GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση Μπουτάρη στον Παπαγεωργόπουλο...

. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνάντησής του με τους δημοσιογράφους έδωσε στη δημοσιότητα ...

.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνάντησής του με τους δημοσιογράφους έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που του απεύθυνε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» Γ. Μπουτάρης. Την Τρίτη θα εκδικάζονταν η αγωγή του δημάρχου κατά του κ. Μπουτάρη για συκοφαντική δυσφήμιση, αγωγή η οποία απεσύρθη μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις σε κατ’ ιδίαν συνάντησή τους.
Όπως διευκρίνισε, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου, ο Β. Παπαγεωργόπουλος, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης κατατέθηκε από τους δικηγόρους των αντιδίκων η παρακάτω δήλωση: «Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» Γιάννης Μπουτάρης συναντήθηκαν και συζήτησαν για το θέμα της συνέντευξης τύπου που δόθηκε τον Ιανουάριο του 2008, ενόψει της οποίας ο πρώτος άσκησε αγωγή αποζημίωσης εναντίον του δεύτερου. Η συνάντηση έγινε σε φιλικό και έντιμο κλίμα, όπως αρμόζει στις θέσεις και στα πρόσωπα και των δύο και στην αίσθηση της ευθύνης τους απέναντι στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τους πολίτες της. Μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν από τον Γιάννη Μπουτάρη και κυρίως μετά και από την επιστολή που απέστειλε στο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, αποφάσισαν την οριστική διευθέτηση της διαφοράς σχετικά με την δίκη. Θεωρούμε ότι με την κίνησή μας αυτή τιμούμε την πόλη, δικαιώνουμε τους συμπολίτες μας και παραμένουμε αφοσιωμένοι στο έργο της βελτίωσης της ζωής στην πόλη μας.
Η επιστολή έχει ως εξής: «Αγαπητέ Βασίλη
Οποιαδήποτε διαφορά μου μαζί σου, ακόμη κι η πιο έντονη, κινείται αποκλειστικά και μόνο στο επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Καμία δήλωση ή ενέργειά μου, ακόμη και η πιο οξεία κριτική μου, δεν είχε ούτε έχει ως στόχο το πρόσωπό σου.
Έχεις «δικονομικά» τη δυνατότητα να ανακαλέσεις την αγωγή που εκκρεμεί και σου ζητώ να το κάνεις.
Γιατί τιμώ και υπολήπτομαι απερίφραστα τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, ως πολιτικό και ως άνθρωπο. Ως καταξιωμένο επαγγελματία και αθλητή. Ως άξιο πολίτη της Θεσσαλονίκης.
Θεωρώ, επίσης, ότι όποια και αν είναι η έκβαση της δίκης στο μεθαυριανό δικαστήριο, κανείς από τους δύο δεν θα βγει κερδισμένος και, κυρίως, δεν θα βγει κερδισμένη η πόλη μας. Δεν πρέπει να πιστέψει κανείς ότι στην πόλη μας «τρωγόμαστε σαν τα σκυλιά», αντί να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν πρέπει να δοθεί σε κανέναν «καλοθελητή»{ η δυνατότητα να παρουσιάσει δυσμενείς εικόνες για την πόλη μας, τους πολιτικούς της και, κυρίως, τους πολίτες της που εμπιστεύονται συγκεκριμένα πρόσωπα και τα τιμούν με την ψήφο τους. Και η πολιτική αντιπαράθεση των δημοτικών παρατάξεών μας δεν είναι καλό να γίνει αντικείμενο δίκης. Γι αυτό τιμώ και χαιρετίζω προκαταβολικά την κίνησή σου ως ένδειξη πολιτικής και ανθρώπινης αίσθησης ευθύνης.
Φιλικά και με εκτίμηση
Γιάννης Μπουτάρης»
Κατόπιν των ανωτέρω ο κ. Παπαγεωργόπουλος αποδέχεται τα δηλωθέντα και παραιτήθηκε από την αγωγή.

-------------------------------

15 σχόλια

  1. Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; …. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

    Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.
    Ας παραδεχτούμε ότι αυτοί οι 5000 που κατέβηκαν και τα έσπαγαν στην Αθήνα ήταν η οργισμένη νεολαία μας κι όχι αμερικανο-ισραηλινοί πράκτορες ,λαθρομετανάστες και πρεζόνια. Ας πούμε ότι άλλοι 2.500 νέοι έκαψαν της πόλεις της επαρχίας .Σύνολο 7.500 . Να υπερβάλλω και να πω ότι δεν ήταν 7.500 αλλά 15.000 οργισμένοι νέοι.

    Σύμφωνα με τις δημογραφικές αναλύσεις για συνολικό ελληνικό πληθυσμό 11.000.000 ο πληθυσμός για τις ηλικίες 15 – 24 ετών είναι στρογγυλά 1.500.000 άτομα.

    Συνεπώς οι οργισμένοι νέοι που τα έκαναν λαμπόγυαλο ήταν το 1% των νέων πανελλαδικά .

    Άρα οι “δημοσιογράφοι / υπάλληλοι” των Μπόμπολα (Mega, Έθνος, Πρώτο Ψέμμα), Λαμπράκη (Νέα, Βήμα, Mega), Κοντομηνά (Alpha), Αλαφούζου (Skai, Καθημερινή), Κυριακού (Ant-1) έπρεπε για να είναι ακριβείς να μας πουν :

    «ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ τι προσπαθούμε να μαγειρέψουμε αλλά ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ, διότι το 99% αυτών προτιμάει να κάνει αθλήματα ,να κάνει έρωτα ,να διαβάσει ,να πάει cinema, να πάει clubbing να παει…να πάει …..»

    Παρομοίως οι κύριοι ΑΛΑΒΑΝΟΣ και ΤΣΙΠΡΑΣ για να είναι ακριβείς έπρεπε στις δηλώσεις τους να πουν :

    « Καλέσαμε τους νέους σε μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις άλλα το 99% αυτών μας έγραψε στους γεννητικούς αδένες του»

    (εξαιρετικό, το «έκλεψα» από σχολιασμό στον wolf)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Ρηγίλλης, Νίκος Καραχάλιος δήλωσε: «Ο Πρωθυπουργός είναι σοβαρά μπερδεμένος και δεν έχει ιδέα πώς να αντιμετωπίσει αυτή την κρίση» (!!!).

    ΚΡΙΣΗ??
    ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ....ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΡΙΣΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση που να έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Και αυτό μόνο μέσα από εκλογές μπορεί να προέλθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΕΣΦΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ η Ελλάδα καίγεται, και τα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ νοιάζονται μόνο για το πώς θα εκμεταλευτούνε κομματικά τις χοντρομαλακίες του Καραμανλή!

    Τι παριστάνετε πως κλαίτε για τον Αλέξη ρε ξεφτύλες, για την κουτάλα κλαίτε!




    Εδώ η Ελλάδα καίγεται, και τα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ νοιάζονται μόνο για το πώς θα εκμεταλευτούνε κομματικά τις χοντρομαλακίες του Καραμανλή!

    Τι παριστάνετε πως κλαίτε για τον Αλέξη ρε ξεφτύλες, για την κουτάλα κλαίτε!










    Εδώ η Ελλάδα καίγεται, και τα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ νοιάζονται μόνο για το πώς θα εκμεταλευτούνε κομματικά τις χοντρομαλακίες του Καραμανλή!

    Τι παριστάνετε πως κλαίτε για τον Αλέξη ρε ξεφτύλες, για την κουτάλα κλαίτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμπρός στον δρόμο που άνοιξαν οι Πατρινοί και οι Λαρισαίοι!
    ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ 3000 ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟ-ΦΛΩΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !!

    Και μετά ΒΕΒΑΙΑ τους παρέδωσαν και στην αστυνομία, ΔΑΡΜΕΝΟΥΣ.

    Αφού δεν μπορεί η αστυνομία, καθάρισαν οι κάτοικοι και τα υπόλοιπα κατευθεινόμενα τσογλανάκια τρέχουν ακομη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3erizoste tis SYRIZOkaliergies!

    Parte sto Kinigi tous SYRIZO-kaliergites!


    LAMBADISTE THN KOUMOUNDOUROU!

    LI8OBOLHSTE TOUS XAFIEDES THS NEAS TA3HS!


    MHDENIKH ANOXH STOUS EMPRHSTES THS XWRAS MAS
    OXI STO NEO PAIDWMAZOMA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κωλοτούμπα μπαρμπαγιάννη;Κωλοτούμπα; Ειδες πως όταν σφίγκουν οι κωλοτρυπίδες πως είναι το πράμα; Και γιατί θα πρέπει να ανακατέψεις και την πόλη μας στις τζαμπα--μαγκιές σου; Σοβαρά θα έχανε η Θεσσαλονίκη αν ο Παπαγεωργόπουλος δεν ανακαλέσει την αγωγή; Μπαρμπαγιάννη σε πείραξαν μου φαίνεται τώρα στα γεράματα τα κρασιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΟΥΣΟΥΦΆΚΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βλέπω από προηγούμενα σχόλια ότι το Blog έχει γεμίσει με κουράδες και εμετούς Φασιστικών Σκυλιών, Χρυσαυγιτών και Λοιπόν Ακροδεξιών Καθαρμάτων ΟΙΚΤΡΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ???

    Προέρχονται από τις χειρότερες εποχές που έζησε ο λαός μας!

    Είναι οι μελανοχιτώνες του Φασίστα Μεταξά.
    Είναι οι δοσίλογοι παππούδες τους, που ήταν κατά 99% (με εξαίρεση το 1% των δεξιών, που την κοπάνησε στη Μεση Ανατολή) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

    Είναι τα πιό νοητικά καθυστερημένα τμήματα του ελληνικού λαού -οι χωριάτες που τους κατέβασαν στις πόλεις για να κυνηγήσουν την αριστερή διανοήση, είναι οι ταγματασφαλίτες, οι ΜΑΥδες, οι αγροφύλακες, οι χωροφύλακες της εποχής των Ράλλη-Τσολάκογλου, είναι οι ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ- οι διερμηνείς και δοσίλογοι που φορώντας την κουκούλα κατεδείκνυαν στην ΓΚΕΣΤΑΠΟ τους αγωνιστές του λαού.

    Είναι οι λαδέμποροι και οι μαυραγορίτες, επίσης ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ-συνεργάτες των Γερμανών, που ενώ ο λαός λοιμοκτονούσε και έπεφταν νεκροί, στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων, από την πείνα και την δυστυχία, αυτά τα Βρωμερά Σκουλίκια θησαύριζαν πάνω στα πτώματά τους!!
    Είναι τα ίδια καθάρματα, που μετά την απελευθέρωση της χώρας από το ΕΑΜ, ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!

    Είναι τα ίδια τσογλάνια, που στον εμφύλιο πόλεμο και μετέπειτα , την ώρα που χιλιάδες αριστεροί και δημοκράτες,- ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ - στιβάζονταν στα ξερονήσια και την πολιτική προσφυγιά, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ «ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΗ» ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Νιάρχοι, Λάτσηδες, Αγγελοπουλαίοι, Τσάτσοι και λοιποί Αιμορουφήχτρες του Λαού) !!

    Είναι αυτά τα τομάρια- οι φασίστες, που δημιούργησαν το παρακράτος, που βασάνιζαν με μεσαιωνικά βασανιστήρια αγωνιστές, που εφηύραν τη φάλαγγα (διαβάστε τους «Ανθρωποφύλακες» του Περικλή Κοροβέση και θα καταλάβετε), που σκοτώσαν τον Πέτρουλα, τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Χαλκίδη, τον Μουστακλή, τον Παναγούλη, που έφτιαξαν το Ελλάς-Ελλήνων-Χριστανών, την Χούντα, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ 7-ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ , με τις Γελοίες Φιέστες τους στα γήπεδα και τις αρχαιοελληνικές στολές, που τα φορούσαν τα ίδια αυτά καθάρματα- οι απόγονοι των μελανοχιτών, των δοσιλογων και λοιπόν καθυστερημένων ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΟΥ «ΛΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ» ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......


    ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΧΕΖΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ- ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.....
    «ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ» ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.....

    Χέζω τους παππούδες σας - τους ταγματα(σφα)λήτες, λαδέμπορους, ρουφιάνους, συνεργατών των Ναζί και Μαυραγοριτών, την ώρα που ο μισός λαός λοιμοκτονούσε και ο άλλος μισός ήταν στο ΕΑΜ, στην Εθνική Αντίσαταση.....
    Χέζω την Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών σας, την ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!

    Να φοβάστε καθάρματα!!
    Θά'ρθει η ώρα που θα ασχοληθεί το κίνημα και μαζί σας!!
    Ουστ βρωμοφασίστες, εθνικιστές, ρουφιάνοι, δοσίλογοι, ρατσιστές και λαμόγια.......


    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βλέπω από προηγούμενα σχόλια ότι το Blog έχει γεμίσει με κουράδες και εμετούς Φασιστικών Σκυλιών, Χρυσαυγιτών και Λοιπόν Ακροδεξιών Καθαρμάτων ΟΙΚΤΡΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΚΟΛΑΦΘΕΙ, ΑΛΛΑ.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.....!!! ΘΑ ΤΟ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ!!!

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ???

    Προέρχονται από τις χειρότερες εποχές που έζησε ο λαός μας!

    Είναι οι μελανοχιτώνες του Φασίστα Μεταξά.
    Είναι οι δοσίλογοι παππούδες τους, που ήταν κατά 99% (με εξαίρεση το 1% των δεξιών, που την κοπάνησε στη Μεση Ανατολή) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

    Είναι τα πιό νοητικά καθυστερημένα τμήματα του ελληνικού λαού -οι χωριάτες που τους κατέβασαν στις πόλεις για να κυνηγήσουν την αριστερή διανοήση, είναι οι ταγματασφαλίτες, οι ΜΑΥδες, οι αγροφύλακες, οι χωροφύλακες της εποχής των Ράλλη-Τσολάκογλου, είναι οι ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ- οι διερμηνείς και δοσίλογοι, που φορώντας την κουκούλα κατεδείκνυαν στην ΓΚΕΣΤΑΠΟ τους αγωνιστές του λαού.

    Είναι οι λαδέμποροι και οι μαυραγορίτες, επίσης συνεργάτες των Γερμανών και ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, που ενώ ο λαός λοιμοκτονούσε και έπεφταν άνθρωποι νεκροί, στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων, από την πείνα και την δυστυχία, αυτά τα Βρωμερά Σκουλίκια θησαύριζαν πάνω στα πτώματά τους!!
    Είναι τα ίδια Καθάρματα, που μετά την απελευθέρωση της χώρας από το ΕΑΜ, ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!

    Είναι τα ίδια Τσογλάνια, που στον εμφύλιο πόλεμο και μετέπειτα , την ώρα που χιλιάδες αριστεροί και δημοκράτες,- ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ - στιβάζονταν στα ξερονήσια και την πολιτική προσφυγιά, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ «ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΗ» ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Νιάρχοι, Λάτσηδες, Αγγελοπουλαίοι, Τσάτσοι και λοιποί Αιμορουφήχτρες του Λαού) !!

    Είναι αυτά τα Τομάρια - οι φασίστες, που δημιούργησαν το Μισητό Παρακράτος της Δεξιάς, που βασάνιζαν με μεσαιωνικά βασανιστήρια χιλιάδες αγωνιστές, που εφηύραν τη φάλαγγα (διαβάστε τους «Ανθρωποφύλακες» του Περικλή Κοροβέση και θα καταλάβετε), που σκοτώσαν τον Μπελογιάννη, τον Πλουμπίδη, τον Πέτρουλα, τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Χαλκίδη, τον Μουστακλή, τον Παναγούλη, που έφτιαξαν το Ελλάς-Ελλήνων-Χριστανών, την Χούντα - ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ 7-ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ , με τις Γελοίες Φιέστες τους στα γήπεδα και τις αρχαιοελληνικές στολές, που τα φορούσαν τα ίδια αυτά καθάρματα- οι απόγονοι των μελανοχιτών, των δοσιλογων και λοιπόν καθυστερημένων ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΟΥ «ΛΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ» ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......


    ΦΤΥΝΩ ΚΑΙ ΧΕΖΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ- ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.....
    «ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ» ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.....

    Χέζω τους παππούδες σας - τους ταγματα(σφα)λήτες, λαδέμπορους, ρουφιάνους, συνεργατών των Ναζί και Μαυραγοριτών, την ώρα που ο μισός λαός λοιμοκτονούσε και ο άλλος μισός ήταν στο ΕΑΜ, στην Εθνική Αντίσαταση.....
    Χέζω την Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών σας, την ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!

    Να φοβάστε καθάρματα!!
    Θά'ρθει η ώρα που θα ασχοληθεί το κίνημα και μαζί σας!!
    Ουστ βρωμοφασίστες, εθνικιστές, ρουφιάνοι, δοσίλογοι, ρατσιστές και λαμόγια.......


    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καημένε μπουτάρη παράτα τα ξεφτιλίστηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ετσι σαν τον Μπουτάρη είναι όλα τα δειλά αριστερά κουπρόσκυλα που υβρίζουν συκοφαντούν και καταγγέλουν τους αντιπάλους τους χωρίς στοιχεία και μόλις ζορισθούνε οι δειλοί καταφεύγουν οι θρασίδειλοι στα παρακάλια για να γλυτώσουν την καταδίκη. ΝΤΡΟΠΗ Λεκέδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση