GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπάρχουν και όρια...

. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων , σεβόμενη τις καταστατικές της αρχές και όλους τους θεσμούς της δημοκρατικής μας πολιτείας...

.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, σεβόμενη τις καταστατικές της αρχές και όλους τους θεσμούς της δημοκρατικής μας πολιτείας, υποχρεούται σοβαρά και υπεύθυνα έξω από οποιαδήποτε συντεχνιακή λογική, να καταγγείλει την καπηλεία της δικαιολογημένης αγανάκτησης και οργής των συναδέλφων από τους «διοργανωτές» της χθεσινής «συγκέντρωσης» έξω από το Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, αλλά και την επικοινωνιακή εκμετάλλευση της συναισθηματικής φόρτισης από την δολοφονική επίθεση και τον βαρύτατο τραυματισμό του συναδέλφου μας, που ακόμα δίνει μάχη για τη ζωή.
Δεν σεβάστηκαν τη θέση στην οποία βρίσκεται ο άτυχος συνάδελφός μας, έπαιξαν με τον πόνο όλων, παραπλάνησαν τους συναδέλφους που τους ακολούθησαν, διέσυραν για άλλη μια φορά την ιδέα του συνδικαλισμού, δυσφήμισαν τον δύσκολο αγώνα μας και το χειρότερο όλων:
Έφτασαν στο σημείο μέσα από ένα επικίνδυνο παραλήρημα να αποδοκιμάσουν τον Ηγέτη της Εκκλησίας μας, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Μάλιστα, αντί να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη, την οποία απερίφραστα διατυπώνουμε σήμερα εμείς, έσπευσαν δικαιολογούμενοι, άλλοι να υποστηρίξουν ότι κάποιοι παρεκτράπηκαν για κάποιες φράσεις (;) του Αρχιεπισκόπου –αν είναι δυνατόν- και άλλοι να αποδώσουν την ύβρη αυτή στην οργή ορισμένων συγκεντρωμένων για τη στάση των ΜΜΕ!!!!!
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων για μια ακόμα φορά θέλει να καταστήσει σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι στο Λεκανοπέδιο Αττικής ο τρόπος λειτουργίας της «Ένωσης» που εξακολουθεί να παραμένει εκτός της τάξεως του συνδικαλιστικού μας κινήματος με αποκλειστική ευθύνη εκείνων που διαχειρίζονται τις τύχες του σωματείου, είναι επικίνδυνος και οδηγεί πλέον σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, που βλάπτουν πολλαπλά την Ελληνική Αστυνομία.
Επισημαίνουμε, δε, ότι οι ανυποψίαστοι συνάδελφοι που συμμετείχαν με τον αγνό σκοπό να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στον τραυματισμένο συνάδελφό μας, έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης , διότι ακολούθησαν, χωρίς να το γνωρίζουν, αυτούς που χειροκροτούσαν πολύ πρόσφατα τους κυβερνητικούς και αστυνομικούς ιθύνοντες, κύριους υπεύθυνους για την κρίση στην οποία έχουμε οδηγηθεί, κατηγορώντας ως «τουρίστες» τους συναδέλφους από όλη τη χώρα που έδιναν το σκληρό αγώνα με την ΠΟΑΣΥ για την επανίδρυση της Ελληνικής Αστυνομίας. Αυτοί εμφανίζονται τώρα τιμητές των αγώνων μας, εγκαλώντας μάλιστα την Ομοσπονδία που δεν υποτάχθηκε στους δόλιους σκοπούς τους. Άραγε, ποιο ήταν το ψήφισμά τους, πότε και πού το ενέκριναν, πότε και πού και σε ποιόν το κατέθεσαν; Ποιον κατήγγειλαν και τι πρότειναν; Για άλλη μια φορά δεν είπαν τα πράγματα με το όνομά τους, δεν είπαν λέξη για τις ευθύνες της ηγεσίας. Άραγε γιατί;
Η ΠΟΑΣΥ λειτουργεί με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ! Έχει συγκεκριμένο πλαίσιο αρχών λειτουργίας, λειτουργεί με ανοικτές δημοκρατικές διαδικασίες και αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη όλων των αποφάσεων και όλων των πράξεών της.
Όσο για τους σαλτιμπάγκους του χώρου μας που επιχειρούν με άναρθρες κραυγές να διχάσουν και πάλι την κοινωνία μας, κατακρίνοντας με αοριστολογίες τον πολιτικό κόσμο, τους δημοσιογράφους και τους θεσμούς στους οποίους στηρίζεται η κοινωνία μας, οφείλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:
1. Η Ομοσπονδία μας ασκεί δριμύτατη, σαφή και εποικοδομητική κριτική, μόνο σε εκείνους που θεωρεί υπαίτιους για τη γέννηση και ασφαλώς για τη μη επίλυση των προβλημάτων μας και δεν μπορεί η επικίνδυνη κραυγή «φταίνε οι πολιτικοί και τα κόμματα» να ισοπεδώνει θεσμούς και αξίες στους οποίους στηρίζεται η Δημοκρατία!
2. Η ευθύνη των ΜΜΕ, ως οργανισμών πληροφόρησης, που επίσης πρέπει να υπόκεινται σε κανόνες δεοντολογίας, δεν μπορεί να καλύπτεται πίσω από επικίνδυνες λογικές «φταίνε οι δημοσιογράφοι», χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ότι πρόκειται για έναν κλάδο επίσης σκληρά εργαζομένων με θύματα στο καθήκον και υψηλό δείκτη θνησιμότητας, όπως και στο δικό μας χώρο! Αγγίζει τα όρια του παραλογισμού, να κατηγορείς συλλήβδην τους δημοσιογράφους και από την άλλη να επιζητείς την προβολή απ’ αυτούς, μη αντιλαμβανόμενος τις συνθήκες και το πλαίσιο λειτουργίας τους. Αυτά που δεν θέλουμε για τον εαυτόν μας στο χώρο μας, όπως το να στιγματίζεται ένας ολόκληρος κλάδος, όταν κάποιος είναι υπόλογος και παραβαίνει τον όρκο του, δεν είναι δυνατόν να το πράττουμε για τους άλλους.
3. Είναι καιρός πλέον να αντιληφθούν όλοι, από την κυβέρνηση ως τον τελευταίο πολίτη, ότι η Ομοσπονδία μας από καιρό είχε προειδοποιήσει για το πού οδηγείται η Ελληνική Αστυνομία και ο αδίκως βαλλόμενος συνάδελφός μας, ποιοι ευθύνονται γι’ αυτό, σε αντιδιαστολή με κάποιους δήθεν «συνδικαλιστές» που λειτουργούσαν ως ελεύθεροι σκοπευτές και χειροκροτητές της εκάστοτε εξουσίας.
4. Ποτέ ως Ομοσπονδία δεν ακολουθήσαμε λογικές «στοχοποίησης», γενικώς και αορίστως. Έχουμε συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις και γι’ αυτές εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε, καλώντας τους συναδέλφους μας να αφυπνιστούν διότι έρχονται δύσκολες ημέρες, αλλά και την ελληνική κοινωνία να σταθεί στο πλευρό μας και να βοηθήσει για να σταματήσει η απαξίωση του αστυνομικού θεσμού και να ανοίξει ο δρόμος για μια πραγματικά σύγχρονη και δημοκρατική Ελληνική Αστυνομία.
Αυτές τις δύσκολες ώρες, με τη σκέψη όλων μας στο συνάδελφό μας που αγωνίζεται γενναία στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου για να σταθεί ξανά ΟΡΘΙΟΣ, ως ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη του λόγου και των πράξεών μας και καλούμε σύσσωμη την ελληνική κοινωνία να συμπαρασταθεί στο δίκαιο αγώνα μας.
Η βία κατά των αστυνομικών είναι βία κατά της ίδιας της ελληνικής κοινωνίας. Το έχουμε βροντοφωνάξει παλιότερα, το βροντοφωνάζουμε και σήμερα, όπου η «αόρατη κάννη» των σκοτεινών κύκλων της ανωμαλίας απειλεί να σκοτώσει όχι μόνο φυσικά πρόσωπα –συναδέλφους μας και μη – αλλά και τα ίδια τα οράματά μας για μια νέα Ελληνική Αστυνομία.
------------------------------

32 σχόλια

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΤΕ
    ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ
    ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΝΤΙΚΟΥΛΑ.
    ΝΑΙ ΡΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ
    ΩΡΙΜΩΝ 15ΑΡΗΔΩΝ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΑΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ
    ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ
    ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ
    ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΗ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΛΛΟΙΩΣ
    ΠΑΤΕ ΚΑΤΑ ΖΕΦΥΡΙ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ
    ΣΤΟΥΣ ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΛΙΑΣ.
    ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ
    ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ.
    ΝΑ ΙΚΕΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥΣ
    ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ
    ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ.
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΙΑΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ
    ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΗΓΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ
    ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.
    ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ
    ΜΟΛΟΤΩΦ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
    ΒΕΝΖΙΝΗ .
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα κανουν και αντιδρουν οι μπατσοι. σε αυτη την χωρα μονο με γιουχα και γιαουρτοι δικαιωνεσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Η ΠΟΑΣΥ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 6-1 ΣΤΟΝΤΟΠΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΠΟ 50 ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. OLA STIMENA KE KSEPOYLHMENA EINAI

    MH MASATE ADELFIA

    APO TOTE POY OI MYSTIKES YPHRESIES GINANE IDIOTIKES ETERIES KE KANOUN POLITIKA 8ELIMATA ti psaxnoume na vroume

    OLOI KATALAVENOUN OTI TA PAIDIA TOY TIMIOY KOSMOY EINAI 8YMATA AYTHS THS SYPSIS

    AFISTE TON PROLOGO PERI TROMOKRATIAS KE MH NOMIZETE POS O LAOS DEN GNORIZEI TIS PLEKTANES SAS KE TO PIOS EFAGE
    TON
    PAKOGIANI
    H
    TON LAMPRAKI
    H TON ALEXH

    EXOYN 8RASOS OI SKYLOUDES KE TA KOPROSKYLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι σου είναι βρε ο άνθρωπος,…. Τι θυμήθηκα…… όταν ήταν πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης αν θυμάστε και εσείς είχε δώσει τα λεωφορεία της Αθήνας στους νοικοκυραίους του κόμματος και μας νοικοκύρεψαν καθώς βλέπαμε ουρές τα σόγια τους χτυπούσαν ψεύτικα εισιτήρια στους μετρητές των λεωφορείων για να γίνετε καταγραφή και να παίρνουν οι νοικοκυραίοι λεωφορειούχοι την επιδότηση, ωραίο κόλπο, φτωχομπινεδιάρικο, αλλά ως εκεί έφτανε το μυαλό τους, στο κάτω κάτω δεν είναι όλοι γεννημένοι για να έχουν offshore εταιρίες και με αυτές να κανονίζουν τις δουλειές τους.
    Όταν όμως ήρθε το Πασόκ, τους ζήτησε πίσω τα λεωφορεία, πού να τα δώσουν οι νοικοκυραίοι, και συνεπικουρούμενοι και από την δεξιά πρόβαλαν μεγάλη αντίσταση στο κράτος για μια περιουσία που δεν τους ανήκε, αλλά και τους είχε δοθεί με καθαρά Μητσοτακέικα κομματικά κριτήρια.
    Είχαν οχυρωθεί λοιπόν οι νοικοκυραίοι μας στα αμαξοστάσια, οι αλητονοικοκυραίοι μας, γιατί τέτοιοι ήταν και θα το δείτε αμέσως, και από εκεί έδιναν τον αγώνα τους.
    Ποιον αγώνα; Αυτόν να κρατήσουν τα κακώς δοθέντα σε αυτούς λεωφορεία, αν υπήρχε και παρανομία δεν θυμάμαι, αλλά για να ζητά το κράτος πίσω κάτι δεν ήταν σωστό.
    Για να τελειώνω, στην τελευταία τους πριν αναγκαστούν να τα παραδώσουν δια της βίας « ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΑΤ»
    Παιδιά, δύο, τριών, πέντε, δέκα, δεκαπέντε, χρονών, αλλά αυτοί οι αλήτες τιμωρήθηκαν γιατί και τα λεωφορεία χάσανε, αλλά και με την πράξη αυτή χάσανε και την τελευταία, αν είχανε καλή μαρτυρία, γιατί η πράξη τους αυτή ήταν τόσο αποκρουστική, που ακόμη και οι δεξιοί υποστηρικτές τους κρύφτηκαν και δεν τους ήξεραν.
    Και μετά παραξενευόμαστε όταν κάποιοι άλλοι μεγαλονοικοκυραίοι και αυτοί, κατεβάζουν άλλα παιδία στους δρόμους, για να αποκτήσουν, « ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ » που θα τους πάνε στην ΕΞΟΥΣΙΑ.
    αν είχανε καλή μαρτυρία, γιατί η πράξη τους αυτή ήταν τόσο αποκρουστική, που ακόμη και οι δεξιοί υποστηρικτές τους κρύφτηκαν και δεν τους ήξεραν.
    Και μετά παραξενευόμαστε όταν κάποιοι άλλοι κατεβάζουν άλλα παιδία στους δρόμους, μεγαλονοικοκυραίοι και αυτοί, για να αποκτήσουν, « ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ » που θα τους πάνε στην ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο αρχιεπίσκοπος δηλαδή είναι υπεράνω κριτικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ;

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 100.000- 400.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. CIA Preparing To Install Military Government in Greece?
    Real agenda behind riots could be related to Russian oil pipeline
    Paul Joseph Watson
    Prison Planet.com, Tuesday, January 6
    The increasingly violent riots in Greece could be the curtain raiser for a military coup d’etat and the installation of a new government more friendly to U.S. hegemony as a countermeasure to increasing Russian influence over the Balkan state.
    It wouldn’t be the first time the CIA has assisted in such a venture - they aided the 1967 installation of a U.S. friendly military junta known as the Regime of the Colonels ostensibly to prevent Greece from falling under Soviet control, a fascist cabal which was later overthrown in 1973.
    The coup was achieved with the active support of such groups as the LOK Special Forces, which was part of Operation Gladio, NATO-controlled black-ops forces that carried out false flag attacks across Europe to eliminate left-wing political organizations.

    The agenda is again likely to be related to fears over increasing Russian influence in the region.
    In March 2007, Vladimir Putin struck a deal with Greece and Bulgaria to build a 280-kilometer Russian oil pipeline from Bulgaria’s Black Sea port of Burgas to Alexandroupolis, in northern Greece. Construction is scheduled to begin in June.
    As the Angirfan blog highlights, “The pipeline will be an alternative route for Russian oil bypassing the Bosporus and the Dardanelles.”
    The Greek military has placed its forces at level 2 alert status and begun to position them to be used against civilians with an order that lethal force be authorized should soldiers feel “threatened”. Special Operations Units from Germany and Italy are also being readied to act as an occupying army upon declaration of full scale martial law.
    Details of the plans came to light after hundreds of Greek soldiers expressed their vociferous opposition to being used as “a force of terror and repression”.
    Is the CIA again preparing to assist a military junta in a coup d’etat as a means of ousting a government friendly to Russian geopolitical objectives? The reaction of the lower ranks of the Greek military after they discovered they were being prepared to be used as a standing army against their own people at least offers hope that any such move will be resisted.


    http://www.prisonplanet.com/cia-preparing-to-install-military-government-in-greece.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να πάτε να γαμηθήτε τσουτσέκια!

    Πάντα δικαιολογούσατε κάθε παρανομία του συναφιού σε βάρος των πολιτών, ακόμα και όταν επρόκειτο για καραμπινάτο έγκλημα.

    Να πάτε να γαμηθήτε!

    Δεν είστε συνδικαλιστές που πρέπει να σεβαστούμε θεσμικά, ΜΑΦΙΑ σκέτη είσαστε.

    Θρασύδειλα μέλη του παρακράτους και του οργανωμένου εγκλήματος.
    Τα όρια στη Δημοκρατία τα βάζει ο νόμος και η ψήφος, όχι ο μπάτσος.

    Να πάτε να γαμηθήτε ΞΑΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. .



    Σε αυτή τη χώρα που ζούμε, κάθε διαπλεκόμενος κοπρίτης -που βαριέται να δουλέψει- ικετεύει το κόμμα του να τον "χρίσει" συνδικαλιστή, για να περνάει ζωή και κότα, ξεπουλώντας τους συναδέλφους του, τους οποίους (υποτίθεται) υπηρετεί.

    Σκέτη ξεφτίλα, σε ΟΛΟΥΣ τους επαγγελματικούς κλάδους.

    Υπάρχουν, άραγε, εξαιρέσεις; Πολύ θα ήθελα να τις μάθω...


    Ο Καρβουνιάρης


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΥΛΟΣ. Η ΚΡΥΦΗ ΓΚΕΙΣΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΧΙ.Ο.Κ.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΡΙΟΙ ΤΙΣ ΕΛΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ,ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΛΥΦΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ.
    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΤΕ ΣΕ "ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ".
    Ο ΜΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ.
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O Eλληνικός λαός πρέπει να ξέρει ότι οι συνδικαλιστές της αστυνομίας που όλοι σχεδόν πρόσκειται στη ΝΔ, την έχουν μετατρέψει σε παράρτημα της Ρηγίλλης.
    Για αυτό οι μισθοί τους είναι ψίχουλα και αναγκάζονται και δουλεύουν 2-3 δουλειές.
    Άσε που μερικοί αρχισυνδικαλιστάδες της ΝΔ έχουν συστήσει εταιρείες σεκιούριτι και προσλαμβάνουν απλούς αστυνομικούς.
    Για αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο και ο πολίτης είναι απροστάτευτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. υπηρετω την αστυνομια εδω και 20 χρονια και ειναι η πρωτη φορα που σας κρινω ανοιχτα ολους εσας τους συνδικαλιστες που εχετε ξεκινησει εναν πολεμο που δε λεει να σταματησει στο αμεσο μελλον...
    δυστυχως βλεποντας ολη τη γυμνια σας οταν βγαινετε στην τηλεοραση αρχιζω και αντιλαμβανομαι οτι ο πολεμος αυτος θρεφεται απο απο το ποσοστο ικανοτητας να αντιληφθειται ολοι σας κκ καραδημα μακρη κλπ οτι εκπροσωπειται ολη την ελασ και τελικα ειστε τοσο λιγοι που καθε φορα που καποιος απο εσας λουζεται στην τιβι θελω να την σπασω στο κεφαλι σας...
    τελικα εχετε καταφερει μονο να τραυλιζεται αναρθρες κραυγες και δειχνεται πραγματικα τοσο λιγοι τοσο μικροι που ο χειροτερος δημοσιογραφος απο αποψη IQ μπορει να σας καθηλωσει με μια αστοχη ερωτηση...
    λυπαμαι πραγματικα...
    παραιτηθειται ολοι τωρα
    φωτεινη εξαιρεση ο προεδρος των ειδικων φρουρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ - ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ - ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ - ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ - ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ -.
    ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥς. Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 5:47
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Η ΠΟΑΣΥ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
    --------------------

    Αντε, να ξαναδούμε μπάτσους να δέρνουν μπάτσους διαδηλωτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ. ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ , Ο ΑΠΛΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΜΕ ΕΑΣΥΑ Η ΠΟΑΣΥ ΤΟΤΕ ΕΥΛΟΓΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΘΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 6ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΟΓΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΥΣΙΑ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΑΚΡΥΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΝΕΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ Μ.Μ.Μ., ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΨΩΜΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η 4Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Δ Ι Π Λ Α ΜΑΣ. ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

    Υ.Γ. ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ Δ.Α.Ε.Α. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 15ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΡΕΣΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ 164 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ Υ.Α.Τ. ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ 85 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΑΣ , ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ 522 ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ 18ΩΡΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ,ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΑΤΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΣΑΠΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ????????ΜΑΓΚΙΑ ΕΕ????ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΕΧΕΤΕ ΚΛΑΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ ΧΕΣΤΕΣ.ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πολυ καλα του κανανε του αρχιεπισκοπου αυτου, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ οτι ο υπουλος και ξεκομμενος απο τον ελληνικο λαο ρολος του ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ.

    Να του πειτε δε οτι μετα τα γιουχα που εφαγε θαρθει και το γιαουρτι σαν επιδορπιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @11:24 άσχετε ανώνυμε, με 75% Δημοσίους υπαλλήλους της ΠΑΣΚΕ, μας λες ότι είναι νεοδημοκράτες οι αστυνομικοί; Με τους Ειδικούς Φρουρούς που συστάθηκαν επί Σιμήτη ως σώμα πρετωριανών; Έλεος δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @6:33 είσαι μεγάλος μαλάκας. Τα λεωφορεία τα είχαν αγοράσει, γελείε ΠΑΣΟΚε,και τους τα κατάσχεσε το κράτος χωρίς αποζημίωση, για να επανέλθουν οι τεμπέληδες Σταμουλοκολλάδες. Μην κάνεις το άσπρο, μαύρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΑΛΛΟΘΙ (για να μπουν ορισμένα πράγματα στη θέση τους)

    Πολύς λόγος γίνεται τελευταία (με αφορμή τις συνεχιζόμενες ταραχές λόγω της παντελώς αναίτιας αστυνομικής δολοφονίας του δεκαπεντάχρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου) για τις συνθήκες εργασίας των αστυνομικών. Επάνω στο πτώμα του εν ψυχρώ δολοφονημένου (αλλά και των δεκάδων παρόμοιων που έχουν προηγηθεί τις περασμένες δεκαετίες) έχει ξαναστηθεί η συνηθισμένη αναίσχυντη βιομηχανοποιημένη ρητορεία κατασκευής ελαφρυντικών για τους δολοφόνους. Κατ’ αυτόν τον τρόπο οι νεκροί δολοφονούνται και ατιμάζονται για μια ακόμα φορά.
    Π.χ. προβλήθηκε με ανήκουστο θράσος σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές (πάει να πει με την ανοχή των μπατσοκινούμενων δημοσιογράφων παρουσιαστών) ότι και οι «καημένοι» οι αστυνομικοί ανήκουν κι αυτοί στη «γενιά των 700 ευρώ» και άρα γιατί να τους βρίζουμε και να τους λοιδωρούμε πετώντας τους πέτρες και αυγά; Αφού κι αυτοί είναι …δικά μας παιδιά. Κάποια άλλα άλλοθι αναζητήθηκαν επίσης στην …επικινδυνότητα της δουλειάς τους και στην …ελλιπή εκπαίδευσή τους.
    Φαίνεται ότι κάποιοι (οι γνωστοί-άγνωστοι μπατσοδημοσιογράφοι) προτίθενται να συνεχίσουν να ταϊζουν κουτόχορτο τους τηλεκαταναλωτές. Ας κάνουν λοιπόν οι μπατσοδημοσιογράφοι τη δουλειά τους (για την οποία άλλωστε πληρώνονται) και ας κάνουμε κι εμείς τη δική μας (για την οποία όμως δεν πληρωνόμαστε).

    Ο ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟΣ ΜΥΘΟΣ ΠΕΡΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
    Σύμφωνα, λοιπόν, με πρόσφατο δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας ( φύλλο 20/5/08, http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=20.05.2008,id=92677560 ) ο μισθός ενός πρωτοδιόριστου αστυνομικού (που μόλις εξήλθε από τη σχολή, ήτοι 21 ετών, που, εννοείται, δεν έχει σπουδάσει, δεν έχει στρατευθεί, δεν έχει ξαναεργαστεί, δεν ξέρει να κάνει τίποτα κλπ.) είναι γύρω στα 1000 ευρώ μικτά, δηλ. περίπου 863 ευρώ καθαρά. Πρόκειται, όπως βλέπουμε, για έναν μισθό, ο οποίος (σε σχέση με τα συγκριτικά ελληνικά δεδομένα) είναι ασύλληπτος για έναν νέο εργαζόμενο της ίδιας (ή και μεγαλύτερης) ηλικίας με πτυχίο ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ εκπαίδευσης, ο οποίος πιθανότατα ήταν αναγκασμένος να εργάζεται ενόσω σπούδαζε (σε αντίθεση με τον δόκιμο αστυνομικό, ο οποίος επιπλέον ΑΜΕΙΒΟΤΑΝ με 282 ευρώ τον μήνα ενόσω ήταν άεργος στη σχολή της αστυνομίας). Ο νέος εργαζόμενος, που είχε την αξιοπρέπεια να μην γίνει μπάτσος, θα αρχίσει την «σταδιοδρομία» του (η λέξη πρέπει να μπαίνει σε εισαγωγικά γιατί στη νεοελλάδα τέτοιες λέξεις έχουν μόνο εικονική «σημασία» και καθόλου ουσία) με περίπου 600-650 ευρώ καθαρά, ενώ θα «εργάζεται» (άλλη λέξη με εικονική, στη νεοελλάδα, σημασία - η σωστή λέξη είναι «δουλεία») πολλές ώρες απλήρωτων υπερωριών, πιθανότατα μισοασφαλισμένος, η και εντελώς ανασφάλιστος. Πιθανότατα ο μή μπάτσος νέος εργαζόμενος θα παραμείνει για όλη του τη ζωή υποβαθμισμένος σε εργασιακές θέσεις, με τις οποίες το αντικείμενο των σπουδών του, ή το επίπεδο των ικανοτήτων του δεν θα έχει απολύτως καμία σχέση (σε αντίθεση με τον –προνομιούχο- μπάτσο, που εξασκεί αυτό το οποίο ΔΙΑΛΕΞΕ και εκπαιδεύτηκε). Επίσης ο μή μπάτσος εργαζόμενος, συνήθως δεν θα έχει καμία εργασιακή ασφάλεια, σταθερότητα, μονιμότητα, δυνατότητα έγκαιρης (δηλ. προτού πεθάνει…) σύνταξης κλπ. σε αντίθεση με τον προνομιούχο μπάτσο/δημόσιο υπάλληλο. Ο μή μπάτσος εργαζόμενος, ανεξαρτήτως τυπικών προσόντων, πτυχίων, ικανοτήτων, εμπειρίας κλπ. είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να φτάσει ποτέ τις μικτές αποδοχές των 1500-1700 ευρώ, τη στιγμή που ο έγγαμος μπάτσος με 18 έτη υπηρεσίας, αμείβεται στη χειρότερη περίπτωση με 1850 ευρώ μικτά. Και λέμε «στη χειρότερη περίπτωση» 1850 ευρώ γιατί, ως γνωστόν, πέφτουν βροχή και τα επιδόματα, αφού αρκετές χιλιάδες αστυνομικοί (επί συνόλου …55000 !) υπηρετούν σε «επικίνδυνες» θέσεις, όπως … στη Βουλή, ή σαν …οδηγοί στην Ε.Υ.Π., ή σε … ελληνικές πρεσβείες στο εξωτερικό (κομματικοί εκλεκτοί πιάνουν αυτό τό τελευταίο πόστο, χωρίς καν να μιλούν ξένη γλώσσα) κλπ. Αρκεί να αναφέρουμε ότι ένας αρχιφύλακας, που υπηρετεί ως οδηγός στην Ε.Υ.Π. και έχει 20 χρόνια υπηρεσίας, παίρνει μεγαλύτερο μισθό από τον υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Κατασκοπίας!
    Ως γνωστόν τα μαντρόσκυλα είχαν ανέκαθεν και σε όλα τα ζητήματα, καλύτερες μερίδες από το υπό επιτήρησιν κοπάδι. Και γι’ αυτό αποτελεί προκλητικό θράσος το να βγαίνουν και παραπονούμενοι από πάνω. Ακόμα και οι γιατροί σε αυτή τη χώρα πληρώνονται λιγότερο. Αιδώς, γουρούνια!

    Ο ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟΣ ΜΥΘΟΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΙΠΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
    Η εκπαίδευση της νεοελληνικής αστυνομίας είναι κάτι παραπάνω από ιδανική για την ποιότητα της κοινωνίας, εντός τής οποίας προορίζεται να δράσει. Σε μια κοινωνία, όπου οργιάζει το ρουσφέτι, το «λάδωμα», η παραοικονομία, η παραϋγεία, η παραπαιδεία, η αναξιοκρατία/βλακοκρατία, η πουστιά, η ρουφιανιά, και προπάντων η υποκρισία/ΣΙΩΠΗ, είναι αναμενόμενο ότι αυτοί που οπλοφορούν θα έχουν αυξημένες, γενικώς ειπείν «δυνατότητες». Π.χ. για να εκτελωνίσουν ηρωίνη, ή για να εξασφαλίζουν ένα συμπληρωματικό εισόδημα ως μαστρωποί μεταναστριών, να θάβουν στο «αρχείο» υποθέσεις εξαφανίσεως παιδιών, να εκφοβίζουν, ή να σκοτώνουν ατιμώρητοι όποιον απλώς τούς στραβοκοιτάξει, και όλα αυτά, τα οποία κάθε λίγο και λιγάκι, είναι αδύνατον να μην διαρρέουν από τον - υπερπλήρη πλέον- κοινωνικό βόθρο. Και τα οποία (φυσικά μόνο όποια διαρρέουν…) πλασάρονται με θράσος – αλλά και γίνονται δεκτά από την κοινωνία με προκλητική υποκρισία- ως… «μεμονωμένα» περιστατικά.
    Η ελληνική αστυνομία έχει προσαρμοστεί και κινείται τόσο επιδέξια μέσα στην οργανωμένη εγληματικότητα, ώστε είναι απίθανο για οποιονδήποτε στοιχειωδώς νοήμονα να πιστέψει τα περί «ελλιπούς» εκπαίδευσης. Και λέμε «οργανωμένη εγκληματικότητα», γιατί υπάρχει και η ενστικτώδης, η ανοργάνωτη, η εγκληματικότητα τού τύπου Γιάννη Αγιάννη, ή η αμυντική τύπου Ρόμπιν Χουντ, εναντίον της οποίας οι νεοέλληνες βλαχόμπατσοι δείχνουν έναν ακατανόητο «ζήλο» (πολλώ μάλλον όταν οι ίδιοι αυτοπλασάρονται σαν «παιδιά του λαού»…). Τέτοια «εξοικείωση» και «συνύπαρξη» με τα κάθε είδους οργανωμένα κοινωνικά αποβράσματα (εμπόρους ναρκωτικών, μπράβους, μαστρωπούς, παιδεραστές κλπ) θα την ζήλευαν οι πιο φημισμένες αστυνομίες του πλανήτη και θα την χρησιμοποιούσαν για να καταστείλουν ό,τι απειλεί την εύρυθμη (όπως κι αν εννοεί κάποιος την προηγούμενη λέξη) λειτουργία της κοινωνίας. Κι έτσι, οι νεοέλληνες αστυνομικοί, ενώ έχουν δείξει κατ’ επανάληψιν την σκοπευτική δεινότητά τους επάνω σε κεφάλια και στήθη δεκαπεντάχρονων μαθητών, δείχνονται πολύ «ψυχραιμότεροι», ή «αστοχούν» μονίμως όταν έχουν απέναντί τους π.χ. εμπόρους ναρκωτικών. Οι εν ψυχρώ δολοφονίες πολιτών, λοιπόν, που με τόση δακρύβρεχτη υποκρισία αποδίδονται στην δήθεν «ελλιπή» εκπαίδευση των αστυνομικών, πρέπει να αποδοθούν στην στενή συμπληρωματική σχέση τους με το οργανωμένο έγκλημα και στη νοοτροπία κουτσαβάκη της νύχτας, την οποία (νοοτροπία) έχουν με τόσο νταηλίκι εκδηλώσει. Η ίδια στενή συμπληρωματική σχέση με το έγκλημα πρέπει φυσικά να αποδοθεί και στα δικαστικά (και όχι… «παραδικαστικά») κυκλώματα, που αθωώνουν στη συνέχεια π.χ. τους ναρκοεμπόρους, με τρόπο που να αποδεικνύεται η «συνέχεια» του κράτους (και όχι… «παρακράτους») και των «θεσμών». Αλλά και με τρόπο, που κάνει να πηγαίνει περίπατο η πολυδιαφημισμένη «διάκριση των εξουσιών». Όπως πάνε, σε λίγο θα μας πουν ότι και οι δικαστές που βγάζουν άμμωμες παρθένες τούς εμπόρους της «παραμύθας» είναι …ελλιπώς εκπαιδευμένοι. Και, το χειρότερο, υπάρχουν εκατομμύρια μαλάκες νεοέλληνες που θα το πιστέψουν…
    Αλλά η εμπειρία της ελληνικής αστυνομίας λάμπει και στον τομέα της προβοκάτσιας. Είναι δεκάδες οι φωτογραφίες, που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, με κουκουλοφόρους ασφαλίτες, οι οποίοι βρίσκονται έτοιμοι για «δράση» ΜΕΣΑ στις διμοιρίες των Μ.Α.Τ.. Ενώ επίσης είναι πλήθος οι αναφορές αυτοπτών μαρτύρων ότι, οι κουκουλοφόροι μπάτσοι έσπαγαν κατ’ επανάληψιν βιτρίνες και μετά έριχναν «σύρμα» στα «βαποράκια»-ρουφιάνους τους, ή και σε περιφερόμενους εδώ κι εκεί εσμούς μεταναστών, να πάνε να λεηλατήσουν τα πληγέντα καταστήματα. Μετά οι αφελείς οι καταστηματάρχες, αλλά και σύμπας ο μαστουρωμένος από την προπαγάνδα «κοινωνικός ιστός» έτρωγαν το κουτόχορτο της προβοκάτσιας.
    Ας μην αναφερθούμε και στην αγαστή συνεργασία της αστυνομίας με τις φασιστικές ομάδες κρούσης, δηλ. τους «αγανακτισμένους πολίτες» των διαφόρων ελληνοχριστιανικών οργανώσεων.
    Αλλού λοιπόν τα δακρύβρεχτα περί δήθεν «ελλιπούς εκπαίδευσης» των νεοελλήνων μπάτσων, που μηρυκάζουν οι μπατσοδημοσιογράφοι και οι μπατσοπολίτες. Μια χαρά εκπαίδευση έχουν. Οι αστυνομίες άλλων χωρών είναι σαν παιδιά με κοντά παντελονάκια μπροστά στους «δικούς» μας.

    Ο ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟΣ ΜΥΘΟΣ ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ
    Εδώ το θράσος αγγίζει τα όρια της πρωτόγνωρης προσβολής. Λίγο-πολύ τα περισσότερα επαγγέλματα έχουν κάποιο μικρότερο, ή μεγαλύτερο βαθμό επικινδυνότητας. Οι επαγγελματίες οδηγοί, οι γιατροί, οι εργάτες π.χ. στις ναυπηγοεπισκευαστικές ζώνες, οι πιτσαδόροι, οι ναυτικοί και τόσες άλλες κατηγορίες εργαζομένων που δεν μού έρχονται τώρα στο μυαλό, ζουν σε καθημερινή βάση με το ενδεχόμενο του θανάτου, ή της ανηκέστου βλάβης της υγείας τους. Κάθε λίγο και λιγάκι ακούμε για ακρωτηριασμένους, νεκρούς, αγνοούμενους (χώρια αυτά που περνάνε στα «ψιλά»). Αντίθετα με τα κάθε λογής έμμισθα μαντρόσκυλα, που είναι οπλισμένοι σαν αστακοί, με κράνη, αλεξίσφαιρα γιλέκα, πυρίμαχες στολές, ασπίδες, ρόπαλα, πιστόλια, χημικά όπλα και, αν χρειαστεί, ακόμα βαρύτερο οπλισμό. Και αν ανοίξει καμιά μύτη μπάτσου γίνεται περίπου πρωτοσέλιδο. Οι ελάχιστοι νεκροί, ή τραυματίες που είχε τα τελευταία 180 χρόνια η ελληνική αστυνομία (στην πραγματικότητα μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού) οφείλονται αποκλειστικά στο ότι οι ίδιοι οι προϊστάμενοί τους, τούς θεωρούν αναλώσιμους. Χώρια που ποτέ στην Ελλάδα δεν τραυματίστηκε αστυνομικός σε διαδήλωση. Ας διαμαρτυρηθούν λοιπόν εκεί που πρέπει και όχι να κλαψομουνιάζουν στην κοινωνία
    Στο κάτω- κάτω δεν τους ανάγκασε κανείς να γίνουν αστυνομικοί. Και στο κάτω-κάτω γι’ αυτό υποτίθεται ότι πληρώνονται. Και μάλιστα τόσο καλά, συγκρινόμενοι, όπως είδαμε, με πολύ καλύτερούς τους.

    Ο ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟΣ ΜΥΘΟΣ ΠΕΡΙ TOY ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ «ΙΔΙΟΙ»
    Τελικά είναι όλοι οι αστυνομικοί, «μπάτσοι», «γουρούνια» και δολοφόνοι; Οι άνθρωποι που έχουν στο συγγενικό, ή φιλικό τους περιβάλλον κάποιον αστυνομικό έρχονται συχνότατα σε δύσκολη θέση. Συχνά τους ακούμε να λένε ότι ο «δικός» τους άνθρωπος δεν είναι κάθαρμα, είναι φωτεινή εξαίρεση κλπ. Φυσικά αυτό αν θέλουμε το πιστεύουμε. Αλλά έστω ότι είναι πράγματι έτσι. Στην περίπτωση όμως που τους κάνετε μια ερώτηση του τύπου «τί θα έκανε ο άνθρωπός σας αν τον έστηναν μπροστά σε μια διαδήλωση συνταξιούχων και τον διέταζαν να τους δείρει; Θα πέταγε κάτω το κλομπ και τα παραφερνάλια , ή θα χτυπούσε;», η στερεότυπη απάντηση που θα πάρετε θα είναι περίπου η εξής: «μα τι να κάνει κι αυτός αφού τον διατάζουν, να μην υπακούσει; Θα μείνει χωρίς δουλειά!». Θα ομολογήσουν δηλ. ότι ο «δικός» τους άνθρωπος θα φερθεί σαν γουρούνι «αν και κατά βάθος δεν είναι». Επειδή όμως οι άνθρωποι πρέπει να αξιολογούνται από τα έργα τους και όχι από τους ισχυρισμούς τους και επειδή μάλλον δεν γεννήθηκε ακόμα ο αστυνομικός που θα παραιτηθεί αν τον διατάξουν κάτι αντίθετο με την συνείδησή του (αυτά μόνο στις αμερικάνικες ταινίες τύπου «Σέρπικο» συμβαίνουν), τότε δικαιούμαστε να συμπεράνουμε ότι όλοι οι μπάτσοι είναι εν δυνάμει γουρούνια και δολοφόνοι. Τουλάχιστον στις κοινωνίες με μεγάλο βαθμό διαφθοράς, όπως η νεοελλάδα.
    Αρκεί να υπενθυμίσουμε ότι μετά την πρόσφατη εν ψυχρώ δολοφονία ΚΑΝΕΙΣ φορέας των αστυνομικών δεν βγήκε να ονοματίσει τον συνάδελφό τους ευθέως ως ΔΟΛΟΦΟΝΟ αλλά όλοι εν χορώ συνέχισαν να μηρυκάζουν τα γνωστά περί ενός δήθεν «ανεγκέφαλου» που έκανε «άσκοπη» χρήση του υπηρεσιακού περιστρόφου του (δεν ήταν δολοφόνος το «παιδί», «ανεγκέφαλος» ήταν…). Κι φυσικά δεν πρόκειται παρά για –άλλο ένα- «μεμονωμένο» περιστατικό, το οποίο οφείλεται σε δήθεν «ελλιπή» εκπαίδευση, στους δήθεν «χαμηλούς» μισθούς, στην δήθεν «επικινδυνότητα» της εργασίας των αστυνομικών, οι οποίοι «καμιά φορά» κάνουν και «λάθη», και άλλα δακρύβρεχτα.
    Όταν –και- αυτό το αστυνομικό έγκλημα θα συγκαλυφθεί, θα αποδειχθεί η αλήθεια των όσων αναφέρθηκαν παραπάνω. Ο δολοφόνος μπάτσος θα «καταδικαστεί» σε καμιά εξαετία φυλακή (λόγω προτέρου «εντίμου» βίου), θα πουν δηλ. ότι έκανε «λάθος» εκτίμηση του … «κινδύνου», ότι «φοβήθηκε» και πυροβόλησε, θα βάλουν λυτούς και δεμένους να πουν πόσο «καλό παιδί» και «υποδειγματικός οικογενειάρχης» ήταν κλπ. Σε κανέναν χρόνο, όταν δηλ. θα έχει ξεχαστεί το θέμα, θα κάνει αίτηση χάριτος και -στα μουλωχτά χωρίς να δοθεί δημοσιότητα- θα του χαριστεί η μισή ποινή. Ενώ επιπλέον θα αποφυλακιστεί στα μισά αυτής που θα του απομένει λόγω «καλής διαγωγής». Στο μεταξύ και στη φυλακή που θα βρίσκεται οι «δικοί» του, δηλ. οι συνάδελφοί του, θα τον έχουν στα ώπα-ώπα. Ενώ όταν αποφυλακιστεί, θα τον περιμένει η εργασιακή του θέση (μαζί με μια προαγωγή).
    Ξέρουμε δα σε τι χώρα ζούμε…

    ΚΟΥΚΛΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ.
    ***********
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ;

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 100.000- 400.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΣΟΜΠΟΛΟΙ-ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΔΕΞΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. με χαρα γραφω αποθημενα βλεπεις τα μικρα και μεγαλα προβληματα που εσεις [κυριοι]της αστυνομιας εχετε δημιουργησει στην κοινωνια μας και πολυ λιγα βγαινουν στα μμε ειναι ικανα να σας σιχαινετε ο αδερφος ο γειτονας ακομα και η μανασας σταματηστε να κρυβοσαστε πισω απο δηθεν θεσμους ειστε εισπρακτορες τεμπεληδες υπουλοι διπροσωποι γλυτσες γλυφτες και πορνοι βλεπετε μασα απο το κλειστο κυκλωμα των κρατητηριων μαζι με τις βρωμιαρες συναδελφισσες και γελατε τους ανθρωπους που βιωνουν ενα προβλημα αυτα εβλεπα και αποχωρισα απο το σωμασας ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΤΕ οσο για την ιεροσυνη γενικα περιμενετε την ημερα του προστατη σας να σας ευλογησει ξερετε τι ευχη θα σας δωσει ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ [ΕΝΑΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ 183 ΗΜΕΡΩΝ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η αστυνομια ειναι στρατος,και οχι μαντρι κομματοσκυλων και κοπροσκυλων.Οπου υπαρχει συνδικαλισμος,υπαρχει βρωμια.Και οσο για τον αρχιεπισκοπο;Ψαχνανε πολυ να τον βρουνε;Θα τριζουν τα κοκκαλα του Χριστοδουλου.'Λιγος' για ποιμενας,'πολυς' για χοιροβοσκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. προς τον κουκλινο

    αρχισα να διαβαζω τις αποψεις σου σιγα σιγα αλλα γρηγορα καταλαβα οτι εισαι πολυ μαλακας...
    το μονο που σου μενει ειναι να μας πεις ποσες μολοτωφ εχεις πεταξει και ποσες βρηκαν στοχο...
    δυστυχως φιλε μου οι σκεψεις σου τελειωνουν παντου σε ολο τον κοσμο και το μονο που μενει στους υπολοιπους ειναι να τραβηξουμε το καζανακι...
    φυσικα θα τριψουμε και με το σκουπακι μετα πολυ καλα για να μη μεινει ιχνος ακαθαρσιας...

    καληνυχτα και καλο υγρο ταξιδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κουκλίνο,

    σε άλλα συμφωνώ με αυτά που γράφεις, σε άλλα διαφωνώ - κάπου τα "παραφουσκώνεις" ώστε να αξιοποιήσεις κάποιες μισές αλήθειες ως επιχειρήματα.

    Ωστόσο, δεν μπορώ με τίποτε να διαφωνήσω με αυτή την έυστοχη παρατήρησή σου:


    =========================
    Τέτοια «εξοικείωση» και «συνύπαρξη» με τα κάθε είδους οργανωμένα κοινωνικά αποβράσματα (εμπόρους ναρκωτικών, μπράβους, μαστρωπούς, παιδεραστές κλπ) θα την ζήλευαν οι πιο φημισμένες αστυνομίες του πλανήτη και θα την χρησιμοποιούσαν για να καταστείλουν ό,τι απειλεί την εύρυθμη (όπως κι αν εννοεί κάποιος την προηγούμενη λέξη) λειτουργία της κοινωνίας.

    ==========================

    Και όλοι ξέρουμε ότι, χωρίς την συναίνεση κάποιων κύκλων της αστυνομίας (και των πολιτικών προστατών τους) δεν θα υπήρχε τέτοια έξαρση στην διάδοση της πρέζας στη νεολαία της χώρας. Όταν ένας Γρίβας αφήνει να εννοηθεί ότι πάνω στα έσοδα από τα ντραγκς στηρίζεται ένα μεγάλο μέρος του πολιτικοοικονομικού συστήματος, ποιός αστυνομικός θα τολμούσε να αντισταθεί;

    Όταν, πριν από 25 χρόνια, διαδήλωναν οι αναρχικοί για την παρουσία πρεζέμπορων στην πλατεία εξαρχείων, το καθεστώς εξαπέλυε τα ΜΑΤ για να καταστείλει τις αντιδράσεις. Φαντάζεσαι, έστω και έναν ματατζή να πετάει την ασπίδα του και να λέει: "Εγώ συμφωνώ με τα παιδιά και αρνούμαι να τα κτυπήσω"; Και μάλιστα, τη στιγμή που ήξερε ότι κάποιοι "ανώτεροί" του ήταν βουτηγμένοι, μέχρι τα μπούνια, στο κόλπο;





    Ο Καρβουνιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμε 9 Ιανουάριος 2009 10:11 πμ

    Eπι της ουσίας έχεις να πεις τίποτα;
    Γιατί μπορώ κι εγώ να συζητήσω σαν κι εσένα:
    Πόσες μαθήτριες έχεις χουφτώσει μέσα στην κλούβα σκατόμπατσε;
    Πόσα παίρνεις τη βραδιά για "προστασία" σε νυχτερινά κέντρα;
    Πόση "παραμύθα" (δηλ. ηρωίνη - μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις...) από αυτή που υποτίθεται ότι κατάσχετε, έχεις πουλήσει στα πρεζόνια-χαφιέδες σας που έχετε βάλει στα Εξάρχεια;
    Πόσους συνταξιούχους έχεις δείρει;
    Πόσες Βουλγάρες έχεις "υπό την προστασία" σου;

    Είδες "ανώνυμε μπάτσε 9 Ιανουάριος 2009 10:11 πμ", ότι μπορώ κι εγώ να συζητήσω σαν κι εσένα και ακόμα καλύτερα; Γι' αυτό όχι μαγκιές σε μένα. Είμαι στον δρόμο πολυ περισσότερα χρόνια από σένα και κάτι κουτσαβάκηδες σαν κι εσένα τούς έχω για προπόνηση. Κατάλαβες μαλάκα;

    KOYKΛINOΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ ΣΥΤΝΤΑΓΜΑ
    ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΓΡΑΠΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗΣ ΠΡΟΦΩΡΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο Κ.Δ.Υ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΚΑΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ.
    WWW.YOUTUBE.COM/NEMESISTELLOS
    Y.G
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΡΚΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟ
    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ
    ΚΟΠΡΙΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΑΡΧΗΓΟ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση