GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγέλει την ΕΡΤ-3 η Αράπογλου...

Από το http://tvnea.blogspot.com/‏ Τον απαράδεκτο και απολύτως αντιδεοντολογικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την είδηση της έκδοσης απόφ...

Από το http://tvnea.blogspot.com/‏
Τον απαράδεκτο και απολύτως αντιδεοντολογικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την είδηση της έκδοσης απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης επί της αγωγής του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου κατά της Χρύσας Αράπογλου, η ΕΡΤ-3 υπογράμμισε σε επιστολές της προς τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κ. Ι. Λασκαρίδη αλλά και προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ η κ. Αράπογλου.

9 σχόλια

  1. Ασχετο άλλά ενδιαφέρον.

    Είδες ο ΟΠΑΠ ????????????? ΄Αλλαξε την μορφή των δελτίων άλλαξε σε μερικά παιγνίδια τον τρόπο παιξίματος, προκαθόρισε σε μερικά παιχνίδια το κέρδος , σε άλλα καλό σε άλλα όχι . Πουθενά μα πουθενά όμως δεν αναφέρει στην ανάπτυξη και τον τρόπο παιξίματος το ότι ανεβάζει την τιμή από 50% έως 70% εκτός του στοιχήματος διότι στο στοίχημα υπάρχει ανταγωνισμός εκτός ΟΠΑΠ. Βλέπουμε μόνο την αύξηση στα κουπονάκια κάθε παιχνιδιού που παραθέτει στο έντυπο αλλά δεν την αναφέρει στις αναλύσεις περιγραφικώς . Αύξηση 50% έως 70% είδες ο ΟΠΑΠ ????? Ο Πρόεδρος όμως παίρνει την 500 άρα το χρόνο σε χιλιάδες ευρώ . Αμ πως!!!! που έλεγε και ο Ζίκος . Τώρα με την αύξηση γιατί να μην αυξήσει και την δική του αποζημίωση . Τόσο κόπο κάνει ο άνθρωπος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σταματησαν και μια εκπομπη με το ετσι θελω.τελευταιο της θεμα -το ιερο βατοπεδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΑΠ...ΟΓΛΟΥ = Παιδί του αράπη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ,ΩΣΤΕ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΤ 3 ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ?ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΡΕΣΤΗ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέστα στον Βλάκα τον Γιωργάκη Παπανδρέου να μη μιλάει για ZIEMENS ,διότι ο μόνος που μέχρι τώρα πιάσθηκε στα πράσσα είναι ο Τσουκάτος και αυτός ανήκει στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είδηση από μόνη της έγινε και η κομμένη πλέον ενημερωτική εκπομπή της ΕΤ3 Υπάρχει Είδηση. Την Παρασκευή το μεσημέρι ενημερώθηκαν οι συντελεστές της ότι με απόφαση της Γενικής Διευθύντριας (τιμωρημένης ήδη από την ΕΣΗΕΜΘ για λογοκρισία) και του προέδρου, η εκπομπή κόβεται. Και κόβεται χωρίς λόγο απλά γιατί αλλάξαν τα σχέδια. Δύο μήνες πριν η διοίκηση εμφανώς με πολιτικά και κομματικά κριτήρια τους υποχρέωνε σε αλλαγή ώρα από το απόγεύμα το πρωί γιατί παραπήραν εύσημα αντικειμενικότητας. Το σύστημα ρουσόπουλου δεν το άντεχε αυτό και έδρασε μακιαβελικά. Τώρα προσπαθούν να κοντύνουν και τον Γκιουλέκα μη τυχόν και τους αφαιρέσει τις παχυλά αμοιβόμενες θέσεις τους φορτώνοντας του με το καλημέρα το κόψιμο μίας πολιτικής εκπομπής με υποστηρικτές κυρίως συναδέλφους του από όλα τα κόμματα. Η φτήνια και η κατινιά έχει γίνει πλέον μέθοδος στις αποφάσεις της αντουανέτας της ΕΤ3. Και να φανταστεί κανείς ότι η κατά τα άλλα ανέξάρτητη διοικούσα επιτροπή του Σπηλιόπουλου θα κληθεί να αποφασίσει την Δευτέρα για μία απόφαση που ανακοινώθηκε την Παρασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΩΠΑΣΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ "ΠΑΙΡΝΕ Η ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤ3 .ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΤΑ 'ΑΡΠΑΖΕΙ ' ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΛΦΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.pgonikosa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΛΦΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.pgonikosa

    24 Ιανουάριος 2009 9:14 μμ

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠ΄ ΟΨΙΝ ΜΟΥ.
    ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΠΟΣΑ ΑΑΑΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ? ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟ[ΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΜΙΖΕ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση