GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντρέπομαι και ζητώ συγγνώμη...

...που σκότωσα τον Αλέξανδρο . Ντρέπομαι και ζητώ συγνώμη από τον Αλέξανδρο που του αφαίρεσα τη ζωή, που όπλισα το χέρι του δολοφόνου, που π...

...που σκότωσα τον Αλέξανδρο
.
Ντρέπομαι και ζητώ συγνώμη από τον Αλέξανδρο που του αφαίρεσα τη ζωή, που όπλισα το χέρι του δολοφόνου, που πάτησα τη σκανδάλη του όπλου του εκτελεστή.
Ντρέπομαι και ζητώ συγγνώμη από την αξιοπρεπέστατη μητέρα του που της αφαίρεσα τη χαρά της ζωής, που έκοψα βίαια το μπουμπούκι πριν καν ανοίξει και το πέταξα στο χώμα, στέλνοντας το παιδί της στη χώρα των αγγέλων.
Ντρέπομαι και ζητώ συγνώμη που για δεύτερη φορά σε δολοφονεί ο εκτελεστής σου, με την κατάθεσή του χαρακτηρίζοντάς σε, «ο θανών και η παρέα του» και ο κατάπτυστος συνήγορός του με τις δηλώσεις του περί παρεξηγήσεως …
Ντρέπομαι και ζητώ συγνώμη, γιατί δημιούργησα μια κοινωνία γεμάτη με απατεώνες πολιτικούς, άχρηστους κρατικούς λειτουργούς, καβαλημένους στο καλάμι της εξουσίας μπάτσους, κίναιδους και παιδεραστές κονομημένους ρασοφόρους, πληρωμένους κονδυλοφόρους, φακελάκηδες γιατρούς, κουκουλοφόρους χωρίς κουκούλες, ντοπαρισμένους αθλητές, λαμόγια πολίτες, αχρείους γονείς…
Ντρέπομαι και ζητώ συγνώμη για τη ΣΑΠΙΑ κοινωνία που έζησες…
Ντρέπομαι και ζητώ συγγνώμη που χαίρομαι τη Δημοκρατία μου, τη Δημοκρατία που σκοτώνει εν ψυχρώ 15αχρονα παιδιά…
Τη δημοκρατία που γεμίζει τις τσέπες μας με μίζες, από χρήματα λερωμένα με το αίμα εφήβων.
Τη δημοκρατία , που πνίγει στις πισίνες μας, τα όνειρα των νέων.
Τη δημοκρατία των μεσημεριανών κουτσομπολίστικων εκπομπών, των reality και της ψεύτικης ελπίδας, της τηλεψηφοφορίας, των ψηλών τακουνιών και των άφυλων παιδιών του λαιφ σταιλ των καναλιών.
Τη δημοκρατία της άσπρης σκόνης και του πολέμου Βορείων και Νοτίων προαστίων...
Τη δημοκρατία που κοστολόγησε τη ζωή σου 3,5% αύξηση στο χρηματιστήριο Αθηνών τη Δευτέρα.
Την δημοκρατία που μας φυλάκισε μας απομόνωσε, μας έκανε θεατές, όχι κοινωνούς...
Ντρέπομαι και ζητώ συγγνώμη που χαίρομαι τη δημοκρατία των φαλιρισμένων του Χρηματιστηρίου, των Γιάπηδων των 700 ευρώ και της κομπίνας, τη δημοκρατία των άχρηστων πτυχίων, και της αναξιοκρατικής συνέντευξης του ΑΣΕΠ, των χλιδάνεργων, των δήθεν και των κάποιων, που χαίρομαι τη δημοκρατία των ανύπαρκτων θέσεων στις εντατικές, και του θανάτου στο ασθενοφόρο, των γιατρών που σε στέλνουν στον άλλο κόσμο χωρίς φακελάκι, τη δημοκρατία που εξαΰλωσε κάθε ίχνος ηθικής, κοινωνικής και ατομικής, που ποδοπάτησε και έβγαλε στη διατίμηση τη ζωή όλων ημών των ψηφοφόρων.
Ντρέπομαι και ζητώ συγγνώμη για την πελατειακή δημοκρατία που ξυπνάει ιδανικά μέσα μας μόνον την προεκλογική περίοδο και μετά τρέχει στα Βατοπέδια να ευλογηθεί…

Τη δημοκρατία του αιώνιου κτηματολογίου, της κοινωνικής ανισότητας και αποκλεισμού, των μεταναστών σκιών, να τη χαιρόμαστε...
Τη δημοκρατία της τεράστιας οικολογικής καταστροφής, τη δημοκρατία των εκατομμυρίων στρεμμάτων καμένων εκτάσεων και των δεκάδων καμένων ψυχών το 2007.
Τη δημοκρατία των εκατοντάδων κατεστραμμένων και πυρπολημένων καταστημάτων και κτιρίων το 2008.
Τη δημοκρατία που αθωώνει εμπόρους ναρκωτικών και προφυλακίζει πράσινα παπούτσια, που στέλνει στις καλένδες φακέλους με πολιτικά σκάνδαλα γιατί «δεν προέκυψαν στοιχεία» και στέλνει κατηγορούμενους αθώους πολίτες…
Να τη χαιρόμαστε τη δημοκρατία μας, που η γενιά του πολυτεχνείου αλλά και η επόμενη γενιά , είχε στόχο τον πλουτισμό με κάθε μέσο, πολιτικό, προσωπικό, πατώντας επί πτωμάτων και χωρίς να σκέφτεται τίποτα και κανέναν, έχοντας προσωπικό όραμα να αγοράσει πολυτελή αυτοκίνητα και βίλες με πισίνες και αναψυκτήρια.
Μας ξάφνιασε που υπάρχουν οι νέοι, μας ξάφνιασε που άντεξαν τόσο καιρό στη σιωπή, αλλά δεν έχουν τελείως χαθεί... μας τρομάζει η ψυχή των παιδιών που λένε δε μου κάνεις πια δε σε γουστάρω, έχω δικά μου όνειρα πιο καθαρά...
Μας ξάφνιασε η απάντηση των νέων σε όλες τις κατηγορίες που τους προσάπτουμε: «βάλτε στη φυλακή πρώτα επίορκους δικαστές, υπουργούς, βουλευτές, κρατικούς λειτουργούς και πάσης φύσης κλέφτες και απατεώνες, δολοφόνους ψυχών, καταχραστές εξουσίας, παιδεραστές πνευματικούς, ανίκανους και άχρηστους και μετά όσοι έχουμε κάνει βανδαλισμούς θα έρθουμε μόνοι μας… αλλά δεν θα χωράμε στις φυλακές γιατί θα έχουν γεμίσει από ΕΣΑΣ»!!!
Ντρέπομαι και ζητώ συγνώμη Αλέξανδρε για τα σχολεία - φυλακές που σου έφτιαξα, και τους ανεκπαίδευτους, κομπλεξικούς και τραγικά ανίκανους, οσφυακάμπτες και γραφειοτρόφιμους δασκάλους που σου έστειλα να σε διδάξουν…που ούτε το μυαλό, τη σκέψη, την ψυχή και το σώμα σου σεβάστηκαν…
Ντρέπομαι και ζητώ συγνώμη που κάθε μέρα, ώρα και στιγμή σου ευνούχιζα τα όνειρα…
Ντρέπομαι και ζητώ συγνώμη που δεν ενδιαφέρθηκα να σου δείξω αγάπη να σκύψω πάνω στους προβληματισμούς σου και να σου δώσω μερικές σταγόνες ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής, που έλειπα από τις μαθητικές σου εκδηλώσεις, που δεν σου έδινα σημασία και δε σε έπαιρνα στα σοβαρά, που σε πάρκαρα στην φθηνή και εύκαιρη νταντά, την τηλεόραση, καθώς έτρεχα να κονομήσω, να αγοράσω να… να… να…
Ντρέπομαι και ζητώ συγνώμη που σε έριξα στην κρεατομηχανή του κιμά και σε έκανα κομματάκια…
Ντρέπομαι και ζητώ συγνώμη που δεν ξεβολεύτηκα από τον καναπέ, και την αποχαύνωσή μου.
Ντρέπομαι και ζητώ συγνώμη που όταν είδα ότι πας να μου ξεφύγεις και βρήκες διέξοδο στο διαδίκτυο, έβαλα κονδυλοφόρους σε διατεταγμένοι υπηρεσία να το λοιδορήσουν μέσω κάποιων blogs, έτσι για να ξέρεις ποιος κάνει κουμάντο…
Ντρέπομαι και ζητώ συγνώμη που ο υπουργός της Αστυνομίας δήλωσε ότι «στόχος της αστυνομία είναι ο άνθρωπος» και που οι υποτελείς του έκαναν πράξη τις δηλώσεις του, με στόχο ΕΣΕΝΑ.
Ντρέπομαι και ζητώ συγνώμη που δεν έχω στείλει στα τσακίδια τη γενιά του Πολυτεχνείου που δεν έχω στείλει στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ τους αλήτες, τη γενιά των ΛΑΜΟΓΙΩΝ και των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ δεκαπεντάχρονων, που δεν έχω στείλει στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ τους ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ των ονείρων και των οραμάτων των νέων…τους εμπνευστές της κοινωνίας της διαφθοράς, της διαπλοκής , της κομματικής νομενκλατούρας, της κοινωνίας των golden boys, των silver girls και των bronze gays…
Και να ξέρει Αλέξανδρε ότι δεν βρέθηκες εσύ λάθος μέρα, σε λάθος στιγμή, σε λάθος σημείο και σε λάθος θέση… οι εκτελεστές σου βρέθηκαν σε λάθος θέση και όλοι εμείς που τους οπλίσαμε το χέρι και που πατήσαμε τη σκανδάλη…
Ντρέπομαι και ζητώ συγγνώμη από τον Αλέξανδρο ξανά και ξανά…
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, θλίψης, οργής, πόνου και οδύνης για όλα όσα συμβαίνουν σε τούτη την κοινωνία - που δεν φτάνει αλλά και που δεν έχει καμία ηθική αξία μια συγγνώμη και λίγο ντροπή –
Ντρέπομαι και ζητώ συγνώμη από τον Αλέξανδρο που του αφαίρεσα τη ζωή, που όπλισα το χέρι του δολοφόνου, που πάτησα τη σκανδάλη του όπλου του εκτελεστή.
Ντρέπομαι και ζητώ συγνώμη από τον Αλέξανδρο που τον σκοτώνω κάθε μέρα…
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
------------------------------

50 σχόλια

  1. ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    Γ Α Μ Ι Ε Τ Α Ι Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    Γ Α Μ Ι Ε Τ Α Ι Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    Γ Α Μ Ι Ε Τ Α Ι Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    Γ Α Μ Ι Ε Τ Α Ι Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    Γ Α Μ Ι Ε Τ Α Ι Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11-12-2008

    Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν καταλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας, παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια και σπιλώνοντας τους πολιτικούς της αντιπάλους.

    · Επιδίδεται μετά μανίας στην καταλήστευση του δημοσίου πλούτου, αδιαφορώντας για την ευημερία των πολιτών.
    · Εκχωρεί με αδιαφανείς διαδικασίες τις Δημόσιες Επιχειρήσεις στα ντόπια και ξένα αφεντικά της, με μοναδικό σκοπό τον γρήγορο και παράνομο πλουτισμό.
    · Συρρικνώνει τα αγαθά της Δημόσιας Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους.
    · Περιορίζει τα ατομικά δικαιώματα.
    · Περιορίζει ή καταργεί εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
    · Διαγράφει έννοιες, όπως, ισονομία, ισοπολιτεία, αξιοκρατία, κοινωνική ευημερία.
    · Θεωρεί το κράτος λάφυρό της και το χρησιμοποιεί για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ολίγων και ημετέρων.
    · Χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να παραπληροφορούν το λαό.

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν βρίσκεται στο πηδάλιο διακυβέρνησης της χώρας.

    · Για να κουκουλώσει τα σκάνδαλα (Υποκλοπές. Πακιστανοί, Δομημένα Ομόλογα, Κουμπάροι, Βατοπέδι, κ.λ.π.), και τις ανομίες της.
    · Για να μην αποκαλυφθεί η αδιαφορία, η αναλγησία και η ανεπάρκειά της, στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων (ανεργία, ακρίβεια, ανέχεια, ανασφάλεια, αναξιοκρατία) που απασχολούν-ταλαιπωρούν τους πολίτες.
    · Για να συνεχίσει ανεμπόδιστα το «θεάρεστο» έργο της, (τρομάρα της),

    Με ψεύτικα συνθήματα (επανίδρυση του κράτος), συγνώμη επανίδρυση του παρακράτους ήθελα να γράψω. Και με ψεύτικα διλήμματα (Καραμανλής ή χάος), και πάλι συγνώμη ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι το ΧΑΟΣ.
    Χρησιμοποιεί το παρακράτος σε αγαστή συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής, για να φοβίσει και να αποπροσανατολίσει το λαό.

    Ο λαός όμως απαντάει στον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα).

    · Συγνώμη «κύριοι» σας πήραμε χαμπάρι και δεν τσιμπάμε άλλο.
    · Η συνταγή σας δεν είναι μόνο παρωχημένη, αλλά και άκρως επικίνδυνη, (σκοτώνει τα παιδιά μας, σκοτώνει τα όνειρά μας, καταστρέφει τις περιουσίες μας, ξεφτιλίζει, διεθνώς, τη χώρα μας).
    Ο λαός απαιτεί από τον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα), να μας αδειάσουν τη γωνιά, «κύριοι» δεν είστε μόνο δεξιοί, αλλά όπως έλεγε και ο Αείμνηστος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ είστε και αδέξιοι.
    «Κύριοι» ξεκουμπιστείτε και φύγετε, γιατί είστε άκρως επικίνδυνοι.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... αντάρτες / φοιτητές / μαθητές της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΒΑΣΤΕ TI ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΑΧΗΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ !!!

    http://www.tvxs.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φορα φερετζε ρε μαλακα αν ντρεπεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

    ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

    Ο φωτογράφος της επιμαχης φωτογραφιας ομολόγησε την πλαστογραφία.Μετά απο μήνυση επέμβαση του εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!


    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ!!! ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ!!!

    ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ!!!!

    ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΩΡΕ????????????

    Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ, Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ!

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΩΡΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συχαρτηρια για την αποψι σου με εκφραζει απολυτα αλλα να ξερεις πως ετσι νοιωθουμε οι περισοτεροι υγειης και σκεφτωμενοι ελληνες αλλα το θεμα δεν ειναι μονο να σκεφτωμαστε το θεμα ειναι να αναλαβουμε πρωτουβουλιες να γινουμε ενεργοι πολιτες μπας και καταφερουμε να περισοσουμε κατι θα ειναι τουλαχιστω ενα πραγματικο συγνωμη στην νεα γενια στα παιδια μας ΔΗΜΗΤΡΙΣ ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συχαρτηρια για την αποψι σου με εκφραζει απολυτα αλλα να ξερεις πως ετσι νοιωθουμε οι περισοτεροι υγειης και σκεφτωμενοι ελληνες αλλα το θεμα δεν ειναι μονο να σκεφτωμαστε το θεμα ειναι να αναλαβουμε πρωτουβουλιες να γινουμε ενεργοι πολιτες μπας και καταφερουμε να περισοσουμε κατι θα ειναι τουλαχιστω ενα πραγματικο συγνωμη στην νεα γενια στα παιδια μας ΔΗΜΗΤΡΙΣ ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να δω τι άλλες βλακείες θ’ ακούσω ακόμη. Για όνομα του θεού, έχετε τρελαθεί όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ BLOGG ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ
    ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ...
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΗΜΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟ
    ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΕΝΟΒΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΕΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ...
    ΚΡΙΜΑ....
    ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tο χάος έχει κατατροπώσει τη διακυβέρνηση του κ. Κ. Καραμανλή. Αποτυχημένοι υπουργοί ανεμίζουν ακόμη την κουρελιασμένη σημαία με το δίλημμα «Καραμανλής ή χάος». Ποιο είναι όμως το «χάος» από το οποίο δήθεν μας «προστατεύει» ο κ. Καραμανλής; Μήπως χωρίς τον κ. Καραμανλή η ίδια η Βουλή θα είχε παραχωρηθεί στη Μονή Βατοπαιδίου λίγο προτού παραδοθεί στις φλόγες έπειτα από «επεισόδια κουκουλοφόρων» ; Μήπως όλα αυτά θα συνέβαιναν ενώ στο υπουργείο Οικονομίας θα ετοιμάζονταν να κηρύξουν στάση πληρωμών; Και μήπως ταυτόχρονα οι εταίροι της χώρας θα συζητούσαν χαμηλόφωνα το κατά πόσο ένα κράτος-μέλος της ΟΝΕ που διολισθαίνει στην πτώχευση μπορεί ακόμη να παραμένει στην ευρωζώνη; Καθώς βρισκόμαστε κοντά σε κάποια από τα παραπάνω είναι εμφανές ότι το χάος δεν αποτρέπεται, αλλά ταυτίζεται με τη διακυβέρνηση Καραμανλή.

    Από την άλλη πλευρά ο κ. Γ. Παπανδρέου είναι ένας πολιτικός με αξιοσημείωτη αντοχή, αναγνωρισμένη υπευθυνότητα και μια σχεδόν ιεραποστολική αποφυγή λαϊκιστικών επιλογών.
    Η αντιπολιτευτική του στρατηγική διευκόλυνε τη Νέα Δημοκρατία σε πολλά. Και δεν έχει αποφύγει ιστορικά λάθη, όπως ήταν η αποπομπή του κ. Κ. Σημίτη, του ισχυρότερου συμβόλου μιας Ελλάδας που δεν υποκύπτει στον χειρότερο εαυτό της και βρίσκει την αυτοπεποίθηση να αλλάζει τη μοίρα της. Ελπίζεται ότι ο κ. Παπανδρέου θα διορθώσει τα λάθη του, θα εκφράσει το σύνολο της προοδευτικής παράταξης και θα κατακτήσει με τις πρωτοβουλίες του τον σεβασμό μιας συναισθηματικής, απρόβλεπτης και στρεψόδικης κοινής γνώμης όπως είναι η ελληνική. Διότι το ΠαΣοΚ εκφράζει τη μοναδική δυνατότητα που διαθέτει η χώρα για να δώσει τέλος στο χάος της διακυβέρνησης Καραμανλή και γι΄ αυτό δεν έχει ούτε το περιθώριο, αλλά ούτε και το δικαίωμα να αποτύχει.


    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΛ.ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - ΠΕΜΠΤΗ 11/12
    Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλ.
    Αλαβάνος θα επισκεφθεί την Πέμπτη 11/12 την Πάτρα.
    Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:
    6 μ.μ. Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων
    7 μ.μ. Συνάντηση με Δήμαρχο Πάτρας, στο Δημαρχείο.
    8 μ.μ. Ομιλία σε ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση, στον κινηματογράφο "Πάνθεον».

    Σύμπτωση η επίσκεψη του Αλαβάνου στην Πάτρα;
    ή μήπως πάει για να τονώσει το ηθικό στους κυνηγημένους κουκουλοφόρους;;;;;;
    τις επόμενες ημέρες τι έχει το πρόγραμμα; θα πάει και στη Λάρισα; στο Ηράκλειο;
    είναι αυτό υπεύθυνη στάση;;
    τι προσπαθεί ο κύριος Αλαβάνος; δεν του φτάνουν οι καταστροφές και οι λεηλασίες των κουκουλοφόρων;; επιζητεί επέκταση κοινωνικών συγκρούσεων μεταξύ κουκουλοφόρων και πολιτών;;;

    Μήπως θα έπρεπε να συμπληρώσετε στο πρόγραμμα;;;...9 μ.μ "αυθόρμητες" εκδηλώσεις "οργής"



    Greek Alert

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ----------------------------------



    ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΡΑΜΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ.

    Μη λυγίζεις παλληκάρι μου.
    100 χρόνια είναι ! Θα περάσουν !

    Και μη φοβάσαι εκεί μέσα. Θα ευχαριστιέσαι το sex που θα σου χαρίσουν απλόχερα κάποιοι βαρυποινίτες πιό ΡΑΜΠΟ από σένα.
    Οι περισσότεροι είναι αλλοδαποί - αποβράσματα της κοινωνίας που γαμούν για πλάκα δημοσίους υπαλλήλους σαν και σένα.

    Όσο για την οικογενειά σου που "πυροβόλησες" μαζί με τον πιστιρικά, μην ανυσηχείς.

    Κάποιοι "καλοπροαίρετοι" θα βρεθούν να "παρηγορήσουν" τη γυναίκα σου πηδώντας την απο δώ και πέρα.

    Τουλάχιστον αυτοί θα φορούν κολώνια για να την ευχαριστούν περισσότερο.

    Εσένα όμως, όταν σε πηδούν στη φυλακή οι βαρυποινίτες, θα βρωμάνε γιατί δεν θα έχουν ανάγκη από κολώνια ή από δικαιολογίες για να σου σκίσουν το κώλο.

    Οσο για τα παιδιά σου... Δεν νομίζω ότι θα θέλουν να θυμούνται τέτοιο πατέρα. Σύντομα θα σε ξεγράψουν......

    Αφήνω στο τέλος το απόβρασμα της κοινωνίας που σε υπερασπίζεται. Εξάλλου είναι ο πιό κατάλληλος για να σου εξηγήσει πως νιώθει κάποιος όταν του πηδάνε άλλοι την γυναίκα του. Έχει εξ'ιδίων πείρα.

    Ελπίζω μόνο (όπως μάλλον έτσι θα σχεδιάζεται) να μή βρεθεί κανένα εφετείο με πληρωμένους δικαστές και σε βγάλει έξω σε 7 χρόνια με την αιτιολογία του πρότερου εντιμου βίου κ.λ.π όπως συνήθως γίνεται.


    ------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ-ΠΕΛΕΚΗ 50 ΜΟΝΟ??? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΟΥΦΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ,ΓΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΛΠ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 100% ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ,ΕΣΥ ΚΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ?Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥΣ,ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΒΛΕΠΕ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΕΦΟΡΙΕΣ,ΕΥΠ,ΚΛΠ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ,ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ,ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ,ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΛΠ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΜΑΞΙΑ,ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΚΛΠ ,ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΗΣΥΧΙΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αγαπητο blog τελευταια ειδαμε φρικτα γεγονοτα με κορυφωση τοθανατο του παιδιου.Εχω πεντε εγγονια με μεγαλη ευεσθησια νοιωθω το δραμα της οικογενειας,ομως τωρα ερχονται τα χειροτερα .
    Διατηρω ενα μινι μαρκετ, τι αρχισα να βλεπω.Ενα δραμα,οικογενειαρχες να παρακαλανε για τεφτερι ολιγων ευρω ,ενα ψωμακι με διλεπτα και πιο κατω ο καδος και το πρωι να ψαχνουν το καδο.
    Η πεινα φερνη εξεγερση .
    τετοια φαινομαινα χαους θα γινουν ρουτινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. για εξήγησε μας βαθυστοχαστότατε σαχλαμάρα πως στέλνεις μια γενιά στα τσακίδια;
    Αντε να δούμε τι άλλη αηδία θα διαβάσουμε εδώ μέσα για το νεκρό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΕΤΕ ΤΗ ΣΠΙΘΑ ΕΝΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΟΥΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ. ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ; ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΕΝΟΧΕΣ.

    ΕΝΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με ολα τα γραφικα ,τραγικα,κωμικα και αλλες ειδικοτητες που ειδαμε τις τελευταιες μερες ,εκεινο που μου προξενησε τρομερη εντυπωση ειναι ...οι "κλαψες" των (καθε λογης) δημοσιοκαφρων,και κριμα χαθηκε ενα αγγελουδι,και τι πονος η μαννουλα του εχασε το βλασταρι της και αλλα τετοια..
    Και απο την αλλη στο αναθεμα τον "στυγερο" δολοφονο ,που δεν διστασε να αφαιρεσει την ζωη απο 15χρονο αγγελλουδι κλπ κλπ...

    Ελεος ρε σκατοπουστες!!

    Και καλα
    "αλητες ,ρουφιανοι,
    δημοσιογραφοι" ειναι διαχρονικο συνθημα και παντα επικαιρο..

    Αλλα εδω εκανα την σκεψη ρε παλιοκουφαλες,οτι ειστε χειροτεροι και απο τους γυφτους ..
    Οι γυφτοι τουλαχιστον δειχνουν και εκφραζουν καποια ευγνωμοσυνη για τα "πανηγυρια"...
    Σου λενε ευτυχως, να ζησουν χιλια χρονια τα πανηγυρια ,γιατι εκει εμεις κονομαμε φιλε μου ,εκει πουλαμε φουσκες ,σφυρικτρες και μαντολατα και κονομαμε..
    Την αληθεια λενε..

    Εσεις ρε χαμουρτζηδες δημοσιοκαφροι γιατι δεν λετε ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στο .."αγγελουδι" αλλα και στο μπατσο που το καθαρισε???
    Τεσσερες μερες τωρα εχετε την καλυτερη σας!!!
    Τη καλυτερη πραμματεια που ειχατε ποτε !! (εστω εδω και πολλα χρονια)..

    Ουστ παλιολεχριτες αχαριστοι ,καθικια.......

    τζων

    11 Δεκέμβριος 2008 8:37 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. OI GONEIS 8A PREPEI NA EINAI PROSOEKTIKOI!

    MPOROUME NA 8RINISOUME KAI ALLA 8YMATA!

    H ASTYNOMIA EXEI ENTOLES NA KATASTHELEI THN ANARXIA ME OLLA TA MES!

    AS FWNA3OUN AS DIADHLWSOUN KAI META STA SPITIA KAI STO SXOLEIO TOUS!

    AN PROBOUN SE EKNOMES DRASTHRIOTHTES KAI PLHRWSOUN TO TIMHMA MHN MI3OKLAPSETAI ME KROKODEILIA DAKRYA!!

    PROSTATEPSTE TA PAIDIA!!

    H 8ESH TOUS EINAI STO SPITI KAOI OXI STO TRAPEZI NEKROTOMEIOU!

    OI GONEIS APOKLISTIKA YPEU8INOI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγχαρητηρια για το σχολιο σας ειναι αυτο που αισθανεται και εκφραζει καθημερινα καθε υγειως σκεπτομενος Ελληνας.
    Βεβαια οπως περιγραφετε στο σχολιο σας υπαρχουν και αυτοι που δεν δινουν δεκαρα στις ανθρωπινες αξιες και αρχες και δυστυχως αυτοι ειναι πολλοι η γινανε πολλοι.
    Μετα την αναγνωση του σχολιου σας ενοιωσα ντροπη για τον εαυτο μου γιατι και εγω ειμαι ενας απο αυτους που περιγραφετε τοσο γλαφυρα .Εστω και ετσι οσο και αν ειναι επωδυνο για τον καθενα μας πολλα απο αυτα που κανουμε καθημερινα ζωντας μεσα σε αυτο το απεχθες συστημα της Ελληνικης κοινωνιας θα πρεπει να τα αναθεωρησω για να μπορεσω να κοιταξω στα ματια τον γιο και την κορη μου οπου καθε μερα προστιθετε ενα ερωτηματικο στο βλεμμα τους.
    Για ακομη μια φορα συγχαρητηρια ειναι ενα εγερτηριο για μας τους αποχαυνωμενους τους κυνηγους της προσκαιρης ευτυχιας και οχι της προοπτικης και των αξιων.
    Σιγουρα σε πολλους απο εμας τους μεσηλικες ενα τετοιο σχολιο ξυπνα μνημες που βρισκονται καπου στο πισω μερος του μυαλου μας και δεν εχουν κυριευθει απο το ευρω.
    Μνημες γεματες αντιδραση εναντι οποιουδηποτε γκρεμιζει ονειρα και αφαιρει ζωες.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΑΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
    ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα ΜΜΕ και οι μεγαλοσχημοι αλλα και μικροτεροι δημοσιογραφοι ειναι υπευθυνοι για την εκταση που πηραν τα πραγματα. Εριξαν λαδι στη φωτια. Πρεπει να λογοδοτησουν στη δικαιοσυνη για τις πραξεις τους και να μην ειναι στο απυροβλητο επικαλουμενοι το "λειτουργημα" τους. Το "λειτουργημα" τους παρεσυρε σκοπιμως τον κοσμο στη καταστροφη περιουσιων αλλα το κυριοτερο αποσυντονιζει την Ελλαδα και την καταστρεφει σιγα-σιγα. Αν δεν υπαρχουν δικαστες με αρχιδια να τους βουτηξουν, δωστε τους στο λαο. Βγαλτε τις κομματικες παρωπιδες και κρινετε το εργο τους και τα λογια τους τις 4 τελευταιες μερες. Αλλο ενημερωση και αλλο καταθεση σκοπιμων προσωπικων αποψεων για ενα δημοσιογραφο. Και εδω εβγαλαν τα προσωπικα τους αντερα με ενα μονο σκοπο. Να πληξουν την κυβερνηση. Και σημερα μεν, ειναι αυτη η κυβερνηση αυριο θα ειναι καποια αλλη. Ο απωτερος σκοπος ΜΜΕ και μεγαλοδημοσιογραφων ειναι να ελεγχουν την εξουσια για προσωπικο οφελος και στα αρχιδια τους η Ελλαδα. Δεν εχουν καταλαβει οτι η εξουσια ανηκει στο λαο. Γι'αυτο δωστε τους στον λαο και θα το καταλαβουν. Γαμηστε τους οπου τους βλεπετε αυτους τους δηθεν ενημερωτες της κοινης γνωμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ.ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    FTOU SOU
    MPATSE ALHTARA!!
    DOSTE TOU ENA SKOINI NA KREMASTEI STO KELLI TOU!!!
    OSO GIA TON KOUGIA TON KERATA EXEI O KAIROS!!!
    Πυροβολεί τώρα τη μνήμη του Αλέξη
    Αμετανόητος ο ειδικός φρουρός κατηγορεί μετά θάνατον το θύμα του για «αποκλίνουσα συμπεριφορά»
    ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίνα Μουστάκα minam@dolnet.gr
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

    «Πυροβολεί» ακόμα και νεκρό τον Αλέξη Γρηγορόπουλο ο 37χρονος ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος στις έντεκα σελίδες του απολογητικού του υπομνήματος όχι μόνο δεν ζητά ούτε μία φορά «συγγνώμη» για τον χαμό του 15χρονου από δική του σφαίρα, αλλά χρεώνει στο θύμα του «αποκλίνουσα συμπεριφορά»!

    Oκατηγορούμενος, ο οποίος έπειτα από πολύωρη απολογία στον 9ο τακτικό ανακριτή Φώτη Βλάχο οδηγήθηκε στη φυλακή, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να δολοφονήσει τον 15χρονο Αλέξη, αλλά ότι ο «θανάσιμος τραυματισμός του» ήταν αποτέλεσμα «εξοστρακισμού μίας εκ των βολίδων που ερρίφθησαν προειδοποιητικά στον αέρα».

    Την ίδια ποινική μεταχείριση επεφύλαξαν ανακριτής και εισαγγελέας για τον δεύτερο κατηγορούμενο, Βασίλη Σαραλιώτη, ο οποίος κατηγορείται για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας όμως, ο οποίος, μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια είχε απευθύνει έκκληση να σεβαστούν όλοι το τεκμήριο της δικής του αθωότητας, επέλεξε υπερασπιζόμενος τον εαυτό του να στρέψει και πάλι τα... πυρά του στοχεύοντας τη μνήμη του Αλέξη.

    Οι ισχυρισμοί του
    Αναζητώντας ετεροχρονισμένα «άλλοθι» φτάνει στο σημείο να ισχυρίζεται ότι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος είχε αποβληθεί από το σχολείο του και να καταλογίζει στο θύμα ανάρμοστη συμπεριφορά.

    «Αξίζει να σημειωθεί»- ισχυρίζεται- «ότι ο θανών και η παρέα του, πριν έλθουν για να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πλήθος, το οποίο είχε συγκεντρωθεί και θα επετίθετο, όπως συνηθίζεται κάθε Σάββατο, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, είχαν πάει στο Κλειστό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου, στον αγώνα πόλο Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού και είχαν συμμετάσχει στα επεισόδια που σημειώθηκαν και επέφεραν τον τραυματισμό πολιστών. Άλλωστε, έχω πληροφορηθεί ότι οι νέοι αυτοί, ενώ κατοικούν στο Παλαιό Ψυχικό και είναι γόνοι πλουσίων οικογενειών, συνηθίζουν να συχνάζουν στα Εξάρχεια, τα οποία επιλέγουν ως χώρο διασκέδασης, αλλά και διάφορα γήπεδα, όπου προκαλούν επεισόδια, μη επιδεικνύοντας επομένως την αναμενόμενη συμπεριφορά και προσωπικότητα ενός 15χρονου εφήβου. Σημειωτέον δε, ότι ο θανών είχε αποβληθεί από τη Σχολή Μωραΐτη και άλλαζε συχνά σχολεία, γεγονός που αποτυπώνει μία αποκλίνουσα συμπεριφορά».

    Ο εποστρακισμός
    Το βέβαιον είναι, όπως σχολίαζαν δικηγόροι που έτυχε να βρίσκονται χθες στην Ευελπίδων, ότι « ο ειδικός φρουρός την κρίσιμη ώρα δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζει τέτοιες λεπτομέρειες για τη ζωή του 15χρονου, που ούτως ή άλλως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν υπερασπιστικό αντιστάθμισμα της δικής του αξιόποινης συμπεριφοράς».

    Ο κατηγορούμενος ειδικός φρουρός επέμεινε και χθες στην εκδοχή του εποστρακισμού, ισχυριζόμενος ότι αναγκάστηκε να πυροβολήσει στον αέρα.

    «Ο συνάδελφός μου Βασίλης Σαραλιώτης»- υποστηρίζει στο υπόμνημά του- «ενώ δεχόμασταν σφοδρή επίθεση, έκανε χρήση χειροβομβίδας κρότου-λάμψης. Πλην όμως, εκείνοι συνέχισαν να κινούνται προς το μέρος μας σύσσωμοι σφυροκοπώντας μας με αντικείμενα και πετώντας βόμβες μολότοφ. Βλέποντάς τους πλέον σε απόσταση 10-15 μέτρων από τη θέση μας, μη μπορώντας να αναχαιτίσουμε την επιθετική τους πορεία και ευρισκόμενοι πλέον σε κατάσταση φόβου για την ίδια μας τη ζωή, κινηθήκαμε για να φύγουμε στρέφοντας την πλάτη μας προς το μέρος τους. Ταυτοχρόνως δε όντας ταραγμένος και φοβισμένος πλέον για τη ζωή μας, αφού το πλήθος δεν ανέκοψε την πορεία του έβγαλα το υπηρεσιακό μου όπλο από τη θήκη με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και έριξα δύο προειδοποιητικές βολές στον αέρα, μπορεί και τρίτη, που δεν είχα συνειδητοποιήσει, αλλά μου την υπενθύμισε ο συγκατηγορούμενός μου όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της υπηρεσίας μου».

    Η Σχολή Μωραΐτη
    Η διοίκηση της Σχολής Μωραΐτη εξέδωσε χθες ανακοίνωση με την οποία υπερασπίζεται τη μνήμη του παιδιού. «Κυκλοφόρησαν και δημοσιοποιήθηκαν πολλά που απέχουν από την αλήθεια και προσβάλλουν τη μνήμη του Αλέξανδρου», αναφέρει η ανακοίνωση και διευκρινίζει: «Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη από την Α΄ τάξη του Δημοτικού ώς τη Γ΄ Γυμνασίου. Μετά την κανονική αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο, η μητέρα του, με την οποία το Σχολείο είχε πάντα άριστη συνεργασία, αποφάσισε να τον εγγράψει σε άλλο Λύκειο χωρίς καμία επέμβαση της Σχολής. Σε όλο το διάστημα της φοίτησής του ο Αλέξανδρος είχε λαμπρές σχέσεις με τους συμμαθητές του, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο διδακτικό προσωπικό, είχε πολύ καλή συμπεριφορά και η διαγωγή χαρακτηριζόταν (και ήταν) πάντα κοσμιοτάτη».


    ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    Σε αντίθεση με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο Κορκονέας ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε στον αέρα «από φόβο»

    ΤΡΕΙΣ «ΣΦΑΙΡΕΣ» ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

    «Οι νέοι αυτοί, ενώ είναι γόνοι πλουσίων οικογενειών, συνηθίζουν να συχνάζουν στα Εξάρχεια, αλλά και διάφορα γήπεδα, όπου προκαλούν επεισόδια» «Ο θανών είχε αποβληθεί από τη Σχολή Μωραΐτη και άλλαζε συχνά σχολεία, γεγονός που αποτυπώνει μία αποκλίνουσα συμπεριφορά» «Έβγαλα το υπηρεσιακό μου όπλο από τη θήκη με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και έριξα δύο προειδοποιητικές βολές στον αέρα, μπορεί και τρίτη...»
    «Είμαι ευσυνείδητος αστυνομικός...»

    Ο ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ θέτει υπό αμφισβήτηση και την αξιοπιστία αυτοπτών μαρτύρων κατηγορίας: «Υπό τις ανωτέρω συνθήκες ουδείς εκ των δύο μας αντελήφθη ότι υπήρξε τραυματισμός, δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε ότι κάποιος έχει πληγωθεί, αφού οι μόνες βολές έγιναν στον αέρα προς αποθάρρυνση του μαινόμενου πλήθους από την καταδίωξή μας. Αυτό αποδεικνύεται και από την κατάθεση του αστυνομικού, ο οποίος αναφέρει ότι το μόνο για το οποίο τους ενημερώσαμε είναι ότι απεγκλωβιστήκαμε, χωρίς να αναφέρουμε κανέναν τραυματισμό και ότι επιστρέφουμε στο αστυνομικό τμήμα. Είναι αδύνατον, έστω και να υποτεθεί ότι δήθεν σημάδεψα το πλήθος πυροβολώντας δύο με τρεις φορές, αφού η ομάδα των αναρχικών κινούνταν και δρούσε σύσσωμη καθ΄ όλη τη διάρκεια των επεισοδίων, γεγονός που σημαίνει ότι σε περίπτωση στοχεύσεως του πλήθους, όπως περιγράφει ο δήθεν αυτόπτης μάρτυρας Ν. Ρωμανός, θα είχαν πληγεί τουλάχιστον έξι άνθρωποι αν είχα πυροβολήσει προς το μέρος τους τρεις φορές. Άλλωστε ποτέ δεν θα προέβαινα σε μία τέτοια ακραία ενέργεια, δηλαδή τη χρήση του όπλου μου εναντίον οποιουδήποτε ανθρώπου, πολλώ δε μάλλον ενός εφήβου, δεδομένου ότι είμαι και ο ίδιος πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών, αλλά και ευσυνείδητος αστυνομικός, όπως αποδεικνύει η μέχρι τώρα ευδόκιμη υπηρεσία μου».

    Τέλος, ο κατηγορούμενος για να στηρίξει τον ισχυρισμό περί εποστρακισμού της σφαίρας επικαλείται την κατάθεση του ιατροδικαστή Χρήστου Λευκίδη υποστηρίζοντας: «Σύμφωνα με την κατάθεσή του η βολίδα εισήλθε στο σώμα του θύματος υπό γωνία στο αριστερό ημιθωράκιο, είχε δε καθοδική πορεία. Επιπλέον, η βολίδα βρέθηκε αλλοιωμένη σε όλο της το μήκος, η δε παραμόρφωσή της δεν μπορεί να προήλθε από τη διέλευση μέσω του σώματος του θωρακικού σπονδύλου. Γίνεται αντιληπτό ότι δεν υπήρξε εν ψυχρώ στόχευση του θανόντος και η μόνη βεβαία και αδιαμφισβήτητη εκδοχή για τον θανάσιμο τραυματισμό του είναι ο εξοστρακισμός μίας εκ των βολίδων που ερρίφθησαν προειδοποιητικά στον αέρα».


    «Όλα είναι μια παρεξήγηση»

    «ΣΕ ΜΙΑ τέτοια υπόθεση που προκάλεσε κοινωνική κατακραυγή δεν θα συμμετείχα αν πραγματικά δεν υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία ότι όλα είναι δυστυχώς μία παρεξήγηση!». Με αυτή τη δήλωση- πρόκληση, όπως από πολλούς χαρακτηρίστηκε, ο συνήγορος των αστυνομικών επιχείρησε να δώσει το στίγμα των υπερασπιστικών του προθέσεων.

    «Δυστυχώς η τραγωδία αυτή είναι αποτέλεσμα μίας ενέργειας αστυνομικού να πυροβολήσει στον αέρα. Αποδεικνύεται αναμφισβήτητα ότι πρόκειται για εξοστρακισμό. Από ΄κεί και πέρα αν έπρεπε ή όχι να πυροβολήσει ο αστυνομικός, αν θα έπρεπε να χαθεί αυτό το παιδί και ποιο αδίκημα θα αποδοθεί στον αστυνομικό, θα το κρίνει η Δικαιοσύνη», είπε ο κ. Κούγιας. Επιπλέον, εξέφρασε τη λύπη του, όχι προς την οικογένεια του θύματος, όπως κανείς θα ανέμενε, αλλά «προς κορυφαίους πολιτικούς ταγούς, οι οποίοι στο πλαίσιο μίας καθαρά πολιτικής αντιμετώπισης, να σώσει ο καθένας το τομάρι του, δεν σκέφτηκαν ούτε το παιδί αυτό και το εκμεταλλεύτηκαν, παρ΄ ότι είναι το μεγάλο θύμα της ιστορίας.

    Δυστυχώς είχαμε αυτό το αποτέλεσμα από την επιπολαιότητα κάποιων, οι οποίοι κοίταξαν για δικούς τους λόγους είτε να αποσύρουν το ενδιαφέρον από το Βατοπέδιο, είτε να σώσουν την πολιτική τους περιουσία».

    Βολές κατά δικηγόρων
    Στο στόχαστρό του βρέθηκαν συνάδελφοί του για τους οποίους είπε: «Εκμεταλλεύτηκαν τη δημοσιότητα της υπόθεσης για να δηλώσουν ότι δήθεν δέχτηκαν πρόσκληση για να αναλάβουν και στη συνέχεια παραιτήθηκαν. Γι΄ αυτούς έχω εντολή να κάνω αναφορές στους Δικηγορικούς Συλλόγους όπου ανήκουν, γιατί αυτό είναι υποκρισία. Και εγώ προτιμώ να υπάρχουν δικηγόροι, οι οποίοι υπεύθυνα αναλαμβάνουν υποθέσεις, παρά δικηγόρους οι οποίοι πρώτα καταθέτουν χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς δικαστών και μετά αναλαμβάνουν υποθέσεις. Ο νοών νοείτω...

    Μετά το τέλος της απολογίας των αστυνομικών, ο κ. Κούγιας με την άδεια του βασικού κατηγορουμένου έδειξε οικογενειακές του φωτογραφίες διερωτώμενος:

    «Είναι αυτός ο Ράμπο; Ο νταής;».


    Αύριο τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης
    ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης svradelis@dolnet.gr

    Θολό τοπίο επικρατεί γύρω από τη βαλλιστική εξέταση της σφαίρας από το περίστροφο του 37χρονου ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα, η οποία χτύπησε και σκότωσε τον 15χρονο Αλέξη Γρηγορόπουλο.

    Η εργαστηριακή εξέταση της σφαίρας άρχισε μόλις χθες, καθώς ο ανακριτής της υπόθεσης κ. Φώτης Βλάχος περίμενε να οριστούν πραγματογνώμονες και τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά του θύματος αλλά και του δράστη, οι οποίοι άρχισαν χθες στις 9 το πρωί τους ελέγχους. Το πόρισμα της βαλλιστικής, που θα ρίξει φως για το αν η σφαίρα χτύπησε απευθείας ή εποστρακίστηκε προηγουμένως, αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο και θα παραδοθεί στον ανακριτή.

    Η ιατροδικαστική έρευνα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα από τον κ. Λευκίδη και παρουσία του ιατροδικαστή Σίμου Μεσογίτη, που όρισε η οικογένεια του 15χρονου, απέκλεισε τον εποστρακισμό της σφαίρας στην άσφαλτο ή στο πεζοδρόμιο προτού αυτή τραυματίσει θανάσιμα τον Αλέξη. Στο ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρεται πως «έχει πορεία από μπροστά και από πάνω προς τα κάτω, πίσω και λίγο δεξιά». Όπως διευκρινίζουν κύκλοι της Ιατροδικαστικής «αυτό σημαίνει πως ο θανάσιμος τραυματισμός δεν θα μπορούσε να έχει γίνει από τον πυροβολισμό προς το έδαφος που ισχυρίστηκε πως πραγματοποίησε ο ειδικός φρουρός».

    Το στοιχείο της ιατροδικαστικής έρευνας που περιέπλεξε την κατάσταση και προκάλεσε ερωτηματικά για το τι συνέβη προτού η σφαίρα σκοτώσει τον 15χρονο ήταν η παρατήρηση πως «η σφαίρα παρουσιάζει μια μικρή αποπλάτυνση στην αριστερή της πλευρά». Κύκλοι της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας δεν αποκλείουν η παραμόρφωση της σφαίρας να προέρχεται και από τη σπονδυλική στήλη του παιδιού, στην οποία και τελικά καρφώθηκε αφού προηγουμένως προκάλεσε διαμπερές τραύμα καρδίας και θωρακικής αορτής.

    Τα σενάρια
    Το σενάριο που κυκλοφόρησε αμέσως μετά την ιατροδικαστική έρευνα από την υπερασπιστική γραμμή του δράστη αλλά υποστηρίχθηκε και από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ήταν πως η αλλοίωση της σφαίρας προέρχεται από την προηγούμενή της επαφή με κάποιο αντικείμενο, όπως κάγκελο, ξύλινο στύλο της ΔΕΗ ή του ΟΤΕ, φανοστάτη ή μπαλκόνι.

    Έμπειροι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στα «ΝΕΑ» λένε χαρακτηριστικά πως «αν πυροβολήσεις με 9άρι, όπως αυτό του Κορκονέα και η σφαίρα βρει σε τοίχο ή κάγκελο και στη συνέχεια χτυπήσει έναν άνθρωπο σε απόσταση 15-20 μέτρων- όσο ήταν αυτή που χώριζε το θύμα από τον δράστη- θα προκαλούσε στον Αλέξη ένα επιφανειακό τραύμα».
    «Η δικαιοσύνη θα δώσει απαντήσεις»

    ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ προς τα όργανα της Δικαιοσύνης που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης της ανθρωποκτονίας του 15χρονου Αλέξη ζητεί η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, υποδεικνύοντας σε όσους βιάζονται να εκδίδουν δικαστικές αποφάσεις να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση. Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του παιδιού και τη συμπαράστασή της προς την οικογένειά του, δηλώνοντας πως οι δικαστικοί λειτουργοί που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης θα δώσουν απαντήσεις στους Έλληνες πολίτες, εκτελώντας τα καθήκοντά τους σύμφωνα με τον νόμο και τη συνείδησή τους.

    Την ίδια ώρα ωστόσο, η Αλληλεγγύη Δικηγόρων εκφράζει την ανησυχία της για τον δικαστικό χειρισμό της υπόθεσης, κάνοντας λόγο ακόμη και για συγκάλυψη συναφών υποθέσεων. Επισημαίνει μάλιστα πως η δολοφονία του άτυχου μαθητή «έρχεται έπειτα από μια σειρά εκδηλώσεων αυθαίρετης και τυφλής αστυνομικής βίας εις βάρος των πολιτών, που “συμπτωματικά” κατέληξαν όλες στο αρχείο.

    Η δικαστική διαχείριση όλων των συναφών υποθέσεων χαρακτηρίζεται δικαιοκρατικά από μια απαράδεκτη επιείκεια και από μια αναποτελεσματικότητα που φτάνει στα όρια της συγκάλυψης».

    11 Δεκέμβριος 2008 3:47 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    FTOU SOU
    MPATSE ALHTARA!!
    DOSTE TOU ENA SKINI NA KREMASTEI STO KELLI TOU!!!
    OSO GIA TON KOUGIA TON KERATA EXEI O KAIROS!!!
    Πυροβολεί τώρα τη μνήμη του Αλέξη
    Αμετανόητος ο ειδικός φρουρός κατηγορεί μετά θάνατον το θύμα του για «αποκλίνουσα συμπεριφορά»
    ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίνα Μουστάκα minam@dolnet.gr
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

    «Πυροβολεί» ακόμα και νεκρό τον Αλέξη Γρηγορόπουλο ο 37χρονος ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος στις έντεκα σελίδες του απολογητικού του υπομνήματος όχι μόνο δεν ζητά ούτε μία φορά «συγγνώμη» για τον χαμό του 15χρονου από δική του σφαίρα, αλλά χρεώνει στο θύμα του «αποκλίνουσα συμπεριφορά»!

    Oκατηγορούμενος, ο οποίος έπειτα από πολύωρη απολογία στον 9ο τακτικό ανακριτή Φώτη Βλάχο οδηγήθηκε στη φυλακή, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να δολοφονήσει τον 15χρονο Αλέξη, αλλά ότι ο «θανάσιμος τραυματισμός του» ήταν αποτέλεσμα «εξοστρακισμού μίας εκ των βολίδων που ερρίφθησαν προειδοποιητικά στον αέρα».

    Την ίδια ποινική μεταχείριση επεφύλαξαν ανακριτής και εισαγγελέας για τον δεύτερο κατηγορούμενο, Βασίλη Σαραλιώτη, ο οποίος κατηγορείται για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας όμως, ο οποίος, μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια είχε απευθύνει έκκληση να σεβαστούν όλοι το τεκμήριο της δικής του αθωότητας, επέλεξε υπερασπιζόμενος τον εαυτό του να στρέψει και πάλι τα... πυρά του στοχεύοντας τη μνήμη του Αλέξη.

    Οι ισχυρισμοί του
    Αναζητώντας ετεροχρονισμένα «άλλοθι» φτάνει στο σημείο να ισχυρίζεται ότι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος είχε αποβληθεί από το σχολείο του και να καταλογίζει στο θύμα ανάρμοστη συμπεριφορά.

    «Αξίζει να σημειωθεί»- ισχυρίζεται- «ότι ο θανών και η παρέα του, πριν έλθουν για να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πλήθος, το οποίο είχε συγκεντρωθεί και θα επετίθετο, όπως συνηθίζεται κάθε Σάββατο, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, είχαν πάει στο Κλειστό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου, στον αγώνα πόλο Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού και είχαν συμμετάσχει στα επεισόδια που σημειώθηκαν και επέφεραν τον τραυματισμό πολιστών. Άλλωστε, έχω πληροφορηθεί ότι οι νέοι αυτοί, ενώ κατοικούν στο Παλαιό Ψυχικό και είναι γόνοι πλουσίων οικογενειών, συνηθίζουν να συχνάζουν στα Εξάρχεια, τα οποία επιλέγουν ως χώρο διασκέδασης, αλλά και διάφορα γήπεδα, όπου προκαλούν επεισόδια, μη επιδεικνύοντας επομένως την αναμενόμενη συμπεριφορά και προσωπικότητα ενός 15χρονου εφήβου. Σημειωτέον δε, ότι ο θανών είχε αποβληθεί από τη Σχολή Μωραΐτη και άλλαζε συχνά σχολεία, γεγονός που αποτυπώνει μία αποκλίνουσα συμπεριφορά».

    Ο εποστρακισμός
    Το βέβαιον είναι, όπως σχολίαζαν δικηγόροι που έτυχε να βρίσκονται χθες στην Ευελπίδων, ότι « ο ειδικός φρουρός την κρίσιμη ώρα δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζει τέτοιες λεπτομέρειες για τη ζωή του 15χρονου, που ούτως ή άλλως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν υπερασπιστικό αντιστάθμισμα της δικής του αξιόποινης συμπεριφοράς».

    Ο κατηγορούμενος ειδικός φρουρός επέμεινε και χθες στην εκδοχή του εποστρακισμού, ισχυριζόμενος ότι αναγκάστηκε να πυροβολήσει στον αέρα.

    «Ο συνάδελφός μου Βασίλης Σαραλιώτης»- υποστηρίζει στο υπόμνημά του- «ενώ δεχόμασταν σφοδρή επίθεση, έκανε χρήση χειροβομβίδας κρότου-λάμψης. Πλην όμως, εκείνοι συνέχισαν να κινούνται προς το μέρος μας σύσσωμοι σφυροκοπώντας μας με αντικείμενα και πετώντας βόμβες μολότοφ. Βλέποντάς τους πλέον σε απόσταση 10-15 μέτρων από τη θέση μας, μη μπορώντας να αναχαιτίσουμε την επιθετική τους πορεία και ευρισκόμενοι πλέον σε κατάσταση φόβου για την ίδια μας τη ζωή, κινηθήκαμε για να φύγουμε στρέφοντας την πλάτη μας προς το μέρος τους. Ταυτοχρόνως δε όντας ταραγμένος και φοβισμένος πλέον για τη ζωή μας, αφού το πλήθος δεν ανέκοψε την πορεία του έβγαλα το υπηρεσιακό μου όπλο από τη θήκη με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και έριξα δύο προειδοποιητικές βολές στον αέρα, μπορεί και τρίτη, που δεν είχα συνειδητοποιήσει, αλλά μου την υπενθύμισε ο συγκατηγορούμενός μου όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της υπηρεσίας μου».

    Η Σχολή Μωραΐτη
    Η διοίκηση της Σχολής Μωραΐτη εξέδωσε χθες ανακοίνωση με την οποία υπερασπίζεται τη μνήμη του παιδιού. «Κυκλοφόρησαν και δημοσιοποιήθηκαν πολλά που απέχουν από την αλήθεια και προσβάλλουν τη μνήμη του Αλέξανδρου», αναφέρει η ανακοίνωση και διευκρινίζει: «Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη από την Α΄ τάξη του Δημοτικού ώς τη Γ΄ Γυμνασίου. Μετά την κανονική αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο, η μητέρα του, με την οποία το Σχολείο είχε πάντα άριστη συνεργασία, αποφάσισε να τον εγγράψει σε άλλο Λύκειο χωρίς καμία επέμβαση της Σχολής. Σε όλο το διάστημα της φοίτησής του ο Αλέξανδρος είχε λαμπρές σχέσεις με τους συμμαθητές του, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο διδακτικό προσωπικό, είχε πολύ καλή συμπεριφορά και η διαγωγή χαρακτηριζόταν (και ήταν) πάντα κοσμιοτάτη».


    ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    Σε αντίθεση με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο Κορκονέας ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε στον αέρα «από φόβο»

    ΤΡΕΙΣ «ΣΦΑΙΡΕΣ» ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

    «Οι νέοι αυτοί, ενώ είναι γόνοι πλουσίων οικογενειών, συνηθίζουν να συχνάζουν στα Εξάρχεια, αλλά και διάφορα γήπεδα, όπου προκαλούν επεισόδια» «Ο θανών είχε αποβληθεί από τη Σχολή Μωραΐτη και άλλαζε συχνά σχολεία, γεγονός που αποτυπώνει μία αποκλίνουσα συμπεριφορά» «Έβγαλα το υπηρεσιακό μου όπλο από τη θήκη με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και έριξα δύο προειδοποιητικές βολές στον αέρα, μπορεί και τρίτη...»
    «Είμαι ευσυνείδητος αστυνομικός...»

    Ο ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ θέτει υπό αμφισβήτηση και την αξιοπιστία αυτοπτών μαρτύρων κατηγορίας: «Υπό τις ανωτέρω συνθήκες ουδείς εκ των δύο μας αντελήφθη ότι υπήρξε τραυματισμός, δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε ότι κάποιος έχει πληγωθεί, αφού οι μόνες βολές έγιναν στον αέρα προς αποθάρρυνση του μαινόμενου πλήθους από την καταδίωξή μας. Αυτό αποδεικνύεται και από την κατάθεση του αστυνομικού, ο οποίος αναφέρει ότι το μόνο για το οποίο τους ενημερώσαμε είναι ότι απεγκλωβιστήκαμε, χωρίς να αναφέρουμε κανέναν τραυματισμό και ότι επιστρέφουμε στο αστυνομικό τμήμα. Είναι αδύνατον, έστω και να υποτεθεί ότι δήθεν σημάδεψα το πλήθος πυροβολώντας δύο με τρεις φορές, αφού η ομάδα των αναρχικών κινούνταν και δρούσε σύσσωμη καθ΄ όλη τη διάρκεια των επεισοδίων, γεγονός που σημαίνει ότι σε περίπτωση στοχεύσεως του πλήθους, όπως περιγράφει ο δήθεν αυτόπτης μάρτυρας Ν. Ρωμανός, θα είχαν πληγεί τουλάχιστον έξι άνθρωποι αν είχα πυροβολήσει προς το μέρος τους τρεις φορές. Άλλωστε ποτέ δεν θα προέβαινα σε μία τέτοια ακραία ενέργεια, δηλαδή τη χρήση του όπλου μου εναντίον οποιουδήποτε ανθρώπου, πολλώ δε μάλλον ενός εφήβου, δεδομένου ότι είμαι και ο ίδιος πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών, αλλά και ευσυνείδητος αστυνομικός, όπως αποδεικνύει η μέχρι τώρα ευδόκιμη υπηρεσία μου».

    Τέλος, ο κατηγορούμενος για να στηρίξει τον ισχυρισμό περί εποστρακισμού της σφαίρας επικαλείται την κατάθεση του ιατροδικαστή Χρήστου Λευκίδη υποστηρίζοντας: «Σύμφωνα με την κατάθεσή του η βολίδα εισήλθε στο σώμα του θύματος υπό γωνία στο αριστερό ημιθωράκιο, είχε δε καθοδική πορεία. Επιπλέον, η βολίδα βρέθηκε αλλοιωμένη σε όλο της το μήκος, η δε παραμόρφωσή της δεν μπορεί να προήλθε από τη διέλευση μέσω του σώματος του θωρακικού σπονδύλου. Γίνεται αντιληπτό ότι δεν υπήρξε εν ψυχρώ στόχευση του θανόντος και η μόνη βεβαία και αδιαμφισβήτητη εκδοχή για τον θανάσιμο τραυματισμό του είναι ο εξοστρακισμός μίας εκ των βολίδων που ερρίφθησαν προειδοποιητικά στον αέρα».


    «Όλα είναι μια παρεξήγηση»

    «ΣΕ ΜΙΑ τέτοια υπόθεση που προκάλεσε κοινωνική κατακραυγή δεν θα συμμετείχα αν πραγματικά δεν υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία ότι όλα είναι δυστυχώς μία παρεξήγηση!». Με αυτή τη δήλωση- πρόκληση, όπως από πολλούς χαρακτηρίστηκε, ο συνήγορος των αστυνομικών επιχείρησε να δώσει το στίγμα των υπερασπιστικών του προθέσεων.

    «Δυστυχώς η τραγωδία αυτή είναι αποτέλεσμα μίας ενέργειας αστυνομικού να πυροβολήσει στον αέρα. Αποδεικνύεται αναμφισβήτητα ότι πρόκειται για εξοστρακισμό. Από ΄κεί και πέρα αν έπρεπε ή όχι να πυροβολήσει ο αστυνομικός, αν θα έπρεπε να χαθεί αυτό το παιδί και ποιο αδίκημα θα αποδοθεί στον αστυνομικό, θα το κρίνει η Δικαιοσύνη», είπε ο κ. Κούγιας. Επιπλέον, εξέφρασε τη λύπη του, όχι προς την οικογένεια του θύματος, όπως κανείς θα ανέμενε, αλλά «προς κορυφαίους πολιτικούς ταγούς, οι οποίοι στο πλαίσιο μίας καθαρά πολιτικής αντιμετώπισης, να σώσει ο καθένας το τομάρι του, δεν σκέφτηκαν ούτε το παιδί αυτό και το εκμεταλλεύτηκαν, παρ΄ ότι είναι το μεγάλο θύμα της ιστορίας.

    Δυστυχώς είχαμε αυτό το αποτέλεσμα από την επιπολαιότητα κάποιων, οι οποίοι κοίταξαν για δικούς τους λόγους είτε να αποσύρουν το ενδιαφέρον από το Βατοπέδιο, είτε να σώσουν την πολιτική τους περιουσία».

    Βολές κατά δικηγόρων
    Στο στόχαστρό του βρέθηκαν συνάδελφοί του για τους οποίους είπε: «Εκμεταλλεύτηκαν τη δημοσιότητα της υπόθεσης για να δηλώσουν ότι δήθεν δέχτηκαν πρόσκληση για να αναλάβουν και στη συνέχεια παραιτήθηκαν. Γι΄ αυτούς έχω εντολή να κάνω αναφορές στους Δικηγορικούς Συλλόγους όπου ανήκουν, γιατί αυτό είναι υποκρισία. Και εγώ προτιμώ να υπάρχουν δικηγόροι, οι οποίοι υπεύθυνα αναλαμβάνουν υποθέσεις, παρά δικηγόρους οι οποίοι πρώτα καταθέτουν χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς δικαστών και μετά αναλαμβάνουν υποθέσεις. Ο νοών νοείτω...

    Μετά το τέλος της απολογίας των αστυνομικών, ο κ. Κούγιας με την άδεια του βασικού κατηγορουμένου έδειξε οικογενειακές του φωτογραφίες διερωτώμενος:

    «Είναι αυτός ο Ράμπο; Ο νταής;».


    Αύριο τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης
    ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης svradelis@dolnet.gr

    Θολό τοπίο επικρατεί γύρω από τη βαλλιστική εξέταση της σφαίρας από το περίστροφο του 37χρονου ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα, η οποία χτύπησε και σκότωσε τον 15χρονο Αλέξη Γρηγορόπουλο.

    Η εργαστηριακή εξέταση της σφαίρας άρχισε μόλις χθες, καθώς ο ανακριτής της υπόθεσης κ. Φώτης Βλάχος περίμενε να οριστούν πραγματογνώμονες και τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά του θύματος αλλά και του δράστη, οι οποίοι άρχισαν χθες στις 9 το πρωί τους ελέγχους. Το πόρισμα της βαλλιστικής, που θα ρίξει φως για το αν η σφαίρα χτύπησε απευθείας ή εποστρακίστηκε προηγουμένως, αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο και θα παραδοθεί στον ανακριτή.

    Η ιατροδικαστική έρευνα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα από τον κ. Λευκίδη και παρουσία του ιατροδικαστή Σίμου Μεσογίτη, που όρισε η οικογένεια του 15χρονου, απέκλεισε τον εποστρακισμό της σφαίρας στην άσφαλτο ή στο πεζοδρόμιο προτού αυτή τραυματίσει θανάσιμα τον Αλέξη. Στο ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρεται πως «έχει πορεία από μπροστά και από πάνω προς τα κάτω, πίσω και λίγο δεξιά». Όπως διευκρινίζουν κύκλοι της Ιατροδικαστικής «αυτό σημαίνει πως ο θανάσιμος τραυματισμός δεν θα μπορούσε να έχει γίνει από τον πυροβολισμό προς το έδαφος που ισχυρίστηκε πως πραγματοποίησε ο ειδικός φρουρός».

    Το στοιχείο της ιατροδικαστικής έρευνας που περιέπλεξε την κατάσταση και προκάλεσε ερωτηματικά για το τι συνέβη προτού η σφαίρα σκοτώσει τον 15χρονο ήταν η παρατήρηση πως «η σφαίρα παρουσιάζει μια μικρή αποπλάτυνση στην αριστερή της πλευρά». Κύκλοι της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας δεν αποκλείουν η παραμόρφωση της σφαίρας να προέρχεται και από τη σπονδυλική στήλη του παιδιού, στην οποία και τελικά καρφώθηκε αφού προηγουμένως προκάλεσε διαμπερές τραύμα καρδίας και θωρακικής αορτής.

    Τα σενάρια
    Το σενάριο που κυκλοφόρησε αμέσως μετά την ιατροδικαστική έρευνα από την υπερασπιστική γραμμή του δράστη αλλά υποστηρίχθηκε και από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ήταν πως η αλλοίωση της σφαίρας προέρχεται από την προηγούμενή της επαφή με κάποιο αντικείμενο, όπως κάγκελο, ξύλινο στύλο της ΔΕΗ ή του ΟΤΕ, φανοστάτη ή μπαλκόνι.

    Έμπειροι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στα «ΝΕΑ» λένε χαρακτηριστικά πως «αν πυροβολήσεις με 9άρι, όπως αυτό του Κορκονέα και η σφαίρα βρει σε τοίχο ή κάγκελο και στη συνέχεια χτυπήσει έναν άνθρωπο σε απόσταση 15-20 μέτρων- όσο ήταν αυτή που χώριζε το θύμα από τον δράστη- θα προκαλούσε στον Αλέξη ένα επιφανειακό τραύμα».
    «Η δικαιοσύνη θα δώσει απαντήσεις»

    ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ προς τα όργανα της Δικαιοσύνης που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης της ανθρωποκτονίας του 15χρονου Αλέξη ζητεί η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, υποδεικνύοντας σε όσους βιάζονται να εκδίδουν δικαστικές αποφάσεις να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση. Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του παιδιού και τη συμπαράστασή της προς την οικογένειά του, δηλώνοντας πως οι δικαστικοί λειτουργοί που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης θα δώσουν απαντήσεις στους Έλληνες πολίτες, εκτελώντας τα καθήκοντά τους σύμφωνα με τον νόμο και τη συνείδησή τους.

    Την ίδια ώρα ωστόσο, η Αλληλεγγύη Δικηγόρων εκφράζει την ανησυχία της για τον δικαστικό χειρισμό της υπόθεσης, κάνοντας λόγο ακόμη και για συγκάλυψη συναφών υποθέσεων. Επισημαίνει μάλιστα πως η δολοφονία του άτυχου μαθητή «έρχεται έπειτα από μια σειρά εκδηλώσεων αυθαίρετης και τυφλής αστυνομικής βίας εις βάρος των πολιτών, που “συμπτωματικά” κατέληξαν όλες στο αρχείο.

    Η δικαστική διαχείριση όλων των συναφών υποθέσεων χαρακτηρίζεται δικαιοκρατικά από μια απαράδεκτη επιείκεια και από μια αναποτελεσματικότητα που φτάνει στα όρια της συγκάλυψης».

    11 Δεκέμβριος 2008 3:47 μμ


    ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΧΟΥΝΤΑ!!
    ΥΠΑΡΧΕΙ "ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ" ΤΗΣ "ΑΥΤΟΝΟΜΗΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ BBC Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ...
    ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ!!
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑΤI ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΑΡΣΗ...
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ BBC O DR KOUTSOUKOS...
    ΑΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟΥΣ "ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΟΝΤΑΙ" ΘΑ "ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΟΥΝ" ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!!
    Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ "ΑΝΑΒΟΛΗ" ΤΟΥΣ...
    ΕΧΟΥΜΕ "ΑΝΑΒΟΛΗ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!
    ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ!!
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!

    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΟΚ
    αναρτήθηκε από ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ στις 1:32 μμ την 11 Δεκ 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τοσα χρειαστικαν αυτες τις μερες για την κυβερνηση της Νεας Δημοπρασιας,ωστε να προσταψει το κατα τα αλλα δημοκρατικο πολιτευμα της χωρας μας...το οποιο νομιμοποιει τις δολοφονιες μικρων παιδιων απο μπατσους,οπως επισης και την ρηση αστυνομικης βιας σε παιδια που διαδηλωνουν για τον δολοφονημενο συμμαθητη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ενώ συνεχίζονται για έκτη ημέρα τα επεισόδια, όλοι πλέον στο ακυβέρνητο καράβι που λέγεται «Ελλάς» περιμένουν να δουν αν θα κάνει κάτι - και τι - ο Καραμανλής.

    Για να καταλάβετε τι κατάσταση επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία διαβάστε τι δήλωσε στην International Herald Tribune (10.12.2008, σελίδα 4), ένας συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Ρηγίλλης, Νίκος Καραχάλιος: «Ο Πρωθυπουργός είναι σοβαρά μπερδεμένος και δεν έχει ιδέα πώς να αντιμετωπίσει αυτή την κρίση» (!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με το να ζητάτε συγγνώμη δέν λύνονται τα προβλήματα κύριοι!
    Οκ θα φύγει η ΝΔ ποιος θα αναλάβει το ΠΑΣΟΚ?
    ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. σιγά ρε παιδιά, δακρύσαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η μαλακία σας βάρεσε στο κεφάλι , άντε βαρέστε το σε καμία κολόνα μπας και συνέλθετε

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. θα γινοσασταν πιστευτοι αν φροντιζατε να μην φταναν τα πραγματα σε αυτο το σημειο.

    Ειστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!!

    Η ΕΥΘΗΝΗ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΗΣΜΕΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ


    ΚΟΙΝΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΧΓΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ (ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΕ )ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΦΤΑΝΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝ ΖΟΥΣΑΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΑΤΕ ΤΙΣ ΝΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.

    ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ???

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

    ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τί άθλιο κείμενο είναι αυτό;

    Τί ελεεινό κλαψούρισμα; Με τις ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ.

    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μεγάλη επιτυχία το να χλευάζεις τα συναισθήματα των άλλων φίλε μου. Και ο χλευασμός σου δείχνει φόβο,ανασφάλεια, μοναξιά,και για να κρατηθείς στην μικρή και μίζερη ζωή σου προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο ότι όλοι πρέπει να είναι σαν και σένα. Λυπάμαι αλλά δεν είναι. Εκτονώσου πάντως στα blog ρίχνοντας κανα μπινελίκι, μιας και δεν ξέρεις άλλη γλώσσα.θα σου κάνει καλό και θα σου έρθει και φτηνότερα από τον ψυχαναλυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ...Οι γονείς, ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους! Δεν ειναι δυνατόν ν' αφήνουν τα παιδιά τους να γίνονται έρμαιο του καθε υποκινητή χωρις να αντιδρούν! ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ! Αφού η Αστυνομία έχει τα χέρια της δεμένα από το ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ας αναλάβουν αυτοί!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 3:15 Μ.Μ.:ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ ΤΩΝ "ΥΠΕΡΑΝΩ" ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ". ΜΠΡΑΒΟ! ΕΥΓΕ ΣΑΣ! ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όλου του κόσμου παιδεραστές παιδικών ψυχών, όλου του κόσμου λιγούρηδες της εξουσίας ενωθήτε!
    Και στα νηπιαγωγία ο αγώνας για την πολιτική σας επιβίωση, και στα νηπιαγωγία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οι οπαδοί του πασόκ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν ότι είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν οι προστάτες / καναλο-εκβιαστές στις τηλεοράσεις και τις φυλλάδες τους.

    Επιλέγουν οι δυστυχείς να μη θυμούνται τι έλεγαν οι ίδιες εταιρίες δημοσκοπήσεων το 2004 αλλά και το 2007.

    Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ίσως ΠΑΛΙ να κατηγορήσουν τα ενδο-κομματικά τους, το στατιστικό λάθος, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη, τα μεγάλα συμφέροντα, τους αμερικάνους, τα έχουμε ξανακούσει τόσες φορές.

    Κάτι θα βρούν για να δικαιολογήσουν αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν.

    ΟΤΙ ΤΟ GIORGAKIS ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΟΦΙΜΙ.

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν είναι πάντοτε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλκάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Ανταυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου που μπορεί να μιλήσει Ελληνικά
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Όσο και να εξωραίσουν την εικόνα του χαζούλη οι καναλο-εκβιαστές, πάλι χαζούλης θα μείνει. Δεν φταίει αυτός, έτσι γεννήθηκε.
    Όσοι γράφετε στα πράσινα blogs και βγάζετε μεροκαματάκι για το Giorgakis, έχει καλώς, πρώτα το ξεροκόματο, το καταλαβαίνω.
    Όσοι όμως το κάνετε από πίστη στο κόμμα, χάνετε το χρόνο και τον κόπο σας.

    Το άτι είναι κουτσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. εισε και πολυ μαλακας τετοιο 3.15 τετοιο μισος σε ποιοα γιαφκα στο διδαξανε.ουστ απο εδω κοπροσκυλο βρηκατε ευκαιρια να βγαλετε τα εσω σκατοψυχα σας βρομεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είναι να ακούς κάτι κομματικοποιημένους νεολαίους που είναι στις διαδηλώσεις και να τρελαίνεσαι, όπου βρεθούν και όπου σταθούν αν τους δώσεις μικρόφωνο να μιλήσουν, ένα θα πουν, η αστυνομία φταίει για όλα που είναι κοντά και μας σπάει τα ούμπαλα.
    Ναι ρε κόπανε η αστυνομία είναι κοντά και σου σπάει τα ούμπαλα όπως λες, τις φωτιές ποιος τις βάζει μωρέ όρνιο;
    Και τι ήθελες δηλαδή να μην υπάρχει καθόλου αστυνομία για να γίνουν εκατό φορές περισσότερες λεηλασίες και καταστροφές;
    Ποιος κατάστρεψε και καταστρέφει τον μόχθο ζωής τόσο και τόσων ανθρώπων;
    Έχεις παλέψει ρε άθλιε μια ζωή να στήσεις ένα μαγαζάκι, και να έχεις την προσμονή πως με αυτό το μαγαζάκι, εσύ τώρα, αργότερα τα παιδιά σου, παιδιά σαν και εσένα θα το έχουν να δουλέψουν σε αυτό και να ζήσουν;
    Έχεις πληρώσει από την τσέπη σου ένα αυτοκίνητο, ή ακόμη χειρότερα με δάνειο για να δεις την γλύκα να είναι καμμένο και εσύ να πληρώνεις τις δόσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ... Οτι καλύτερο διάβασα αυτές τις σκατομέρες, στη σκατοχώρα, με τους σκατάνθρωπους... Επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΠΟΠΕΙΡΑ "ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ"

    Αυτό που έγινε, πριν λίγα εικοσιτετράωρα ΔΕΝ ήταν «επανάσταση». Δεν
    ήταν «εξέγερση». Δεν ήταν «έκρηξη κοινωνικής διαμαρτυρίας».
    Όχι πως δεν υπάρχουν πολλές πραγματικές αιτίας κοινωνικές έκρηξης.
    Υπάρχουν και με το παραπάνω. Αλλά αυτό που έγινε προχθές δεν ήταν
    «εξέγερση». Όχι ακόμα, τουλάχιστον...
    Η πυρπόληση κατοικημένων περιοχών δεν είναι κοινωνική «εξέγερση».
    Οι επιθέσεις κατά πυροσβεστών, που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν
    ανήμπορα γερόντια από τις φλόγες δεν είναι «εξέγερση».
    Το εκτεταμένο πλιάτσικο δεν είναι «εξέγερση».
    Ο τραγικός φόνος του 15χρονου από έναν «τρελαμένο» αστυνομικό δεν ήταν
    η αιτία. Ήταν μόνο η αφορμή - μιας έκρηξης που «ωρίμαζε» από καιρό.

    * Πριν λίγες μέρες γνωστοί-άγνωστοι είχαν επιτεθεί βάναυσα μέσα στο
    λεγόμενο «Πανεπιστημιακό» άσυλο κι είχαν σπάσει το χέρι μιας
    καθηγήτριας. Χωρίς να έχει προηγηθεί ο θάνατος του 15χρονου μαθητή...

    * Πριν λίγες μέρες, είχαν κακοποιήσει άγρια μέσα στους
    στους φοιτητές Νομικής. Ούτε τότε είχε προηγηθεί ο θάνατος του

    * Πριν ενάμιση χρόνο είχαν ξυλοκοπήσει μέχρις αναισθησίας ανώτατο
    αξιωματικό της Αστυνομίας που είχε πάει μαζί με την οικογένειά του να
    παρακολουθήσει πολιτιστική εκδήλωση στο Γκάζι. Ούτε τότε είχε
    προηγηθεί ο θάνατος του αδικοχαμένου μαθητή.

    Κάποιοι εκμεταλλεύθηκαν ένα τραγικό περιστατικό για να αποπειραθούν
    «πολύχρωμη εξέγερση» και στην Ελλάδα (κατά τα πρότυπα της Γεωργίας και
    της Ουκρανίας).

    Η διεθνής κοινή γνώμη έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, διότι είναι η πρώτη
    τέτοια «πορτοκαλί επανάσταση» που επιχειρείται σε δημοκρατική χώρα
    δυτικού τύπου.

    Ακόμα και το ΚΚΕ αναγκάστηκε να κατονομάσει τους προβοκάτορες και να
    καταγγείλει αυτούς που τους «χαϊδεύουν».
    Όχι, ο ελληνικός λαός δεν ξέσπασε προχθές. Για την ακρίβεια δεν μίλησε ακόμα.

    Απλώς, κάποιοι, θυμούνται τι είχε πει κάποτε ο Γεώργιος Παπανδρέου:
    Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες!

    Χρύσανθος Λαζαρίδης
    11 Δεκ. 2008

    diktyo21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γιατι ντρεπεσαι μαγελε;Σε επεισε η Στεφανιδου και τα πρωιναδικα με τις δακρυβρεχτες εκπομπες;Οταν σκοτωθηκαν 22 παιδια στα Τεμπη απο υπαιτιοτητα του κρατους,δεν ντρεποσουνα;Οταν πεθαιναν οι νεοι απο ναρκωτικα και τροχαια δεν ντραπηκες;Οταν περυσι καηκαν ζωντανοι 85 ανθρωποι δεν κοκκινησες;Να αφησετε τις μαλακιες γιατι δεν σας τιμα αυτη η υποκρισια.Οτι προπαγανδιζουν οι δημοσιογραφει το κανετε ευαγγελιο,γιατι εχετε μυαλο κοτας.Σας φαγανε τα σκυλαδικα,τα sms και το ιντερνετκαφε και τα ριαλιτις.Τετοια γενια ειστε αγραμματων.Ενα ματσο αμορφωτων οχλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 8ESTE EKTOS NOMOU TO KOMMA TOU XAFIEDISMOU SYRIZA!

    APOMONWSTE TON ALHTAMPOURA ALABANOU!

    LAMPADIASTE THN KOUMOUNDOUROU TWRA!!!

    KLWTSISTE TOUS XASIKLIDES KAI TOUS KOUKOULOFOROUS TOU
    APOLWTRIWSH THS PERIOUSIAS TOU KAI TWN DISEKATOMMYRIWN TOU KAI DIA8ESH TOUS STOUS FTWXOUS JKAI ASTEGOUS SYNAN8RWPOUS MAS!

    DIADWSTE TO TWRA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο/Η alexandros είπε...
    Αυτό είναι …σάτιρα από άρρωστα μυαλά ή μέρος του σχεδίου κ. Αλαφούζo;
    Δείτε το εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο που βρήκα στο ​​​​​politis-gr​​​​​
    Βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα.!!!

    11 Δεκέμβριος 2008 2:34 μμ

    ΜΑΛΑΚΑ...ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η μαλακία σας βάρεσε στο κεφάλι , άντε βαρέστε το σε καμία κολόνα μπας και συνέλθετε

    shkat

    11 Δεκέμβριος 2008 3:57 μμ

    SHKAT-OYLA ΤΕΤΟΙΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ!!!ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δημοσιευετε οτι αναρτηση σας συμφερει ε;Δεν σας βγηκε παντως απο την αναμπουμπουλα να βγει το Πασοκ και στα Αποκαλυπτικα τα μασατε τωρα.Γιατι ολοι εισαστε μερος της βρωμιας που λεγεται 'δημοκρατια'.Αφου και ο Σπινος ακομη μας τρομαξε.Νομιζα οτι ηταν ανταποκριτης και παπαγαλος της Χ.Τρικουπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σε περιμένω να ρθεις και πάλι,
    μαζί να ΚΑΨΟΥΜΕ μια ελλαδα μεγάλη,
    μαζί να φτιάξουμε τρελή ιστορία,

    Ζήτω η ελλάδα,
    ζήτω η πολιτική αλητεία,
    ζήτω η Νέα Τρομοκρατία......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δεν ντρέπεσαι για τους δεκάδες "Αλέξηδες" που πεθαίνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ απο τα ναρκωτικά- ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται να βγάλει απ'τη φυλακή τους εμπόρους και τα βαποράκια με ψευτοαπεργίες πείνας?


    Για τους δεκάδες "Αλέξηδες" που σκοτώνονται και σακατεύονται κάθε μερα με μηχανάκια στίς λακκούβες των άχρηστων δρόμων που φτιάχνουν οι νταβατζήδες -για να περισσέψουν λεφτά να χτίζουν βίλλες? Αλλά αυτοί ελέγχουν τα κανάλια βλέπεις!

    Αντε να χαθείτε παλιoκαραγκιόζηδες, που σας έπνιξε η συγκίνηση για τον Αλέξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία» Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)
    panta epikairos o filosofos
    h elliniki skepsi pantote antisteketai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Βλέπω από προηγούμενα σχόλια ότι το Blog έχει γεμίσει με κουράδες και εμετούς Φασιστικών Σκυλιών, Χρυσαυγιτών και Λοιπόν Ακροδεξιών Καθαρμάτων ΟΙΚΤΡΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΚΟΛΑΦΘΕΙ, ΑΛΛΑ.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.....!!! ΘΑ ΤΟ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ!!!

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ???

    Προέρχονται από τις χειρότερες εποχές που έζησε ο λαός μας!

    Είναι οι μελανοχιτώνες του Φασίστα Μεταξά.
    Είναι οι δοσίλογοι παππούδες τους, που ήταν κατά 99% (με εξαίρεση το 1% των δεξιών, που την κοπάνησε στη Μεση Ανατολή) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

    Είναι τα πιό νοητικά καθυστερημένα τμήματα του ελληνικού λαού -οι χωριάτες που τους κατέβασαν στις πόλεις για να κυνηγήσουν την αριστερή διανοήση, είναι οι ταγματασφαλίτες, οι ΜΑΥδες, οι αγροφύλακες, οι χωροφύλακες της εποχής των Ράλλη-Τσολάκογλου, είναι οι ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ- οι διερμηνείς και δοσίλογοι, που φορώντας την κουκούλα κατεδείκνυαν στην ΓΚΕΣΤΑΠΟ τους αγωνιστές του λαού.

    Είναι οι λαδέμποροι και οι μαυραγορίτες, επίσης συνεργάτες των Γερμανών και ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, που ενώ ο λαός λοιμοκτονούσε και έπεφταν άνθρωποι νεκροί, στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων, από την πείνα και την δυστυχία, αυτά τα Βρωμερά Σκουλίκια θησαύριζαν πάνω στα πτώματά τους!!
    Είναι τα ίδια Καθάρματα, που μετά την απελευθέρωση της χώρας από το ΕΑΜ, ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!

    Είναι τα ίδια Τσογλάνια, που στον εμφύλιο πόλεμο και μετέπειτα , την ώρα που χιλιάδες αριστεροί και δημοκράτες,- ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ - στιβάζονταν στα ξερονήσια και την πολιτική προσφυγιά, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ «ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΗ» ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Νιάρχοι, Λάτσηδες, Αγγελοπουλαίοι, Τσάτσοι και λοιποί Αιμορουφήχτρες του Λαού) !!

    Είναι αυτά τα Τομάρια - οι φασίστες, που δημιούργησαν το Μισητό Παρακράτος της Δεξιάς, που βασάνιζαν με μεσαιωνικά βασανιστήρια χιλιάδες αγωνιστές, που εφηύραν τη φάλαγγα (διαβάστε τους «Ανθρωποφύλακες» του Περικλή Κοροβέση και θα καταλάβετε), που σκοτώσαν τον Μπελογιάννη, τον Πλουμπίδη, τον Πέτρουλα, τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Χαλκίδη, τον Μουστακλή, τον Παναγούλη, που έφτιαξαν το Ελλάς-Ελλήνων-Χριστανών, την Χούντα - ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ 7-ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ , με τις Γελοίες Φιέστες τους στα γήπεδα και τις αρχαιοελληνικές στολές, που τα φορούσαν τα ίδια αυτά καθάρματα- οι απόγονοι των μελανοχιτών, των δοσιλογων και λοιπόν καθυστερημένων ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΟΥ «ΛΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ» ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......


    ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΧΕΖΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ- ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.....
    «ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ» ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.....

    Χέζω τους παππούδες σας - τους ταγματα(σφα)λήτες, λαδέμπορους, ρουφιάνους, συνεργατών των Ναζί και Μαυραγοριτών, την ώρα που ο μισός λαός λοιμοκτονούσε και ο άλλος μισός ήταν στο ΕΑΜ, στην Εθνική Αντίσαταση.....
    Χέζω την Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών σας, την ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!

    Να φοβάστε καθάρματα!!
    Θά'ρθει η ώρα που θα ασχοληθεί το κίνημα και μαζί σας!!
    Ουστ βρωμοφασίστες, εθνικιστές, ρουφιάνοι, δοσίλογοι, ρατσιστές και λαμόγια.......


    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση