GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζουν να μας κλέβουν...

. Το καρτέλ διύλισης αύξησε την τιμή της βενζίνης κατά 2.77%‏ Οι κλέφτες, οι πολύ κλέφτες, οι κλεφταράδες και οι αρχικλεφταράδες . Γράφει ο ...

.
Το καρτέλ διύλισης αύξησε την τιμή της βενζίνης κατά 2.77%‏ Οι κλέφτες, οι πολύ κλέφτες, οι κλεφταράδες και οι αρχικλεφταράδες
.
Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας
.
Το καρτέλ διύλισης αύξησε την τιμή της βενζίνης κατά 2.77% χωρίς κανένα απολύτως λόγο, βάζοντας καπέλο 6.5 ευρώ στον τόνο. Καπέλο μπήκε και στο πετρέλαιο κίνησης και στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Η απολύτως ληστρική αύξηση, πέρασε χωρίς καμία αντίδραση του υπουργείου Ανάπτυξης, παρά το ότι οι τιμές διεθνώς ,της πρώτης ύλης και των τελικών προϊόντων πέφτουν συνεχώς.
Η είδηση της Παρασκευής ,12 Δεκεμβρίου, ήταν ότι «η Σαουδική Αραβία ενημέρωσε τους μεγαλύτερους πελάτες της ότι μειώνει την παραγωγή από τον επόμενο μήνα», και ένας δισεκατομμυριούχος «hedge-fund manager» ο Boone Pickens δήλωσε ότι ο ΟΠΕΚ αναμένεται να μειώσει την παραγωγή κατά 2,5 εκατ. βαρέλια την ημέρα.
Το πετρέλαιο άρχισε να ανεβαίνει σε δολάρια. Το είπαν και τα επαναστατημένα «αναρχοαυτόνομα κανάλια» των Αθηνών, στη συνέχεια όμως έπεσε.
Το πετρέλαιο έκλεισε την Παρασκευή, στα 33.61 ευρώ στη Νέα Υόρκη, το Brent Spot στα 33.17 ευρώ, και το πετρέλαιο θέρμανσης στα 238 ευρώ /1000 λίτρα. Η ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο ήταν1 Euro = 1.3013 U.SD.
Τα ΕΛΠΕ πουλούσαν από τις 13-12-2008 έως και τις 15-12-2008 την αμόλυβδη βενζίνη 95 RON 10PPM .233,93 ευρώ τον τόνο, 379,25 ευρώ το πετρέλαιο κίνησης και 319,62 τον τόνο το πετρέλαιο θέρμανσης.
Στις 15 Δεκεμβρίου τo πετρέλαιo έκλεισε κάτω. Στα 32.85 ευρώ το βαρέλι στη Νέα Υόρκη (κάτω από τα 45 δολάρια) ,το Brent στα 32.48 ευρώ, και το πετρέλαιο θέρμανσης στα 236,5 Euro/1000 λίτρα. Η ισοτιμία δολαρίου ευρώ ήταν το
1 Euro = 1.3653 U.S. dollars.
Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου συνεχίστηκε η πτώση του δολαρίου και η πτώση της τιμής του πετρελαίου. Η ισοτιμία του ευρώ με το δολάριο διαμορφώθηκε στο 1 Euro = 1.4054 U.SD. Tο πετρέλαιο έκλεισε στην Νέα Υόρκη (Nymex Crude Future) στα 44.31USD δηλαδή , στα 31.53 Euro. Το Brent έκλεισε στα 31.27 Euro και το πετρέλαιο θέρμανσης στα 231.65ευρώ /1000 λίτρα.
Τα ΕΛΠΕ όμως, αύξησαν τις τιμές τους, παρά την συνεχή πτώση της τιμής σε ευρώ.
Η αμόλυβδη βενζίνη 95 RON ανέβηκε στα 240,43 ευρώ, δηλαδή 6.5 ευρώ παραπάνω. Το πετρέλαιο κίνησης πήγε στα 384,41 ευρώ (+5,16 ευρώ) και το πετρέλαιο θέρμανσης στα 325,18 ευρώ. (+5,5 ευρώ).
Αντί να απολύσουν τον γενικό διευθυντή των ΕΛΠΕ, που από δικά του λάθη επιβαρύνθηκε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της χώρας, κατά 2.5 δισεκατομμύρια ευρώ, επειδή πίστεψε την Goldman Sachs , και αγόρασε ακριβά, μας φορτώνουν την ζημιά, ενώ ο υπουργός καρτέλ κ. Φώλιας , και η επιτροπή ανταγωνισμού φυλάνε τσίλιες.

-------------------------

17 σχόλια

  1. Πιό ύπουλος και από τον Τράγκα, η ποντικομαμή ο Χατζηνικολάου.

    Προσπαθώντας να πουλήσει φύλλα στους πασόκους φέρνει κάθε δεκαπέντε μέρες τον Τατούλη να τραγουδάει για δύο ώρες στον Alter το σουξέ της εποχής "πόσο διεφθαρμένος είναι ο Καραμανλής".

    Τώρα βάζει και συνέντευξη του Τατούλη στην φυλλάδα του. (όποιος αγοράζει αυτή την εμετική πατσαβούρα είναι άρρωστος, ούτε για να τυλίγεις ψάρια δεν κάνει).

    Τι προσπαθείς να κάνεις άνθρωπέ μου, να γίνεις εκδότης;

    ¨Οση πιθανότητα υπάρχει να γίνει ο Γιωργάκης πρωθυπουργός άλλη τόση έχεις και εσύ να γίνεις εκδότης (αναρωτιέμαι ποιος ηλίθιος σου δάνεισε τα λεφτά).

    Μόνο για τοκ σόου της κακιάς ώρας κάνεις και για μηχανορραφίες (την περασμένη εβδομάδα εν μέσω των τραγικών επεισοδίων έκανες συσκέψεις με το Χαζο-γκιόργκο)

    Ο λαικισμός και ο τυχοδιωκτισμός σε όλο του το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κε ΧΑΤΖΑΡΑ .
    ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ?

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΑΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΩ 50 $?

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΧΑΤΖΑΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΕΜΜΑΤΑ – ΨΕΜΜΑΤΑ - ΨΕΜΜΑΤΑ

    ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)

    Aναπαράγοντας καθημερινά τα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.

    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!

    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;

    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;

    Επειδή βάλανε το σοβαροφανή τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;

    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    Πρέπει πάντως να το παραδεχθείς :
    Είναι μεγάλη κατάντια να βολοδέρνεις σαν ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ από δώ και από κεί στην ηλικία σου.
    Τουλάχιστον οι γύρω σου αυτό λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σσσσσσσσ....... κρύβε λόγια!

    Θα θυμώσουν τ'αφεντικά και θα στείλουν τους γνωστούς-αγνωστους να σε κάψουν ,παλιοφασίστα,που θες και φτηνή βενζίνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα τι υποκριτικα καραγκιοζηλικια ειναι αυτα που βαζουν τον γιωργακη να κανει ρε γαμοτο. Αναβει κερια και προσπαθει να παρει και ενα σοβαρο-λυπημενο υφος...

    Μα τι ψευτικα καραγκιοζηλικια ρε πουστη μου.Για τοσο ηλιθιους μας εχουνε τα Αμερικανακια και οι καναλαρχες αφεντικα του που τον βαζουν να τα κανει αυτα? Θα μου πεις, ΝΑΙ για τοσο ηλιθιους μας εχουνε.

    Και μονο γι'αυτο επειδη τα πηρα, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ θα παρει τα αρχιδια μου στις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χατζάρα είσαι νούμερο χρόνια τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Φωλιας τί καμαρώνει και δεν κάνει τίποτα; ή το έχει σίγουρο οτι στον ανασχηματισμό θα παει σπίτι του και δεν σκάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε Χατζάρα, περνιέσαι
    για δημοσιογράφος εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν διαβάσετε το πώς διαμορφώνεται η τιμή της βενζίνης, θα καταλάβετε πόσα λεφτά χάνει το κράτος από την πτώση του βαρελιού Brent διεθνώς (από τους φόρους).

    http://giocondasmile.blogspot.com/2007/10/blog-post_17.html

    ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. re papara spuro
    siu to janagrapsa.
    mhn janagrapseis.
    kai dikio naxeis den to vriskeis.
    katse sto bs kai poly soy einai.
    molis eides to pasok na pairnei ta panv toy
    na soy ki esu san jompi-saligari vgikes apo thn trypasoy.
    oyst kai janampes mesa,
    aspondylo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΕ ΠΟΥΣΤΗ ΧΑΤΖΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση