GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία του ωχαδερφισμού...

. Από τον Βασίλειο Θ. Σουφλάκο Δημοτικό Σύμβουλο στην Καρδίτσα Είμαι εκπαιδευτικός (καθηγητής). Πέστε μου πως θα αντικρύσω αύριο τα παιδιά μ...

.

Από τον Βασίλειο Θ. Σουφλάκο

Δημοτικό Σύμβουλο στην Καρδίτσα


Είμαι εκπαιδευτικός (καθηγητής). Πέστε μου πως θα αντικρύσω αύριο τα παιδιά μου στο σχολείο. Στη θέση του Αλέξη θα μπορούσε να είναι το παιδί σας, το παιδί μου, το παιδί της διπλανής οικογένειας. Αυτή η αδιανόητη και φρικτή δολοφονία είναι το αποκορύφωμα της «αναισθησίας» μιας πολιτείας που κυβερνά από το ΠΟΥΘΕΝΑ! Αποτελεί απώλεια σεβασμού απέναντι στον πολίτη, απώλεια σεβασμού της κοινής λογικής.
Είναι το αποκορύφωμα της αποσύνθεσης και της διάλυσης της ευνομούμενης κοινωνίας. Όποιος θέλει «πουλά τσαμπουκά», όποιος θέλει καταλύει τους νόμους του κράτους, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε ΚΑΝΕΝΑ!
Πέστε μου πως θα αντικρύσω ΑΥΡΙΟ τους μαθητές μου, που θα με κοιτούν στα μάτια με αγωνία, ζητώντας είτε φωναχτά είτε βουβά «δικαιοσύνη». Τι θα τους πω ? Πως θα τους κοιτάξω στα μάτια;
Θα τους πω την αλήθεια, αυτό που αισθάνομαι. Ζούμε σε ένα ανασφαλές, κοινωνικά και οικονομικά, περιβάλλον. Καθημερινά αντιμετωπίζουμε ένα κράτος που κυριολεκτικά λεηλατεί τα βασικά ατομικά δικαιώματά μας και ό,τι πρέπει να απαιτήσουν, να απαιτήσουμε όλοι μας το αυτονόητο. ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξουμε, να θωρακίσουμε μια κοινωνία ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ όλοι να καταλάβουν ότι δεν ζούμε στο μεσαίωνα, ότι δεν μπορούν να πυροβολούν και να σκοτώνουν νέα παιδιά λες και η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου.
ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΦΤΑΙΕΙ;
Το πιο εύκολο θα ήταν να ισχυριστεί κανείς ότι φταίει ο αστυνομικός, η κακιά στιγμή, η θεία μου η Ακριβή τέλος πάντων.
ΟΧΙ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ μόνον ο αστυνομικός, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ μόνον η κακιά στιγμή. ΦΤΑΙΕΙ η ΚΟΙΝΩΝΙΑ μας, αυτή η κοινωνία που αποθέωσε τη μαύρη εργασία. ΦΤΑΙΕΙ η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που μοναδικός στόχος είναι να ΠΟΥΛΗΣΕΙ τα ΛΙΜΑΝΙΑ, την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, τη ΧΩΡΑ ΟΛΑΚΕΡΗ. Αυτή η κυβέρνηση που έχει αναγάγει το μικρό σε μεγάλο, το «τίποτα» σε «σημαντικό». Που επαίρεται γιατί ΠΟΥΛΑ τη δημόσια περιουσία, γιατί οι ΥΠΟΥΡΓΟΙ της περιδιαβαίνουν τις θάλασσες με ΚΟΤΕΡΑ.
Πέστε μου λοιπόν τι θα απαντήσω αύριο στα «παιδιά μου»;
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ. Μόνο να ΣΚΥΨΩ το κεφάλι κατανοώντας την αγωνία τους, τα ερωτηματικά τους. Άλλωστε ήταν επόμενο να συμβούν κάποτε αυτά. Συζητώντας με πνευματικούς ανθρώπους, ήταν κοινή η απορία μας «που πάει αυτός ο τόπος;». Που βρίσκεται η πνευματική ηγεσία του; Κάποτε, σε δύσκολες στιγμές, έβγαινε μπροστά. Διεκδικούσε, απαιτούσε, διαμόρφωνε τις εξελίξεις. ΣΗΜΕΡΑ που βρίσκονται όλοι;
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΑΙΔΩΣ, ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ. Ας αποδωθεί επιτέλους ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Ας γίνουμε επιτέλους όλοι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. Ας απαιτήσουμε από την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ότι θέλουμε τα αυτονόητα,
ΔΟΥΛΕΙΑ και όχι απασχόληση,
ΥΓΕΙΑ και όχι «φακελάκι»
ΠΑΙΔΕΙΑ και όχι κοροϊδία
Ας ζητήσουμε όλοι μας ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ από τους νέους μας. Από τους νέους μας που ζουν με μισό εισόδημα, με μισή ασφάλεια, με μισά ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Μια κοινωνία λίγη, μια κυβέρνηση ΑΠΟΥΣΑ στο σεβασμό της ανθρώπινης ζωής, της ανθρώπινης ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. ΠΑΡΟΥΣΑ μόνον στις ΜΠΙΖΝΕΣ. Να ισχυρίζεται ότι το «νόμιμο είναι και ηθικό».
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΑΙΔΩΣ, ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ. Ας δώσουμε στους νέους μας ΕΛΠΙΔΑ. Ας εξασφαλίσουμε ΕΡΓΑΣΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ και όχι μόνον για τους έχοντες και τους «γνωρίζοντες».
Αντί επιλόγου στον αδικοχαμένο Αλέξη:
«Δεν θα ευχηθώ καλό ταξίδι, αλλά θα ζητήσω συγγνώμη. Συγγνώμη που σε/σας απογοητεύσαμε. Συγνώμη. Συγχώρεσέ μας και βοήθησέ μας να βάλουμε ένα τέλος».

---------------------------------------

51 σχόλια

  1. Τώρα είμαι βέβαιος γιατί τα παιδιά έχουν βγει και σπανε τα αστυνομικά τμήματα. Με καθηγητές σαν κι εσένα, τι περιμένουμε..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11-12-2008

    Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν καταλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας, παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια και σπιλώνοντας τους πολιτικούς της αντιπάλους.

    • Επιδίδεται μετά μανίας στην καταλήστευση του δημοσίου πλούτου, αδιαφορώντας για την ευημερία των πολιτών.
    • Εκχωρεί με αδιαφανείς διαδικασίες τις Δημόσιες Επιχειρήσεις στα ντόπια και ξένα αφεντικά της, με μοναδικό σκοπό τον γρήγορο και παράνομο πλουτισμό.
    • Συρρικνώνει τα αγαθά της Δημόσιας Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους.
    • Περιορίζει τα ατομικά δικαιώματα.
    • Περιορίζει ή καταργεί εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
    • Διαγράφει έννοιες, όπως, ισονομία, ισοπολιτεία, αξιοκρατία, κοινωνική ευημερία.
    • Θεωρεί το κράτος λάφυρό της και το χρησιμοποιεί για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ολίγων και ημετέρων.
    • Χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να παραπληροφορούν το λαό.

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν βρίσκεται στο πηδάλιο διακυβέρνησης της χώρας.

    • Για να κουκουλώσει τα σκάνδαλα (Υποκλοπές. Πακιστανοί, Δομημένα Ομόλογα, Κουμπάροι, Βατοπέδι, κ.λ.π.), και τις ανομίες της.
    • Για να μην αποκαλυφθεί η αδιαφορία, η αναλγησία και η ανεπάρκειά της, στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων (ανεργία, ακρίβεια, ανέχεια, ανασφάλεια, αναξιοκρατία) που απασχολούν-ταλαιπωρούν τους πολίτες.
    • Για να συνεχίσει ανεμπόδιστα το «θεάρεστο» έργο της, (τρομάρα της),

    Με ψεύτικα συνθήματα (επανίδρυση του κράτος), συγνώμη επανίδρυση του παρακράτους ήθελα να γράψω. Και με ψεύτικα διλήμματα (Καραμανλής ή χάος), και πάλι συγνώμη ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι το ΧΑΟΣ.
    Χρησιμοποιεί το παρακράτος σε αγαστή συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής, για να φοβίσει και να αποπροσανατολίσει το λαό.

    Ο λαός όμως απαντάει στον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα).

    • Συγνώμη «κύριοι» σας πήραμε χαμπάρι και δεν τσιμπάμε άλλο.
    • Η συνταγή σας δεν είναι μόνο παρωχημένη, αλλά και άκρως επικίνδυνη, (σκοτώνει τα παιδιά μας, σκοτώνει τα όνειρά μας, καταστρέφει τις περιουσίες μας, ξεφτιλίζει, διεθνώς, τη χώρα μας).
    Ο λαός απαιτεί από τον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα), να μας αδειάσουν τη γωνιά, «κύριοι» δεν είστε μόνο δεξιοί, αλλά όπως έλεγε και ο Αείμνηστος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ είστε και αδέξιοι.
    «Κύριοι» ξεκουμπιστείτε και φύγετε, γιατί είστε άκρως επικίνδυνοι.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ μελό κ. καθηγητά. Ξενάτε όμως οτι και εσείς είσαστε αν οχι από τις κωρωνίδες τουλάχιστον από τα διάσημα του συστήματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλείστε τα σχολεία και τα πανεπιστήμια......, ο ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζετε να ανεβάσει το εκλογικό του ποσοστό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΕΙΑ και όχι κοροϊδία

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΑΘΜΗΔΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ;
    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κανένα σχόλιο για τους μαθητες που νουθετήτε να πετάνε πέτρες σε αστυνομικούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από όσους καθηγητές- καθηγήτριες ρωτήσεις γιατί δεν προσπαθούν περισσέτερο για τα παιδιά στα σχολεία τους, η απάντηση από το 99/100 από αυτούς είναι στερεότυπη και μοναδική" τόσα παίρνουμε τόσα δίνουμε"
    Το γεγονός ότι τέσσερεις μήνες το χρόνο κάθονται και πληρώνονται, το γεγονός ότι όσο περνούν τα χρόνια υπηρεσίς δουεύουν όλο και λιγότερο δεν το μετρούν, πάρα πολλοί καθηγητές - καθηγήτριες δουλεύουν 12-12 ώρες την εβδομάδα, είπατε τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και τωρα που αποδείχτηκε από τα πορίσματα ο εξοστρακισμός θα βγουν όλοι αυτοί οι αυτόκλητοι μάρτυρες που δήθεν είδαν να σημαδεύει κατάστηθα να καταθέσουν?
    κανείς δεν θα πάει
    ΄δεν υπάρχει μεγαλύετερο σφάλμα από την συκοφαντία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έξω από την κατάληψη της Νομικής στην Κομοτηνή, "αγανακτισμένοι πολίτες" έχουν κυκλώσει το κτίριο. Η "αγανάκτηση" εκφράζεται αναφορικά με πιθανά επεισoδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εσύ διδάσκεις στα παιδιά να πετάνε μολότωφ?
    και δουλεύεις ακόμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάρκο, τώρα έβαλες γκόλ!

    Πίσω από τα παιδιά πού τρέχουν αφηνιασμένα στούς δρόμους καί σπάνε τα πάντα βρίσκονται και κάτι καθοδηγητές - καθηγητές πού με διάφορα συνθήματα και μελό προτροπές συντηρούν τις καταστροφές...

    Άν υπήρχε υπεύθυνη κυβέρνηση έπρεπε να συλλάβουν και μερικούς απ΄ αυτούς τούς καθοδηγητές γιά προτροπή σε καταστροφές καί φανατισμό τών ανήλικων μαθητών τους...

    Βρήκαν την ώρα και κάνουνε τώρα την πολιτική τους ψευτοκλαίγοντας δήθεν για το παιδί, ενώ άλλοι είναι οί στόχοι τους...


    abc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καθηγητα εισαι ΠΟΛΥ μαλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. (από εδώ: http://kleitor.blogspot.com/2008/12/losers.html)

    ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ

    Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ή, μάλλον, δεν θέλετε να καταλάβετε. Ή, το πιθανότερο, υποκρίνεστε πως δεν καταλαβαίνετε.
    Υποκρίνεστε πως δεν καταλαβαίνετε το γιατί είμαστε στους δρόμους και πετάμε πέτρες στις βδέλλες τράπεζές σας, στις ξεπουλημένες –πρώην- δημόσιες «υπηρεσίες» σας και στα πολυκαταστήματα της καταγέλαστης εικονικής ψευδοευημερίας σας (που δεν έχετε καν τα χρήματα να την αγοράσετε). Αλλά και στα μαντρόσκυλα-μπάτσους σας, που προστατεύουν όλα τα παραπάνω.
    Αφού μάς στήσατε μια «ζωή»-φάκα, γεμάτη από αβεβαιότητα, μιζέρια, ποντικοτρεχάλα, ανουσιότητα, μια «ζωή» που σκοπεύετε να την ρίξετε σαν ταφόπλακα επάνω μας μόλις «ενηλικιωθούμε», υποκρίνεστε πως «δεν καταλαβαίνετε» τό πώς είναι δυνατόν να… μην συναινούμε πρόθυμα.
    Το αν παριστάνετε απλώς τους ηλίθιους, ή αν είστε πραγματικά ηλίθιοι, ποσώς με ενδιαφέρει. Δεν είμαι ούτε ψυχαναλυτής σας αλλά, ούτε και έχω άλλον χρόνο να ξοδέψω για σας. Αρκετά χρόνια από την πολύτιμη νιότη μου σπατάλησα επειδή με είχατε σχεδόν πείσει ότι το πρόβλημα ήταν με μένα. Ενώ, τώρα έχω πλέον κατανοήσει ότι οι προβληματικοί, οι ψυχικά σακάτηδες, οι ανέραστοι, οι χαμένοι, οι κομπλεξικοί, οι μαλάκες, είστε εσείς.

    Υποκρίνεστε πως δεν καταλαβαίνετε πώς είναι δυνατόν να αντιδρώ, όταν πρέπει να ξυπνάω από τα χαράματα για να σπαταλήσω έξι ώρες από το πολύτιμο -και συνήθως ηλιόλουστο- πρωινό μου σε ένα σχολείο, στο οποίο ούτε εσείς δεν πιστεύετε πλέον και το οποίο, ως θεσμό, υπονομεύετε συστηματικά. Και αμέσως μετά, το απόγευμα, να τρέχω να κλειστώ για τρεις ώρες σε ένα μίζερο φροντιστήριο (παρεμπιπτόντως, το «φροντιστήριο» είναι όρος της αρχαίας αττικής κωμωδίας και σημαίνει «σχολείο για ηλίθιους»), έναν (παρα)θεσμό, τον οποίο δημιουργήσατε ακριβώς για να δικαιολογήσετε και να διαιωνίσετε τη εσκεμμένη διάλυση του κανονικού σχολείου. Και τις υπόλοιπες ελάχιστες ώρες που απομένουν, να πρέπει να γαμηθώ για να κάνω την σχολική «δουλειά για το σπίτι», μια αντιπαιδαγωγική, αντιεκπαιδευτική και αντιμαθησιακή πρακτική, που έχει πλέον εγκαταλειφθεί σε όλες τις χώρες του πολιτισμένου κόσμου. Δεν πάτε καλύτερα να γαμηθείτε εσείς λέω ’γω; Όλοι εσείς, που ως γονείς από τότε που ήμουν στο δημοτικό ακόμη σχολείο, παραπονιόσαστε στις δασκάλες όταν δεν μου ανέθεταν πολλή «δουλειά για το σπίτι», γιατί φοβόσασταν (σαν αγράμματοι που κατά βάθος είστε) μην… μείνω αγράμματος. Δεν πάτε, λέω, να γαμηθείτε, μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα;
    Αλλά μήπως και τα σαββατοκύριακα μου, μού τα έχετε αφήσει να τα διαθέτω όπως δικαιούμαι και όπως με γεμίζει; Αφού και τα πρωινά του Σαββάτου, πάλι στο… φροντιστήριο πρέπει να τη «βγάλω». Αλλά και τα απογεύματα της Κυριακής πρέπει να «διαβάσω τα μαθήματά μου». Ενώ, σε όλες της χώρες της Ε.Ε. και του άλλου πολιτισμένου κόσμου, μόλις λήξει το σχολικό ωράριο οι έφηβοι και οι έφηβες πετάνε την σχολική σάκα και βγαίνουν στις πλατείες, για να τα πούν, να αστειευτούν, να χαβαλεδιάσουν, να ονειρευτούν, να κοκορευτούν, να πειραχτούν, να γκομενίσουν, να χουφτωθούν. Και αξίζει να σας υπενθυμίσω ότι τα παιδιά αυτά είναι πολύ πιο ψηλά στις διεθνείς σχολικές αξιολογήσεις από τα δικά σας, δηλαδή εμάς.

    Αλλά, ας υποθέσουμε ότι αξίζει να θυσιάσω τα χρόνια της εφηβείας μου για το «μέλλον» μου. Για το οποίο δεν σταματάτε να μού κοπανάτε αγχωμένα ότι πρέπει να προνοώ «από τώρα που είναι ακόμα νωρίς». Πότε θα αποκτήσετε επιτέλους την υπευθυνότητα και την ωριμότητα για να μού περιγράψετε ποιό στην ευχή είναι αυτό το «μέλλον»; Γιατί εγώ δεν βλέπω τίποτα τέτοιο. Το μόνο που βλέπω είναι ανθρώπους που εκπληρώνουν τα πρότυπα που προπαγανδίζετε εσείς, πτυχιούχους, και μή, να δουλεύουν για λίγα ψωροευρώ (συνήθως μετά από μεγάλα περιοδικά διαστήματα κρατικά μεθοδευμένης ανεργίας) και τα ατάλαντα «βύσματα» (που τούς γονείς τους εσείς οι ίδιοι ψηφίζετε για να υποκλέπτουν τις περίοπτες θέσεις εργασίας από τα παιδιά σας) να βολεύονται χωρίς να χρειαστεί καν να βρέξουν τα πόδια τους.
    Το μόνο που βλέπω είναι ότι αυτή η νεοβυζαντινή χώρα που έχω εγκλωβιστεί, συνεχώς μοστράρει μια φτιασιδωμένη πρόσοψη «ανάπτυξης» και μια κάλπικη ρητορεία «ελπίδας», που πείθει μόνο κάτι αφελείς και διανοητικά καθυστερημένους σαν κι εσάς. Κάτι μοσχάρια (σαν κι εσάς) που τά έχουν μπάσει για τα καλά σε ένα στημένο παιχνίδι, αυτό που οι αρχαίοι Έλληνες (των οποίων κομπορρημονείτε –τρομάρα σας- ότι είστε απόγονοι) αποκαλούσαν «ανεξέταστον βίον». Ζείτε μια ζωή που δεν είναι δική σας, που άλλοι την έχουν προαποφασίσει, μια ζωή που μοιάζει - ή, καλύτερα, είναι- μια αγχωμένη μαλακία, στην οποία θέλετε να μπάσετε κι εμάς. Κι αυτό το θέλετε μόνο και μόνο γιατί είστε παραιτημένοι, ηττημένοι, losers, μοιρολάτρες, ραγιάδες, είστε (όσο κι αν σφυράτε αδιάφορα) ναυάγια της ζωής που βγάζουν όλον τον κομπλεξισμό τους, όλη την αποτυχία της άθλιας ζωής τους, όλα τα διεστραμμένα απωθημένα τους, στα ίδια τους τα παιδιά.
    Αυτό που κατεξοχήν βλέπω είστε εσείς οι ίδιοι, που μηρυκάζετε ένα προκάτ «μέλλον» για εμάς, την ίδια στιγμή που θα έπρεπε να κοιτάτε στον καθρέφτη την κατάντια στην οποία σάς οδήγησαν χωρίς να το καταλάβετε. Ψηφίζετε αυτούς που σας εξαπατούν και παρ’ όλα αυτά συνεχίζετε, σαν γνήσιοι θρησκευόμενοι, να ελπίζετε. Η εκκλησία σας, ο ύπουλος ποιμένας τής αρρωστημένης ψυχής σας, υπεξαιρεί την δημόσια περιουσία, αλλά εσείς … «το μοναστήρι να ’ν’ καλά». Πληρώνετε για δημόσια υγεία και ταυτόχρονα αδειάζετε την τσέπη σας για να κάνετε ιδιωτική ασφάλιση. Δουλεύετε σαν τουρκοκρατούμενοι ραγιάδες, απλήρωτοι και ανασφάλιστοι, «μορφώνεστε» από τις μπατσοεφημερίδες σας, «υπάρχετε» μόνο μέσα από τα κωλορηάλιτυ τηλεσκουπίδια, και μετά έχετε το θράσος να απαιτείτε να δεχτούμε τις –χρεωκοπημένες - συμβουλές σας και να πάρουμε στα σοβαρά την –ανύπαρκτη- «εμπειρία» σας από τη ζωή. Μα αφού είστε παντελώς αναξιόπιστοι! Αφού δεν φροντίσατε (κι ούτε θέλετε) να μάθετε τί είναι ζωή. Γιατί η ζωή είναι αυτό που μάς στερείτε καθημερινά, η ζωή είναι αυτό που θέλουμε να ανακαλύψουμε και να προφυλάξουμε, η Ζωή είναι αυτό που πυροβολείτε επάνω μας.

    Μήπως εξακολουθείτε να νομίζετε ότι βγήκαμε στους δρόμους απλώς επειδή άλλος ένας σεξουαλικά ανίκανος μπάτσος, τράβηξε το πιστόλι-προέκταση του ανενεργού πέους του και την «άναψε» σε έναν συμμαθητή μας; Είστε αθεράπευτα μαλάκες αν νομίζετε κάτι τέτοιο: όλοι (εκτός από εσάς, που θέλετε να ξεχνάτε) γνωρίζουν ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν τακτικότατα στην τριτοκοσμική βρωμοκοινωνία, που έχετε φτιάξει. Αλλά αυτή ήταν απλώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν φτάνει που μας εμποδίζετε να μορφωθούμε, να βρούμε μια στοιχειωδώς δημιουργική και στοιχειωδώς αμειβόμενη εργασία, να απολαμβάνουμε στοιχειωδώς αξιοκρατικών κοινωνικών, επαγγελματικών κλπ. κριτηρίων, να ζούμε σε μια κοινωνία Πρόνοιας (αφού έχετε διαλύσει την Παιδεία και την Υγεία), δεν φτάνει που μάς έχετε αποκλείσει κάθε πιθανότητα μιας στοιχειωδώς αξιοπρεπούς ζωής, δεν φτάνει που μάς έχετε προκαταβολικά γαμήσει κάθε άξιο να τό προσπαθήσουμε μέλλον, τώρα οι μπάτσοι σας, αν κάνουμε κιχ, μάς πυροβολούν κι από πάνω!

    Έχετε υποκαταστήσει κάθε έννοια αληθινής ζωής με μια αντίστοιχη παρα-έννοια κιβδηλότητας. Σας χαρίζω, λοιπόν, την ελεεινή νεκροζώντανη «ζωή» σας, την (παρα)οικονομία σας, τις (παρα)τράπεζές σας, την (παρα)εργασία σας, το (παρα)κράτος σας, την (παρα)παιδεία σας, την (παρα)ϋγεία σας, τον (παρα)αθλητισμό σας, τον ανάπηρο (παρα)ερωτισμό σας. Σας γαμώ την νεοελλάδα σας, τους παπάδες σας, τους μπάτσους σας, τους βοσκούς-κομματάρχες σας, είμαι δεκαεξάρης και σας γαμώ τα λύκεια, γαμώ το «μέλλον» που μας επιφυλάσσετε, γαμώ το κεφάλι σας και ό,τι σκατό έχει μέσα, γαμώ την πολυπόθητη κοινωνική σας «γαλήνη», η οποία δεν διαφέρει σε τίποτα από σιγή νεκροταφείου. Δεν μπορείτε να μας σταματήσετε ακόμα κι αν ξαμολήσετε όλους τους πληρωμένους παιδοκτόνους σας, ακόμα κι αν μας διαβάλετε με όλους τους προβοκάτορές σας και με όλους τους μπατσόφιλους δημοσιογράφους σας ακόμα κι αν μας στείλετε όλους τους «αγανακτισμένους» -και αγάμηδες- πολίτες σας.
    Και μόνο όταν θα σάς έχουμε κάνει να βλέπετε εφιάλτες, θα γυρίσουμε στα σπίτια μας.
    Και από εκεί και πέρα, στο «μέλλον», δεν θα μπορέσετε να μάς εξαπατήσετε ξανά.

    Ο ΔΕΚΑΕΞΑΡΗΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ


    ΥΓ. Όσο για την ταφόπλακα της «ζωής» που προορίζατε για εμάς, θα την φυλάξουμε για το δικό σας μνήμα: το μνήμα αυτής της αγχωμένης μαλακίας που υπήρξε η δική σας «ζωή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πήγαινα το πρωί το παιδί στο Γυμνάσιο, μόλις φτάνω βλέπω μια ομάδα καθηγητών να φεύγουν από το σχολείο τροπαιούχοι (όπως αυτοί που φεύγουν από το γήπεδο και η ομάδα τους νίκησε). Βλέποντας με μου έκαναν σήμα (ήμουν στο αυτοκίνητο) και μου ανήγγειλαν .."κατάληψη για τον Αλέξη"!!!!
    Σταμάτησα και τους είδα να μπαίνουν σε μια καφετέρεια γελώντας και καλαμπουρίζοντας...

    Το τι θα κάνουν τα παιδιά που και αυτά θα μπούνε στην επόμενη καφετέρεια που παραμονεύουν οι έμποροι ναρκωτικών και οι αληταράδες που θα τα πάρουν να κατέβουν στο Σύνταγμα δεν τους απασχολεί καθόλου.

    Με τέτοιους καθηγητές τι να μας πεις αγαπητέ μου , ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατι εγκληματιες σαν και σενα με υπουλες διαθεσεις σαν και τις δικες σου, εχουν γαμησει την Ελλαδα. Αλλα μη φοβασαι σκατομυαλε, θα βρειτε το κοσμο μπροστα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. α ρε καρδιτσαρα !!!!!!ντιπ μυαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τους μαθητές σου να τους κοιτάξεις στα μάτια και να τους πεις ξεκάθαρα όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί σου. για το ιδιαίτερο φροντιστήριο θέλω 40 ευρώ την ώρα. απλά και αδιαπραγμάτευτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ.

    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ.

    ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΛΑΦΡΩΣΟΥΝ.

    ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΙΩΝ
    ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ .

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΙ,ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΟ.

    ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΔΡΑΣΗ ......ΜΑΡΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εδώ περιέφεραν την εικόνα του νεκρού παιδιού στις τάξεις για να ξεσηκώσουν τους μαθητές και έστελναν sms, υποδεικνύοντας να φοράνε όλοι μαύρες μπλούζες. Αλλά τι να περιμένεις από εκπαιδευτικούς-στρατολόγους σαν και αυτόν που περιφέρεται στα κανάλια? Όσο και αν αυξηθεί το ποσοστό επί του ΑΕΠ, η ουσία παραμένει ίδια: τελικά κάθε λαός έχει την παιδεία που του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ως περίοικος, αυτόπτης μάρτυρας των καταστροφών τραπεζών, καταστημάτων κ.λ.π. στις περιοχές των επεισοδίων, θεωρώ ηθική υποχρέωσή μου να αποκαλύψω ότι πρόκειται περί μίας τεράστιας παρεξήγησης: όλες οι πέτρες και τα καδρόνια –όπως θα αποδειχθεί και από την βαλλιστική έρευνα– αρχικά εκτοξεύτηκαν στον αέρα και στην συνέχεια εξοστρακίστηκαν. Δυστυχώς αυτή μεγάλη τραγωδία είναι προϊόν πολλαπλών εξοστρακισμών• ατυχήματα, «θέλημα Θεού».

    ΥΓ. Ας μην μιλάμε λοιπόν βιαστικά και αβασάνιστα για δολοφονία των περιουσιών των πολιτών και του κράτους.

    Ρούλα Αποκαλύπτου
    (κάτοικος κέντρου Αθήνας,
    παρατηρητής ταραξιών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 8ESTE EKTOS NOMOU TO KOMMA TOU XAFIEDISMOU SYRIZA!

    APOMONWSTE TON ALHTAMPOURA ALABANOU!

    LAMPADIASTE THN KOUMOUNDOUROU TWRA!!!

    KLWTSISTE TOUS XASIKLIDES KAI TOUS KOUKOULOFOROUS TOU
    APOLWTRIWSH THS PERIOUSIAS TOU KAI TWN DISEKATOMMYRIWN TOU KAI DIA8ESH TOUS STOUS FTWXOUS JKAI ASTEGOUS SYNAN8RWPOUS MAS!

    DIADWSTE TO TWRA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ. ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ. ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΤΩΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΙΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 Η ΩΡΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΡΙΩΡΟ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΤΕ ΜΕΤΑ. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΕ. ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΕΡΓΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΑΡΑ ΤΟΥΣ) ΟΜΩΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΠΟΧΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΥΑΙΣΘΙΣΙΑΣ ΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΩΣΟΦΙΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. re seis mazepste tous.vgike i mourla pagania.kathe pikramenos tis zois kai kathe lolos kai fifika vgazei to kobleks kai tin isteria tou.to aspro poukamiso grigora.kapote ipirxan salemenoi pou tous kitazan kai gia ayto ksekiliazan kamia dekaria.tora ginetai kati kai o kathe pikramenos paralirei.anixte ta treladika.exei prama okso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. re soufrako akoma ston trito giro meinate seis sa panou?teliose o kavalaris kai ta drepania.as anafonisome loipon.stratige alava idou o stratos sou .mayre kavalari ela na tous pareis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συμφωνώ 100% Μάρκο. Αλήθεια, πως διώχνεις έναν καθηγητή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο/Η Μάρκος είπε...
    ΜΠΡΑΒΟ? ΣΤΟ ΜΠΛΌΓΚ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ,ΕΝΩ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΞΟΥΜΕ
    ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΚΟ.
    ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ?
    ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΛΕΕΙ?
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ"
    ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ?
    ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ?
    ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ?
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ?
    Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ
    ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ?
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ" ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΩ,
    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.
    ΕΛΠΙΖΩ Ο ΒΟΥΔΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΚΟ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.
    ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ.
    ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ
    ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. KE ΚΑΘΗΓΗΤΑ,ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΒΛΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ,ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΜΜΟΡΦΩΤΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΧΙΚΟΥΜΠΟΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ,ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,4 ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ...ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΠΑΣΧΑ,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΑΡΓΙΕΣ,ΑΠΕΡΓΙΕΣ,ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΛΠ.ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ,ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΑΣ????ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ 36 ΧΡΟΝΩΝ,ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ,ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΛΛΟΝ.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,ΝΑ ΞΥΝΩ ΤΑ ΑΡΧ... ΜΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΩ,ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ,Η ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ .ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.Α,ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ,ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ,ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΟ,ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΦΟΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΡΕ ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗ ΒΙΑ ΑΛΛΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. οχι φιλε μου μη το βάζεις κάτω, μη τα παρατας τόσο εύκολα...θα μπεις αυριο στην τάξη σου, θα κοιταξεις τα παιδιά στα μάτια και θα τους πεις "είμαι μεγάλος μαλάκας"... έμαθε τώρα ο κάθε παπάρας και "πως θα τα κοιτάξω στα μάτια και τι να πω στα παιδια"??? τις ίδιες μαλακιες που τα λες τοσο χρονια αυτα να τους πεις μπας και σε συχαθούν και σε σιχτηρίσουν καμία μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλύτερα να μην πας για μάθημα...

    Να παρατηθείς και μετά να κάνεις επανάσταση...

    Άντε γαμήσου... Μας πρήξατε τα αρχίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κύριε καθηγητά, οφείλεις σίγουρα να ζητήσεις συγγνώμη εσύ – γι’ αυτό και είσαι τόσο αμήχανος – γιατί θεωρείς τον εαυτό σου αυθεντία και νομίζεις πως εσύ η δουλειά σου είναι το ρουσφέτι που υπηρέτησες, η παπαγαλία που έθρεψες, η ιδεοληψία που άφησες να σε καθοδηγεί, η άγνοια που σε κυρίευσε, η αντίθεσή σου στη ζωή.
    Γιατί; Μα αφελή άνθρωπε το κράτος σκότωνε και όταν δεν «πουλούσε» τα λιμάνια και άφηνε την μαφία των λιμενεργατών να θησαυρίζει, το κράτος υπονόμευε τα πολιτικά δικαιώματα ακόμη και όταν υπουργοί έκαναν οντισιόν σε αεροσυνοδούς και πρωθυπουργοί έβρισκαν μαιτρέσες στα αεροπλάνα, το κράτος ήταν ανίκανο όταν οι συνδικαλιστές γίνονταν υπουργοί.
    Και εσύ στην μαύρη σου την τύφλα ξεσκονίζεις σκουριασμένες γνώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. φιλε μάρκο θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!!!
    Αγαπητέ κ. Καθηγητά...που τυχαίνει να σαι και Δημοτκός Σύμβουλος Καρδίτσας και ασφαλώς από τον τρόπο που μιλάς Πασόκος του κερατά. Όποιος προσπαθεί μέσα από μια τραγωδία να αποδώσει ευθύνες όπου μπορεί τότε απλώς καιροσκοπεί (κ συ αυτό κάνεις). Το να εξηγήσεις όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες πρέπει να γράψεις βιβλίο. Το πρόβλημα μαζί σου είναι οτι αντι να μιλάς κοινωνιολογικά μιλάς απλά πολιτικά, κυρίως δε πασοκικά.
    Στην Ελλάδα υπάρχει Δημοκρατία, απλά κατ επίφαση. Θεσμοί αιμορραγούν, κυριαρχουν μορφές κοινωνικής αδικίας και ανισότητας σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας, το πολιτικό σύστημα βουλιάζει, οι ίδιοι οι πολιτικοί απαξιώνονται εξαιτίας του λόγου, αλλά κυρίως των πρακτικών τους κτλ. κτλ.
    Το φαινόμενο όμως κ. Καθηγητά δεν είναι τωρινό. Το ελληνικό κράτος από την σύσταση του στηρίχθηκε σε τέτοιες δομές. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η απουσία παιδείας και η έλλειψη ατομικής και συλλογικής ευθύνης. Η αδιαφορία μας για ότι δεν μας επηρεάζει άμεσα. Γι` αυτό λοιπόν δεν μπορώ να κατηγορήσω κανένα για όλα όσα έγιναν (πλήν του εκτελεστή δολοφόνου).
    Όλοι λυπούμαστε και νίωθουμε αηδιασμένοι για τον τρόπο που σκοτώθηκε ο νεαρός Αλέξης. Πολλοί πάλι νίώθουν μεγαλύτερη λύπη γιατι χάθηκαν προσωπικές περιουσίες και κόποι ζωής. Όμως αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα. ¨Οτι ζούμε μας αφορά, ότι βιώνουμε μας απασχολέί.
    Έγω θα συμφωνήσω μαζί σου οτι η Κυβέρνηση αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων. Οτι αναδεικνύονται χρόνια προβλήματα και πρακτικές που πρέπει να εξαλειφθούν. Πες μου όμως τον τρόπο να αλλαξουν. Με αλλαγή της κυβέρνησης;Με την επάνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και την αντίστοιχη επάνοδο του πασοκικού κατεστημένου; Χορτάσαμε κ. Καθηγητά. Νέοι είμαστε, απλά δεν μας εκφράζετε.
    Η δολοφονία του μικρού Αλέξη ήταν απλώς αφορμή, όχι αιτία γι αυτά που παρακολουθούμε και μέχρι ένα σημείο δικαιολογημένα. Όμως οι μορφές ωμής βίας και η αυτοδικία δεν λύνουν, αλλά δημιουργούν προβλήματα. Εγώ κ. Καθηγητά θα μου επιτρέψεις να τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα.Να έχω τις επιφυλάξεις μου. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε σύγχυση. Συμβαίνουν τόσο αλλόκοτα πράγματα τελευταία που δύσκολα μπορούν να ερμηνευθούν με κανόνες απλής λόγικής... Ένας δολοφονεί εν ψυχρώ(μάλλον εκτελεί), όλοι δικαιολογημένα εξεγείρονται, άλλοι διαδηλώνουν ειρηνικά, άλλοι καίνε και λεηλατούν, αλλοι πετάνε μολότωφ και άλλοι χημικά και καπνογόνα, άλλοι χτυπάνε χωρίς λόγο και άλλοι τραυματίζονται άδικα και άλλοι δικαιοογημένα, άλλοι κλαίνε και άλλοι γελάνε, άλλοι κλεβουν...(θα μπορούσα να γράφω σελίδες).Για όλους υπάρχει ένα άλλοθι, όλοι μιλούν πάντα βέβαια με βάση το αξιακό τους περιεχόμενο και τις βιωματικές τους εμπειρίες. Όλοι όμως μιλούνε για παιδεία. Και αυτό είναι αν θέλεις το στοίχημα που έχασαν όλες οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις συνολικά, χωρίς καμία εξαίρεση. Και οταν λέμε παιδεία κ. Καθηγητά δεν εννοούμε τεχνική γνώση απλά, εννοούμε παιδεία κοινωνική και πνευματική, ήθος, αξίες, πρότυπα, κουλτούρα κτλ.
    Αυτή λοιπόν η έλλειψη παιδείας και η συνακόλουθη απουσία ατομικής και συλλογικής ευθύνης είναι η αιτία του κακού και εκει πρέπει να δοθούν απαντήσεις και να εξευρεθούν λύσεις. Εμείς ψηφίζουμε αυτούς που΄δήθεν δηλώνουν υπηρέτες του λαού, εμείς εκλέγουμε κυβερνήσεις, εμείς φοροδιαφεύγουμε γιατι δεν έχουμε και δικαιολογημένα βέβαια καμιά εμπιστοσύνη στο κράτος, εμείς αισχροκερδούμε, εμείς πατάμε τον αδύνατο αν βρούμε αφορμή, εμείς είμαστε το αποτέλεσμα των επιλογών μας.
    Δεν με νοίαζει το κράτος όπως το ορίζεις. Όλοι πιστεύουμε σ ένα κράτος Δικαίου με ισότητα, αξιοκρατία κτλ. Αλλά εμείς οι ίδιοι δεν υποβαθμίσαμε το ρόλο μας;δεν πετάμε συνήθως την ψήφο μας στα σκουπίδια;Δεν έχω επομένως καμία απαίτηση από το δήθεν επίσημο κράτος και τους φορείς του, τους εκφραστές της λαικής βούλησης (εδώ γελάμε)..Και δεν έχω γιατί πολύ απλά όλοι αυτούς τους αγύρτες, αμόρφωτους, ανήθικους και άχρηστους (υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις) που μαζεύτηκαν εκεί πάνω από την Πλατεία Συντάγματος τους εκλεξαμε εμείς.
    Το πολιτικό σου επομένως μανιφέστο σου κ. Καθηγητά μου προκαλέι θλίψη και αηδία. Λύπαμαι τους μαθητές σου. Οχι γιατι είσαι αμόρφωτος, αλλά γιατί είσαι πολιτικά δηλητηριασμένος και προφανώς ενταγμένος στο σύστημα που παρόλο που το βρίζεις το υπηρετείς.Μία συμβουλή λοιπόν από κάποιον πολύ μικροτερό σου..Κοίτα να υπηρετήσεις τον "τίτλο" που σου έχει "απονείμει" η Πολιτεία. Αυτόν του ΔΑΣΚΑΛΟΥ. Είναι φανταζομαι η μεγαλύτερη τιμή που σου χουν κάνει μέχρι σήμερα!

    Υ.Γ. Δεν υπάρχει λύση, πόλεμος στο σύστημα μέσα από το σύστημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΑΚΑΛΟΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΜΑΝΑΒΗΔΕΣ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΤΣΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΘΗΣ,ΤΙ ΑΝΑΛΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ?ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΟΥΤΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ.ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ, Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΠΛΗΜΜΕΛΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ,ΕΩΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΚΟΝΟΜΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΤΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΣ ΤΙ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΟΛΟ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤ΄ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΤΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΕ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ,ΟΥΤΕ 8ΩΡΟ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ 4ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΛΟΥΦΑΡΕΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΙΣΤΕ
    ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Να πεις στα παιδια σου οτι φταιει:
    - Αυτος που ειπε πρωτος "Ειπαμε να κανει ενα δωρο στον εαυτό του αλλά όχι και 500 Μ."
    -Αυτος ο Μαρκατος που αφησε να καει το Πολυτεχνειο για να μην φωναξει την Αστυνομία
    -Αυτός που απεδωσε τιμες αρχηγού κρατους στην εικονα "Αξιον Εστι"
    -Αυτος που ανεχεται ναβριζουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ τους υπηρετες του, την Αστυνομια.
    -Αυτος που , δικαιολογημένα, κλαιει για τον Αλεξη αλλα ουτε καν σκεπτεται το παλλικαριπου το χτυπησανε οι χασισοποτες των Ζωνιανων και εμεινε φυτο.
    -Αυτος που δεν πεταξε εξω απο τα πανεπιστημια αυτούς πουχτισανε το γραφειο του πρυτανη, που κτυπανε καθηγητες μεσα στις αιθουσες, που χτυπανε φοιτητες επειδή θελουν να ψηφίσουν
    -Ο κυρ Αλαβανοςπου δικαιολογει το πεταγματης πέτρας αρκει να μην γινεται επαγγελματικα.

    Με αλλα λόγια , Να πέις στους μαθητες σου οτι ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. KYRIE SOUFLAKO EXETAI BALEI KAI ESEIS OLOI OI EKPAIDEYTIKOI ENA MEGALO LITHARH STO KTEISHMO OLON TO KATASTASEON POU YPARXOUN GYRO APO THN PAIDIA.
    H MIPOS SAS ENOXLH H KATASTASH POS DEN TA KSESIKOSETAI FETOS ESEIS JA TA DHKA SAS SYMFERONTA KAI KSESIKOTHIKAN EPI TELOUS JA TO DHKO TOUS MELON
    MALON AYTO SAS PROBLHMATHZEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. an den paretithei auti i kubernisei tha ginoun polu perissotera.
    katse ka akouste ti tha ginei tora me tin enarxei omilias tou proipologismou. katadikasmeni apo tin oikonomiki kai koinoniki tis politiki auti i kubernisi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εμείς σαν καθηγητές με τη στάση μας που δεν δεχόμαστε καμμία αξιολόγηση δείχνουμε το δρόμο "παιδί μου δεν έχει σημασία η προσπάθεια να κάνεις κάτι καλό όλοι πρέπει να παίρνουν τα ίδια και για τα πάντα να φροντίζει το κράτος".
    Μετα βέβαια που βλέπουν ότι δεν μπορεί το κράτος να τα φροντίζει του ρίχνουεμ και καμμιά μολότωφ να το πιέσουμε λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τι θα γίνει τέλος πάντων με τα σχολεία και τους ανήλικους διαμαρτυρόμενους. Πόσο θα κρατήσουν οι διαμαρτυρίες. Ο Τσίπρας καλεί να μεταφερθεί ο αγώνας στα σχολεία! Εναντίον τίνος δεν μας λέει.
    Μήπως λόγω ηλικίας σκέφτεται ακόμη σαν μαθητής που θέλει να κάνει κοπάνα.
    Καλά, έλλειψε τελείως το μυαλό απ' τους Έλληνες;
    Φτάνει πια. Τρώμε τις σάρκες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ κ.ΣΟΥΦΛΑΚΟ ΜΟΥ ΛΥΝΕΙΣ
    ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΔΙΚΑΣΤΟΥ
    ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΣΑΙ
    ΟΤΙ ΦΟΡΤΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΤΙΣ
    ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ [ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ???]
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ? ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.
    ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ
    ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΟΥΔΕΙΣ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕΣ
    ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ
    ΤΗΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ . ΠΟΙΟΙ
    ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ
    ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ
    ΔΕΙΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ.
    ΟΧΙ ΜΕ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ
    ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δάσκαλε, μάζεψε τα παιδιά από τις καταλήψεις και τις συγκεντρώσεις, άνοιξε το σχολείο και ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΕ. Κάνε τα παιδιά σωστούς πολίτες, αν μπορείς, όσο αυτό περνάει από το χέρι σου. Τίμα το λειτούργημά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, 15χρονος νεκρός στην Αυστραλία..... http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,24789075-601,00.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σας έπιασε ποτέ τέτοια πρεμούρα, παπαγαλάκια του Soros,για τους δεκάδες "Αλέξηδες" που πεθαίνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ απο τα ναρκωτικά- ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται να βγάλει απ'τη φυλακή τους εμπόρους και τα βαποράκια με ψευτοαπεργίες πείνας?


    Για τους δεκάδες "Αλέξηδες" που σκοτώνονται και σακατεύονται κάθε μερα με μηχανάκια στίς λακκούβες των άχρηστων δρόμων που φτιάχνουν οι νταβατζήδες -για να περισσέψουν λεφτά να χτίζουν βίλλες? Αλλά αυτοί ελέγχουν τα κανάλια βλέπεις!

    Αντε να χαθείτε παλιoκαραγκιόζηδες, που σας έπνιξε η συγκίνηση για τον Αλέξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΥΑΙ ΑΣΚΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ.ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΥΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΛΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΟΥΦΛΑΚΟΣ 'Η ΣΟΥΠΛΑΚΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 3erizoste tis SYRIZOkaliergies!

    Parte sto Kinigi tous SYRIZO-kaliergites!


    LAMBADISTE THN KOUMOUNDOUROU!

    LI8OBOLHSTE TOUS XAFIEDES THS NEAS TA3HS!


    MHDENIKH ANOXH STOUS EMPRHSTES THS XWRAS MAS
    OXI STO NEO PAIDWMAZOMA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κε καθηγητά καλό το παραμύθι σου αλλά δεν είχε δράκο.
    Τι θα τους πεις; Αυτά που τους λέτε πάντα εσύ και οι όμοιοί σου οι αριστεριστεριστές που έχετε τρυπώσει στο ΠΑΣΟΚ για στοργή και προστασία. Εσεις που δεν πιστεύετε ούτε στην Πατρίδα ούτε στο κράτος αλλά στον σοσιαλισμό και τον Τρότσκι τον αντίχριστο. Που δεν θέλετε να δουλέψετε αλλά δεν τολμάτε να κάνετε απεργία. Αντ΄αυτού χρησιμοποιείτε τους μαθητές "τα παιδιά σας" και τα υποχρεώνετε να κάνουν καταλήψεις για να μην δουλεύετε. Όσο για το μέλλον των παιδιών ξέρετε πως χωρίς βασική μόρφωση θα έρθουν σε εσάς για ιδιαίτερα. Μαύρα κι άραχνα. Όσο για την κυβέρνηση καταλαβαίνω ότι επιθυμείτε επιστροφή του ΠΑΣΟΚ αλλά είδαμε πόσο καλό κράτος δικαίου έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ και δεν θα πάρουμε πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΠΕΣΤΕ", ΜΟΝΟ "ΠΕΙΤΕ".

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ "ΠΕΣΟΥΜΕ" ΚΑΤΙ.

    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ" ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΤΕ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΟΥΡΝΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΑΠΟ ΤΟ 74.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Βλέπω από προηγούμενα σχόλια ότι το Blog έχει γεμίσει με κουράδες και εμετούς Φασιστικών Σκυλιών, Χρυσαυγιτών και Λοιπόν Ακροδεξιών Καθαρμάτων ΟΙΚΤΡΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ???

    Προέρχονται από τις χειρότερες εποχές που έζησε ο λαός μας!

    Είναι οι μελανοχιτώνες του Φασίστα Μεταξά.
    Είναι οι δοσίλογοι παππούδες τους, που ήταν κατά 99% (με εξαίρεση το 1% των δεξιών, που την κοπάνησε στη Μεση Ανατολή) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

    Είναι τα πιό νοητικά καθυστερημένα τμήματα του ελληνικού λαού -οι χωριάτες που τους κατέβασαν στις πόλεις για να κυνηγήσουν την αριστερή διανοήση, είναι οι ταγματασφαλίτες, οι ΜΑΥδες, οι αγροφύλακες, οι χωροφύλακες της εποχής των Ράλλη-Τσολάκογλου, είναι οι ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ- οι διερμηνείς και δοσίλογοι που φορώντας την κουκούλα κατεδείκνυαν στην ΓΚΕΣΤΑΠΟ τους αγωνιστές του λαού.

    Είναι οι λαδέμποροι και οι μαυραγορίτες, επίσης ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ-συνεργάτες των Γερμανών, που ενώ ο λαός λοιμοκτονούσε και έπεφταν νεκροί, στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων, από την πείνα και την δυστυχία, αυτά τα Βρωμερά Σκουλίκια θησαύριζαν πάνω στα πτώματά τους!!
    Είναι τα ίδια καθάρματα, που μετά την απελευθέρωση της χώρας από το ΕΑΜ, ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!

    Είναι τα ίδια τσογλάνια, που στον εμφύλιο πόλεμο και μετέπειτα , την ώρα που χιλιάδες αριστεροί και δημοκράτες,- ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ - στιβάζονταν στα ξερονήσια και την πολιτική προσφυγιά, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ «ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΗ» ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Νιάρχοι, Λάτσηδες, Αγγελοπουλαίοι, Τσάτσοι και λοιποί Αιμορουφήχτρες του Λαού) !!

    Είναι αυτά τα τομάρια- οι φασίστες, που δημιούργησαν το παρακράτος, που βασάνιζαν με μεσαιωνικά βασανιστήρια αγωνιστές, που εφηύραν τη φάλαγγα (διαβάστε τους «Ανθρωποφύλακες» του Περικλή Κοροβέση και θα καταλάβετε), που σκοτώσαν τον Πέτρουλα, τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Χαλκίδη, τον Μουστακλή, τον Παναγούλη, που έφτιαξαν το Ελλάς-Ελλήνων-Χριστανών, την Χούντα, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ 7-ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ , με τις Γελοίες Φιέστες τους στα γήπεδα και τις αρχαιοελληνικές στολές, που τα φορούσαν τα ίδια αυτά καθάρματα- οι απόγονοι των μελανοχιτών, των δοσιλογων και λοιπόν καθυστερημένων ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΟΥ «ΛΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ» ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......


    ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΧΕΖΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ- ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.....
    «ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ» ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.....

    Χέζω τους παππούδες σας - τους ταγματα(σφα)λήτες, λαδέμπορους, ρουφιάνους, συνεργατών των Ναζί και Μαυραγοριτών, την ώρα που ο μισός λαός λοιμοκτονούσε και ο άλλος μισός ήταν στο ΕΑΜ, στην Εθνική Αντίσαταση.....
    Χέζω την Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών σας, την ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!

    Να φοβάστε καθάρματα!!
    Θά'ρθει η ώρα που θα ασχοληθεί το κίνημα και μαζί σας!!
    Ουστ βρωμοφασίστες, εθνικιστές, ρουφιάνοι, δοσίλογοι, ρατσιστές και λαμόγια.......


    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση