GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να κάνουν αυτοί το πρώτο βήμα...

Από τον Αντώνη Μάνγκο Κύριε Αλογοσκούφη, Θέλετε όντως να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της φοροδιαφυγής; Γιατί δεν κάνετε εσείς το πρώτο βήμα...


Από τον Αντώνη Μάνγκο

Κύριε Αλογοσκούφη,
Θέλετε όντως να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της φοροδιαφυγής; Γιατί δεν κάνετε εσείς το πρώτο βήμα;
Μπορείτε άραγε να μας εξηγήσετε τις δαπάνες του κόμματος σας; Πόσο στοιχίζουν στο κόμμα αλλά και στους υποψήφιους βουλευτές σας η προεκλογική περίοδος, και που βρήκαν τα χρήματα αυτά;
Μπορείτε να μας πείτε τι απέγινε με τις offshore των μοναχών του Βατοπεδίου και του κυρίου Βουλγαράκη; Εσείς οι βουλευτές μας έχετε φορολογική συνείδηση; Συνείδηση γενικότερα;
Μπορείτε να μας εξηγήσετε πως γίνεται να έχουν τέτοια σπίτια κάποιοι γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί κλπ, πως γίνεται να κυκλοφορούν τόσα πολυτελή αυτοκίνητα και κότερα;
Οι κομμώτριες και οι υδραυλικοί που φοροδιαφεύγουν σας ενοχλούν; Από τον αδιόριστο που κάνει ιδιαίτερα θα σωθεί το κράτος; Από τις Ζήμενς, τα βατοπαίδια, του Κουμπάρους κλπ δεν κινδυνεύει;
Πόσο ηλίθιους μας περνάτε; Είπαμε, είμαστε ηλίθιοι, αλλά όχι και τόσο!!!
Να γίνουμε εμείς ρουφιάνοι της Εφορίας, για να μαζέψετε περισσότερα χρήματα, για να φάτε περισσότερα; Δεν σας φτάνουν όσα τρώτε ήδη;
Αϊ σιχτίρ, μεσημεριάτικα

-----------------------

45 σχόλια

  1. Εύγε! Και πολύ ήπια ήτανε μην σου πω. Ας γίνει κάτι επικοδομητικό με αφορμή την κοινωνική κατακραυγή! Τους έχει βαρεθεί η ψυχή μου τους απατεώνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε πανίβλακες του υπουργείου οικονομικών ,

    με αυτό το spot με πρωταγωνίστρια αυτή τη καθυστερημένη ηθοποιό που την έβλεπε η γυναίκα μου στο "Αν μ' αγαπάς" και έσκαγε στα γέλια ,προάγετε τη φοροδιαφυγή ρε βλήματα .

    Επίσης , τα χρήματα που δίνετε στα κωλοκάναλα , θα μπορούσατε να τα κρατήσετε για να μειωθεί το δημόσιο χρέος .
    Γι αυτό είστε μπούφοι με λοφίο και πανίβλακες του κερατά.
    Με εσάς γελάμε και με τις μαλακίες spot που μας κατακλύζετε βρε ζώα.

    Ποιός θα σας πιστέψει σε αυτή τη χώρα ρε παχύδερμα ;

    Η φορολογική συνείδηση ξεκινά από την εμπιστοσύνη που έχει ο λαός προς το κράτος και την οποία εμπιστοσύνη την έχετε ποδοπατήσει εδώ και χρόνια όλοι εσείς οι πολιτικοί με το να κλέβετε ασύστολα τους πολίτες και μετά να τους ζητάτε να πληρώσουν αυτά που έχετε κλέψει εσείς επειδή μπορείτε και το κάνετε γιατί καλύπτεσθε πίσω από τις ευεργετικές διατάξεις του κοινοβουλευτισμού που σας βολεύει με άρθρα περί παραγραφών και ασυμβιβάστου λες και είστε οι Πάπες της Ρώμης.

    Ρε μαλάκες βουλευτές ,
    Πρώτα δείχνει το κράτος εμπιστοσύνη στους πολίτες του και μετά οι πολίτες εμπιστεύονται το κράτος .

    Γι αυτό η πανάκριβη διαφημιστική καμπάνια που κάνετε εξυπηρετεί μόνο ένα στόχο: Να γελάμε περισσότερο μαζί σας.

    Ποιός θα πιστέψει ότι τα χρήματα του από τους φόρους είναι ανταποδωτικά ;

    Πρέπει να καταλάβετε ότι η ανταπόδωση των φόρων δεν γίνεται από τους πολίτες για τους άλλους πολίτες αλλά για πρώτα για τους ίδιους και μετά για τους άλλους.

    Είστε βλάκες !

    ....γιατί πληρώνουμε φόρους,γίνονται έργα τα οποία μετά από λίγο καιρό εσείς οι ίδιοι τα χαλάτε ή δεν τα συντηρείτε.

    Είστε βλάκες γιατί τελικά δεν έχετε καταλάβει ή από στρουθοκαμηλισμό δεν θέλετε να καταλάβετε ότι εσείς, δηλαδή το κράτος, έχει όλη την ευθύνη για την φορολογική συνείδηση των πολιτών .

    Η φορολογική συνείδηση ρε μπούφοι χτίζεται από το κράτος σαν προσφορά προς τους πολίτες του και αφού χτιστεί τότε οι πολίτες συνειδητοποιούν ότι πρέπει όχι μόνο να την έχουν αλλά και να την διατηρούν.

    Πως λοιπόν σε αυτή τη χώρα ζητάτε από τους πολίτες να έχουν φορολογική συνείδηση τη στιγμή που εσείς οι ίδιοι κλέβετε το κόσμο ;

    Πρώτα και πρώτοι, εσείς πρέπει να αποκτήσετε φορολογική συνείδηση και να δίνετε το καλό παράδειγμα στους αγανακτησμένους πλέον πολίτες διότι εσείς τα έχετε κάνει όλα, σκατά πατημένα και τα οποία εσείς μεν αποφεύγετε να πατάτε γιατί μπορείτε και το κάνετε , ο λαός όμως και οι υπόλοιποι πολίτες τα πατούν και το μόνο που μπορούν να σας κάνουν καθημερινά είναι να σας βρίζουν και να σας μουτζώνουν τέτοιοι μαλακοπίτουρες και πανίβλακες που είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oust fasistes syrizokoukoula terata!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τεράστια επιτυχία της VPRC. Άντε και στα νέα του ψαροντούφεκου!

    Αγαπημένη VPRC, πράγματι δικαίωσες όλους αυτούς που πίστευαν σε σένα. Κατάφερες να πουλήσεις μέχρι και στην "Αυγή". Την εφημερίδα που φεσώνει τους δημοσιογράφους, εσύ την κατάφερες να στα χώσει για να της κάνεις δημοσκόπηση! Μιλάμε για θρίαμβο. Μετά από αυτή την υπέρβαση, σου εύχομαι ολόψυχα και στην Ελεύθερη Ώρα, όπου θα δώσεις στην "Βασιλοχουντική συμμαχία" το οριακό 4,2% με είσοδο στην 12κομματική βουλή. Και βέβαια στο επίσημο περιοδικό των πρασίνων, το "πράσινο άλογο", όπου πλέον η χώρα θα σωθεί από την ακυβερνησία με πρωθυπουργό τον Τρεμόπουλο που θα αγγίξει το 53%.Δε μου λες βρε VPRC, επειδή έχω και κάτι άκρες στην εφημερίδα "Ζαρουχλαίικα", μήπως μπορείς να μας κάνεις μια φιλική τιμή (τύπου Αυγής) για να βγάλουμε μια δημοσκόπηση για τον καταλληλότερο δήμαρχο Κάτω Αχαγιάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΦ ΣΟΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ .Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΡΟΚΛΕΨΩ. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ GIANNIS,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 19-12-2008

    ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

    Χτες στο Ρέθυμνο, ο άλλοτε σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιάννης Κεφαλογιάννης, καταδικάσθηκε σε δεύτερο βαθμό μάλιστα, σε 5 μήνες για υπόθαλψη εγκληματία και πρόκληση τέλεσης ψευδορκίας κατά συρροή.
    Ο καταδικαστείς Ιωάννης Κεφαλογιάννης, για πολλά χρόνια βουλευτής Ρεθύμνου και μπαμπάς της βουλευτού Ρεθύμνου Όλγας Κεφαλογιάννη, πλέον μπορεί να «καμαρώνει» και σαν προστάτης εμπόρων ναρκωτικών.
    Με απλά λόγια ο εν λόγο «κύριος» είναι ηθικός αυτουργός, αλλά και προστάτης όσων δολοφονούν τα παιδιά μας/σου.

    Τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, εκτός από το ΣΚΑΪ και το ΕΧΤΡΑ, την έθαψαν την είδηση………… ΓΙΑΤΙ «κύριοι»???........... επειδή είναι πολλά τα λεφτά από τόσο από το χασισεμπόριο, όσο και από τις κρατικές διαφημίσεις και σας στόμοσαν???

    Όσο για τον «καταλληλότερο» sik, όπως και στις άλλες περιπτώσεις που απασχολούν τη χώρα, μετά από δυο τρεις μήνες, (αν ακόμη παριστάνει των πρωθυπουργό), θα μας απευθύνει το εξής διάγγελμα:

    Έλληνες, Ελληνίδες για τον προστάτη των δολοφόνων των παιδιών σας, αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί.

    Καθυστέρησα να αντιληφθώ τι συνέβαινε, γιατί είχα ελλιπή ενημέρωση από το σύμβουλό μου, αφού όπως αποδείχθηκε και με τη βούλα του Δευτεροβάθμιου Δικαστηρίου ήταν μπλεγμένος μέχρι τα μπούνια.

    Καθυστέρησα να αντιληφθώ τι συνέβαινε, γιατί όπως γνωρίζεται τον περισσότερο χρόνο μου τον σπαταλώ στο αγαπημένο μου Play station.

    Καθυστέρησα να αντιληφθώ τι συνέβαινε, γιατί όπως γνωρίζεται δεν είμαι και ο εξυπνότερος των ελλήνων.

    Επίσης θέλω να σας εκμυστηρευτώ και μια υπόνοια που έχω για τον προστάτη των ναρκωεμπόρων Μάλλον με τάιζε και μένα με χασισόχορτο ο καταδικασθείς σύμβουλός μου και μες στη μαστούρα μου τα έχω σκατώσει παντού.

    Έλληνες, Ελληνίδες μετά την ανάληψη των ευθυνών που μου αναλογούν και την παραπάνω ανάλυση, σας ζητώ σεμνά και ταπεινά συγνώμη.


    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, σου διαλαλούμε ότι δεν ανεχόμαστε άλλο την κοροϊδία και δεν αντέχουμε άλλο την ανεργία, ανασφάλεια, ακρίβεια, ανέχεια, φτώχεια, δυστυχία.

    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, δεν ανεχόμαστε άλλο το σύστημα εξουσίας που εφαρμόζεις το οποίο παράγει, κουμπάρους, κομπιναδόρους, χρυσά (καλό)παιδα, κρατική βία και καταστολή που σκοτώνει τα παιδιά μας/σου, «άνθηση» του παρακράτους, πρωθυπουργικούς συμβούλους που προστατεύουν εμπόρους ναρκωτικών.

    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, σου βροντοφωνάζουμε ότι απέτυχες παταγωδώς και είσαι ανίκανος και επικίνδυνος για τη χώρα.

    Εμείς όμως «καταλληλότερε» sik, απαιτούμε εδώ και τώρα κάνε εκλογές, για να δώσει τη λύση ο λαός.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή ακούσαμε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει μετεκλογικά για τη νίκη (;;) της γενιάς των 400 ευρώ, των νέων και των φοιτητών, αξίζει να αναφέρουμε μερικά πράγματα σχετικά με το παραμύθιασμα για το κόμμα που στην πιάτσα αναφέρεται ως “Η Αριστερά των Cayene”.

    Τα παρακάτω είναι επίσημα εκλογικά αποτελέσματα από την ιστοσελίδα του Υπ. Εσ., και αφορούν τα ποσοστά του Κόμματος σε μερικές από τις “λαϊκές” και φτωχές περιοχές της Αθήνας, όπου ως γνωστόν διαμένει η συμπαθής τάξη των νέων των 400 ευρώ και από όπου ο ΣΥΡΙΖΑ αντλεί τη μεγάλη μάζα των ψήφων:

    ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ

    ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,39%
    ΔΗΜΟΣ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 9,17%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 10,46%
    ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,29%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 11,92%
    ΔΗΜΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,93%
    ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 8,65%
    ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 13,81%
    ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 11,38%
    ΔΗΜΟΣ ΠΕΥΚΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 10,85%
    ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 12,12%
    ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 11,66%
    Οι περιοχές αυτές, γνωστές για το λαϊκό προφίλ των κατοίκων τους, έδωσαν στο κόμμα του κου Αλαβάνου ποσοστά υπερδιπλάσια σε σχέση με το πανελλαδικό του ποσοστό που ήταν 5,04% .

    Δυστυχώς, το παράδειγμα τους δεν ακολούθησαν άλλες περιοχές, που κατοικούνται από την ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ και το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ:

    ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ (ενδεικτικά):

    ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΛΥΡΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ: 0,55%
    ΔΗΜΟΣ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ- ΣΥΡΙΖΑ: 0,68%
    ΔΗΜΟΣ ΑΧΕΛΩΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΣΥΡΙΖΑ: 0,97%
    ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΞΑΔΩΝ ΕΒΡΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ: 1,27%

    Γίνεται φανερό ότι η αντίδραση, το οικονομικό κατεστημένο και οι βολεμένοι αυτού του τόπου εμπόδισαν το κόμμα του κ. Αλαβάνου, που εκπροσωπεί τους άνεργους, τους νέους και τη φτώχεια της χώρας αυτής, να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη εκλογική δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΙ΄ΕΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ LEXUS,ΑΞΙΑΣ 75000 ΕΥΡΩ, ΑΝΤΙ ΕΣΤΩ ΜΕ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΞΙΑΣ 25000 ΕΥΡΩ?
    ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΕΣ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΓΟΥΝ ΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1. Η χώρα χρειάζεται επειγόντως νέα κυβέρνηση. Την ώρα που η Αθήνα καιγόταν για ακόμη μία φορά, την ώρα που η Ελλάδα διασύρονταν διεθνώς για δέκατη μέρα με ευθύνη της ανύπαρκτης κυβέρνησής του, ο σημερινός πρωθυπουργός ανακοίνωνε μέτρα-ασπιρίνες για την...τουριστική ανάπτυξη.
    2. Προσλαμβάνουν "ημετέρους" από το παράθυρο, καταργούν το ΑΣΕΠ και κάθε έννοια αξιοκρατίας, και μετά αναρωτιούνται γιατί οι νέοι εξεγείρονται....
    3. Προϋπολογισμός 2009, εργασία και κοινωνική ασφάλιση. Τα στοιχεία "φωνάζουν" για το πόσο επικίνδυνος για την κοινωνική συνοχή είναι και ο φετινός προϋπολογισμός της αποχωρούσας κυβέρνησης.
    Τι προτείνει το ΠΑΣΟΚ: μία άλλη πολιτική, με συγκεκριμένες δεσμεύσεις που έχουν στο επίκεντρο τους τις ανάγκες των εργαζομένων και των ασφαλισμένων.
    4. Μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ακόμη μία τεράστια, επικοινωνιακή, κυβερνητική φούσκα η εξαγγελία δανειοδότησής τους από το Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (στοιχεία-επιχειρήματα).
    5. Υγεία. Ο υπουργός αποχωρεί, τα προβλήματα των πολιτών διογκώνονται (προσλήψεις, σύμβαση με νοσοκομειακούς ιατρούς).

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακριβώς έτσι όπως τα λες φίλε μου. Να τα δηλώσουν όλα οι απλοί πολίτες τα κορόιδα για να έχουν πιο πολλά να κλέψουν.
    Πρόσεξε, ένας που νοικιάζει ένα σπίτι και συμπληρώνει το εισόδημά του πρέπει να δηλώσει το ενοίκιο στην εφορία, δεν τη γλυτώνει με τίποτα. Όταν ξεδόψει χρήματα για να το επισκευάσει αυτό το σπίτι ώστε να το ξανανοικιάσει, η εφορία δεν του αναγνωρίζει έξοδα.
    Κράτος κ@λ#χανείο, λ%στών π&λιτικών ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mάνγκο,ξύπνησες καί ξαφνικά είπες
    νά σιχτιρντήσεις?
    Καί νά αναφερθείς στά εσωτερικά ενός μόνο κόματος?
    Στό νηπιαγωγείο αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ??ΟΕΟ??
    ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΩΕΙ??

    ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΣΑΣ?

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ?

    ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΓΑΜΟΙ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ??

    ΠΩΣ ΑΠΟ ΖΙΒΑΓΚΟ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ??

    ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ...

    ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΠΑΡΤΟ ΕΙΔΗΣΗ...ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.


    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΩΡΑΪΤΗ ΣΤΙΣ 22 ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. ΓΙΑ ΤΑ 40... ΜΕ ΚΛΑΜΑ ΠΟΛΥ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΛΥΝ;

    ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΥΞΟΚΛΑΙΝΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΟΝΤΩΣ ΝΕΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ

    Δ εν εχουν κοπασει ακομα οι ταραχες,ουτε εχουν μαζευτει τα συντριμμια και οι σταχτες που αφησαν πισω τους οι εμμισθοι δηθεν αναρχικοι.Παρολα αυτα,μετα την καπηλεια του θανατου του Αλεξη απο Μμε,πολιτικους και καθε λογης τυχαρπαστο κορακι, οι ιδιοι εχουν βαλθει να μας παρουσιασουν τους εγκληματιες βανδαλους ως "παιδια του λαου","Ρομπεν των φτωχων","κοινωνικα εξεγερμενους" και αλλα τετοια...επαναστατικα.
    Ετσι,κανουν ρεπορταζ δηθεν "ντοκουμεντα",με βαρυγδουπους τιτλους οπως "Μπηκαμε στο αβατο των Εξαρχειων" ή "Για πρωτη φορα καμερα στα αδυτα της υπο καταληψη Νομικης".Συνοδευομενα απο...επαναστατικα τραγουδια αλλων εποχων,τα ρεπορταζ αυτα εχουν στοχο να ωραιοποιησουν την εικονα των ταραξιων,παρουσιαζοντας τους ως "γνησιους αγωνιστες",που "παλευουν για ενα καλυτερο αυριο,ενω εμεις καθομαστε στις καρεκλες αντι να βγουμε στους δρομους μαζι τους"!!!

    Βλεπετε,η πληρης αδιαφορια του κοσμου για τις τηλεκατευθυνομενες επαναστασεις τους εχει θορυβησει τοσο πολυ,ωστε ακομα και η κρατικη ΕΡΤ αφηνει δεκαδες ατομα να βγαινουν με το ετσι θελω στον αερα,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ Ή ΑΛΛΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ!!!Μεχρι και οι φυλακες της Ακροπολης,πηραν εντολες-ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ;;;-ν'αφησουν τα "παιδια" να...εκφραστουν με τα ροζ πανο τους.

    Ταυτοχρονα,τα Εξαρχεια (στη φωτογραφια αριστερα,χαρακτηριστικο γκραφιτι της περιοχης) παρουσιαζονται ως τοπος συναθροισης...μεγαλων πνευματων (!) και (θολο)κουλτουριαρηδων,ενω εμφανιζονται και κατοικοι (;) που συμμετεχουν στα λεγομενα "Στεκια Ανταλλαγης Ιδεων",δινοντας τελικα την εντυπωση πως ουτε λιγο ουτε πολυ,προκειται για...ναους της γνωσης και της δημιουργιας!!!

    Κουβεντα για τη διακινηση ναρκωτικων,την πορνεια,την τρομοκρατηση κατοικων και τις απειρες εγκληματικες ενεργειες που συντελουνται στην περιοχη αυτη.Μιλια για τα υπογεια-τεκεδες που μαζευονται απο λαθρομεταναστες μεχρι πιτσιρικια 10 ετων,που στρατολογουνται απο τους γνωστους-αγνωστους καθοδηγητες (προφανως και ο αδικοχαμενος Αλεξης με τετοιους ειχε μπλεξει).Ολα ομορφα,αγγελικα πλασμενα και κυριως,συνοδευομενα απο τη γελοια απαιτηση ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ,λες και ειναι κανενα...αυτονομο κρατιδιο!!!

    Το θεατρο του παραλογου συνεχιζεται με τους ληστες σουπερ-μαρκετ,που τα καναλια ηδονιζονται να αποκαλουν "Ρομπεν των φτωχων":μερικοι αληταραδες που κλεβουν λιγα πακετα μακαρονια και αλλα ειδη πρωτης αναγκης και μετα τα μοιραζουν,αυθορμητα υποτιθεται (ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ) σε λαικες αγορες και στον κοσμακη γενικοτερα.Σκοπος τους,να δειξουν το...φιλανθρωπο προσωπειο τους και να το παιξουν "προστατες του λαου",ωστε τελικα να τον παρουν με το μερος τους...

    Αληθεια,γιατι δε μας λενε τι θα πραξουν και για τα ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΜΜΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ απλων,μεροκαματιαρηδων ανθρωπων που ρημαξαν αυτες τις μερες;Για τις εκατονταδες καταστηματων που εκαψαν και λεηλατησαν;Γιατι αραγε δε δινουν λιγη απο τη...λεια τους (ηλεκτρονικα,ρολογια,γυαλια ηλιου κλπ) στους φτωχους,παρα περιοριζονται στα δεκα πορτοκαλια και στο ενα πακετο ρυζι;

    Βλεπετε,τα "καλα" εμπορευματα τα κρατανε για τον εαυτο τους:υπαρχουν πολλα...τρεχοντα εξοδα (ΑΦΙΣΕΣ,ΜΟΛΟΤΟΦ,ΛΟΣΤΟΙ,ΛΕΗΖΕΡ,ΜΑΣΚΕΣ,ΠΡΕΖΑ ΚΛΠ) που δεν καλυπτονται με αλλο τροπο εκτος απ'το πλιατσικο.Βεβαια,σπανε και τις τραπεζες,προκειμενου να εκμεταλλευτουν τα κακα συναισθηματα του κοσμου γι'αυτες,ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΔΕ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ...ΣΕΙΧΗΔΕΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ!

    Τελος,το μεγαλυτερο παραμυθι απ'ολα,ειναι οτι οι δηθεν καταστροφες προκαλουνται οχι απο τους "αγνους" αναρχικους,αλλα απο εγκαθετους αστυνομικους και λοιπους...μπαχαλακηδες.Εμεις δεν αμφιβαλλουμε οτι υπαρχουν οντως και τετοιες περιπτωσεις,αλλα ας σταματησουν επιτελους το δουλεμα οτι για ολα φταινε αυτοι!Δηλαδη θελουν να μας πουν οτι δεν γνωριζουν ποιοι συμμετεχουν στις πορειες και τα επεισοδια;Αν,λογου χαρη,παω εγω με αλλα 50 ατομα και διαλυσουμε τα παντα κανοντας πλιατσικο,δε θα μας παρουν ειδηση;;;ΜΑ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ!

    ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όσο και να τους βρίζουμε είναι τόσα αναισθητοι και θρασείς που το μονο συναίσθημα που μας πνιγει ειναι η οργη.
    Παραμένουν στις καρεκλες τους γαντζωμενοι οχι γιατι δεν θελουν να φύγουν μακαρι να μπορουσαν αλλα για να καλυψουν οσα προλαβαίνουν απο τις απατες και λαμογιες που εχουν κανει.
    Τους κράζει όλη η ευρώπη και αυτοί αλλου βρέχει τους φτυνουν και λενε ψιχαλιζει.
    Ηταν ειναι και θα παραμείνουν λυσασμενα σκυλιά τους ξερουμε καλα οι νεοι δεν τους ξερανε τι σκατοπουστοι ειναι ολοι της δεξιας.
    Οτι κανανε οι πατεραδες οι θειοι τους και ολο το σκυλολοι τους κανουν και αυτοι.
    Παραμυθιασανε τον κοσμο με τον μεσαίο χώρο και οτι δηθεν άλλαξαν ποιοι ? οι κουκουλοφοροι της κατοχης οι χιτες οι γερμανοτσολιαδες οι παρακρατικοι οι καρφιτσες οι χαφιεδες οι ταγματασφαλιτες οι δολοφονοι οι χουντικοι οι αποστατες ολα αυτα τα μπουμπουκια ανατραφηκαν μεσα σε αυτη την παραταξη ειτε την λεγανε ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ,ΕΡΕ ,ΝΔ και πιστεψαμε οτι ειναι δυνατον να αλλαξουν ? αν ειναι δυνατον!!!
    Το μονο που τους ενδιεφερε παντα ήταν το τομαρι τους και η εξυπηρετηση της ολιγαρχιας ολοι οι αλλοι να πρεπει να πληρωνουν τους λιγους και την καλοπεραση τους.

    Γραφουν σχολια οτι τα εβαλε με τους Αμερικανους ποιος ? ο αμερικανοτραφης φοιτητης του BOSTON COLLEGE με τα διαπιστευτηρια στην τριμερη ρε δεν πατε να παιξετε μετα κουβαδακια σας παλιοκαριολια που θα μου τον κανετε και αντιαμερικανό τον μπούλη.
    Α το άλλο οτι και καλα δεν δεχθηκε το ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην Ρουμανια σωπατε ρε χαλαρωστε λιγο ο μπαμπας Δρακουλας της ΥΠΕΞ μας ειπε οτι σε 10 χρονια θα το εχουμε ξεχασει.
    Αν θυμηθουμε και τον Γερμανο που του ΤΑ ΕΧΩΝΕ μπροστα στα μουτρα του το ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αναφερομενος στα Σκοπια ΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΣΟΥΒΛΑΚΟΦΑΓΟΣ.
    Το μονο που ξερει ειναι να βγαινει στην ΚΟ της ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ και να αναλαμβανει τις ευθυνες του για το βατοπαιδιο και απο κατω τα λαμογια να χειροκροτουν με παρατεταμενα χειροκροτηματα τις πουστιες και τις απατες τους.
    Εκεινος δε να συνεχιζει την ακατασχετη μπουρδολογια του για να μας πεισει ποσο μαλακολεβεντης ειναι.
    Μας βαλανε και διαφημιση για να τους χωνουμε με συνειδηση ποιοι ? τα αρχιλαμογια τα κλεφτρονια του κερατα οι απατεωνες που ξεπουλησαν τον τοπο.
    Σαν πλασιεδες γυριζανε τον κοσμο να πουλησουν οτι κερδοφορο ειχε αυτος ο τοπος λες και ηταν τσιφλικια του πατερα τους αλλα ετσι μαθανε απο αυτους.
    Τους σπουδασανε με λεφτα του Ελληνικου λαού γαι να ερθουν και να μας τσαλαπατησουν οι κολοφλωροι.
    Οι πατεραδες τους απολαμβανουν τις βαρβατες συνταξεις που ψηφισαν για τον εαυτό τους μετα απο 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!!!! και ολες τις φοροαπαλλαγες που ειχαν και οι γιοι τους μας λενε οτι το ασφαλιστικό συστημα νοσει και θα πρεπει να βγαινουμε στην συνταξη φευγοντας με το φερετρο.
    Μεσα σε αυτη την οργη που επικρατει και την αγανακτηση τουλαχιστον αν εχετε λιγο επανω σας φιλοτιμο βγαλτε τον σκασμο και μην μας προκαλείτε άλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μετά το Μονομελές Πλημμελειοδικείο και το Εφετείο Ρεθύμνου καταδίκασε το Γιάννη Κεφαλογιάννη για τη γνωστή υπόθεση με τους αστυνομικούς τους οποίους πίεσε για να καταθέσουν ευνοϊκά για κατηγορούμενο υπόθεσης χασισοφυτείας.

    Η ποινή του κ. Κεφαλογιάννη από 12 μήνες με αναστολή μειώθηκε σε πέντε μήνες με τριετή αναστολή, γεγονός που προκάλεσε την αντίδρασή του παρότι απέφυγε να μιλήσει και πάλι για στημένη δίκη.

    Κατά τη διάρκεια της δίκης ο πρώην υπουργός, ο οποίος μετά την πρωτόδικη απόφαση απομακρύνθηκε από τη θέση του άτυπου συμβούλου του πρωθυπουργού, υποστήριξε για μία ακόμη φορά ότι η δίωξή του ήταν υποκινούμενη από πολιτικούς του αντιπάλους στην Κρήτη. Ωστόσο, απέφυγε να πει ονόματα παρότι τον προκάλεσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, υποστηρίζοντας ότι δεν ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα.

    Πάντως, ο κ. Ι. Κεφαλογιάννης παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος η πρωτοβουλία του να καλέσει τους αστυνομικούς στο γραφείο του για να τους δώσει γραμμή, κάτι για το οποίο ο εισαγγελέας δεν είχε καμία αμφιβολία.

    Στο δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες υποστηρικτές του πρώην υπουργού που όπως και στην πρώτη δίκη, καταφέρθηκαν κατά της απόφασης του Εφετείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για ν αποκτησει ο λαος φορολογικη συνειδηση,πρεπει πρωτα να μαθετε να σεβεσθε εσεις το δημοσιο χρημα,πρεπει να γινει το κρατος λειτουργικο να δουλευουν οι νομοι,να γινει η φορολογικη νομοθεσια απλη,φιλικη και κατανοητη απο το πολιτη,και οχι να δημιουργει την εντυπωση στο κοσμο που συναλλασεται μ ενα μαφιοζο δυναστη που λεγεται δημοσιο.Πρεπει οι φοροι να ειναι ανταποδοτικοι,να εχει ο πολιτης σωστη υγεια,παιδια και να νοιωθει ασφαλης,πρεπει,πρεπει...Αυτα τα σποτακια που βλαιπουμε στη τηλεοραση καλα ειναι για τη Σκανδυναυια απ οπου και τα πειρατε,εκει που οι μαφιοζοι και οι κλεφτες πανε φυλακη,ενω εδω βαζουν γραβατα και μας εξουσιαζουν.Δεν ειναι ο κοσμος φοροφυγας το σαπιο συστημα σας τον αναγκαζει να γινεται,και αυτοι που χρειαζονται μαθηματα φορολογικης συνειδησης και μαλιστα εντατικα εισαστε πρωτιστως εσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τωρα τελευταια τρωω τον αγλεωρα μεχρι σκασμου. Βλεπω DVD συνεχεια.
    Αν μου τυχει και ενας ρουσοπουλος να γινω πρωθυπουργος.
    ΧΑ χα χα χαχα χαχα χα χα χαχαχα
    ΛΕΤΕ ...

    XXL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τωρα τελευταια τρωω τον αγλεωρα μεχρι σκασμου. Βλεπω DVD συνεχεια.
    Ας μου τυχει και ενας ρουσοπουλος να γινω πρωθυπουργος.
    ΧΑ χα χα χαχα χαχα χα χα χαχαχα
    ΛΕΤΕ ...

    XXL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΑΝΓΚΟ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ.
    ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΚΙ ΕΔΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
    ΤΑΙΖΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.
    ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.
    ΕΝΑ ΟΥΣΤ..........
    ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ.
    ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ..........ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΑΓΥΡΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα επεισοδια με αφορμη τον θανατο του ΑΛΕΞΗ εκμεταλευτηκαν και επωφεληθηκαν για να πεσει η κυβερνηση της ανυπαρξιας, συγχρονως να πανε για διαγραφη για οσα εχουν κανει, οι εξης τρεις. α) ρουσοπουλος ο κυριος εμπνευστης και σχεδιαστης απο το παρασκηνιο παντα, β) ο πανίβλακας βουλγαρακης που ξερει απο οργανωση, ειναι και κουμπαροι με τον πιο πανω, και γ) μπακογιαννη που ετσι ερχεται, κακη της ωρα, γρηγοροτερα στη αρχηγια Νεας Δημοκρατιας.

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ (ΤΑΔΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα επεισοδια με αφορμη τον θανατο του ΑΛΕΞΗ εκμεταλευτηκαν και επωφεληθηκαν για να πεσει η κυβερνηση της ανυπαρξιας, συγχρονως να πανε για διαγραφη για οσα εχουν κανει, οι εξης τρεις. α) ρουσοπουλος ο κυριος εμπνευστης και σχεδιαστης απο το παρασκηνιο παντα, β) ο πανίβλακας βουλγαρακης που ξερει απο οργανωση, ειναι και κουμπαροι με τον πιο πανω, και γ) μπακογιαννη που ετσι ερχεται, κακη της ωρα, γρηγοροτερα στη αρχηγια Νεας Δημοκρατιας.

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ (ΤΑΔΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εαν είχαμε συνείδηση, τέτοιους θα ψηφίζαμε για να μας κυβερνήσουν?

    Χέσε μας ρε Αλογοσκούφη, συνέχισε να μοιράζεις τα λεφτά στα κανάλια, για τα διαφημιστικά σποτάκια, ώστε να συνεχίσουν κι αυτοί δείχνουν τους αγανακτισμένους εξεγερθέντες πιτσιρικάδες σαν αλήτες, και να δίνουν λόγο σε πολιτικούς σαν τα μούτρα σας...

    Α.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,για το ανωτερω ΣΧΟΛΙΟ.ΜΟΝΟ ενα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ,ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ,μαs ΣΩΖΕΙ.ΝΑ αρχισουν απο ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,απο μεταπολιτευση και μετα,μεχρι ΣΗΜΕΡΑ.ΟΠΟΙΟΣ,δεν ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ,ΕΣΟΔΑ,αλλα εχει βιλλεs-κοτερα κλπ.ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,και ΦΥΛΑΚΗ.ΟΠΟΙΟΣ,παει για βολτα,απο ΓΛΥΦΑΔΑ,κυριωs μεχρι ΣΟΥΝΙΟ,ΑΣ ΚΥΤΤΑΖΕΙ,αριστερα,ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ,το τι ΒΙΛΛΑΡΕΣ-ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΛΠ,υπαρχουν ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ? απο μεροκαματο με ιδρωτα? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΛΕΨΙΕΣ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΑΠΑΤΕΣ-ΦΟΝΟΥΣ-ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ-ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ-ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ ΚΛΠ.ΜΠΟΡΟΥΝ να φτιαχτουν τετοια ΣΠΙΤΙΑ-ΚΟΤΕΡΑ-PORSCHE-FERRARI KΛΠ.ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΧΩΡΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ,ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ -ΠΟΥ ΔΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΦΕΛΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ- ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟ CNN,NBC,NEW YORK TIMES KAI ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ Η ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΑΣΤΕΣ Κ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΑΓΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΦΟΡΗΤΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 'ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ'. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ.ΟΥΤΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΓΙΝΕ(ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΩ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΥΧΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ)ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ,ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΡΟΠΑΙΔΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΟΡΜΗΣ ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΕΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΦΛΟΓΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΣΒΕΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΠΑΛΛΑΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΧΙ ΝΕΚΡΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ !!ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΙΧΩΣ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ VIDEOGAME.ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ) ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΛΟ ΕΝΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ 'ΑΓΩΝΑ' ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΡΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΥΝΔΥΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ,ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΤΟ'ΠΑΝΕ...


    ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΤΟΥ!

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ!



    ΕΝΑ ΤΕΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΥ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΡΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το ΠΑΣΟΚ ως εναλλακτική δείχνει αγκυλωμένο στα φαντάσματα του παρελθόντος. Οι ίδιες φάτσες, οι φθαρμένες, οι χρεωμένες με διάφορα, εμφανίζονται από τη σκιά και ξαναδιεκδικούν εξουσία. Αντί να γίνει αποτίμηση των ικανοτήτων και της προσφοράς του καθενός, το παιχνίδι παίζεται με τους κλασσικούς κανόνες της ψηφοθηρίας και της εκλογικής δύναμης.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει κεφαλαιώδεις αδυναμίες. Από τη μια ο χαρακτήρας του Αλαβάνου - που όσο κι αν προσπαθεί να τον κρύψει στην Ελλάδα, στις Βρυξέλλες ως ευρωβουλευτής είχε γίνει περίγελο των πάντων, από την άλλη η φαρσοκωμωδία με τον "πρόεδρο Μ.Α." Αλέξη Τσίπρα (Μ.Α. = My Ass), το απότομο ξεπέταγμα που ακολουθείται από το ξεφούσκωμα των ποσοστών, όλα αυτά δείχνουν ένα ΣΥΡΙΖΑ αφερέγγυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 9.16 εισαι πανυβλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 9.16 εσυ με ποιους βολευεσαι; με τους υπηρετες;

    9.16 εσυ με ποιους βολευεσαι; με τους υπηρετες;

    9.16 εσυ με ποιους βολευεσαι; με τους υπηρετες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στο Βουλγαράκη στο Βουλγαράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ετικέτες Ελλάς, Κίνα, Καραμανλής, Οικονομία, Ρωσία
    «Αποθέωση η συνέντευξη Παπανδρέου. Όλα τα λεφτά! Ως συνήθως...»

    ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «L' ESPRESSO » ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ GIANNI PERRELLI ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Γιατί, σε μία περίοδο παγκόσμιας κρίσης που τροφοδοτεί την δυσαρέσκεια σε όλες τις περιοχές του πλανήτη, αυτή η έκρηξη βίας ξέσπασε ακριβώς στην Ελλάδα;

    Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Η κρίση εδώ είναι πολύ πιο βαθιά.....[...] Αυτοί που αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσκολίες είναι οι νέοι, oι οποίοι έχουν στερηθεί και αυτά τα κοινωνικά προγράμματα που διευκόλυναν την έξοδό τους από το...τούνελ των ναρκωτικών!!!
    ...

    Αναδημοσίευση από taxalia

    Δεξί Εξτρέμ: Καλώς τον πελάτη... όσα φροντιστήρια και να του κάνουν... τσάμπα τα λεφτά... στην προεκλογική περίοδο (αν φτάσει μέχρι εκεί :))), που δεν θα μπορούν να τον κρύψουν ή να τον φυγαδεύσουν στο εξωτερικό, θα ρίξουμε τρελά γέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Βρε γουρουνόφατσα Μπόμπολα, πόσα άλλα λεφτά θές βρε φαταούλα;

    Τί τις θέλεις τις εφημερίδες (Έθνος, Πρώτο Ψέμμα) και τα κανάλια (Mega) βρε βρωμιάρη, εσύ εργολάβος δεν ήσουνα;

    Δεν σου φτάνουν τα ατέλειωτα δισεκατομμύρια που έχεις μαζέψει, έχεις το 80% της αγοράς και θέλεις και άλλα;

    Ο Θεός θα σε τιμωρήσει ρε αγύρτη, σου εύχομαι να πάθεις καρκίνο και εσύ και όλη σου η οικογένεια, θα φέρνω το σκύλο μου να κατουράει το τάφο σου ρε ξεφτιλισμένε.

    Δεν θα σου περάσει ρε σκατιάρη, δεν θα σου περάσει.

    Η Ελλάδα δεν θα υποκύψει ούτε στα δικά σου συμφέροντα ούτε στους αμερικάνους χρηματοδότες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Βρε γουρουνόφατσα Μπόμπολα, πόσα άλλα λεφτά θές βρε φαταούλα;

    Τί τις θέλεις τις εφημερίδες (Έθνος, Πρώτο Ψέμμα) και τα κανάλια (Mega) βρε βρωμιάρη, εσύ εργολάβος δεν ήσουνα;

    Δεν σου φτάνουν τα ατέλειωτα δισεκατομμύρια που έχεις μαζέψει, έχεις το 80% της αγοράς και θέλεις και άλλα;

    Ο Θεός θα σε τιμωρήσει ρε αγύρτη, σου εύχομαι να πάθεις καρκίνο και εσύ και όλη σου η οικογένεια, θα φέρνω το σκύλο μου να κατουράει το τάφο σου ρε ξεφτιλισμένε.

    Δεν θα σου περάσει ρε σκατιάρη, δεν θα σου περάσει.

    Η Ελλάδα δεν θα υποκύψει ούτε στα δικά σου συμφέροντα ούτε στους αμερικάνους χρηματοδότες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. άνοιξε και εσύ μια offsor.μπορείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 4.24 ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΡΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;;;;

    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;

    ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;

    ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ;;;

    ΠΑΝΤΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΒΡΕ ΦΑΣΟΛΙ!!

    ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.

    ΕΚΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ, ΡΕΜΠΕΛΟΣ, ΨΕΥΤΟ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙ.

    ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ αδιαφορία, άπνοια και φασισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. O υφυπουργός Εσωτερικών Αθανάσιος Νάκος και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης προσέλαβαν τον Αντώνη Νικοπολίδη για τη θέση του δενδροκηπουρού στην Κηφισιά. Και δεν ξέρω τι είναι πιο ενοχλητικό: ότι ο Νικοπολίδης με το συμβόλαιο των 600.000 ευρώ ετησίως δικαιούται βάσει των διατάξεων να καταλάβει μια κενή οργανική θέση, την οποία θα μπορούσε να πάρει ένας άνεργος, ή ότι δύο υφυπουργοί κάθονται και ασχολούνται με το πώς θα βολέψουν τον Νικοπολίδη στον δήμο Κηφισιάς;

    Η απόφαση για την πρόσληψη του Αντώνη Νικοπολίδη, ως διακριθέντος αθλητή, στη θέση του δενδροκηπουρού στον δήμο Κηφισιάς, υπογράφηκε από τον Νάκο και τον Ιωαννίδη στις 28 Νοεμβρίου. Μεσούσης δηλαδή της οικονομικής κρίσης, με χιλιάδες ανέργους και πολλούς περισσότερους να βλέπουν ήδη την πόρτα. Και ο μέγας Νάκος και ο παμέγιστος Ιωαννίδης έσπευσαν να υλοποιήσουν τα όσα προβλέπει ο νόμος για να προσληφθεί ο Νικοπολίδης. Λες και το είχε ανάγκη ο άνθρωπος...

    Η απόφαση του Νάκου και του Ιωαννίδη, όχι μόνο εκθέτει τον Νικοπολίδη, ενδεχομένως δε να τον πλήττει και οικονομικά καθώς δεν ξέρω αν θα μπορεί να πληρώνεται για να διαφημίζει με την ίδια άνεση ρολόγια ως κηπουρός, αλλά λαμβάνεται ενώ από το καλοκαίρι ήδη έχει ξεκινήσει μια ολόκληρη συζήτηση για τα λεγόμενα προνόμια των αθλητών.

    Βεβαίως η πρόσληψη του Νικοπολίδη στον δήμο Κηφισιάς ως κηπουρού δεν είναι το ίδιο με το να κάνεις αξιωματικό του στρατού ξηράς μια αθλήτρια που λάμπει στο σκοτάδι από την πολλή ντόπα, αλλά ακολουθεί το ίδιο στρεβλό σύστημα αξιών, το ίδιο μοντέλο δημιουργίας πελατειακών σχέσεων και επιβεβαιώνει τα ίδια νοσηρά μοτίβα που υποτίθεται ότι συζητάμε να καταργηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ,ΜΕ ΤΗΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ " ΚΑΜΠΑΝΙΑ ,ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ .

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ.

    Κε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ,ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ.?

    ΜΗΠΩΣ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ "ΨΗΝΕΙ" ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Οι πολιτικάντηδες με τις μίζες, τις offshore, τα εξοχικά με τις πισίνες στη Μύκονο και τα σαλέ στην Αράχωβα, τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα (δωρεά του ελληνικού λαού), τις ατέλειες και τα δωρεάν εισητήρια (και αυτά δωρεά δική μας)και τις τερατώδεις καταθέσεις- για να μη μιλήσω και για τις επιχειρήσεις των συζύγων τους αλλά και "αχυρανθρώπων" που χρησιμοποιούν, οι πολιτικάντηδες αυτοί μας κάνουν μάθημα φορολογικής συνείδησης.

    Να πληρώσω φόρο για ποιόν ρε καραγκιόζηδες;

    Για τα δημόσια σχολεία-στρατώνες με τα σπασμένα παράθυρα και τη ελλειπή θέρμανση που έτσι κι αλλοιώς πληρώνουμε οι γονείς με έξτρα συνδρομές;

    Για τα νοσοκομεία του ράντζου και της έλλειψης προσωπικού και ιατρικού υλικού;

    Για τους άθλιους δρόμους-καρμανιόλες με τα σαμαράκια και τις λακούβες-πηγάδια (πληρώνουμε ήδη στα διόδια του Μπόμπολα αέρα πατέρα)

    Για τις άθλιες δημόσιες υπηρεσίες των εκατοντάδων χιλιάδων αργόμισθων κηφήνων που αντι να υπηρετούν τον πολίτη μας κάνουν τη ζωή δύσκολη (και τη δική τους ευκολότερη);

    Πάρτε το χαμπάρι ρε λαμόγια κλέφτες πολιτικάντηδες της δεκάρας. Ξέρουμε οτι τα λεφτά μας ως φορολογούμενοι πάνε στις τσέπες σας, γίνονται πισίνες, ακίνητα και επιχειρήσεις δικές σας και των παιδιών σας μέχρι και των δισέγγονών σας.

    Ουστ λοιπόν. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΤΣΑΚΙΣΤΟ ΠΑΛΙΟΠΟΎΣΤΗΔΕΣ.

    ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ , ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑΪΖΕΤΕ ΤΟΥς ΚΛΕΦΤΕΣ.

    Νέμεσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. oust fasistes syrizokoukoula terata!

    19 Δεκέμβριος 2008 4:42 μμ

    ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩ!
    ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΛΕΜΕ ΕΙΣΑΙ!!!
    A.S.A.P!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΤΟ'ΠΑΝΕ...


    ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΤΟΥ!

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ!



    ΕΝΑ ΤΕΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΥ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΡΜΟΥ!

    19 Δεκέμβριος 2008 9:19 μμ

    ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ,ΠΑΛΙΟ ΠΟΡΔΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!!!!
    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ....ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΤΟ'ΠΑΝΕ...
    ΒΛΗΜΑ Ε ΒΛΗΜΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αγαπητέ ΑΝΤΏΝΗ,
    ενώ έχεις πιάσει το πρόβλημα ,αφού διερωτάσαι που τα βρίσκουν οι
    γιατροί, οι δικηγόροι, διερωτάσαι ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες τόσων ακριβών αυτοκινήτων και σκαφών αναψυχής, στο τέλος τα κάνεις μαντάρα , και σε μία έκρηξη ατέλειωτου φλωρο-λαϊκισμού , γίνεσαι ο καλύτερος απολογητής και ο τέλειος φερετζές για κάθε ΓΑΜΗΜΕΝΟY ΦΟΡΟΦΥΓΑ - ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΗ.
    Δίνεις δικαίωμα στον κάθε αναγνώστη να σκεφθεί για σένα το οτιδήποτε.
    Από το ότι είσαι ένας αγαθός καφενόβιος λαϊκιστής που τώρα τελευταία έφερε το καφενείο στο διαδίκτυο , μέχρι το γραφείο τύπου και χειρισμού κρίσεων για λογαριασμό των ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ.
    Αντώνη , τούτος ο τόπος , όπως όλοι οι τόποι του κόσμου, έχει συνέχεια.
    Επίσης τούτος ο τόπος, όπως όλοι οι τόποι του κόσμου ,έχει και Βουλγαράκηδες @ Τσοχατζοπουλαίους με Off Shore, έχει Βατοπέδια , αλλά και Τοπλού , αλλά και Μεγίστης Λαύρας, και υπουργούς που πουλάνε νόμους στα ίσια (Κουτσόγιωργας) , έχει και εισπράκτορες μαύρου πολιτικού χρήματος (Τσουκάτος- Siemens) , έχει και πολιτικές νεολαίες που τα παίρνουν από προμηθευτές (Ν.ΠΑΣΟΚ- Siemens), έχει και κολλητούς πολιτικών αρχηγών , Τρεπεκλής – ΓΑΠ, μεγαλοπρομηθευτές του δημοσίου, C41, και άλλα πολλά, ουκ εστίν αριθμός .
    Αυτό όμως δεν δίνει το ηθικό δικαίωμα σε κανέναν να κλέβει το κοινωνικό σύνολο και να αποφεύγει να πληρώνει τους φόρους του , πόσο μάλλον να τους κατακρατά (ΦΠΑ).
    Γιατί Αντώνη μου , οι απατεωνιές των πολιτικών αφαιρούν βίαια χρήμα
    από τον κρατικό κορβανά , δηλαδή από όλους εμάς και ειδικότερα από
    τις ευπαθείς ομάδες, όπως ακριβώς κάνουν και οι φοροφυγάδες και οι
    φοροκλέπτες.
    Είναι γνωστό ότι η λίστα των φοροφυγάδων είναι πολύ μεγάλη.
    Γιατροί, δικηγόροι , πολιτικοί μηχανικοί, συμβολαιογράφοι , ηλεκτολόγοι, υδραυλικοί, κατασκευαστές, φαρμακοποιοί,
    ελεύθεροι επαγγελματίες κάθε ενασχόλησης, ταβερνιάρηδες , καφετέριες, συνταξιούχοι που δουλεύουν μετά την σύνταξη με δελτίο παροχής υπηρεσιών – 600
    ευρώ το μήνα – έναντι 2-3.000 χ 14, δημοσιογράφοι πολυθεσίτες,
    μικροί – μεγάλοι – μεσαίοι εκδότες,
    π.χ. Τράγκας, Αναστασιάδης ,
    κ.λ.π., κ.λ.π. ,μπορώ να γράφω μέχρι αύριο το πρωί , αναρτήσεις σαν την δικιά σου δίνουν άλλοθι .
    Αν είναι αυτή η πρόθεση σου , εντάξει τα κατάφερες , δεν σημαίνει όμως ότι θα μείνεις δίχως απάντηση και εκτός κριτικής.
    Για μένα , ο πάτος του αυτοεξευτελισμού είναι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ως μέσον και τρόπος του να κλέβουμε την κοινωνία .
    Ναι στην προώθηση της φορολογικής συνείδησης , ναι η φοροδιαφυγή και η φοροκλοπή να γίνουν κακουργήματα ναι η απιστία περί το Δημόσιο να παραμείνει κακούργημα , ναι στην άμεση αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών.



    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση