GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είναι αυτό;...

Από τον Κ. Κελάρη Απλά τέλειο! -------------------------

Από τον Κ. Κελάρη

Απλά τέλειο!

-------------------------

44 σχόλια

  1. Βλέπω από προηγούμενα σχόλια ότι το Blog έχει γεμίσει ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ Φασιστικών Σκυλιών, Χρυσαυγητών και Λοιπόν Ακροδεξιών Καθαρμάτων ΟΙΚΤΡΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΒΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΚΟΛΑΦΘΕΙ, ΑΛΛΑ.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.....!!! ΘΑ ΤΟ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ!!!

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ???

    Προέρχονται από τις χειρότερες εποχές που έζησε ο λαός μας!

    Είναι οι μελανοχίτωνες του Φασίστα Μεταξά.
    Είναι οι δοσίλογοι παππούδες τους, που ήταν κατά 99% (με εξαίρεση το 1% των δεξιών, που την κοπάνησε στη Μεση Ανατολή) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.

    Είναι τα πιό νοητικά καθυστερημένα τμήματα του ελληνικού λαού -οι χωριάτες που τους κατέβασαν στις πόλεις για να κυνηγήσουν την αριστερή διανοήση, είναι οι ταγματασφαλίτες, οι ΜΑΥδες, οι αγροφύλακες, οι χωροφύλακες της εποχής των Ράλλη-Τσολάκογλου, είναι οι ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ- οι διερμηνείς και δοσίλογοι, που φορώντας την κουκούλα κατεδείκνυαν στην ΓΚΕΣΤΑΠΟ τους αγωνιστές του λαού.

    Είναι οι λαδέμποροι και οι μαυραγορίτες, επίσης συνεργάτες των Γερμανών και ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, που ενώ ο λαός λοιμοκτονούσε και έπεφταν άνθρωποι νεκροί, στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων, από την πείνα και την δυστυχία, αυτά τα Βρωμερά Σκουλίκια θησαύριζαν πάνω στα πτώματά τους!!
    Είναι τα ίδια Καθάρματα, που μετά την απελευθέρωση της χώρας από το ΕΑΜ, ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ – ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!

    Είναι τα ίδια Τσογλάνια, που στον εμφύλιο πόλεμο και μετέπειτα , την ώρα που χιλιάδες αριστεροί και δημοκράτες,- ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ - στιβάζονταν στα ξερονήσια και την πολιτική προσφυγιά, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ «ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΗ» ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Νιάρχοι, Λάτσηδες, Αγγελοπουλαίοι, Τσάτσοι και λοιποί Αιμορουφήχτρες του Λαού) !!

    Είναι αυτά τα Τομάρια - οι φασίστες, που δημιούργησαν το Μισητό Παρακράτος της Δεξιάς, που βασάνιζαν με μεσαιωνικά βασανιστήρια χιλιάδες αγωνιστές, που εφηύραν τη φάλαγγα (διαβάστε τους «Ανθρωποφύλακες» του Περικλή Κοροβέση και θα καταλάβετε), που σκοτώσαν τον Μπελογιάννη, τον Πλουμπίδη, τον Πέτρουλα, τον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Χαλκίδη, τον Μουστακλή, τον Παναγούλη, που έφτιαξαν το Ελλάς-Ελλήνων-Χριστανών, την Χούντα - ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ 7-ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ , με τις Γελοίες Φιέστες τους στα γήπεδα και τις αρχαιοελληνικές στολές, που τα φορούσαν τα ίδια αυτά καθάρματα- οι απόγονοι των μελανοχιτών, των δοσιλογων και λοιπόν καθυστερημένων ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΟΥ «ΛΑΟΣ» ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ» ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......


    ΦΤΥΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ- ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.....
    «ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ» ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.....

    Φτύνω τους παππούδες σας - τους ταγματα(σφα)λήτες, λαδέμπορους, ρουφιάνους, συνεργατών των Ναζί και Μαυραγοριτών, την ώρα που ο μισός λαός λοιμοκτονούσε και ο άλλος μισός ήταν στο ΕΑΜ, στην Εθνική Αντίσαταση.....
    Γαμώ την Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών σας και την ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!

    Ουστ βρωμοφασίστες, εθνικιστές, ρουφιάνοι, δοσίλογοι, ρατσιστές και λαμόγια.......






    ΖΗΤΩ Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΒΑΝΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. !!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστούμε φιλαράκο, να 'σαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύγε! Εύστοχο ποστάρισμα, με έκανες να συγκινηθώ. Μέρες που βιώνουμε.

    Κιάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εύγε στους δημιουργούς και στον αναρτήσαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ συγκινητικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεέ μου αν.......αυτούς που το φτιάξανε αγάπησε τους, και μνήσθητι αυτών εν τη βασιλεία σου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητηρια κυριε ΚΕΛΑΡΗ μας συγκινησατε ναστε καλα Καλογεροπουλος Γιαννης απο ΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεσα στις σκληρες συγκρουσεις και τα εντονα συναισθηματα των τελευταιων ημερων , μας φερνει παλι εμπρος στα συναισθηματα απο την συνηθη - και ισως φυσιολογικη- 'συγκρουση' λογω διαφορετικης συμπεριφορας και αντιδρασεων των γονιων προς τα παιδια τους , και αντιστροφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O,τι πιο συγκινητικο ενιωσα για πολυ καιρο, μπραβο σε αυτον που το ποσταρε, μας θυμησε οτι μεσα στο μπου*δελο που ζουμε υπαρχουν ακομα και τα..σπουργιτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κλαιω ακομη,μπραβο στον καλλιτεχνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H IPOKRISIA TWN PROODEUTIKARADWN EXEI PLEWN GINEI PASIFANERH!

    PROSWPIKA DEDOMENA GIA TOUS PAIDERASTES KAI EMPOROUS NARKWTIKWN!

    TOUS PRAGMATIKOUS FONIADES THS NEOLAIAS

    DIKES OMWS APO TON OXLO GIA TON MPATSO!

    AUTO GIA TOUS FASISTES PROODEUTIKARADES EINAI EN-TA3EI

    MHN PISTEUETAI POTE OTI OI LE3EIS AN8RWPISMOS, POLITISMOS AN8RWPINA DIKAOWMATA EXOUN KAMMIA SXESH ME TIS LE3EIS ARISTEROS KAI ANARXIKOS!

    EINAI ASYMBIBASTES!

    TO PROBLHMA TOUS PANTA HTAN OTI H8ELAN E3OUSIA!
    GIA AUTH DIpSANE MONO!

    EINAI YPOKRITES PSEUTES KAKOURGOI KATASTROFEIS AIMODIPSEIS!

    SKOUPIDIA TOU KERATA EINAI OPWS PANTA HTANE!

    DEN 3ERW TI AN8RWPOS EINAI O KOUGIAS!
    3ERW OMWS OTI ME TO NA PIGAINEI ENANTIA STO AGRIEMENO PLH8OS STHN OXLOKRATIA KAI THN YPOKRISIA DEIXNEI OTI EINAI BARBATOS KAI TIMA TO LEITOURGHMA TOU DIKHGOROU!

    DIXNEI OTI O POLITISMOS KAI O AN8RWPISMOS E3AKOLOU8OUN NA YPARXOUN STHN XWRA POU TOUS GENNHSE!!!!

    GIA POSO AKOMA??

    KANEIS DEN 3EREI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είδα τον εαυτό μου στο πρόσωπο του εκνευρισμένου νεαρού. Τα έζησα ολα αυτά με τη μητέρα μου. Πρέπει να είμαστε εγκρατείς μαζίτους όπως ήσαν και αυτοί μαζί μας.
    ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ξέρω πόσο «προοδευτικο»ί ή «δημοκράτε»ς είσαστε ορισμένοι απ’ εσάς αλλά όσοι πιστεύετε το Μεγάλο κανάλι και το «βίντεο της δολοφονίας» είσαστε μακριά νυχτωμένοι για να μην πω και τίποτα χειρότερο!
    Δείχνουν δύο φιγούρες στο βίντεο οι οποίες καλά και σώνει είναι οι αστυνομικοί οι οποίοι μάλιστα μεριάζουν για να στρίψει ένα αυτοκίνητο το οποίο απομακρύνεται εμπρός τους.
    ΜΑ Η ΟΔΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΠ’ ΑΥΤΗΣ!
    Όχι μόνο παρουσιάζουν το βίντεο αλλά μαρκάρουν και τις φιγούρες με κόκκινα κυκλάκια για να γίνουν πιο σαφείς. Προκαλούν έτσι και προτείνουν την διάπραξη παραβατικών πράξεων! Αν ήμουν στην θέση των κατεστραμένων εμπόρων θα τους έκανα μήνυση και ότι άλλο ο νόμος μου επιτρέπει. Την γλύτωσαν με το DVD της 35χρονης αλλά όχι και εισαεί!
    Επίσης «αυτόπτες μάρτυρες» από τα κανάλια παρέλασαν πολλοί. Από τον Ανακριτή μόνο ένας!!!! Εκεί που θα έπρεπε να κάνουν ουρά δηλαδή, αλλά είπαμε η ψευδομαρτυρία τιμωρείται! Μην ανησυχείτε παλικάρια μου και τα στοιχεία σας είναι γνωστά, εσείς οι ίδιοι τα δίνατε στο 15λεπτο της δημοσιότητάς σας, θα καλεστείτε και θα αμειφθείτε τους καρπούς «των κόπων σας»!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΕΛΕΙΟ!!! ΤΟ ΕΔΕΙΞΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρόνια μπροστά.
    5/5
    μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οταν αντιλαμβανόμαστε ποσο απλα ειναι τα πράγματα και οι σχέσεις των ανθρώπων,τότε ολα γίνονται απλά τέλεια!!!
    Δεν χρειάζετε να λέμε πολλά και σπουδαία..μόνο να κάνουμε λιγα και με πολύ αλήθεια...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα κλάψω πολλές φορέςακόμα βλέποντας αυτή τη σκηνή. Δεν ξέρω αν το ότι έχασα τον πατέρα μου νέο με κάνει να νοιώθω τόση συγκίνηση.... Ο νεαρός ηθοποιός παίζει τη σκηνή συγκλονιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για όσους έχουν στο σπίτι ανθρώπους με νόσο Alzheimer και τους φέρονται άσχημα. Ελπίζω να ειναι λίγοι, αλλά ξερω ότι υπάρχουν. Αν και αυτοί που φέρονται άσχημα στους ανθρώπους που πάσχουν απο την νόσο δύσκολα θα μπορούσαν να ταρακουνηθουν απο ένα spot....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ (,) ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΤΟ (,) ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ.

    ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ!!! ΤΟΥ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπεροχο, θαυμασιο. Στο προσωπο του νεαρου ειδα τον εαυτο μου. Εζησα με τη μητερα μου 10 χρονια στο κοσμο του ...Αλτσχαιμερ. Χρειαζεται υπομονη σαν αυτη που ειχαν οι γονεις μας για μας. Τους το χρωσταμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απλά,ομορφα λόγια ψυχής!!
    Αντί λοιπόν να λέμε πολλά και σπουδαία εμείς οι "πολύξεροι" και οι "καταπιεσμένοι"..ας κάνουμε λίγα και αληθηνά με ψυχή ..και μην ξεχνάμε ..η ζωή κάνει κύκλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ 'ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ 'ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ' ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΔΕΣ!

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥ!

    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΞΟΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΑΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ!

    ΠΡΟΣΕΥΧΟΣΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΕΝΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΨΑΧΝΑΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΕΤΑΙ ΟΛΑ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ!

    Η ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ!
    ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΤΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ!

    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!

    ΦΙΔΙΑ ΔΕΙΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για τον κύριο με τις υπερβολικές “ευαισθησίες” των 7:28.
    Έχω την εντύπωση ότι δραπέτευσες από κάποιο καταγώγιο. Αν το διαδίκτυο ήταν γεμάτο από τέτοια αριστουργήματα, άτομα σαν και σένα δεν θα είχαν θέση για να ξερνάνε χολή.

    Κιάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Oλοι οσοι ειχαν το θρασος να γραψουν τα εμετικα σεντονια τους κατω απο αυτο το video απλα αποδεικνυουν ποσο στοκοι ειναι, σαν δεν ντρεπεστε αλητες, για αυτο εχουμε γινει μπανανια απο κατι συναισθηματικα ανωριμα σαν την πάρτη σας
    Αναισθητα τομαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολυ ωρα σε πηρε για να φτιαξεις αυτην την βλακεια??Και το εχουμε πει οτι πανω απο μια την μερα πειραζει στον εγκεφαλο.Οσο για τον 9.51 στο χωριοσου βλαχο λετε ποιηματα γιατι απο οτι ξερω μονο κλαρινα ακουτε χαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γροθιά στο στομάχι το video σας.
    Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βλαχοκουλτουριαριδες θελετε μερικες γκλοπιες στην μαπα και στην μεση για να στανιαρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΚΛΟΠ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΠΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ας ΠΑΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπράβο στον Κωνσταντίνο Πιλάβιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 10:47. Είσαι ανίκητος. Μακάριοι οι έχοντες τρικυμία εν κρανίω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 14/12 5:12μμ
    Ό,τι πιο αποκρουστικό, ελεεινό και διεστραμμένο έχει εφεύρει ο ανθρώπινος νους σε μορφή ιδεολογίας, είναι η δικιά ΣΟΥ κωλοϊδεολογία. Και ψάξε να βρείς τι ακριβώς, σημαίνει η λέξη "φασισμός" και από που προήλθε, όπως και τι πρεσβεύει και τι αντιπροσωπεύει το κίνημα του φασισμού. Αν το κάνεις θα διαπιστώσεις ότι ο φασισμός, είναι ΑΔΕΛΦΟΣ του σοσιαλισμού. Άλλωστε ο Χίτλερ, αλλά και ο ομογάλακτός του και ιδρυτής του κινήματος Μουσολίνι, ήταν μέλη των Κ.Κ. των χωρών τους. Για αυτό και οι διδαχές του φασισμού, αν εξαιρέσεις τον αντικομουνισμό και τον εθνικισμό, ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, από τις διδαχές του σοσιαλισμού. Παρεμπιπτόντως η λέξη Ναζί είναι σύντμηση των γερμανικών λέξεων National Sozialisten- Nazi's= Εθνικοί Σοσιαλιστές! Όλα αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για λοβοτομημένους μαρξιστοειδείς εγκεφάλους σαν τον δικό σου. Αλήθεια αναρωτήθηκες ποτέ ΓΙΑΤΙ είσαι αριστερός; Να σου πω εγώ: Διότι προσπαθείς απεγνωσμένα να κρύψεις την προσωπική σου ανεπάρκεια και ανικανότητα, αλλά και το κόμπλεξ, πίσω από μια ιδεολογία που υπόσχεται στους αφελείς, ότι από την στιγμή που γεννιούνται, έχουν ΟΛΑ τα δικαιώματα του κόσμου και ΚΑΜΙΑ υποχρέωση. Μια ιδεολογία γεμάτη κοινωνικό μίσος, που εχθρεύεται την επιτυχία και μισεί θανάσιμα την ελευθερία, γι'αυτό και την ταυτίζει με την "ασυδοσία". Αυτή είναι η βρωμερή σας ιδεολογία. Για αυτό χρειάζονταν ανέκαθεν πτώματα για να αυτο-ηρωοποιείται και να συνεγείρει τον όχλο, μιας και η κοινή λογική στην ιδεολογία αυτή, είναι δυσεύρετη! Φασιστοειδές λοιπόν είσαι ΕΣΥ, αξιοθρήνητο απόβρασμα του Μαρξ, του Λένιν και του Έγκελς (ΑΝ τους διάβασες και αυτούς, διότι πολύ αμφιβάλλω). Δυστυχώς κάτι αριστερά μορμολύκεια σαν και σένα, έχουν παρασύρει και αξιόλογα στελέχη του Σύριζα, σαν τον Κουβέλη, Παπαγιαννάκη και άλλους (δυστυχώς ελάχιστους), σε μια ακραία αριστερίστικη φιλοσοφία, που ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ θέση στο σύγχρονο κόσμο. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. AN H ΜΑΛΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ , ΠΙΛΑΒΙΕ, ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΠΡΟΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙΑΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΨΥΧΟΠΛΑΚΟΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣ. ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν μπορώ να βρω το URL στο youtube γι αυτό το βιντεάκι. Θα βοηθήσει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τι να πω; Ντρεπομαι για καποιους ηλιθιους που δεν τους αγγιζει τιποτα. Το βιντεο υπεροχο, αλλα αγγιζει μονο ανθρωπους. Τα ζωα δεν νομιζω να τα αγγιζει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Για τον 5:02. Το URL στο youtube είναι: http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o&eurl=http://press-gr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. μακαριοι οι φτωχοι τω πνευματη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση