GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί βίας ανάγνωσμα...

. Γράφει ο Απόστολος Πέτρου Γιατρός Από το navarhida.blogspot.com . Η δολοφονία του 15χονου Αλέξη είναι μια ακραία μορφή βίας και τσαμπουκά...

.
Γράφει ο Απόστολος Πέτρου
Γιατρός
.
Η δολοφονία του 15χονου Αλέξη είναι μια ακραία μορφή βίας και τσαμπουκά ενός καθεστώτος που ασκεί καθημερινή βία πάνω στους πολίτες του με όλες τις δυνατές μορφές και όχι μόνο την αστυνομική βία.
Βία και μάλιστα άγρια είναι η ανεργία που μαστίζει τη νεολαία και μεγάλα τμήματα του πληθυσμού και τα οδηγεί στην απόγνωση.
Βία είναι οι μισθοί πείνας , η ανασφάλιστη εργασία , η ακρίβεια που κάνει τη ζωή του καθένα μας Γολγοθά της καθημερινότητας.
Βία είναι η γενικευμένη διαφθορά , οι τράπεζες , τα χρηματιστήρια , τα ομόλογα , τα βατοπέδια , οι υποκλοπές , πακιστανοί και τα κάθε μορφής σκάνδαλα που περνούν σαν σήριαλ από τη τηλεόραση χωρίς κανένας να τιμωρείται.
Βία είναι να πεθαίνεις και να μη βρίσκεις μονάδα και να περιμένουν τα «κοράκια» της ιδιωτικής υγείας να γίνεις το κρέας που θα αυξήσει τη τιμή της μετοχής τους και τα κέρδη τους από τις επιχειρήσεις που επένδυσαν με τη προτροπή του κράτους και τα εγκαινιάζουν οι ταγοί της εξουσίας οι «κύριοι τίποτα» που φιλοδοξούν να γίνουν και πρωθυπουργοί. Βία είναι το «φακελάκι» που σου ζητιέται με αντάλλαγμα την υγεία σου .
Βία είναι η καθημερινή ενημέρωση από τη τηλεόραση που παίζει σαχλαμάρες και αποβλακώνει τον κόσμο και το «καθηλώνει» όπως τους ψυχικά πάσχοντες παλιά.
Βία είναι το 30% του πληθυσμού να πάσχει από κατάθλιψη οδηγούμενος εκεί από την απαξίωση που νιώθει από τη καθημερινότητα.
Βία είναι να νοιώθεις φόβο μπροστά στο οποιοδήποτε κοπρόσκυλο της εξουσίας που σε καταπιέζει ανενόχλητο από την ασυλία που του παρέχεται για ένα κόκαλο από την εξουσία και τα λάφυρα της.
Βία είναι να χρωστάς στη τράπεζα και να είσαι αιχμάλωτος σε μια νέα μορφή φυλακής και εξορίας.
Βία που υπάρχει παντού σε όλο το φάσμα της ζωής , είναι καθημερινή , συνεχής και δεν δίνει δυνατότητα ήρεμης σκέψης και αντίδρασης.
Ο μικρός Αλέξης είναι το θύμα της ακραίας βίας που λειτουργεί σαν σπινθήρας εξέγερσης στη καθημερινή βία. Ας αφήσουν τα μυξοκλάματα για τις «περιουσίες των μεροκαματιάρηδων» είναι τόσο υποκριτικές που δεν πιάνουν. Μαθαίνω ότι καίγεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο του «επικοινωνιακού» δημάρχου της Αθήνας , δεν πειράζει θα ζήσουμε και χωρίς αυτό αν ήταν όμορφό , «τα όμορφα δέντρα όμορφα καίγονται» ας λυπηθούμε για τα δέντρα που κάηκαν στις φωτιές.
Όλα αυτά που γίνονται σήμερα στην Ελλάδα λέγονται με μία λέξη: εξέγερση
Ας κρατήσουν οι χοροί κι όλο κατι θα βγεί που λέει κι Σαββόπουλος όταν δεν γράφει το …κούρεμα.
-------------------------

28 σχόλια

  1. 09-12-2008
    Η ανευθυνότητα, η ανικανότητα και η κοροϊδία των κυβερνώντων σε έξαρση.

    Η επανίδρυση του κράτους από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του τα μόνα που προσφέρει στη χώρα είναι:

    • Διάλυση του κράτους δικαίου.
    • Διάλυση του κοινωνικού κράτους και του συστήματος ΕΣΥ.
    • Διάλυση της παιδείας σε όλες τις βαθμίδες.
    • Αστυνομική βία και καταστολή.
    • Ανικανότητα υπεράσπισης των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.
    • Ανικανότητα προστασίας της περιουσίας των πολιτών.
    • Ανεξέλεγκτη δράση των γνωστών αγνώστων.
    • Ενθάρρυνση της δράσης των παρακρατικών οργανώσεων.
    • Σπίλωση των πολιτικών αντιπάλων.
    • Βόλεμα στα γαλάζια παιδιά.
    • Κατάληψη του κράτους από τους κουμπάρους, το δεξιό και ανίκανο συρφετό.
    • Η αναξιοκρατία σε άνθιση.
    • Βίαιη αναδιανομή του πλούτου υπέρ των ολίγων και κομματικά αρεστών.
    • Απάνθρωπη φορολόγηση των ασθενέστερων και μικρομεσαίων στρωμάτων της κοινωνίας.
    • Βίαιη ανατροπή των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
    • Ανεργία, ακρίβεια, φτώχια, ανέχεια, εργασιακή ανασφάλεια.
    • Παραγωγή σκανδάλων ( Πακιστανοί, Υποκλοπές, Κουμπάροι, Διαγωνισμός για άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές, Βατοπέδι, κ.λ.π.)
    • Ανικανότητα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών, με αποκορύφωμα τις καταστροφικές φωτιές το καλοκαίρι του 2007.
    • Αστείες δικαιολογίες για αποποίηση ευθυνών ( ασύμμετρες απειλές, στρατηγός άνεμος, κ.λ.π.)
    • Παρανομούντες υπουργούς για ίδιον όφελος (Σουφλιάς, Μαγγίνας, Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος, Τσιτουρίδης,), ένας Θεός ξέρει και πόσοι άλλοι.
    • Ξεπεσμένους ερωτύλους, που χρησιμοποιούν τη θέση τους για να ικανοποιήσουν τη σεξουαλική τους πίνα (Βαρθολομαίος, Ζαχόπουλος), αυτοί αποκαλύφθηκαν, ο αριθμός είναι πολύ – πολύ μεγαλύτερος.
    • Αδίστακτους Τραπεζίτες.
    • Τοποθέτηση στις Διοικήσεις των Επιχειρήσεων του Δημοσίου, αδίστακτων, άπληστων, και ανίκανων γαλάζιων χρυσών (καλό)παιδων, με μοναδικό σκοπό το σύντομο πλουτισμό τους, σε βάρος των επιχειρήσεων και του κοινωνικού συνόλου.
    • Ξεπούλημα του Δημόσιου πλούτου (ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΙΟΔΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΔΕΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, κ.λ.π.).

    Από την επανίδρυση του κράτους από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, τα μόνα που «απολαμβάνουν» οι πολίτες είναι:

    • Ανεργία, Ακρίβεια, Φτώχεια Ανέχεια.

    • Ανασφάλεια, Αναξιοκρατία. Αλαζονεία, Κοροϊδία και Χλευασμό από το σύστημα εξουσίας του «καταλληλότερου» (sik).
    • Το οδυνηρό συναίσθημα, ότι η χώρα από περήφανη και ισχυρή στη διεθνή κοινότητα, κατάντησε να αντιμετωπίζεται σαν τριτοκοσμική.

    Από την επανίδρυση του κράτους από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, οι πολίτες γεύονται τα «κατορθώματά» τους, γι΄ αυτό και είναι, Οργισμένοι, Αγανακτισμένοι, Θυμωμένοι.

    Από την επανίδρυση του κράτους από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, οι πολίτες απαιτούν, έστω και τώρα να προσφέρουν και αυτοί κάτι στη χώρα.
    Οι πολίτες απαιτούν από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, αν έχουν ίχνος από σοβαρότητα, ευθιξία, υπευθυνότητα, κοινό νου. Να αναλάβουν την πρωτοβουλία για να σχηματιστεί Κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης, η οποία αφού θα δρομολογήσει όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες για να μην παραγραφούν τα σκάνδαλα, να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

    Οι πολίτες της χώρας απαιτούν από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, για μία ακόμη φορά, να σταματήσουν το παραμυθάκι περί ασύμμετρων απειλών και απροσδιόριστων στόχων.

    Οι συντριπτικοί πλειοψηφία των πολιτών, για μία ακόμη φορά, γνωστοποιούν στον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, ότι:

    • Καταδικάζουν τα επεισόδια και τις καταστροφές που προξενούν οι γνωστοί – άγνωστοι (άλλωστε οι ομάδες του παρακράτους ήταν και είναι ο εκτελεστικός βραχίονας της Δεξιάς με όποιο όνομα και αν εμφανίζεται).
    • Όπως συμβαίνει πάντα, με ψυχραιμία, σύνεση, νηφαλιότητα και σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους θα συνεχίζουν να διαδηλώνουν για δίκαιοι κοινωνία, σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αναβάθμιση της δημόσιας παιδείας, αξιοκρατία, βελτίωση συντάξεων και αποδοχών, βελτίωση των παροχών υγείας και πρόνοιας.

    Οι συντριπτικοί πλειοψηφία των πολιτών, για μία ακόμη φορά, καταλογίζουν στον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, καθολική ευθύνη για τη χρήση βίας από τις δυνάμεις καταστολής, που έχει σαν αποτέλεσμα των ξυλοδαρμό και το θάνατο των παιδιών μας.

    Οι συντριπτικοί πλειοψηφία των πολιτών, για μία ακόμη φορά, καταλογίζουν στον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του, καθολική ευθύνη για τη στέρηση από την κοινωνία και ιδιαίτερα της νέας γενιάς, του οράματος, της ελπίδας, της προοπτικής, της αξιοκρατίας, της ασφάλειας.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος μπορεί ας αμφισβητήσει τα παρακάτω:

    1.Ο Γιωργάκης είναι μισός αμερικανός.
    2. Το πασόκ του παραδόθηκε (με ποίων διαταγή) με απόλυτα αντιδημοκρατική διαδικασία (δακτυλίδι).
    3. Ο Γιωργάκης είχε πεί ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν που καταδίκαζε για πάντα την Κύπρο μας.
    4. Ο Γιωργάκης δεν έχει ΠΟΤΕ επικροτήσει τη στάση του Καραμανλή στο Βουκουρέστι για τα Σκόπια.
    5. Ο Γιωργάκης ΠΟΤΕ δεν έχει σχολιάσει τους Ρωσικούς αγωγούς στην Ελλάδα.

    Η στάση του είναι από ύποπτη έως ξεκάθαρα αντεθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να φύγει τώρα η κυβέρνηση της βίας και της κατάλυσης της Δημοκρατίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα δημοσιογραφάκια του Αλαβάνου βρήκαν νέο θέμα.

    Πυροβολισμοί στον αέρα !!!!!

    Ρε αντε στο διάολο όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η Αστυνομία βάλεται από παντου (κόμματα, δημοσιογράφους, αναρχικους).
    Πρέπει να τους βοηθήσουμε. Πρεπει να τους συμπαρασταθούμε. Δεν μπορουν να τα αντιμετωπίσουν μονοι τους. Καλώ όλους τους υγιής πολιτες να κατεβούμε στους δρόμους να βοηθησουμε την αστυνομία.
    Μην καθεστε απαθης θεατες. Θα μας καψουν όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Πάτρα ας αποτελέσει το παράδειγμα. Έλληνες γαμίστε και ξυλοφορτώστε τους αναρχομαλάκες, τους υποστηρικτές τους και τους πολιτικούς προστάτες τους που καίνει και κατατρέφουν.

    Το Σύνταγμα σας παρέχει τη δυνατότητα

    Άρθρο 120
    Παρ 4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο νέος Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πριν από λίγο τη σύνθεση του Υπουργικού συμβουλίου, ως ακολούθως:

    Πρωθυπουργός: Γ. Παπανδρέου ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (μισός έλληνας - μισός αμερικάνος, με ειδικότητα να μην ξέρει ούτε ποδήλατο)

    Υπουργός Εξωτερικών: Μάργκαρετ Παπανδρέου (mother του Γενικού Τοποτηρητή, θα χειριστεί το Σκοπιανό, το Κυπριακό και τους ρωσικούς αγωγούς)

    Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: Γ. Παπαντωνίου (ειδικότητα στις χρηματιστηριακές φούσκες)

    Υπουργός Οικονομικών: Ν.Χριστοδουλάκης (ειδικότητα να μιλάει 5 φορές τη μέρα στα κανάλια)

    Υπουργός Τουρισμού: Χ. Πάχτας (ειδικότητα να εξυπηρετεί ξενοδόχους).

    Υπουργός Εσωτερικών: Γ.Σκανδαλίδης (ειδικότητα να αλλάζει τους εκλογικούς νόμους)

    Υπουργός Παιδείας: Γ.Βαλιανάτος (ειδικότητα στα σωστά πρότυπα στη νεολαία)
    -Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γ. Λοβέρδος (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό)
    -Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων: Μ.Δαμανάκη (ειδικότητα οι συναγωγές)

    Υπουργός Πολιτισμού: T.Ζαχαράτος (ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)

    Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Κ. Λαλιώτης (ειδικότητα στους μιζό-δρομους και το κτηματολόγιο)

    Υπουργός Ναυτιλίας: Ν.Παπουτσής (ειδικότητα στα σκάφη τύπου Σάμινα)

    Υπουργός Μεταφορών: Χ.Βερελής (ειδικότητα να μην λύνει ποτέ κανένα πρόβλημα)

    Υπουργός Υγείας: Θ. Πάγκαλος (ειδικότητα στις μπουγάτσες και τη χοληστερίνη)

    Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Βενιζέλος (ειδικότητα να μην καταλαβαίνει κανείς τι έχει στον χοντρό του εγκέφαλο)
    -Υφυπουργοί Επικρατείας-αρμόδιοι σε θέματα λάσπης: Γ.Καρχιμάκης-Ν.Ρόβλιας

    Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ά. Τσοχατζόπουλος (ειδικότητα στα αεροπλάνα και στα αντιεροπορικά)

    Υπουργός Ισότητας: Β. Παπανδρέου (ειδικότητα να μοιάζει με άνδρα)

    Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Αφιόν Καραχυσάν (και αυτή φιλέλληνας)

    Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Π.Τατούλης (ειδικότητα να προδίδει τους ψηφοφόρους του)

    Γραμματέας του Κόμματος: Θ. Τσουκάτος (ειδικότητα στις εταιρικές συνεισφορές στο κόμμα)
    ……………………..
    Η ορκωμοσία θα γίνει στο Αλλού Φάν Πάρκ, ενώπιον του Μητροπολίτη Ζακύνθου, με την ευγενική χορηγία της SIEMΕNS.
    ………………………
    Το Θίασο χρηματοδοτεί η γνωστή ομάδα των πέντε:
    [Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος, Κυριακού]
    με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς:

    Γ.Πρετεντέρης (ο στρατηγός Νατάσσα )
    Ο.Τρέμη ( η νυφίτσα του Κοσκωτά)
    Π.Τσίμας (ο εποπτεύων της CIA)
    Μ.Σπυράκη (η ανοργασμικιά)
    Μ.Καψής (ο χαζός)
    Δ.Βερύκιος (ο κομμουνιστής του δολάριου)
    Ν.Ευαγγελάτος (ο φωνακλάς της λαικής)
    Ν.Χατζηνικολάου (ο ύπουλος παντός καιρού)
    Γ.Κύρτσος (ο κομπλεξικός)
    Ν.Κακαουνάκης (ο γραφικός)
    Γ.Οικονομέας (το ρετάλι επαναστάτης)
    Δ.Καμπουράκης (ο τιμωρός της μπουγάτσας)
    Γ.Βαρεμένος (ο βαρεμένος)
    Α.Παυλόπουλος (η ποντικομαμή)
    Κ.Μακρή (η ανέραστη σκύλα)
    Ι.Χασαπόπουλος (ο χαζός νο 2)
    Γ.Τράγκας (το ραμολιμέντο που ξεψυχάει)
    Γ.Αυτιάς (ο κοκοβιός)
    Γ.Παπαγιάννης (η μαιμού)
    Α.Καψαμπέλης (ο νεκροθάφτης)
    και πολλούς άλλους κομπάρσους.

    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τον 8:17μμ:
    Όχι συμπολίτη. Εμείς τα μιάσματα, οι "μη υγιείς", λέμε όχι στους φασίστες του είδους σου. Και σου προτείνουμε να μελετήσεις βασικές αρχές πολιτικής φιλοσοφίας και δικαίου. Επίσης, η ψυχοθεραπεία είναι εντελώς ενδεδειγμένη στην περίπτωσή σου. Ολοψύχως, σου ευχόμαστε, με τις υγείες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι αστυνόμοι διακινδυνεύουν τη ζωή τους, για μας. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμπρος στον δρομο που ανοιξαν οι Πατρινοι ! ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ 3000 ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !!

    Αφου δεν μπορει η αστυνομια καθαρισαν οι κατοικοι και τα ακροαριστερα τσογλανια τρεχουν ακομη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δινουν παλι τα ρεστα τους τα καναλια σημερα. Οτι μαλακια θελει ο καθενας λεει. Και εχουν και κατι αγραμματα παιδακια που τα στελνουν στη πρωτη γραμμη για ανταποκριση για να φανε αυτα τα καυσαερια αντι γι'αυτους.

    Κανει προλογο η δευτερατζα, Λαμπιρη(!), η Στεφανιδου που χθες τα ειχε με τους κουκουλοφορους και σημερα διαρρηγνυει τα ιματια της με τους κακους αστυνομικους, ο Παπαδοπουλος, ο Παυλοπουλος και κατι μουνοπανα στον Αλφα και τον Σκαι, για να παρουν δικαιως τη σκυταλη οι προυχοντες αργοτερα οταν θα αρχισει το κυριως καψιμο της Αθηνας, Χ'Νικολαου ο δηθεν σοβαρος, Τραγκας ο πριν δεκα μερες Ν.Δημοκρατης που δεν του δωσαν να ξεκοκκαλησει μερικα εκατομμυρια, το βαμμενο Πασοκικο μουνοπανο Μακρη, ο Κυριος της Κυριας Εισαγγελατος, η πατσουρα Μπιζογλη με εκτατη συμμετοχη του επισης αλλοτε Ν.Δημοκρατη Αυτια, καποια εκει πρωην ΚουΚουετζου που εχει παρει σβαρνα και παντρευεται καθε εφοπλιστη που βλεπει μπροστα της και αλλα ωραια μαργαριταρια της ωραιας αυτης οικογενειας των ΜΜΕ,που πονανε για τη πατριδα και τη τσεπη τους.

    Αντε το εργο αρχιζει, πασατεμπο και στο καναπε. ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΑΣΑΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EKTOS NOMOU NA TE8EI TO SYRIZA TWPA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tην λυση μπορει να την δωσει μονο ο Λαος!Διπλα στους νεους μας ΜΑΚΡΥΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ολων των κομματων!Πρεπει επιτελους να απαιτησουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και προπαντων ΠΑΙΔΕΙΑ Αν μεινουμε και παλι απαθεις εχουμε τελειωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μηπως θα επρεπε τελικα να παραιτηθουν ολοι οι αστυνομικοι μιας και ειναι τοσο 'αχρηστοι' που ολοι τους βριζουν, για να δουμε τελικα τι θα γινει.ποσο θα αντεχουν τετοια απαξιωση της δουλειας τους εξαιτίας καποιων αχαρακτηριστων που σιγουρα δεν αποτελουν προνομιο μονο του δικου τους κλαδου.Αλλα δεν εχω δει να φτυνουν και να βριζουν τους εφοριακους επειδη καποιοι κλεβουν ουτε τους γιατρους που επιλεγουν τουσ ασθενεις που θα χειρουργησουν ουτε τους πολιτικούς ουτε τους διαφορους μαυραγοριτες που πλουτιζουν σε βαρος μας αλλα αυτοι ανηκουν στην ελιτ της Ελλαδος να μας ζησουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμπρος στον δρομο που ανοιξαν οι Πατρινοι ! ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ 3000 ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !!

    Αφου δεν μπορει η αστυνομια καθαρισαν οι κατοικοι και τα ακροαριστερα τσογλανια τρεχουν ακομη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι ανίκανοι που μας κυβερνούν, από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο βουλευτή της δεξιάς πιάστηκαν από το τυχαίο, εντελώς τυχαίο γεγονός, ότι μέχρι αυτήν την στιγμή και παρά τις καταστροφές που έγιναν και τις κινητοποιήσεις δεν είχαμε ανθρώπινα θύματα παρά μόνο υλικές ζημιές, και ότι αυτό είναι το σχέδιο τους, να υπάρξουν μόνο ζημιές και όχι νεκροί άνθρωποι και ότι έχουν πετύχει σε αυτό και καμαρώνουν, λες και δεν υπάρχει μέση οδός, παρά μόνο νεκροί ή υλικές ζημιές.
    Αλλά αφού νοιάζονται τόσο πολύ για την ανθρώπινη ζωή τι έκαναν, τι τους ξέφυγε και στην Πελοπόνησο κάηκαν ζωντανοί εξηνταπέντε άνθρωποι πρόπερσυ στις πυρκαγιές;
    Τότε στο σχέδιο τους δεν ήταν οι άνθρωποι; Αλλά από ότι αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων ούτε για τους ανθρώπους είχαν σχέδιο ούτε για τα δάση που κάηκαν, παρα μόνο πως θα διευθετήσουν εσωκομματικά τις αρχηγίες στην πυροσβεστική.
    Τί έχουν κάνει έως τώρα για αυτούς που κάηκαν, για τις οικογένειες τους; για τα παιδιά τους;
    Τι μέτρα προληπτικά μέτρα πήρανε το φετεινό καλοκαίρι για να μην έχουμε τόσους πνιγμούς; η μήπως ή μόνη τους έγνοια ήταν οι εισπράξεις των ξενοδοχείων και των ταβερνών;
    Μέχρι τέλους Ιουλίου είχαμε περίπου εκατόν τριάντα πέντα πνιγμένους στις θάλασσες μας, και αυτοί καμαρώνανε αν δεν είχαν και εκεί μαγιρέψει τα νούμερα πως φέτος είχαμε ρεκόρ τουριστών, αλλά είχαμε και ρεκόρ πνιγμών, αυτό δεν τους νοιάζει εκείνους που σήμερα μας λένε πως η έγνοια τους είναι η ανθρώπινη ζωή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΩΣ? ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ? ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ 98 ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ? ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. ΕΚΕΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ακολουθήστε το παράδειγμα των Πατρινών,βγείτε στους δρόμους και τσακίστε τους ψεφτοαναρχικούς πράκτορες της CIA και του Soros!

    Αστυνομικοί,αγνοήστε τις εντολές τής επίορκης ηγεσίας σας και ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!








    Ακολουθήστε το παράδειγμα των Πατρινών,βγείτε στους δρόμους και τσακίστε τους ψεφτοαναρχικούς πράκτορες της CIA και του Soros!

    Αστυνομικοί,αγνοήστε τις εντολές τής επίορκης ηγεσίας σας και ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!







    Ακολουθήστε το παράδειγμα των Πατρινών,βγείτε στους δρόμους και τσακίστε τους ψεφτοαναρχικούς πράκτορες της CIA και του Soros!

    Αστυνομικοί,αγνοήστε τις εντολές τής επίορκης ηγεσίας σας και ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!








    Ακολουθήστε το παράδειγμα των Πατρινών,βγείτε στους δρόμους και τσακίστε τους ψεφτοαναρχικούς πράκτορες της CIA και του Soros!

    Αστυνομικοί,αγνοήστε τις εντολές τής επίορκης ηγεσίας σας και ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!









    Ακολουθήστε το παράδειγμα των Πατρινών,βγείτε στους δρόμους και τσακίστε τους ψεφτοαναρχικούς πράκτορες της CIA και του Soros!

    Αστυνομικοί,αγνοήστε τις εντολές τής επίορκης ηγεσίας σας και ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!









    Ακολουθήστε το παράδειγμα των Πατρινών,βγείτε στους δρόμους και τσακίστε τους ψεφτοαναρχικούς πράκτορες της CIA και του Soros!

    Αστυνομικοί,αγνοήστε τις εντολές τής επίορκης ηγεσίας σας και ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!









    Ακολουθήστε το παράδειγμα των Πατρινών,βγείτε στους δρόμους και τσακίστε τους ψεφτοαναρχικούς πράκτορες της CIA και του Soros!

    Αστυνομικοί,αγνοήστε τις εντολές τής επίορκης ηγεσίας σας και ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΛΕΞΗ , ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ, ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΨΑΝΕ ,
    ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ.

    ΑΛΕΞΗ , ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ , ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ
    ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΙΓΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΥΤΟΙ ΓΛΕΝΤΑΓΑΝΕ.*

    Ο ορισμός του προβοκάτορα σε διατεταγμένη υπηρεσία, είναι ο
    ειδικός φονιάς και ο τρόπος με τον οποίο δολοφόνησε τον
    άοπλο νεαρό Αλέξη Γρηγορόπουλο , στα Εξάρχεια.
    Δέκα χρόνια ειδικός φονιάς (φρουρός) , δέκα χρόνια στα Εξάρχεια.
    Ήξερε και τον ήξεραν και οι πέτρες.
    Προσελήφθη πρώτος από τους πρώτους Ε.Φ. , το 1999 !!!!!
    Αυτοί δεν περνάνε από πανελλαδικές, προσλαμβάνονται μέσω ΑΣΕΠ,
    με μόρια και ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ !!!!!!!!!! Συνέντευξη υπήρχε από τότε !!!
    Αυτοί που σκούζανε για τη συνέντευξη του Παυλόπουλου , απλά βάζουν
    τεράστιες ποσότητες κρέατος στον κώλο τους.
    Αλέξη , η επιλογή σου έγινε με εντελώς μαφιόζικο σχεδιασμό, για να έχουν και το ποθούμενο αποτέλεσμα και ο φονιάς σου να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ασφαλής. Πεθαμένος ή βαριά σακάτης πώς να χαρεί το εκατομμύριο που έχει εισπράξει ??????
    Μικρή ομάδα, πολύ νεαρών και αόπλων .
    Σιγά ,μην είσαστε 30 και με λοστάρια , και γύρναγε ο επαγγελματίας μαζί με τη μαλακισμένη ορντινάτσα του , με τα πόδια και δίχως αυτόματο , μόνο με το πιστόλι !!!!! Αλέξη μας , σε ποιους τα λένε αυτά ???
    Έπρεπε να εκτελεστείς δίχως καμία αιτία , από απόσταση , δηλαδή να
    φωνάζει από μόνο του , ότι ο εντολοδόχος επαγγελματίας και το μαλακιστήρι του δεν κινδύνευσαν , δεν ήλθαν σε τέτοια απόσταση από εσάς που θα μπορούσατε να τους κτυπήσετε με καδρόνι ή με λοστό, Αλέξη η εκτέλεση σου έπρεπε να φαινόταν άγρια , πολύ άγρια .
    Πάνω στο κορμάκι σου αγόρι μου , τα μουνόπανα έχουν κτίσει άμεσες
    πολιτικές αλλαγές . Βιάζονται . Θέλουν εδώ και τώρα να φέρουν στα πράγματα στην Ελλάδα , και ορντινάτσες με πτυχίο και ηλίθιους.
    Αυτό το γαμημένο , το προδοτικό σχέδιο ΑΝΑΝ , που δεν πέρασε, τους έχει κάτσει στο λαιμό και στο κώλο.
    Θυμήσου Αλέξανδρε , μαζί με τη μανούλα σου, τον πατέρα σου και την αδελφή σου , ποιοι φτιάξανε το σχέδιο ΑΝΑΝ, για να έχεις τους οργανωτές της δολοφονίας σου, και θυμήσου ποιοι εδώ στην Ελλάδα αναλάβανε το ρόλο της αυτόκλητης Φιλιπινέζας, για να έχεις τις ορντινάτσες , στις οποίες βιάζονται να παραδώσουν τούτο τον τόπο.
    Μαζί με αυτό σκέψου και τους αγωγούς , για να έχεις όλη την εικόνα, για
    να ξέρεις γιατί σου κόψανε το μίσχο του άνθους σου.
    Οι σχεδιαστές του φόνου σου , έχουν γιουσουφάκια σε όλο το κομματικό τόξο, από τη μία άκρη στην άλλη .
    Το πρόβλημα τους είναι ότι στο ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα , και μάλιστα σε αυτό που είναι ακόμη στη κυβέρνηση, ο Αρχηγός, ο Καραμανλής δηλαδή , όχι απλά δεν τους ανήκει, αλλά τους πάει και
    κόντρα , κάνοντας το πρώτα η Ελλάδα, πολιτική πρακτική και πράξη.
    Αυτοί οι νεαροί, που στη μνήμη σου καίνε και σπάνε, αν μπορούσανε έστω και για λίγο να καταλάβουν τι υπηρεσίες προσφέρουν , σε αυτούς που υποτίθεται ότι αντιπαλεύουν, θα αυτοκτονούσαν δίχως δεύτερη κουβέντα.
    Λαφρύ το χώμα που σε σκέπασε .
    Μοναδική παρηγοριά σου , το ότι διαχρονικά , ο σκοπός αγιάζει τα μέσα , και πάνω σε αυτό το άθλιο αξίωμα έχουν στηθεί ιστορικά εγκλήματα , μερικά εκ των οποίων και με χιλιάδες νεκρούς.

    *(Στο τέλος όμως τα φάγανε τα κόλλυβα , μακάρι τα αντανακλαστικά του Λαού μας να δουλέψουν και τούτη τη φορά σωστά)


    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΝΙΑ
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΑΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΤΗ ΣΩΡΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-12-2008
    ΩΡΑ 14.00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Β ΑΘΗΝΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
    ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ!!!
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ !!!
    ΤΟ "ΡΟΥΤΕΡ" ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΕ ΕΚΤΕΝΗ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!

    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ

    Ο Αλφα το ειχε σε απευθειας μεταδοση...εξυψωσε το ηθικο των πασοκων!!!

    9 Δεκέμβριος 2008 3:54 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δινουν παλι τα ρεστα τους τα καναλια σημερα. Οτι μαλακια θελει ο καθενας λεει. Και εχουν και κατι αγραμματα παιδακια που τα στελνουν στη πρωτη γραμμη για ανταποκριση για να φανε αυτα τα καυσαερια αντι γι'αυτους.

    Κανει προλογο η δευτερατζα, Λαμπιρη(!), η Στεφανιδου που χθες τα ειχε με τους κουκουλοφορους και σημερα διαρρηγνυει τα ιματια της με τους κακους αστυνομικους, ο Παπαδοπουλος, ο Παυλοπουλος και κατι μουνοπανα στον Αλφα και τον Σκαι, για να παρουν δικαιως τη σκυταλη οι προυχοντες αργοτερα οταν θα αρχισει το κυριως καψιμο της Αθηνας, Χ'Νικολαου ο δηθεν σοβαρος, Τραγκας ο πριν δεκα μερες Ν.Δημοκρατης που δεν του δωσαν να ξεκοκκαλησει μερικα εκατομμυρια, το βαμμενο Πασοκικο μουνοπανο Μακρη, ο Κυριος της Κυριας Εισαγγελατος, η πατσουρα Μπιζογλη με εκτατη συμμετοχη του επισης αλλοτε Ν.Δημοκρατη Αυτια, καποια εκει πρωην ΚουΚουετζου που εχει παρει σβαρνα και παντρευεται καθε εφοπλιστη που βλεπει μπροστα της και αλλα ωραια μαργαριταρια της ωραιας αυτης οικογενειας των ΜΜΕ,που πονανε για τη πατριδα και τη τσεπη τους.

    Αντε το εργο αρχιζει, πασατεμπο και στο καναπε. ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΑΣΑΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Δρ Κουτσουκος εσωσε με αυταπαρνηση νεους "Αλεξηδες" απο τα Ματ!!
    Που ειναι οι δηθεν αλλοι πολιτικοί, οι "άκαπνοι" θέλουν να ξαναβγούν?
    Ο Αλφα ειχε τον Δρ Κουτσουκο σε απευθειας μεταδοση...και ετσι τον γνωρισαν οι πρασινοφρουροί και εξυψωσε το ηθικο των πασοκων!!!

    ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-12-2008
    ΩΡΑ 14.00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Β ΑΘΗΝΑΣ

    Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
    ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΥΜΑΤΑ!!!

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ !!!

    ΤΟ "ΡΟΥΤΕΡ" ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΕ ΕΚΤΕΝΗ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!
    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!

    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ

    Ο Αλφα το ειχε σε απευθειας μεταδοση...εξυψωσε το ηθικο των πασοκων!!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ "ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ "ΕΚΛΕΓΟΝΤΑ" ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!

    9 Δεκέμβριος 2008 3:54 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ακόμη περιμένουμε τον Αλαβάνο και τον Τσίπρα να αποδοκιμάσουν τα έκτροπα. Αυτό είναι κατάντημα. Αλλά ο λαός τιμωρεί και θα το δείτε στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η Πάτρα ας αποτελέσει το παράδειγμα. Έλληνες γαμίστε και ξυλοφορτώστε τους αναρχομαλάκες, τους υποστηρικτές τους και τους πολιτικούς προστάτες τους που καίνει και κατατρέφουν.

    Το Σύνταγμα σας παρέχει τη δυνατότητα

    Άρθρο 120
    Παρ 4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    ΤΑΞΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΛΕΦΤΑ ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας και τη θέση στη ΔΟΕ.
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ. (αυτός πάντα βλάκας ήταν, τώρα θα αλλάξει;)
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Ο μυαλωμένος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΦΕΥΓΑΛΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Τα πράγματα είναι απλά, λίγο υπομονή, ο Καραμανλής ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΠΕΡΑΣΜΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΦΤΕΣ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΡΑΞΤΕ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση