GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ούτε μια συγγνώμη...

Κοντά μια εβδομάδα και ούτε μια συγγνώμη... Η κατάντια ενός νεκρού πολιτικού συστήματος... . Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης .. Χειρότερο για τη...

Κοντά μια εβδομάδα και ούτε μια συγγνώμη... Η κατάντια ενός νεκρού πολιτικού συστήματος...
.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
..
Χειρότερο για την ποιότητα ενός πολιτικού συστήματος δεν είναι ηέλλειψη ακόμα και των τυπικών διαχειριστικών ικανοτήτων αλλά η πλήρηςαπουσία κάθε ηθικής διάστασης της πολιτικής. Η απουσία συγνώμης αφήνειβαθύτερες πληγές στο ήδη τραυματισμένο πολιτικό μας σύστημα , στο υποκατάρρευση κράτος δικαίου μας.Και αν απο τον κάθε Κούγια το περιμένεις, η δημοκρατική ευαισθησίααπαιτεί και καλλιέργεια πνέυματος, απο μια δημοκρατικά εκλεγμένηκυβέρνηση η έκφραση συγνώμης ειναι το ελάχιστο που μπορείς ναπεριμένεις ως τυπική απόδειξη σεβασμού των δημοκρατικών διαδικασίων.Κλείνουμε μια εβδομάδα και κανείς απο την κυβέρνηση ή απο τηναστυνομία δεν ενίωσε την ψυχική πάνω απο όλα ανάγκη να εκφράσει τηνλύπη του , να αναλάβει τις πολιτικές ή επιχειρησιακές ευθύνες για τηνδολοφονία του Αλέξη ή έστω να πει μια συγνώμη.Δεν ενίωσαν την ανάγκηνα ξεκινήσουν εναν ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο για την επικίνδυνασυντηρητική και πρωτόγονη κατάσταση στην οπόια βρίσκεται η ΕλληνικήΑστυνομία. Δεν ειναι ζήτημα πολιτικού λαικισμού αλλά στοιχειώδους πολιτικής αξιοπρέπειας. Δεν ειναι ζήτημα Δεξιάς ή Αριστεράς αλλά ανθρωπίας. Και στο πεδίο της ανθρωπίας ο Προκόπης Παυλόπουλός και ο Αρχηγός της Αστυνομίας πήρανκάτω απο την βάση. Και δυστηχώς για αυτούς στην ανθρωπία δεν μετράει ηεπικοινωνιακή διαχείριση.
----------------------

34 σχόλια

  1. Ρωτήστε την Ντόρα και τον Μειμαράκη, που κατά το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ/ΕΧΤΡΑ3 ...
    έχουν αναλάβει την επικοινωνία με την Αστυνομία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o Efraim mphke fylakh?

    Τελικά για όλο αυτό το κακό που συμβαίνει έμελε να την πληρώσουν οι 5 νεαροί που συνελήφθησαν κατηγορήθηκαν για συμμετοχή σε επεισόδια στην περιοχή του Μουσείου το βράδυ της Δευτέρας 8/12 και σήμερα Πέμπτη 11/12 κρίθηκαν προφυλακιστέοι χωρίς αναστολή/εξαγορά μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 17ης τακτικής ανακρίτριας. Στους κατηγορούμενους αυτούς η αστυνομία και Πολιτεία τα φόρτωσε όλα. Οι 3 από αυτούς είναι Έλληνες και αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Ο ένας νεαρός, ο οικοδόμος Τάκης φαίνεται ότι βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή καθώς βρισκόταν σε κατάσταση μέθης επιστρέφοντας από έξοδο, προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας, χωρίς ποτέ να έχει ξαναπασχολήσει τη Δικαιοσύνη, ελαφρυντικά που όμως δεν λήφθησαν υπ’ όψην καθώς κάποιος πρέπει να την πληρώσει έστω και αθώος για να «φοβηθούν» οι πραγματικοί ένοχοι.
    Συγχαρητήρια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΝΕΤΕ...

    Ή ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ;


    ...που είναι τα σχόλια από το μεσημέρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .. καλά μάθε να γράφεις ελληνικά πρώτα και τα συζητάμε μετά ... όσο για τον ειδικό πρασσινο-φρουρό ρώτα στη Χαριλάου Τρικούπη του Σημιτο-ΠΑΣΟΚ που τον προσέλαβε να σου πει με ποιά κριτήρια τον πήρανε ..... και τα ξαναλέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑ UCK

    http://www.youtube.com/watch?v=GMgzm332bD4

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Where were the protests for Doujon Zammit when he was killed in Mykonos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΒΑΤΡΑΧΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ"
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΜΑΘΕΙΣ???
    ΑΝΑΜΑΣΑΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΛΕΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ.
    ΣΙΩΠΗ
    ΣΙΩΠΗ
    ΣΙΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ως περίοικος, αυτόπτης μάρτυρας των καταστροφών τραπεζών, καταστημάτων κ.λ.π. στις περιοχές των επεισοδίων, θεωρώ ηθική υποχρέωσή μου να δηλώσω ότι πρόκειται περί μίας τεράστιας παρεξήγησης: όλες οι πέτρες και τα καδρόνια –όπως θα αποδειχθεί και από την βαλλιστική έρευνα– αρχικά εκτοξεύτηκαν στον αέρα και στην συνέχεια εξοστρακίστηκαν. Δυστυχώς αυτή μεγάλη τραγωδία είναι προϊόν πολλαπλών εξοστρακισμών• ατυχήματα, «θέλημα Θεού».

    ΥΓ. Ας μην μιλάμε λοιπόν βιαστικά και αβασάνιστα για δολοφονία των περιουσιών των πολιτών και του κράτους.

    Ρούλα Kράτη-Δικαίου
    (κάτοικος Κέντρου Αθήνας,
    παρατηρητής ταραξιών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ως περίοικος, αυτόπτης μάρτυρας των καταστροφών τραπεζών, καταστημάτων κ.λ.π. στις περιοχές των επεισοδίων, θεωρώ ηθική υποχρέωσή μου να δηλώσω ότι πρόκειται περί μίας τεράστιας παρεξήγησης: όλες οι πέτρες και τα καδρόνια –όπως θα αποδειχθεί και από την βαλλιστική έρευνα– αρχικά εκτοξεύτηκαν στον αέρα και στην συνέχεια εξοστρακίστηκαν. Δυστυχώς αυτή μεγάλη τραγωδία είναι προϊόν πολλαπλών εξοστρακισμών• ατυχήματα, «θέλημα Θεού».

    ΥΓ. Ας μην μιλάμε λοιπόν βιαστικά και αβασάνιστα για δολοφονία των περιουσιών των πολιτών και του κράτους.

    Ρούλα Kράτη-Δικαίου
    (κάτοικος Κέντρου Αθήνας,
    παρατηρητής ταραξιών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΧΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ, ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕ-ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕ ΑΚΟΥΣ;......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και στα νηπιαγωγία ο αγώνας κύριε Τσίπρα, και στα νηπιαγωγία, έχει εκεί κάτι μανούλες άλλο πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; …. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

    Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Ας παραδεχτούμε ότι αυτοί οι 5000 που κατέβηκαν και τα έσπαγαν στην Αθήνα ήταν η οργισμένη νεολαία μας κι όχι πράκτορες ,λαθρομετανάστες και πρεζόνια. Ας πούμε ότι άλλοι 2.500 νέοι έκαψαν της πόλεις της επαρχίας .Σύνολο 7.500 . Να υπερβάλλω και να πω ότι δεν ήταν 7.500 αλλά 15.000 οργισμένοι νέοι.

    Σύμφωνα με τις δημογραφικές αναλύσεις για συνολικό ελληνικό πληθυσμό 11.000.000 ο πληθυσμός για τις ηλικίες 15 – 24 ετών είναι στρογγυλά 1.500.000 άτομα.

    Συνεπώς οι οργισμένοι νέοι που τα έκαναν λαμπόγυαλο ήταν το 1% των νέων πανελλαδικά .

    Άρα οι κύριοι δημοσιογράφοι έπρεπε για να είναι ακριβείς να μας πουν :

    «ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ αλλά το 99% αυτών δεν δείχνει την οργή του και προτιμάει να κάνει αθλήματα ,να κάνει έρωτα ,να διαβάσει ,να πάει cinema, να πάει clubbing να παει…να πάει …..»

    Παρομοίως οι κύριοι ΑΛΑΒΑΝΟΣ και ΤΣΙΠΡΑΣ για να είναι ακριβείς έπρεπε στις δηλώσεις τους να πουν :

    « Καλέσαμε τους νέους σε μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις άλλα το 99% αυτών μας έγραψε στους γεννητικούς αδένες του»
    (εξαιρετικό, το «έκλεψα» από σχολιασμό στον wolf)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11-12-2008

    Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν καταλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας, παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια και σπιλώνοντας τους πολιτικούς της αντιπάλους.

    · Επιδίδεται μετά μανίας στην καταλήστευση του δημοσίου πλούτου, αδιαφορώντας για την ευημερία των πολιτών.
    · Εκχωρεί με αδιαφανείς διαδικασίες τις Δημόσιες Επιχειρήσεις στα ντόπια και ξένα αφεντικά της, με μοναδικό σκοπό τον γρήγορο και παράνομο πλουτισμό.
    · Συρρικνώνει τα αγαθά της Δημόσιας Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους.
    · Περιορίζει τα ατομικά δικαιώματα.
    · Περιορίζει ή καταργεί εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
    · Διαγράφει έννοιες, όπως, ισονομία, ισοπολιτεία, αξιοκρατία, κοινωνική ευημερία.
    · Θεωρεί το κράτος λάφυρό της και το χρησιμοποιεί για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ολίγων και ημετέρων.
    · Χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να παραπληροφορούν το λαό.

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν βρίσκεται στο πηδάλιο διακυβέρνησης της χώρας.

    · Για να κουκουλώσει τα σκάνδαλα (Υποκλοπές. Πακιστανοί, Δομημένα Ομόλογα, Κουμπάροι, Βατοπέδι, κ.λ.π.), και τις ανομίες της.
    · Για να μην αποκαλυφθεί η αδιαφορία, η αναλγησία και η ανεπάρκειά της, στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων (ανεργία, ακρίβεια, ανέχεια, ανασφάλεια, αναξιοκρατία) που απασχολούν-ταλαιπωρούν τους πολίτες.
    · Για να συνεχίσει ανεμπόδιστα το «θεάρεστο» έργο της, (τρομάρα της),

    Με ψεύτικα συνθήματα (επανίδρυση του κράτος), συγνώμη επανίδρυση του παρακράτους ήθελα να γράψω. Και με ψεύτικα διλήμματα (Καραμανλής ή χάος), και πάλι συγνώμη ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι το ΧΑΟΣ.
    Χρησιμοποιεί το παρακράτος σε αγαστή συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής, για να φοβίσει και να αποπροσανατολίσει το λαό.

    Ο λαός όμως απαντάει στον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα).

    · Συγνώμη «κύριοι» σας πήραμε χαμπάρι και δεν τσιμπάμε άλλο.
    · Η συνταγή σας δεν είναι μόνο παρωχημένη, αλλά και άκρως επικίνδυνη, (σκοτώνει τα παιδιά μας, σκοτώνει τα όνειρά μας, καταστρέφει τις περιουσίες μας, ξεφτιλίζει, διεθνώς, τη χώρα μας).
    Ο λαός απαιτεί από τον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα), να μας αδειάσουν τη γωνιά, «κύριοι» δεν είστε μόνο δεξιοί, αλλά όπως έλεγε και ο Αείμνηστος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ είστε και αδέξιοι.
    «Κύριοι» ξεκουμπιστείτε και φύγετε, γιατί είστε άκρως επικίνδυνοι.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα χελιδόνια έκτισαν την φωλιά τους ,γύρω γύρω
    Από το κτίριο , αλλά δεν μπήκαν μέσα .
    Η άνοιξη θα έλθει όταν η φωλιά κτιστή στον ναό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΗΚΩ ΧΑΡΙΛΑΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε χαμένε, θα μάθεις Ελληνικά;
    Μόνο πασοκικά θα γράφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα χελιδόνια έκτισαν την φωλιά τους ,γύρω γύρω
    Από το κτίριο , αλλά δεν μπήκαν μέσα .
    Η άνοιξη θα έλθει όταν η φωλιά κτιστή στον ναό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ένας συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Ρηγίλλης, Νίκος Καραχάλιος δήλωσε: «Ο Πρωθυπουργός είναι σοβαρά μπερδεμένος και δεν έχει ιδέα πώς να αντιμετωπίσει αυτή την κρίση» (!!!).

    ΚΡΙΣΗ??
    ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ....ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΡΙΣΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. MHDENIKH ANOXH STOUS ANARXIKOUS!

    MHDEN STO ANIKANO SAPIO DEF8ARMENO 3-KOMMATIKO KATESTHMENO!

    OXI STHN BALTO-ND
    OXI STO MIZO-PASOK
    OXI STOUS KOUKOULOFOROUS TOU SYRIZA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο λαός έχει παγιδευτεί μεταξύ δύο άκρων. Των μερικών ψυχανώμαλων που κρύβονται μέσα στην Αστυνομία και εκτελούν 15χρονα παιδιά, και των μερικών κακομαθημένων ανόητων που κρύβονται ανάμεσα στον λαό και σπάνε και καίνε τα πάντα μόλις τους δωθεί η ευκαρία. Α, και ανάμεσα στα 2 άκρα ασφαλώς πέρα από τον απλό πολίτη, βρίσκεται μια κυβέρνηση εντελώς ανίκανη και διεφθαρμένη, η οποία εννίοτε κλείνει και το μάτι στα παραπτώματα της Αστυνομίας και όλα τα κακώς κείμενα των δημόσιων υπαλλήλων.

    Έλεος πια, σε αυτή τη χώρα που υποτίθεται πως γεννήθηκε η λογική του Αριστοτέλη, έχουμε ακριβώς έλλειψη της κοινής λογικής, σε κάθε επίπεδο. Δεν είναι η έλλειψη κανόνων το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι η μή εφαρμογή τους.

    Δίκαια διαμαρτύρονται οι νέοι, και πρέπει πάντα να διεκδικούν τα δικαιώματα τους με πάθος και με επιμονή. Γιατί μια νεολαία που είναι κοιμισμένη και δε κάνει τπτ, είναι μια νεκρή νεολαία. Και χωρίς νέους, δεν υπάρχει μέλλον για αυτόν τον τόπο.

    Μη τους συγχέετε με τους κουκουλοφόρους, δεν έχουν καμιά σχέση με αυτούς(βαριεστημένοι που δεν έχουν τπτ καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους, όπως και οι χούλιγκαν των γηπέδων).

    Ας πάρουμε παράδειγμα από τα όσα συνέβησαν, από τον απόλυτο πάτο, από την θυσία του Αλέξη, από τις φοβερές καταστροφές, από τους ανίκανους και διεφθαρμένους πολιτικούς, για να φτιάξουμε μια καλύτερη Ελλάδα και να μην ξανακοιτάξουμε ποτέ πίσω σε αυτά τα χάλια που είμαστε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμφωνώ απολύτως, ο Παυλόπουλος δεν ζήτησε συγγνώμη & το χαζό ο Γιωργάκης ζήτησε εκλογές πάνω στο πτώμα του παιδιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συγνώμη προς τον κοσμάκη που έχασε σε μια νύχτα τους κόπους μιάς ζωής,σεν χρειάζετε,παπαγαλάκια του Soros?

    Δε χρειάζεται συγνώμη για τους δεκάδες "Αλέξηδες" που πεθαίνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ απο τα ναρκωτικά- ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται να βγάλει απ'τη φυλακή τους εμπόρους και τα βαποράκια μεα ψευτοαπεργίες πείνας?


    Για τους δεκάδες "Αλέξηδες" που σκοτώνονται και σακατεύονται κάθε μερα με μηχανάκια στίς λακούβες των αχρηστων δρόμων που φτιάχτουν οι νταβατζήδες -για να περισέψουν λεφτα να χτίζουν βιλλες στη Μύκονο,δε χρειάζεται? Αλλα αυτοί ελέγχουν τα κανάλια βλέπεις!

    Αντε να χαθείτε παλικαραγκιόζηδες,που σας έπνιξε η συγκίνηση για τον Αλέξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αστυνομικοί σκότωσαν 15χρονο και στην Αυστραλία
    Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός φέρεται να έκλεψε δυο μαχαίρια από κατάστημα και να απείλησε μέλη του προσωπικού
    12/12/2008
    Σοκ προκάλεσε στην αυστραλιανή κοινή γνώμη ο θανάσιμος πυροβολισμός ενός 15χρονου από τρεις αστυνομικούς. Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να συγκρίνουν το συμβάν με τον θάνατο του, επίσης, 15χρονου μαθητή στην Αθήνα.

    Το επεισόδιο έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο πάρκο All Nations, πίσω από την κεντρική αγορά του Νόρθκοτ.

    Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός (του οποίου η ταυτότητα δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα) φέρεται να έκλεψε δυο μαχαίρια από το κατάστημα Kmart και να απείλησε μέλη του προσωπικού. Νωρίτερα φέρεται να είχε αποπειραθεί να πάρει μαχαίρια από την κουζίνα του σπιτιού του αλλά η οικογένειά του τον αποθάρρυνε.

    Δεν είναι γνωστό τι ακριβώς προκάλεσε την οργή του αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι δεν είχε σώας τας φρένας ή ότι είχε πάρει ναρκωτικά.

    Ενημερώθηκε η αστυνομία από πολίτες πως ένας νεαρός οπλισμένος με μαχαίρια βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και ένα περιπολικό με αστυνομικούς έφτασε Northcote Plaza Shopping Centre οι οποίοι, όπως λένε, προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν αλλά μάταια.

    Ο 15χρονος έτρεξε προς το διπλανό πάρκο και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τους αστυνομικούς με τα μαχαίρια που κρατούσε.

    Οι αστυνομικοί, ανάμεσά τους δυο γυναίκες, φέρονται να έριξαν μια προειδοποιητική βολή και στη συνέχεια "φοβούμενοι ότι απειλείται η ζωή τους" από απόσταση περίπου 14 μέτρων πυροβόλησαν και σκότωσαν το παιδί.

    Ήδη ξεκίνησε ιατροδικαστική έρευνα για να εξακριβωθούν οι πραγματικές συνθήκες του θανάτου του 15χρονου.

    Ο αξιωματούχος της αστυνομίας της Βικτόριας, Τιμ Κάρτράϊτ, έκανε λόγο για " απίστευτη τραγωδία" αλλά υπερασπίστηκε τις ενέργειες των αστυνομικών.

    "Κανείς δεν χαίρεται να πυροβολεί έναν πολίτη. Δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αμυνθούν αφού οι προσπάθειες να τον ακινητοποιήσουν με σπρέϊ πιπεριάς απέτυχαν" είπε και συνέχισε: "Ένας αστυνομικός πραγματικά κινδύνευε και πυροβόλησε για να αμυνθεί και οι άλλοι έριξαν για να τον βοηθήσουν. Δεν είχαν άλλη επιλογή".

    "Εξάλλου θα αποφανθεί και ο ιατροδικαστής αν ενήργησαν σωστά" κατέληξε.

    Ο διακεκριμένος νομικός Τζούλιαν Μπέρνσάϊντ, πρώην πρόεδρος της οργάνωσης δικαιωμάτων του πολίτη Liberty Victoria επέκρινε τους χειρισμούς της αστυνομίας.

    "Από την μια έχουμε ένα νέο με μαχαίρια που απειλεί και από την άλλη τρεις αστυνομικούς με πιστόλια που τον γαζώνουν. Νομίζω πως ήταν μια άνιση μάχη και η αντίδραση της αστυνομίας υπερβολική" είπε και πρόσθεσε: "Στη χειρότερη περίπτωση ένας αστυνομικός θα μπορούσε να τραυματίσει το 15χρονο στο πόδι ή στο χέρι. Τρεις αστυνομικοί να ανοίξουν πυρ σε έναν 15χρονο είναι υπερβολικό" είπε.

    Ορισμένοι μάρτυρες υποστήριξαν ότι το παιδί ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έδειχνε σαν να είχε πάρει το ναρκωτικό ice.

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. και για την κατασταση της αστυνομιας οι αλοδαποι φταινε που να τους προλαβουν ολους ..τοσα εκατομυρια που ειναι (δεν κανω πλακα...η μηπως καποιος νομιζει οτι δεν ειναι ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ)
    ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ
    ΦΕΡΤΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ
    ΦΕΡΤΕ ΜΑΥΡΟΥΣ
    ΦΕΡΤΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ
    τους χρειαζεται η οικονομια μας.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    Πρέπει πάντως να το παραδεχθείς :
    Είναι μεγάλη κατάντια να βολοδέρνεις σαν ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ από δώ και από κεί στην ηλικία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. elate paidia trekste...
    o synaspismos, to kke kai i xristianoaristera 8eloun stratiotes. Katatageite.. grigora
    sas xreiazonte
    Palia stratologousan sta panepistimia, oi foitites omos tin ekanan, ase pou pigan polloi stin dap. Xa8ikan kai oi oikodomoi -sovaros xoros strateysis- allaksan douleies omos logo ton metanaston, pane kai aytoi
    pou na vroun loipon provata na ta mantrosoun?. Pou allou se esas, sta sxoleia. Anoikste ta matia sas.. eiste eksypnoi... mipos ola ayta den einai tyxaia kai ay8ormita? mipos leo... eseis kserete kalitera. Gi'auto sas tin peftoun. Me sin8imata gia na min skefteste. Den 8eloun na skefteste giayto kai katantisan to sxoleio etsi... na min 8elete na pigenete. N antidrate se katey8inomena sin8imata me to enstikto 8eloun. Aristera, dejia kai ekklisia xoris 8ymata den yparxoun.. opos kai xoris strato.
    Gi' auto sas tin peftoun oloi

    Toylaxiston tora kserete ti 8eloun oi megaloi apo esas. Skefteitai pantos kai min ksexnate pos oi moinoi pou pragmatika endiaferontai gia esas einai panta o patera kai h manna, rotiste tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εδώ η Ελλάδα καίγεται, και τα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ νοιάζονται μόνο για το πώς θα εκμεταλευτούνε κομματικά τις χοντρομαλακίες του Καραμανλή!

    Τι παριστάνετε πως κλαίτε για τον Αλέξη ρε ξεφτύλες, για την κουτάλα κλαίτε!




    Εδώ η Ελλάδα καίγεται, και τα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ νοιάζονται μόνο για το πώς θα εκμεταλευτούνε κομματικά τις χοντρομαλακίες του Καραμανλή!

    Τι παριστάνετε πως κλαίτε για τον Αλέξη ρε ξεφτύλες, για την κουτάλα κλαίτε!










    Εδώ η Ελλάδα καίγεται, και τα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ νοιάζονται μόνο για το πώς θα εκμεταλευτούνε κομματικά τις χοντρομαλακίες του Καραμανλή!

    Τι παριστάνετε πως κλαίτε για τον Αλέξη ρε ξεφτύλες, για την κουτάλα κλαίτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 3erizoste tis SYRIZOkaliergies!

    Parte sto Kinigi tous SYRIZO-kaliergites!


    LAMBADISTE THN KOUMOUNDOUROU!

    LI8OBOLHSTE TOUS XAFIEDES THS NEAS TA3HS!


    MHDENIKH ANOXH STOUS EMPRHSTES THS XWRAS MAS
    OXI STO NEO PAIDWMAZOMA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. prosoxh sta provokatsia kai sthn ksenh yposthriksh...
    oloi aftoi theloun na vroun pathma gia na ginoun pali diaithtes se enan emfylio
    oxi stis mystikes yphresias ths aglias kai tis amerikis pou meso parakratikon akrodeksion organoseon prospathoun na mas elenxoun me prosxhmata tou typou i asfaleia ton politon....

    EINAI PROFANES OTI DEN EINAI ANARXIKOI AYTOI POU TA SPANE OLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Για ποιον Αλεξη μιλατε;Τον μικρο,τον Τσιπρα,τον Κουγια η αυτον του Πασχαλη;Μπερδεψαμε τα μπουτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Βλέπω από προηγούμενα σχόλια ότι το Blog έχει γεμίσει με κουράδες και εμετούς Φασιστικών Σκυλιών, Χρυσαυγιτών και Λοιπόν Ακροδεξιών Καθαρμάτων ΟΙΚΤΡΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΚΟΛΑΦΘΕΙ, ΑΛΛΑ.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.....!!! ΘΑ ΤΟ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ!!!

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ???

    Προέρχονται από τις χειρότερες εποχές που έζησε ο λαός μας!

    Είναι οι μελανοχιτώνες του Φασίστα Μεταξά.
    Είναι οι δοσίλογοι παππούδες τους, που ήταν κατά 99% (με εξαίρεση το 1% των δεξιών, που την κοπάνησε στη Μεση Ανατολή) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

    Είναι τα πιό νοητικά καθυστερημένα τμήματα του ελληνικού λαού -οι χωριάτες που τους κατέβασαν στις πόλεις για να κυνηγήσουν την αριστερή διανοήση, είναι οι ταγματασφαλίτες, οι ΜΑΥδες, οι αγροφύλακες, οι χωροφύλακες της εποχής των Ράλλη-Τσολάκογλου, είναι οι ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ- οι διερμηνείς και δοσίλογοι, που φορώντας την κουκούλα κατεδείκνυαν στην ΓΚΕΣΤΑΠΟ τους αγωνιστές του λαού.

    Είναι οι λαδέμποροι και οι μαυραγορίτες, επίσης συνεργάτες των Γερμανών και ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, που ενώ ο λαός λοιμοκτονούσε και έπεφταν άνθρωποι νεκροί, στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων, από την πείνα και την δυστυχία, αυτά τα Βρωμερά Σκουλίκια θησαύριζαν πάνω στα πτώματά τους!!
    Είναι τα ίδια Καθάρματα, που μετά την απελευθέρωση της χώρας από το ΕΑΜ, ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!

    Είναι τα ίδια Τσογλάνια, που στον εμφύλιο πόλεμο και μετέπειτα , την ώρα που χιλιάδες αριστεροί και δημοκράτες,- ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ - στιβάζονταν στα ξερονήσια και την πολιτική προσφυγιά, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ «ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΗ» ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Νιάρχοι, Λάτσηδες, Αγγελοπουλαίοι, Τσάτσοι και λοιποί Αιμορουφήχτρες του Λαού) !!

    Είναι αυτά τα Τομάρια - οι φασίστες, που δημιούργησαν το Μισητό Παρακράτος της Δεξιάς, που βασάνιζαν με μεσαιωνικά βασανιστήρια χιλιάδες αγωνιστές, που εφηύραν τη φάλαγγα (διαβάστε τους «Ανθρωποφύλακες» του Περικλή Κοροβέση και θα καταλάβετε), που σκοτώσαν τον Μπελογιάννη, τον Πλουμπίδη, τον Πέτρουλα, τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Χαλκίδη, τον Μουστακλή, τον Παναγούλη, που έφτιαξαν το Ελλάς-Ελλήνων-Χριστανών, την Χούντα - ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ 7-ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ , με τις Γελοίες Φιέστες τους στα γήπεδα και τις αρχαιοελληνικές στολές, που τα φορούσαν τα ίδια αυτά καθάρματα- οι απόγονοι των μελανοχιτών, των δοσιλογων και λοιπόν καθυστερημένων ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΟΥ «ΛΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ» ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......


    ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΧΕΖΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ- ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.....
    «ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ» ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.....

    Χέζω τους παππούδες σας - τους ταγματα(σφα)λήτες, λαδέμπορους, ρουφιάνους, συνεργατών των Ναζί και Μαυραγοριτών, την ώρα που ο μισός λαός λοιμοκτονούσε και ο άλλος μισός ήταν στο ΕΑΜ, στην Εθνική Αντίσαταση.....
    Χέζω την Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών σας, την ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!

    Να φοβάστε καθάρματα!!
    Θά'ρθει η ώρα που θα ασχοληθεί το κίνημα και μαζί σας!!
    Ουστ βρωμοφασίστες, εθνικιστές, ρουφιάνοι, δοσίλογοι, ρατσιστές και λαμόγια.......


    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 13 Δεκέμβριος 2008 7:32 μμ

    1) ΚΑΤΟΥΡΑ ΛΙΓΟ.

    2) ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΓAMHΣAME ΤΗ ΜΑΝΑ;

    3) ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΦΙΛΑΚΙΑ

    Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ (ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση