GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαγόρευση εισόδου από την Αίγυπτο...

...Eλλήνων και Tούρκων γιατρών στη Γάζα! . Από τον Πάνο Χαρίτο http://panosharitos.com . Κλειστό για λόγους ασφαλείας παραμένει το συνοριακ...

...Eλλήνων και Tούρκων γιατρών στη Γάζα!
.
Από τον Πάνο Χαρίτο
http://panosharitos.com
.
Κλειστό για λόγους ασφαλείας παραμένει το συνοριακό της Ράφα όπως γνωστοποίησαν σε ομάδα ελλήνων και τούρκων γιατρών οι Αιγυπτιακές αρχές. Πιο συγκεκριμένα, πέντε έλληνες χειρουργοι, μέλη της οργάνωσης "Γιατροί της Ειρήνης" με όλο τον εξοπλισμό τους, έφτασαν πριν από δυο ώρες ση Ράφα και ζήτησαν να περάσουν στη Γάζα με σκοπό να κατευθυνθούν στο νοσοκομείο Σίφα και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ξεκινώντας άμεσα να χειρουργούν.
Το ίδιο δήλωσαν και οι τουρκοι συνάδελφοί τους στις αρχές της Αιγύπτου, οι οποίες μετά από διαβουλεύσεις τους αρνήθηκαν την είσοδο στη Γάζα, επικαλούμενοι λόγους ασφάλειας των ιδίων των γιατρών.
Αυτή την ώρα τα μέλη και των δυο αποστολών ξεκινούν καθιστική διαμαρτυρία στο συνοριακό φυλάκιο της Ράφα, μέχρι οι αρχές να αναθεωρήσουν την απόφασή τους και να τους επιτρέψουν την είσοδο.
Να επισημάνοω στο σημείο αυτό ότι σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Αιγύπτου, το σύνορο της Ράφα να ανοίγει σε μετά από συμφωνία και των δυο πλευρών. Με δεδομένη τη συμφωνία αυτή θα πρέπει να θεωρείται μάλλον απίθανο να τους επιτραπεί η είσοδος στη Γάζα.
---------------------

11 σχόλια

  1. Επεισόδια μεταξύ Σέρβων και Αλβανών στη Μιτρόβιτσα
    3 Ιανουαρίου 2009, 12:56

    Έξι άτομα τραυματίστηκαν από ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στη Μιτρόβιτσα.
    Το νέο ξέσπασμα της βίας ξεκίνησε με τον τραυματισμό ενός Σέρβου εφήβου από δύο Αλβανούς συνομήλικούς του με μαχαίρια στις 30 Δεκεμβρίου. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν.
    Η πρώτη έκρηξη κατέστρεψε επτά αυτοκίνητα κοντά σε μπαρ της περιοχής όπου κυρίως κατοικούν Σέρβοι. Λίγο μετά Σέρβοι διαδηλωτές πυρπόλησαν δύο καταστήματα.
    Η δεύτερη έκρηξη έγινε στον Βοσνιακό Μαχαλά, απομονωμένη περιοχή που βρίσκεται με στο σερβικό τομέα της περιοχής αλλά ζουν κυρίως Αλβανοί.

    Σύμφωνα με τις αρχές στα σημεία έσπευσαν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ και της EULEX στην περιοχή και έθεσαν την κατάσταση υπό έλεγχο
    Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΞΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για στείλτε μερικούς από δάυτους πίσω ακόμα και με τις οικογενιές τους και μετά να δούμε εάν θα το ξανακάνουν.
    (Σάν κακά παιδιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε λυσσασμένο σκυλί αφού άμα μπουκοτάρουμε όλους αυτούς θα πρέπει να πάμε να ζήσουμε όλοι στη στάνη του πατέρα σου και δε χωράμε.Το καλύτερο όμως είναι να μπουκοτάρουμε την Νεσττλέ.Το ακούτε αναρχοάπλυτοι;ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙΑ!από δω και πέρα μόνο φραπουτσίνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν καταλαβα καλα οι παλαιστινιοι ειναι .."γηγενεις" κατοικοι της Γαζας??

    Ετσι ειναι??

    Εγω δεν το πιστευω ...

    Εγω νομιζα ,ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ,οτι οι αραπαδες ειναι "ΔΟΥΛΟΙ" εκ μεταφορας ,στα εδαφη ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,κυριως κατα την περιοδο της τουρκοκρατιας...

    Και η ΙΣΤΟΡΙΑ ειναι αμειλικτη.
    Το κρατος του Ισραηλ διαλυθηκε το περιπου 69 μΧ,οταν σε καποια σταση των Εβραιων ΤΟΤΕ εναντιον της Ρωμαικης Αυτοκρατοριας ,ο Ρωμαιος στρατηγος τους συνετριψε και σκορπισε τους Εβραιους στα 5 σημεια της Γης..

    ΤΟΤΕ!!
    Τ Ο Τ Ε !!! ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ σκυλαραπαδες εκει..

    Ας παψουν λοιπον τα δακρυβρεχτα..
    Και ΚΥΡΙΩΣ ,οι σκυλαραπαδες ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ να ενοχλουν ...

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε αυτα τα μερη..

    ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ,ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΟΥΛΩΝ και ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ που τωρα οι Ισραλινοι κατεχουν τα κερδισαν ΠΡΩΤΑ αγοραζοντας τα απο τους τουρκους πασαδες μεμετηδες ...

    Οι αραπαδες.."παλαιστινιοι" στην αρχη ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ,
    Τ Ι Π Ο Τ Α !!!

    Απλα αλλαξαν αφεντικα..
    Καποια στιγμη ομως οι Ισραηλινοι ,ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ..

    Σου λενε θα δουλευουμε ΕΜΕΙΣ την γη μας..
    Και ΕΚΕΙ αρχιζει το..."παλαιστινιακο"..

    Ιστορικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άμα τίθεται θέμα επιβίωσης σου επιτρέπω να μην μποϊκοτάρεις τη Felix cat food για να τρως τη ζωοτροφή σου ανενόχλητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλαράκο τού (Τις MOSHANT) για ότι κάνουν οι συντοπίτες σου.

    Πες to σε εμένα που τα έζησα μέσω τών γονιών μου, εσείς τότε που βρισκόσαστε ? (Σας καλύπταμεεε).

    Αυτό είναι που εσείς χρειάζεστε, αναγέννηση..!!
    (μπορεί μέσω νοοτροπίας και όχι κρεματορίων η F16)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4.08

    τζωνάκο;!

    Που είσαι εσύ γαμώσταυρον τέκνον ημών; Ποιος σου γαμεί την μητέραν εσού σήμερον ξέκωλον πουστρώνιον της θρησκείας μας, ένδοξα γαμημένη παλιοαδέρφω τσιμπουκομάνα τζων;

    τας ευχάς μου δια καλήν εσπέραν, μετά του μπουκώματος του λάρυγγος εσού τέκνο μου, ρούφηξον γλείψον κατάπινον κι ερχεται.

    +++μουνί, ε μουνί+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @3.43

    Πόσο ηλίθιος είσαι άνθρωπέ μου; Πόσο μαλάκας μπορείς να γίνεις;

    Αλλο εβραίος ρε καταμαλακισμένε μπαμπουίνε, και άλλο Ισραηλινός ακροδεξιός κυβερνητικός.

    Ναζι-άρη αρχιμαλάκα! Πρίμα-τρόμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αήττητος!

    η βλακεία ει αήττητος, λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @8.23

    Αήττητος!

    η βλακεία ει αήττητος, λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προς 4:08 μμ: Ρε παλιομαλάκα, που αποκαλείς τους Παλαιστίνιους σκυλάραπες, οι Παλαιστίνιοι είναι απόγονοι των αρχαίων Φιλισταίων και όχι απόγονοι δούλων. Αποκαλείς τον εαυτό σου και ιστορικό, μαλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση