GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται ο διασυρμός στο εξωτερικό...

. Από το http://www.greekamericannewsagency.com/ . Για δέκατη ημέρα συνεχίζεται ο διασυρμός της Ελλάδος στα διεθνή έντυπα και ηλεκτρονικά Μ...

.
.
Για δέκατη ημέρα συνεχίζεται ο διασυρμός της Ελλάδος στα διεθνή έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ που εξακολουθούν να κρατούν το θέμα ψηλά στους τίτλους των ειδήσεων τους. Το πλέον ενδεικτικό δημοσίευμα που σήμερα κυριαρχεί και κυκλοφορεί από email σε email στους έλληνες του κόσμου-και όχι μόνο- είναι αυτό της Boston Globe με τίτλο 2008 Greek Riots το οποίο δημοσιεύει μια σειρά από συγκλονιστικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης με χαρακτηριστικά σχόλια... Το πλέον ανησυχητικό όμως είναι όχι τα δυσμενή και αρνητικά σχόλια που-αξίζει να διαβάσουν όχι μόνον οι κυβερνώντες αλλά και οι έλληνες δημοσιογράφοι- ακολουθούν στην ανοιχτή συζήτηση που έχει ξεκινήσει κάτω από τις φωτογραφίες αλλά η εικόνα της Ελλάδα η οποία πλήτετται βάναυσα από όλη αυτή την κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα στο τέλος της μεταξύ των άλλων παραπέμπει σε δυο πολύ χαρακτηριστικά άρθρα των New york Times του Guardian της 12ης Δεκεμβρίου (08). Μέχρι στιγμής μόνο στην ιστοσελίδα της google έχουν αναρτηθεί περισσότερα από 3.600 άρθρα διεθνών ΜΜΕ ενώ ανάλλογη είναι και η η παρουσιάση της είδησης σε άλλες ιστοσελίδες όπως της yahoo κτλ. Μια εικόνα που ήδη έχει αρχίσει να πλήτει τον τουρισμό και φαίνεται με τις δεκάδες καθημερινές ακυρώσεις στα μεγάλα αλλά και μικρά ελληνικά ξενοδοχεία της Ελλάδος. Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα. Τα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ αναδεικνύουν ως βασικό θέμα τους το πανό που έχει αναρτηθεί στην Ακρόπολη.
------------------------------

34 σχόλια

  1. Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.

    Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.

    Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.

    Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.

    Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.

    Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.

    Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.

    Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.

    Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.

    Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.

    Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.

    Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.


    Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.

    Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.

    Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.

    Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.

    Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.

    Διασυρμός είναι κάτι Ελληνάρες σαν εσάς.


    ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ

    ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΖΗΤΩ Η ΕΞΈΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί σας στενοχωρεί τώρα ο διασυρμός; Δεν θριαμβολογούσατε προ ημερών για το "ξεσήκωμα της νεολαίας", για "τον αγώνα και τα οράματα" και όλα τα σχετικά; Οι ξεσηκωμοί έχουν και παράπλευρες απώλειες, κάποιοι (πολλοί) τουρίστες δεν θα έρθουν φέτος, κάποια ξενοδοχεία, μπαρ και εστιατόρια δεν θα δουλέψουν, κάποιοι οικογενειάρχες θα μείνουν άνεργοι... Έχουν και επιπτώσεις οι αγώνες των νέων από το Π. Ψυχικό, δεν είναι όλα ρόδινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΛΟΥΠΕΡΣ

    ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΛΟΥΠΕΡΣ

    ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΛΟΥΠΕΡΣ

    ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑΓΙΕ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΙΣΑΙ

    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ;
    ΑΞΙΟΣ!!!!
    ΟΥΣΤ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καμια μαχη δεν κερδιθηκε χωρις απωλειες.
    τωρα θυμηθηκατε την ανεργια ???

    την νεολαιιστικη επανασταση την κανουν παιδια της δρασης και της αντιδρασης.
    οχι παιδια του κατηχητικου.

    γινεται με αγωνα και οχι με ροδοπεταλα.

    μπραβο στα παιδια μας !!!!!
    θα θελα να μουν και γω εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικα ποια ειναι η ομοιοτητα της ζαντινιερας με την ....ζαρτιερα.

    και γιατι η Ελληνικη Δικαιοσυνη θα πρεπει συνεχως να μας το θυμιζει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kai egw den vlepw kana diasirmo sta sxolia twn fwtografiwn.

    Isa isa kai oi fwtografies katapliktikes aki ipsilhs analyshs einai kai ta sxolia se kamia periptosh then einai epithetika pros tous ellhnes polites.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΗΓΕΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΟ..Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτα σας τα ειχε πει απο τον δεκαπενταυγουστο ο Δρ Κουτσουκος και τον βριζατε!!
    Τωρα η διαφορα ειναι 12 % !!!!
    Που ειναι τα αρθρα του δρ Κουτσουκου??? καινε και τα "κοψατε"???
    ΤΩΡΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΑΣ ΛΕΙΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

    "ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ"!!

    -------

    17/12/2008

    Συλλήψεις και πολιτικών για διαφθορά στην Ιταλία





    Πολιτικοί αξιωματούχοι και ένας μεγαλοεπιχειρηματίας της Νάπολης συνελήφθησαν σήμερα το πρωί με την κατηγορία της διαφθοράς, σε μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται και ένας δημοτικός σύμβουλος ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από τρεις εβδομάδες, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.

    Η εισαγγελία της Νάπολης εξέδωσε 13 εντάλματα συλλήψεως, στέλνοντας στη φυλακή τον επιχειρηματία Αλφρέντο Ρομέο και υποχρεώνοντας σε κατ΄οίκον περιορισμό τους υπόλοιπους 11. Το 13ο ένταλμα αφορούσε τον δημοτικό σύμβουλο Τζόρτζιο Νούνιες, ο οποίος αυτοκτόνησε.

    Η εισαγγελία της Νάπολης κατηγορεί τους συλληφθέντες για σύσταση συμμορίας με σκοπό την αλλοίωση μειοδοτικών διαγωνισμών, και για διαφθορά. Στην υπόθεση εμπλέκεται η εταιρεία Global Service του Αλφρέντο Ρομέο, ο οποίος είχε επικρατήσει σε στημένο διαγωνισμό το 2007, ύψους 397 εκατομμυρίων δολαρίων, για τη συντήρηση δρόμων και κτιρίων της Νάπολης και για τη διαχείριση των σχολικών κυλικείων.

    Δύο βουλευτές, ένας της δεξιάς και ένας της αριστεράς, δύο δημοτικοί αξιωματούχοι και ένας αστυνομικός περιλαμβάνονται στους κατηγορούμενους, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

    Ο δημοτικός σύμβουλος Τζόρτζιο Νούνιες (αριστερά), που αυτοκτόνησε στις 29 Νοεμβρίου, θεωρείτο ύποπτος για την υποκίνηση της βίας στην αποκορύφωση της κρίσης των σκουπιδιών στη Νάπολη την περασμένη άνοιξη. Στα τέλη Οκτωβρίου ετέθη σε κατ΄οίκον περιορισμό. Πριν από την αυτοκτονία του ο ιταλικός τύπος δημοσίευε πληροφορίες για τη διεξαγωγή και άλλης δικαστικής έρευνας εναντίον του, θεωρώντας ότι η κατηγορία περί υποκίνησης βίας δεν επαρκεί για την επιβολή του μέτρου του κατ΄οίκον περιορισμού.

    Οι συλλήψεις γίνονται την επομένη της σύλληψης 15 ατόμων, ανάμεσά τους και του γάλλου διευθυντή της Total Ιταλίας, για διαφθορά στο πλαίσιο της εκμετάλλευσης του πετρελαίου στη νότια Ιταλία.

    Σε άλλη υπόθεση, 38 άτομα, ανάμεσά τους και ο Κάρλο Τότο, διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας Air One και ο δήμαρχος της Πεσκάρα, κατηγορούνται για διαφθορά, αισχροκέρδεια και κατάχρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ελλάδα διασύρεται αποκλειστικά από την κυβέρνηση της που αποτελείται από ανίκανους. Αυτό έδειξε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό η εξέγερση των μαθητών, ότι μας κυβερνούν ανίκανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν υπήρξε πιο αισχρή κίνηση από αυτή με το κρέμασμα αυτού του γελοίου πανό επάνω στην Ακρόπολη.
    ένας άσχετος ξένος ο οποίος θα έβλεπε ένα πανό με την φράση ¨αντίσταση - resistance" κρεμασμένο στην ακρόπολη από εξαγριωμένους νεαρούς θα υπέθετε ότι στη χώρα αυτή πρέπει να υπάρχει μεγάλη καταπίεση και να ποδοπατούνται ανθρώπινα δικαιώματα, να διώκονται άνθρωποι για τις πεποιθήσεις τους, να φιμώνονται συνειδήσεις να υπάρχει κρατική τρομοκρατία κ.ο.κ....
    που να φαντάζονται οι άνθρωποι ότι σε τούτη εδώ τη χώρα το μόνο που κυριαρχεί είναι η πλήρης ασυδοσία, η απόλυτη ελευθεριότητα, η μηδενική κοινωνική συνείδηση, η απόλυτη ατιμωρησία, η οχλαγωγία, η φασιστική υποκουλτούρα η οποία διατρέχει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού
    που να φαντάζονται ότι οι νεαροί που βλέπουν να είναι τόσο εξαγριωμένοι το πιο πιθανό είναι να προέρχονται από ευκατάστατες οικογένειες, με λυμένο το βιοποριστικό τους πρόβλημα, δεν έχουν κάνει ούτε ένα μεροκάματο στη ζωή τους, που απλά περνούν αυτή την ψευτοεπαναστατική φάση της ζωής τους πριν ο μπαμπάκας τους τα βολέψει σε κάποια θεσούλα από όπου θα μπορέσουν και αυτά να συνεχίσουν το έργο των γονέων τους
    και πόσο άδικο είναι αυτό για τους πραγματικούς αγωνιστές που έχουν περάσει κατά καιρούς από αυτό τον τόπο (αριστερούς και δεξιούς) που πραγματικά κινδύνεψαν, ρίσκαραν και πολέμησαν κάτω από αντίξοες συνθήκες γαι τις ιδέες και τις πεποιθήσεις τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aυτό που πλήττεται είναι η εικόνα των πανηλιθίων νεοελλήνων "νοικοκυραίων" και της νεοελλάδας τους.
    Το ελληνικό κίνημα κατά των "νοικοκυραίων" και της "νοικοκυροσύνης" έχει αγγίξει τους σκεπτόμενους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.
    Όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά των "νοικοκυραίων" τόσο αυτοί λουφάζουν χεσμένοι από τον φόβο.
    ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ!

    Ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΝΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ

    Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ή, μάλλον, δεν θέλετε να καταλάβετε. Ή, το πιθανότερο, υποκρίνεστε πως δεν καταλαβαίνετε.
    Υποκρίνεστε πως δεν καταλαβαίνετε το γιατί είμαστε στους δρόμους και πετάμε πέτρες στις βδέλλες τράπεζές σας, στις ξεπουλημένες –πρώην- δημόσιες «υπηρεσίες» σας και στα πολυκαταστήματα της καταγέλαστης εικονικής ψευδοευημερίας σας (που δεν έχετε καν τα χρήματα να την αγοράσετε). Αλλά και στα μαντρόσκυλα-μπάτσους σας, που προστατεύουν όλα τα παραπάνω.
    Αφού μάς στήσατε μια «ζωή»-φάκα, γεμάτη από αβεβαιότητα, μιζέρια, ποντικοτρεχάλα, ανουσιότητα, μια «ζωή» που σκοπεύετε να την ρίξετε σαν ταφόπλακα επάνω μας μόλις «ενηλικιωθούμε», υποκρίνεστε πως «δεν καταλαβαίνετε» τό πώς είναι δυνατόν να… μην συναινούμε πρόθυμα.
    Το αν παριστάνετε απλώς τους ηλίθιους, ή αν είστε πραγματικά ηλίθιοι, ποσώς με ενδιαφέρει. Δεν είμαι ούτε ψυχαναλυτής σας αλλά, ούτε και έχω άλλον χρόνο να ξοδέψω για σας. Αρκετά χρόνια από την πολύτιμη νιότη μου σπατάλησα επειδή με είχατε σχεδόν πείσει ότι το πρόβλημα ήταν με μένα. Ενώ, τώρα έχω πλέον κατανοήσει ότι οι προβληματικοί, οι ψυχικά σακάτηδες, οι ανέραστοι, οι χαμένοι, οι κομπλεξικοί, οι μαλάκες, είστε εσείς.

    Υποκρίνεστε πως δεν καταλαβαίνετε πώς είναι δυνατόν να αντιδρώ, όταν πρέπει να ξυπνάω από τα χαράματα για να σπαταλήσω έξι ώρες από το πολύτιμο -και συνήθως ηλιόλουστο- πρωινό μου σε ένα σχολείο, στο οποίο ούτε εσείς δεν πιστεύετε πλέον και το οποίο, ως θεσμό, υπονομεύετε συστηματικά. Και αμέσως μετά, το απόγευμα, να τρέχω να κλειστώ για τρεις ώρες σε ένα μίζερο φροντιστήριο (παρεμπιπτόντως, το «φροντιστήριο» είναι όρος της αρχαίας αττικής κωμωδίας και σημαίνει «σχολείο για ηλίθιους»), έναν (παρα)θεσμό, τον οποίο δημιουργήσατε ακριβώς για να δικαιολογήσετε και να διαιωνίσετε τη εσκεμμένη διάλυση του κανονικού σχολείου. Και τις υπόλοιπες ελάχιστες ώρες που απομένουν, να πρέπει να γαμηθώ για να κάνω την σχολική «δουλειά για το σπίτι», μια αντιπαιδαγωγική, αντιεκπαιδευτική και αντιμαθησιακή πρακτική, που έχει πλέον εγκαταλειφθεί σε όλες τις χώρες του πολιτισμένου κόσμου. Δεν πάτε καλύτερα να γαμηθείτε εσείς λέω ’γω; Όλοι εσείς, που ως γονείς από τότε που ήμουν στο δημοτικό ακόμη σχολείο, παραπονιόσαστε στις δασκάλες όταν δεν μου ανέθεταν πολλή «δουλειά για το σπίτι», γιατί φοβόσασταν (σαν αγράμματοι που κατά βάθος είστε) μην… μείνω αγράμματος. Δεν πάτε, λέω, να γαμηθείτε, μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα;
    Αλλά μήπως και τα σαββατοκύριακα μου, μού τα έχετε αφήσει να τα διαθέτω όπως δικαιούμαι και όπως με γεμίζει; Αφού και τα πρωινά του Σαββάτου, πάλι στο… φροντιστήριο πρέπει να τη «βγάλω». Αλλά και τα απογεύματα της Κυριακής πρέπει να «διαβάσω τα μαθήματά μου». Ενώ, σε όλες της χώρες της Ε.Ε. και του άλλου πολιτισμένου κόσμου, μόλις λήξει το σχολικό ωράριο οι έφηβοι και οι έφηβες πετάνε την σχολική σάκα και βγαίνουν στις πλατείες, για να τα πούν, να αστειευτούν, να χαβαλεδιάσουν, να ονειρευτούν, να κοκορευτούν, να πειραχτούν, να γκομενίσουν, να χουφτωθούν. Και αξίζει να σας υπενθυμίσω ότι τα παιδιά αυτά είναι πολύ πιο ψηλά στις διεθνείς σχολικές αξιολογήσεις από τα δικά σας, δηλαδή εμάς.

    Αλλά, ας υποθέσουμε ότι αξίζει να θυσιάσω τα χρόνια της εφηβείας μου για το «μέλλον» μου. Για το οποίο δεν σταματάτε να μού κοπανάτε αγχωμένα ότι πρέπει να προνοώ «από τώρα που είναι ακόμα νωρίς». Πότε θα αποκτήσετε επιτέλους την υπευθυνότητα και την ωριμότητα για να μού περιγράψετε ποιό στην ευχή είναι αυτό το «μέλλον»; Γιατί εγώ δεν βλέπω τίποτα τέτοιο. Το μόνο που βλέπω είναι ανθρώπους που εκπληρώνουν τα πρότυπα που προπαγανδίζετε εσείς, πτυχιούχους, και μή, να δουλεύουν για λίγα ψωροευρώ (συνήθως μετά από μεγάλα περιοδικά διαστήματα κρατικά μεθοδευμένης ανεργίας) και τα ατάλαντα «βύσματα» (που τούς γονείς τους εσείς οι ίδιοι ψηφίζετε για να υποκλέπτουν τις περίοπτες θέσεις εργασίας από τα παιδιά σας) να βολεύονται χωρίς να χρειαστεί καν να βρέξουν τα πόδια τους.
    Το μόνο που βλέπω είναι ότι αυτή η νεοβυζαντινή χώρα που έχω εγκλωβιστεί, συνεχώς μοστράρει μια φτιασιδωμένη πρόσοψη «ανάπτυξης» και μια κάλπικη ρητορεία «ελπίδας», που πείθει μόνο κάτι αφελείς και διανοητικά καθυστερημένους σαν κι εσάς. Κάτι μοσχάρια (σαν κι εσάς) που τά έχουν μπάσει για τα καλά σε ένα στημένο παιχνίδι, αυτό που οι αρχαίοι Έλληνες (των οποίων κομπορρημονείτε –τρομάρα σας- ότι είστε απόγονοι) αποκαλούσαν «ανεξέταστον βίον». Ζείτε μια ζωή που δεν είναι δική σας, που άλλοι την έχουν προαποφασίσει, μια ζωή που μοιάζει - ή, καλύτερα, είναι- μια αγχωμένη μαλακία, στην οποία θέλετε να μπάσετε κι εμάς. Κι αυτό το θέλετε μόνο και μόνο γιατί είστε παραιτημένοι, ηττημένοι, losers, μοιρολάτρες, ραγιάδες, είστε (όσο κι αν σφυράτε αδιάφορα) ναυάγια της ζωής που βγάζουν όλον τον κομπλεξισμό τους, όλη την αποτυχία της άθλιας ζωής τους, όλα τα διεστραμμένα απωθημένα τους, στα ίδια τους τα παιδιά.
    Αυτό που κατεξοχήν βλέπω είστε εσείς οι ίδιοι, που μηρυκάζετε ένα προκάτ «μέλλον» για εμάς, την ίδια στιγμή που θα έπρεπε να κοιτάτε στον καθρέφτη την κατάντια στην οποία σάς οδήγησαν χωρίς να το καταλάβετε. Ψηφίζετε αυτούς που σας εξαπατούν και παρ’ όλα αυτά συνεχίζετε, σαν γνήσιοι θρησκευόμενοι, να ελπίζετε. Η εκκλησία σας, ο ύπουλος ποιμένας τής αρρωστημένης ψυχής σας, υπεξαιρεί την δημόσια περιουσία, αλλά εσείς … «το μοναστήρι να ’ν’ καλά». Πληρώνετε για δημόσια υγεία και ταυτόχρονα αδειάζετε την τσέπη σας για να κάνετε ιδιωτική ασφάλιση. Δουλεύετε σαν τουρκοκρατούμενοι ραγιάδες, απλήρωτοι και ανασφάλιστοι, «μορφώνεστε» από τις μπατσοεφημερίδες σας, «υπάρχετε» μόνο μέσα από τα κωλορηάλιτυ τηλεσκουπίδια, και μετά έχετε το θράσος να απαιτείτε να δεχτούμε τις –χρεωκοπημένες - συμβουλές σας και να πάρουμε στα σοβαρά την –ανύπαρκτη- «εμπειρία» σας από τη ζωή. Μα αφού είστε παντελώς αναξιόπιστοι! Αφού δεν φροντίσατε (κι ούτε θέλετε) να μάθετε τί είναι ζωή. Γιατί η ζωή είναι αυτό που μάς στερείτε καθημερινά, η ζωή είναι αυτό που θέλουμε να ανακαλύψουμε και να προφυλάξουμε, η Ζωή είναι αυτό που πυροβολείτε επάνω μας.

    Μήπως εξακολουθείτε να νομίζετε ότι βγήκαμε στους δρόμους απλώς επειδή άλλος ένας σεξουαλικά ανίκανος μπάτσος, τράβηξε το πιστόλι-προέκταση του ανενεργού πέους του και την «άναψε» σε έναν συμμαθητή μας; Είστε αθεράπευτα μαλάκες αν νομίζετε κάτι τέτοιο: όλοι (εκτός από εσάς, που θέλετε να ξεχνάτε) γνωρίζουν ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν τακτικότατα στην τριτοκοσμική βρωμοκοινωνία, που έχετε φτιάξει. Αλλά αυτή ήταν απλώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν φτάνει που μας εμποδίζετε να μορφωθούμε, να βρούμε μια στοιχειωδώς δημιουργική και στοιχειωδώς αμειβόμενη εργασία, να απολαμβάνουμε στοιχειωδώς αξιοκρατικών κοινωνικών, επαγγελματικών κλπ. κριτηρίων, να ζούμε σε μια κοινωνία Πρόνοιας (αφού έχετε διαλύσει την Παιδεία και την Υγεία), δεν φτάνει που μάς έχετε αποκλείσει κάθε πιθανότητα μιας στοιχειωδώς αξιοπρεπούς ζωής, δεν φτάνει που μάς έχετε προκαταβολικά γαμήσει κάθε άξιο να τό προσπαθήσουμε μέλλον, τώρα οι μπάτσοι σας, αν κάνουμε κιχ, μάς πυροβολούν κι από πάνω!

    Έχετε υποκαταστήσει κάθε έννοια αληθινής ζωής με μια αντίστοιχη παρα-έννοια κιβδηλότητας. Σας χαρίζω, λοιπόν, την ελεεινή νεκροζώντανη «ζωή» σας, την (παρα)οικονομία σας, τις (παρα)τράπεζές σας, την (παρα)εργασία σας, το (παρα)κράτος σας, την (παρα)παιδεία σας, την (παρα)ϋγεία σας, τον (παρα)αθλητισμό σας, τον ανάπηρο (παρα)ερωτισμό σας. Σας γαμώ την νεοελλάδα σας, τους παπάδες σας, τους μπάτσους σας, τους βοσκούς-κομματάρχες σας, είμαι δεκαεξάρης και σας γαμώ τα λύκεια, γαμώ το «μέλλον» που μας επιφυλάσσετε, γαμώ το κεφάλι σας και ό,τι σκατό έχει μέσα, γαμώ την πολυπόθητη κοινωνική σας «γαλήνη», η οποία δεν διαφέρει σε τίποτα από σιγή νεκροταφείου. Δεν μπορείτε να μας σταματήσετε ακόμα κι αν ξαμολήσετε όλους τους πληρωμένους παιδοκτόνους σας, ακόμα κι αν μας διαβάλετε με όλους τους προβοκάτορές σας και με όλους τους μπατσόφιλους δημοσιογράφους σας ακόμα κι αν μας στείλετε όλους τους «αγανακτισμένους» -και αγάμηδες- πολίτες σας.
    Και μόνο όταν θα σάς έχουμε κάνει να βλέπετε εφιάλτες, θα γυρίσουμε στα σπίτια μας.
    Και από εκεί και πέρα, στο «μέλλον», δεν θα μπορέσετε να μάς εξαπατήσετε ξανά.

    Ο ΔΕΚΑΕΞΑΡΗΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ


    ΥΓ. Όσο για την ταφόπλακα της «ζωής» που προορίζατε για εμάς, θα την φυλάξουμε για το δικό σας μνήμα: το μνήμα αυτής της αγχωμένης μαλακίας που υπήρξε η δική σας «ζωή».

    (από εδώ: http://kleitor.blogspot.com/2008/12/losers.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι παπαγαλάκια μου,διασυρμός είναι αυτά που γράφετε χωρίς να ντρέπεστε.Αρχίζουν να σφίγγουν οι κ.....οι σας ,ε???

    ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ. ΕΓΩ ΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΩΜΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΔΩΝ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΕΛΑΧΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΑΡΘΡΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρακολουθώντας τις ανταποκρίσεις από Ελλάδα στα γερμανόφωνα μμε και από συζητήσεις στη Γερμανία δεν έχω αποκτήσει την εντύπωση ότι διασύρεται η Ελλάδα. Γενική είναι η εκτίμηση ότι με την ελληνική κυβέρνηση κάτι δεν πάει καλά, άκρως επιεικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πανό στην Ακρόπολη κρέμασαν οι αιώνιοι φοιτητές...
    Καλούν σε αντίσταση

    επιβεβαιώνοντας το εγκεφαλικό τους κενό

    Πανό στο οποίο αναγράφεται η λέξη «αντίσταση» στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά ανάρτησαν φοιτητές στη βορειοανατολική πλευρά του ιερού βράχου της Ακρόπολης. Ευτυχώς, που αναγράφεται και στην Ελληνική γλώσσα η λέξη αντίσταση, ειδάλλως θα έδιναν την εντύπωση πως απευθύνονται ΜΟΝΟ σε μη Έλληνες!!!
    Αν και η συγκεκριμένη πράξη σαν στόχο έχει να πλήξει ΜΟΝΟ στο εξωτερικό το κύρος της χώρας, το οποίο κάποιοι επιθυμούν να μειώσουν και να δώσουν την γενικότερη εντύπωση πως η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς επανάστασης και ακυβερνησίας, ασχέτως αν η εικόνα αυτή φέρνει και ουσιαστικές οικονομικές απώλειες στον τόπο. Αγνοούν οι "αφελείς" πως οι "πορτοκαλί επαναστάσεις" είναι παραγόμενες από την CIA. Εκτός και εάν νομίζουν πως η δική τους "μαυρο-κόκκινη" επανάσταση, λόγω χρώματος, διαφέρει και δεν συντονίζεται από το στρατηγείο της CIA (που βρίσκεται μέσα στα Εξάρχεια).

    Δεν ενδιαφέρονται άλλωστε οι αιώνιοι φοιτητές, ούτε οι «λοχίες» τους και οι «στρατηγοί» τους για την μείωση της χώρας. Σκοπός τους είναι πλέον μεθοδευμένα, με συνεχόμενες δράσεις που θα μεταφέρουν (μέσω του γνωστού δικτύου Indymedia αλλά και άλλων ιστότοπων) στο εξωτερικό, να πραγματοποιήσουν ένα «αντάρτικο» που κύριο στόχο θα έχει την «εικονική εκτροπή της κυβέρνησης». Οι γενικότερες δράσεις τους, πέρα από το σπάσιμο βιτρίνων και το κάψιμο καταστημάτων, προσανατολίζονται πλέον σε «πόλεμο» κατά του πολιτεύματος, με τη μέθοδο του «ροκανίσματος» και την αναμονή ενός ακόμη «επεισοδίου» (σε μελλοντικό σύντονο χρόνο) που θα πυροδοτήσει ακόμη μία «λαϊκή εξέγερση».
    Οι επόμενες ημέρες, μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2009 (οπότε και αποχωρεί ουσιαστικά ο Μπους και το ανθελληνικό του επιτελείο από την διακυβέρνηση των ΗΠΑ) κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξει κλιμάκωση (και ίσως μεγαλύτερη) από τους θαμώνες των Εξαρχείων που υπηρετούν τα συμφέροντα του γνωστού-αγνώστου Σόρος (γνωστότατου για τις χρηματοδοτήσεις του σε "πορτοκαλί" επαναστάσεις).
    Μάλιστα, έως και η γειτονική Τουρκία παρατηρώντας τις «δράσεις» των «οργισμένων Εξαρχείων» προσαρμόζεται σε μία στάση αναμονής, προεξάρχοντος του ιδίου του προέδρου της Τουρκίας κ. Γκιούλ, ο οποίος ακύρωσε όλες του τις επισκέψεις σε άλλες χώρες (μεταξύ των οποίων και το ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος Ισραήλ).
    Οι ανακατατάξεις θεωρούνται πλέον δεδομένες. Το ζητούμενο είναι πότε και με ποιόν τρόπο θα γίνουν, καθώς και τι αποτέλεσμα θα επιφέρουν στην χώρα… Οι «δράστες» που θα ενεργήσουν στο εσωτερικό της Ελλάδας είναι επίσης γνωστοί. Ίσως όμως θα έπρεπε να προσανατολιστούμε το εύρος της δράσης τους και το έρεισμα που πιθανότατα θα δώσουν σε εξωτερικούς παράγοντες (Τουρκία) να επέμβουν (και που…).
    Ένα εύγε λοιπόν στους υβριστές και είρωνες της Ακρόπολης των Αθηνών, που με την ανάρτησή τους προσβάλλουν όχι μόνο τους ίδιους τους εαυτούς τους, αλλά κύρια τον τόπο που τους εκθρέφει και τους επιτρέπει να εκφράζονται (έστω και ανθελληνικά) εναντίον του.
    Η δική τους δημοκρατία, είναι βέβαιο πως δεν θα επέτρεπε αυτού του είδους τις δράσεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. SYRIZA TO ONOMA PANW STO FERETRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν
    εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν
    εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν
    εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν
    εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν
    εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν
    εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν
    εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν
    εσάς

    Διασυρμός είναι κάτι ΣυριζοΦασισταραδες σαν εσάς

    ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πανό στην Ακρόπολη κρέμασαν οι αιώνιοι φοιτητές...
    Καλούν σε αντίσταση

    επιβεβαιώνοντας το εγκεφαλικό τους κενό

    Πανό στο οποίο αναγράφεται η λέξη «αντίσταση» στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά ανάρτησαν φοιτητές στη βορειοανατολική πλευρά του ιερού βράχου της Ακρόπολης. Ευτυχώς, που αναγράφεται και στην Ελληνική γλώσσα η λέξη αντίσταση, ειδάλλως θα έδιναν την εντύπωση πως απευθύνονται ΜΟΝΟ σε μη Έλληνες!!!
    Αν και η συγκεκριμένη πράξη σαν στόχο έχει να πλήξει ΜΟΝΟ στο εξωτερικό το κύρος της χώρας, το οποίο κάποιοι επιθυμούν να μειώσουν και να δώσουν την γενικότερη εντύπωση πως η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς επανάστασης και ακυβερνησίας, ασχέτως αν η εικόνα αυτή φέρνει και ουσιαστικές οικονομικές απώλειες στον τόπο. Αγνοούν οι "αφελείς" πως οι "πορτοκαλί επαναστάσεις" είναι παραγόμενες από την CIA. Εκτός και εάν νομίζουν πως η δική τους "μαυρο-κόκκινη" επανάσταση, λόγω χρώματος, διαφέρει και δεν συντονίζεται από το στρατηγείο της CIA (που βρίσκεται μέσα στα Εξάρχεια).

    Δεν ενδιαφέρονται άλλωστε οι αιώνιοι φοιτητές, ούτε οι «λοχίες» τους και οι «στρατηγοί» τους για την μείωση της χώρας. Σκοπός τους είναι πλέον μεθοδευμένα, με συνεχόμενες δράσεις που θα μεταφέρουν (μέσω του γνωστού δικτύου Indymedia αλλά και άλλων ιστότοπων) στο εξωτερικό, να πραγματοποιήσουν ένα «αντάρτικο» που κύριο στόχο θα έχει την «εικονική εκτροπή της κυβέρνησης». Οι γενικότερες δράσεις τους, πέρα από το σπάσιμο βιτρίνων και το κάψιμο καταστημάτων, προσανατολίζονται πλέον σε «πόλεμο» κατά του πολιτεύματος, με τη μέθοδο του «ροκανίσματος» και την αναμονή ενός ακόμη «επεισοδίου» (σε μελλοντικό σύντονο χρόνο) που θα πυροδοτήσει ακόμη μία «λαϊκή εξέγερση».
    Οι επόμενες ημέρες, μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2009 (οπότε και αποχωρεί ουσιαστικά ο Μπους και το ανθελληνικό του επιτελείο από την διακυβέρνηση των ΗΠΑ) κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξει κλιμάκωση (και ίσως μεγαλύτερη) από τους θαμώνες των Εξαρχείων που υπηρετούν τα συμφέροντα του γνωστού-αγνώστου Σόρος (γνωστότατου για τις χρηματοδοτήσεις του σε "πορτοκαλί" επαναστάσεις).
    Μάλιστα, έως και η γειτονική Τουρκία παρατηρώντας τις «δράσεις» των «οργισμένων Εξαρχείων» προσαρμόζεται σε μία στάση αναμονής, προεξάρχοντος του ιδίου του προέδρου της Τουρκίας κ. Γκιούλ, ο οποίος ακύρωσε όλες του τις επισκέψεις σε άλλες χώρες (μεταξύ των οποίων και το ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος Ισραήλ).
    Οι ανακατατάξεις θεωρούνται πλέον δεδομένες. Το ζητούμενο είναι πότε και με ποιόν τρόπο θα γίνουν, καθώς και τι αποτέλεσμα θα επιφέρουν στην χώρα… Οι «δράστες» που θα ενεργήσουν στο εσωτερικό της Ελλάδας είναι επίσης γνωστοί. Ίσως όμως θα έπρεπε να προσανατολιστούμε το εύρος της δράσης τους και το έρεισμα που πιθανότατα θα δώσουν σε εξωτερικούς παράγοντες (Τουρκία) να επέμβουν (και που…).
    Ένα εύγε λοιπόν στους υβριστές και είρωνες της Ακρόπολης των Αθηνών, που με την ανάρτησή τους προσβάλλουν όχι μόνο τους ίδιους τους εαυτούς τους, αλλά κύρια τον τόπο που τους εκθρέφει και τους επιτρέπει να εκφράζονται (έστω και ανθελληνικά) εναντίον του.
    Η δική τους δημοκρατία, είναι βέβαιο πως δεν θα επέτρεπε αυτού του είδους τις δράσεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φοιτητές-μέλη του Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α. κρέμασαν το πανο στον ιερό χώρο της Ακρόπολης και μας ρεζίλεψαν στο εξωτερικό.Αλλά ξέχασα ότι αυτοί δεν αναγνωρίζουν τον όρο "ΕΘΝΟΣ", οπότε σκασίλα τους για την βεβήλωση της Ακρόπολης.Αυτό που είχαμε καταλάβει οι έλληνες για τον Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α.,ότι είναι ο κακός δαίμονας της Ελλάδας.τώρα το κατάλαβαν και οι πολίτες απανταχού της Γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ότι αυτοί που ανάρτησαν το πανό στον βράχο της Ακρόπολης ήταν φοιτητές μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, το είπαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER. Eίπαν ψέμματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ότι και να κάνουν, ότι και να λένε οι αμερικάνοι και οι καναλο-νταβατζήδες ένα πράγμα να μην ξεχνάνε. Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και ο Καραμανλής ψηφίστηκε από σχεδόν 4 εκατομμύρια πολίτες.
    Η προσωπική ευθύνη του Καραμανλή είναι να οργανώσει το λαό ενάντια στους καναλάρχες, που νιάζονται μόνο για τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα.
    Δεν νιάζονται για τα λεφτά του Καραμανλή οι καναλάρχες, για ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ νιάζονται.
    Θέλουν ολιγοπώλια και όχι ανταγωνισμό για να βγάζουν υπερκέρδη, στις τράπεζες, τα supermarket, τα διυλιστήρια, παντού.
    Θέλουν το υπερχρεωμένο κράτος να ξοδεύει λεφτά σε διαφημίσεις στα κανάλια τους, θέλουν ο στρατός να αγοράζει όπλα που δεν χρειάζεται για να παίρνουν μίζες, θέλουν να φτιάχονται δημόσια έργα που δεν έχουν καμμία ανταποδοτικότητα και να χρεώνουν διπλό κόστος, κλπ.
    Όταν ο Αλογοσκούφης άρχισε να νοικοκυρεύει την οικονομία ο κάθε τυχάρπαστος φαταούλας Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης συμφώνησαν ότι ο Καραμανλής πρέπει να πέσει.
    Ήρθε και η χρηματοδότηση από την NSA και τη CIA και έδεσε το γλυκό.
    Κώστα Καραμανλή, άσε τα κυριλίκια και κατέβα στο πεζοδρόμιο.
    Δείξε στο λαό ότι δουλεύεις γιαυτόν και ξεσκέπασε τους συνωμότες καναλάρχες.
    Όσο για το Γιωργάκη, αγνόησέ τον, αυτός απλά δεν υπάρχει σαν πολιτική οντότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά και Λαμπράκη.

    Έχουμε τα blogs μας και την ελευθερία να σκεπτόμαστε μόνοι μας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ALTER σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κυτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. απάντηση στον «ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ»
    Είμαι 47 χρονών και βολεμένος πίσω από ένα μισθούλη.
    Ότι λες το δέχομαι και ζητάω συγνώμη που εγώ ο βολεμένος του κερατά ενώ βλέπω τι μπουρδέλο επικρατεί γύρω μου και τι διεφθαρμένα κοπρόσκυλα μας κυβερνάνε, άφησα τους πιτσιρικάδες να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.
    Συνεχίστε μήπως τελικά αλλάξει κάτι. Αν είναι κάποιος που το μπορεί είστε μόνο εσείς. Οποιονδήποτε πάνω από τα 30 χέστε τον, μην υπολογίζετε σ' αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Tha exei provlima o toyrismos e? Swpa!!!! Den peirazei. En mesw krisis kai synexizoun me tis ilithies times toys. Ksenodoxeio C katigorias sto Volo kai mou zitise gia 3 vradies 85 eyro th vradia!!!
    Ekei re, na kleisete kai na peinasete!!! A sto diaolo noumera!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "...και πόσο άδικο είναι αυτό για τους πραγματικούς αγωνιστές που έχουν περάσει κατά καιρούς από αυτό τον τόπο (αριστερούς και δεξιούς)..."

    Τι μπούρδες είναι αυτές;
    Και οι άνδρες των ταγμάτων ασφαλειας και του KKEδικου δημοκρατικού στρατού "πολέμησαν κάτω από αντίξοες συνθήκες γαι τις ιδέες και τις πεποιθήσεις τους".
    Αυτό τους δικαιώνει, είναι παραδείγματα προς μίμησιν για την ελληνική νεολαία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΛΟΥΠΕΡΣ

    ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑΓΙΕ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
    ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΙΣΑΙ

    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ;
    ΑΞΙΟΣ!!!!
    ΟΥΣΤ ΡΕ

    17 Δεκέμβριος 2008 10:10 μμ

    KAΛΩΣ ΤΟ ΚΩΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΝΙΚΙΛΙΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Έσβησε χθες -αθόρυβα- 24 αστυνομικός, θύμα κουκουλοφόρων του 2007.



    Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007.
    Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.

    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ,γιατί έβγαζε 750.
    .................................


    ΡΕ ΑΥΝΑΝΙΗΛ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ;ΤΑ ΜΟΝΑ ΝΕΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΚΥΤΤΑΡΑ!
    ΑΪΝΤΕ ΚΑΡΑΤΡΟΜΠΕΣ!!!!!!ΨΕΥΤΡΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σκέφτηκα να σου γράψω χριστοπαναγίες σκατομαλάκα, μα είδα το πρώτο σχόλιο (ΚΟSTAS) και ηρέμησα. Αντε γαμήσου κωλοτρυπίδα, όσο για το τουρισμό βάλ' τοον στο κώλο σου, σκατομαλάκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ημερομηνία: Κυριακή, 14 Δεκέμβριος 2008, 14:10

    Έσβησε χθες -αθόρυβα- 24 αστυνομικός,θύμα κουκουλοφόρων του 2007.
    Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.

    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.

    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.

    Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.

    Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.

    Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.

    Ποιος είναι ο αστυνομικός;Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχεισυμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικήςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκληταδολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις ταοποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενοςσε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και''καταδρομών'' που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα τηςσωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ''άτομα'' που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ''πολιτική παρέμβαση''. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".


    ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η σύζυγος μου Irina είναι Ρωσίδα.
    Σε ανάλυση των γεγονότων ηρωοποίησης του Αλέξη,
    μου ανέφερε ένα μοναδικό εργαλείο για την αντιμετώπιση
    των ταραξιών.

    Στη Σοβιετική 'Ενωση σε ανάλογες καταστάσεις εφαρμόζετο η
    διαδικασία "Petnatset Sutock". ( пятнадцать суток )

    Όσοι συλλαμβάνοντο σε αναταραχές δεν δικάζοντο ούτε απολογούντο.
    Την επομένη και για 15 ημέρες ήταν υποχρεωμένοι
    να εκτελούν δημόσια εργα. Μετά αφήνοντο ελεύθεροι.
    Έργα της εξής μορφής :
    1. Καθαρισμός δρόμων.
    2. Απεγκλωβισμός κτιρίων από χιόνια.
    3. Χειρονατικές εργασίες στην κατασκευή δρόμων κλπ.

    Καλό θα ήταν να μας απαντήσουν οι ηγεμόνες του
    ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, μήπως πρέπει να εφαρμοσθεί
    και στην Ελλάδα για να μην καταρεύσει το κράτος;

    Oι μόνοι που μιλάνε την αλήθεια είναι ο ΛΑΟΣ Γεώργιος Καρατζαφέρης,
    ο Άδωνης Γεωργιάδης και όλοι οι γενναίοι βουλευτές του, συγχαρητήρια.

    ___

    Ανώνυμος, γιατί φοβάμαι την θολοκουλτούρα του ΣΥΡΙΖΑ=KGB.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση