GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάρκινγκ, ο πεζόδρομος της Ερμού...

. ... με την "ανοχή" ποιων; . Σάββατο βράδυ, ο πεζόδρομος της Ερμού, μεταμορφώνεται σε πάρκινγκ, πλήρες με κιόσκι, παρκαδόρους, ν...

.
...με την "ανοχή" ποιων;
.
Σάββατο βράδυ, ο πεζόδρομος της Ερμού, μεταμορφώνεται σε πάρκινγκ, πλήρες με κιόσκι, παρκαδόρους, ντουλαπάκι με κλειδιά.. με σκοπό να "εξυπηρετήσει" γειτονικό κέντρο οπού εμφανίζεται ο γνωστός "εθνικός" βάρδος.
Κι εγώ θα πέταγα μολότωφ αν ήμουν στη θέση τους και είκοσι χρόνια νεότερος. Το κράτος είναι ασύδοτο ή εντελώς ανίκανο και αυτό μας φέρνει σε απίστευτο αδιέξοδο γιατί ο δήμος είμαστε εμείς, κι εμείς πληρώσαμε τον πεζοδρόμο και προτιμώ να τον καταστρέψω εγώ αντί να τον καταργήσει ο επιχειρηματίας και οι όποιοι "συνεργάτες" οι οποίοι θα αποκομίσουν και μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ κέρδος από το δικό μας έργο.
Οι φωτογραφίες είναι από τον πεζόδρομο της Ερμού, αλλά θα μπορούσαν να είναι από το Ζάππειο ή την Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Δίπλα εμφανίζεται ο γλυκύτατος "εθνικός μας ήρωας". Έτσι, το στολίδι της Αθήνας, καταλαμβάνεται από τρεις τύπους, μ' ένα αυτοσχέδιο κιόσκι, οι οποίοι παίρνουν τα κλειδιά από τα υπερλούξ αμάξια των πελατών και τα παρκάρουν πάνω στον πεζόδρομο, σαν να είναι η αλάνα στο χωριό τους. Φανταστείτε να γινόταν αυτό στη Champs –Elysees, την Trafalgar square, την Πλατεία του Άγιου Μάρκου.
Είτε πρόκειται για αυθαιρεσία, είτε έχει δοθεί άδεια, είτε λειτουργούν οι γνωστοί μηχανισμοί της νύχτας, πρόκειται περί ασέλγείας στο κράτος, στο δήμο και σε καθένα από εμάς. Γιατί να σεβαστώ το νόμο, την περιουσία, την αισθητική των άλλων και να μη βγω στο δρόμο να τα σπάσω. να κάψω, να κλέψω, τουλάχιστον θα βρω διέξοδο για την οργή μου και θα νιώσω ότι κι εγώ ανήκω σε αυτή την "ελίτ" των μπουζουξίδικων που καταστρέφει τη χώρα, θα νιώσω ευχαρίστηση. Πόσο πολύ λυπάμαι για αυτό.

libertas
-----------

21 σχόλια

  1. H Aθήνα άνοιξε από το 1996 τις πόρτες για την περαιτέρω σύσφιγξη και εξέλιξη των ευρωτουρκικών σχέσεων, με την σταθερή πεποίθηση ότι μια «ευρωπαϊκή» Tουρκία θα έδινε μέσα από περίπου «αυτοματικές» κοινοτικές διαδικασίες λύση στο ελληνικό πρόβλημα της εξ ανατολών πιέσεως της χώρας μας και στην υπόθεση της Kύπρου. Kαι εκφραστής της χαμογελαστής διπλωματίας της Aθήνας που ακολούθησε ήταν ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου ως υπουργός Eξωτερικών. Tόσο πολύ μάλιστα εμπιστευόταν ο σημερινός αρχηγός του ΠAΣOK την αμερικανική λογική για το θέμα της Kύπρου, ώστε δεν δίστασε να εκτεθεί δημοσίως υπέρ του «σχεδίου Aνάν», πριν από το δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Kύπρο.

    Hταν η πολιτική Σημίτη - Παπανδρέου η πιο «μαλακή» που ασκήθηκε ποτέ απέναντι στην Tουρκία, κατά τις συμβουλές και συστάσεις της Oυάσιγκτον.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Nέα Δημοκρατία και πριν και μετά τον Mάρτιο του 2004. Mόνη διαφορά, ότι ο πρωθυπουργός K. Kαραμανλής δεν βιάστηκε να πάρει, υπό διεθνή πίεση, θέση για το «σχέδιο Aνάν» πριν οι Eλληνοκύπριοι δώσουν τη δική τους γνώμη για το θέμα στο ιστορικής σημασίας δημοψήφισμα, που παρήγαγε το 76% «όχι». Oύτε και μοιράστηκε ποτέ ο κ. Kαραμανλής την αρνητική γνώμη που είχε (και διατηρεί) ο κ. Παπανδρέου για τον πρόεδρο Tάσσο Παπαδόπουλο.

    Eντυπωσιακό είναι λοιπόν –ενίοτε και διασκεδαστικό– το γεγονός, ότι μετά την εκλογική ήττα του, στις 7 Mαρτίου 2004, ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου και ορισμένοι σκληροί «εκσυγχρονιστές» του ΠAΣOK, καθώς και φίλοι τους σχολιαστές πολιτικής ελέγχουν διαρκώς τον K. Kαραμανλή για... έλλειψη μαχητικότητας απέναντι στην Aγκυρα στο ευρωπαϊκό πεδίο!

    Eίναι σήμερα προφανές ότι όπως συμβαίνει και στον τομέα της εσωτερικής πολιτικής, έτσι και στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής, ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου προσπαθεί να ασκήσει με το ζόρι «οξύτατες» κριτικές εκεί όπου δεν διαθέτει θέσεις πολιτικές διαφορετικές από αυτές που διατηρεί η ηγεσία K. Kαραμανλή. Eίναι, όμως, άκρως εντυπωσιακό ότι ο πρόεδρος του ΠAΣOK δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως στην εξωτερική πολιτική υπάρχει μια λογική συνέχεια εξελίξεων, που προσδιορίζεται από σειρά επιλογών και αποφάσεων που δεσμεύουν τη χώρα διεθνώς. Eτσι, όλα τα στοιχεία που συνθέτουν σήμερα την κατάσταση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής στην Eυρώπη, στο Aιγαίο, στην Kύπρο και στις σχέσεις με τις HΠA, έχουν φυσικά πίσω τους σειρά επιλογών, αποφάσεων και υπογραφών των ελληνικών κυβερνήσεων. Aνευ διακοπής από το 1993 και για έντεκα χρόνια, κυβερνήσεις του ΠAΣOK διαχειρίστηκαν τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Eίναι λοιπόν πολιτικά φαιδρό το να ασκεί σήμερα «οξεία» κριτική σ’ αυτά τα ζητήματα η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανάς μπράβος της νύχτας θα καθαρίσει και αυτό το κέντρο για να μπει τάξη. Μόνο έτσι λύνονται τα θέματα σήμερα. Εμπρησμοί και πιστολάκια τη νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαθε πρωτα ορθογραφια και μετα κανε την επαναστατικη σου γυμναστικη.
    Ριξε μολοτοφ να βγαλεις απο μεσα σου τα ηθικα σου συμπλεγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai sthn iera odo ta idia ginontai!kapoioi fainetai apo thn astynomia, to dimo, ta trwne xontra!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χίλια δίκιο έχεις φίλε μου...
    Τι να πει κανείς στην μπανανία που ζούμε..Τι να πει ο πιτσιρικάς που βλέπει το κράτος να κάνει τα στραβά μάτια όπου το βολεύει? Πως να σεβαστεί την περιουσία των άλλων ,όταν το κράτος δεν σεβεται τον εαυτό του πάνα απο όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ποιο ύψος στην Ερμού γίνεται αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου μετά από το πολύ επιτυχημένο ταξίδι του στην Αμερική επέστρεψε στην Ελλάδα, έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας

    Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008

    Περιέργως, πότε ξεκίνησε η γενική μεθοδευμένη αντιστροφή του κλίματος για τον Κωστα Καραμανλη?
    Μηπως ητανε τοτε?

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λειτουργούν οι γνωστοί μηχανισμοί της νύχτας, πρόκειται περί ασέλγείας στο κράτος, στο δήμο

    ------------------

    Καλά, εσύ νομίζεις ότι οι άνθρωποι του δήμου είναι αμέτοχοι σε κόλπα αυτού του είδους.

    Γύρνα τώρα από το άλλο πλευρό και όνειρα γλυκά.

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
    ………………………………………………………………….

    Παιδιά ο Γιώργος λέει δεν παζαρεύω!

    Σιγά βρε γιγαντιαίε πολιτικέ, θα σκίσεις το καλτσόν!

    Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;

    Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;

    Με τον Κοντομηνά ή με τον Αλαφούζο;

    Με τον Κυριακού ή με τον Κουρή;

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

    Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.

    Έχει πλάκα το παιντί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόσα λεφτά άραγε να πηγαίνουν σε αυτούς που υπέγραψαν για να πάρει άδεια λειτουργίας αυτό το σκυλ-ωδείο?
    Και πόσα να παίρνει ο διοικητής της τροχαίας που ανέχεται αυτή την κατάσταση και πόσα οι παρελκόμενοι που κάνουν τα στραβά μάτια?
    Δηλαδή, γιατί γκρινιάζετε ρε ζώα που έφτασε το μπουκάλι στα 200 ευρώ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πάρκιγκ σε πείραξε, εδώ έγινε "θερινή" από του βανδαλισμούς και τις μολότωφ όλη η αγορά στο κέντρο της πόλης και δεν εφαρμόστηκε ο νόμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτός ο κολλημένος 8:01 και 8:49 που γράφει άσχετες μαλακίες πάει καλά; ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!
    Ηρεμώ και μπαίνω στο θέμα. Πραγματικά θέλουν μολότοφ τέτοια σκηνικά. Να προσθέσω την απίστευτη παρανομία των τριών ξενοδοχείων της πλατείας Συντάγματος, όπου κάθε βραδάκι που κλείνουν τα μαγαζιά δημιουργείται τρελο κυκλοφοριακό κομφούζιο επειδή καταλαμβάνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΡΕΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!! Η πλάκα είναι πως οι τροχονόμοι είναι 50 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! Επειδή λοιπόν νόμος δεν υπάρχει, νομίζω ότι μια πολύ ωραία μολότοφ σε όλα τα μπουρδελο-άμαξά τους θα ήταν η καλύτερη λύση. Έστω και μερικές δεκάδες μπουλόνια να κάνουν τα αμαξάκια τους κώλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KEROS NA VALOUME DIODIA KE FORO ANTISTASIS


    (RE KOUMOUNIA ESEIS PERNETE SYNTAKSI XARH TOU ANDREA, TI SKATA ANTISTASH KANATE, PLIATSIKOLOGOI KE PRODOTES βλ. Belouxioti a na xa8hte emeis na mh paroume syntaksi? επιδη GOYSTARETE MPOUXESA ERMOU SFIRODREPANA STON KOLO ME ROSOUS PSIFOFOROUS )



    TOTE ΜΟΝΟ 8Α DOΥΜΕ POU ANIKI H ERMOU

    KE AN EXOUN TA KOLONTAVATZAKIA
    TON TSAMPOUKA KE TIS PLATES TON ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΝ ΤΙΣ ΕΞOYSIAS ME TO KKE
    KE TH ROSIKH MAFIA

    WELCOME \i LOve YoU BASTARD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκείνοι οι "επαναστάτες" του κώλου που πάνε και διακόπτουν παραστάσεις του εθνικού θεάτρου, γιατί δεν πάνε να διακόψουν και τις παραστάσεις των μπουζουκομάγαζων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί έχετε περάει απο το Μαξίμου οταν (τραγουδάει)υπάρχει κάποια σύσκεψη ? γίνετε κατάληψη του πεζοδρομίου ενώ θα μπορούσαν οι οδηγοί αφου οι υπουργοί κλπ δεν οδηγούν να πήγαιναν τα αυτοκίνητα παρακάτω στο Ζαππειο και να περιμένουν ? Ποιά η διαφορά?
    Το ψάρι και απο το κεφάλι βρωμάει αλλα και μέρα.....νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΛΟΤΟΦ ? ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ? ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΑΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΜΩΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Που ειναι οι γνωστοί-άγνωστοι σε αυτή την περίπτωση; Μονο μαγαζάκια ταλαίπορων μικροεμπόρων ξέρουν να σπανε τα φλώρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ;;;

    ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπάρχει λύση μάγκες. Μποϋκοτάζ. Μην αφήσετε τα ωραία σας λεφτά σε αυτούς τους κερατάδες.

    --Betugias--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ???????Α ΞΕΧΑΣΑ κοβει κληση σε κανα φτωχο ανθρωπακι,ντελιβερα με παπακι ,γιατι δεν φοραει κρανοssss ,ΕΓΩ,προτεινω να παρκαρουν και μεσα στον ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ,και με τιs ΤΖΙΠΑΡΕΣ ΤΟΥΣ,να κανουν σαφαρι εκει μεσα.ΑΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣΣΣΣΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση