένας Έλληνας δικαστικός δεν θα ανεχόταν ποτέ κάτι τέτοιο!
    Ούτε κι αν επιχειρούσαν να τον δωροδοκήσουν!!

    Μην επιτρέπετε στους αλλοδαπούς να μας ληστεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο "ιντερνετ-μονευ" αλβανοααλεκσι να παει στην Αλβανια να βγαλει λεφτα.

    ( απο ποτε ενα αλβανο ενδιαφερεται να βγαλουν οι Ελληνες λεφτα? Θα μας τρελλανει τελειως το μαλακισμενο? )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΘΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηταν και βουλευτής της ΝΔ στην Α αθηνών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ελληνική σημαία,στην πραγματικότητα, καίγεται καθημερινά.

    Με κομματικές προσλήψεις παντού και με ένα λαό να βρίζει όλους τους πολιτικούς ανεξάρτητα αν οι τελευταίοι διορίζουν τα παιδιά των πρώτων , με μια χώρα σε τέλμα και βουτηγμένη μέχρι το κόκαλο στη διαφθορά ,με κοινωνικές συγκρούσεις και επικοινωνιακή παραγωγή πολιτικής σκέψης ,δεν υπάρχει σοβαρό μέλλον για τους πολίτες.

    Εκεί που προσλαμβάνετε κομματόσκυλα παντού , δεν αγοράζετε άλλα 100 μαχητικά SU-33 από τη Ρωσσία για να καταρίψετε κανένα τουρκικό αεροσκάφος που στο τέλος θα μπούν οι τουρκαλάδες και θα κάνουν βολτίτσες πάνω από την Ακρόπολη των Αθηνών ;

    Όσο έχετε τα ίδια αεροπλάνα με τους τούρκους και όσο προμηθεύεστε τα ίδια στρατιωτικά μέσα από τους Εβραιοαμερικανούς , τόσο λιγώτερο άτολμη θα είναι η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της ελλάδος χωρίς να μπορεί να απελευθερωθεί από τα δεσμά της Εβραιοαμερικανικής δουλείας.


    Δεν ανέχομαι ως φορολογούμενος έλλην πολίτης που δίνω το αίμα μου στην κωλοεφορία για να μην κάνει τίποτα ποιοτικό το κράτος προς όλους εμάς , να μην μπορεί η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να καταρίψει όσα τουρκικά ή οποιαδήποτε άλλα εχθρικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τη χώρα μου, το χώρο μου, το μέρος που ζώ και αναπνέω.

    Τι φοβάστε και τι δεν έχετε πει στον ελληνικό λαό ;

    Γιατί δεν εκτοξεύεται ένας πύραυλος εναντίον εχθρικού στόχου που έχει παραβιάσει τον ελληνικό εναέριο,θαλάσσιο και ηπηρωτικό χώρο της πατρίδας μου ;


    Γιατί μαθαίνετε μπαρούφες τα παιδιά μας στα σχολεία για ηρωϊσμούς και ένδοξες νίκες , για ιστορίες που έχετε τοποθετήσει στη ντιβανοκασέλα της πρόγιαγιάς και γεμίζοντας με μίσος τις αθώες ψυχές που όταν μεγαλώσουν και θα θελήσουν να επαναλάβουν αυτή την ξεχασμένη ιστορία,πολεμώντας τους εχθρούς, είστε εσείς οι ίδιοι που δεν θα τα αφήσετε να πολεμήσουν.

    Ποιός είναι ο προδότης σε αυτή τη χώρα ;
    Ο Λαός ή εσείς οι πολιτικοί του κώλου και της καρέκλας που έχετε κολήσει τα Armani παντελόνια σας και δεν λέτε να την αφήσετε λές και ο κώλο σας έχει γίνει ένα με αυτήν ;

    Καταρίψτε ρε παπάρες ένα τουρκικό αεροσκάφος για να δούμε αν είστε άξιοι συνεχιστές των αρχαίων μας προγόνων ή αν είστε φοβισμένες σκατόφατσες που ζείτε για το μισθό σας .

    Μέχρι να αποφασίσετε τι είστε , σταματήστε την διασπορά των κακών ειδήσεων που εργολαβικά τα κωλοκάναλα της ελληνικής τηλεόρασης "παίζουν" για δικές σας και δικές τους εξυπηρετίσεις και αφήστε τις δακρύβρεχτες ατάκες που διανθισμένες με σοβαροφάνεια και άκρατη υποκρισία ομιλείτε περί κακών τούρκων που αλωνίζουν στο Αιγαίον πέλαγος,στα νησιά και ίσως και πάνω από την Αθήνα.

    Σοβαρευτείτε όλοι σας γιατί όταν φθάνετε στο κρίσιμο σημείο , δεν κάνετε τίποτα.

    Είστε κότες και φοβισμένες στρουθοκάμηλοι .

    Από τότε που οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας απέκτησαν δημοσιουπαλληλική νοοτροπία σε συνδιασμό με το ότι έχετε "πουλήσει" τα εθνικά και κυριαρχικά μας δικαιώματα και δεν είστε ικανοί να ρίξετε ένα εχθρικό αεροσκάφος όταν αυτό υπερίπταται πάνω από ελληνικά νησιά και ελληνική γή, έχετε χάσει το παιχνίδι και είστε επικίνδυνοι .

    Το μόνο που σας ενδιαφέρει και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι πανάκριβες παρελάσεις δύο φορές το χρόνο για να δούμε τα υπερσύγχρονα στρατιωτικά μέσα που εμείς πληρώνουμε και τα υπερήφανα νιάτα της πατρίδος να παρελαύνουν για να δείξουν την αποφασιστικότητα τους την οποία εσείς οι πολιτικοί είστε ανίκανοι να διαχειριστείτε.

    Άστο διάολο πια , βαρέθηκα να πηγαίνω στην εφορία και να συναλλάσομαι με τις πάνχοντρες κυρίες και όλα τα κομματόσκυλα που κατά καιρούς προσλαμβάνετε και να πληρώνω σαν μαλάκας για κάτι που δεν έχει αποτέλεσμα.


    Ο εχθρός της ελλάδας ήταν,είναι και θα είναι πάντα εσωτερικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγά τ'αυγά
    Doucement les oueux

    Ξεχάσαμε ότι είχαμε στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων τον δις καταδικασθέντα σε πολυετή φυλάκιση Μίνωα Κυριακού ο οποίος ήταν ελεύθερος με εγγύηση .

    Μόνο την αποπλανηθείσα από τον χοντρο-Μεξικάνο 33χρονη Συμβασιούχο μπορέσαμε να χώσουμε ταχύτατα στον Κορυδαλλό.


    Παλικάρι από τα Σφακιά

    Υ.Γ. Επανάληψη λόγω δαίμονος του πληκτρολογίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πυ το θυμήθηκες και αυτό κορίτσι από τα σφακιά;
    Είσαι και πονηρούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκ βατοπεδιου ορμωμενοι εξεδραμαν εις Ν. Υορκην .
    Ινα μεταλαμπαδεύσουν πατέντας και πλάνα αναπτύξεως REAL ESTATE.
    Όλοι ήσαν εκεί μηδενός εξαιρουμένου .
    ΑΙΞΩΝΥΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ
    ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν πρέπει να δώσουν εξηγήσεις και οι δύο; Δικηγόρος είναι ο λυκ. με τα άλλα πως μπλέκεται; Και με ποιον κάνει δουλειές; Με την κυρα Δίκα;
    Κάτι γράφει το ΠΑΡΟΝ γι αυτήν σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αλέξη είσαι μεγάλος μαλάκας!!! Τεμπελόσκυλο,πήγαινε κάνε την ξεφτιλισμένη σου διαφήμιση αλλού και άσε τον σκεπτόμενο κόσμο (ό,τι και αν πιστεύει) να συζητά για τα θέματα που τον απασχολούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η μεγάλη των υπεξαιρέσεων ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ ΣΧΟΛΗ!

    Μια διευκρίνιση στο # posted by Anonymous Ανώνυμος : 11 Ιανουάριος 2009 9:49 μμ,

    Εκ βατοπεδιου ορμωμενοι εξεδραμαν εις Ν. Υορκην .
    Ινα μεταλαμπαδεύσουν πατέντας ..(των διαπλεκομένων, εκ των προτέρων και εκ του ασφαλούς εφαρμοσμένας, μέσω της Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας επί της νήσου Σκύρου)

    Διευκρινίσεις για εμπλοκή του Γ. Παπαγεωργίου σε "σκάνδαλο Σκύρου"
    http://www.servitoros.gr/news/view.php/20689/

    http://www.me.gr/radar/view/Gia-to-skandalo-ths-Skyroy*29841

    http://skyroson.gr/book/?p=54

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/03/blog-post_1389.html

    Αλλά και πως..?

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση