GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άγιος Αναρμόδιος...

. Από το http://drseeng.blogspot.com/ . «Παντελώς αναρμόδιος». Αυτό δήλωσε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος στην εξεταστική επιτροπή, αναφερόμενος σε...

.
Από το http://drseeng.blogspot.com/
.
«Παντελώς αναρμόδιος». Αυτό δήλωσε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος στην εξεταστική επιτροπή, αναφερόμενος σε τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση του Βατοπεδίου. Ο άγιος αυτός άνθρωπος λοιπόν, που τόσο άδικα δέχεται επιθέσεις από παντού, ξεστόμισε μια ατάκα, η οποία αντιπροσωπεύει το σύνολο της κυβέρνησης. Και της νυν και των πρώην. Έτσι κι εγώ, αν με ρωτήσουν ποτέ, τι κόμμα θα ψηφίσω, θα δηλώσω «παντελώς αναρμόδιος».


---------------------------------

32 σχόλια

  1. Οι οπαδοί του πασόκ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν ότι είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν οι προστάτες / καναλο-εκβιαστές στις τηλεοράσεις και τις φυλλάδες τους.

    Επιλέγουν οι δυστυχείς να μη θυμούνται τι έλεγαν οι ίδιες εταιρίες δημοσκοπήσεων το 2004 αλλά και το 2007.

    Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ίσως ΠΑΛΙ να κατηγορήσουν τα ενδο-κομματικά τους, το στατιστικό λάθος, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη, τα μεγάλα συμφέροντα, τους αμερικάνους, τα έχουμε ξανακούσει τόσες φορές.

    Κάτι θα βρούν για να δικαιολογήσουν αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν.

    ΟΤΙ ΤΟ GIORGAKIS ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΟΦΙΜΙ.

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν είναι πάντοτε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλκάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Ανταυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου που μπορεί να μιλήσει Ελληνικά
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Όσο και να εξωραίσουν την εικόνα του χαζούλη οι καναλο-εκβιαστές, πάλι χαζούλης θα μείνει. Δεν φταίει αυτός, έτσι γεννήθηκε.
    Όσοι γράφετε στα πράσινα blogs και βγάζετε μεροκαματάκι για το Giorgakis, έχει καλώς, πρώτα το ξεροκόματο, το καταλαβαίνω.
    Όσοι όμως το κάνετε από πίστη στο κόμμα, χάνετε το χρόνο και τον κόπο σας.

    Το άτι είναι κουτσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    Τάξε στο λαό λεφτά πριν τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο νουνεχής νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για να μην χάνει τις φευγαλέες σκέψεις του.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Aναπαράγοντας καθημερινά τα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ. "ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ"
    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ (ΤΑΔΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑΣ

    Τελικά ΤΡΙΑ πράγματα μας έμειναν από το Βατοπέδι :

    1. Ο Γιωργάκης και ο Χοντροβαγγέλας τα ήξεραν όλα από χρόνια (και δεν μιλούσαν γιατί ήταν μπλεγμένοι δύο υπουργοί του πασόκ)

    2. Κανείς νεοδημοκράτης δεν πήρε λεφτά (ακόμη και οι πασόκοι λένε ότι εάν υπάρχουν ευθύνες είναι μόνο πολιτικές), ειδικά επειδή αποδείχθηκε ότι ο Μπασιάκος είχε βγάλει ακόμη και δελτίο τύπου το 2006. Ποιος κλέφτης διαφημίζει τις κλεψιές του στις εφημερίδες και τα κανάλια;

    3. Για ένα τρίμηνο οι καναλάρχες λύσσαξαν να ρίξουν τον Καραμανλή, άλλοι επειδή κινδυνεύουν να πάνε φυλακή και άλλοι επειδή είναι υπερχρεωμένοι και χρωστάνε στο κράτος. Η μανία τους εναντίον του Καραμανλή δεν δικαιολογείται από το οικονομικό όφελος από τις διαφημίσεις. Πρώτος και καλύτερος ο υπόδικος για ΔΕΚΑ κακουργήματα Κοντομηνάς (με τον Alpha), μετά ο φαταούλας ο Μπόμπολας (με το Mega, το Έθνος, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, κλπ), ο Λαμπράκης (με τα Νέα, το Βήμα και το Mega), ο Κυριακού (με τον Ant-1) υπόδικος και αυτός, και άλλοι ξέμπαρκοι όπως Ελευθεροτυπία, Alter, κλπ.

    ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    2001-2003:
    1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
    29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
    30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα)
    31. Ο εκδότης Ρίζος παρουσιάζει γραπτό υπόμνημα που από το 2007 είχε δοθεί στο Γιωργάκη αλλά αυτός δεν είπε τίποτε γιατί είχαν εμπλακεί τουλάχιστον 5-6 υπουργοί του πασόκ στην υπόθεση. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σγουρίδης μάλιστα είχε υπογράψει. Ο Ρίζος λέει ότι μερικοί υπουργοί της Ν.Δ. του είπαν προφορικά ότι πίσω από το Βατοπέδι είναι ο Ρουσόπουλος, (αλλά δεν τους κατονομάζει). Αυτή Δημήτρη είναι η δημοσιογραφία της λάσπης και των φθηνών εντυπώσεων, για την οποία μάλιστα επί δεκαετίες κατηγορούσες του πασόκους. Κρίμα στην υστεροφημία σου, τα σκάτωσες.
    32. Ουρλιάζουν τα κανάλια και οι εφημερίδες των αμερικανών περί δήθεν διαφωνιών μεταξύ νεοδημοκρατών υπουργών, ενώ απλά επρόκειτο για διαδικαστικές διαφορές λόγω επικάλυψης αρμοδιοτήτων των υπουργείων. Στο μεταξύ ο Κοιρανίδης (ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ) κάνει σκόνη όλα τα τσακάλια του Mega, ξεσκίζει τον Κύρτσο και το Βερύκιο και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο, απλά διαχείριση της περιουσιάς της μονής.
    33. Καταθέτουν οι πολιτικοί του πασόκ και της Ν.Δ. και φαίνεται ότι όλη την ευθύνη την έχει η ΚΕΔ. Ο Μπασιάκος εμφανίζει ένα δελτίο τύπου του 2006 (που είχε διανεμηθεί σε δεκάδες εφημερίδες και κανάλια) που έλεγε ότι λύθηκε επιτέλους το πρόβλημα της Βισθωνίδας, άρα τίποτε δεν είχε γίνει κρυφά. Εάν είχαν κλέψει νεοδημοκράτες θα το είχαν κάνει φέιγ βολάν σε όλη την Ελλάδα;
    34. Ο Ρουσόπουλος είναι άσχετος. Τον στοχοποίησε το πασόκ για να κτυπήσουν τον Καραμανλή αλλά και οι δεξιοί εκδότες γιατί δεν ενέδιδε στους εκβιασμούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΝΗΡΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΜΙΚΡΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΔΟΥΛΕΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.ΕΙΔΑΛΩΣ ΠΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΜΑΣΟΥΡΑ.Α ΞΕΧΑΣΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΟΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΠΙΔΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΥΣΣΑΝΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΪΡΕΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ..

    ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΕ ΜΕ ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΝΟ.

    ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΧΥΡΗ.

    ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΥΝΕΡΝΑΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ.

    Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΘΑ ΔΥΑΛΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙΧΗ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ - ΚΑΙ ΕΡΙΖΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΙ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    LIBERAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΝΕΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΔΩΝ:

    ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΩΡΗΔΟΝ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΑ) ΚΑΙ ΑΡΓΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΤΣΙ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΑΣ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ, ΑΦΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ 20-30 ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.

    ΠΑΣΟΚ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ.

    4 Δεκέμβριος 2008 8:41 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγιο χωρις μουσι
    πρωτη φορα βλεπω

    Εκτος αν το κατεθεσε (το μουσι ντε)
    στην εξεταστικη της Βουλης


    Με τις πατρικες μου ευλογιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλες οι δημοσκοπήσεις είναι μαιμού.

    Εντελώς τυχαία βγήκε η δημοσκόπηση της Μετρον την ημέρα που τελείωνε η εξεταστική;

    Μην τσιμπάτε παιδιά, δεν υπάρχει κανένα πασόκ, μόνο ματσωμένοι εκβιαστές καναλάρχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tι φοβήθηκες κρυφοδεξιούλη ή κρυφοαριστερούλη; Ότι θα διαβάσει ο κόσμος το άρθρο σου και θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ;

    Πάρτο χαμπάρι λοιπόν. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ότι λάσπη και να προσπαθήσετε να ρίξετε στο ΠΑΣΟΚ ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του. Έχει συγκρίνει έχει ωριμάσει και με τις συκοφαντίες και τις ψευτιές που του σερβίρετε ορισμένοι γίνετε μπούμερανγκ εναντίον σας.

    Αποδείχθηκε περίτρανα πλέον. Ούτε η καλύτερη δεξιά δεν μπορεί να συγκριθεί με το ΠΑΣΟΚ ούτε στις χειρότερες στιγμές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ενταξει το πασοκ θα ειναι η επομενη κυβερνηση το καταλαβαμε μη μασ ζαλιζετε αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΛΑΒΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ!!!!!

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλες οι δημοσκοπήσεις είναι μαιμού.

    Εντελώς τυχαία βγήκε η δημοσκόπηση της Μετρον την ημέρα που τελείωνε η εξεταστική;

    Μην τσιμπάτε παιδιά, δεν υπάρχει κανένα πασόκ, μόνο ματσωμένοι εκβιαστές καναλάρχες!

    5 Δεκέμβριος 2008 10:31 πμ

    Ματσωμένοι εκβιαστές σάν και εσένα υπάρχουν μόνο που επιχειρούν εκβιαστικά να αναστρέψουν την πραγματικότητα μετατρέποντας το άσπρο σε μαύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥΣ
    ΘΑ ΣΦΑΔΑΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγκω
    οταν μαθει very well Ελληνικος
    και γινω Πορδηπουργος
    εχο να fuck (πως το λενε Ελληνιστι; μου διαφευγει)
    εχο να κανο fuck 'οσο δεν εχο ματακανει

    Γιωργο ο Β'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΑΖΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΣΟ ΑΦΟΥ ΤΟΠΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΧΑΖΟΣ ΕΙΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με τον Giorgakis τα οικονομικά μας θα ήταν πολύ καλύτερα.

    Οι νέοι θα είχαν όλοι καλοπληρωμένες δουλειές στο αντικείμενο που είχαν σπουδάσει,
    οι συνταξιούχοι θα έπαιρναν σύνταξη 1200 ευρώ τουλάχιστον,
    τα πανεπιστήμιά μας θα έκαναν τόση έρευνα που δεν θα είχαν χρόνο για πορείες και καφετέριες,
    οι έμποροι θα τα κονομούσαν από το άφθονο διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών,
    οι εταιρίες δεν θα φοροδιέφευγαν διότι δεν θα ήταν διεφθαρμένοι οι εφοριακοί,
    οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπαιρναν αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό (λόγω υψηλής παραγωγικότητας),
    οι τιμές στο supermarket θα ήταν χαμηλές, λόγω του υγειούς ανταγωνισμού και
    οι Λαμπρακο-Μπομπολο-Κοντομηνέοι θα ζητούσαν ακόμη καλύτερες μέρες, διότι, ως γνωστόν, είναι πάντα με
    το λαό.

    Καλό έ;

    Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ και τα προηγούμενα 20 πράσινα χρόνια.

    Dear Giorgakis,, δυστυχώς για σένα και τα αφεντικά σου, θυμόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κρίμα που δεν είναι το Χαζο-γκιόργκο κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση!

    Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.

    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον ηθικό αυτουργό του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ άσχετο καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.

    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.

    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).

    Ούφ, ευτυχώς ξύπνησα, εφιάλτης ήταν και πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΎΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!
    ΌΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 05-12-2008
    Το βατοπαίδι του ταχυδρόμου από τη Κυπαρισσία, με τις πνευματικές αναζητήσεις (sik), είναι βέβαιο πλέον, ότι είναι ο αρχηαρμόδιος και όχι ο αναρμόδιος.

    · Αρχηαρμόδιος στην παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
    · Αρχηαρμόδιος στην λασπολογία και την κατασυκοφάντηση των πολιτικών του αντιπάλων.
    · Αρχηαρμόδιος στη διαπλοκή και τη ρεμούλα.
    · Αρχηαρμόδιος στην κλοπή και τον παράνομο πλουτισμό.

    Σαν αρχιαρμόδιος που είναι το βατοπαίδι του ταχυδρόμου από τη Κυπαρισσία, με τις πνευματικές αναζητήσεις (sik), καιρός είναι να μας αποκαλύψει – υποδείξει και τη διαδρομή του μαύρου πολιτικού «της δεξιάς του κυρίου» χρήματος.

    Εγώ τώρα ως απλός αρμόδιος που είμαι στις εκλογές θα μαυρίσω τους δεξιούς αρμοδίως.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 5 Δεκέμβριος 2008 9:13 πμ

    .........................
    OΤΑΝ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ, ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Μ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΡΕ, ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ. ΜΕΝΕΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ. ΟΥΤΕ Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙ ΚΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚΙΑ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΣΤΟΡΙΑ.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΘΑ ΔΥΑΛΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    5 Δεκέμβριος 2008 9:56 πμ

    ..............................

    ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΟΡΝΙΟ Η ΠΗΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ;
    ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. Α ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ....
    ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΟΔΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ Η ΧΩΡΑ...
    ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙΤΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ.
    ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΗΝΥΓΑΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΣΠΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Αναρμόδιος" είναι αυτός που τον διόρισε και τον συγκάλυπτε, πρώτα, και μετά ο Ρουσόπουλος!...
    Αλλος αναρμόδιος αυτός!...
    Μπράβο!...
    Οπως μπράβο, στους πάρα πάνω διάφορους εθελοτυφλωμένους ΟΠΑΔΟΥΣ της ΝΔ, που βρίζουν και προκαλούν, μη έχοντας βέβαια κάτι άλλο να πουν...
    Αλλοι αναρμόδιοι κι αυτοί!...
    "ΜΠΡΑΒΟ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΘΑ ΣΦΑΔΑΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ

    5 Δεκέμβριος 2008 11:19 πμ



    Σύντροφε,


    στο πασοκ γαμάνε όπως ο babis. Με τον κώλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣ 5 ΩΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πρώτη φορά ράσσα με τόσο ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το παλιόσκυλο Ρουσόπουλος σε πόσες βαλίτσες του Εφραίμ, που περιείχαν τα χρήματα του ελληνικού λαού, που κατάκλεψε ο σιχαμερός σκατοηγούμενος, βούτηξε τη βρωμερή του μουσούδα:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο μπουχεσας τιποτα για την Ταμπακιερα σημερα στη βουλη. Οταν μιλουσε φορουσε ποπιλινο γιατι ηταν χεσμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Άσε τις δημοσκοπήσεις και κοίτα μέσα σου. Αν σκέφτεσαι να ξαναψηφίσεις τους ανθρώπους αυτούς, που χειρότερους πολιτικούς δεν ανέδειξε η σύγχρονη ιστορία της χώρας μας, τότε κάτι δεν πάει καλά με σένα. 5/12/08 9:13
    -------------


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση