GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απολαυστικό: Ο Ιρακινός που πετάει...

. ...τα παπούτσια του στον Bush!‏ . Από το http://babispd.wordpress.com/ . Στη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου στο ΙΡΑΚ κάποιος δημοσιογράφο...

.
...τα παπούτσια του στον Bush!‏
.
Από το http://babispd.wordpress.com/
.
Στη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου στο ΙΡΑΚ κάποιος δημοσιογράφος, απηυδισμένος απο τα λεγόμενα του Μπούς , έβγαλε τα παπούτσια του και του τα πέταξε αποκαλώντας τον “σκύλο”! (ok αλλά τι του έφταιγαν τα συμπαθή τετράποδα (αυτό είναι ένα μάθημα και προς τους δικούς μας “αναρχοαυτόνομους” οτι δηλαδή μπορείς να περάσεις μηνύματα πετώντας απλώς παπούτσια και όχι μολότωφ).
Δείτε το απολαυστικό video και
εδώ

16 σχόλια

  1. San na b;epw ton Alabano stin 8esi tou Bush!

    Na trweis tis roxales kai tis pantoufles tou Ellinikou laou!

    Ouusttt neota3itika amerikatsoliadika lamogia!

    Exetai na fate pantoufles stin mapa. 8a ti xortasetai kanaonika koprites!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΡΙΖΑ

    ΤΙΤΛΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nai poly....kolomalaka Ellina.
    Amma oloi oi mousoulamanoi sas kavalane.....tote tha trexete na sas voithisoune.
    Alla ti perimeno....mono na thimastai oti 60,000 nearoi amerikanoi thisiastikan na sas dousoune to 1944 tin elefteria na lete kai na kanete oles tois malakies sas....AXARISTOI GENIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. wre Syrizo-tsiprades fasistarades!!!!!

    Pasoumia to afentiko sas ee??

    Sto do3a patri!!!

    Ouuusttstt anthellines lamogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜOY 8IMISE TOUS REPORTER TOU DIMARA XARDABELA LIANH ME THN PANTOUFLA KAI TO DAMONIO!!!

    TWRA SINIDITOPOIW OTI O PANTOUFLIASMENOS HTANE O ALABANOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντε γεια κουραδοφλωρο-αναρχακια.

    αντι να σπατε περιουσιες του κοσμακη πεταξτε ενα παπουτσι στον καραμανλη η το χαζογιωργο η εναν αλλον απο τους 300 μαλακες της βουλης.

    κι εκει θα εχετε ολο τον κοσμο με το μερος σας.
    αλλα χεζεστε φλωρακια
    εδω να σας δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oταν ο ΠΑΖΟΛΙΝΙ (σκηνοθετης φυσιογνωμια της Ιταλιας) στις κινητοποιησεις των βρωμοαριστερων στην VALLE GIULIA το 1968 ταχθηκε με τις αστυνομικες αρχες απεναντι στην πλουτοκρατικη αριστερα του 'αρμανι' και της 'ντονα καραν' ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ : Τασσομαι στο πλευρο των φτωχων παιδιων της αστυνομιας και οχι με εσας τους αριστερους του χρηματος και της εξουσιας...

    ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΕ...

    ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ , ΒΑΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΥΜΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΑΛΕΞΗΔΕΣ' ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ =

    ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΜΕ ΡΟΛΕΞ ΚΑΙ ΑΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ

    Ρε αει στο διαολο κοπριτες αμερικανοτσολιαδες , αριστεραντζες της εκαλης και του καστριου, ΡΕ ΚΟΘΡΟΝΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙΤΕ 500-1000 ΑΤΟΜΑ (με τους λαθρομεταναστες) της ΑΘΗΝΑ να ξερετε οτι υπαρχουν εκατομμυρια αλλα παιδια ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ , ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΦΤΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ...

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ - ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΨΗΔΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΕΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΗΔΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κηδεία Τάσσου Παπαδόπουλου:Μια από τις τελευταίες του επιθυμίες ήταν επάνω στο φέρετρό του να υπάρχει η Ελληνική Σημαία!

    Σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2008 η γη της αγαπημένης του πατρίδας, μοιρασμένης ακόμη και υπό τουρκική κατοχή, δέχθηκε τη σεπτή σορό του εκλιπόντος αγωνιστού της ΕΟΚΑ τέως Προέδρου της. Μετά το πέρας της κηδείας, το φέρετρο του εκλιπόντος σήκωσαν στους ώμους τους στρατιώτες. Κατά την έξοδο της σορού από την εκκλησία φιλαρμονική παιάνιζε πένθιμα εμβατήρια και στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές. Τα χειροκροτήματα του κόσμου βροχή ώσπου τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τη σορό του Τάσσου Παπαδόπουλου και τα μέλη της οικογένειάς του αναχώρησαν από την περιοχή του ιερού ναού. Πολλά ήταν τα πανό που είτε αναρτήθηκαν στο προαύλιο της Εκκλησίας. Ένα από αυτά ξεχώριζε και έγραφε : «Καλό ταξίδι Έλληνα. Ο αδούλωτος ελληνισμός σε αποχαιρετά…». «Αυτός ο λαός δεν λυγίζει και δεν πτοείται μέχρι την τελική δικαίωση»…

    Από τον αποχαιρετιστήριο λόγο της κόρης του Αναστασίας

    «Στο καλό αγαπημένε μας πατέρα. Καλό σου ταξίδι. Μην ανησυχείς για μας. Εμείς θα ακολουθούμε πάντα το δρόμο που εσύ μας χάραξες και θα τον φωτίζουν οι σκέψεις, οι πράξεις, η ιστορία και η αξιοπρέπειά σου», ανέφερε συγκινημένη η κόρη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, Αναστασία Παπαδοπούλου, στον αποχαιρετιστήριο λόγο που εκφώνησε εκ μέρους της οικογένειας του εκλιπόντος.
    Η κόρη του εκλιπόντος είπε ότι ο άνθρωπος Τάσσος Παπαδόπουλος ανήκε τόσο στην οικογένειά του, όσο και στην πατρίδα και τα πιστεύω του.
    «Όλη μου τη ζωή ένοιωθα ότι σε μοιραζόμουν με τον κόσμο σου. Συγνώμη που σου είχα παράπονο για αυτό. τώρα καταλαβαίνω πόσο αφελής ήμουν. Ξέρω ότι ποτέ δεν ανήκες μόνο σε μας. Ανήκες πάντα στην χώρα σου, στα ιδεώδη και τα πιστεύω σου, στο λαό σου στον Ελληνισμό».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω μια φορα ειδα το Αλαβανο απο μακρια και του πεταξα τις σαγιοναρες μου!

    Δυστυχως απετυχα!!

    Συγγνωμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παπουτσια 'εδαφους-εδαφους'.Καλη η κινηση,αλλα ο χαζομαλακας δεν καταλαβαινει τιποτα.Θα μου πεις αυτος κυβερναει;Αλλα αυτος τρωει τα πυρα.Αυτο θα πει μαχιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ti 8a ginei me auto butioforo me benzini!!
    Akoma na skasei e3w apo tin Koumoundourou???

    ESTW ENA BO8RATZIDIKO GEMATO SKATA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΛΑΒΑΝΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΔΕΣ!

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καμμια ζβουνια στη μουρη του Αλαβανου δεν θα πεταξει κανενας ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρώμικες ισχνές μειοψηφίες ΠΟΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΙΣΟΣ για τους Έλληνες και την Πατρίδα μας ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ εδώ και χρόνια και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΥΜΗΞΟΥΝ... Όχι... Δεν τα λέμε αυτά εν θερμώ... Τα λέμε συνέχεια... και συνέχεια... Εως παρεξηγήσεως!
    ...
    Τώρα όμως που ζήσαμε τις προπαρασκεαστικές δράσεις του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, τα ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ του «Στρατού της Νέας Τάξης» (που καταστρέφει για παράδειγμα την Ελληνική Αγορά προς όφελως των Πολυεθνικών και των απομακρυσμένων Εμπορικών Κέντρων τους), στους δρόμους μας και στις γειτονιές μας, σε κάθε μεγάλη πόλη αλλά και στα χωριά μας αύριο, καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει... Όποιος κάνει τα στραβά μάτια δεν είναι τίποτα άλλο από ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ο οποίος μπορεί να χτυπήσει από οπουδήποτε και ανα πάσα στιγμή.
    ...
    Συμπατριώτες, τα ψέματα τελειώσαν. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ, αρκεί να το αντιληφθούμε γρήγορα και να μην κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον κόσμο να ξεχάσει. Δεν πρέπει να αφήσουμε τα ανελέητα ΜΜΕ να μας προπαγανδίσουν ξανά. Δεν πρέπει να αφήσουμε το μέλλον μας και το μέλλον της Πατρίδας μας στην τύχη του... Ο εχθρός ξεκίνησε το «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ». Ανυποψίαστοι πιτσιρικάδες ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ από οργανώσεις στις οποίες το ΞΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ κυριαρχεί... Κι ετοιμάζουν να στρέψουν τα αδέρφια μας ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ...
    Είναι ώρα να αντιδράσουμε στα σχέδια κλιμάκωσης που θα επιχειρηθούν στο άμεσο μέλλον. Να εξαλίψουμε την μολυσματική προπαγάνδα της τυφλής βίας και της εκδίκησης στον άνθρωπο και τις κατακτήσεις του, από αυτούς που προβοκάρουν την Εθνική Ασφάλεια και την Τάξη. Να οργανωθούμε και να αντισταθούμε μαχητικά και μαζικά πλάϊ στις Πατριωτικές Δυνάμεις. Να αυτοοργανωθούμε ΕΞΩ στην κοινωνία, με φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και γείτονες, σε πυρήνες έτοιμους να αντιδράσουν όποτε χρειαστεί... Κι ας γνωρίσουμε κι άλλους διπλανούς πυρήνες κι ας βοηθήσουμε να φτιαχτούν όπου δεν υπάρχουν. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ που πρέπει να περπατήσουμε για να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ αύριο...
    ...
    Συμπατριώτες, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ... Ας αντιδράσουμε για να μην την στερηθούμε. Από όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχεστε, όποια κι αν είναι η εκλογική σας συμπεριφορά, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ, γίνεται κοινωνοί της Αλήθειας και περάστε μαζί με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στην μεγάλη ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ... ΟΡΘΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απόσπασμα απο το άρθρο της κ. Ελένης Καπλάνη, από "Το πρώτο Θέμα"

    ΚΑΤΗΓΟΡΩ!
    Κατηγορώ την κυβέρνηση για πλήρη ανικανότητα στα οικονομικά,διότι έπειτα από πέντα συναπτά έτη κατάφερε να μεγαλώσει το έλλειμα, παρότι μας έφτασε στα όρια της πείνας, και πολλοί το ξεπέρσαν.
    Αφού μας έβαλε σε επιτήρηση τεχνηέντως-καθαρά για πολιτικούς λόγους όπως αποδείχτηκε-,μας έβγαλε πάλι με τερτίπια, μόνον και μόνο για να πάει σε εκλογές.
    Μας φλόμωσε στα ψέμματα και κάθε χρόνο καταθέτει ανεφάρμοστους προϋπολογισμούς.
    Ενώ παρέλαβε τη χώρα με κύρος στους διεθνείς οίκους και τη δυνατότητα να δανειζεται με το ίδιο επιτόκιο με τη Γερμανία, μας κατάντησε να δανειζόμαστε με 170 μονάδες διαφορά.
    Κατηγορώ την κυβέρνηση διότι τα εισοδήματα των αγροτών κάθε χρόνο συρρικνώνονται, παρά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που τους έλεγε προεκλογικώς.
    Μήπως κάνω λάθος η μήπως δε θυμάμαι καλά τον Καραμανλή να τους λέει ότι θα αναλάβει να πηγαίνει αυτοπροσώπως στις Βρυξέλες?
    Κατηγορώ αυτή την κυβέρνηση για τη μείωση των εισοδημάτων όλων των εργαζομένων και για την αύξηση των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων.
    Κατηγορώ αυτή την κυβέρνηση, διότι η καθημερινή της ατζέντα έχει οπωσδήποτε ένα σκάνδαλο.
    Πέντα χρόνια τώρα σιχαθήκαμε να ακούμε για σκάνδαλα.
    Κατηγορώ την κυβέρνηση για ηθική πτώση όλων ανεξαιρέτως των θεσμών και των σχέσεων, π.χ. των κουμπάρων, των φίλων, των συζύγων, των κουνιάδων και των λοιπών συγγενών.
    Τους κατηγορώ γιατί λυπάμαι εκείνους τους καϋμένους που πίστεψαν ότι οι δεξιοί, ακόμα δεν ξέρω το γιατί και δεν μπορώ να το βρώ όσο και να το αναλύω, θα κάνουν λαϊκή πολιτική και τώρα ψάχνουν μαχαίρι να κόψουν τα χέρια τους από τον ώμο,, αλλά θα μου πείτε: Αυτοί δεν ήξεραν το ρητό των αρχαίων ημών προγόνων, "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού", αλλά τους ξαναψήφισαν?
    Τους κατηγορώ για υπονόμευση των εργασιακών δικαιωμάτων.
    Το μεγαλύτερο όμως κατηγορώ μου,αυτό που για μένα θεωρείται εθνική προδοσία, είναι για τα θλιμμένα μάτια των νέων...

    Εγώ θα συμφωνήσω απολύτως, και στέλνω τα συγχαρητήριά μου στη συγγραφέα και συντάκτρια κ. Καπλάνη.
    Χωρίς άλλα σχόλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πόσο γελοίοι είστε τελικά;

    Διαβάζω όλες τούτες τις ημέρες διάφορα σοβαρά κι ευτράπελα για τα διαδραματιζόμενα στην Αθήνα και τα επιχειρούμενα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Κοινή κατακλείδα των γραφομένων, η άποψη πως αντέδρασε η γενιά των 700€!!! Πως και γιατί, μέσα από κάποια «λογικά» επιχειρήματα, δεν βγάζεις άκρη. Απλά, έπρεπε σε κάποιους να πέσει η «μαυρίλα» της «λαϊκής εξέγερσης», της «επανάστασης της κουκούλας», της καταστροφής και του πλιάτσικου…
    Και ο κλήρος έπεσε στον κακοπληρωμένο μισθωτό, που βρήκε, λέει, την ευκαιρία να βγάλει τα απωθημένα του και να καταστρέψει την επιχείρηση στην οποία εργάζεται ή μέλλει να εργαστεί.

    Ξύπνησε λοιπόν μέσα του το «θηρίο» και αποφάσισε μέσα σε μερικά λεπτά
    * να γίνει Exterminator πετώντας πέτρες που κάποιοι άλλοι του ετοίμαζαν μέσα σε αυτοκίνητα,
    * βγαίνοντας φωτογραφίες πετροβολώντας και καίγοντας από κάποιους τυχαίους «περαστικούς»,
    * δρώντας σε ομάδες συγκροτημένες και καθοδηγούμενες από τυχαίους περαστικούς (40άρηδες και βάλε)
    * βιντεοσκοπούμενος από τηλεοπτικά συνεργεία που είχαν έρθει 15 ημέρες πριν γνωρίζοντας πως θα γίνουν επεισόδια (άραγε ξέρανε και για την δολοφονία του Αλέξη;),
    * διαμαρτυρόμενος κατά του συστήματος αλλά σπάζοντας και καταστρέφοντας περιουσίες απλών συμπολιτών του,
    * σηκώνοντας την Αλβανική σημαία για να καυτηριάσει και να πληγώσει τον τόπο που τον γέννησε!!!
    Έτσι διαμαρτυρήθηκε η γενιά των 700€ και έριξε στα βάραθρα την πολιτική αξιοπιστία της κυβέρνησης (άρα και της χώρας), εξακόντισε στα ύψη οικονομικά προβλήματα του τόπου (άρα και τα δικά του) και κατάφερε να ισοπεδώσει κάθε έννοια δημοκρατίας και ευνομούμενης πολιτείας εξισώνοντας την χώρα με την Σομαλία και την εκεί τραγική κατάσταση.
    Επειδή ζούμε στην χώρα όπου η «μαλακία πάει σύννεφο» και ο κάθε αγύρτης έχει την ελευθερία να τρομοκρατεί με κάθε τρόπο φορώντας μία κουκούλα, ίσως θα πρέπει κάποτε να γίνουμε πραγματικά Ευρωπαίοι και να αντιμετωπίζουμε την σαπίλα και τον οχετό όπως πραγματικά τους πρέπει.
    Οι φοιτητές που τόσο αγωνιστικά διαμαρτυρήθηκαν, έτρεξαν από σήμερα στα σπίτια τους για να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, αφήνοντας πίσω τους και στα αποκαΐδια των σχολών τους το μέλλον για το οποίο υποτίθεται ότι αγωνίστηκαν. Καταστροφές, βανδαλισμοί και μυρωδιά καμένου είναι τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε κενής επαναστατικής δραστηριότητας των κουκουλοφόρων γνωστών-αγνώστων.
    Σταματήστε επιτέλους, άθλιοι, να δίνετε άλλοθι στην ηλιθιότητα και να βαπτίζετε επαναστάτες αυτούς που ονειρεύονται να πληρώνονται αδρά για να μην κάνουν τίποτε! Σταματήστε επιτέλους να ονειρεύεστε πως μπορείτε να επιβάλλετε τις μηδενιστικές απόψεις σας σε ολόκληρο τον λαό, επειδή κάποιοι χαβαλέδες ή κομπλεξικοί αποδέχθηκαν τους ισοπεδωτικούς λόγους και τις μηδενιστικές ιδεολογίες σας.
    Ο λογαριασμός είναι κοινός για όλους… Όσο και αν «η γενιά της μαλακίας και του χαβαλέ» δεν θέλει να το καταλάβει, αυτά που σήμερα καταστρέφει θα τα πληρώσει αύριο με τον χειρότερο τρόπο.
    Και απορώ, γιατί δεν πήγαν επιτέλους αυτά τα «οργισμένα νιάτα» να σπάσουν τα δικά τους σπίτια, τις επιχειρήσεις των γονιών τους και να κάνουν έτσι την επανάσταση που ποτέ δεν έκαναν;
    Ο κομπλεξισμός συνοδεία της κουκούλας, επιτηρούμενος από τους λοχίες των Εξαρχείων, καθοδηγούμενος από τους «στρατηγούς» και καλοσχεδιασμένος από πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών και χωρών που απεργάζονται την ισοπέδωση της χώρας μας για να προωθήσουν συγκεκριμένα οικονομικά και στρατιωτικά συμφέροντα, είναι η συνταγή που χρησιμοποιήθηκε στην καλομαγειρεμένη κατάρρευση της κυβέρνησης Καραμανλή, μόνο σε ένα δρόμο οδηγεί τον κάθε Έλληνα:
    - Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη προδότες.
    - Δεν θα σας στηρίξουμε στις ανομίες σας.
    - Δεν θα συμπράξουμε στη διάλυση της Ελλάδας.
    Και δεν θα τα κάνουμε όλα αυτά, όσο και αν δεν συμφωνούμε σε πολλά με τον Καραμανλή, επειδή εσείς θελήσατε να μας τα επιβάλετε, καταπατώντας την δημοκρατία που εμείς δημιουργήσαμε και το αναφαίρετο δικαίωμά μας εμείς να εκφραζόμαστε μέσα από αυτήν όπως εμείς επιθυμούμε.
    Μέσα από αυτή την άρνηση θα στηρίξουμε τον Καραμανλή επειδή σας μπήκε στο μάτι και σας χάλασε τις δουλειές που στήσατε εις βάρος μας. Και θα τον στηρίξουμε ως έλληνες πολίτες και όχι ως υποχείρια, δουλικά και ανεγκέφαλα παιδάκια, παραγεμισμένα με αλκοόλ, χασίσι και ηρωίνη, που κατέστρεψαν νομίζοντας πως έτσι θα μας φοβίσουν, θα μας απειλήσουν ή θα μας πείσουν για το δίκαιο του αγώνα των αφεντικών τους.
    Ποτέ οι Έλληνες δεν αγωνίστηκαν για το μηδέν και το σκοτάδι που εκπροσωπείτε εσείς και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο πάντα θα μας έχετε απέναντί σας κουκουλοφλώροι, εθνομηδενιστές και ληστοσυμμορίτες…


    Ένας αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση