GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι "μπάτσοι"...

. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ http://www.resaltomag.gr . Του Μίκη Θεοδωράκη . Όταν πρόκειται για εθνικούς, κοινωνικούς ή ιδ...

.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
http://www.resaltomag.gr
.
Του Μίκη Θεοδωράκη
.
Όταν πρόκειται για εθνικούς, κοινωνικούς ή ιδεολογικούς αγώνες, το μίσος είναι αναπόφευκτο, γεννιέται αυθόρμητα. Θα πρέπει όμως τουλάχιστον να κατευθύνεται προς τη σωστή κατεύθυνση.
Σήμερα παρατηρώ ότι το μίσος των μαθητών ακολουθεί ένα μονόδρομο με στόχο τους αστυνομικούς, γεγονός που κατά τη γνώμη μου τους αποπροσανατολίζει στην αναζήτηση των αληθινών συνθηκών που τους οδήγησαν στη σημερινή θέση τους μέσα στο σχολείο και μέσα στην κοινωνία. Ενώ θα πρέπει να βρουν τα αληθινά αίτια και να αποκαλύψουν τους αληθινούς ενόχους και τους πραγματικούς λόγους για όσα γίνονται γύρω τους και γενικώτερα γύρω μας, στη χώρα μας και στην οικουμένη. Έτσι μοιάζει σαν κάποιοι να τους έβαλαν παρωπίδες, ώστε η οργή τους να διοχευτευθεί σε μια ομάδα συνανθρώπων μας, τους αστυνομικούς, που όταν δεν λειτουργούν σωστά, είναι απλά πιόνια του Συστήματος, που ΑΥΤΟ είναι υπόλογο για όλα, δηλαδή για την Παιδεία αλλά και για κάθε τι που αφορά τη λειτουργία της κοινωνίας, του κράτους και των υπηρεσιών του.
Και αναφέρω εδώ το παράδειγμα της γενιάς του 1-1-4 που όσον αφορά την Παιδεία έθεσε ως στόχο το 15% του Κρατικού Προϋπολογισμού. Είδαν δηλαδή οι νέοι της εποχής εκείνης την βασική αιτία για τα χάλια της Παιδείας μας, δηλαδή το οικονομικό.
Από κει και πέρα παρʼ ό,τι τότε η ελληνική αστυνομία είχε μια καθαρά φασιστική νοοτροπία και οι εκδηλώσεις βίας σε σύγκριση με το σήμερα ήταν εκατό φορές πιο πολλές και σοβαρές από πλευράς μαζικότητας και βιαιότητας (τα νοσοκομεία ήταν γεμάτα από νέους τραυματισμένους από την αστυνομική βία της εποχής), οι πρωτοπόροι νέοι εκείνης της εποχής, βασικά φοιτητές, μπορούσαν να δουν ελεύθερα, σφαιρικά και σε βάθος. Έτσι με το 1-1-4 έθεταν ως πρώτο καθήκον τους την υπεράσπιση του Συντάγματος, δηλαδή της ελευθερίας, της δημοκρατίας και των ατομικών δικαιωμάτων. Χτυπούσαν στην καρδιά της την αντιδραστική εξουσία (θρόνο, αστυνομοκρατία, Αμερικανοκρατία). Πάλευαν για την Κύπρο και αγωνίζονταν μαζικά για την Ειρήνη. Είχαν δηλαδή μπροστά τους ανοιχτούς ορίζοντες για ό,τι πραγματικά συνέβαινε στην χώρα τους αλλά και πέρα από τη χώρα τους. Ήταν άτομα ολοκληρωμένα και ελεύθερα, αν και τότε υπήρχαν όπως και σήμερα πονηρά «κέντρα» που προσπαθούσαν να περιορίσουν την οργή τους και να την διοχετεύσουν μόνο σε ένα λούκι, για τις δικές τους επιδιώξεις. Με μια λέξη να τους αποπροσανατολίσουν, όπως γίνεται τώρα.
Και για να πάω και πιο πέρα, εμείς οι νέοι της Εθνικής Αντίστασης και του Εμφυλίου, όπου οι χωροφύλακες και η αστυνομία ήταν απέναντί μας με όπλα που ξερνούσαν ομαδικό θάνατο, είχαμε την ψυχική και πνευματική δύναμη να βλέπουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις αυτοί που σήμερα αποκαλούνται περιφρονητικά «μπάτσοι» ήταν παιδιά σαν κι εμάς παρασυρμένα από τη θύελλα των γεγονότων να κάνουν πράξεις που δεν ήθελαν. Δεν γενικεύαμε. Αντίθετα μπορούσαμε ακόμα και μέσα στις πιο κρίσιμες για μας συνθήκες να δούμε ότι δεν είναι το ίδιο όλοι και ότι ο πραγματικός ένοχος ήταν η Εξουσία, που είχε κατορθώσει να μας τυλίξει στα δίχτυα της, που έσταζαν αίμα και μίσος αδελφού προς αδελφό. Και πολλοί είχαν τότε ακόμα τη δύναμη να φωνάζουν μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα πριν σκοτωθούν «Αδέρφια, πεθαίνουμε και για τη δική σας ευτυχία».
Αναγκάστηκα να γράψω αυτό το σημείωμα με αφορμή κάποια εκπομπή με αγόρια και κορίτσια 15-16 ετών, που μιλούσαν στο ίδιο ακριβώς μοτίβο, λες και κάποια αόρατη δύναμη να είχε κατευθύνει την οργή, το μίσος και την σκέψη τους μόνο προς ένα στόχο. Και μάλιστα σε μια εποχή πολύπλοκη, όπου ο κόσμος έχει μικρύνει και το έξω μπερδεύεται με το μέσα και γίνονται όλα ένα κουβάρι. Πώς θα φτάσουμε έτσι στην ΑΙΤΙΑ του Κακού; Και πώς, αν δεν γνωρίζουμε τις πραγματικές αιτίες της κρίσης, θα μπορέσουμε να βρούμε τις λύσεις που πρέπει;
Και για να γυρίσω στα τελευταία γεγονότα, ο βίαιος θάνατος ενός παιδιού αποτελεί μια μεγάλη τραγωδία. Πρώτα για τη μάνα του, τον πατέρα του, τα αδέλφια του αλλά και για όλους τους νέους και τις νέες, για όλους εμάς, για όλη την κοινωνία. Ο θύτης είναι ένας αστυνομικός. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι σημερινοί αστυνομικοί είναι θύτες. Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν είναι αληθινό αλλά είναι και άδικο. Και μιλάει κάποιος που γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει αστυνομία.
Γιʼ αυτό θα πρέπει να αποφεύγουμε τις γενικεύσεις, γιατί έτσι οδηγούμε τους νέους σε λάθος δρόμο. Τους κρύβουμε το δάσος της πραγματικότητας με το δέντρο μιας εικονικής πραγματικότητας.
Θα ήθελα να μπορούσα να απευθυνθώ στους σημερινούς νέους και να τους πω: Κλείστε τα αυτιά σας στις γλοιώδεις κολακείες όσων προσπαθούν ουσιαστικά να εκτονώσουν την οργή και την ενέργειά σας σε ψεύτικους στόχους απομακρύνοντάς σας από τους πραγματικούς. «Αυτούς» εξυπηρετεί να τρώμε τις σάρκες μας στρεφόμενοι ο ένας κατά του άλλου. Ο στόχος όμως δεν είναι βέβαια αυτός που έχει το μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και βγάζει από αυτό το ψωμί του, τα φάρμακά του, τη μόρφωση του παιδιού του, όπως οι δικοί σας γονείς. Στα Ιουλιανά, μια από τις πιο ταραγμένες εποχές της ιστορίας μας, η νεολαία κατέβαινε κατά δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους και ποτέ δεν είχαμε την παραμικρή καταστροφή, αν και θρηνούσαμε δύο νεκρούς, τον Λαμπράκη και τον Πέτρουλα, που σκοτώθηκαν αγωνιζόμενοι για ένα καλύτερο αύριο. Περιφρουρούσαμε τον αγώνα μας και γʼ αυτό ποτέ δεν έγινε τίποτα, δεν αφήσαμε εμείς να γίνει τίποτα που να τον αμαυρώνει.
Και συγχρόνως η γενιά αυτή δημιουργούσε. Ίσως ποτέ άλλοτε στη νεότερη ιστορία μας δεν είχαμε τόσα έργα σε όλους τους τομείς, ποίηση, λογοτεχνία, μουσική, σε όλες τις τέχνες, που έγιναν όπλο του αγώνα της νεολαίας, από ανθρώπους νέους που αγωνιζόταν και δημιουργούσαν.
ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ.
Μην τους επιτρέπετε να στιγματίζουν τον αγώνα σας. Τι θα πει «κουκούλα»; Ο πραγματικός αγωνιστής και επαναστάτης ούτε ντρέπεται ούτε φοβάται να δείξει το πρόσωπό του. Μην αφήνετε να σπιλώνουν τη μνήμη του Αλέξανδρου συνδέοντας το πρόσωπό του και το όνομά του με εικόνες φρίκης. Είναι σαν να τον σκοτώνουν για άλλη μια φορά.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΔΡΟΜΟΥΣ.
Αντισταθείτε στα εύκολα που τόσο ύπουλα βάζουν μπροστά σας προσπαθώντας να σας ξεγελάσουν ότι είναι δήθεν δικές σας επιλογές. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και προχωρήστε μπροστά.
ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ!

------------------------------

51 σχόλια

  1. Δευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2008
    Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις .


    Κύριο γνώρισμα του ΣΥΝ όλα αυτά τα χρόνια είναι ο καταγγελτικός λόγος . Οι κορώνες του κατά της διαφθοράς έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας και βρίσκουν ευήκοα ώτα , στα διάφορα διεθνή φόρα , την ΕΕ, αλλά και σε κάποια ….σκοτεινά σχεδιαστήρια.
    Αυτό που ευαγγελίζονται στον πολιτικό τους λόγο, είναι το …ήθος, η διαφάνεια, η ανιδιοτέλεια και διάφορα άλλα ιδανικά.


    Από τα έδρανα στο Κοινοβούλιο έως και στις εξέδρες των τηλε-δικαστηρίων, ο ρόλος που θέλουν να επιδείξουν είναι αυτός του «πολιτικού εισαγγελέα» ή του αντίστοιχου «τηλεοπτικού εισαγγελέα».


    Παρουσιάζονται άκαμπτοι στην υπεράσπιση του ήθους, αλλά και της συμπεριφοράς των δρώντων στον χώρο της πολιτικής.

    Άραγε ο ρόλος αυτός ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή εντάσσεται και αυτός στο μεταμοντέρνο θέατρο του παραλόγου;

    Αυτού του θεάτρου της εικονικής πραγματικότητας που ζούμε στον καιρό της … «Τηλεοπτικής Δημιοκρατίας».


    Στο φύλλο της εφημερίδας «Το Παρόν» 31/11 είχε δημοσιευτεί κάτι που αφορούσε στέλεχος του ΣΥΝ ,πρώτης προβολής από τις εξέδρες της «Τηλεοπτικής Δημιοκρατίας»,τον κ. Στρατούλη.

    Συγκεκριμένα κατηγορούσε τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό εισαγγελέα ως … «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο… δεν εκράτεις».


    Τι είχε συμβεί ; Ο κ. Δημήτρης Στρατούλης επί σειρά ετών (1995-2001) και σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσίασε η εφημερίδα, ενώ είναι υπάλληλος του ΟΤΕ εισέπραττε (ως νομικός που δεν ασκεί όμως τη δικηγορία) παρανόμως ποσά του μερίσματος από τους σχετικούς λογαριασμούς του ΔΣΑ που εξυπηρετούν στην ουσία κοινωνικούς σκοπούς.


    Όπως καταλαβαίνετε υπήρχε ένα ηθικό, πολιτικό και ποινικό θέμα για το στέλεχος του ΣΥΝ. Περίμενα λοιπόν μια αντίδραση , κάτι σαν απάντηση πριν ασχοληθώ με το θέμα και αυτό για λόγους αρχής.


    Αυτή τελικά ήρθε και δημοσιεύτηκε στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας. Απογοήτευση πλήρης ! Ο κ. Στρατούλης στην επιστολή του ομιλεί περί παντός άλλου εκτός από την «ταμπακιέρα»….

    Κατηγορεί αόρατους κύκλους που τον …. «καρφώσανε» και μας ….αποκαλύπτει ότι αποφάσισε να μην κάνει προσφυγή στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εκκαθάρισης Μητρώων ή ακόμα και στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης του ΔΣΑ που του ζητούσε την επιστροφή των παρανόμως εισπραχθέντων χρημάτων , για να ….μην αντιδικήσει με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας (.......!).


    Και επειδή απ` ότι φαίνεται το θράσος του στελέχους του ΣΥΝ είναι αναπόσπαστο στοιχείο του παρακμιακού εισαγγελικού του λόγου, αναφέρει ότι : «όχι μόνο για λόγους αρχής και αξιών της Αριστεράς, αλλά και γιατί κινούμενος ιδιαίτερα συγκρουσιακά με τις κυρίαρχες πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις, προσέχω να μη δίνω αφορμή να με προβοκάρει ο οποιοσδήποτε».


    Προσέξτε θράσος ! Έπαιρνε επί σειρά ετών χρήματα όχι από διπλοθεσία ή οποιοδήποτε άλλο λόγο , αλλά ΠΑΡΑΝΟΜΑ και μιλά περί αρχών και αξιών της Αριστεράς. Μάλλον απευθύνεται προς «ιθαγενείς» παρά σε νοήμονες πολίτες .


    Αριστερός δεν είναι ταμπέλα ,κ. Στρατούλη, που οποιοσδήποτε αυθαίρετα την κρεμά επάνω του . Αριστερός είναι στάση ζωής ! Μπορεί προσωπικά να μη συμβαδίζω με την δυσανεκτική άκαμπτη μορφή της ιδεολογίας τους, αλλά δεν είναι δυνατόν με θεατρινισμούς να μετατρέπουμε την νύχτα σε μέρα.


    Αφήστε λοιπόν τις κορώνες περί Αριστεράς γιατί αποδεικνύεται ότι .. οι «γιαλαντζί» αριστεροί είναι οι πραγματικά επικίνδυνοι . Αυτοί που κινούνται μεταξύ κυνισμού και παχυδερμισμού .


    ΥΓ. . Η παρασιώπηση της ουσίας στην «υπόθεση Στρατούλη» από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανατρέπει αυτό που ζητάει από τους άλλους.

    Αναρτήθηκε από politis-gr στις 1:15 μμ 24 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευγε Μίκη,

    Αυτή είναι μια ολοκληρωμένη άποψη, αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση, αυτός είναι ο σωστός δρόμος.

    Δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχει το ιστορικό ανάλογο της κοινωνικής και πολιτικής πρωτοπορείας.

    Εχουν σβήσει όλους τους σηματοδότες.

    Μακάρι ο λόγος σου να ανθίσει και να καρπίσει από τη νέα γενιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε χέσε μας ρε Μίκη γρανάζι της Δεξιάς του Κυρίου είσαι και εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ;


    Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις .


    Κύριο γνώρισμα του ΣΥΝ όλα αυτά τα χρόνια είναι ο καταγγελτικός λόγος . Οι κορώνες του κατά της διαφθοράς έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας και βρίσκουν ευήκοα ώτα , στα διάφορα διεθνή φόρα , την ΕΕ, αλλά και σε κάποια ….σκοτεινά σχεδιαστήρια.
    Αυτό που ευαγγελίζονται στον πολιτικό τους λόγο, είναι το …ήθος, η διαφάνεια, η ανιδιοτέλεια και διάφορα άλλα ιδανικά.


    Από τα έδρανα στο Κοινοβούλιο έως και στις εξέδρες των τηλε-δικαστηρίων, ο ρόλος που θέλουν να επιδείξουν είναι αυτός του «πολιτικού εισαγγελέα» ή του αντίστοιχου «τηλεοπτικού εισαγγελέα».


    Παρουσιάζονται άκαμπτοι στην υπεράσπιση του ήθους, αλλά και της συμπεριφοράς των δρώντων στον χώρο της πολιτικής.

    Άραγε ο ρόλος αυτός ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή εντάσσεται και αυτός στο μεταμοντέρνο θέατρο του παραλόγου;

    Αυτού του θεάτρου της εικονικής πραγματικότητας που ζούμε στον καιρό της … «Τηλεοπτικής Δημιοκρατίας».


    Στο φύλλο της εφημερίδας «Το Παρόν» 31/11 είχε δημοσιευτεί κάτι που αφορούσε στέλεχος του ΣΥΝ ,πρώτης προβολής από τις εξέδρες της «Τηλεοπτικής Δημιοκρατίας»,τον κ. Στρατούλη.

    Συγκεκριμένα κατηγορούσε τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό εισαγγελέα ως … «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο… δεν εκράτεις».


    Τι είχε συμβεί ; Ο κ. Δημήτρης Στρατούλης επί σειρά ετών (1995-2001) και σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσίασε η εφημερίδα, ενώ είναι υπάλληλος του ΟΤΕ εισέπραττε (ως νομικός που δεν ασκεί όμως τη δικηγορία) παρανόμως ποσά του μερίσματος από τους σχετικούς λογαριασμούς του ΔΣΑ που εξυπηρετούν στην ουσία κοινωνικούς σκοπούς.


    Όπως καταλαβαίνετε υπήρχε ένα ηθικό, πολιτικό και ποινικό θέμα για το στέλεχος του ΣΥΝ. Περίμενα λοιπόν μια αντίδραση , κάτι σαν απάντηση πριν ασχοληθώ με το θέμα και αυτό για λόγους αρχής.


    Αυτή τελικά ήρθε και δημοσιεύτηκε στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας. Απογοήτευση πλήρης ! Ο κ. Στρατούλης στην επιστολή του ομιλεί περί παντός άλλου εκτός από την «ταμπακιέρα»….

    Κατηγορεί αόρατους κύκλους που τον …. «καρφώσανε» και μας ….αποκαλύπτει ότι αποφάσισε να μην κάνει προσφυγή στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εκκαθάρισης Μητρώων ή ακόμα και στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης του ΔΣΑ που του ζητούσε την επιστροφή των παρανόμως εισπραχθέντων χρημάτων , για να ….μην αντιδικήσει με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας (.......!).


    Και επειδή απ` ότι φαίνεται το θράσος του στελέχους του ΣΥΝ είναι αναπόσπαστο στοιχείο του παρακμιακού εισαγγελικού του λόγου, αναφέρει ότι : «όχι μόνο για λόγους αρχής και αξιών της Αριστεράς, αλλά και γιατί κινούμενος ιδιαίτερα συγκρουσιακά με τις κυρίαρχες πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις, προσέχω να μη δίνω αφορμή να με προβοκάρει ο οποιοσδήποτε».


    Προσέξτε θράσος ! Έπαιρνε επί σειρά ετών χρήματα όχι από διπλοθεσία ή οποιοδήποτε άλλο λόγο , αλλά ΠΑΡΑΝΟΜΑ και μιλά περί αρχών και αξιών της Αριστεράς. Μάλλον απευθύνεται προς «ιθαγενείς» παρά σε νοήμονες πολίτες .


    Αριστερός δεν είναι ταμπέλα ,κ. Στρατούλη, που οποιοσδήποτε αυθαίρετα την κρεμά επάνω του . Αριστερός είναι στάση ζωής ! Μπορεί προσωπικά να μη συμβαδίζω με την δυσανεκτική άκαμπτη μορφή της ιδεολογίας τους, αλλά δεν είναι δυνατόν με θεατρινισμούς να μετατρέπουμε την νύχτα σε μέρα.


    Αφήστε λοιπόν τις κορώνες περί Αριστεράς γιατί αποδεικνύεται ότι .. οι «γιαλαντζί» αριστεροί είναι οι πραγματικά επικίνδυνοι . Αυτοί που κινούνται μεταξύ κυνισμού και παχυδερμισμού .


    ΥΓ. . Η παρασιώπηση της ουσίας στην «υπόθεση Στρατούλη» από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανατρέπει αυτό που ζητάει από τους άλλους.

    Αναρτήθηκε από politis-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ.
    Μην τους επιτρέπετε να στιγματίζουν τον αγώνα σας. Τι θα πει «κουκούλα»;
    ------------
    Όποιος καταφερει να βγαλει τις κουκουλες
    απο τους γνωστους κουκουλοφορους
    θα ειναι ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ Πρωθυπουργος
    Εκει ειναι η ΡΙΖΑ του κακου!



    Εκει ειναι ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ
    βλεπε εγχειριδιο "Βαβυλης"

    .....
    Αλλα το Βαθυ λαρυγγι
    συγνωμη
    το βαθυ κρατος ηθελά να πω
    ειναι η ΚΑΤΩ ΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ
    ενω το φανερο κρατος
    ειναι η επανω!!
    Δηλαδη το βαθυ (γαλαζιο πελαγος) ΚΡΑΤΟΣ
    ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ απο το φανερο

    ..οποτε

    λοι κουκουλες ΜΕΝΟΥΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Βρε καλώς τον γκραντετρόμπα τον κυρ-Θύμιο τον Θεούσο τον αγαπημένο της χρυσής αυγής και του ΛΑΟΣ!



    Εδώ ο καλός ο στολισμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια πατσαβούρα που μοστράρει σαν «περιοδικό πολιτικής και πολιτισμικής παρέμβασης» σουλατσάρει κάθε μήνα σε κάποια περίπτερα. «Ρεσάλτο» λέγετε. Και τι «δημοσιογραφικά κοσμήματα» δεν θα συναντήσεις εκεί! Τον Παπα-Μεταληνό να μας ψάλει για την «προσφορά της εκκλησίας στο γένος» με φάτσα στην απέναντι σελίδα τον Ηλία Λέντζο που είναι ταυτόχρονα πρώτη πένα στον «Ελεύθερο Κόσμο» του χρυσαυγίτη Ζαφειρόπουλου. Παρακάτω μπορεί να τρακάρεις τις «μελέτες» για ζητήματα μετανάστευσης του Γιάννη Κολοβού, στενού συνεργάτη του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Μάκη Βορίδη, ή τα πονήματα του Ιάσων Αναγνώστου που παράλληλα με την αρθρογραφία του στην φυλλάδα της «Χρυσής Αυγής» βγάζει τα περισπούδαστα συμπεράσματα του στο «Ρεσάλτο» ότι «λιγότεροι μετανάστες=λιγότερο έγκλημα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ καλο αρθρο. Μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ηλιθιε Καραμανλη, χεσε το τι θα σου πουνε και βγαλε τα τανκς στο δρομο. Υπαρχει σχεδιο να αλλωθει η χωρα εκ των εσω. Ο στοχος δεν εισαι μονο εσυ, ειναι η Ελλαδα. Κοιμασαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΕΣΤΩΣ ΑΛΙΑ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    ...
    Eυθύμιος, Ευάγγελος, Αηδόνης και Αθανάσιος. Είναι τα ονόματα των τεσσάρων παλικαριών από το Αλίκου της Βορείου Ηπείρου που στις 12 Δεκεμβρίου του 1990, ανήμερα του αγίου Σπυρίδωνα, και ενώ ψυχορραγούσε το καθεστώς του Ραμίζ Αλία, δολοφονήθηκαν στην προσπάθειά τους να περάσουν τα ελληνοαλβανικά σύνορα.Προχθές έγινε στο χωριό τους μια σεμνή εκδήλωση με δύο σκέλη για να τιμηθεί η μνήμη τους.Το πρώτο αφορούσε την επιμνημόσυνη δέηση και το δεύτερο την τελετή μπροστά στο μνημείο που στήθηκε, θυμίζοντας την θυσία τους στο κέντρο του Αλίκου.Στην θεία λειτουργία και στο μνημόσυνο που ακολούθησε ιερούργησε ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου Δημήτριος, ο οποίος τέλεσε και τρισάγιο, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στους τάφους των παληκαριών.Στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης τόνισε ότι «η θυσία των τεσσάρων παλικαριών δείχνει ότι ο αγώνας για την ελευθερία είναι πάντα επίπονος και πολλές φορές αιματηρός».Και πρόσθεσε: «Η θυσία των νέων αυτών όχι μόνο πρέπει να μας παραδειγματίζει, αλλά και να μας κρατά σε εγρήγορση. Η ελευθερία πάρα πολύ δύσκολα κατακτιέται και πάρα πολύ εύκολα χάνεται».Ακόμη ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε ότι οι τέσσερεις αυτοί νέοι, αν και απλοί άνθρωποι, πήραν την μεγάλη απόφαση να δραπετεύσουν προς την ελευθερία. Και συμπλήρωσε: «Απλός και αγράμματος ήταν και ο άγιος Σπυρίδωνας την μνήμη του οποίου εορτάζουμε σήμερα (χθες), αλλά με την ζωή του έφτασε σε μεγάλα ύψη αγιότητας».Για τον ηρωισμό αυτών των παλικαριών που και με το αίμα τους έπεσαν τα ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα που είχε στήσει στα σύνορά του με την Ελλάδα το κομμουνιστικό καθεστώς της Αλβανίας, έκαναν λόγο στους σύντομους χαιρετισμούς τους στο χώρο του μνημείου στελέχη της Μειονότητας.Μεταξύ αυτών που μίλησαν και κατέθεσαν στεφάνια ήταν ο Πρόεδρος της Ομόνοιας και Δήμαρχος Χειμάρρας Βασίλης Μπολάνος, ο έπαρχος Αλίκου Ηλίας Θανάσης κ.α.

    ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΙΚΗ
    ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΨΙΛΟΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕ
    ΡΙΑ ΤΟΥ
    Ο ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ?ΜΑΚΑΡΙΟΣ
    Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ?ΚΑΛΑ
    Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ?
    ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ?ΚΑΙΓΕΤΑΙ
    ΤΣΙ ΤΣΙΡΙΖΕΤΑΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΑΙ
    ΣΒΗΝΕΙ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α ΡΕ ΜΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.Ο ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΩΘΥΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ?ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΑΚΗΣ(ΜΕ ΝΟΗΜΑΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε γουρουνόφατσα Μπόμπολα, πόσα άλλα λεφτά θές βρε φαταούλα;

    Τί τις θέλεις τις εφημερίδες (Έθνος, Πρώτο Ψέμμα) και τα κανάλια (Mega) βρε βρωμιάρη, εσύ εργολάβος δεν ήσουνα;

    Δεν σου φτάνουν τα ατέλειωτα δισεκατομμύρια που έχεις μαζέψει, έχεις το 80% της αγοράς και θέλεις και άλλα;

    Ο Θεός θα σε τιμωρήσει ρε αγύρτη, σου εύχομαι να πάθεις καρκίνο και εσύ και όλη σου η οικογένεια, θα φέρνω το σκύλο μου να κατουράει το τάφο σου ρε ξεφτιλισμένε.

    Δεν θα σου περάσει ρε σκατιάρη, δεν θα σου περάσει.

    Η Ελλάδα δεν θα υποκύψει ούτε στα δικά σου συμφέροντα ούτε στους αμερικάνους χρηματοδότες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο στον Μίκη Θεοδωράκη. Είναι όταν μιλάει κάτι σαν τη συνείδηση της πατρίδας μας. Ας τα σκεφτούν τα λόγια τους οι λαϊκιστές δημοσιογράφοι και γελωτοποιοί, φυγόστρατοι και μή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΦΙΛΕ ΜΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΟΚΑΝΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΞΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ!ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΥΤΟ!
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΩΣΕΣ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ, ΜΕ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ''ΑΠΟΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ'' ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ESY K MIKI TI POLEMOYSES OTAN SINERGASTIKES ME TON BRIKOLAKA MITSOTAKI KAI THN NDTO XAYXEDISMO H THN DIMOKRATIA .BLEPIS SIMERA TI ESTI DEKSIA ALLA ESY SINERGASTIKES GIA NA FIGI ENA DIMOKRATIKO KE KALITERO APO THN DEKSIA KINIMA(PASOK).ANTE XESOY TORA POY PONAS GIA ELEYERIA KAI DIMOKRATIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. BRAVO MIKIS

    BRAVO GIORGOS

    BRAVO ELLADA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βγαλτε τις κουκουλες απο τους κουκουλοφορους.....
    ---------------
    Σιγα μην τις βγαλουν....
    εδω μιλαμε για το β α θ υ κ ρ α τ ο ς !!!!
    που ειναι πιο μεγαλο απο το ρηχο!!!




    ΥΓ: οι κυριοι και οι κυριες του πρεσσ
    να δημοσιευουν ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ και οχι αυτα που τους βολευουν!
    Ουτε να ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ τα ενοχλητικα σχολια τοσο
    που να μενουν αδιαβαστα!!
    Δεν ειναι και οι εξυπνοτεροι.....


    ΑΘΗΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΜΟΥ!!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ!!!

    ΑΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ (ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΛΕΠΟΥΝ) ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!


    ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ!!

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ

    ΣΑΥΤΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΤΕ ΝΕΟΛΑΙΟΙ!!

    ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ


    ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ?

    ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γραψτε ρε Μαλακες και
    τα υπολοιπα σχολια
    τομαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΞΕΡΕΙ ο Μικυς
    οτι χρησιμοποιειτε το ονομα του
    για να γραφετε στλο πρεςς;!:!
    Σιγα μην εγραψε ο ιδιος αυτο το αρθρο
    για μαλακες μας εχετε ρε πρεσσιτες
    κανιβαλοι;

    ουστ απο δω
    κανετε καμια νεα δημοσκοπιση
    που να δειχνει 12% μπροστα
    το πρασινο-Χουλκ-Πασοκ σας
    ντενεκεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!ΑΥΤΑ Ν ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ 16ρηδες! ΜΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΑΛΛΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΛΑ(Β)ΑΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΚΗΔΕΣ!.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΡΑΡΑΝΤΕΛΕΣ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΡΙΦΗΔΕ..ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΕ ΜΙΚΗ....ΥΓ..ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ 105 ΚΑΙ 5 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ..ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΙΚΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΟΥΣ,ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ΅ΤΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ....ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ 114..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θα υπερασπίζομαι το δικαίωμα να λες την αποψή σου.Αν οι προηγούμενες γενιές που αγωνίστικαν σθεναρά ενάντια στο κατεστημένο δεν ελεγαν εμείς εκείνο,εμείς το αλλο,θα ελεγα οτι κάνανε την αυτοκριτική τους και κατάλαβαν.Η μανία τους να διδάξουν σημαίνει οτι δεν διδάχτικαν απο την ζωή οτι εχουν ευθύνη για το σήμερα.ΜΙΚΗ εισαι μεγάλος συνθέτης.Ξέρεις καλά οτι ο αγώνας χωρίς λάθη και αυτοσχεδιασμό δεν γίνεται.Το θέμα ειναι οτι το υπάρχον πολιτικό σκηνικό δεν βοηθάει αυτή την φλόγα να γίνει φορέας αλλαγής,τίποτα ομως δεν πάει χαμένο αυτό ειναι σίγουρο.οι ΜΠΆΤΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΆ ΜΙΑ ΤΆΞΗ,ειναι οργανα του κατεστημένου .Η αντίδραση στο πρόσωπό τους εχει αποδέκτη αυτούς που κυβερνάνε και την πολιτική τους αντίληψη.Η ανοχή στη βία εχει κάνει τους αστυνομικούς, μπάτσους διαπλεκόμενους με την δικαιοσύνη.Αν δούμε πόσες υποθέσεις αστυνομικής βίας πέσανε στα μαλακά θα αιτιολογιθεί ο συμβολισμός του μπάτσου .Επειδή ειναι θύματα του συστήματος δεν θα γίνουμε θύματά τους.Ειμαι στο πλευρό αυτής της προσπάθειας και αν με ρωτήσουν θα τους πω μη φοβάστε τα λάθη, ζητήστε αυτο που σας λείπει απο ολους οσους εχουν ευθύνη για τα χάλια αυτής της χώρας.Να εισαι καλα ΜΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εύγε Μίκη, εύγε Έλληνα περήφανε. Είσαι ένας γενναίος γνήσιος αριστερός πολίτης που τίμησες πολλές φορές την πατρίδα σου και έδειξες πολλές φορές τον ορθό δρόμο. Σήμερα οι αριστεροί στην Ελλάδα έχουν βολεμένο τον βιοπορισμό τους και κάνουν τους αριστερούς εκ του σφαλούς.Κοιτάξτε όλους αυτούς που εκπροσωπούν τον ΣΥΡΙΖΑ στα κανάλια Παπαδημούλης-Κουβέλης-Δραγασάκης-Μαργαρίτης-Λαφαζάνης- σας φαίνεται κανείς από αυτούς παιδί της φτωχολογιάς;;; Αυτοί όλοι είναι προκλητικοί θαμώνες του Κολωνακίου και δουλεύουν τον κοσμάκη με τις παπαριές τους. Μάλιστα δεν ξεχνούν να πουν τον καλό τους λόγο και γαι τους ταλαίπωρους μετανάστες . Είναι δηλαδή όλοι τους πονόψυχοι και έχουν βασανισθεί πολύ στην ζωή τους, πάλεψαν μέσα στη φτώχεια και την γνωρίζουν καλά , όπως ο κ. Αλαβάνος και αυτός ο τυχερός ο Τσιπράκος που στην ηλικία του, είναι οι πτυχιούχοι των 700 € ,ενώ αυτός είναι αρχηγός κόμματος αλλά που θα πάει όμως, ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Όταν πρόκειται για εθνικούς, κοινωνικούς ή ιδεολογικούς αγώνες.."

    Ρε παιδιά για να καταλάβουμε και εμείς οι ποιο ηλίθιοι, τι αγώνας είναι αυτός; Ποια ιδεολογία;

    Δλδ βγάζουμε εναλλάξ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και μετά αγωνιζόμαστε; Ω Υποκρισία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Na ziseis miki!

    giati an figeis esu 8a minoun ta lamogia ta ka8armata kai oi mis8oforoi!

    EYGE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΨΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΝΑΡΧΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΚΑΨΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συριζα

    Ο τιτλος στο φερετρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. A. Όταν κουβαλάμε μια ολόκληρη Ιστορία, δεν στηρίζουμε ένα άρθρο μας στο τι είπε μια παρέα παιδιών που μίλησαν σε μια εκπομπή της τηλεόρασης (άλλωστε ξέρουμε πώς επιλέγονται αυτοί που παρεμβαίνουν στις τηλεοπτικές εκπομπές - και τι αναγκάζονται να πουν...)
    Β. Και ποιος σας είπε κύριε Θεοδωράκη, πως ΔΕΝ έχουμε αιτήματα, πως δεν ζητάμε περισσότερα λεφτά για την παιδεία, πως δεν εστιάζουμε στα πραγματικά προβλήματα και στις πραγματικές ΑΙΤΙΕΣ που τα δημιουργούν και τα συντηρούν;;;
    Αν δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ γύρω μας, ας μην γράφουμε άρθρα κύριε Θεοδωράκη. Εκτός και εάν μας τα… επιβάλλουν! Δεν είστε εσείς όμως ο μόνος. Δυστυχώς στις μέρες μας βλέπουμε κι άλλους "ΜΕΓΑΛΟΥΣ" της Αριστεράς, να παρεμβαίνουν χωρίς λόγο κι αιτία, για να συκοφαντήσουν τα κινήματα και τη νεολαία, νουθετώντας τις σημερινές γενιές στα λάθη που αυτοί έκαναν, φέρνοντας τη χώρα στα σημερινά αδιέξοδα - ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΟΙ!!! Δεν ζείτε στο ΣΗΜΕΡΑ!!! Γι' αυτό ΖΗΤΗΣΤΕ τη γνώμη μας πριν μας συκοφαντήσετε με τα άρθρα και τις δηλώσεις σας! Μην μας αναγκάζετε να σας πούμε (με αιτία!) ξεπουλημένους! Σταματήστε επιτέλους να έχετε γνώμη για μας, τη στιγμή που ζείτε ακόμα στους παλιούς σας «παράδεισους».
    Γ. Κανένας νέος και συνολικά η σημερινή νεολαία ΔΕΝ τα βάζει με τους αστυνομικούς ως άτομα, αλλά ως εκπροσώπους μιας ανάλγητης, φασιστικής κυβέρνησης, που χρησιμοποιεί τους αστυνομικούς ως δυνάμεις καταστολής για να χτυπήσει τη νεολαία, για να κρύψει (με τη συνδρομή των μέσων ενημέρωσης) τη γύμνια της. Τα ΞΕΧΑΣΑΤΕ τα δικά σας κύριε Θεοδωράκη; Και τι έχει αλλάξει στις σημερινές κυβερνήσεις, από εκείνες της δικιάς σας εποχής. Μέχρι που φτάσαμε να κάνουμε και εκπτώσεις στα δικά σας συνθήματα: Μόνο 5% για την παιδεία! Αν μιλήσουμε για 15% θα μας πάρουν με τις πέτρες.
    Δ. Και σήμερα κύριε Θεοδωράκη η νεολαία βλέπει «ελεύθερα, σφαιρικά και σε βάθος». Το ζήτημα είναι ποιος βλέπει εμάς, ποιος κάνει κάτι για μας, ποιος από όλους εσάς τους μεγάλους στέκεται δίπλα μας. Ελάχιστοι κι από σας τους «αριστερούς». Στα λόγια μόνο. Αναπολείτε το (ένδοξο;) παρελθόν σας, σαν να ήσασταν οι τελευταίοι επί της Γης! Έλεος…
    Ε. Και σήμερα «η ελληνική αστυνομία έχει μια φασιστική νοοτροπία» κύριε Θεοδωράκη, γιατί έτσι τη θέλουν αυτοί που κυβερνάνε - όπως και στα χρόνια που αναπολείς, οι θείοι, οι μπαμπάδες και οι παππούδες τους κυβερνούσαν! ΔΕΝ άλλαξε απολύτως τίποτα!!! Δεν κυνηγάει η αστυνομία όσους σπάνε και ρημάζουν τις πόλεις, αλλά χτυπάει τις ειρηνικές πορείες και ρίχνει τα ληγμένα χημικά στη νεολαία και τους εργαζόμενους (δεν ενημερώνεστε;).
    Στ. Δεν φοράμε κουκούλες κύριε Θεοδωράκη! Ούτε είναι «δικοί μας» αυτοί που τις φοράνε, για να τους τις βγάλουμε όπως μας ζητάς. Οι κουκουλοφόροι ανήκουν στις τάξεις της Ελληνική Αστυνομίας (όπως και παλιά, στα χρόνια σας κύριε Θεοδωράκη!). Το είδαμε σε βίντεο και φωτογραφίες αυτές τις μέρες και παλιότερα σε άλλα γεγονότα. Υπάρχουν και μαρτυρίες ανθρώπων που είδαν να βγαίνουν κουκουλοφόροι με λοστάρια από «κλούβες» της ΕΛΑΣ. Αλλά ποτέ κανείς εισαγγελέας (ή η… αστυνομία;) δεν νοιάστηκε να εξετάσει σοβαρά την περίπτωση. Και φυσικά οι κυβερνήσεις (και των δύο κομμάτων) «το κάνανε γαργάρα». Δεν σας φαίνεται… ύποπτο; Ναι, αλλά ΕΤΣΙ συμβαίνει!!! Γι’ αυτό… σιωπή!
    Ζ. Όπως και στα χρόνια σας, ο «πραγματικός ένοχος είναι η εξουσία». Από αυτή εξαρτώνται τα πάντα. Αυτή ελέγχει τα πάντα. Εκεί, στην εξουσία, στοχεύουμε κύριε Θεοδωράκη. Στις κυβερνήσεις, που έφεραν τη χώρα μας σ’ αυτό το χάλι. Κι αν σήμερα είμαστε λίγο καλύτερα (συζητείται…) από ό,τι εσείς πριν 40 – 50 χρόνια, δεν σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να είμαστε ακόμα καλύτερα.
    Η. Ναι, κύριε Θεοδωράκη, «παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας και προχωράμε θετικά και δημιουργικά». Αυτό κάνουμε. Με τις «δικές μας επιλογές». Γιατί έχουμε δικές μας επιλογές και αυτές ακολουθούμε.

    ΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. CLUB MAKELLIN

    τρομοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητε Μικη,
    Ταυτιζομαι με τις αποψεις σου περι "μη γενικευσης" και θα ηθελα να σου πω πως δυστυχως η ιστορια επαναλαμβανεται κατα εναν "κωμικο" τροπο.Θα ηθελα να σου υπενθυμισω την "Νυχτα των Κρυσταλλων" το 1938.

    Φιλικα Neko

    Υ.Γ Το 15% για την παιδεια ειναι ουτοπικο.Καποια Σκανδιναυικη χωρα που μου διαφευγει ποια ακριβως διαθετει το μεγαλυτερο ποσοστο του ΑΕΠ στην Ευρωπη και δεν ξεπερναει το 6,7%.Οταν ζηταμε κατι ,τουλαχιστον να ζηταμε κατι που ειναι εφικτο και δεν ανηκει στην σφαιρα της φαντασιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΤΟΥ ΜΥΡΙΖΑ,ΤΟΥ ΦΛΕΣΟΥΡΑ,ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥΛΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ν ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΡΕ ΤΣΟΦΛΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΕΙΣ ΑΠΟΦΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΚΕΝΩΝΙΑΣ,ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ(ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΩΝ)ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑ(Β)ΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙοΖΑΚΟ ΤΟΝ τσιπρα,ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤ ΑΝΑΚΤΟΡΑ, ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΦΥΛΑΡΧΟΣ(αμερικανικη ρετσετα).ΑΥΤΟΙ ΜΠΡΕ ΕΙΝΑ "GAUCHE CAVIARE",ΑΡΙΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ< ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΕΤΣΟΥΣ..ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ,ΓΙΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΩΝ,ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ 114,ΚΑΙ "ΟΧΙ ΤΙ ΦΑΜΕ,ΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ"!..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 105 ΚΑΙ 5 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ 1959 ΣΤΗ ΝΟΥΕΒΙΤΑΣ,ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΙΕΡΑ ΜΑΝΤΡΕ...ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΕΧΕΡΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΓΑΛΑ! ΓΚΕΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αντε τράβα να κάνεις πάλι 5-6 Κύκλους παρουσιάσεων τον γελοίων έργων σου στο Μέγαρο, που σε τρώμε στη μάπα κάθε χρόνο, άντε τράβα να αλλαξωκολλιαστείς πάλι με την Εκκλησία μπάς και σου παίξουν πάλι κανα Ρέκβιεμ, άντε τράβα να παρακαλέσεις κανα Πανεπιστήμιο να σε ξανακάνει επίτιμο Διδάκτορα Σύνθεσης, άντε τράβα να ξαναπαρακαλέσεις να γίνεις Πρόεδρος της Δημοκρατίας και άσε τις ρητορίες ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΗΡΩΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ..ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΟΥΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. εμείς τότε...αχ...

    εσείς σήμερα..

    εμείς τότε... αχ, άλλες εποχές..

    οι νέοι σήμερα...

    δεν γίνονται οι εξεγέρσεις κ οι επαναστάσεις πάντα κάτω από τις ίδιες συνθήκες βλάκα Μίκυ.

    πότε θα σταματήσεις να παριστάνεις επιτέλους τον Τσε Γκεβάρα και να μας κάνεις μαθήματα επαναστατικής δράσης; άιντε στην ευχή της δεξιάς κ του μητσοτακισμού, ξεφτιλισμένε καλλιτέχνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΤΑΚΗ
    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΙΚΗ - ΜΑΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. "Κόμμα με νοοτροπία ναζί"


    "Αιχμές για το ΣΥΡΙΖΑ άφησε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο συγγραφέας και καθηγητής Φιλοσοφίας Χρήστος Γιανναράς, κάνοντας λόγο για "πολιτικό κόμμα που συμπεριφέρεται με νοοτροπία ναζί".

    "Bιώνουμε ημέρες του '33 στη Γερμανία" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιανναράς.

    Ο γνωστός συγγραφέας καυτηρίασε το πανό στην Ακρόπολη και την κατάληψη της κρατικής τηλεόρασης, τονίζοντας ότι η πλειοψηφία... αισθάνεται ότι έχει μεταβληθεί σε αδύναμη μειοψηφική φωνή από δυναμικές συνδικαλισμένες μειονότητες που επιβάλουν τη θέληση τους με το "έτσι θέλω".

    "Αριστερά σημαίνει ακραία ανιδιοτέλεια όχι προστασία κάθε γκρουπούσκουλου που θέλει να κάνει το χαβαλέ του ούτε να χαϊδεύουμε τα αυτιά της βίας".

    Ο κ. Γιανναράς έκανε ακόμη λόγο για "ανατριχιαστική ανικανότητα της κυβέρνησης", και για κατάρρευση και των δύο μεγάλων κομμάτων τα οποία "κατέστρεψαν την παιδεία".

    "Πρέπει να τεθεί θέμα αρχηγού" δήλωσε χαρακτηριστικά για την κυβερνώσα παράταξη."

    NA MOU ZISEIS XRYSOSTOME!!

    PRAGMATKE PROODEUTIKE!

    PRAGMATIKA DIAFWTISTI !!!

    PRAGMATIKE ELLHNA!

    YPARXEI AKOMA ELPIDA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πεθανε ο αστυνομικος, θυμα της "επαναστατικης" μανιας της νεολαιας μας


    Νεος κι' αυτος αλλα ειχε την ατυχια να ειναι αστυνομικος.


    Ναι, ειναι αυτος που επεσε θυμα κουκουλοφορων το 2007.


    Και αυτος, για τον οποιο δεν μιλαει κανεις.


    Διοτι δεν συμφερει ουτε στο ΣΥΡΙΖΑ, ουτε στον Γιωργακη,


    ουτε στα ελεεινα και κιτρινισμενα ΜΜΕ μεγαλης κυκλοφοριας και θεασεως

    Έσβησε χθες - αθόρυβα - ο 24χρονος αστυνομικός, θύμα κουκουλοφόρων του 2007

    Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός. Δεν ήταν αρκετά νέος, ήταν ήδη 24 ετών. Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.. Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί. Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.


    Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε, πονάνε το ίδιο.

    Ποιος είναι ο αστυνομικός; Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23..10 ώρα της 06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία μέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικής στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

    Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις τα οποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους, λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα), προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής, πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενος σε καταστολή. Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά.

    Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της σωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. http://video.google.com/videoplay?docid=8161938960558471981

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η ΜΑΚΕΛΛΗΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. EMEMPEMPERE ARMAMPADA MAKELLIN
    NTAOS for experiment ELECTROMAGNETISMUS
    air space force makellin army
    AIR SPACE FORCE MAKELLIN ARMY
    A.S.F.M.A.
    AERODIASTIMIKH DYNAMH
    NALISTELLA for Der Spiegel
    MAKELLIN army prospekt
    new program Red Falcon from AIR SPACE FORCE MAKELLIN ARMY
    SEA EAGLE
    NEW PROGRAM THE SILEN SERVICE
    PIG BOAT IN MARE NOSTRUM
    NUKLEAR WARM EXPERIMENT THE SEA
    PATEND OFFICE
    BUREAU FOR EXPERIMENT
    ARMAMPADA MAKELLIN
    NAVY FORCE MAKELLIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. -To komplex pou ehoun na 3eloun na kratisoun ta
    klemena den 3a tous vgi se kalo. Mia paroimia lei
    o pseutis ke o kleftis ton proto hrono heronte.
    -Ola edo 3a tafisoun ke 3a psofisoun ke oi plousioi ehotes ke katehontes. Voi3iste re kekante to sosto kalo ke ante ston kalo ton egialo me to
    myalosas ka3aro. Toulahiston ta paidiasas pou ta kanate san ta moutrasas ke pou 3a plirosoun gia sas
    na skeu3ite ligo Giati pote den ine arga.
    -O laos pou ypoferi eks etias tis aplistiasas.
    -Allios katsete sta Petsenegkika mandriasas ke otan er3 o Aleksios Komninos ton Maio den 3a ton dite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Έχει δίκιο ο Μίκης για τις κουκούλες. Είδατε εσείς τους πολιτικούς να φοράνε κουκούλα? Ότι κάνουν το κάνουν με το μούτρο ξεσκέπαστο. Σιγά μην κολώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Papafites news
    Greece


    IRAKLIS OLIMPIAKOS kai o PROFITIS
    Ta palia stelexoi Papafites eferan kai enan profiti
    ston agona pou diaveveone tadio gkol tou irakli.
    Molis dextikame to gkol tou olimpiakou kai epikratouse sigi Autos fonaze dio tora dio kai outo
    ir3e i epali3eusi.MPRAVO STON GOURIKO PROFITI.
    LENE to zodio tou eine [ZIGOS]ma kai o Ouzounidis eine to idio MPRABO PANTOS ti napoume.
    Tetoious 3eloume kai pame gia prota3litismo.
    PAIDES NA FERNETE TAKTIKA TON SGOUROMALI PROFITI.
    IRA IRA IRA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Papafites news
    Greece
    Reply »
    |Report Abuse
    |
    IRAKLIS OLIMPIAKOS kai o PROFITIS
    Ta palia stelexoi Papafites eferan kai enan profiti
    ston agona pou diaveveone tadio gkol tou irakli.
    Molis dextikame to gkol tou olimpiakou kai epikratouse sigi Autos fonaze dio tora dio kai outo
    ir3e i epali3eusi.MPRAVO STON GOURIKO PROFITI.
    LENE to zodio tou eine [ZIGOS]ma kai o Ouzounidis eine to idio MPRABO PANTOS ti napoume.
    Tetoious 3eloume kai pame gia prota3litismo.
    PAIDES NA FERNETE TAKTIKA TON SGOUROMALI PROFITI.
    IRA IRA IRA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Papafites news
    Greece
    Reply »
    |Report Abuse
    |
    IRAKLIS OLIMPIAKOS kai o PROFITIS
    Ta palia stelexoi Papafites eferan kai enan profiti
    ston agona pou diaveveone tadio gkol tou irakli.
    Molis dextikame to gkol tou olimpiakou kai epikratouse sigi Autos fonaze dio tora dio kai outo
    ir3e i epali3eusi.MPRAVO STON GOURIKO PROFITI.
    LENE to zodio tou eine [ZIGOS]ma kai o Ouzounidis eine to idio MPRABO PANTOS ti napoume.
    Tetoious 3eloume kai pame gia prota3litismo.
    PAIDES NA FERNETE TAKTIKA TON SGOUROMALI PROFITI.
    IRA IRA IRA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση