GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απολύει και 800 ερευνητές...

....η Pfizer μετά από 14.000 εργαζομένους! Πανικός και στα φάρμακα!‏ . Νέα Υόρκη Η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία του κόσμου Pfizer ανακοίνωσε...

....η Pfizer μετά από 14.000 εργαζομένους!
Πανικός και στα φάρμακα!‏
.
Νέα Υόρκη
Η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία του κόσμου Pfizer ανακοίνωσε ότι απολύει 800 επιστήμονες-ερευνητές, περιοριζόμενη μόνο σε έξι ερευνητικούς τομείς. Αιτία η μεγάλη πτώση των εσόδων της.Το δυναμικό της ανέρχεται σε 10.000 ερευνητές, σε σύνολο εργαζομένων γι΄αυτήν σε όλο τον κόσμο στους 83.000!
Η Pfizer θα εστιαστεί σε έξι μόνο θεραπευτικούς τομείς: Καρκίνο, σχιζοφρένεια, νόσο του Αλτσχάιμερ, πόνο, φλεγμονή και διαβήτη.
Δεν προξενεί έκπληξη ότι η εταιρεία εγκαταλείπει την έρευνα και στο χώρο των καρδιαγγειακών νοσημάτων, στον οποίο είναι βασικός ερευνητής. Το σκεύασμα Lipitor που παράγει για τη μείωση της χοληστερόλης είναι σήμερα το πιό επιτυχημένο φάρμακο του κόσμου, με ετήσιες πωλήσεις 13 δισ. δολαρίων, ποσό που αντιστοιχεί στο ένα τέταρτο του ετήσιου τζίρου της Pfizer. Η πατέντα του λήγει το 2011 οπότε θ΄αρχίσει ο ανταγωνισμός των παρασκευασμάτων "φασόν".
Στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης που ξεκίνησε τον Ιανουάριο το 2007, η εταιρεία έχει απολύσει 14.000 εργαζόμενους και έχει κλείσει οκτώ εργοστάσια και εγκαταστάσεις.

Κι΄άλλες χοντρές ειδήσεις σε ψιλά γράμματα...

-------------------------------

3 σχόλια

  1. Με τον δικό μας ασθενή ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αμερικανοι τα βρηκανε και παλι με τον Κωστα και τον γραψανε στα αρχιδια τους πια τον μικρο Γιωργκο

    Αλλωστε δεν τραβουσε..

    Ουτε ο ιδιος, αλλα ουτε και οι σκατοφατσες του παρελθοντος που κουβαλουσε. ΔΥΟ φορες ειπε το χαζο-Γιωργκο οτι θα τα αλλαζε ολα στο κομμα!
    Τι εγινε τελικα?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδατε αγαπητοι πως οι αποδεδειγμενα Τουρκοφιλοι εβραιοι ("κατοικοι" Ελλαδας)επεμβαινουν σε καθε ποστ που αφορα του γεννοκτονους του συρφετου τους;
    Οι επιστρατευμενοι εβραιοι (επωνομαζομενοι sayianim-διαβαστε το βιβλιο του εβραιου πρακτορα της Mossant, Βικτωρα Οστροβσκι με τιτλο "Με την Mεθοδο της Dιαφθορας" ISBN 0-9717595-0-2) στις χωρες ανα τον Κοσμο που φιλοξενουνται, προσπαθουν ειτε με σχολια ασχετα επι της επιτελουμενης γεννοκτονιας, να αποπροσανατολισουν τον αδαη αναγνωστη (ιδιως δημοσιογραφοι, φοιτητες, ψυχιατροι, ψυχολογοι, αλλα και νοικοκυρες και συνταξιουχοι δουλευουν προσω ολοταχως και μαλιστα αφιλοκερδως), ειτε επιτιθενται με σαρθρα επιχειρηματα βεβαια, να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Και σε αλλους καιρους οι σημερινοι ηθικοι αυτουργοι των σημερινων δολοφονων μικρων παιδιων φωναζουν "ολοκαυτωμα", κι "εμεις δεν εχουμε σχεση με το ισραηλ, εμεις ειμαστε Ελληνες" και αλλα τετοια υποκριτικα.
    Πρεπει να σας τονισω οτι αν πατε στην εβραϊκη πρεσβεια η στις συναγωγες τους ανα την Ελληνικη επικρατεια θα δειτε η χαβρα των ρατσιστων ραββινων και του ΚΙΣ να εχουν στησει σειρα απο Η/Υς και να δουλευουν υπερωριες με τους προαναφερθεντες "εθελοντες" για να εξωραϊσουν την εικονα του κλεμμενου απ τους Παλαιστινιους κολω-χωραφου που το ονομαζουν "ισραηλ", στην Ελληνικη και Παγκοσμια πραγματικοτητα.

    Ναι αυτοι ειναι οι εβραιοι φιλοι μου, δηλ. ο καρκινος της Ανθρωπωτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση