GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να δεις που κάποτε...

. Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης Αρθρογράφος – Παραγωγός Ραδιοφωνίας tsougarisgnomi@gmail.com . ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. Πι...

.
Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης
Αρθρογράφος – Παραγωγός Ραδιοφωνίας
tsougarisgnomi@gmail.com
.
ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
Πιστεύω όλοι να θυμάστε το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα.
Ένα πραγματικά διαχρονικό τραγούδι αφού η αντιμετώπιση του κόσμου από τους πολιτικούς μας επαληθεύει το «ρεφραίν».
Αναρωτηθήκατε ΠΟΣΕΣ φορές, ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ οι «φωτισμένοι» μας ηγέτες μας την λένε καθημερινά;
Και εμείς από κάτω τι κάνουμε;
Τους χειροκροτούμε κι από πάνω.
Είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο, που η πολιτική είναι «Οικογενειακό Κληρονομικό Δικαίωμα».
Από τον πατέρα στον γιο, από τον θειο στον ανιψιό – ανιψιά, έτσι πάει το παραμύθι.
Μην τολμήσει και έρθει κανείς άλλος, εκτός τζακιών και βάλει υποψηφιότητα.
Μην τολμήσει κανείς νέος να εμφανιστεί!
Θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι.
Για θυμηθείτε ποια ηταν η τύχη των λίγων νέων στην πολιτική, αν πρόλαβαν να πάρουν ανάσα στις εκλογές!
Αν είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον προεκλογικό τους αγώνα ρε παιδί μου.
Από την άλλη, ρίξτε μια ματιά στις ηλικίες όλων αυτών που είναι στο Κοινοβούλιο, όλων αυτών που ΕΜΕΙΣ εκλέγουμε (έτσι; Μην ξεχνιόμαστε).
Ελληνικό Κοινοβούλιο!
Η «χαρά του αλσχάιμερ».
Κάτι νιάτα που έχουμε εκεί μέσα!
Ορισμένοι εξ αυτών όταν πρωτομπήκαν στη βουλή, η «νεκρά θάλασσα ηταν ακόμα άρρωστη».
Και περιμένουμε ΝΕΕΣ ιδέες από αυτούς τους ανθρώπους.
Περιμένουμε να πάνε τη χώρα μπροστά στον 21Ο αιώνα.
Οι ΑΙΩΝΕΣ.
Πολλοι εξ αυτων βολευτηκαν για τα καλα, και βγαινουν και μιλουν για δουλεια και ανεργια, ανθρωποι οι οποιοι δεν εχουν βγαλει ουτε μια φορα στη ζωη τους μεροκαματο.
Βγαινουν και μιλουν για ΥΓΕΙΑ, κολλητοι και συγγενεις ιδιοκτητων κλινικων, φιλαρακια φαρμακευτικων εταιριων, κλπ.
Και μας λενε τελικα εμμεσσα πλην σαφεστατα ΜΑΛΑΚΕΣ, γιατι ΕΜΕΙΣ θα ειμαστε εκεινοι που θα τους ξαναψηφισουμε.
Που θα τους δωσουμε «αυτοδυναμιες», που θα τους κολλησουμε τον πισινο με ψαροκολλα στο εδρανο της βουλης.
Βλεπετε τα εδρανα πρεπει να είναι κατηλλειμενα από… κολους.
Μονο που και οι 300. εκαναν τον τοπο σαν τα μουτρα τους, και τα σχεδια τους..
Σκατά.
----------------------

12 σχόλια

  1. Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
    Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
    Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΑΠΕΛΩΤΟΙ .ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Τσουγκαρη τι να σε πουνε καποτε μαλακα? Αφου εισαι μεγαλος μαλακας τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!
    ΣΚΑΤΑ
    ΚΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ
    ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μας πει καποιος γιατι ο Χατζηνικολαου συνεστιαζεται με τον Παπανδρεου και μαλιστα κατω απο τετοιες συνθηκες? Θελει να γινει ο νεος Λαμπρακης η ο νεος Μπομπολας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; …. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

    Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.
    Ας παραδεχτούμε ότι αυτοί οι 5000 που κατέβηκαν και τα έσπαγαν στην Αθήνα ήταν η οργισμένη νεολαία μας κι όχι αμερικανο-ισραηλινοί πράκτορες ,λαθρομετανάστες και πρεζόνια. Ας πούμε ότι άλλοι 2.500 νέοι έκαψαν της πόλεις της επαρχίας .Σύνολο 7.500 . Να υπερβάλλω και να πω ότι δεν ήταν 7.500 αλλά 15.000 οργισμένοι νέοι.

    Σύμφωνα με τις δημογραφικές αναλύσεις για συνολικό ελληνικό πληθυσμό 11.000.000 ο πληθυσμός για τις ηλικίες 15 – 24 ετών είναι στρογγυλά 1.500.000 άτομα.

    Συνεπώς οι οργισμένοι νέοι που τα έκαναν λαμπόγυαλο ήταν το 1% των νέων πανελλαδικά .

    Άρα οι “δημοσιογράφοι / υπάλληλοι” των Μπόμπολα (Mega, Έθνος, Πρώτο Ψέμμα), Λαμπράκη (Νέα, Βήμα, Mega), Κοντομηνά (Alpha), Αλαφούζου (Skai, Καθημερινή), Κυριακού (Ant-1) έπρεπε για να είναι ακριβείς να μας πουν :

    «ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ τι προσπαθούμε να μαγειρέψουμε αλλά ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ, διότι το 99% αυτών προτιμάει να κάνει αθλήματα ,να κάνει έρωτα ,να διαβάσει ,να πάει cinema, να πάει clubbing να παει…να πάει …..»

    Παρομοίως οι κύριοι ΑΛΑΒΑΝΟΣ και ΤΣΙΠΡΑΣ για να είναι ακριβείς έπρεπε στις δηλώσεις τους να πουν :

    « Καλέσαμε τους νέους σε μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις άλλα το 99% αυτών μας έγραψε στους γεννητικούς αδένες του»

    (εξαιρετικό, το «έκλεψα» από σχολιασμό στον wolf)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστος. Πες τα μπας και τα ακουσει κανενας. Αυτο ειναι το μηνυμα που πρεπει να παρουμε ολοι απο αυτη την κατασταση. Να πολεμησουμε πρωτα τους ευατους μας ηθικα και να σταματησουμε να ζητάμε τα ρουσφετια και το βολεμα και να προσπαθησουμε για μια πιο δικαιη και ελευθερη κοινωνια. Πρεπει να τους μαυρισουμε ολους αυτους που μας καταστρεφουν και εχουν τεραστιες πολιτικες ευθυνες. Πλεον δεν ειναι μονο ανικανοι αλλα και επικινδυνοι για το μελλον μας. Να φερουμε νεα προσωπα και να αποκτησουμε επιτελους πολιτικη συνειδηση και να δημιουργησουμε μια κοινωνια που θα αποβαλλει αυτα τα παρασιτα που θα προσπαθουν να πανε την κοινωνια πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ,
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κωστακηδες, γιωργακηδες, περιεργα αλαβανοειδη, τατουληδες και ντορουλες, κουκουλοφλωροι, ροζ τσιπροειδη , καμπουρακειος δημοσιοκαφρια , κουνιστολαζογκες , βρωμοεπουσηδες, ελιαμεπαδες, βασιλοκομουνιστοκανελληδες ....... Ε ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ, Ε ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΙ ΣΟΥ ΦΥΛΑΓΑΝ ΚΡΥΦΟ ΟΙ ΡΥΠΑΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ' ...

    εγω ξερω απλα πραγματα.. ΟΤΙ Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΡΙΑΣΜΕΝΗ... ξεχυλη οργης ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΚΗΔΕΣ και ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ και με τα ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ του κινητου και των SMS.. και οπου ναναι θα ξεσπασει τσουναμι.. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ , ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΠΡΙΤΑΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ... και θα ειμαστε πολλοι για να μας βαφτισουν χρυσαυγιτες...

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.. καποιοι αρχισαν ηδη να πακεταρουν , αλλοι να ξεθαβουν τα δευτερα διαβατηρια τους.. και καποιοι αλλοι αδουν ως γνησιοι ηλιθιοι την ωρα που το πλοιο βυθιζεται..

    Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΑΠΟ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ, ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΩΜΑΤΕΛΕΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ...
    (ΣΣ παραθυρα δεν υπαρχουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
    Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
    Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
    Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε,πονάνε το ίδιο.
    Ποιος είναι ο αστυνομικός;Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό...."Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσίαμέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,(σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχεισυμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικήςστις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκληταδολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις ταοποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενοςσε καταστολή.Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής. Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά. Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και‘‘καταδρομών’’ που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα τηςσωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ‘‘άτομα’’ που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ‘‘πολιτική παρέμβαση’’. Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βλέπω από προηγούμενα σχόλια ότι το Blog έχει γεμίσει με κουράδες και εμετούς Φασιστικών Σκυλιών, Χρυσαυγιτών και Λοιπόν Ακροδεξιών Καθαρμάτων ΟΙΚΤΡΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ???

    Προέρχονται από τις χειρότερες εποχές που έζησε ο λαός μας!

    Είναι οι μελανοχιτώνες του Φασίστα Μεταξά.
    Είναι οι δοσίλογοι παππούδες τους, που ήταν κατά 99% (με εξαίρεση το 1% των δεξιών, που την κοπάνησε στη Μεση Ανατολή) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

    Είναι τα πιό νοητικά καθυστερημένα τμήματα του ελληνικού λαού -οι χωριάτες που τους κατέβασαν στις πόλεις για να κυνηγήσουν την αριστερή διανοήση, είναι οι ταγματασφαλίτες, οι ΜΑΥδες, οι αγροφύλακες, οι χωροφύλακες της εποχής των Ράλλη-Τσολάκογλου, είναι οι ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ- οι διερμηνείς και δοσίλογοι που φορώντας την κουκούλα κατεδείκνυαν στην ΓΚΕΣΤΑΠΟ τους αγωνιστές του λαού.

    Είναι οι λαδέμποροι και οι μαυραγορίτες, επίσης ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ-συνεργάτες των Γερμανών, που ενώ ο λαός λοιμοκτονούσε και έπεφταν νεκροί, στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων, από την πείνα και την δυστυχία, αυτά τα Βρωμερά Σκουλίκια θησαύριζαν πάνω στα πτώματά τους!!
    Είναι τα ίδια καθάρματα, που μετά την απελευθέρωση της χώρας από το ΕΑΜ, ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!

    Είναι τα ίδια τσογλάνια, που στον εμφύλιο πόλεμο και μετέπειτα , την ώρα που χιλιάδες αριστεροί και δημοκράτες,- ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ - στιβάζονταν στα ξερονήσια και την πολιτική προσφυγιά, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ «ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΗ» ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Νιάρχοι, Λάτσηδες, Αγγελοπουλαίοι, Τσάτσοι και λοιποί Αιμορουφήχτρες του Λαού) !!

    Είναι αυτά τα τομάρια- οι φασίστες, που δημιούργησαν το παρακράτος, που βασάνιζαν με μεσαιωνικά βασανιστήρια αγωνιστές, που εφηύραν τη φάλαγγα (διαβάστε τους «Ανθρωποφύλακες» του Περικλή Κοροβέση και θα καταλάβετε), που σκοτώσαν τον Πέτρουλα, τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Χαλκίδη, τον Μουστακλή, τον Παναγούλη, που έφτιαξαν το Ελλάς-Ελλήνων-Χριστανών, την Χούντα, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ 7-ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ , με τις Γελοίες Φιέστες τους στα γήπεδα και τις αρχαιοελληνικές στολές, που τα φορούσαν τα ίδια αυτά καθάρματα- οι απόγονοι των μελανοχιτών, των δοσιλογων και λοιπόν καθυστερημένων ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΟΥ «ΛΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ» ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......


    ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΧΕΖΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ- ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.....
    «ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ» ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.....

    Χέζω τους παππούδες σας - τους ταγματα(σφα)λήτες, λαδέμπορους, ρουφιάνους, συνεργατών των Ναζί και Μαυραγοριτών, την ώρα που ο μισός λαός λοιμοκτονούσε και ο άλλος μισός ήταν στο ΕΑΜ, στην Εθνική Αντίσαταση.....
    Χέζω την Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών σας, την ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!

    Να φοβάστε καθάρματα!!
    Θά'ρθει η ώρα που θα ασχοληθεί το κίνημα και μαζί σας!!
    Ουστ βρωμοφασίστες, εθνικιστές, ρουφιάνοι, δοσίλογοι, ρατσιστές και λαμόγια.......


    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΕΤΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ..ΜΗΠΩΣ..ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...

    ΟΙ ‘ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ’ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ????

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙΓΑΝΑΙ ΒΙΒΛΙ!
    ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ..

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΠΑΓΑΝΕ ΚΑΤΑΣΡΤΕΦΑΝΕ..
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΖΟ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ
    ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛ ΝΑΧΤ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ???

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ, Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!


    ΜΗΠΩΣ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ..

    ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ?
    ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΕΛΑΠΑ/?
    ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ???
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ‘ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ’ ΣΟΡΟ-ΛΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΝΑΡΧΙΑΣ????
    ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΛΕΥθΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση