GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι επαναστάτες του φραππέ...

. Γράφει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος http://www.andianopoulos.gr/ . Η κυβέρνηση ζήτησε επανειλημμένα συγγνώμη. Όχι για τους βανδαλισμούς της πε...

.
Γράφει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος
.
Η κυβέρνηση ζήτησε επανειλημμένα συγγνώμη. Όχι για τους βανδαλισμούς της περιουσίας ανύποπτων πολιτών. Ούτε και για την αναστάτωση της ζωής στις πόλεις και για την αδράνεια της αστυνομίας. Ζήτησε συγγνώμη ξανά και ξανά μόνο για τον θάνατο του 15χρονου και για την συμπεριφορά αστυνομικού. Υποσχέθηκε μάλιστα και αυστηρές κυρώσεις. Για τους υπεύθυνους της απώλειας του νέου παιδιού αστυνομικούς. Υπεύθυνοι μάλιστα κυβερνητικοί και πολιτειακοί παράγοντες έβγαλαν και πόρισμα ενοχής. Πριν ολοκληρωθεί η έρευνα και η ανάκριση. Πριν καν γίνει η δίκη. Ούτε λέξη όμως δεν εκστόμισαν ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι Υπουργοί για την αναζήτηση, σύλληψη και καταδίκη όσων σκόρπισαν τον τρόμο και την καταστροφή κι επιδόθηκαν σε λεηλασίες στα αστικά κέντρα ολόκληρης σχεδόν της χώρας. Γιατί άραγε;
Eίναι τέτοιος πλέον ο τρόμος που διακατέχει τις κορυφές των πολιτικών μας ηγεσιών για τις αντιδράσεις και τα κηρύγματα της Αριστεράς που αφήνουν ανοχύρωτη την κοινωνία. Για κοινωνική έκρηξη ομιλεί η Αριστερά. Και η κυβέρνηση έρχεται να την επιβεβαιώσει απολογούμενη για τους θεσμούς και το πολιτικό σύστημα. Σαν εχθρούς των νέων καταγγέλλει ο νεόκοπος αρχηγός του ΣΥΝ την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της. Κι αντί αυτή να αντεπιτεθεί επισημαίνοντες ποιοι είναι, μέσω της οπισθοδρομικής τους στάσης, οι νεκροθάφτες των ονείρων και των προοπτικών της νέας γενιάς, πελιδνή σκύβει το κεφάλι κι’ αναζητά δικαιολογίες.
Αν, όπως κάποιοι ισχυρίζονται, οι νέοι είναι οργισμένοι για τα χάλια της παιδείας και την έλλειψη μελλοντικής επαγγελματικής προοπτικής γιατί δεν βγήκαν στους δρόμους τόσες φορές που οι εγκάθετοι του Αριστερού συντηρητισμού μπλόκαραν κάθε προσπάθεια ανασύνταξης των δομών της οικονομίας και εκσυγχρονισμού της παιδείας; Κάθε χρόνο σχολεία καταλαμβάνονται και πανεπιστήμια «απεργούν», με στόχο να μην αλλάξει απολύτως τίποτε. Πως τότε οι νέοι βγαίνουν στoυς δρόμους σήμερα ζητώντας, υποτίθεται, αλλαγές;
Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται ανυπεράσπιστη στο έλεος των διαθέσεων βίαιων αμφισβητιών του γλυκού νερού. Που αγουροξυπνημένοι κατά το μεσημέρι πίνουν το φραπεδάκι που τους ετοιμάζει η μαμά και σχεδιάζουν μέσω SMS και λογισμικού Vista το επόμενο χτύπημα κατά του κατεστημένου. Ο τόπoς έχει πλημμυρίσει από επαναστάτες με μπλουζάκια Benneton, αθλητικά παπούτσια Nikke και κινητά Nokia και Ericsson. Από καλομαθημένους δηλ. χαβαλέδες που κλαίνε για τα αδιέξοδα της γενιάς των 700 ευρώ (νέα επικοινωνιακή αργκώ κι’ αυτή) που ποτέ βέβαια δεν πρόκειται να γνωρίσουν. Γιατί ο μπαμπάς ακουμπάει τόσα περίπου ημερησίως για την πάρτη ορισμένων απ΄αυτούς στα ντόπια και ξένα θέρετρα του χειμώνα. Πάτε στοίχημα πως από την επόμενη εβδομάδα η εξέγερση θα διακοπεί; Διότι οι εξεγερμένοι κοινωνικοί επαναστάτες θα φύγουν για διακοπές…
Η κυβέρνηση κατάφερε να εκτελέσει την κοινωνία των πολιτών. Και να φέρει στο προσκήνιο την κοινωνία των ρηχό-νοων αναρχικών. Που μετά την επανάσταση γυρίζουν στο σπίτι για ζεστό φαγάκι από τα χέρια της μαμάς και χαρτζιλίκι από το χέρι του μπαμπά. Γιατί γνωρίζουν πως η ατιμωρησία είναι εξασφαλισμένη. Και ο συνδυασμός χαβαλέ, ατιμωρησίας και λίγο φιγούρας συνθέτουν το μίγμα της νεοελληνικής «μεγαλύτερης μετα-δικτατορικής εξέγερσης». Ποιά θα ήταν άραγε η στάση των ανήλικων μαθητών – των εμπρηστών με τις κουκούλες βέβαια, κι’ όχι αυτών που πολιτισμένα και μερικές φορές σιωπηρά διαδηλώνουν για τον θάνατο του συνομηλίκου τους - αν το κράτος είχε δείξει από χρόνια πως σέβεται και εφαρμόζει τους νόμους του. Αν είχαν συλληφθεί και τιμωρηθεί οι τραμπούκοι των Εξαρχείων. Αν είχαν δικασθεί και αποβληθεί από τα Πανεπιστήμια όσοι έχτισαν γραφεία καθηγητών και ξυλοφόρτωναν καθηγητές και επισκέπτες.
Αν σάπιζαν επίσης στις φυλακές οι άνανδροι δολοφόνοι του ανύποπτου νέου αστυνομικού που έκανε βάρδια έξω από χώρο συναυλίας ροκάδων. Αν τελικά είχαν αντιμετωπίσει την αυστηρότητα του νόμου όσοι κατά καιρούς έχουν κάψει μαγαζιά, αυτοκίνητα και πανεπιστημιακούς χώρους. Κι αν είχαν τιμωρηθεί γονείς και μαθητές για τις ακατανόητες καταλήψεις και την ματαίωση μαθημάτων και εξετάσεων. Κι’ αν τελικά είχε εφαρμοσθεί ο νόμος για τους δημόσιους υπάλληλους καθηγητές του ΣΥΝ που και απεργούσαν και …δεν απεργούσαν. Δηλαδή εισέπρατταν, ενώ δεν δούλευαν, κανονικά τους μισθούς τους. Αν, σε τελευταία ανάλυση, εφαρμόζονταν δίχως εξαίρεση οι διατάξεις του ποινικού κώδικα περί επιμέλειας ανηλίκων. Κι αν είχε πρωτίστως παταχθεί η δημόσια διαφθορά, η ρεμούλα και η άνιση εφαρμογή των νόμων. Βέβαια, αν είχαν όλα αυτά γίνει δεν θα είχαμε το τραγικό θάνατο στα Εξάρχεια. Και δεν θα είχαμε τις διαδηλώσεις…
Το πιο χαριτωμένο είναι οι διανοητικές προσπάθειες γερασμένων αριστερών του σήμερα που με κώδικες των δεκαετιών του ’60 και του ’70 επιχειρούν να εξηγήσουν γεγονότα άλλης νοοτροπίας και ψυχοσύνθεσης. Και είναι βλασφημία ο παραλληλισμός με τις κινητοποιήσεις της γενιάς του πολυτεχνείου. Οι φοιτητές τότε διακινδύνευαν την ελευθερία και την φυσική τους ύπαρξη. Οι σημερινοί «επαναστάτες του φραπέ» κινδυνεύουν μοναχά από τις φωνές ενδεχομένως της μαμάς κι’ από κανένα μαλακό μπάτσο του μπαμπά. Που βρίσκονταν όταν οι τρομοκράτες δολοφονούσαν ένα αθώο παιδί – τον Αξαρλιάν; Κι’ όταν σήμερα, καλοπληρωμένοι αστέρες της TV βγάζουν στον αέρα τον φονιά του να σχολιάσει τα …γεγονότα.
Το μεγάλο ερωτηματικό πάντως παραμένει. Γιατί οι εισαγγελικές αρχές δεν χρησιμοποιούν τις διαθέσιμες δεκάδες φωτογραφίες και εικόνες βίντεο για τον εντοπισμό, σύλληψη και παραπομπή των αλητών με τις πέτρες, τα στυλάρια και τις βόμβες Μολότωφ; Καθώς κι’ όλων εκείνων που εισέβαλαν στα διαρρηγμένα και μισο-καμένα καταστήματα για πλιάτσικο και βανδαλισμούς; Γιατί δεν ψάχνουν την πηγή των χιλιάδων sms και των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που καλούσαν τους νέους στους δρόμους να κάψουν και να καταστρέψουν; Ποιος έδωσε τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα; Τι ακριβώς φοβούνται πως θα ανακαλύψουν οι αρχές; Μήπως τους καλοαναθρεμένους γόνους γνωστών οικογενειών; Τους λεβέντες νεολαίους – φυντάνια του κόμματος του νεαρού αρχηγού που θα έφερνε τσάμπα πετρέλαιο από την Βενεζουέλα; H τα αναφιλητά, άξαφνα αφυπνισμένων, αλλά αδιάφορων μαμάδων για την πολιτεία των «καλών» τους παιδιών;
Αδυνατώ πάντως να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο θα πληρώνουμε φόρους, ενόσω οι αρχές αρνούνται να συλλάβουν τα καθάρματα με τις κουκούλες. Να κινητοποιηθούν οι κατεστραμμένοι μαγαζάτορες, οι ταλαιπωρημένοι πολίτες και οι συνετοί γονείς σε μια κίνηση άρνησης πληρωμής φόρων. Ώστε η κυβέρνηση να καταλάβει, εκεί ακριβώς που αισθάνεται την εντονότερη ενόχληση, πως δεν είναι μόνο οι απόψεις του κ. Αλαβάνου που οφείλει να λαμβάνει υπ’ όψιν.
ΥΓ Με το ΚΚΕ οι ιδεολογικές μου διαφορές είναι αβυσσαλέες. Εκτιμώ όμως την ευθύτητα των πολιτικών του θέσεων καθ’ όσον αφορά την παρούσα κρίση και την διαπίστωση στελεχών του πως επανάσταση με κουκούλες αποτελεί φαρσοκωμωδία.
-------------------------

110 σχόλια

  1. ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    ΣΚΟΠΟΣ Η ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ,
    ΤΟ ΩΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
    Ολοσχερής ήταν η καταστροφή του υποκαταστήματος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, που βρίσκεται στην οδό Νιάρχου, κοντά στο Πανεπιστήμιο, εξαιτίας πυρκαγιάς, που ξέσπασε χθες τα ξημερώματα. Τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται ακόμα από το ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων, ενώ οι υπεύθυνοι της τράπεζας κάνουν λόγο για εμπρησμό. Την ίδια νύχτα “χτυπήθηκε” με μολότοφ και το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου, χωρίς όμως να προκληθούν μεγάλες ζημιές.
    Πιο αναλυτικά, το υποκατάστημα της Τράπεζας Ηπείρου (βρίσκεται στην λεωφόρο Νιάρχου) ήταν η δεύτερη φορά που γινόταν στόχος, αφού πριν από λίγες ημέρες και πάλι άγνωστοι δράστες είχαν αποπειραθεί να βάλουν φωτιά, δίχως να τα καταφέρουν. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα άγνωστοι είχαν σπάσει δύο φορές τα τζάμια προκαλώντας ζημιές στο κεντρικό κατάστημα, επί της οδού Αβέρωφ και τα ΑΤΜ στην πλατεία Μαβίλη!
    Σύμφωνα με τα στοιχεία, άγνωστοι έσπασαν τη τζαμαρία και πέταξαν βόμβα μολότοφ ή άλλους αυτοσχέδιους μηχανισμούς μέσα στην τράπεζα. Η φωτιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε όλο το κτίριο, με την άμεση επέμβαση όμως της Πυροσβεστικής δεν επεκτάθηκε και στα διπλανά μαγαζιά. Από την πρώτη στιγμή, πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στο τόπο της φωτιάς, όπως οι υπεύθυνοι της Τράπεζας, αλλά και ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Νίκος Γκόντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο κυριε Ανδριανοπουλε επιτελους ειπε καποιος τα πραγματα με τονομα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χτεσινοί σαλτιμπάγκοι,χαφιέδες μυστικών υπηρεσιών και ανεπάγγελτοι, είναι σήμερα ρυθμιστές της κατάστασης στην ελληνική μπανανιά, προβάλλοντας την διαφθορά, το χαφιεδιλίκι , την υποταγή στα αφεντικά ως προσόν που μπορεί να σε οδηγήσει ψηλά.

    Το σύστημα πάσχει από πάνω ως κάτω, και παράγει τη διαφθορά σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι δυνατόν σε ένα διεφθαρμένο σύστημα, όπως το ελληνικό που το ζούμε, να μπορέσει η ηθική και η ευσυνειδησία να επιπλεύσουν.

    Όχι δεν είναι μια μικρή μειοψηφία οι ασυνείδητοι κρατικοί λειτουργοί, είναι η μεγάλη μερίδα των αστυνομικών, των γιατρών, των δικαστικών, των υπαλλήλων στους δήμους και στις πολεοδομίες, στις εφορίες, όπου τέλος πάντων το κράτος έχει τους λειτουργούς του.
    Γιατί το σύστημα που έχει κατασκευαστεί οδηγεί στην διαφθορά, στην συναλλαγή, στην καταπίεση του πολίτη.
    Γιατί το κράτος έχει κατασκευαστεί στην Ελλάδα να «πατάει» τους πολίτες της χώρας αυτής, να απαιτεί χωρίς να προσφέρει τίποτα.
    Και επειδή το κράτος δεν είναι γενικό και αόριστο, αλλά έχει μορφή, και η μορφή του στην Ελλάδα είναι οι μηχανισμοί εξουσίας, εύκολα μπορούμε να δούμε ποιοι είναι εκείνοι που το αντιπροσωπεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμπρός της γης οι κολασμένοι, λάθος, τα κομματόσκυλα ήθελα να πω, εμπρός της γης οι έμποροι των ιδανικών, εμπρός της γης οι έμποροι των ιδεολογιών, εμπρός της γης οι ξεπουλημένοι.
    Εμπρός να κλείσετε τα Δημόσια Δημοτικά σχολεία.
    Εμπρός να κλείσετε τα Δημόσια Γυμνάσια.
    Εμπρός να κλείσετε τα Δημόσια Λύκεια.
    Εμπρός να κλείσετε τις Σχολές Ανώτερης Δημόσιας Εκπαίδευσης.
    Εμπρός να κλείσετε τις Ανώτατες Σχολές Δημόσιας Εκπαίδευσης.

    Άθλιοι το πιστεύω σας είναι, Κλειστό Δημόσιο Σχολείο = Καλό Σχολείο, μέχρι νεοτέρας γιατί εξυπηρετεί εσάς προσωπικά και την ατομική προβολή όσων συμβάλανε στο κλείσιμο του απέναντι στο Κόμμα, γιατί το Κόμμα χαϊδεύει τα αυτιά όσων διατηρούνε το Σχολείο κλειστό.
    Άθλιοι, που κλείνετε τα παντός είδους Σχολεία γιατί αυτό εξυπηρετεί τις Τρέχουσες ανάγκες του Κόμματος.
    Άθλιοι, που θα ξεπουλήσετε όλους όσους συμμετέχουν στο κλείσιμο των Σχολείων όταν, Οι Όποιες Ανάγκες Του Κόμματος το επιβάλουν.
    Άθλιοι, μήπως, λέω μήπως, υπάρχουν και οικονομικά κίνητρα που παρέχονται από αυτούς που έχουν άμεσα οικονομικό συμφέρον να υποβαθμιστεί ακόμη περισσότερο το ήδη για πολλούς λόγους υποβαθμισμένο Δημόσιο Σχολείο;
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι αυτοί που έχουν οικονομική άνεση μπορούν τα παιδιά τους να τα σπουδάσουν οπουδήποτε και χωρίς να χάσουν ούτε μια ώρα μαθημάτων,
    έτσι που δυο παιδιά ίδιας ηλικίας, με τις ίδιες καλές μαθησιακές ικανότητες, το ένα που πηγαίνει σε πληρωμένη ιδιωτική εκπαίδευση να τελειώνει κανονικά, ενώ το άλλο που πηγαίνει σε Δημόσιο Σχολείο, επειδή το θέλετε εσείς μπορεί να χάσει και ένα και δυο χρόνια.
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει να χάνεις αυτά τα χρονικά διαστήματα στην πιο παραγωγική σου ηλικία, και όμως εσείς αυτό το θεωρείτε παράπλευρες απώλειες που επιτρέπονται στην αγωνία σας, για προσωπική, και παντός είδους ανέλιξη.
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι αυτοί που έχουν την οικονομική άνεση έχουν τις διασυνδέσεις να τακτοποιήσουν τα παιδιά τους μετά από τις σπουδές τους αμέσως γιατί έχουν τους φίλους και τις γνωριμίες.
    Άθλιοι, αυτού του είδους το παιχνίδι συναναστροφών υψηλού επιπέδου δεν παίζετε μέσα στα καλά πληρωμένα Ιδιωτικά Σχολεία;
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι η μοναδική ελπίδα του φτωχού να κάμει το παιδί του δυο βήματα παραπέρα είναι το Δημόσιο Σχολείο, και αυτό το Δημόσιο Σχολείο μέχρι τώρα και με τις όποιες και πολλές ατέλειες του, είχε να δείξει θαύματα στον τομέα αυτό.
    Άθλιοι, μήπως αυτά τα θαύματα σας ενοχλούν και με το πρόσχημα της βελτίωσης, θέλετε εσείς και οι Πάτρωνες σας να σταματήσει αυτό το κακομοιριασμένο Δημόσιο Σχολείο να δίνει την ευκαιρία σε παιδιά που μπορούν και θέλουν, να γίνουν μεγάλοι επιστήμονες;
    Άθλιοι, μήπως το γεγονός, ότι παρά τις ευκολίες που παρέχουν τα Ιδιωτικά Σχολεία στους μαθητές τους, και παρά ταύτα δεν έχουν τις επιδόσεις που έχουν οι μαθητές του Δημοσίου Σχολείου στις Πανελλήνιες Εξετάσεις Εισαγωγής στην Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση, και στις Επιστήμες μετά, ενοχλεί την Κομπλεξική Οικονομικά Άρχουσα Τάξη και ανέθεσε σε εσάς, σε Ανθρωπάρια Τρίτης Διαλογής την κατασυκοφάντηση του Δημόσιου Σχολείου;
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι με αυτά που κάνετε σήμερα στο Δημόσιο Σχολείο, τις καταλήψεις, με όλα τους τα επακόλουθα μέσα στο σχολείο, δημιουργείτε μια κατάσταση που δεν αντιστρέφετε, και δεν αντιστρέφετε διότι στις ηλικίες αυτές που είναι τα παιδιά, και μαθαίνουν, και θυμούνται, και επαναλαμβάνουν εύκολα.
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει μέσα σε ένα σχολείο που είναι σε κατάληψη, και το σημαντικότερο πως αυτοί που την κάνουν μαθαίνουν από πρώτο χέρι πως τίποτα δεν αξίζει παραπάνω από το εγώ τους, πως όποιος καταστρέφει δεν έχει συνέπειες, πως όποιος ακούει, υπακούει στο κόμμα, αύριο θα έχει μια θέση στον Παράδεισο σας.
    Άθλιοι, σε τι διαφέρει ένα παιδί που καταστρέφει και κλείνει το σχολείο του, το σχολείο που είναι η μόνη του ελπίδα, από ένα άλλο παιδί που το έχουν αφιονίσει κάποιοι άλλοι πως αν σκοτωθεί για τον Αλλάχ θα πάει στον Παράδεισο όπου αν είναι αγόρι το περιμένουν 50 παρθένες για τα σχετικά, και ζώνετε με εκρηκτικά και γίνετε χίλια κομμάτια;
    Άθλιοι, έχετε υπολογίσει πόσα παιδιά, όχι βεβαίως από τα Ιδιωτικά Σχολεία, αλλά από τα Δημόσια Σχολεία, μαθαίνουν τα ναρκωτικά μέσα σε μια κατάληψη;
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά πως οι μισοί μαθητές και φοιτητές είναι εναντίων των άλλων, δέρνονται, προπηλακίζονται, με το έτσι θέλω και τον τσαμπουκά παίρνουν τις γενικές συνελεύσεις, για να ψηφίσει μια μειοψηφία τελικά την κατάληψη ή το κλείσιμο της Σχολής.
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι ακόμη και σε Δημόσια Γυμνάσια, δηλαδή σε παιδιά 13,14,15, χρόνων υπάρχει μεταξύ τους κλίμα τρομοκρατίας, και τρομοκράτες είναι αυτοί που εσείς έχετε αφιονίσει, αυτοί που τους έχετε μάθει τον ωχαδερφισμό, τους τάζετε τον Παράδεισο σας, και αυτοί με την σειρά τους με την βία, την ωμή βία, προσπαθούν να τον επιβάλουν στους υπόλοιπους.

    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά πως έχετε με το μέρος σας μια μεγάλη μερίδα εκπαιδευτικών, και τους εκμεταλλεύεστε για τους σκοπούς σας, και πολλοί από αυτούς σας αποδέχονται γιατί τους βολεύει το κλείσιμο του Σχολείου, και σας αποδέχεται ένα άλλο μεγάλο μέρος από αυτούς γιατί δεν είναι εκπαιδευτικοί, δεν ήθελαν να είναι εκπαιδευτικοί, βρέθηκαν σε λάθος μέρος, και τώρα όποιος τους χαϊδέψει τα αυτιά είναι και ο σωτήρας τους, γιατί τους έδωσε μια ευκαιρία να κάνουν κάτι διαφορετικό, να γίνουν αυτοί οι οδοστρωτήρες που θα ισοπεδώσει αυτό που τόσα χρόνια τους καταπίεσε, τους βασάνισε, τους εμπόδισε να γίνουν κάτι διαφορετικό, Το Σχολείο τους. Μα αν είχαν τα κότσια να γίνουν αυτό το διαφορετικό ας έφευγαν! Όμως δεν έφυγαν, βολεύτηκαν….. γιατί η Ελευθερία θέλει και Τόλμη και Αρετή.
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά πως μια μερίδα δικών σας εκπαιδευτικών σπρώχνει, ενθαρρύνει, τις καταλήψεις και μαζί με αυτές και τις συνέπειες τους, και όμως αυτοί οι καθηγητές ονομάζονται από εσάς, πρωτοπόροι και λαϊκοί αγωνιστές, γιατί αυτό σας βολεύει, γιατί ένα μέρος από τα παιδιά, και τους φοιτητές, έστω και από χαβαλέ θα βγει στους δρόμους, και αυτό μπορεί να μην έχει επίπτωση στο Σχολείο που έτσι και αλλιώς είναι κλειστό, έχει όμως επίπτωση στην μαζικότητα που εσείς θέλετε να δείξετε στους δρόμους για κομματικούς λόγους.
    Άθλιοι ξέρετε πολύ καλά πόσοι και πόσοι γονείς έχουν κάμει φοβερές οικονομικές περικοπές στα σπίτια τους για να τα βγάλουν πέρα με ένα ή και δυο παιδιά που σπουδάζουν σε μια άλλη πόλη και πολλές φορές διαφορετική, όμως εσείς δεν διστάζετε να τους πείτε πως οι κοινωνικοί αγώνες έχουν και συνέπειες που τις επωμιζόμαστε όλοι μας, εσείς ποιες συνέπειες επωμίζεστε; το μπλα, μπλα μπλα ;
    Άθλιοι, ξέρετε πόσο επώδυνο είναι να παρατείνετε αυτή η οικονομική αιμορραγία σε ένα νοικοκυριό; Ποιο προγραμματισμό μπορεί να κάνει μια οικογένεια όταν από εκεί που υπολόγιζε ότι σε, χ, διάστημα θα απαλλασσόταν από αυτά τα έξοδα, και μετά της ξημερώνουν και άλλες υποχρεώσεις; Αυτά βέβαια δεν αφορούν οικογένειες που δεν προβληματίζονται τι να κάνουν με τα παιδιά τους, αλλά τις οικογένειες εκείνες που προσπαθούν να ανοίξουν μια τρύπα στα σύννεφα που τους έχουν πλακώσει μήπως και τους δει ο ήλιος.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΕΓΕΡΣΗ





    7 Δεκέμβρη, Κυριακή ήρθα από την Κρήτη.
    Συμμετείχα για πολλοστή φορά (25η τα τελευταία 10 χρόνια), σ' ένα σεμινάριο διαλογισμού της Vipasana http://www.dhamma.org/ . Από την απόλυτη ησυχία βρέθηκα ξαφνικα στο μάτι του κυκλώνα, στην Πανεπιστημίου, στη νεκρή ζώνη ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους διαδηλωτές, κατευθυνόμενος προς τα γραφεία της Νεολαίας του ΣΥΝ, στη Θεμιστοκλέους να συναντήσω το μεγάλο μου γιο, τον Αντώνη papazachariou.blogspot.com.
    Eίχα την ευκαιρία, την πολυτέλεια πείτε το, για 10 συνεχόμενα εικοσιτετάωρα, να κοιτάω προς τα μέσα μου, και να παρατηρώ αντιδρώντας όσο λιγότερο γίνεται, όλα αυτά που συμβαίνουν στο επίπεδο των αισθήσεων και μας σέρνουν πότ' από 'δω πότ' από κεί, με όχημα άλλες φορες την επιθυμία κι άλλες την αποστροφή. Ημουν καλά, εσωτερικά ατάραχος και διαυγής, έβλεπα καθαρά.
    Τα παιδιά στα γραφεία της Νεολαίας δεν φαίνονταν αναστατωμένα. Εκπέμπανε μια ήσυχη αποφασιστικότητα, ο θυμός τους δεν τους κατεύθηνε, τον διαχειρίζονταν δημιουργικά, κι εν προκειμένω ανατρεπτικά.
    Μια λάμψη διέκρινα στα μάτια των περισσοτέρων, δεν ήταν απλώς οργή, ήταν ζωή.
    Ζωή που ξυπνούσε από το λήθαργο, από τη χειμερία νάρκη της καταναλωτικής αποπλάνησης, ζωή που διεκδικούσε το δικαίωμά της να προστατευθεί από την εξαγριωμένη, εξαχρειωμένη κι εντελώς απαξιωμένη στη συνείδησή τους, εξουσία.
    Έχουν περάσει 14 μέρες κι η λάμψη που διέκρινα για πρώτη φορα εκείνο τ' απόγευμα έγινε φλόγα προμηθεϊκή.
    Τη συναντάς παντού στο μετρό, στις πορείες, στις συναυλίες, στο δρόμο.
    Μεγαλοδημοσιογράφοι και παραθυρόσκυλα των καναλιών προσπαθούν μάταια να την υποβιβάσουν , αναφέρονται στα γεγονοτα χαρακτηρίζοντάς τα "υποτιθέμενη εξέγερση" . Υποτιθέμενη είναι μόνον η ευθυκρισία τους και η δυνατότητα που έχουν να διακρίνουν τα πράματα όπως είναι κι όχι όπως θα θέλανε νά (μην) είναι και γι αυτό ιδιοτελώς τα κατευθύνουν προς το τίποτα, έκεί που με ασφάλεια καθεύδει το βόλεμά τους. merry crisis and happy new fear

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΛΕΟΝΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΑΜ ΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΝΚΑΙ ΑΛΛΑ.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΙΓΟ ΔΕΞΞΙΑ ΛΙΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΜΠΟΣΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ....ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΓΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΤΑΙΑΝ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΤΑΙ ....ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΠΟΡΕΥΕΣΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ πρεπει να δουν την ταινία:
    Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ - CHANGELING (*****)

    Aν υπαρχουν 5 αστερια (*****)
    αξιολογησης ταινιας, αυτη η ταινια τα κερδιζει με το πρωτο!
    Για τους φιλους του καλου κινηματογραφου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χθες το βράδυ ενώ έπινα τον καφέ μου στο Grotto στην Νέα Σμύρνη ,30 κουκουλοφόροι εμφανίστηκαν και άρχισαν να σπάνε τζάμια και βιτρίνες με ξύλα που κρατούσαν .

    Ήταν η πρώτη μου γνωρημία με την ‘’επανάσταση των νέων’’ που μας διαφημίζει ο Πρόεδρος Τσίπρας .

    Δεν ήταν μαθητές οι ‘’τύποι’’ .Δεν ξέρω αν ήταν φοιτητές .
    Αν ήμουν εγώ ο ιδιοκτήτης της καφετέριας και είχα καραμπίνα θα τους πυροβολούσα .
    Υπάρχει νόμος στο μπορδέλο που λέγεται Ελληνικό Κράτος ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΜΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ναι η όχι ;;
    Όταν μου πετάς μια βόμβα μολότωφ για να με κάψεις ,δεν μπορώ να αμυνθώ ;
    Τότε δεν έχουμε Δημοκρατία .
    Έχουμε Δικτατορία των κουκουλοφόρων .


    ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΟΒΟ, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ" ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
    ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ "ΠΑΣ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ". ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ¨ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ΣΤΟΝ Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α.. ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝ ΠΡΩΤΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΣΚΕΙ ΜΙΑ ΟΜΙΧΛΩΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ, ΤΟ ΣΤΑΜΠΑΡΙΣΜΑ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΨΗ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ. ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΦΘΑΣΑΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ? ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΥΑΛΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι δεν κατεβενεις στις εκλογες ανδριανοπουλε να δοκιμασεις τον εαυτοσου και αυτα που λες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΜΕΤΙΚΟ..αυτος δεν ηταν που εμφανως ταραγμενος στα τηλεπαραθυρα χρεωνε το κραχ, και το τωρινο και εκεινο του 29, στον κρατικο παρεμβατισμο!!! μεσα μαλιστα στη χωρα του ακρατου καπιταλισμου; οταν τον ακουσα τοτε, ειπα, παει αυτος λαλησε απ τον καυμο του σαν την Αατερω..το παραληρημα συνεχιζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευθύνη ανήκει και στους φιλελεύθερους πολιτικούς που επέλεξαν αποχή και όχι ευθεία αντιπαράθεση με την υποκρισία. Κε Ανδριανόπουλε ο τόπος έχει ανάγκη και εσάς και τον κύριο Μάνο και όποιον άλλο μπορεί να βοηθήσει. Η κατάσταση θα γίνεται ακόμη χειρότερη και η ελληνική κοινωνία βλεπει κατάματα πλέον τον τοίχο. Τα σημερινά πολιτικά σχήματα δεν υπάρχει περίπτωση να αναδείξουν φιλελεύθερες ιδέες. Ο τόπος έχει ανάγκη από νέο κόμμα και από πολιτικούς που θα πουν τα πράγματα όπως τα πιστεύουν. Το κόμμα δεν χρειάζεται να είναι κυβερνητικό. Απλώς μια παράταξη με ανθρώπους που θα λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Η χώρα πρέπει να κυρήξει πόλεμο στην υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ"
    Αρθρο του γνωστού "ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ".

    "Ν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ότι κάποτε θα συμφωνούσα με τον γιάππι Ανδριανόπουλο το θεωρούσα αδιανόητο. Σήμερα συμφωνώ και επαυξάνω. Η Ελλάδα είναι ψευδοκράτος πλέον. Μια μπανανία που δεν παράγει ούτε μπανάνες. Αν δεν υπήρχε ατιμωρησία οι κουκουλοφόροι θα ήταν παναγίτσες. Ενω τώρα ζούν μια ΔΗΘΕΝ επανάσταση....του κώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΑΥΜΕΝΕ ΑΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ!!!ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΕ ΝΕΟΣΟΦΙΣΤΗ!!!!
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ, ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λέει πολλές αλήθειες,αλλά μιλάει από μέσα κι αυτός,το σύστημα που τον βολεύει.Είναι ένας πολύ καλά βολεμένος,και οι βολεμένοι μιλάνε με ασφάλεια.Το οικονομικό μοντέλο που ήταν και είναι θιασώτης,το είδαμε που οδήγησε..Όλο λόγια είναι κι αυτός,στην θεωρία είμαστε όλοι πρυτάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για την μεταφoρά
    χρημάτων απο τις τσέπες των φτωχών και μικρομεσαίων προς τους λεφτάδες των Β. Προαστείων!! που έγινε επι διακυβέρνησης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Θα πείτε τίποτα?

    Και αφήστε τις γελοιότητες περί διαφόρων κέντρων!

    Αυτα είναι τροφή για τους τυφλοπόντικες ΟΠΑΔΟΥΣ!

    diaporon-bl.MadioNews.blogstop.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΚ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΚΡΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΑΝΤΡΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ 'ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ,ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ,ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ,ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ,ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΤΙΚΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ,ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ,ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανδριανόπουλε είσαι φασίστας, νεοναζί, εθνικιστής και ρατσιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κ Ανδιανόπουλε συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, το θέμα είναι, ότι με αναλύσεις δεν γίνεται τίποτα, το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων γνωρίζει πως τα πράγματα είναι έτσι όπως τα αναλύσατε, το θέμα είναι τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ δεν συμφωνώ με τον κ.Ανδριανόπουλο, και εν συντομία δεν συμφωνώ με την εξίσωση των μαθητών και φοιτητών που διαμαρτύρονται ειρηνικά για ένα αύριο με καλύτερες προοπτικές, με 400-500 ανόητους κακομαθημένους σε όλη την χώρα που τα σπάνε όποτε βρούν αφορμή. Αν ο κ.Ανδριανόπουλος θεωρεί πως η όλη αναταραχή γίνεται για τον χαβαλέ και μόνο, τότε λυπάμαι που το λέω άλλα ζεί σε άλλο κόσμο, κρίμα γιατί τον είχα για πιο σοβαρό άνθρωπο.

    Συμφωνώ με την απονομή δικαιοσύνης να είναι ίση για όλους, και για τους αστυνομικούς που παραβαίνουν τα καθήκοντα τους, και τους κουκουλοφόρους που τα σπάνε όποτε βρούν αφορμή. Εγώ δεν βλέπω πάντως ούτε αστυνομικούς να τιμωρούνται, ούτε κουκουλοφόρους. Γι'αυτό φωνάζει ο κόσμος, δεν υπάρχει κράτος, δε λειτουργούν σωστά ούτε οι θεσμοί ούτε οι νόμοι, δεν υπάρχει μέλλον.

    Επίσης ο κ.Ανδριανόπουλος κατηγορεί την αριστερά πως ζεί στο παρελθόν του 60-70, αλλά παράλληλα κατηγορεί τους 'επαναστάτες του φραπέ', για τα laptop κ internet, τα PDA και την VISA, και αγνοεί μάλλον πως αυτά είναι τα δεδομένα της εποχής που ζούμε στον 21ο αιώνα.

    Επαναστάτες του φραπέ; Μάλλον πολιτικός χωρίς επαφή με την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ .......

    ΜΠΡΑΒΟ.......

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ??


    ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ- ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ...

    ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΝΕ ...
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ,ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

    ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ(ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΕΝΝΟΩ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟΤΑΚΙ ΣΤΑ "ΙΝ" ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ??

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ..
    ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ...ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ ΑΚΟΜΑ...

    ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΛΕΤΣΟΙ"ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ..ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ...ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ...ΑΝ ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΟΝΟ....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΕΙΞΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΠΙΛΕΥΤΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ....ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...ΣΤΟ 2009 ΠΑΜΕ...ΑΛΛΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ...ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΚΕΦΑΛΑΙΟ....ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ...

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ....ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..

    ΕΝΩ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ,Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ..

    ΥΣ:ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ..ΚΑΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ...

    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΝ ΔΩΘΕΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ποτέ μου δεν περίμενα ότι θα συμφωνήσω σε κάτι με τον Αδριανόπουλο.Αλλά η καφρίλα των ημερών και η γελοιοποίηση του κράτους μου με αναγκάζουν να συμφωνήσω σε ΟΛΑ μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. NA KAI ENAS PRAGMATIKOS ELLINAS.
    MPRAVO.....NA KAI ENAS ALLITHINOS PATRIOTIS.
    NA MIA ALLITHINI FONI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τι εγινε αντρικο
    τελειωσαν τα ρουβλια του πουτιν και ξαναψαχνεσε με τα οικαδε
    τι τρεχει παλι με σενα ρε λυκορνιο, αεικινητος και αειγραφος χαρτογιακας του σεντσ
    παλι στο φασουλι ξεπεσες
    εσυ ρε με τα μεγαλα κολπα
    μεγαλε συμβουλε πουτινιαρη
    παλι για το παντεσπανατο μεροκοματο ,βριζεις κοσμο,αποκαλεις αλητες πιτσιρικαρια που ουτε στη τριχα τους δεν φτανεις
    κομπλεξικε και γαρφικε καραγκιοζη
    αγραμματε απατεωνα
    ανιστορητε
    ποιος νομιζεις οτι σε παιρνει στα σοβαρα
    ακομα και αυτοι που σε επεφημουνε ,σε βριζουν
    και ολα αυτα για το γαμωμενροκαματο
    για δε πας ρε στον καρατζαφυρερ να σε κανει βολευτη
    λιγουρη
    αχρειε τυπε
    ουτε για γελιαδεν κανεις πια
    καποτε ειχες και μια αξια σαν παλιατσος της πολιτικης , τωρα απεμεινες ενας θλιβεροςκαι μονος φτωχο αγραμματος και ανερματιστος ρητορακος του σκατου
    ενς κομπλεξικος ανθρωπακος που γραφεις , μπας και κανας ασχοληθει μαζι σου ,σε μπινελικωσει και στανιαρεις
    οχι ρε
    δεν θα σε μπινελικωσει κανεις ξανα και ξερεις γιατι ?

    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά δεν ντρέπεται αυτός ο" άνθρωπος"να συνεχίζει να κάνει αναλύσεις που με τήν φιλελεύθερη πολιτική που πρεσβέυει αυτός και πολλοί ηλίθιοι ακόμη ,φτάσαμε σε αδιέξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η σύζυγος μου Irina είναι Ρωσίδα.
    Σε ανάλυση των γεγονότων ηρωοποίησης του Αλέξη,
    μου ανέφερε ένα μοναδικό εργαλείο για την αντιμετώπιση
    των ταραξιών.

    Στη Σοβιετική 'Ενωση σε ανάλογες καταστάσεις εφαρμόζετο η
    διαδικασία "Petnatset Sutock". ( пятнадцать суток )

    Όσοι συλλαμβάνοντο σε αναταραχές δεν δικάζοντο ούτε απολογούντο.
    Την επομένη και για 15 ημέρες ήταν υποχρεωμένοι
    να εκτελούν δημόσια εργα. Μετά αφήνοντο ελεύθεροι.
    Έργα της εξής μορφής :
    1. Καθαρισμός δρόμων.
    2. Απεγκλωβισμός κτιρίων από χιόνια.
    3. Χειρονατικές εργασίες στην κατασκευή δρόμων κλπ.

    Καλό θα ήταν να μας απαντήσουν οι ηγεμόνες του
    ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, μήπως πρέπει να εφαρμοσθεί
    και στην Ελλάδα για να μην καταρεύσει το κράτος;

    Oι μόνοι που μιλάνε την αλήθεια είναι ο ΛΑΟΣ Γεώργιος Καρατζαφέρης,
    ο Άδωνης Γεωργιάδης και όλοι οι γενναίοι βουλευτές του, συγχαρητήρια.
    As έχει το θάρος ο κ.Ανδιανόπουλος
    να πει καμιά καλή κουβέντα για το
    ΛΑΟΣ, ακόμα ας συνταχθεί με το ΛΑΟΣ.

    ___

    Ανώνυμος, γιατί φοβάμαι την θολοκουλτούρα του ΣΥΡΙΖΑ
    πιό pολύ και από την KGB.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 19-12-2008

    ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

    Χτες στο Ρέθυμνο, ο άλλοτε σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιάννης Κεφαλογιάννης, καταδικάσθηκε σε δεύτερο βαθμό μάλιστα, σε 5 μήνες για υπόθαλψη εγκληματία και πρόκληση τέλεσης ψευδορκίας κατά συρροή.
    Ο καταδικαστείς Ιωάννης Κεφαλογιάννης, για πολλά χρόνια βουλευτής Ρεθύμνου και μπαμπάς της βουλευτού Ρεθύμνου Όλγας Κεφαλογιάννη, πλέον μπορεί να «καμαρώνει» και σαν προστάτης εμπόρων ναρκωτικών.
    Με απλά λόγια ο εν λόγο «κύριος» είναι ηθικός αυτουργός, αλλά και προστάτης όσων δολοφονούν τα παιδιά μας/σου.

    Τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, εκτός από το ΣΚΑΪ και το ΕΧΤΡΑ, την έθαψαν την είδηση………… ΓΙΑΤΙ «κύριοι»???........... επειδή είναι πολλά τα λεφτά τόσο από το χασισεμπόριο, όσο και από τις κρατικές διαφημίσεις και σας στόμωσαν???

    Όσο για τον «καταλληλότερο» sik, όπως και στις άλλες περιπτώσεις που απασχολούν τη χώρα, μετά από δυο τρεις μήνες, (αν ακόμη παριστάνει των πρωθυπουργό), θα μας απευθύνει το εξής διάγγελμα:

    Έλληνες, Ελληνίδες για τον προστάτη των δολοφόνων των παιδιών σας, αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί.

    Καθυστέρησα να αντιληφθώ τι συνέβαινε, γιατί είχα ελλιπή ενημέρωση από το σύμβουλό μου, αφού όπως αποδείχθηκε και με τη βούλα του Δευτεροβάθμιου Δικαστηρίου ήταν μπλεγμένος μέχρι τα μπούνια.

    Καθυστέρησα να αντιληφθώ τι συνέβαινε, γιατί όπως γνωρίζεται τον περισσότερο χρόνο μου τον σπαταλώ στο αγαπημένο μου Play station.

    Καθυστέρησα να αντιληφθώ τι συνέβαινε, γιατί όπως γνωρίζεται δεν είμαι και ο εξυπνότερος των Ελλήνων.

    Επίσης θέλω να σας εκμυστηρευτώ και μια υπόνοια που έχω για τον προστάτη των ναρκωεμπόρων Μάλλον με τάιζε και μένα με χασισόχορτο ο καταδικασθείς σύμβουλός μου και μες στη μαστούρα μου τα έχω σκατώσει παντού.

    Έλληνες, Ελληνίδες μετά την ανάληψη των ευθυνών που μου αναλογούν και την παραπάνω ανάλυση, σας ζητώ σεμνά και ταπεινά συγνώμη.


    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, σου διαλαλούμε ότι δεν ανεχόμαστε άλλο την κοροϊδία και δεν αντέχουμε άλλο την ανεργία, ανασφάλεια, ακρίβεια, ανέχεια, φτώχεια, δυστυχία.

    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, δεν ανεχόμαστε άλλο το σύστημα εξουσίας που εφαρμόζεις το οποίο παράγει, κουμπάρους, κομπιναδόρους, χρυσά (καλό)παιδα, κρατική βία και καταστολή που σκοτώνει τα παιδιά μας/σου, «άνθηση» του παρακράτους, πρωθυπουργικούς συμβούλους που προστατεύουν εμπόρους ναρκωτικών.

    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, σου βροντοφωνάζουμε ότι απέτυχες παταγωδώς και είσαι ανίκανος και επικίνδυνος για τη χώρα.

    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, απαιτούμε εδώ και τώρα κάνε εκλογές, για να δώσει τη λύση ο λαός.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οι μέχρι τώρα αναλύσεις σου ήταν απλώς φαιδρές. Η συγκεκριμένη είναι επικίνδυνη.

    ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

    Υ.Γ. Ντροπή επίσης που κρύβεσαι πίσω από τα φουστάνια του ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο/Η Tamis είπε...
    ΟΛΟΙ πρεπει να δουν την ταινία:
    Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ - CHANGELING (*****)

    Aν υπαρχουν 5 αστερια (*****)
    αξιολογησης ταινιας, αυτη η ταινια τα κερδιζει με το πρωτο!
    Για τους φιλους του καλου κινηματογραφου!

    20 Δεκέμβριος 2008 4:00 μμ

    ΑΪΝΤΕ ΚΙΟΛΟ ΤΟΝ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΣΑΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Είναι ελπιδοφόρο ότι οι νέοι του φραπέ συννενοούνται με Windows Vista, παρ' ότι τους τον δηλητηριάζει ο Ανδριανόπουλος με τον χρεωκοπημένο φιλελευθερισμό του και τις ποικιλώνυμες υπηρεσίες του στα πάσης φύσεως οικονομικά και εκδοτικά συμφέροντα. Γνήσιος μπεμπές της μαμάς του είναι ο ίδιος, που ποτέ δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τη μιζέρια της πιο άθλιας κριτικής στη διαμαρτυρία και την αμφισβήρηση. Δυστυχώς γι'αυτόν ήρθε η ώρα που ο φραπές γίνεται μολότωφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε βλάκα Ανδριανόπουλε ούτε παιδάκια του νηπιαγωγείου δεν μπορείς να πείσεις.
    Νομίζεις ότι ξεχάσαμε τι έκανε ως κυβερνητικός παράγοντας;
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αντρέα μου,
    ξέρεις πολύ καλά, αφού έχεις χρηματίσει κορυφαίος υπουργός, πως οι μπάτσοι δεν χτυπούν και δεν εξουδετερώνουν τους κουκουλοφόρους, γιατί φοβούνται (τι φοβούνται δηλαδή, σίγουροι είναι) πως θα χτυπήσουν συναδέλφους τους.
    Μην κάνεις τώρα την πάπια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΞΟΧΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΡΑΚΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΗΤΟ-ΤΟΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. επιτελους κι ενα σχολιο σωστο.
    Συμφωνω απολυτα φιλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ας πάψει να κρώζει επί τέλους αυτός ο καημένος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ, ο τζάμπα μάγκας με τα λεφτά της οικογένειάς και της τάξης του ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ. Ας φάει επι τέλους την εμπάθειά του γιατι σίγουρα δεν μπορεί να δει πέρα από την μύτη του ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ και ας παψει να αυτοβαυκαλίζεται ΜΟΝΟΣ με τις ανεκδιήγητες νεοφιλελέ (λελέ) ιδέες του. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ δεν μπορώ άλλες αηδίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τόσο από το ύφος του κύριου Ανδριανόπουλου όσο και από όσους έσπευσαν να γράψουν ένα σχόλιο διακρίνω μια προδιάθεση να θεωρούν τις αριστερές αντιλήψεις αντίθετες από τις έννοιες της ασφάλειας και του σεβασμού της περιουσίας. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη να συλληφθούν οι βάνδαλοι (άλλωστε θεωρώ ότι τα επεισόδια από όποιον και αν γίνονται λειτουργούν αποπροσανατολιστικά ), φέρτε μου ακόμα και δήλωση κοινωνικών φρονημάτων να υπογράψω αρκεί την επόμενη φορά που θα βγω να διαδηλώσω (με όποιον τρόπο εσείς θεωρείτε σωστό) να δοθεί η πρέπουσα δημοσιότητα (λίγο χρόνο παραπάνω από την όποια Μπεζεντάκου...!!) χωρίς να υποστώ τον χλευασμό από τα κομματόσκυλα της εξουσίας και τους πουλημένους δημοσιογράφους της τηλεόρασης.
    Και κάτι τελευταίο, κ. Ανδριανόπουλε από όσα γίνονται στις μέρες μας, εσείς αυτά έχετε να σχολιάσετε?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οταν καταρρέει το ιδεολογικό σου οικοδόμημα, όταν αρχίζεις και φοβάσαι, τότε βγαίνει ο αληθινός εαυτός σου. Ξεχνάς τις θεωρίες περί φιλελευθερισμού και ανοιχτής δημοκρατικής και ανεκτικής κοινωνίας και βγαίνει ένας καρα-δεξιός αλλά ελιτίστικος τραμπουκισμός: "Αν σάπιζαν στις φυλακές οι άνανδροι δολοφόνοι του ανύποπτου νέου αστυνομικού που έκανε βάρδια έξω από χώρο συναυλίας ροκάδων..
    Κι αν είχαν τιμωρηθεί γονείς και μαθητές για τις ακατανόητες καταλήψεις και την ματαίωση μαθημάτων και εξετάσεων. Κι’ αν τελικά είχε εφαρμοσθεί ο νόμος για τους δημόσιους υπάλληλους καθηγητές...". Δηλαδή κύριε Ανδριανόπουλε, είστε κατά του κράτους όταν μιλάει για τον άνθρωπο αλλά υπέρ ου αστυνομικού κράτους όταν γίνεται όργανο καταπίεσης του, για εσάς, σιχαμερού λαουτζίκου. Κύριε Ανδριανόπουλε, τώρα δείξατε το αληθινό σας πρόσωπο.Προτιμάω τους εκοφίτες γιατί εκείνοιήταν τουλάχιστον ξεκάθαροι και όχι γιαλαντζί δεξιοί. Δεν καταλάβατε, ότι οι κουκουλοφόροι και οι λεξόμενοι αντιεξουσιαστές αυτό ακριβώς επιδίωκαν. Να αναγκάσουν τους δήθεν δημοκράτες σαν κι εσάς να φανερώσουν το αληθινό τους πρόσωπο. Είχα γράψει σε κάποια άρθρα σας και θετικά σχόλια, πιστεύοντας ότι η δεξιά έχει αλλάξει. Γεννημένος την ίδια χρονιά με εσάς σε ένα παραμεθόριο χωριό μέσα σε μια δημοκρατική και βενιζελική οικογένεια, βίωσα μια απίστευτα καταπιεστική δεξιά και όμως στις εκλογές του 2004 έκανα την υπέρβασή μου και ψήφισα πρώτη φορά ΝΔ και συγκεκριμένα τον Θόδωρο το Δαμιανό. Με το άρθρο σας αυτό με κάνατε να με πιάσει πάλι ρίγος. Αυτό ακριβώς επιδιώκουν οι κουκουλοφόροικαι οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές. Και νομίζω πως το πέτυχαν.

    Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. κε Ανδριανόπουλε

    Ο ισχυρισμός σας ότι ο φόνος του 15χρονου δεν θα είχε συμβεί εάν όλα αυτά τα οποία αναφέρετε σχετικά με τη λειτουργία του δημοσίου βίου είχαν θεραπευτεί πραγματικά προσθέτει νέα επιχειρήματα στις σοφιστείες του κου Κούγια.

    Θα συμβούλευα πριν κρίνετε τις δράσεις και τις κινητοποιήσεις αλλά και τις συναυτώ προβοκάτσιες των ημερών και μαζί με αυτές το οικονομικό, κοινωνικό αδιέξοδο αλλά και την έλλειψη οράματος των νέων (και των μεγαλυτέρων) να δείτε λίγο καλύτερα την κρίση που έρχεται. Σχολιάζετε την κατάσταση ωσάν να προέρχεται όλος ο θυμός και η αγανάκτηση από το πάνω μέρος της ψαλίδας της ανισότητας που χαρακτηρίζει την ελληνική κοινωνία. Μέγα λάθος. Προσπαθείστε να δείτε την κατάσταση στο κάτω μέρος της ψαλίδας και τότε θα συμπεράνετε ότι είμαστε όλοι τυχεροί που δεν είχαμε χειρότερα τις τελευταίες ημέρες.

    Από τους πολιτικούς κυρίως αναμένεται να βλέπουν τις καταστάσεις χωρίς παρωπίδες δεξιά και αριστερά εάν θέλουμε να διαχειριστούμε τη κριση και να διέλθουμε κάποτε από αυτήν,

    Είχα συνηθίσει να διαβάζω ελαφρώς συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες θέσεις μεν, ενδιαφέρουσες δε από τα γραπτά σας στο blog που έκρυβαν και μια βαθιά γνώση του θέματος αλλά το σημείωμα αυτό μου θύμισε την αρχική σας πολιτική καταγωγή και τα φοβικά σύνδρομα της παράταξης που σας εξέθρεψε. Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Οι πρωτοι που πρεπει να μπουνε μεσα ειναι ο Τσίπρας και η παρεα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "Αν σάπιζαν επίσης στις φυλακές οι άνανδροι δολοφόνοι του ανύποπτου νέου αστυνομικού που έκανε βάρδια έξω από χώρο συναυλίας ροκάδων. "

    Καλά τα λες Ανδριανόπουλε , μόνο που "ξέχασες" να πεις:

    "Αν σάπιζαν επίσης στις φυλακές οι άνανδροι ένστολοι δολοφόνοι που έχουν φάει κόσμο και κοσμάκη (κυρίως νέους) και παρέμειναν "ελέυθεροι και ωραίοι" σαν να μην τρέχει τίποτα .

    Γιατί το "ξέχασες" Ανδριανόπουλε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Συμφωνώ σε πολλά ζητήματα με τον κ. Α. Ανδριανόπουλο.

    Ωστόσο διαφωνώ στο σημείο ότι η εξέγερση γίνεται από κάποιους
    «Φραπεδομάγκες», δηλαδή από αργόσχολα που τους δίνουν πατεράδες χαρτζιλίκια και που δεν κάνουν όλη την μέρα τίποτα.

    Αν έχει ο κ. Ανδριανόπουλος περισσότερα στοιχεία για τους βολεμένους νεαρούς των Βορείων Προαστίων, ας μας τα πει ή καλύτερα ας τα δώσει στην Ελ. Αστυνομία.

    Τέλος, το να λέει κάποιος κάτι είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να τεκμηριώσεις, να αποδείξεις αυτά που λες.

    Τάκης Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Για τους ένστολους άνανδρους δολοφόνους που παρέμειναν ατιμώρητοι και δεν σάπισαν στις φυλακές, κουβέντα ο Ανδριανόπουλος ..

    Τους "ξέχασε" φάινεται .. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ.
    . Υπουργός της Δεξιάς με νεοφιλελευθερη άποψη όπερ σημαίνει απολύσεις-ξεπούλημα κάθε τι Δημόσιου στην Ελλάδα-λογική του αυταρχισμού σε όλα
    . Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με σφραγίδα ΓΙΩΡΓΑΚΗ το 2004 μαζί με τον άλλο Δημοκράτη τον ΜΑΝΟ που ζητάει να επέμβει ο στρατός για να σταματήσει την βία των μαθητών στην ΚΟΖΑΝΗ , την ΚΕΡΚΥΡΑ, την ΚΑΣΤΟΡΙΑ και άλλες μεγάλες πόλεις της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
    . Αυτός που κριτικάρει το σύστημα της Αμερικάνικης Νέας Τάξης αυτό το καπιταλιστικό γιατί δεν ήταν τόσο σκληρό όσο έπρεπε και κατέρρευσε και πήρε μαζί του όλο το σύγχρονο κόσμο της απόλαυσης του αδίστακτου καπιταλισμού
    . Αυτός που με θράσσος και περίσεια αναίδεια τόσα χρόνια έβγαινε να προπαγανδίσει τις επιθέσεις των ΗΠΑ στο ΙΡΑΚ το ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ και αλλού και τώρα αλήθεια πως διακΑιολογεί ότι ακόμη και οι πουλημένοι δημοσιογράφοι των ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΠΕΤΟΎΝ ΑΡΒΥΛΕΣ στον σκύλο τους τον ΜΠΟΥΣ
    . Αυτός που βρήκε να πεί κάτι για τα λεφτά που πηγαινοέρχονται στους λογαριασμούς του ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ-ΠΕΛΕΚΗ, για τα λεφτά των ταμείων που παίχτηκαν στα FUNDS που εκπροσωπεί στην ΑΜΕΡΙΚΗ και τώρα δεν εχουν να πληρωσουν συνταξεις και εφαπαξ
    . Αυτός που δεν βρήκε να μιλησει για την αφαίμαξη των μεταναστών στην ΕΛΛΑΔΑ και την ΕΥΡΩΠΗ που πλήρωναν τις εισφορές και ζουσαν μεχρι τωρα τα ταμεία
    . Αυτός που δεν ειπε κουβεντα για τα ινδαλματα του στην ΑΜΕΡΙΚΗ τον κυριο του NASDAQ που μαζι με τον κυριο FIX στην ΕΛΛΑΔΑ φάγανε τα λεφτα των φιλων τους σε πυραμιδα
    . Αυτός που την κρίση που ήρθε και θα εξουθενωσει γενιες ολοκληρες των 700 και των 1700 και 2700 ευρω θελει να την πληρωσουν οι μαθητες και οι εργαζομενοι που του χαλασαν την βιτρινα
    . Αυτός που οι επαναστάτες του φραππέ αποτελούσαν πάντα τον ευγενή του πόθο πιστεύοντας στην εκτόνωση και την ξάπλα της καφετέριας για να κάνουν οι μεγαλοκαρχαριες που εκφραζει πιο ευκολα την δουλεια τους
    Γιατί Ανδριανοπουλε σε ενοχλεί η πραγματική αριστερα που διεκδικει, που εναντιωνεται στην βια και την κρατικη καταστολη, που προσπαθει την εξεγερση να την μετατρεψει σε μαζικο κινημα ανατροπης της ρεμουλας, της αρπαχτης και του φαγοποτιου.
    Γιατι η κριση φοβασαι οτι θα φερει κινηματα επαναστασεις ανατροπες και θα παρει μπαλα αυτους που εκφραζεις εσυ και η λεσχη ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ και τωρα ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ο ΜΑΝΟΣ και οι αλλοι φίλοι σας ΣΟΡΟΣ ΚΛΠ προσπαθουν να βρουν λυση για το συστημα προτεινοντας κοινο υπουργο οικονομικων για να βγειτε απο το αδιεξοδο
    ''LAGO''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εύγε Αδριανόπουλε, πάλι τους ξεσκέπασες!
    Τέτοιο ταλέντο ρε παιδί μου, πηγαίνεις χαμένος στην Ελλάδα. Γιατί δεν σε έχουν προσλάβει ακόμα στην ΕΥΠ; Ή έστω στο ΚΚΕ;
    Κάτι τέτοιες "αναλύσεις" των ταραχών έκαναν επί χρόνια και η κυβέρνηση και τα κόμματα και τώρα προσπαθούν να μαζέψουν τον αμάζευτο.
    Πήγαινε πιες κάνα φραπέ κατά φαντασίαν οικονομολόγε (των βορείων προαστίων), πήγαινε αξιοθρήνητε νοικοκυραίε και δώσε τα ΧΕρετίσματά μου στους φίλους σου τους κουκουλοασφαλίτες, τούς οποίους "ξέχασες" στην εμβριθέστατη "ανάλυσή" σου.

    Ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΝΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σπάσιμο βιτρινών..πλιάτσικο κάνουν τα παλιόπαιδα και ενόχλησαν τους δήθεν αστους-βλάχους που πίνουν το
    cappuccino τους στο Κολονάκι και το Σύνταγμα.
    Τα παλιόπαιδα σπάνε τις τράπεζες ..και θα τις αναγκάσουν να πάρουν άλλα 28 δισ. από το κράτος.
    Αχ αυτοί οι κακομαθητές που αντί να πηγαίνουν στα φροντιστήρια της Δημόσιας παιδείας..προτίμησαν να πετάνε πέτρες και νεράτζια.
    Τι να πει κανείς για το θράσος τους να κάψουν το χριστουγεννιάτικο δενδράκι του Δημάρχου μας και να του αναβάλλουν τις φιέστες του.
    Ασε που αντί να πάρουν τα προιόντα του πλιάτσικου και να τα δώσουν στον πολύτεκνο Βουλγαράκη ή στη χρήζουσα βοήθειας ελεημοσύνης εκκλησία μας τα κράτησαν για τους ευατούς τους...
    Μακάρι κε Ανδριανόπουλε να ήταν ο Συριζα το πρόβλημα...δυστυχώς ή ευτυχώς όμως δεν έχει τη δύναμη και την ικανότητα.
    Αντίθετα από εσάς,εγώ θα ανησυχούσα αν τα παιδιά δεν είχαν αντιδράσει μ' αυτό τον τρόπο.
    Απλά η στάση τους "φοβίζει" όλα τα κόμματα,μιας και η "επαναστασή" τους είναι ανεξέλεγκτη...χωρίς ταμπέλες και σημαιούλες.
    Βέβαια εκτιμάτε τη στάση του Κ.Κ.Ε,αφού το κόμμα αυτό νοιάζεται μόνο για το μαντρί του...έχοντας βάλει λυκόσκυλα να το φυλάνε.

    Merry Cristmas and a happy new fear

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αφού ολες οι κυβερνησεις και οι πολιτες της Ελλας συμμορφωθηκαν προς τις επιταγές του Συντάγματος να πιασουμε τα πιτσιρικια τα κωλοπαιδα να τα δικασουμε με τον τρομονομο !!!!

    Γεια σου ρε ανδρεα καρατζα φεριμ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ! ΕΥΓΕ





    Ευγε κε Ανδιανόπουλε !!!


    Ας τα λέγαν και άλλοι έτσι με το ονομα τους τα πραγματα, και θα ειχαμε μια καλυτερη Ελλάδα !


    Ενα μεγάλο ΜΑΧΑΙΡΙ στο λαιμό του συνασπισμού ! να εξαφανισθει απο προσωπου Γης.


    Όπου πούστης και τρομοκράτης Ο ΣΥΡΙΖΑ από πίσω.

    Οι μεγαλύτεροι ξεφτύλες όλων των εποχών.


    Πρέπει να φτύνουμε και από έναν ΣΥΡΙΖΑ την ημέρα για να πάει καλά αυτός ο τόπος.





    Αχ Ελλάδα σ'αγαπώ!


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΣΩΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΡΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ!ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ! ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ? ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΤΛ .ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑ ΟΛΑ. ΕΛΕΟΣ. ΝΥΣΑΦΙ ΠΙΑ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΜΠΡΑΒΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ - ΑΛΑΒΑΝΟΥ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ - ΑΛΑΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΛΩΡΟΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΠΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΕΛΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ! ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ! ΣΕ ΤΙ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.... ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ...
    ΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ....
    ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. "Κι αν είχε πρωτίστως παταχθεί η δημόσια διαφθορά, η ρεμούλα και η άνιση εφαρμογή των νόμων. Βέβαια, αν είχαν όλα αυτά γίνει δεν θα είχαμε το τραγικό θάνατο στα Εξάρχεια. Και δεν θα είχαμε τις διαδηλώσεις…"
    Γιατί κύριε τα βάζετε με ολους αφου την απάντηση την δίνετε μόνος σας?
    Ισως γιατί στην έκφραση "δημόσια διαφθορα" περιλαμβάνετε και τον εαυτό σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εν όψει της συγκυβέρνησης, επείγει να καπαρώσουν τον Ανδριανόπουλο, κάποιο από τα δύο συνεταιράκια, που (αυτο)αποκαλύπτονται ότι δεν έχουν και τόσες μεγάλες διαφορές, που επικαλούνται, στις καθημερινές τηλε-κοκορομαχίες τους.

    Βέβαια με το ΠΑΣΟΚ έχει καλές γνωριμίες ο Αντρέας, αλλά και με τη ΝΔ δεν τα πήγε άσχημα, π.χ. όταν εκτόξευσε τη βενζίνη από 50 στις... 100 δρχ. το λίτρο. (1991)

    Θα τα βρούν όμως, είναι βέβαιο, έστω και αν Ο ΑΑ "Εκτιμά την ευθύτητα των πολιτικών θέσεων" του ΚΚΕ"

    Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ
    ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ.
    ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΚΑΤ'ΕΞΟΧΗΝ ΦΡΑΠΕ
    ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ.
    ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΘΥΜΆΜΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟ 1990 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΣΚΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΜΗΔΕΝ ΣΥΝ ΜΗΔΕΝ ΙΣΟΝ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ.ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ. ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΤΑ 30%,ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΞΙΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ...ΚΛΠ.ΚΛΠ...ΚΡΙΜΑ !!! ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΩΦΕΛΗΜΈΝΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ... ΑΣΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ,ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ξυλο και πουτσα στα φλωρικα βουτυρομπεμπεδια αναρχακια
    του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Έλεος! θΑ ΤΡΕΛΑΘΟΎΜΕ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ!!

    Με τις διαχρονικές λεηλασίες της τσέπης μου από το ελληνικό κρατος για να σπουδάσω τα δυο μου παιδιά και να είμαστε υγιείς τι θα πείτε???

    Η συνεχιζόμενη εξαπάτηση μου με κρατικά ψέματα πότε θα σταματήσει?

    Με το υπέρογκο δημόσιο χρέος τι γίνεται??

    Οι λεηλασίες το προκάλεσαν??

    Ασ το διάολο φερέφωνα της πλουτοκρατίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ!!!
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ Η ΤΣΙΠΡΟΥΛΑ ΩΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ.
    ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΞΑΠΛΩΝΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΡΑΤΑΜΕΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΡΗΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ (ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΥΤΟ), ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    Η ΕΤΟΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ (ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ IQ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ).

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΚΤΛ.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ.


    ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    1)ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
    2)ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ?? (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Η "ΒΟΛΕΜΑ" ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΓΕΓΟΝΟΣ 1:
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι το κομμα των ανθρωπων που μεγαλωσαν με Νταντά, Γαλλικά και Πιάνο. Οι οποίοι έχουν τόσα λεφτά που δεν χρειάζεται να δουλεύουνε κι έτσι ασχολούνται με την πολιτική σαν χόμπυ, να γεμίσουν οι ώρες τους ρε παιδί μου.

    ΓΕΓΟΝΟΣ 2:
    Ο ΣΥΡΙΖΑ χρηματοδοτειται απο την Τουρκική Μυστική Υπηρεσία MIT και απο Σκοπιανους μεγαλοεπιχειρηματιες που βρίσκονται στην Αμερική.

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Λίγο πριν το πολιτικό σου ξεψύχισμα φωνάζεις σαν τρελός ότι αυτά που σας λέω είναι τα σωστά...

    Η σιωπή στον πολιτικό σου θάνατο θα είναι η απάντηση, εξάλλου γράφεις στο μπλογκ αλλά δεν απάντησες ποτέ στα σχόλια.

    Ο πολιτικός αυνανισμός σου, σε τυφλώνει τυφλώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Το ΠΑΣΟΚ ως εναλλακτική δείχνει αγκυλωμένο στα φαντάσματα του παρελθόντος. Οι ίδιες φάτσες, οι φθαρμένες, οι χρεωμένες με διάφορα, εμφανίζονται από τη σκιά και ξαναδιεκδικούν εξουσία. Αντί να γίνει αποτίμηση των ικανοτήτων και της προσφοράς του καθενός, το παιχνίδι παίζεται με τους κλασσικούς κανόνες της ψηφοθηρίας και της εκλογικής δύναμης.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει κεφαλαιώδεις αδυναμίες. Από τη μια ο χαρακτήρας του Αλαβάνου - που όσο κι αν προσπαθεί να τον κρύψει στην Ελλάδα, στις Βρυξέλλες ως ευρωβουλευτής είχε γίνει περίγελο των πάντων, από την άλλη η φαρσοκωμωδία με τον "πρόεδρο Μ.Α." Αλέξη Τσίπρα (Μ.Α. = My Ass), το απότομο ξεπέταγμα που ακολουθείται από το ξεφούσκωμα των ποσοστών, όλα αυτά δείχνουν ένα ΣΥΡΙΖΑ αφερέγγυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αυτό που βιώνουμε τις τελευταίες είναι ο απόλυτος παραλογισμός. Σε αυτή την ακραία κατάσταση όλοι μας αλλά κυρίως οι πολιτικοί μας και τα ΜΜΕ όφειλαν να επιδείξουν υπευθυνότητα και σύνεση. Αντ'αυτού ο καθένας απο την πλευρά του προσπαθεί να αποκομίσει τα οφέλη που πιστεύει οτι δικαιούται. Αυτή η κοντόφθαλμη προσέγγιση των πραγμάτων είναι καταστροφική για την πατρίδα μας. Μακάρι όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους αφού τα προβλήματα είναι εξαιρετικά πολύσύνθετα και μόνο μέσα από μια εθνική συνεννόηση θα μπορούσαν να επιλυθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αντρέ, δεν το ξέραμε, ευτυχώς μας το εξήγησες, γιατί νομίζαμε ότι αυτή η χώρα ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ, με πλούσια χαρτζηλίκια,(700 Ε ημερησίως!..), που τρέχουν μόνο για διακοπές σε διάφορα "θέρετρα", και η μεγαλύτερη έγνοια τους είναι αν βγήκε καλός ο φραπές...
    Τώρα βέβαια μας έδωσες και το καταλάβαμε...
    Ρε και μείς νομίζαμε...
    Ευτυχώς, καθώς απ' όλα έχουμε σ'αυτό το μπουρδέλο, (που δε δουλεύει τίποτα), έχουμε και κάτι "επεξηγηματικούς" τύπους σαν και σένα.
    Θα σου πρότεινα να κάνεις εργασία το άρθρο σου,και να διεκδικήσεις καμιά έδρα μ' αυτό...
    Εδώ που βρισκόμαστε, καθόλου δεν αποκλείεται να σε κάνουν καθηγητή, οπότε θα κάνεις και παρέα με τον άλλο καθηγητή μας, το καμάρι μας, τον κ. Παυλόπουλο...
    Ελπίζω τώρα που θα πάνε όλοι οι νέοι "χειμερινές διακοπές", να μην έχεις πρόβλημα με το delivery, αν τυχόν και πεθυμήσεις καμιά πίτσα, η ότι άλλο!...
    Κι ΑΝ ΠΑΡ' ΕΛΠΙΔΑ, λέω ΑΝ, μάθω ποτέ πως υπάρχει έστω κι ένας φτωχός, εργαζόμενος νέος, που προσπαθεί να σπουδάσει, η να βρεί το δρόμο του, ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΌΜΕΝΟΣ κάποτε, τότε, Αντρέ, ακόμη και μετά από τη βαθυστόχαστη ανάλυσή σου, θα καταλάβω πως δε ζώ στην Ελβετία...
    Και κάτι ακόμα....
    Αυτοί που τα σπάνε, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ.
    Τα υπόλοιπα συμπλήρωσέ τα μόνος σου, με το καταπληκτικό μυαλό που διαθέτεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Θεέ μου θεέ μου !!! που έλεγε και η Δαμανάκη !!!
    Ρε συ "Κύριε" Ανδριανόπουλος , εσύ που ζεις ? Mάλλον είσαι φυλακισμένος στα περίχωρα του Κολωνακίου.
    Θες να κάνεις κοινωνική κριτική και πολιτική ανάλυση ? Πήγαινε να μείνεις ένα δυο μήνες στο προάστια της Αθήνας μπας και καταλάβεις τι γίνεται.


    Για τους υπόλοιπους λάτρεις της νομιμοφροσύνης, πρέπει να σας πω ότι καταδικάζω απερίφραστα τα γεγονότα.
    Και βέβαια μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Απο τον βιασμο της λογικης του 'επαναστατη' Τσιπρα, και των συν αυτον, στο νηφαλιο λογο του Ανδρεα Ανδριανοπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αι σιχτίρ πιά ανόητοι νεοφιλελεύθεροι.
    Ο τεράστιος Εγωϊσμός σας δεν σας αφήνει να δεχτείτε ότι τα κάνατε μπάχαλο παγκοσμίως και ότι είστε οι νεκτροθάφτες της κοινωνίας??.
    Βαρέθηκα πιά με τα Βαμπίρ του ασύδοτου καπιταλισμού που ζητάνε σάρκα και αίμα με προτίμηση αυτά των νέων ανθρώπων.
    Αι σιχτίρ πιά με σας.
    Αγανακτισμένος Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Είδα σήμερα το VIDΕO με τους φονιάδες ληστοσυμμορίτες αριστεριστες δήθεν κουκουλοφόρους αναρχικούς που άβαλαν φωτιά σε κλούβα αστυνομίας με τον ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΝΟΥΝ ΛΙΠΟΘΥΜΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ 2 ΜΠΕΤΟΝΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΛΟΥΒΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΙΣ 4 ΓΩΝΙΕΣ ΓΚΑΖΑΚΙΑ. ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΒΡΑΣΜΟΣ ΨΥΧΗΣ, ΟΥΤΕ ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΔΡΟΥΣ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ 1% ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ Η ΚΙΝΟΥΝ ΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ. Η ΟΡΓΗ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΘΑ ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΟ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΒΟΛΟ ΚΛΠ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αντρέα το παράκανες,

    μη νομίζεις πως μας δουλεύεις κιόλας, και σύ στο μαντρί ήσουνα ούκ ολιγα χρόνια, σα να μη καταλαβαίνεις τί γίνεται.

    Τα βάλατε ολου με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον νεόκοπο αρχηγό του.

    Πως θα σου φαίνονταν ρε Αντρέα, άν ολα τα κόμματα, ολοι οι αρχηγοί και βουλευτές,

    ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ

    τα έκτροπα, τις καταστροφές, τους βανδαλισμούς;

    Είπαμε,

    είναι συνάδελφοι, αλλά καποιοι πρέπει να κανουν και τη βρώμικη δουλειά.

    Είναι τέχνη η πολιτική Αντρίκο, πως εσύ τώρα πήρες το μερος των νοικοκυραίων καταστηματαρχών;

    Το 15άχρονο παιδί, αρμενάκι ήταν.

    Ντροπή Αντρέα

    Αι καλη νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Θες πολυ ξυλο κ ανδριανοπουλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ηταν και είναι ο πλασιε των νεοφιλλελευθερων ιδεων που δημιούργησαν την παγκόσμια οικονομική καταστροφή. Και αντι να κάνει χαρακίρι, η έστω να κρύβεται μας βγαζει την γλώσσα του και προκαλεί. Καλεί τους νυκοκυραίους σε ανταρσία, μην πληρωνωτας φόρους μέχρι να τιμωρηθούν όσοι τις προκαλούν.
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα η siemens. Αποδείχθηκε,για ότι αγόραζε το Ελληνικό δημόσιο, υπείρχε επιβάρυνση 10% υπέρ πολιτικών προσώπων η κομμάτων εξουσίας που αμφότερα υπηρέτησε ο Ανδριανόπουλος.
    θυμάτε κανείς να πρότεινε κάτι ανάλογο τότε, η σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις.
    Θα ήταν μάγκας αν καλούσε τον κόσμο να μην πληρώσει μια στις τράπεζες. Γιατί αυτός ο κοσμος απλώς συμμετείχε σε ένα χρηματηστηριακό παιγνίδι που έτσι και αλλιώς δεν καταλάβαινε, αλλά η συμμετοχή του ήταν απαραίτητη να δανεισθούν συγκεκριμένα ποσά, και να καταναλώσουν συγκεκριμένα πράγματα,
    έτσι ώστε να συντελεσθεί το παγκοσμιο οικονομικό θαύμα, μέσω του οποίου πληρώθηκαν στα στελέχη υπέρογκες αμοιβές και πρίμ.
    Αυτό το σύστημα το υπηρέτησε, το εκθείαζε και το γνωρίζει πολύ καλά ο Ανδριανόπουλος. Αλλά σαν δειλό ανθρωπάκι, σαν θρασύδειλος αξιολύπητος αστός προτείνει τον λογαριασμό να τον πληρώσουν αυτοί που θύμωσαν όπως θύμωσαν, και όχι αυτοί που προκάλεσαν τον θυμό.
    Και αφού δεν έχει το θάρρος να κάνει ο ίδιος την αυτοκριτική του, για όσα ευαγγελίζεται, που αύριο θα είναι αιτία πολύ μεγαλύτερων κοινωνικών αναταραχών, και καταστροφών, ας τον τιμήσουμε τουλάχιστον όλοι εμείς με ένα γενναίο φτύσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανδριανοπουλε ασε ναμαστε εμεις οι επαναστατες του φραπε και συ ο οικονομολογος της βλακειας και του καναπε,τραβα ρε κουραδι παραπερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. μπράβο ρε αδριανόπουλε, ο θεός να σ' έχει καλά, ακριβώς έτσι είναι. οι επαναστάτες του φραπέ οι ξεφτιλισμένοι, αυτή είναι η επαναστατημένη νεολαία μας. τα ρεμάλια που κάνουν κατάληψη για να μη γίνει εξεταστική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΠΕΟΣ ΘΕΟΥ, ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ. ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Λουτρό αίματος στο Κολωνάκι, για τον Αντρέα! Η νεοφιλελεύθερη (δηλ. ποτέ πραγματικά ελεύθερη) ψυχή του τρέμει. Φοβού, σαπισμένο σκουπίδι της εξουσίας! Οι μελλοθάνατοι, σε φτύνουν!
    Χρυσούλα Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Εύγε Ανδρέα πάντα σε εκτιμούσα για τις απόψεις σου και που ποτέ δεν έκρυψες τις φιλελεύθερες δεξιές ιδέες σου. Μία φορά με απογοήτευσες μόνο όταν μαζί με τον επίσης αγαπητό μου Μάνο πήγατε να συνεργασθείτε με το μπερδεμένο ιδεολογικά ΠΑΣΟΚ. Το κακό με τον Καραμανλή και την κυβέρνησή του είναι ότι ντρέπονται να ομολογήσουν ότι είναι μια φιλελεύθερη δεξιά κυβέρνηση και με κόμπλεξ αντιμετωπίζουν παροχημένες αριστερές απόψεις δημοσιούπαλληλικής νοοτροπίας, τεμπελιάς και αποχής από κάθε δημιουργικό και πετυχημένο. Δίνουν ανοχή στους καταστροφολόγους και παλληκαράδες κουκουλοφόρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Όταν ένας γελοίος γραφικός τύπος σαν τον Ανδριανόπουλο, ιδεολόγος του νεοφιλελευθερισμού που ως πολιτικό καθεστώς έφερε τη χώρα στα σημερινά χάλια, δίνει εύσημα στο ΚΚΕ, τι σημαίνει;;;
    - Σημαίνει πως το ΚΚΕ παίζει καλά το ρόλο του δεκανικιού στο σύστημα.

    Όταν το ίδιο αυτό γελοίο υποκείμενο, το λαμόγιο Ανδριανόπουλος, κάθεται και γράφει ένα τεράστιο άρθρο - παπάρα, μόνο και μόνο για να χτυπήσει τη νεολαία της χώρας μας και τον ΣΥΡΙΖΑ, τι σημαίνει;
    - Σημαίνει πως η νεολαία μας, μαθητές και φοιτητές (που ξεσηκώθηκαν και βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από το νεοφιλελεύθερο σύστημα των Ανδριανόπουλων) και ο ΣΥΡΙΖΑ (που στέκεται στο πλευρό αυτής της νεολαίας) "ΧΑΛΑΝΕ τη ΣΟΥΠΑ"!!! Γι' αυτό πρέπει να φύγουν από τη μέση… (αυτό δεν κάνουν άλλωστε και οι πάσης φύσεως Πρετεντέρηδες της τηλεόρασης και οι εκδότες των μεγάλων εφημερίδων το τελευταίο διάστημα σε μια προσπάθεια να αναστηλώσουν το δικομματσιμό;;;)

    Καλύτερα, λοιπόν, ένα ήσυχο ΚΚΕ που γαυγίζει καμιά φορά για τα "μάτια του κόσμου" αλλά στηρίζει αποφασιστικά και σταθερά το σάπιο σύστημα, παρά ένας επαναστατικός ΣΥΡΙΖΑ που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και μια νεολαία αποφασισμένη να ανατρέψει τα πάντα, να γκρεμίσει τα παλάτια των ΝουΔουΠΑΣΟΚων και των τεμπελχανάδων Ανδριανόπουλων, που δεν άφησαν τίποτα όρθιο στη χώρα μας!

    -- Πούσαι βρε παλιόπουστα Ανδριανόπουλε, να μας πεις τη γνώμη σου για τα Βατοπαίδια, τα Ομόλογα, τη Ζήμενς, τη Ζαχοπουλειάδα, τους κουμπάρους και όλα τα σόγια της φάρας σας, καρακαριόληδες του κερατά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Νατος πάλι ο Ανδρέας (ολα τα ξέρω όλα τα σφάζω και sms και vista)
    και ρωτάει (ταχατες ?)
    "
    Γιατί οι εισαγγελικές αρχές δεν χρησιμοποιούν τις διαθέσιμες δεκάδες φωτογραφίες και εικόνες βίντεο για τον εντοπισμό, σύλληψη και παραπομπή των αλητών με τις πέτρες, τα στυλάρια και τις βόμβες Μολότωφ;
    "

    Απλη ειναι η πάντηση Andrew γιατί
    οι μισοί κια πάνω από δάυτους είναι δικοί τους (όπως είδες στά Video που προαναφέρεις)
    Κουκούτσι μυαλλό ο Ανδρέας .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. "Ο Τόπος έχει ανάγκη από τον Ανδρέα"
    Ειμαστε καλά ?

    Ο Ανδρέας έχει ανάγκη από τον τοπο ...

    Νά τον διαφεντέβει σαν Υπουργός, και επικρατείας μαζί με τον άλλο τον ανεκδιήγητο Μάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω με τον Α.Ανδριανοπουλο.Σε ολα.Και νομιζω η πλειοψηφια ταυτιζεται με αυτες τις επισημανσεις και κατηγορω.Πρεπει να απομονωθουν οι αλητες.Το κρατος,η αστυνομια,ακομη και ο στρατος πρεπει να επαναφερουν την ταξη.Κανουν κουμαντο οι ορδες της μειοψηφιας.Δεν εχει ξανασυμβει.Παυλοπουλε ακους;Εγινες ρομπα.Δεν ειναι η πολιτικη αμφιθεατρο να λες παπαρολογιες σε φοιτητριουλες.Εδω θελει αρχηγο με πολλα κανταρια παπαρια.Οχι δημοσιοσχεσιτες τεχνοκρατες της συμφορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Η συντηρητική παράταξη στην Ελλάδα αναπτύσσεται σε δύο άξονες: τον εθνικιστικό και τον νεοφιλελεύθερο. Τα τελευταία 20 περίπου χρόνια η απόσταση μεταξύ των δύο αυτών συνιστωσών της δεξιάς έμοιαζε να μεγαλώνει διαρκώς.

    Ο νεοφιλελεύθερος-κοσμοπολιτανισμός μάλιστα, ενισχυμένος ιδεολογικά και πολιτικά από τις επιτυχίες της παγκοσμιοποίησης κατά την μετα-νεωτερικότητα, εμφανιζόταν να ασφυκτιά στο στενό πλαίσιο αναφοράς της παραδοσιακής δεξιάς και να αναζητεί οντολογικά και πολιτικά να εκφράσει σύγχρονες ομάδες συμφερόντων, δομώντας διακριτή ταυτότητα και υπερασπιζόμενος ένα μοντέρνο (φαινομενικά προοδευτικό) προφίλ.

    Όλα πήγαιναν καλά και το κλίμα έμοιαζε θετικό για την εκσυγχρονιστική δεξιά μέχρι τη στιγμή κατά την οποία η διεθνής οικονομική αποσταθεροποίηση και η έκρηξη από την λανθάνουσα κοινωνική κρίση στην Ελλάδα , επέφερε μία νέα κρίση ταυτότητας στο χώρο και έγινε αιτία να αποκαλυφθούν τα βαθύτατα συντηρητικά γονίδια του, τα οποία συνθέτουν τον πυρήνα μιας αντιδημοκρατικής κουλτούρας, η οποία, όμως, ως στερεοτυπική μορφή φαίνεται να ομνύει στους δημοκρατικούς θεσμούς.

    Την εξέλιξη αυτή θα μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει, αναλύοντας τα άρθρα και τις κυρίαρχες προσεγγίσεις που φιλοξενούνται και προβάλλονται από την «Καθημερινή» και το «Βήμα».
    Κοινός τόπος αυτής της αρθρογραφίας είναι ότι δεν είναι το σύστημα ή μόνον το σύστημα η αιτία που προκαλεί την κοινωνική κρίση, αλλά και η διάχυτη κουλτούρα των Ελλήνων, οι οποίοι αδυνατούν να εκσυγχρονιστούν και να εκτιμήσουν το συλλογικό συμφέρον.

    Η προσέγγιση αυτή δεν σοκάρει κανέναν, εμφανίζεται μάλιστα και ως λογικοφανής, σε όσους δεν έχουν εμπειρία στη σοβαρή μελέτη των κοινωνικών φαινομένων. Ασφαλώς, η υπόθεση αυτή, η οποία εκφράζεται και με τη βούλα «επωνύμων» επιστημόνων – συνήθως ασχέτων με την πολιτική και κοινωνική θεωρεία – ενισχύεται από την «κοινή λογική» των τηλεανθρώπων, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία υποστηρίζουν με άνεση ότι «οι λαοί πάντοτε έχουν την ηγεσία που τους αξίζει».
    Η άποψη αυτή φιλοδοξεί, μάλιστα, να εμφανίζεται ως ώριμη και δίκαιη κοινωνική προσέγγιση, αντιβαίνουσα στον διάχυτο λαϊκισμό των ημερών μας, ο οποίος, όπως υποστηρίζουν, τροφοδοτείται από την ρητορεία της αριστεράς. Με άλλα λόγια, σήμερα για να μην είναι κανείς λαϊκιστής θα πρέπει να υποθέσει ότι αιτία της κοινωνικής κρίσης είναι ο πονηρός, επιτήδειος, αναξιόπιστος, ατομιστής, χυδαία συμφεροντολόγος και ρέπων προς την ανομία και την παρανομία, Έλληνας. Αυτό, με δυο λόγια, λένε στους Έλληνες πολίτες οι νεοφιλελεύθεροι – νεοσυντηρητικοί, διεκδικώντας, μάλιστα, και τον τίτλο του ψύχραιμου αναλυτή.

    Δυστυχώς, όμως γι’ αυτούς, η προσέγγισή τους είναι υπερβολικά ρηχή, εξαιρετικά διασκεδαστική και επικίνδυνα επιπόλαιη, υπηρετώντας, μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις, ανέντιμες πολιτικές σκοπιμότητες.

    Δεκάδες σοβαρότατες έρευνες μεγάλης κλίμακας στις ΗΠΑ, τη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική Ασία επαληθεύουν τη θεώρηση Γκράμσι και την ανάλυση του Αλτουσέρ ως προς την σχέση ομάδων συμφερόντων με την εμπεδωμένη κουλτούρα σε μία δεδομένη κοινωνία.

    Όσο γίνεται πιο απλά, πρέπει να κατανοήσουμε ότι οι κυρίαρχες ομάδες συμφερόντων, μέσω του ελέγχου της εξουσίας, ασκούν πολιτικές και εκφράζουν συμπεριφορές και στάσεις, οι οποίες επιδρούν καθοριστικά στην κατασκευή των ταυτοτήτων των ιδιαίτερων κοινωνικών ομάδων. Οι τελευταίες επηρεάζουν σημαντικά, κάποιες φορές μάλιστα καθοριστικά (πολιτικό κόστος), τη διάρθρωση των κυρίαρχων ομάδων συμφερόντων και εν τέλει, σε συνάρτηση με το διεθνές περιβάλλον, το νόημα του εθνικού συμφέροντος.
    Στο πλαίσιο αυτό, η πολιτική κουλτούρα που χαρακτηρίζει κάθε ιδιαίτερο φορέα άσκησης πολιτικής εξουσίας ή απλώς διαμόρφωσης πολιτικής συνείδησης, επηρεάζει σημαντικά τόσο την ταυτότητα των ομάδων συμφερόντων όσο και τη διάχυτη κουλτούρα στην κοινωνία.

    Εάν, καληώρα όπως στην Ελλάδα, το πολιτικό σύστημα καλλιεργεί πελατειακές σχέσεις, ανατροφοδοτεί τη διαφθορά με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία, «διδάσκει» θράσος, αμετροέπεια, κυνισμό και ανευθυνότητα, διαχέει το μήνυμα ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και ότι οι δημοκρατικοί θεσμοί είναι καλοί μόνο στο βαθμό που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ομάδες συμφερόντων, τότε ποια ακριβώς αντίδραση (ανάδραση) θα περίμενε κάποιος από την κοινωνία στο σύνολό της;
    Όταν, μάλιστα, η διαφθορά, η πατρωνία και η ανομία – μέσω της πολυνομίας – οι οποίες αποτέλεσαν τη βάση ανάπτυξης του δικομματισμού μετά την μεταπολίτευση, συνεχίζουν εμφατικά να προκαλούν σκάνδαλα μέχρι εξευτελισμού του πολιτικού συστήματος, πώς θα περίμενε κανείς να δομηθεί σε άλλο πλαίσιο η κοινωνική ταυτότητα του Έλληνα;

    Μα, θα μου πείτε, αν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ήταν «άλλη ράτσα», αγνοί, νομοταγείς και αλτρουιστές, δεν θα έμπαιναν στο «κόλπο» του καθεστώτος και δεν θα ανέχονταν τις πολιτικές οικογένειες και τους νταβάδες που τους έκατσαν στο σβέρκο. Και θα είχατε ασφαλώς δίκιο εάν δεν γνωρίζατε πώς δομούνται οι κοινωνίες και οι συλλογικές ταυτότητες, ή αν επιθυμούσατε να δικαιολογήσετε τη χυδαιότητα του καθεστώτος, οργανικό στοιχείο του οποίου είστε πιθανότατα κι εσείς, ή, τέλος, αν οραματίζεστε ένα νέο «γυψάρισμα» του ελληνικού λαού, ώστε να «στρώσει», αποκτώντας δια του τριπτύχου «πατρίς – θρησκεία – οικογένεια», ξεχασμένες αρετές, λησμονημένες συλλογικότητες και μυθοποιημένες αξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  83. "ΜΗΔΕΝ + ΜΗΔΕΝ = 14"

    12 Ανδριανόπουλοι = μια πορτοκαλάδα.

    Της ψωλής του τον χαβά το βλήμα.
    Πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ο Κος Ανδριανόπουλος,είναι σωστός
    και άξιος πολιτικός.¨Αν, τώρα,υπάρ-
    χουν μερικά μηρυκαστικά ανθρωπάκια,
    δίδοντας σημασία στο κόμμα και όχι
    στο συμφέρον της Δημοκρατίας,τους προτρέπω να προσπαθήσουν ίνα αποκ-
    τήσουν ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝ.
    Γιατί,
    οι καλοθελητές , προσπαθούν να
    εκμεταλλευθούν την συγκυρία του
    δυστυχήματος και ψάχνουν για
    ενόχους στη......Δεξιά.
    Φαίνεται, οτι στην Ελλάδα έχουν χάσει το μέτρο της άλήθειας και
    ώς εκ τούτου παραβλέπεται το
    αίτιον και... στρουθογκαμηλίζουν.
    Αλήθεια,πόσο επιπόλαιοι είναι!!!
    Και σ΄αυτό ,ακριβώς, οι μακελλά-
    ρηδες τις αναρχίας ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ,στην
    επιπολαιότητα,στην άγννοια.
    ΑΝ θέλετε να βρείτε τους ΑΙΤΙΟΥΣ
    πιάστε αυτά τα Αλεκοειδή αντιεξουσιαστικά φαινόμενα
    και χώστετους στήν φυλακή.
    -------- -------
    Η δημοκρατία μας δεν τους
    αντέχει πια . Έλεος.Η υπομονή έχει
    και όρια. ΑΣ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
    ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ
    ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ.Που τώρα εκμεταλλευόμενοι τον θάνατό του, κάνουν πολιτική πάνω στο άψυχο σώμα του και ας σταματήσουν τα αναρχικά τους μαυλίσματα και να
    γυρίσουν σελίδα συμπράττοντας
    με την Δημοκρατικήν Ελλάδα για
    πρόοδο και ευημερία.
    Τι φταίω, εγώ, ο καταστηματάρχης,
    που με κόπο, κάθε ημέρα, προσπαθώ
    να βγάλω το μεροκάματο ,να πληρώσω
    το προσωπικό, τούς φόρους μου, το
    ενοίκιό μου και να έρχεται . ο
    κάθε μαστουριάρης της αναρχίας
    και να μου σπάει το κατάστημα
    και να με βγάνει στο δρόμο για
    να κάνει πολιτική ο Γιωργος ,
    οι Αλέκηδες και η Αλέκα?
    Τελικά ,για να ησυχάσει αυτός ο τόπος,ψηφίστε ΑΡΣΙΝ του ΑΣΥΛΟΥ
    και βάλτε την σκατόφατσα Αλέκα
    στήν φυλακἠ και ρίξτε στα βόρβορα
    τα Αλέκάκια .Και ας θυμηθεί,οΑλα-
    βάνος, στο Βέλγιο , που τον έχωσαν στη στενή πως τσίριζε . Τον τσίπρα, ,λόγω βλακείας,δώστε του μια πίπα με αρκετό υλικό μαύρης καννάβεως,
    μαζύ με τήν κόρη του Δραγατσάκη,
    για να τον τροφοδοτεί ναρκωτικά.
    Ως αναφορά για το παιδί [παιντί]τον
    George, άφες αυτόν, είναι άσχετος,
    τον χρειάζονται... στο Αμέρικα,
    για να λύσουν τα προβλήματα, των σκοπίων και της Κύπρου.Μην ξεχνάτε
    ότι ,επι ημερών του υπεγράφθη η
    ελεύθερη πτήση,υπεράνω του Αιγαίου,
    τών ...απέναντι. κ.ά πολλά.


    Κρονίδης
    20-2-2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Επιτέλους μια λογική φωνή σ αυτόν τόπο!
    Τα ειλικρινη μου συγχαρητήρια.
    Αλλά κ.Ανδριανόπουλε πείτε και καμμιά υπερβολή, κανά ψεμματάκι παραπάνω. Τί, μόνο αυτό για τον αστυνομικό και τους ροκάδες;
    Έτσι θα πάρουμε με το μέρος μας τους πολίτες;
    Εδώ οι άλλοι βγάζουν κάτι φωτογραφίες και βίντεο με κάτι τύπους με full face κουκούλες και λοστούς στα χέρια, να κάθονται μαζί με αστυνομικούς και να μιλάνε (παίζει άσχημα να είναι photoshop, οπότε μιλάμε για μεγάλη προβοκάτσια). Ευτυχώς αυτά παίζουν μόνο στο ίντερνετ, αλλά τη βάρεσε και σ εκείνον το Λαζόπουλο (να μην τ ανοιξω) και έπαιξε και βίντεο με παρόμοια σκηνή. Ευτυχώς που έχει απομείνει λίγη σοβαρότητα στα ΜΜΕ και δεν έδειξαν τίποτα τέτοιο στις ειδήσεις. Μετά μπορεί να σκεφτόταν ο λαουτζίκος ότι τα μαγαζάκια του κοσμάκη τα σπάνε άνθρωποι της ασφάλειας και καλά για να στρέψουν την κοινή γνώμη κατά των διαδηλώσεων!
    Αχαχαχα, γελάω και μόνο που το λεω! Θεέ μου, τι άλλο αλήθεια θα ακούσουμε σε αυτόν τον τόπο;
    Ειλικρίνα δεν ξέρω τί να πω. Απορώ πώς θα γίνει να υπερισχύσει επιτέλους η φωνή της λογικής. Δυστυχώς αποδεικνύεται ξανά ότι οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι. Τί να πω; Το μόνο που μας σώζει είναι τελικά να αποδειχθούν έξυπνοι, μπας και μας απομείνει καμμιά ελπίδα…

    Ακροδεξιός με φιλοΚουκουεκτζίδικα αισθήματα αυτές τις μέρες (ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αδριανόπουλε, όσο και να χτυπιέσαι, φραπές δεν γίνεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. τι λεει παλι ο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορει να μας πει αν ποτε δουλεψε παραγωγικα; και βγαινει λεει παπαριες καθεται σε ενα γραφειο και γραφει αυτα που γραφει εξυπηρετοντας καποιους μια ζωη μεσα στο χρημα τι ξερει αυτος απο πεινα φτωχεια καιδουλεια; αϊσιχτιρ καθικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ρε ανώνυμε 4.29 μμ δεν κατεβαίνει στις εκλογές γιατί σε έχει χ...ένο!! Και καλά κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ο Ανδριανόπουλος, και πολλοί άλλοι σαν και αυτόν, αποτυχημένοι πολιτικάντηδες-γυρολόγοι ανακάλυψαν στα blogs την ελπίδα να επανακάμψουν στο προσκήνιο, έστω και προκαλώντας αρνητικά σχόλια (παλιά συνταγη που λέει οτι δεν έχει σημασία αν σε κριτικάρουν θετικά ή αρνητικά, αρκεί να μιλάνε για σένα).

    Ο μόνος τρόπος που ο Ανδριανόπουλος και οι όμοιοί του μπορούν να νοιώσουν (ξανά) το φτύσιμο στο πρόσωπό τους είναι Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΕΙ.
    Α Π Λ Α Α Γ Ν Ο Η Σ Τ Ε Τ Ο Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ανδριανόπουλε αισθάνομαι τυχερός που σαν Ελληνας απαλλάχτηκα από κάτι αθλίους σαν τα μούτρα σου, φυσικά και δε διάβασα το πόνημα σου, ίδιες νεοφιλελεύθερες βλακείες όπως και όλα τα άλλα, Άθλιε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Αγαπητέ LAGO,

    Αν διαβάσεις τις ιστοσελίδες του Ανδριανόπουλου (www.andrianopoulos.gr) θα διαπιστώσεις πως έχει μιλήσει για όλα στα οποία αναφέρεσαι... Οσοι δε τον βρίζετε και επιχειρείτε να τον απαξιώσετε είναι φανερό από τις αντιδράσεις σας πως οι απόψεις του χτύπησαν ακριβώς στον στόχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Μπράβο κύριε πρώην υπουργέ της κυβέρνησης που ξεπούλησε τη μισή χώρα τη δεκαετία του 90.Πολύ ωραία και επιφανειακά αναλύετε τα ζητήματα της επικαιρότητας, αλλά όταν είχατε την εξουσία δυστυχώς η κοινωνία δεν παρατήρησε την αυστηρή εφαρμογή των νόμων που επικαλείστε!Αντιθέτως τα οικονομικά σκάνδαλα(ΑΓΕΤ) έβλεπαν το φως της δημοσιότητας το ένα μετά το άλλο.Τότε δεν παρατηρήθηκε η αυξημένη ευαισθησία που σας διακρίνει(όπως αυτή προκύπτει από το κείμενο σας). Για το λόγο αυτό θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να να μην μας απασχολείται με τις φιλελεύθερες ανοησίες σας, που από ότι φαίνεται οδηγούν το πολυαγαπημένο σας πολιτικοοικονομικό σύστημα στον αφανισμό λόγω του ανεγκέφαλου πυρήνα των ατόμων που το διοικούν παγκοσμίως. Στο δια ταύτα τώρα,θεωρείται λοιπόν ότι οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν τα τελευταία είκοσι χρόνια από τις δυο γνώστες κομματικές φατρίες διεφθαρμένων μιζαδόρων δεν είναι εχθροί των νέων ανθρώπων?Θεωρείται λοιπόν ότι ο στρατός των overqualified ανέργων(όπως τους αποκαλούν οι καθώς πρέπει επιχειρήσεις)είναι ένα γεγονός που προκάλεσε στα πολλά χρόνια εξουσίας της η αριστερά? δε χρειάζεται να μιλήσω περαιτέρω για το ζήτημα.Κάθε νοήμων άνθρωπος γελάει με τη θέση σας αυτή. Μιλάτε για μπλοκάρισμα των όποιων προσπαθειών εκσυχρονισμού και ανασύνταξης της παιδείας από τους αριστερούς συντηρητές.Μα κ Ανδριανόπουλε το 10% του ελληνικού κοινοβουλίου έχει τέτοια δύναμη?Θεωρείται επικοινωνιακή αργκό τη γενιά των 700ευρω? Μα εξηγήστε μας πως κάθε φορά σε διάφορες συνεντεύξεις που κατά καιρούς πέρασα ο μισθός που δινόταν ήταν 700ευρω?και όταν δε ανέφερα για Msc και PhD μόνο που δε γέλασαν οι άνθρωποι που έκαναν την επιλογή!Εγώ αναρωτιέμαι πάλι ποια θα ήταν η στάση των καθηγητών πανεπιστημίου αν απολυόταν όλοι τους για συστηματική απαξίωση του δημοσίου πανεπιστημίου? Κ Ανδριανόπουλε η αλήθεια έχει πολλές πλευρές και δεν αποτελεί μονοδιάστατο μέγεθος όπως εσείς θέλετε να την αντιλαμβάνεστε.

    ΥΓ. Κοινωνία των πολιτών δεν αποτελεί η ελεύθερη αγορά,η ελεύθερη αγορά αποτελεί κοινωνία των πολυεθνικών. (που προσβλέπει στην κρατική βοήθεια για να μην βουλιάξει όπως προσφάτως διαπιστώσαμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ο εξευτελισμενος προεδρος του πασοκ

    Ποιος κυβερναει το Πασοκ ο Γιωργος ή η "καθε κυρία" π.χ. Δαμανακη??

    Η Δαμανακη Μαρια εχει καταξεφτιλησει τον Γιωργο και την ΄Αντα Παπανρέου πισω απο την πλατη τους. Εχουν παρει επτα καταγγελιες για το γεγονος και κανουν τους "ανηξερους"

    Ο Νικος Παπανδρεου για τον εξεφτελισμο του Γιωργου απο τη Δαμανακη τι κανει??
    Γιωργο διωξε τον Τατουλη του Πασοκ που λεγεται Δαμανακη!!


    Ξεφτιλισμενο Προεδρο Πασοκ δεν μπορει να γινει Πρωθυπουργο!!

    Η Δαμανακη σε εκβιαζει?? Σε εχει στο "βρακι της"?
    Η καταστροφη σου ετοιμαζεται!!!

    Πασοκτζηδες

    21 Δεκέμβριος 2008 1:27 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ανδριανοπουλε, δεν θα βρεις όμως ούτε μία "δημοκρατική" εφημερίδα να δημοσιεύσει το κείμενό σου, προτιμάνε να δημοσιεύουν την αρλουμπολογία των αγράμματων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. τι εγινε αντρικο
    τελειωσαν τα ρουβλια του πουτιν και ξαναψαχνεσε με τα οικαδε
    τι τρεχει παλι με σενα ρε λυκορνιο, αεικινητος και αειγραφος χαρτογιακας του σεντσ
    παλι στο φασουλι ξεπεσες
    εσυ ρε με τα μεγαλα κολπα
    μεγαλε συμβουλε πουτινιαρη
    παλι για το παντεσπανατο μεροκοματο ,βριζεις κοσμο,αποκαλεις αλητες πιτσιρικαρια που ουτε στη τριχα τους δεν φτανεις
    κομπλεξικε και γαρφικε καραγκιοζη
    αγραμματε απατεωνα
    ανιστορητε
    ποιος νομιζεις οτι σε παιρνει στα σοβαρα
    ακομα και αυτοι που σε επεφημουνε ,σε βριζουν
    και ολα αυτα για το γαμωμενροκαματο
    για δε πας ρε στον καρατζαφυρερ να σε κανει βολευτη
    λιγουρη
    αχρειε τυπε
    ουτε για γελιαδεν κανεις πια
    καποτε ειχες και μια αξια σαν παλιατσος της πολιτικης , τωρα απεμεινες ενας θλιβεροςκαι μονος φτωχο αγραμματος και ανερματιστος ρητορακος του σκατου
    ενς κομπλεξικος ανθρωπακος που γραφεις , μπας και κανας ασχοληθει μαζι σου ,σε μπινελικωσει και στανιαρεις
    οχι ρε
    δεν θα σε μπινελικωσει κανεις ξανα και ξερεις γιατι ?

    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ανδριανοπουλε, δεν θα βρεις όμως ούτε μία "δημοκρατική" εφημερίδα να δημοσιεύσει το κείμενό σου, προτιμάνε να δημοσιεύουν την αρλουμπολογία των αγράμματων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Σιγά μη σκίσεις κανένα καλσόν.
    "Γιατί οι εισαγγελικές αρχές δεν χρησιμοποιούν τις διαθέσιμες δεκάδες φωτογραφίες και εικόνες βίντεο για τον εντοπισμό, σύλληψη και παραπομπή των αλητών με τις πέτρες, τα στυλάρια και τις βόμβες Μολότωφ;"
    Κυκλοφορούν και κάτι άλλα βιντεάκια με κουκουλοφόρους και μπάτσους να τα λένε σαν καλές φίλες. Έχεις καμιά πρόταση για το τι πρέπει να κάνει η δικαιοσύνη με τα βιντεάκια αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ανδριανοπουλε, δεν θα βρεις όμως ούτε μία "δημοκρατική" εφημερίδα να δημοσιεύσει το κείμενό σου, προτιμάνε να δημοσιεύουν την αρλουμπολογία των αγράμματων...

    21 Δεκέμβριος 2008 3:14 μμ
    ---

    Εδώ έστειλα χθες απάντηση σ' αυτό εδώ το Blog και ΔΕΝ μπήκε. Ούτε μπήκε σε κάποια άλλη ανάρτηση, που προσπάθησα να την κολλήσω!
    Μήπως το blog ανήκει σ' αυτόν το ξεφτίλα, τον άνεργο πολιτικάντη της πλάκας; Μήπως ο ίδιος ο Ανδριανόπουλος ελέγχει το PRESS-grqqqq

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Κύριε Ανδριανόπουλε
    Καλή η εφαρμογη των νόμων ... και γιατι να μην γινει... αλλα για ποιους?
    Αν ειναι να γινει μονο για τους κουκουλοφορους των εγαρχείων δεν κανουμε τίποτα.
    Μήπως θα έπρεπε α αρχίσουμε με τους διαφορους κουκουλοφορους των διαφορων βατοπαιδίων που καθε λιγο και λιγακι ξεφτρωνουν σαν μανιταρια....
    Συμφωνω οτι υπαρχουν οι εκ του ασφαλους επαναστατες στην θαλπωρη ενος καθως πρεπει οικογενειακου περιβαλλοντος αλλα υπαρχουν και αλλοι πολλοι "επανασταες" στην θαλπωρη της ανπυρπαρκης πολιτικης ευθυνης που ειναι βαρεια πολυ βαρεια αμαρτία να μεταραπει σε ποινικη.
    Ξερετε τον επιδεξιο σχεδιασμο του νόμου περί ευθυνης των υπουργων.....
    Βάσει αυτου του νόμου οι υπουργοί είναι πιό αλόβητοι απο τους διάφορους κουκουλοφορυς
    Οταν αρνουνται οι υπουργοι την ευθυνη τους θα την αναλύψουν στα διαφορα εξαρχεια?
    Μην εχουμε παραλογες αξιώσεις και καλό είναι να βλέπετε γυρω γυρω και οχι σε μια κατευθυνση ... τουλαχιστον ετσι σαν θυμομουνα παλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Τί να μας και συ ρε νεοφιλελεύθερε βλάκα τσάτσε ξεπουλημένε ξεφτίλα?
    Αλήθεια, σε ποιό κόμμα είπαμε ότι είσαι φέτος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΑΠΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ!!!

    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ!!

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ!!!

    ΗΔΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΑ ΗΡΕΜΗΣΑΝΕ!!!
    ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. εάν είναι να κρατήσουμε κάτι από τον εμετό του ανδριανόπουλου είναι τα μπρ'αβο και τα ζήτω στο τιμημένο κκε.ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ πράκτορα της ιντέλιτζενσ σέρβισ κατά τον ζαχαριάδη,μέσα στιν τάφο του.Αυτή είναι η κατάντια ενός κάποτε αριστερού κόμματος που κάποτε ήταν με τους εργαζόμενους αλλά τώρα έχει περάσει στην πλευρά της νδ και του λαοσ του καρατζαφύρερ,Μπράβο σύντροφοι του κκε που σας δίνει συγχαρητήρια ο πλέυρης του λαος και που σας χειροκροτάνε οι βουλευτές της νδ στη βουλή.Αυτή είναι η κατάντια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. όλα μπορώ να τα καταλάβω . ακόμη και σ΄αυτά που μονομερώς σχολιάζεις . την πλευρά των νέων και όχι μεγάλων καθοδηγητών τους. Εκείνο που δεν μπόρεσα να καταλάβω τι ανάγκη είχες την έδρα στη βουλή με το ΠΑΣΟΚ ? δεν έχεις καταλάβει ότι η ηγετική ομάδα του έχει διαμορφώσει τις συνθήκες για όσα ζούμε σήμερα? δεν έχεις καταλάβει ότι τα επεισόδια είναι ο εκβιασμός του πεντακομματικού καθεστώτος στην Ευρώπη για να μη ληφθούν τα μέτρα που επιβάλλει η Ο.Ν.Ε. ? πως ξαφνικά νοιάστηκαν οι Δανοί για τον Αλέξη ? αυτή είναι η προειδοποίηση στην Ευρώπη. Μπορούμε να βάλουμε φωτιά απ'ο την πορτογαλία μέχρι την φινλανδία και την Τουρκία . Τόποιασες Ανδρέα? Ελπίζω να κάνεις τον κόπο να διαβάζεις τα σχόλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΣΠΑΣΤΕΤΑ ΟΛΑ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ανδριανόπουλε μακάρι να ήσουν μπαχαλάκιας και να έσπαγες βιτρίνες. Θα ήσουν λιγότερο επικίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. νεοφιλελεύθεροι και χουντικοί το ίδιο μαγαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Αντε ρε.Πολυ εξυπνος εισαι εσυ τσακαλακι!!!!!!!!!!
    Τα βρηκατε ολα με μια ψιλοαναλυση του WC.
    Το νου σας!!!!!!!!
    Δεν ειναι απλα τα πραγματα.Ο καθενας με τον ρολο του.
    Και ο Φραππε σκοτωνει αν τον πεταξεις με δυναμη στο κεφαλι ενος ηλιθιου.
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Αυτό που πραγματικά απολαμβάνω, όταν βλέπω αναρτημένα κείμενα του Ανδριανόπουλου, είναι η λυσσαλέα αντίδραση των κομπλεξικών μορμολύκειων της αριστεράς, που υλακτούν χωρίς να δίνουν ΚΑΜΙΑ ουσιαστική απάντηση στις ευστοχότατες επισημάνσεις του. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Ανδρέας, τους ΠΟΝΑΕΙ βασανιστικά! Το μόνο που ξέρουν να κάνουν, είναι να καταφεύγουν σε ύβρεις. Άλλωστε η συκοφαντία είναι εξαιρετικά προσφιλής σε αυτούς που πάσχουν από έλλειψη επιχειρημάτων. Θλιβερά ανθρωπάκια, που προσπαθούν να κρύψουν τον κομπλεξικό τους ψυχισμό, πίσω από δήθεν "προοδευτικές" ιδεολογίες, αρνούμενοι πεισματικά να παραδεχθουν ότι Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ κωλοϊδεολογία του "σοσιαλισμού" (ό,τι πιο αποκρουστικό, ελεεινό και διεστραμμένο έχει εφεύρει ο ανθρώπινος νους σε μορφή ιδεολογίας), κατέληξε στη χαβούζα της Ιστορίας και ΔΕΝ πρόκειται να αναστηθεί, όσο και αν το επιθυμούν στα πιο υγρά τους όνειρα.
    Για άλλη μια φορά εύγε στον Ανδριανόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση