GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εξέγερση των καλομαθημένων...

. Σας παραθέτω ένα άρθρο από την γερμανική Die Ζeit, το οποίο κατά την γνώμη μου περικλείει μία πιο αντικειμενική πλευρά των πραγμάτων. «Η...

.

Σας παραθέτω ένα άρθρο από την γερμανική Die Ζeit, το οποίο κατά την γνώμη μου περικλείει μία πιο αντικειμενική πλευρά των πραγμάτων. «Η Ελλάδα δεν βιώνει την επανάσταση των καταραμένων, αλλά την εξέγερση των καλομαθημένων, που σήμερα στέκονται μπροστά στο τίποτα.
Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό πολύ σύγχρονο φαινόμενο.
Πολλοί από τους Έλληνες που βρίσκονται τώρα στους δρόμους απέκτησαν το πολυπόθητο πτυχίο τους με φροντιστήρια που πληρώθηκαν ακριβά από τους γονείς τους. Απέκτησαν ελληνικό πτυχίο, μάστερ στην Αγγλία, ξέρουν δύο με τρεις ξένες γλώσσες και πέντε διαφορετικά προγράμματα στο κομπιούτερ. Έφτασαν στα 35 τους, ζουν ακόμη στο πατρικό τους σπίτι, δεν βρίσκουν δουλειά, και αν έχουν, δεν μπορεί να ζήσουν απ' αυτή.
Τους καλούς βαθμούς ακολούθησαν κακοπληρωμένες δουλειές.
Όμως κάθε Έλληνας ξέρει τουλάχιστον κάποιον που έκανε καριέρα με κακούς βαθμούς, αλλά με κάποιο θείο σε κυβερνητικό κόμμα.»
«Στους δρόμους της Αθήνας μαίνονται 'οι δήθεν επαναστάτες', που θέλουν να ξαναζωντανέψουν το μύθο του χθες.
Το ελληνικό δίλημμα: Η παρούσα κατάσταση είναι απαράδεκτη, αλλά οι αλλαγές είναι ακόμη πιο απαράδεκτες. Στο θέμα αυτό ο Λένιν και ο Στάλιν είχαν σαφώς μεγαλύτερη έμπνευση.»
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Φώτης

-----------------------

40 σχόλια

  1. ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; …. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

    Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.
    Ας παραδεχτούμε ότι αυτοί οι 5000 που κατέβηκαν και τα έσπαγαν στην Αθήνα ήταν η οργισμένη νεολαία μας κι όχι αμερικανο-ισραηλινοί πράκτορες ,λαθρομετανάστες και πρεζόνια. Ας πούμε ότι άλλοι 2.500 νέοι έκαψαν της πόλεις της επαρχίας .Σύνολο 7.500 . Να υπερβάλλω και να πω ότι δεν ήταν 7.500 αλλά 15.000 οργισμένοι νέοι.

    Σύμφωνα με τις δημογραφικές αναλύσεις για συνολικό ελληνικό πληθυσμό 11.000.000 ο πληθυσμός για τις ηλικίες 15 – 24 ετών είναι στρογγυλά 1.500.000 άτομα.

    Συνεπώς οι οργισμένοι νέοι που τα έκαναν λαμπόγυαλο ήταν το 1% των νέων πανελλαδικά .

    Άρα οι “δημοσιογράφοι / υπάλληλοι” των Μπόμπολα (Mega, Έθνος, Πρώτο Ψέμμα), Λαμπράκη (Νέα, Βήμα, Mega), Κοντομηνά (Alpha), Αλαφούζου (Skai, Καθημερινή), Κυριακού (Ant-1) έπρεπε για να είναι ακριβείς να μας πουν :

    «ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ τι προσπαθούμε να μαγειρέψουμε αλλά ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ, διότι το 99% αυτών προτιμάει να κάνει αθλήματα ,να κάνει έρωτα ,να διαβάσει ,να πάει cinema, να πάει clubbing να παει…να πάει …..»

    Παρομοίως οι κύριοι ΑΛΑΒΑΝΟΣ και ΤΣΙΠΡΑΣ για να είναι ακριβείς έπρεπε στις δηλώσεις τους να πουν :

    « Καλέσαμε τους νέους σε μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις άλλα το 99% αυτών μας έγραψε στους γεννητικούς αδένες του»

    (εξαιρετικό, το «έκλεψα» από σχολιασμό στον wolf)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ 3000 ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟ-ΦΛΩΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !!

    Και μετά ΒΕΒΑΙΑ τους παρέδωσαν και στην αστυνομία, ΔΑΡΜΕΝΟΥΣ.

    Αφού δεν μπορεί η αστυνομία, καθάρισαν οι κάτοικοι και τα υπόλοιπα κατευθεινόμενα τσογλανάκια τρέχουν ακομη !

    Όσο για μένα, από το βόλεμα του καναπέ μου ακόμα ντρέπομαι για τον εαυτό μου.
    Κυρίως γιατί έμαθα να τα περιμένω όλα από το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πτυχίο, τα φροντιστήρια και οι τρείς ξένες γλώσσες σημαίνουν ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΟΛΥ ΞΕΝΥΧΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ σε μιά πολύ τρυφερή ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Ρηγίλλης, Νίκος Καραχάλιος δήλωσε: «Ο Πρωθυπουργός είναι σοβαρά μπερδεμένος και δεν έχει ιδέα πώς να αντιμετωπίσει αυτή την κρίση» (!!!).

    ΚΡΙΣΗ??
    ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ....ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΡΙΣΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απεβίωσε χθες ο νέος αστυνομικός που είχε ξυλοκοπηθεί πριν έναν χρόνο

    "Εχθες απεβιωσε ενα νεο παλικαρακι,ενας πραγματικος ηρωας....ενα παιδι που και αυτο εκανε ονειρα κ καποιοι απλα αποφάσισαν οτι δεν θα πρεπει να τα υλοποιησει.ετσι απλα τυφλομενα απο την βια..τιποτα αλλο,βια...μπορειτε ολοι τωρα ολοι να χαρειτε ολοι εσεις που ψαχνετε εχθρους που δεν υπαρχουν και στεκεστε απεναντι τους...ποιος ειναι?ενας νεος αστυνομικος ο οποιος ειχε ξυλοκοπηθει πριν ενα χρονο....προτιμησε να μην πυροβολησει...ελαφρυ το χωμα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Ρηγίλλης, Νίκος Καραχάλιος δήλωσε: «Ο Πρωθυπουργός είναι σοβαρά μπερδεμένος και δεν έχει ιδέα πώς να αντιμετωπίσει αυτή την κρίση» (!!!).

    ΚΡΙΣΗ??
    ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ....ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΡΙΣΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσίπρας: Να αφοπλιστεί η αστυνομία



    Για αστυνομική αυθαιρεσία από τις ειδικές μονάδες (ΜΑΤ), που έχουν δεκαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια και λειτουργούν σαν παρακρατικές συμμορίες, μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας από τη Μυτιλήνη.

    Ο κ. Τσίπρας μάλιστα ζήτησε τον αφοπλισμό και την κατάργηση των ειδικών κατασταλτικών δυνάμεων της αστυνομίας και «να σπάσει κάθε υπόγεια διασύνδεση της αστυνομίας με ακροδεξιές ομάδες και να ληφθούν άμεσα μέτρα αναδιοργάνωσης».

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κρίνει ότι είναι καιρός για γενικότερη αλλαγή πολιτικής απέναντι στην νεολαία. Αλλαγή πολιτικής που θα σημάνει θέσεις εργασίας, μέτρα για καλύτερη δημόσια δωρεάν, αλλά και δικαίωμα ψήφου στα 16 χρόνια.

    «Μπορεί να τα κάνει αυτά η κυβέρνηση; Αφού δεν μπορεί να τα κάνει, τότε πρέπει να φύγει», δήλωσε χαρακτηριστικά, καλώντας την κυβέρνηση να παραιτηθεί .

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνασπιστήρια του press-gr σε κάποιο διάλειμμα από τα τραγουδάκια "στη μνήμη του Αλέξη", γράψτε για τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΩΤΗ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ

    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕ ΣΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ

    ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!

    ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΣΟΥ ΛΕΩ

    ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ

    ΤΡΕΧΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣΜΑΣ ΤΗΝ

    ΑΛΗΘΕΙΑ!!

    ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ

    ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ

    ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΛΟ!!!

    ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ

    ΕΦΤΙΑΞΕ
    ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ
    ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ
    ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    ΚΑΙ ΚΑΠΗ
    ΚΑΙ ΚΕΠ
    ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΕΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ
    ΚΑΙ ΣΔΟΕ
    ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΓΑ
    ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΝΑΤ
    ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ

    ΑΛΛΑ ΑΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ

    ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ

    ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ

    ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΕΛΕΙΣ

    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΕΙΤ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΑ ΚΑΙ
    ΑΓΩΝΗΣΤΕΙΤΕ
    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ
    ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΟΧΑΥΛΟΙ
    ΚΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φώτη παίρνεις ληγμένα αγόρι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έσβησε ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε από 30 κουκουλοφόρους σε συναυλία

    ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ-ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

    Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
    Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
    Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
    Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε...πονάνε το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 15.30
    ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ.ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΗ ΖΩΝΤΑΝΟ.
    Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΤΩΝ ΣΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ.
    Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιεικης χαρακτηρισμος το πάρε δρομο.
    ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΩΤΑΞΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΓΕΛΕΣ.
    Δυστυχως αγαπητε ειναι πολλα παχυδερμα ζωα στον τοπο αυτο που στρεφουν δεξιοστροφα και μονο αυτο τον δρομο γνωριζουν.
    Δεν καταλαβαινουν αν παρεμποδιζουν με την παρουσια και τον ογκο τους τα υπολοιπα ζωα που ζουν στον ιδιο τοπο είπαμε ειναι αναισθητα. Κοιτανε να γεμιζουν καθημερινα την κοιλαρα τους που δεν εχει συμβατικο μεγεθος και πρεπει να καταβροχθιζουν καθημερινα μεγαλες ποσοτητες τροφης ακομα και αν τις στερουν απο τα άλλα ζωα.
    Ειναι τοσα αναισθητα ζωα που εχουν το θρασος να περιφερονται σαν να μην συμβαινει τιποτε γυρω τους ενω το δασος καιγεται.
    Οταν δε καποια αιλουροειδη προσπαθουν να αρπαξουν κατι απο την τροφη τους η αυτα τα ιδια τοτε αυτα γινονται ενα και προστατευουν τις κοιλιες τους και το κεφαλι τους (ειναι τα ευαισθητα σημεια τους) και τους απογονους τους για να μπορεσουν να συνεχισουν να υπαρχουν και να τρωνε ακομα και αποκαιδια.
    Μεσα στον Ελληνικο ζωολογικο κηπο τα παχυδερμα αυτα καλυπτουν περιπου το 28% του συνολικου πληθυσμου των ζωων και που και που πειθουν και άλλα ζωα μικροτερα σε μεγεθος και δυναμη να τους ακολουθησουν στο δεξιοστροφο τροπο ζωης τους.
    Λογω του μεγεθους τους το μυαλο τους ειναι μικρο και εκτελει μονο βιολογικες λειτουργιες και δεν εχουν ευφιεις εκλαμψεις αυτο τα καθιστα επικινδυνα για τα αλλα ζωα και δεν βλεπουν αν ποδοπατουν η σκοτωνουν αλλα ζωα με το περασμα τους.
    Ο μονος εχθρος που φοβουνται ειναι ο ανθρωπος αλλα αυτο το ειδος ειναι υπο εξαφανιση οποτε μπορουν να συνεχισουν ανενοχλητοι την ζωη των.
    Οταν ερθει η ωρα να ψοφισουν κανονιζουν με ιδιατερη προσοχη την συνεχιση της πορειας των απογονων τους και απομονωνονται σε καποια περιοχη για να ψοφισουν προτιμουν συνηθως ειδιλιακα μερη που εχουν καταφαει ετσι εχουν την αισθηση οτι και ψοφια θα συνεχισουν να τρωνε.
    Οποτε αγαπητε φιλε ματαιοπονείς το παρε δρομο δεν το καταλαβαινουν τα παχυδερμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επιεικης χαρακτηρισμος το πάρε δρομο.
    ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΩΤΑΞΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΓΕΛΕΣ.
    Δυστυχως αγαπητε ειναι πολλα παχυδερμα ζωα στον τοπο αυτο που στρεφουν δεξιοστροφα και μονο αυτο τον δρομο γνωριζουν.
    Δεν καταλαβαινουν αν παρεμποδιζουν με την παρουσια και τον ογκο τους τα υπολοιπα ζωα που ζουν στον ιδιο τοπο είπαμε ειναι αναισθητα. Κοιτανε να γεμιζουν καθημερινα την κοιλαρα τους που δεν εχει συμβατικο μεγεθος και πρεπει να καταβροχθιζουν καθημερινα μεγαλες ποσοτητες τροφης ακομα και αν τις στερουν απο τα άλλα ζωα.
    Ειναι τοσα αναισθητα ζωα που εχουν το θρασος να περιφερονται σαν να μην συμβαινει τιποτε γυρω τους ενω το δασος καιγεται.
    Οταν δε καποια αιλουροειδη προσπαθουν να αρπαξουν κατι απο την τροφη τους η αυτα τα ιδια τοτε αυτα γινονται ενα και προστατευουν τις κοιλιες τους και το κεφαλι τους (ειναι τα ευαισθητα σημεια τους) και τους απογονους τους για να μπορεσουν να συνεχισουν να υπαρχουν και να τρωνε ακομα και αποκαιδια.
    Μεσα στον Ελληνικο ζωολογικο κηπο τα παχυδερμα αυτα καλυπτουν περιπου το 28% του συνολικου πληθυσμου των ζωων και που και που πειθουν και άλλα ζωα μικροτερα σε μεγεθος και δυναμη να τους ακολουθησουν στο δεξιοστροφο τροπο ζωης τους.
    Λογω του μεγεθους τους το μυαλο τους ειναι μικρο και εκτελει μονο βιολογικες λειτουργιες και δεν εχουν ευφιεις εκλαμψεις αυτο τα καθιστα επικινδυνα για τα αλλα ζωα και δεν βλεπουν αν ποδοπατουν η σκοτωνουν αλλα ζωα με το περασμα τους.
    Ο μονος εχθρος που φοβουνται ειναι ο ανθρωπος αλλα αυτο το ειδος ειναι υπο εξαφανιση οποτε μπορουν να συνεχισουν ανενοχλητοι την ζωη των.
    Οταν ερθει η ωρα να ψοφισουν κανονιζουν με ιδιατερη προσοχη την συνεχιση της πορειας των απογονων τους και απομονωνονται σε καποια περιοχη για να ψοφισουν προτιμουν συνηθως ειδιλιακα μερη που εχουν καταφαει ετσι εχουν την αισθηση οτι και ψοφια θα συνεχισουν να τρωνε.
    Οποτε αγαπητε φιλε ματαιοπονείς το παρε δρομο δεν το καταλαβαινουν τα παχυδερμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σχετικα με την Λαρισα και την Πατρα εχουμε να πουμε το εξης:

    "ΞΑΝΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠ'ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, απλυτε πλιατσικολογε, ψευτο-αναρχα της βουρτσας!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια ερώτηση με το φτωχό μου το μυαλό.
    Αν ένα από τα βασικότερα προβλήματα της νεολαίας είναι η ανεργία και οι χαμηλοί μισθοί η λύση του δεν μπορεί να είναι άλλη από τις επιχειρήσεις. Αυτές μειώνουν την ανεργία και αν υπάρχουν πολλές οι εργαζόμενοι μπορούν να επιλέξουν καλύτερο μισθό ή καλύτερες συνθήκες εργασίας. Αν είναι λίγες και οικονομικά αδύναμες δεν μπορούν να δώσουν μεγαλύτερους μισθούς.
    Αλλά η επιχειρηματικότητα είναι κάτι ιδεολογικά κακό για τους περισσότερους και είναι αντίθετοι. ΠΩΣ αλλιώς μπορεί να καταπολεμηθεί η ανεργία?
    Εκτός αν γίνουμε όλοι δημόσιοι (κομματικοί) υπάλληλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βλέπω από τα προηγούμενα σχόλια ότι το μπλογκ έχει γεμίσει με κουράδες και εμετούς φασιστικών σκυλιών,Χρυσαυγιτών και Λοιπόν Ακροδεξιών Καθαρμάτων ΟΙΚΤΡΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!
    Να χέσω στους τάφους των παππούδων σας,βρωμερά φασσιστοειδή- που ήταν όλοι τους λαδέμποροι,ρουφιάνοι,συνεργάτες των Ναζί και Μαυραγορίτες, την ώρα που ο η πλεοψηφία του λαου ήταν στην Αντίσαταση.....
    Να φοβάστε καθάρματα!!
    Θά'ρθει η ώρα που θα ασχοληθεί το κίνημα και μαζί σας!!
    Ουστ βρωμοφασίστες,ρουφιάνοι,ρατσιστές και λαμόγια.......

    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν καταλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας, παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια και σπιλώνοντας τους πολιτικούς της αντιπάλους.

    • Επιδίδεται μετά μανίας στην καταλήστευση του δημοσίου πλούτου, αδιαφορώντας για την ευημερία των πολιτών.
    • Εκχωρεί με αδιαφανείς διαδικασίες τις Δημόσιες Επιχειρήσεις στα ντόπια και ξένα αφεντικά της, με μοναδικό σκοπό τον γρήγορο και παράνομο πλουτισμό.
    • Συρρικνώνει τα αγαθά της Δημόσιας Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους.
    • Περιορίζει τα ατομικά δικαιώματα.
    • Περιορίζει ή καταργεί εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
    • Διαγράφει έννοιες, όπως, ισονομία, ισοπολιτεία, αξιοκρατία, κοινωνική ευημερία.
    • Θεωρεί το κράτος λάφυρό της και το χρησιμοποιεί για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ολίγων και ημετέρων.
    • Χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να παραπληροφορούν το λαό.

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν βρίσκεται στο πηδάλιο διακυβέρνησης της χώρας.

    • Για να κουκουλώσει τα σκάνδαλα (Υποκλοπές. Πακιστανοί, Δομημένα Ομόλογα, Κουμπάροι, Βατοπέδι, κ.λ.π.), και τις ανομίες της.
    • Για να μην αποκαλυφθεί η αδιαφορία, η αναλγησία και η ανεπάρκειά της, στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων (ανεργία, ακρίβεια, ανέχεια, ανασφάλεια, αναξιοκρατία) που απασχολούν-ταλαιπωρούν τους πολίτες.
    • Για να συνεχίσει ανεμπόδιστα το «θεάρεστο» έργο της, (τρομάρα της),

    Με ψεύτικα συνθήματα (επανίδρυση του κράτος), συγνώμη επανίδρυση του παρακράτους ήθελα να γράψω. Και με ψεύτικα διλήμματα (Καραμανλής ή χάος), και πάλι συγνώμη ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι το ΧΑΟΣ.
    Χρησιμοποιεί το παρακράτος σε αγαστή συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής, για να φοβίσει και να αποπροσανατολίσει το λαό.

    Ο λαός όμως απαντάει στον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα).

    • Συγνώμη «κύριοι» σας πήραμε χαμπάρι και δεν τσιμπάμε άλλο.
    • Η συνταγή σας δεν είναι μόνο παρωχημένη, αλλά και άκρως επικίνδυνη, (σκοτώνει τα παιδιά μας, σκοτώνει τα όνειρά μας, καταστρέφει τις περιουσίες μας, ξεφτιλίζει, διεθνώς, τη χώρα μας).
    Ο λαός απαιτεί από τον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα), να μας αδειάσουν τη γωνιά, «κύριοι» δεν είστε μόνο δεξιοί, αλλά όπως έλεγε και ο Αείμνηστος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ είστε και αδέξιοι.
    «Κύριοι» ξεκουμπιστείτε και φύγετε, γιατί είστε άκρως επικίνδυνοι.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ

    Ανήκω στην γεννιά του Πολυτεχνείου
    Είμαι ένας πένηνταρης του συρμού με σπασμένο ηθικό και αντοχές από την εδώ και 5-6 χρόνια αφασία των θεσμών αυτής της χώρας και της κοινωνίας της αρπαχτής.
    Με την υπογραφή μου βλέπω να πλουτίζει κόσμος χρόνια τώρα.
    Ταυτόχρονα βλέπω να διαλύονται κάθε έννοια θεσμικής θωράκισης των πολιτών, την αναξιοκρατία των κομησάριων, των στελεχών και των συνδικαλιστών.
    Βλέπω κόμματα με ξύλινο λόγο και πράξη.
    Βλέπω τη χυδαιότητα των καναλιών και των εντύπων.
    Βλέπω λακέδες, βατοπεδινούς, ιερείς, νταβάδες, οικονομησάριους υπουργούς με ανερμάτιστο πολιτικό λόγο και βδελυρό χαμόγελο.
    Αυτή ολόκληρη την κατάντια μιας κοινωνίας που δεν σέβεται πρώτα τον εαυτό της που δεν έχει όραμα και στόχο την βλέπουν και τα παιδιά μας με καθαρό μάτι και αμύνονται κύριοι περιμένοντας να ωριμάσει και να σαπίσει.
    Αφού αυτά τα παιδιά ξέρουν ότι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα αντιστέκονται σ΄αυτή την σάπια εξουσία ημών όλων των βολεψάκιδων.
    Και έχουν και δίκαιο και άδικο .
    Δίκιο γιατί δεν τα ακούμε δεν τα βοηθούμε να βγούν από το τούνελ της απραξίας και της μίζερης ζωής του καλοζωισμένου μπούλη.
    Αδικό γιατί άργησαν να καταλάβουν αυτόν τον απαίσιο κόσμο της παγκοσμιοποίησης.
    Τώρα ολόκληρη η ΕΕ τρέμει την επανάσταση των μπούληδών της.
    Τα παιδιά μας βλέπουν σφαγές στο Ιράκ στο Αφγανιστάν σε χρόνο διαδικτύου και επαναλαμβάνουν τη μάθηση τόσων χρόνων καταστρέφοντας την κοινωνία που ζούν .
    Αυτά είναι φαινόμενα νέας κοπής, που χρήζουν σκέψης και ανάλυσης.
    Ποιός όμως έχει τέτοια δυνατότητα
    από τον ηγετικό κύκλο της χώρας,
    ίσως μόνο ό Γ Α Παπανδρέου ως ηγέτης ανεξάρτητος και δημοκρατικός χωρίς παρωπίδες και με πλατιά αντίληψη των δεδομένων ως πρόεδρος και της σοσιαλιστικής διεθνούς.
    Πάντα οι νέοι κάθε εποχής καθορίζουν το μέλλον της χώρας και της κοινωνίας .
    Στην παρούσα οικονομική και κοινωνική κρίση κατι νέο γεννιέται
    με έκφανση καταστροφής του παλιού.
    Ένα είναι το θέμα το βλέπει ο πολιτικός κόσμος και η καταρρέουσα εξουσία των Αλογοσκούφηδων ή θα βρεθούμε και πάλι σε κατάσταση εθνικής τραγωδίας.
    Ιδωμεν και το απευχόμεθα.
    Ευθύδικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O Βίκτωρας Μητρόπουλος θα είναι ένας εκ των υποψηφίων για τη διαδοχή του στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 24 Ιανουαρίου. Η υποψηφιότητα του Βίκτωρα Μητρόπουλου γνωστοποιήθηκε και επισήμως με επιστολή του προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

    Αναλυτικά η επιστολή του Β. Μητρόπουλου:

    «Αθήνα, 12 Δεκεμβρίου 2008

    Προς Το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. Κύριε Πρόεδρε,

    Α) Μετά την παραίτηση του κ. Βασίλη Γκαγκάτση από τη θέση του προέδρου και την χθεσινή απόφαση του συμβουλίου σας να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 24/1/2009 για την εκλογή νέου προέδρου, διά της παρούσης σας γνωρίζω την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για την θέση αυτή.

    Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την συμμετοχή μου θα κατατεθούν εντός των προβλεπόμενων χρονικών περιθωρίων σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ε.Π.Ο..

    Β) Διά της παρούσης σας γνωρίζω επίσης ότι θέτω υποψηφιότητα για τη θέση του εκπροσώπου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), σύμφωνα με τις διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας.

    Με εκτίμηση, Βίκτωρ Δ. Μητρόπουλος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΛΗΤΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΕΤΡΙΨΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ; ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΝΑΙ;

    ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παρασκευή, 12 Δεκέμβριος 2008
    Έσβησε ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε από 30 κουκουλοφόρους σε συναυλία

    ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ-ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

    Χθες έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
    Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
    Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
    Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε...πονάνε το ίδιο.

    Ποιος είναι ο αστυνομικός;

    Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό....


    "Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της
    06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία
    μέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας,
    (σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχει
    συμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικής
    στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα
    δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

    Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις τα
    οποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους,
    λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα),
    προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες.

    Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής,
    πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενος
    σε καταστολή. Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής.

    Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες
    κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά.

    Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και
    ‘‘καταδρομών’’ που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της
    σωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ‘‘άτομα’’ που ασκούνται στη βία,
    μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ‘‘πολιτική παρέμβαση’’.

    Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".

    troktiko:

    Δεν βρέθηκαν ποτέ οι δράστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΩΤΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ , ΠΡΩΗΝ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ , ΚΑΝΑΤΕ Ή ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ . ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ , ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΟΥ ΤΖΟΓΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ , ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΕΧΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ . ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ , ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 2 ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥ ΑΥΤΗ ΧΑΘΗΚΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. eides file fwti? rezili giname pali!!alla poios na katalavei ti...afoy ta paidakia einai kakomathimena! toys emathan stin 'pare' kai exoyn frikarei apo to kaysaerio ta paidakia. stin eparxia den egine tipota. toylaxiston ekei doylayei kai kapoios....

    filakia :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ
    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ (Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ
    ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΠ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ
    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δες εδώ και θα καταλάβεις:
    http://www.youtube.com/watch?v=yb1LVqqK1Pg γύρω στα 0:45 στη γαλλική έκδοση της ταινίας...
    Έτσι εξηγούνται πολλές εξεγέρσεις τότε και σήμερα. Εσύ με ποιόν από τους ήρωες της ταινίας ταυτίζεσαι;
    Και οι Γερμανοί δε πρέπει να μιλάνε για πολλούς λόγους... Βλέπε SIEMENS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Που βρισκόταν, σάββατο βράδυ, κατά την διάρκεια των επεισοδίων, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο καλύτερος δημοσιογράφος του κόσμου Αλέξανδρος Βέλιος;

    www.vapsomalliades.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θα μας πει καποιος γιατι ο Χατζηνικολαου συνεστιαζεται με τον Παπανδρεου και μαλιστα κατω απο τετοιες συνθηκες? Θελει να γινει ο νεος Λαμπρακης η ο νεος Μπομπολας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; …. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

    Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.
    Ας παραδεχτούμε ότι αυτοί οι 5000 που κατέβηκαν και τα έσπαγαν στην Αθήνα ήταν η οργισμένη νεολαία μας κι όχι αμερικανο-ισραηλινοί πράκτορες ,λαθρομετανάστες και πρεζόνια. Ας πούμε ότι άλλοι 2.500 νέοι έκαψαν της πόλεις της επαρχίας .Σύνολο 7.500 . Να υπερβάλλω και να πω ότι δεν ήταν 7.500 αλλά 15.000 οργισμένοι νέοι.

    Σύμφωνα με τις δημογραφικές αναλύσεις για συνολικό ελληνικό πληθυσμό 11.000.000 ο πληθυσμός για τις ηλικίες 15 – 24 ετών είναι στρογγυλά 1.500.000 άτομα.

    Συνεπώς οι οργισμένοι νέοι που τα έκαναν λαμπόγυαλο ήταν το 1% των νέων πανελλαδικά .

    Άρα οι “δημοσιογράφοι / υπάλληλοι” των Μπόμπολα (Mega, Έθνος, Πρώτο Ψέμμα), Λαμπράκη (Νέα, Βήμα, Mega), Κοντομηνά (Alpha), Αλαφούζου (Skai, Καθημερινή), Κυριακού (Ant-1) έπρεπε για να είναι ακριβείς να μας πουν :

    «ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ τι προσπαθούμε να μαγειρέψουμε αλλά ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ, διότι το 99% αυτών προτιμάει να κάνει αθλήματα ,να κάνει έρωτα ,να διαβάσει ,να πάει cinema, να πάει clubbing να παει…να πάει …..»

    Παρομοίως οι κύριοι ΑΛΑΒΑΝΟΣ και ΤΣΙΠΡΑΣ για να είναι ακριβείς έπρεπε στις δηλώσεις τους να πουν :

    « Καλέσαμε τους νέους σε μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις άλλα το 99% αυτών μας έγραψε στους γεννητικούς αδένες του»

    (εξαιρετικό, το «έκλεψα» από σχολιασμό στον wolf)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 12 Δεκέμβριος 2008 3:54 μμ
    Συμφωνώ μαζί σου μέχρις ενός σημείου.
    Ο αστυνομικός που τράβηξε όπλο και δολοφόνησε, είτε το ήθελε-είτε όχι,δεν το τράβηξε για να σωθεί. Ξεχνάς όμως και άλλους αστυνομικούς που έχουν πέσει στην ώρα του καθήκοντος ή που βρίσκονται κάπου στο Ισραήλ προδομένοι από "συναδέλφους" τους.
    Σε αυτή την επικίνδυνη δουλειά ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθείς νεκρός ιδίως γιατί έχεις να τα βάλεις και με επικίνδυνους κακοποιούς. Όταν όμως είσαι 15 και 16 χρονών δε σκέφτεσαι ότι κινδυνεύεις να γίνεις στόχος ενός αστυνομικού!
    Και τα δύο γεγονότα είναι λυπηρά. Υπάρχει όμως όπως είδες μια λεπτή διαφορά.

    Καπετάν Μακρής. Για άλλη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Στον μαλάκα που έγραφε ότι οι αριστεροί ήταν οι αντιστασιακοί ενώ οι δεξιοί συνεργάτες των ΝΑΖΙ!!

    Μάγκα, αν δεν υπήρχαν ακροδεξιοί το 1821 που από αυτούς απελευθερώθηκε ένα μέρος της Ελλάδας μόνον (υπάρχει στην Μάγκνα Γκρετσια τμήμα 15 εκ Ελλήνων και στην Τουρκία άλλα 20 εκ περίπου), σήμερα θα ήσουν ένας Μεχμέτ Μαλάκ Πουστάκ του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ωραίο να τρως τα λεφτά του Ελληνικού κράτους όμως με το μέσο που διορίζεστε (άλλωστε δεν θα μπορούσατε να πετύχετε αλλιώς τέτοια ρεμάλια και χασικλήδες που είστε!). Βρίζετε το κράτος που ΔΕΝ αναγνωρίζετε αλλά ταυτόχρονα μασουλάτε χρήμα ακροαριστερά, φασιστάκια, προδοτάκια, ανώμαλοι, γκέι, λεσβίες, πόρνες! Μπασταρδάκια του Σόρος και του Ροκφέλλερ!!

    Υπάρχει πλήθος στοιχείων για την δράση του αφελληνισμού σας από το 1831 ακόμη!!ΔΕΝ είναι τυχαίο άλλωστε που ενώ το κόμμα σας δεν είναι ούτε 4% του Ελληνικού λαού, δυσανάλογα κατέχει ποστα σε ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ του δημοσίου!!!

    Όπως στην Α'Βάθμια και Β'βάθμια εκπαίδευση, που ενώ θα έπρεπε να εκπαιδεύονται με καθαρά άκρατο σοβινιστικό προφίλ, οι ψευτοκαθηγητάδες του ΣΥΡΙΖΑ "περνούν" διδασκαλία ψυχανώμαλη όπως π.χ τα φιλολογικά κείμενα!!

    Φασίστες, προδότες, γκέι πουτάνες, αλύτες, ψυχανώμαλοι το πάρτι τελείωσε!!! ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ξύπνησε. Και όχι μόνο στην Πάτρα. Παντού. Στην Ν.Ιταλία, Ν. Γαλλία, Τουρκία (τεχνητό έθνος), Βαρντάσκα κτλ.

    Αναμένεται ο Καραμανλής να επισκεφτεί την Μόσχα. Και τοτε οι προδότες (Σημίτης, Κουναλάκης, Διαμαντοπούλου, Δαμανάκη, Μπίστης, Αλαβάνος, Ρεπούση) θα φύγουν.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ!!!!
    ΠΟΥΤΙΝ στείλε μυστικές υπηρεσίες για να καθαρίσουμε τα ανθρωποειδή καθάρματα, ελαττωματικά κατασκευάσματα στην φύση!! Ούτως ή άλλως η ζωή του προδότη είναι καταδικασμένη και δεν μετράει! Και να πεθάνει το ίδιο είναι!!!

    Ούτε την μνήμη του Αλέξη που εσείς στείλατε στον άλλο κόσμο δεν σεβαστήκατε. Εσείς που τον δηλητηριάσατε ως νεαρό με αναρχοφασιστικές απόψεις γιατί ήταν αθώος!

    ΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. o politismos kai i koultoura mas den diatiponete se auton pou enane to lathos (as krinoun i dikastes an einai egklima)alla sto pos emis antidrame!

    poli kala ta lei 25 xronon kai akomi menoun me tin mama kai ton mpampa kai meta tous ftei i kivernisi kai olo to sistima , lipon as feroume ton enexo stin platia (as epileksoun i epanastas mia tis areskias tous kai as lithobolisoume mexri thanatou tous enoxous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αν το θελεις τα 'πτυχια' που περνουν σημερα ειναι για 'πτυελοδοχεια'.Καμμια σχεση με τα Πτυχια που ειχαν κυρος 30 χρονια πισω.Οι περισσοτεροι πληρωνουν για να τα παρουν,η περνανε μαθηματα ισα ισα για το πτυχιο.Και μετα πηγαινουν για δουλεια ,και με τι προσοντα.Οτι μαθαινουν το μαθαινουν στην πραξη,κατι σαν να κολλανε γραμματοσημα με σαλιο.Και οι φωνες για την παιδεια ειναι ασκοπες.Αφου κανεις δεν ξερει τι πρεπει να διδαχθουν.Γραφουν το ονομα τους και κανουν 5 λαθη.Θα μου πεις αυτοι φταινε; Οχι,αλλα αυτο το αλλαλουμ σε αλλο αποσκοπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Είμαι 15άρης και θέλω
    1) να μην κουράζομαι
    2) να έχω χρήματα, κινητά και ακριβά ρούχα
    ... ουά-ουά (με συγχωρείτε συγκινήθηκα και μ' έπιασαν τα κλάματα)
    3) να μην ζορίζομαι στο σχολείο (κατά προτίμηση ιδιωτικό)
    4) να έχω καλούς καθηγητές στα ιδιαίτερα που χρυσοπληρώνει ο μπαμπάς
    5) να μπορώ να βρίζω και να πετώ μολότωφ όπου και όταν γουστάρω
    6) και φυσικά να μένω σε καλή περιοχή, πχ Π. Ψυχικό.

    Πολλά είναι; (ουά-ουά με παράπονο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Βλέπω από προηγούμενα σχόλια ότι το Blog έχει γεμίσει με κουράδες και εμετούς Φασιστικών Σκυλιών, Χρυσαυγιτών και Λοιπόν Ακροδεξιών Καθαρμάτων ΟΙΚΤΡΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ???

    Προέρχονται από τις χειρότερες εποχές που έζησε ο λαός μας!

    Είναι οι μελανοχιτώνες του Φασίστα Μεταξά.
    Είναι οι δοσίλογοι παππούδες τους, που ήταν κατά 99% (με εξαίρεση το 1% των δεξιών, που την κοπάνησε στη Μεση Ανατολή) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

    Είναι τα πιό νοητικά καθυστερημένα τμήματα του ελληνικού λαού -οι χωριάτες που τους κατέβασαν στις πόλεις για να κυνηγήσουν την αριστερή διανοήση, είναι οι ταγματασφαλίτες, οι ΜΑΥδες, οι αγροφύλακες, οι χωροφύλακες της εποχής των Ράλλη-Τσολάκογλου, είναι οι ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ- οι διερμηνείς και δοσίλογοι που φορώντας την κουκούλα κατεδείκνυαν στην ΓΚΕΣΤΑΠΟ τους αγωνιστές του λαού.

    Είναι οι λαδέμποροι και οι μαυραγορίτες, επίσης ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ-συνεργάτες των Γερμανών, που ενώ ο λαός λοιμοκτονούσε και έπεφταν νεκροί, στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων, από την πείνα και την δυστυχία, αυτά τα Βρωμερά Σκουλίκια θησαύριζαν πάνω στα πτώματά τους!!
    Είναι τα ίδια καθάρματα, που μετά την απελευθέρωση της χώρας από το ΕΑΜ, ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!

    Είναι τα ίδια τσογλάνια, που στον εμφύλιο πόλεμο και μετέπειτα , την ώρα που χιλιάδες αριστεροί και δημοκράτες,- ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ - στιβάζονταν στα ξερονήσια και την πολιτική προσφυγιά, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ «ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΗ» ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Νιάρχοι, Λάτσηδες, Αγγελοπουλαίοι, Τσάτσοι και λοιποί Αιμορουφήχτρες του Λαού) !!

    Είναι αυτά τα τομάρια- οι φασίστες, που δημιούργησαν το παρακράτος, που βασάνιζαν με μεσαιωνικά βασανιστήρια αγωνιστές, που εφηύραν τη φάλαγγα (διαβάστε τους «Ανθρωποφύλακες» του Περικλή Κοροβέση και θα καταλάβετε), που σκοτώσαν τον Πέτρουλα, τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Χαλκίδη, τον Μουστακλή, τον Παναγούλη, που έφτιαξαν το Ελλάς-Ελλήνων-Χριστανών, την Χούντα, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ 7-ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ , με τις Γελοίες Φιέστες τους στα γήπεδα και τις αρχαιοελληνικές στολές, που τα φορούσαν τα ίδια αυτά καθάρματα- οι απόγονοι των μελανοχιτών, των δοσιλογων και λοιπόν καθυστερημένων ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΟΥ «ΛΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ» ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......


    ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΧΕΖΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ- ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.....
    «ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ» ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.....

    Χέζω τους παππούδες σας - τους ταγματα(σφα)λήτες, λαδέμπορους, ρουφιάνους, συνεργατών των Ναζί και Μαυραγοριτών, την ώρα που ο μισός λαός λοιμοκτονούσε και ο άλλος μισός ήταν στο ΕΑΜ, στην Εθνική Αντίσαταση.....
    Χέζω την Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών σας, την ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!

    Να φοβάστε καθάρματα!!
    Θά'ρθει η ώρα που θα ασχοληθεί το κίνημα και μαζί σας!!
    Ουστ βρωμοφασίστες, εθνικιστές, ρουφιάνοι, δοσίλογοι, ρατσιστές και λαμόγια.......


    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΧΕΤΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ..ΜΗΠΩΣ..ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...

    ΟΙ ‘ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ’ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ????

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙΓΑΝΑΙ ΒΙΒΛΙ!
    ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ..

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΠΑΓΑΝΕ ΚΑΤΑΣΡΤΕΦΑΝΕ..
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΖΟ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ
    ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛ ΝΑΧΤ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ???

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ, Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!


    ΜΗΠΩΣ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ..

    ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ?
    ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΕΛΑΠΑ/?
    ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ???
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ‘ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ’ ΣΟΡΟ-ΛΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΝΑΡΧΙΑΣ????
    ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΛΕΥθΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ρε σείς οι άνθρωποι στις πόλεις έχουνε γίνει πολλή μαλθακοί.γιατί δεν έρχονται οι κουκουλο-φλώροι και στην επαρχία να κάνουν μαγκιές χωρίς τα κολο άσυλα των αει ??? γιατί θα γινουν με μιας πουστοφλωροι απο τα γαμήσια που θα φανε.μην αφηνετε να σας κοροιδεύουν ρε γαμήστε τους (και ας είναι και 15χρονα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση