GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο νομοσχέδιο...

... για την ψήφο των ομογενών! Από το http://www.greekamericannewsagency .com . Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το Greek American News Agency...

... για την ψήφο των ομογενών!

Από το http://www.greekamericannewsagency.com
.

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το Greek American News Agency η ελληνική κυβέρνηση επεξεργάζεται με άκρα μυστικότητα νέο -το δεύτερο επίσημο κατά σειρά -νομοσχέδιο για την ψήφο των ομογενών χωρίς από ότι φαίνεται να έχει λάβει υπόψη της τις απόψεις των Ομογενών. Το δεύτερο κατά σειρά προωθούμενο νομοσοχέδιο το οποίο κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό στα συρτάρια του Υπουργείου Εσωτερικών ετοιμάζεται να έρθει προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής χωρίς να έχει λαβεί σοβαρά, από όσο φαίνεται από το κείμενο το οποίο σήμερα αποκαλύπτουμε, ούτε τις απόψεις αλλά ούτε και τις σχετικές εισηγήσεις ειδικών στο θέμα αυτό. Η συνέχεια εδώ.

------------------

18 σχόλια

  1. 11-12-2008

    Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν καταλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας, παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια και σπιλώνοντας τους πολιτικούς της αντιπάλους.

    · Επιδίδεται μετά μανίας στην καταλήστευση του δημοσίου πλούτου, αδιαφορώντας για την ευημερία των πολιτών.
    · Εκχωρεί με αδιαφανείς διαδικασίες τις Δημόσιες Επιχειρήσεις στα ντόπια και ξένα αφεντικά της, με μοναδικό σκοπό τον γρήγορο και παράνομο πλουτισμό.
    · Συρρικνώνει τα αγαθά της Δημόσιας Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους.
    · Περιορίζει τα ατομικά δικαιώματα.
    · Περιορίζει ή καταργεί εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
    · Διαγράφει έννοιες, όπως, ισονομία, ισοπολιτεία, αξιοκρατία, κοινωνική ευημερία.
    · Θεωρεί το κράτος λάφυρό της και το χρησιμοποιεί για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ολίγων και ημετέρων.
    · Χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να παραπληροφορούν το λαό.

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν βρίσκεται στο πηδάλιο διακυβέρνησης της χώρας.

    · Για να κουκουλώσει τα σκάνδαλα (Υποκλοπές. Πακιστανοί, Δομημένα Ομόλογα, Κουμπάροι, Βατοπέδι, κ.λ.π.), και τις ανομίες της.
    · Για να μην αποκαλυφθεί η αδιαφορία, η αναλγησία και η ανεπάρκειά της, στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων (ανεργία, ακρίβεια, ανέχεια, ανασφάλεια, αναξιοκρατία) που απασχολούν-ταλαιπωρούν τους πολίτες.
    · Για να συνεχίσει ανεμπόδιστα το «θεάρεστο» έργο της, (τρομάρα της),

    Με ψεύτικα συνθήματα (επανίδρυση του κράτος), συγνώμη επανίδρυση του παρακράτους ήθελα να γράψω. Και με ψεύτικα διλήμματα (Καραμανλής ή χάος), και πάλι συγνώμη ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι το ΧΑΟΣ.
    Χρησιμοποιεί το παρακράτος σε αγαστή συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής, για να φοβίσει και να αποπροσανατολίσει το λαό.

    Ο λαός όμως απαντάει στον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα).

    · Συγνώμη «κύριοι» σας πήραμε χαμπάρι και δεν τσιμπάμε άλλο.
    · Η συνταγή σας δεν είναι μόνο παρωχημένη, αλλά και άκρως επικίνδυνη, (σκοτώνει τα παιδιά μας, σκοτώνει τα όνειρά μας, καταστρέφει τις περιουσίες μας, ξεφτιλίζει, διεθνώς, τη χώρα μας).
    Ο λαός απαιτεί από τον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα), να μας αδειάσουν τη γωνιά, «κύριοι» δεν είστε μόνο δεξιοί, αλλά όπως έλεγε και ο Αείμνηστος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ είστε και αδέξιοι.
    «Κύριοι» ξεκουμπιστείτε και φύγετε, γιατί είστε άκρως επικίνδυνοι.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12-12-2008

    Επείγουσα ενημέρωση για τον «καταλληλότερο» (sik), και την παρέα του που υποδύονται τους κυβερνώντες της χώρας!!! ………….. ρε ούστ από ΄δωωωωωω…...

    Έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές, το νέο εικονικό σύμπαν του PlayStation 3 τέθηκε την Πέμπτη σε ανοιχτή δοκιμαστική λειτουργία.

    Περίπου ενάμισι χρόνο μετά την αρχική ανακοίνωση της Sony, το Home (Σπίτι) άνοιξε τις πόρτες του για τους εκατομμύρια χρήστες που έχουν συνδέσει την κονσόλα τους στο Διαδίκτυο.

    Όπως και το δημοφιλές Second Life, ο τρισδιάστατος κόσμος του Home επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εικονικές εκδοχές του εαυτού τους, γνωστές ως άβαταρ, οι οποίες ζουν στον ηλεκτρονικό κόσμο περίπου όπως οι άνθρωποι ζουν την καθημερινότητά τους.

    Μπορούν να καλούν ο ένας τον άλλο στα σπίτια τους, να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο, ακόμα και να βλέπουν ταινίες στην εικονική τηλεόραση του εικονικού τους σπιτιού.

    Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν, ωστόσο η Sony δεν χάνει την ευκαιρία να αντλεί επιπλέον έσοδα από προϊόντα που θα πωλούνται μέσα στο Home, αναφέρει το BBC. Οι χρήστες θα μπορούν να αγοράζουν πολυτελή διαμερίσματα, να ανανεώνουν με το αζημίωτο την εικονική γκαρνταρόμπα τους και να κατεβάζουν παιχνίδια και μουσική.

    Υπάρχουν ακόμα σχέδια για την προβολή διαφημίσεων στις εικονικές διαφημιστικές πινακίδες.

    Newsroom ΔΟΛ

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι χρειάζεται. Όταν, σε λίγο, θα είμαστε μετανάστες στην Αλβανία και θα ζητάμε δουλειά για να ζήσουμε, πρέπει να ψηφίζουμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΣΤΡΑΛΑΚΙΑ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ (ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να προχωρήσει ένα τέτοιο νομοσχέδιο. Έχοντας ζήσει σχεδόν δύο δεκαετίες της ζωής μου σε ξένη Δυτική χώρα σε πληροφορώ ότι οι Έλληνες του εξωτερικού είναι πολύ πιό αλτρουιστές και ισορροπημένοι από εμάς που ζούμε την Ελληνική καθημερινότητα.
    Η εκ των πραγμάτων πιό αντικειμενική αξιολόγηση που κάνουν στα δεδομένα (λόγω της δυνατότητας συγκρίσεων με τη χώρα που ζούν) του δίνει τη δυνατότητα να έχουν εξαιρετικά αποτελεσματικές προσεγγίσεις σε πολλά θέματα που αφορούν και την Ελλάδα.
    Εάν εδώ προσθέσεις και το ότι αγαπούν την Ελλάδα ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (για τον απλό λόγο ότι η Ελληνικότητά τους είναι η ταυτότητά τους σε μία χώρα που είναι γεμάτη από "ξένους" σε αυτούς) κάνει τους Έλληνες του εξωτερικού ένα πολύτιμο σύμμαχο για μας.
    Παρέχοντας στους Έλληνες του εξωτερικού τη δυνατότητα να ψηφίζουν θα τους φέρουμε συναισθηματικά πιό κοντά μας και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι καλό, και στα εθνικά θέματα αλλά και στα οικονομικά.
    (Να μην ξεχνάμε ότι ιδιαίτερα μετά τη συνταξιοδότησή τους οι Έλληνες της Αυστραλίας, της Γερμανίας ή της Αμερικής θα μπορούσαν να αποτελέσουν το καλύτερο είδος τουρισμού για την Ελλάδα (σταθερό εισερχόμενο συνάλλαγμα καταναλωνόμενο 12 μήνες το χρόνο στην Ελλάδα).
    Όσο πιό κοντά τους φέρουμε την Ελλάδα τόσο πιό πολύ θα κερδίζουμε και εμείς και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα τεράστια βήματα που έγιναν από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ συκοφαντήθηκαν, υβρίστηκαν, προδόθηκαν από τις ενέργειες και πράξεις των μετέπειτα δεξιών κυβερνήσεων και των δεκανίκιων που την στηρίζουν.

    Αποδεικνύεται ότι η δεξιά παράταξη είναι η διαχρονική μάστιγα για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα»-ωραίο απαλό φόντο
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Ανταυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου που μπορεί να μιλήσει Ελληνικά
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Άχ βρε Τζώρτζ, νούμερο για τις επιθεωρήσεις το χειμώνα έχεις γίνει.

    (Εντύπωση πάντως μου κάνουν οι αμερικάνοι, αυτοί συνήθως δεν ποντάρουν σε κουτσά άλογα.
    Θα μού πείς η CIA και η NSA δεν είναι πιά αυτή που ήταν κάποτε.
    Νόμιζαν πχ. ότι μπλόφαρε ο Καραμανλής για τα Σκόπια, και μετά γελάγανε και τα κουνουπίδια στο Βουκουρέστι με τη σφαλιάρα που έφαγε ο πλανητάρχης τους από το Σερραίο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποιος έχει μυαλό ας συγκρίνει την αντιπολίτευση που ασκεί το ΠΑΣΟΚ με την αντιπολίτευση που άσκησε η ΝΔ όταν ήταν σε αυτήν.

    1. «Τούτες τις κρίσιμες ώρες το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να αγωνισθεί, να εμπνεύσει και να ενώσει. Εμείς δεν θέλουμε να διχάσουμε, δεν είναι ώρα για τυφλές πολιτικές ή κοινωνικές πολώσεις. Δεν είναι η ώρα να καλλιεργούμε τον φόβο μόνο και μόνο για κομματική εκμετάλλευση».
    2. «Εμείς είμαστε σήμερα εδώ για να ενώσουμε τον ελληνικό λαό, τις κοινωνικές και προοδευτικές δυνάμεις γύρω από τις λύσεις που του προτείνουμε. Να φτιάξουμε μια κοινωνία που θα χωράει τα όνειρα των παιδιών μας. Να εγγυηθούμε ακόμα, ότι έχουν οι νέοι στα δικά τους χέρια, στο μυαλό και την ψυχή τους, τη δύναμη, τα εργαλεία, τις δυνατότητες να χτίσουν οι ίδιοι την κοινωνία που οραματίζονται και που δικαιούνται».
    3. «Να φτιάξουμε ένα κράτος που προστατεύει και υπερασπίζεται τον πολίτη και τα δικαιώματά του, ένα κράτος ανθρωπιάς που υπερασπίζεται την κοινωνική συνοχή, την κοινωνική δικαιοσύνη, την δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, και την πράσινη ανάπτυξη, που θα αξιοποιεί όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας, τα νιάτα, τις παραδόσεις μας, το δυναμισμό μας, τη δημιουργική μας σκέψη, το φυσικό και πολιτιστικό μας περιβάλλον.
    4. «Είμαστε εδώ για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες γύρω από το ριζοσπαστικό πρόγραμμα αυτό της αλλαγής που προτείνουμε, γύρω από μια νέα εθνική και κοινωνική συμφωνία. Μια συμφωνία, που θα δώσει επιτέλους στην πατρίδα μας προοπτική και πυξίδα για το μέλλον».
    Είμαστε απόλυτα αντίθετοι στη βία. Η δημοκρατία δεν φορά κουκούλα.
    «Θέλω εδώ να επαναλάβω για πολλοστή φορά την απόλυτη αντίθεσή μας στη βία, την απόλυτη αντίθεσή μας στις καταστροφές ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας. Την απόλυτη καταδίκη αυτών των φαινόμενων και τη συμπαράστασή μας και τη στήριξή μας σε όλους όσοι επλήγησαν. Βεβαίως και την απόλυτη ανάγκη αποκατάστασης της ομαλής λειτουργίας της ζωής στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις. Για μας η δημοκρατία έχει πρόσωπο. Η δημοκρατία δεν φορά κουκούλα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καμμια ζβουνια στη μουρη του Αλαβανου δεν θα πεταξει κανεις ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρώμικες ισχνές μειοψηφίες ΠΟΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΙΣΟΣ για τους Έλληνες και την Πατρίδα μας ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ εδώ και χρόνια και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΥΜΗΞΟΥΝ... Όχι... Δεν τα λέμε αυτά εν θερμώ... Τα λέμε συνέχεια... και συνέχεια... Εως παρεξηγήσεως!
    ...
    Τώρα όμως που ζήσαμε τις προπαρασκεαστικές δράσεις του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, τα ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ του «Στρατού της Νέας Τάξης» (που καταστρέφει για παράδειγμα την Ελληνική Αγορά προς όφελως των Πολυεθνικών και των απομακρυσμένων Εμπορικών Κέντρων τους), στους δρόμους μας και στις γειτονιές μας, σε κάθε μεγάλη πόλη αλλά και στα χωριά μας αύριο, καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει... Όποιος κάνει τα στραβά μάτια δεν είναι τίποτα άλλο από ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ο οποίος μπορεί να χτυπήσει από οπουδήποτε και ανα πάσα στιγμή.
    ...
    Συμπατριώτες, τα ψέματα τελειώσαν. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ, αρκεί να το αντιληφθούμε γρήγορα και να μην κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον κόσμο να ξεχάσει. Δεν πρέπει να αφήσουμε τα ανελέητα ΜΜΕ να μας προπαγανδίσουν ξανά. Δεν πρέπει να αφήσουμε το μέλλον μας και το μέλλον της Πατρίδας μας στην τύχη του... Ο εχθρός ξεκίνησε το «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ». Ανυποψίαστοι πιτσιρικάδες ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ από οργανώσεις στις οποίες το ΞΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ κυριαρχεί... Κι ετοιμάζουν να στρέψουν τα αδέρφια μας ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ...
    Είναι ώρα να αντιδράσουμε στα σχέδια κλιμάκωσης που θα επιχειρηθούν στο άμεσο μέλλον. Να εξαλίψουμε την μολυσματική προπαγάνδα της τυφλής βίας και της εκδίκησης στον άνθρωπο και τις κατακτήσεις του, από αυτούς που προβοκάρουν την Εθνική Ασφάλεια και την Τάξη. Να οργανωθούμε και να αντισταθούμε μαχητικά και μαζικά πλάϊ στις Πατριωτικές Δυνάμεις. Να αυτοοργανωθούμε ΕΞΩ στην κοινωνία, με φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και γείτονες, σε πυρήνες έτοιμους να αντιδράσουν όποτε χρειαστεί... Κι ας γνωρίσουμε κι άλλους διπλανούς πυρήνες κι ας βοηθήσουμε να φτιαχτούν όπου δεν υπάρχουν. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ που πρέπει να περπατήσουμε για να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ αύριο...
    ...
    Συμπατριώτες, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ... Ας αντιδράσουμε για να μην την στερηθούμε. Από όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχεστε, όποια κι αν είναι η εκλογική σας συμπεριφορά, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ, γίνεται κοινωνοί της Αλήθειας και περάστε μαζί με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στην μεγάλη ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ... ΟΡΘΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απόσπασμα απο το άρθρο της κ. Ελένης Καπλάνη, από "Το πρώτο Θέμα"

    ΚΑΤΗΓΟΡΩ!
    Κατηγορώ την κυβέρνηση για πλήρη ανικανότητα στα οικονομικά,διότι έπειτα από πέντα συναπτά έτη κατάφερε να μεγαλώσει το έλλειμα, παρότι μας έφτασε στα όρια της πείνας, και πολλοί το ξεπέρσαν.
    Αφού μας έβαλε σε επιτήρηση τεχνηέντως-καθαρά για πολιτικούς λόγους όπως αποδείχτηκε-,μας έβγαλε πάλι με τερτίπια, μόνον και μόνο για να πάει σε εκλογές.
    Μας φλόμωσε στα ψέμματα και κάθε χρόνο καταθέτει ανεφάρμοστους προϋπολογισμούς.
    Ενώ παρέλαβε τη χώρα με κύρος στους διεθνείς οίκους και τη δυνατότητα να δανειζεται με το ίδιο επιτόκιο με τη Γερμανία, μας κατάντησε να δανειζόμαστε με 170 μονάδες διαφορά.
    Κατηγορώ την κυβέρνηση διότι τα εισοδήματα των αγροτών κάθε χρόνο συρρικνώνονται, παρά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που τους έλεγε προεκλογικώς.
    Μήπως κάνω λάθος η μήπως δε θυμάμαι καλά τον Καραμανλή να τους λέει ότι θα αναλάβει να πηγαίνει αυτοπροσώπως στις Βρυξέλες?
    Κατηγορώ αυτή την κυβέρνηση για τη μείωση των εισοδημάτων όλων των εργαζομένων και για την αύξηση των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων.
    Κατηγορώ αυτή την κυβέρνηση, διότι η καθημερινή της ατζέντα έχει οπωσδήποτε ένα σκάνδαλο.
    Πέντα χρόνια τώρα σιχαθήκαμε να ακούμε για σκάνδαλα.
    Κατηγορώ την κυβέρνηση για ηθική πτώση όλων ανεξαιρέτως των θεσμών και των σχέσεων, π.χ. των κουμπάρων, των φίλων, των συζύγων, των κουνιάδων και των λοιπών συγγενών.
    Τους κατηγορώ γιατί λυπάμαι εκείνους τους καϋμένους που πίστεψαν ότι οι δεξιοί, ακόμα δεν ξέρω το γιατί και δεν μπορώ να το βρώ όσο και να το αναλύω, θα κάνουν λαϊκή πολιτική και τώρα ψάχνουν μαχαίρι να κόψουν τα χέρια τους από τον ώμο,, αλλά θα μου πείτε: Αυτοί δεν ήξεραν το ρητό των αρχαίων ημών προγόνων, "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού", αλλά τους ξαναψήφισαν?
    Τους κατηγορώ για υπονόμευση των εργασιακών δικαιωμάτων.
    Το μεγαλύτερο όμως κατηγορώ μου,αυτό που για μένα θεωρείται εθνική προδοσία, είναι για τα θλιμμένα μάτια των νέων.
    Εγώ θα συμφωνήσω απολύτως, και στέλνω τα συγχαρητήριά μου στη συγγραφέα και συντάκτρια κ. Καπλάνη.
    Χωρίς άλλα σχόλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι δουλεια εχει ρε καραγκιοζηδες να ψηφιζουν ατομα που δεν ζουνε εδω?ψαχνετε ψηφους λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ALTER σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κυτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!
    Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΡΑΜAΝΛΗΣ ο νεος κρυπτο-δικτατωρ

    Θα τον "ξεκανουν" τον Παπουλια για να μεινει Προεδρος ο Σιουφας που αναπληρωνει τον Παπουλια αν "συμβει κατι" με την υγεια του Παπουλια!!!
    Επομενως την πατησαν στο Πασοκ που ψηφισαν τον Παπουλια γιατι θα τους βγει Σιουφας!!!

    Ξυπνατε θα φανε τον Παπουλια γιατι παραμενει δημοκρατης ενω αυτοι ειναι "εσμος παρακρατικης μαφιας"

    Δημοκρατες κινητοποιηθειτε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κινδυνευει απο τους παρακρατικους μαφιοζους της δεξιας
    Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΡΑΜΝΛΗΣεχει επιβαλλει "ιδιοτυπο στρατιωτικο νομο" και ο λαος δεν αντιλαμβανεται τιποτα!!

    Αυτοι οι συμβουλοι του Γιωργου εκτος απο το οτι τους λαδωνει και τους εκβιαζει ο Καραμανλης πρεπει να ειναι και πολυ ανικανοι!!

    Εξω οι κρυπτο-καραμανλικοι απο το Πασοκ
    Γιωργο διωξτους ολους που εχεις γυρω σου παρε νεα λαικα παιδια σαν τον πατερα σου τον Ανδρεα!!!

    Ασπασια Δημοκρατικη
    Ευχαριστούμε...



    Αναρτήθηκε από ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ στις 12/15/2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΕΓΟΝΟΣ 1:
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι το κομμα των ανθρωπων που μεγαλωσαν με Νταντά, Γαλλικά και Πιάνο. Οι οποίοι έχουν τόσα λεφτά που δεν χρειάζεται να δουλεύουνε κι έτσι ασχολούνται με την πολιτική σαν χόμπυ, να γεμίσουν οι ώρες τους ρε παιδί μου.

    ΓΕΓΟΝΟΣ 2:
    Ο ΣΥΡΙΖΑ χρηματοδοτειται απο την Τουρκική Μυστική Υπηρεσία MIT και απο Σκοπιανους μεγαλοεπιχειρηματιες που βρίσκονται στην Αμερική.

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Καραμανλής είναι ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ηγέτης.
    Μπορεί να τεμπελιάζει καμμία φορά και να ξεχνιέται, αλλά είναι ηγέτης.
    Λιγη περισσότερη δουλειά Κώστα, άσε τη Νατάσσα με τα δίδυμα στο σπίτι, άσε λίγο τη μάσα και κόψε και κανένα κώλο από μερικούς ξενέρωτους και άχρηστους που έχεις μαζέψει γύρω σου.
    Η νέα δημοκρατία έχει πάρα πολλά νέα και μορφωμένα στελέχη που μπορούν να προσφέρουν στη χώρα.
    Ενεργοποίησε όμως λιγάκι και τις μυστικές υπηρεσίες, μην το παίζεις και τόσο θεσμικός. Να ξέρεις τουλάχιστον τί σου γίνεται με τους δικούς σου, να μην έχουμε ξανά να μας ντροπιάζουν οι ανεπάρκειες κάθε χαζοχαρούμενου νεοδημοκράτη.
    Στην κυβέρνηση να μείνουν μόνο όση έχουν όρεξη για δουλειά.
    Και μία τελευταία κουβέντα.
    Εφάρμοσε ένα άγραφο κανόνα, όποιος ξαναδώσει συνέντευξη (με οποιοδήποτε περιεχόμενο) σε εφημερίδα ή κανάλι νταβατζή αυτόματα να δίνει και την παραίτησή του την επομένη μέρα το πρωί.
    Και άσε να σε λένε φασίστα, έτσι και αλλιώς κάτι θα βρούν να σε κατηγορήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πόσο γελοίοι είστε τελικά;

    Διαβάζω όλες τούτες τις ημέρες διάφορα σοβαρά κι ευτράπελα για τα διαδραματιζόμενα στην Αθήνα και τα επιχειρούμενα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Κοινή κατακλείδα των γραφομένων, η άποψη πως αντέδρασε η γενιά των 700€!!! Πως και γιατί, μέσα από κάποια «λογικά» επιχειρήματα, δεν βγάζεις άκρη. Απλά, έπρεπε σε κάποιους να πέσει η «μαυρίλα» της «λαϊκής εξέγερσης», της «επανάστασης της κουκούλας», της καταστροφής και του πλιάτσικου…
    Και ο κλήρος έπεσε στον κακοπληρωμένο μισθωτό, που βρήκε, λέει, την ευκαιρία να βγάλει τα απωθημένα του και να καταστρέψει την επιχείρηση στην οποία εργάζεται ή μέλλει να εργαστεί.

    Ξύπνησε λοιπόν μέσα του το «θηρίο» και αποφάσισε μέσα σε μερικά λεπτά
    * να γίνει Exterminator πετώντας πέτρες που κάποιοι άλλοι του ετοίμαζαν μέσα σε αυτοκίνητα,
    * βγαίνοντας φωτογραφίες πετροβολώντας και καίγοντας από κάποιους τυχαίους «περαστικούς»,
    * δρώντας σε ομάδες συγκροτημένες και καθοδηγούμενες από τυχαίους περαστικούς (40άρηδες και βάλε)
    * βιντεοσκοπούμενος από τηλεοπτικά συνεργεία που είχαν έρθει 15 ημέρες πριν γνωρίζοντας πως θα γίνουν επεισόδια (άραγε ξέρανε και για την δολοφονία του Αλέξη;),
    * διαμαρτυρόμενος κατά του συστήματος αλλά σπάζοντας και καταστρέφοντας περιουσίες απλών συμπολιτών του,
    * σηκώνοντας την Αλβανική σημαία για να καυτηριάσει και να πληγώσει τον τόπο που τον γέννησε!!!
    Έτσι διαμαρτυρήθηκε η γενιά των 700€ και έριξε στα βάραθρα την πολιτική αξιοπιστία της κυβέρνησης (άρα και της χώρας), εξακόντισε στα ύψη οικονομικά προβλήματα του τόπου (άρα και τα δικά του) και κατάφερε να ισοπεδώσει κάθε έννοια δημοκρατίας και ευνομούμενης πολιτείας εξισώνοντας την χώρα με την Σομαλία και την εκεί τραγική κατάσταση.
    Επειδή ζούμε στην χώρα όπου η «μαλακία πάει σύννεφο» και ο κάθε αγύρτης έχει την ελευθερία να τρομοκρατεί με κάθε τρόπο φορώντας μία κουκούλα, ίσως θα πρέπει κάποτε να γίνουμε πραγματικά Ευρωπαίοι και να αντιμετωπίζουμε την σαπίλα και τον οχετό όπως πραγματικά τους πρέπει.
    Οι φοιτητές που τόσο αγωνιστικά διαμαρτυρήθηκαν, έτρεξαν από σήμερα στα σπίτια τους για να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, αφήνοντας πίσω τους και στα αποκαΐδια των σχολών τους το μέλλον για το οποίο υποτίθεται ότι αγωνίστηκαν. Καταστροφές, βανδαλισμοί και μυρωδιά καμένου είναι τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε κενής επαναστατικής δραστηριότητας των κουκουλοφόρων γνωστών-αγνώστων.
    Σταματήστε επιτέλους, άθλιοι, να δίνετε άλλοθι στην ηλιθιότητα και να βαπτίζετε επαναστάτες αυτούς που ονειρεύονται να πληρώνονται αδρά για να μην κάνουν τίποτε! Σταματήστε επιτέλους να ονειρεύεστε πως μπορείτε να επιβάλλετε τις μηδενιστικές απόψεις σας σε ολόκληρο τον λαό, επειδή κάποιοι χαβαλέδες ή κομπλεξικοί αποδέχθηκαν τους ισοπεδωτικούς λόγους και τις μηδενιστικές ιδεολογίες σας.
    Ο λογαριασμός είναι κοινός για όλους… Όσο και αν «η γενιά της μαλακίας και του χαβαλέ» δεν θέλει να το καταλάβει, αυτά που σήμερα καταστρέφει θα τα πληρώσει αύριο με τον χειρότερο τρόπο.
    Και απορώ, γιατί δεν πήγαν επιτέλους αυτά τα «οργισμένα νιάτα» να σπάσουν τα δικά τους σπίτια, τις επιχειρήσεις των γονιών τους και να κάνουν έτσι την επανάσταση που ποτέ δεν έκαναν;
    Ο κομπλεξισμός συνοδεία της κουκούλας, επιτηρούμενος από τους λοχίες των Εξαρχείων, καθοδηγούμενος από τους «στρατηγούς» και καλοσχεδιασμένος από πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών και χωρών που απεργάζονται την ισοπέδωση της χώρας μας για να προωθήσουν συγκεκριμένα οικονομικά και στρατιωτικά συμφέροντα, είναι η συνταγή που χρησιμοποιήθηκε στην καλομαγειρεμένη κατάρρευση της κυβέρνησης Καραμανλή, μόνο σε ένα δρόμο οδηγεί τον κάθε Έλληνα:
    - Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη προδότες.
    - Δεν θα σας στηρίξουμε στις ανομίες σας.
    - Δεν θα συμπράξουμε στη διάλυση της Ελλάδας.
    Και δεν θα τα κάνουμε όλα αυτά, όσο και αν δεν συμφωνούμε σε πολλά με τον Καραμανλή, επειδή εσείς θελήσατε να μας τα επιβάλετε, καταπατώντας την δημοκρατία που εμείς δημιουργήσαμε και το αναφαίρετο δικαίωμά μας εμείς να εκφραζόμαστε μέσα από αυτήν όπως εμείς επιθυμούμε.
    Μέσα από αυτή την άρνηση θα στηρίξουμε τον Καραμανλή επειδή σας μπήκε στο μάτι και σας χάλασε τις δουλειές που στήσατε εις βάρος μας. Και θα τον στηρίξουμε ως έλληνες πολίτες και όχι ως υποχείρια, δουλικά και ανεγκέφαλα παιδάκια, παραγεμισμένα με αλκοόλ, χασίσι και ηρωίνη, που κατέστρεψαν νομίζοντας πως έτσι θα μας φοβίσουν, θα μας απειλήσουν ή θα μας πείσουν για το δίκαιο του αγώνα των αφεντικών τους.
    Ποτέ οι Έλληνες δεν αγωνίστηκαν για το μηδέν και το σκοτάδι που εκπροσωπείτε εσείς και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο πάντα θα μας έχετε απέναντί σας κουκουλοφλώροι, εθνομηδενιστές και ληστοσυμμορίτες…


    Ένας αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση