GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φύγε τώρα...

. Από το navarhida.blogspot.com . ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ! ΚΙ ΑΣΕ ΤΗ ΔΙΑΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Φυγε σαν το θείο σου ως .... ...

.
.
ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ! ΚΙ ΑΣΕ ΤΗ ΔΙΑΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Φυγε σαν το θείο σου ως .... Τριανταφυλλίδης!
--------------------------------

40 σχόλια

  1. Αγαπητοί φίλοι ανθέλληνες και κάθε λογής "αναρχοαριστερο..ούτε ξέρω τι είμαι αρκή να τα σπάω και να κάνω χαβά".
    Είμαι κεντρώος εκ πεποιηθήσεως και λίγο πρός τα αριστερά (κοινωνικό πρώσωπο), αλλά με όλα αυτά τα επεισόδια με αναγκάζετε να σκέφτομαι ακροδεξιά και πάλι ακροδεξιά. (Ά..ρε να γινόντουσαν τώρα εκλογές...και ελάτε να μου πείτε τί θα έβγαινε - Πασόκοι μην χαίρεστε...τα γκάλοπ είναι όλα φτιαχτά....θα πατώνατε ...καλά νομίζετε οτι όλοι εμείς ξεχάσαμε τα ρεζιλίκια σας?).

    Πίσω πάλι στο κυρίος θέμα – Γνωστός μου που αγωνίστηκε μια ζωή (μεροδούλι-μεροφάϊ) να φτιάξει κάτι για τα παιδιά του, το έχασε το μαγαζάκι στο κέντρο την Κυριακή απο τα αλητόπαιδα - του το σπάσανε και άντε πάνε τα Χριστούγεννα. Τί θα κάνει τώρα για τα δυό του παιδιά, αλήταράδες σας ρωτάω?

    Αριστεροί - κρίμα σας! Εκμεταλεύεσται τα πάντα για να δείτε πάλι εξουσία. Ντροπιάζετε την χώρα μας. ΝΔ...τα ίδια χάλια. Ανύμποροι να πράξουν οτιδήποτε και ταυτόχρονα επικύνδυνοι για την χώρα μας με τα τζάκια τους και τα γιουσιφάκια τους γύρω απο την οικογενειοκρατία.

    Ανάρχες.....εσείς και άν δεν είστε ηλίθειοι! Καλά πιστεύετε ότι θα καταλύσετε το σύστημα? Άν καταλυθή θα είναι γιατί αυτοί που δοιηκούν είναι ανίκανοι και όχι γιατί εσείς καταφέρνετε τίποτα. Έχετε δεί πουθενά χωρίς ένοπλο αγώνα να καταλύεται ένα κράτος? - Εκτός και εάν έχετε σκοπό να μας κάνετε Κούβα και Βόρειο Κορέα? Έαν είναι έτσι ξανασκεφτήτε το καλά γιατί δεν πιστεύω να θέλατε να ζήσετε σε καμία απο αυτές τις 2 χώρες. Έκει να δείς άν θα ήξερες τι είναι η πορεία!

    Αγαπητέ Πρόεδρε της Δημοκρατίας και Πρωθυπουργέ...δεν κάνετε που δεν κάνετε τίποτα...ακούστε τουλάχιστον μερικές πρότασεις...

    1. Πρώτο και σημαντικότερο, ανοίξτε πάλι την Μακρόνησο και την Γυάρο...αλλά βέβαια χωρίς εξαιρέσεις μια και δεν θα τους χωρέσουν όλους αυτούς που πρέπει οι υπάρχουσες φυλακές. Δεν υπάρχουν τεμπέλες πλέον, σύν το ότι αυτοί που θα πρέπει να πάνε ανήκουν σε διάφορα χρώματα...Απλώς θα χρειαστούμε τον χώρο.
    2. Μαζέψτε όλους τους 'κλέφτες' και βρώμικους πολιτικούς και στην 'ψειρού' χωρίς δεύτερη κουβέντα.
    3. Ακολουθούν το ίδιο οι δικαστές -δικηγόροι - εισαγελλείς και οποιοδήποτε νομικό πρόσωπο έκανε συναλλαγές αντί να τηρήσει το γράμμα του νόμου ακριβώς και με μέγιστη αξιοπρέπεια και πίστη στο Ελληνικό πνεύμα και Σύνταγμα.
    4. Καταργήστε το μισό Σύνταγμα (Το άλλο μισό το χρειάζεστε για να κλείσετε μέσα όλη την βρώμα της Ελληνικής Κοινωνίας). Είτως ή άλλως το έχετε κάνει τέτοιο μπάχαλο ...μην πώ 'μπου..λο' που δεν βγαίνει άκρη. Έχετε κάνει τόσους νόμους που έχετε ξεχάσει τι είναι η ‘κοινή λογική’.
    5. Ξεκαθαρίζετε την Αστυνομία-Στρατό-κλπ (Σώματα Ασφαλείας) και να τα κάνετε ανεξάρτητα οποιασδήποτε αρχής. Να μήν υπόκεινται κάτω απο κανένα Υπουργείο και πολιτικό πρόσωπο – και ο αρχηγός να βγαίνει με εσωτερικές διαδικασίες αντί να ‘γλήφει’ τον κάθε πολιτευτή. (Πόσο λυπηρό να έχεις ένας ανώτατο αξιωματικό να δηλώνει ‘υπηρεσία’ σε πολιτίσκους – Κρίμα τα γαλόνια τους). Επιπλέον με το να έχουν αυτονομία-αυτοτέλεια θα μπορούν πλέον και να μαζέυουν και εσάς όταν το χρειάζετε το πετσί σας.
    6. Κατάργηση του φοιτητικού ασύλου. Τέτοιες μαλάκίες μόνο σε αυτή την χώρα γίνονται. Στην τελική...ειναι και δικά μου λεφτά και δεν θέλω αυτα τα κολόπαιδα εκεί μέσα. Θέλω φοιτητές με θέληση για γράμματα και επιστήμη και γενικά πρόοδο.
    7. Μια και το φέρνει ο λόγος........κατάργηση πολιτικής στα πανεπιστήμια. Τέλος οι πολιτικές ομάδες – τραμπουκισμοί – κοπρόσκυλα κλπ. στα πανεπιστήμια. Αρκετά με τις μαλακίες τους που τα κάνανα μπουρδέλα. Επίσης......Πρύτανης δεν θα βγαίνει απο φοιτητές. Στο τέλος της γραφής τι δουλειά έχουν οι φοιτητές να ψηφίζουν για Πρυτάνεις. Δουλειά τους είναι να διαβάζουν.
    8. Απόλυση/απομάκρυνση οποιουδήποτε Πανεπιστημιακού που δεν έχει ικανότητες και προσόντα Διεθνούς Κύρους. Το να γράφουν μαλακίες σε αθηναϊκές εφημερίδες .....δεν είναι δημοσιεύσεις. Ξεκαθάρισμα της βρόμας και δυσοδίας στην Παιδεία. Εξέταση ποιός έχει βάλει μέσα ποιόν ....και όλοι μαζί έξω στον δρόμο για εύρεση νέας εργασίας.
    9. Τέλος στους διπλοθεσίτες-τριπλοθεσίτες κλπ κλπ. Και καλά ρε κε. Βουλευτά? ....Πώς εσύ έγινες Καθηγητής σε Πανεπιστήμιο?....και ακόμα τώρα πότε έχεις χρόνο να βγείς στην έδρα και να διδάξεις?. Λοιπόν το ένα ή το άλλο. Διαλέγεις. Αρκετά σας πληρώσαμε κοροϊδίστηκα λεφτά.
    10. Κάτάργηση μονιμότητας και επιστροφή αξιολογήσεων απο ελεγκτές δημοσίου διοίκησης. Όποιος δεν έχει δουλειά να κάνει να πάει με απόσπαση όπου τον χρειάζεται η χώρα........Και το Καστελόριζο και η Σύμη είναι χώμα ελλήνικό........ΟΧΙ μόνο η Αθήνα!
    11. Αστυνομία (Μαζί με τα παραπάνω).....Κανένας αστυνομικός παραπάνω απο 5 χρόνια στο ίδιο μέρος (να μην προλαβαίνει να κάνει ‘κονέ’). Αν τους αρέσει!...άν όχι να αλλάξουν επάγγελμα.
    12. Επιστοφή όλης της αστυνομίας στην κύρια ασχολία τους....κοινός την αστυνόμευση! ΤΕΛΟΣ...τα καραγκιοζιλίκια με τους προσωπικούς φρουρούς και λοιπές μαλακίες. Πιστεύεις κε. Χ ότι κυνδυνεύεις? Πρόβλημα σου. Στο τέλος της γραφής να μην ήσουν ότι είσαι να μην σε μισούσε κόσμος. Επιπλέον, γιατί να πληρώνω εγώ την ασφάλεια σου? Θέλεις ασφάλεια........αγόρασε ιδιωτική. Η αστυνομία ανήκει σε όλη την ελληνική κοινωνία και επικράτεια και όχι στους λίγους που έχουν το βίσμα .
    13. Τυχαίο έλεγχο απο τη εφορία με λαχνό (random selection/sampling). Και όποιος βγεί...έλεγχο απο μάνα και πατέρα σε παιδιά-γυναίκα-ξαδέλφια-κουμπάρο...και ότι δεν φαντάζεσαι (έλα πες μου μετά αν θα βρεί τρόπο να κλέψει κάποιος). Απο όλα τα επαγγέλματα, όλα τα κοινωνικά στρώματα, όλη την επικράτεια. Το πρόστιμο = ολική δήμευση περιουσίας.
    14. Όλοι όσοι βγαίνουν βουλευτές να δηλώνουν ανοιχτά τα εισοδήματά τους και τα της οικογένειά τους. Εκτός απο νόμιμα μέσα/καταστάσεις κλπ....στο τέλος δεν θα έχουν παραπάνω απο ότι ήχανε στην αρχή σύν όλοι οι μηνιαίοι μισθοί τους μείον τα έξοδά τους.
    15. Τέλος τα τζάμπα αυτοκίνητα σε πολιτικούς Τα αυτοκίνητα θα εκμισθόνονται απο κάθε πολιτευτή εάν το θέλει με δικά τους έξοδα ή με έξοδα απο τον προυπολογισμό του κάθε υπουργείου. Εάν έχουν έλλειμα....απόλυση αμέσως και τέλος ο κάθε καραγκιόζης (Το να είσαι βουλευτής ...και υπουργός κλπ κλπ είναι επάγγελμα. Τουλάχιστον κάντε το με σοβαρότητα και συνέπεια).
    16. Τέλος στις προμήθειες των υπουργών. Κάθε φορά όλοι οι βουλευτές σκοτώνονται για 2-3 καρέκλες που έχουν και τις μεγαλύτερες μιζες (Εδώ....Πασόκοι δώστε προσοχή...Δεν γίναν και λίγα ΥΠΕΧΟΔΕ – ΑΜΥΝΑΣ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ τα τελευταία 27 χρόνια). Κάποιο απο αυτούς που πέρασαν απο εκεί έχουν αράξει τώρα και κάνουν ‘μούγγα’...γιατί άραγε?
    17. ΤΕΛΟΣ στην παραγραφή των αδικημάτων. Εδώ σε χώρες του εξωτερικού ξεθάβουν και λύνουν υποθέσεις 30-40 χρόνια παλιές και εμείς στην Ελλάδα τις παραγράφουμε. ΟΧΙ..! Ο καθένας θα πρέπει να βρεί το δίκιο του επιπλέον σε αυτή την χώρα. Άνοιγμα όλων τον μεγάλων σκανδάλων και απόδοση ευθυνών και φυλακίσεις όπου και σε όποιον χρειαστεί ανεξαιρέτου θέσης.
    18. Τέλος στα λεφτά (δις) που δίνονται απο το κράτος στα κόμματα για εκλογές. Να μαζέψει ο καθένας τα δικά του ..εαν μπορεί. Εάν δεν μπορεί να κάτσει στο σπίτι του να παίξει μπιρίμπα.
    19. Έλεγχο δεοντολογίας στα κανάλια και ΜΜΕ. Γιατί το έχουν παραξηλώσει το παραμύθι και δημιουργούνε φόβο και πανικό στην κοινωνία. Με τον φόβο δημιουργούνε κοινωνικό έλεγχο και γενική αποβλάκωση. Ή λένε τα πράγματα όπως είναι ή ΚΛΕΙΣΗΜΟ το μαγαζί. Τα ΜΜΕ δεν είναι αυτοσκοπός σους να κάνουν πολιτική αλλά να ψάχνουν για την αλήθεια. Το να κάνουν υποθέσεις δεν βοηθάει σε τίποτα οπότε και δεν χρειάζεται να τα λένε. Βαρέθηκα να ακούω τον κάθε βλάκα δημοσιογράφο/παρουσιαστή να μου λέει ‘ίσως αυτό-ίσως το άλλο’. Αυτή είναι δουλειά της αστυνομίας και όχι δικής σας.

    ......’Ακουγα τον άλλο βλάκα του ΜΕGΑ να μου λέει ότι τα σπασίματα είναι κατανοητά .....ΤΙ ΛΕΣ βρε ζώον....δηλαδή εάν οι αλητάμπουρες αποφασίσουν να κάψουν την Ακρόπολη/Παρθενώνα είναι κατανοητό? Αλλά βέβαια πολιτική κάνεις και έχεις σκοπιμότητα ανάλογα με το τί σου είπε ο καναλάρχης σου. Οπότε δεν είσαι δημοσιογράφος αλλά ‘φερέφωνο/πουλημένη ψυχή’ και χάσου απο τα μάτια μου!(Αλλάζω κανάλι και βλέπω άλλο ζώο).

    20. Επιστροφή της δύναμης κατάλυσης της Κυβέρνησης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως ήταν η κατάσταση πρίν τον αποδύναμώσει ο 'μέγας' λαοπλάνος ο Παπανδρέου για να διώξει και να αποδυναμώσει τον Κωνστ.Καραμανλή. Για να δούμε...εάν ο Πρόεδρος έχει τέτοια δύναμη και είναι τίμιος ύπαρχει περίπτωση να μην κάνει σωστά την δουλειά της η Κυβέρνηση.

    Και τέλος...

    21. Επιστροφή της Δραχμής σαν παράλληλο νόμισμα με το Ευρό (Ο κόσμος στην Ελλάδα θα συναλάσεται με δραχμές αλλά και το ευρό θα περνά). Η ισοτιμία θα είναι fixed και η Δραχμή θα είναι pegged to the Euro. Αφήσαμε τον άλλον και ξεπούλησε το αρχαιότερο νόμισμα στον πλανήτη για χάρη των Ευρωπαίων τραπεζητικών.

    ...Με λίγα λόγια....πρέπει να αποκάνεις όλες τις χαζομάρες που έγιναν τα τελευταία 28 χρόνια απο ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις των πειναλέων, των αμόρφωτων, των ανειδίκευτων σε οτιδήποτε – παρα μόνο στο ψέμα.

    Καλή Δύναμη.....Κάνε την αρχή και εγώ μαζί σου!

    ....Άντε και άλλο ένα

    22. Ανοιχτή γραμμή για κάρφωμα. Σου ζήτησαν φακέλάκι στην εφορία-ΥΠΕΧΟΔΕ-νομαρχία – νοσοκομείο? Κάρφωμα με την μία/χωρίς σκέψη. Επιπλέον....κάρφωμα ανώνυμο εάν έχεις πληροφορίες για οποιονδήποτε έχει κάνει κάτι παράνομο κατά του κράτους που στο τέλος της γραφή είσαι εσύ..... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ?.....γιατί πάνω σε αυτό το φιλότιμο πατάνε και σε ‘πηδάνε’ μια ζωή. Ο έλληνας έχει μπερδέψει το φιλώτιμο και την τιμιότητα με την βλακεία. Και εγώ είμαι τίμιος και δεν έβλαψα κανέναν ποτέ αλλά δεν θα γίνω και ο ‘μαλάκας’ να με κοροϊδεύει το κάθε γουρούνι. Κόψιμο το κεφάλι πρίν βγούνε άλλα σαν την Λερναία Ύδρα.

    ΥΓ
    1. Κάποια στιγμή θα σου γράψω μια λίστα με άλλα 30 σημεία.
    2. Και μετά ρωτάτε γιατί οι νέοι έχουν απηυδήσει μαζί σας..?

    Πανδρίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NTPOPH SAS PASOKTZHDES!

    EISTE KAI SEIS YPOLOGOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν δουλεψε ποτε του,κατασκευασμα επικοινωνιολογων κ ενος κομματικου μηχανισμου που ειχε σαν σκοπο να κλεψει οτι απεμεινε απο τους προηγουμενους.5 χρονια ανεπαρκειας,διαφθορας,ξεπουληματος,απαγωγων,αντιλαικης πολιτικης,λεηλασιας των ασφ.ταμειων.Ελεος πια.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΩΡΓΟ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ 6ου ΣΤΟΛΟΥ
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΡΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ
    ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ
    ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΧΙΛΑΡΙ ΝΑ
    ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ
    ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΣΤΕΛΘ .
    ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΧΟΡΕΨΕΣ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΖΕΜ
    ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ .
    ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ
    ΠΑΡΑΣΗΜΑ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ .ΠΑΡΤΕ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ .
    ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ .ΖΗΣΤΕ ΤΟΝ
    ΕΡΩΤΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ .ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΤΕ
    ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.
    ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΔΩ ΕΜΑΣ
    ΤΟΥΣ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΛΕΓΕ
    Ο ΣΗΜΙΤΑΚΟΣ ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ
    ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ
    ΚΥΠΡΟΣ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΤΑ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ .
    ΩΡΑ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΩΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΑ
    ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PATRA STON ANARXOFASISMO!!

    VIVA PATRA LIBRE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ 40 ΔΙΣ
    ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΜΟΛΟΓΑ?
    ΠΑΡΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΣΟΥ
    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΤΣΑΝΤ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΟ.
    Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. DISTIXOS PRAKTORES TOU KOLOU TO PAIXNIDI POU PAIZETAI DEN THA SAS VGEI SE KALO .DINATA KAI PANTA ELINIKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανικανοι και κλεφτες πασοκοι, δεν ντρεπεστε να καπηλευεστε τη χωρα σε ωρα κρισης; Ντροπη! Ο λαος θα δωσει περισσοτερη δυναμη στον Καραμανλη μετα απο αυτη την κριση. Το σχεδιο δυναμεων σκοτους που υπονομευουν τη χωρα δε θα περασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι' όμως ο Τριανταφυλλίδης έμεινε στην ιστορία σάν εθνάρχης οι βλακοέλληνες έχουν υπερεκτημίσει την οικογένεια των τουρκόσπορων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτοί που μας κυβερνούν, από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο βουλευτή της δεξιάς πιάστηκαν από το τυχαίο, εντελώς τυχαίο γεγονός, ότι μέχρι αυτήν την στιγμή και παρά τις καταστροφές που έγιναν και τις κινητοποιήσεις δεν είχαμε ανθρώπινα θύματα παρά μόνο υλικές ζημιές, και ότι αυτό είναι το σχέδιο τους, να υπάρξουν μόνο ζημιές και όχι νεκροί άνθρωποι και ότι έχουν πετύχει σε αυτό και καμαρώνουν, λες και δεν υπάρχει μέση οδός, παρά μόνο νεκροί ή υλικές ζημιές.
    Αλλά αφού νοιάζονται τόσο πολύ για την ανθρώπινη ζωή τι έκαναν, τι τους ξέφυγε και στην Πελοπόνησο κάηκαν ζωντανοί εξηνταπέντε άνθρωποι πρόπερσυ στις πυρκαγιές;
    Τότε στο σχέδιο τους δεν ήταν οι άνθρωποι; Αλλά από ότι αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων ούτε για τους ανθρώπους είχαν σχέδιο ούτε για τα δάση που κάηκαν, παρα μόνο πως θα διευθετήσουν εσωκομματικά τις αρχηγίες στην πυροσβεστική.
    Τί έχουν κάνει έως τώρα για αυτούς που κάηκαν, για τις οικογένειες τους; για τα παιδιά τους;
    Τι μέτρα προληπτικά μέτρα πήρανε το φετεινό καλοκαίρι για να μην έχουμε τόσους πνιγμούς; η μήπως ή μόνη τους έγνοια ήταν οι εισπράξεις των ξενοδοχείων και των ταβερνών;
    Μέχρι τέλους Ιουλίου είχαμε περίπου εκατόν τριάντα πέντα πνιγμένους στις θάλασσες μας, και αυτοί καμαρώνανε αν δεν είχαν και εκεί μαγιρέψει τα νούμερα πως φέτος είχαμε ρεκόρ τουριστών, αλλά είχαμε και ρεκόρ πνιγμών, αυτό δεν τους νοιάζει εκείνους που σήμερα μας λένε πως η έγνοια τους είναι η ανθρώπινη ζωή;
    Τι μέτρα είχα πάρει για να αποφευχθούν; Και δεν θα μπορούσαν οι περισότεροι να μην είχαν συμβεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξέρω αν η Αλέκα σε αυτό που είπε για τον Σύριζα ξέρει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε, αλλά όποιος δεν καταδικάζει, όχι τις ειρηνικές εκδηλώσεις αλλά τα έκτροπα, τους βανδαλισμούς, και τις κλεψιέςν να ανοίξει το πορτοφόλι του και να πληρώσει εκείνους που έχουν ζημιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε μια χώρα που έχει γίνει πάγια τακτική σε κάθε μα σε κάθε ειρηνική διαδήλωση να εμφανίζονται οι γνωστοί άγνωστοι με τα κρυμμένα πρόσωπα, που διαβάλουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή καταστρέφοντας, καίγοντας, και πλιατσικολογόντας, η αστυνομία με την όποια μορφή της πρέπει να είναι εκεί, παρούσα, και απορώ πως κάποιοι έγκριτοι και μη, δικαιολογούν την συμπεριφορά αυτών των ατόμων, με το επιχείρημα ότι η παρουσία της αστυνομίας τους " την δίνει στα νεύρα" και για αυτό παραφέρονται.
    Και καλά, όταν η αστυνομία τους βλέπει να μπουκάρουν τι να κάνει; Να τους στρώσει κόκκινο χαλί; Μα αυτοί πάνε με σκοπό να τα κάνουν πάντα λαμπόγυαλο, δεν πάνε για καλό!
    Και δεν ζητούν να γίνει βαρύ ποινικό, αδίκημα το να κρύβεις το πρόσωπο σου και να καταστρέφεις
    Και δεν τους καταδικάζουν, καταδικάζουν όμως τους αστυνομικούς που πυροβόλησαν στον αέρα, κακώς μεν αλλά μέσα στο γενικό μπάχαλο έγινε και αυτό.
    Αλήθεια στην Πάτρα που προσπαθούσαν πλησιάσουν το αστυνομικό μέγαρο για να το κάψουν, αν οι αστυνομικοί πυροβολούσαν στον αέρα θα ήταν καταδικαστέοι;
    Μην τρελαθούμε τελείως…
    Και δεν είναι καταδικαστέος αν όντως κάποιος ή κάποιοι χαϊδεύει τα αυτιά , και τους δίνει το ελεύθερο να συνεχίσουν καταστροφές και πλιατσικολόγημα;
    Μήπως αυτός που δικαιολογεί, αν δικαιολογεί, αυτές τις έξω από τα όρια συμπεριφορές δεν μας λέει όλη την αλήθεια αλλά και αυτός φορά μια μικρή μάσκα;
    Και δεν είναι καταδικαστέος όποιος και εαν χαϊδεύει τα αυτιά του κάθε πιτσιρικά που πέταξε μια πέτρα για να τον έχει από κοντά, τώρα ή αργότερα, και πως θα το θυμηθεί όταν βρεθεί μπροστά στην κάλπη;
    Αυτό δεν είναι εκμετάλλευση και μάλιστα σε μια από τις χειρότερες μορφές;
    Έτσι γράφετε η ιστορία;
    Όλα ή τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε μια χώρα που έχει γίνει πάγια τακτική σε κάθε μα σε κάθε ειρηνική διαδήλωση να εμφανίζονται οι γνωστοί άγνωστοι με τα κρυμμένα πρόσωπα, που διαβάλουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή καταστρέφοντας, καίγοντας, και πλιατσικολογόντας, η αστυνομία με την όποια μορφή της πρέπει να είναι εκεί, παρούσα, και απορώ πως κάποιοι έγκριτοι και μη, δικαιολογούν την συμπεριφορά αυτών των ατόμων, με το επιχείρημα ότι η παρουσία της αστυνομίας τους " την δίνει στα νεύρα" και για αυτό παραφέρονται.
    Και καλά, όταν η αστυνομία τους βλέπει να μπουκάρουν τι να κάνει; Να τους στρώσει κόκκινο χαλί; Μα αυτοί πάνε με σκοπό να τα κάνουν πάντα λαμπόγυαλο, δεν πάνε για καλό!
    Και δεν ζητούν να γίνει βαρύ ποινικό, αδίκημα το να κρύβεις το πρόσωπο σου και να καταστρέφεις
    Και δεν τους καταδικάζουν, καταδικάζουν όμως τους αστυνομικούς που πυροβόλησαν στον αέρα, κακώς μεν αλλά μέσα στο γενικό μπάχαλο έγινε και αυτό.
    Αλήθεια στην Πάτρα που προσπαθούσαν πλησιάσουν το αστυνομικό μέγαρο για να το κάψουν, αν οι αστυνομικοί πυροβολούσαν στον αέρα θα ήταν καταδικαστέοι;
    Μην τρελαθούμε τελείως…
    Και δεν είναι καταδικαστέος αν όντως κάποιος ή κάποιοι χαϊδεύει τα αυτιά , και τους δίνει το ελεύθερο να συνεχίσουν καταστροφές και πλιατσικολόγημα;
    Μήπως αυτός που δικαιολογεί, αν δικαιολογεί, αυτές τις έξω από τα όρια συμπεριφορές δεν μας λέει όλη την αλήθεια αλλά και αυτός φορά μια μικρή μάσκα;
    Και δεν είναι καταδικαστέος όποιος χαϊδεύει τα αυτιά του κάθε πιτσιρικά που πέταξε μια πέτρα για να τον έχει από κοντά, τώρα ή αργότερα, και πως θα το θυμηθεί όταν βρεθεί μπροστά στην κάλπη;
    Αυτό δεν είναι εκμετάλλευση και μάλιστα σε μια από τις χειρότερες μορφές;
    Έτσι γράφετε η ιστορία;
    Όλα ή τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΣ ΦΥΓΕΙ

    ΚΑΙ ΣΑΝ

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ

    ΜΑΚΗΣ Ο ΛΑΜΟΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όποιος δεν καταδικάζει τα έκτροπα και τις καταστροφές αλλά κοιτάζει να επωφεληθεί από αυτά τα γεγονότα, να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει και τις υλικές και τις ηθικές ζημιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πονηρή η Ντόρα μας, σκληρή γραμμή στους καταστροφείς αλλά αν συμβεί κάτι στραβό ο Παυλόπουλος θα την πληρώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο νέος Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πριν από λίγο τη σύνθεση του Υπουργικού συμβουλίου, ως ακολούθως:

    Πρωθυπουργός: Γ. Παπανδρέου ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (μισός έλληνας - μισός αμερικάνος, με ειδικότητα να μην ξέρει ούτε ποδήλατο)

    Υπουργός Εξωτερικών: Μάργκαρετ Παπανδρέου (mother του Γενικού Τοποτηρητή, θα χειριστεί το Σκοπιανό, το Κυπριακό και τους ρωσικούς αγωγούς)

    Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: Γ. Παπαντωνίου (ειδικότητα στις χρηματιστηριακές φούσκες)

    Υπουργός Οικονομικών: Ν.Χριστοδουλάκης (ειδικότητα να μιλάει 5 φορές τη μέρα στα κανάλια)

    Υπουργός Τουρισμού: Χ. Πάχτας (ειδικότητα να εξυπηρετεί ξενοδόχους).

    Υπουργός Εσωτερικών: Γ.Σκανδαλίδης (ειδικότητα να αλλάζει τους εκλογικούς νόμους)

    Υπουργός Παιδείας: Γ.Βαλιανάτος (ειδικότητα στα σωστά πρότυπα στη νεολαία)
    -Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γ. Λοβέρδος (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό)
    -Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων: Μ.Δαμανάκη (ειδικότητα οι συναγωγές)

    Υπουργός Πολιτισμού: T.Ζαχαράτος (ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)

    Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Κ. Λαλιώτης (ειδικότητα στους μιζό-δρομους και το κτηματολόγιο)

    Υπουργός Ναυτιλίας: Ν.Παπουτσής (ειδικότητα στα σκάφη τύπου Σάμινα)

    Υπουργός Μεταφορών: Χ.Βερελής (ειδικότητα να μην λύνει ποτέ κανένα πρόβλημα)

    Υπουργός Υγείας: Θ. Πάγκαλος (ειδικότητα στις μπουγάτσες και τη χοληστερίνη)

    Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Βενιζέλος (ειδικότητα να μην καταλαβαίνει κανείς τι έχει στον χοντρό του εγκέφαλο)
    -Υφυπουργοί Επικρατείας-αρμόδιοι σε θέματα λάσπης: Γ.Καρχιμάκης-Ν.Ρόβλιας

    Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ά. Τσοχατζόπουλος (ειδικότητα στα αεροπλάνα και στα αντιεροπορικά)

    Υπουργός Ισότητας: Β. Παπανδρέου (ειδικότητα να μοιάζει με άνδρα)

    Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Αφιόν Καραχυσάν (και αυτή φιλέλληνας)

    Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Π.Τατούλης (ειδικότητα να προδίδει τους ψηφοφόρους του)

    Γραμματέας του Κόμματος: Θ. Τσουκάτος (ειδικότητα στις εταιρικές συνεισφορές στο κόμμα)
    ……………………..
    Η ορκωμοσία θα γίνει στο Αλλού Φάν Πάρκ, ενώπιον του Μητροπολίτη Ζακύνθου, με την ευγενική χορηγία της SIEMΕNS.
    ………………………
    Το Θίασο χρηματοδοτεί η γνωστή ομάδα των πέντε:
    [Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος, Κυριακού]
    με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς:

    Γ.Πρετεντέρης (ο στρατηγός Νατάσσα )
    Ο.Τρέμη ( η νυφίτσα του Κοσκωτά)
    Π.Τσίμας (ο εποπτεύων της CIA)
    Μ.Σπυράκη (η ανοργασμικιά)
    Μ.Καψής (ο χαζός)
    Δ.Βερύκιος (ο κομμουνιστής του δολάριου)
    Ν.Ευαγγελάτος (ο φωνακλάς της λαικής)
    Ν.Χατζηνικολάου (ο ύπουλος παντός καιρού)
    Γ.Κύρτσος (ο κομπλεξικός)
    Ν.Κακαουνάκης (ο γραφικός)
    Γ.Οικονομέας (το ρετάλι επαναστάτης)
    Δ.Καμπουράκης (ο τιμωρός της μπουγάτσας)
    Γ.Βαρεμένος (ο βαρεμένος)
    Α.Παυλόπουλος (η ποντικομαμή)
    Κ.Μακρή (η ανέραστη σκύλα)
    Ι.Χασαπόπουλος (ο χαζός νο 2)
    Γ.Τράγκας (το ραμολιμέντο που ξεψυχάει)
    Γ.Αυτιάς (ο κοκοβιός)
    Γ.Παπαγιάννης (η μαιμού)
    Α.Καψαμπέλης (ο νεκροθάφτης)
    και πολλούς άλλους κομπάρσους.

    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    ΤΑΞΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΛΕΦΤΑ ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας και τη θέση στη ΔΟΕ.
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ. (αυτός πάντα βλάκας ήταν, τώρα θα αλλάξει;)
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Ο μυαλωμένος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΦΕΥΓΑΛΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Τα πράγματα είναι απλά, λίγο υπομονή, ο Καραμανλής ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. να ξεβρωμίσει ο τόπος!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑΥΑΡΧΙΔΗ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΛΘΗ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΤΡΟΦΟΣ ΓΙΕΣ ΜΕΝ ΓΙΩΡΓΚΟΣ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ ΟΥΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ:
    ΑΝΑΚΟΙΝΘΗΚΕ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:
    Πρωθυπουργός: Γ. Παπανδρέου ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (μισός έλληνας - μισός αμερικάνος, με ειδικότητα ποδηλατη)

    Υπουργός Εξωτερικών: Μάργκαρετ Παπανδρέου (mother του Γενικού Τοποτηρητή, θα χειριστεί το Σκοπιανό, το Κυπριακό και τους ρωσικούς αγωγούς)

    Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: Γ. Παπαντωνίου (ειδικότητα στις χρηματιστηριακές φούσκες)

    Υπουργός Οικονομικών: Ν.Χριστοδουλάκης (ειδικότητα να μιλάει 5 φορές τη μέρα στα κανάλια)

    Υπουργός Τουρισμού: Χ. Πάχτας (ειδικότητα να εξυπηρετεί ξενοδόχους).

    Υπουργός Εσωτερικών: Γ.Σκανδαλίδης (ειδικότητα να αλλάζει τους εκλογικούς νόμους)

    Υπουργός Παιδείας: Γ.Βαλιανάτος (ειδικότητα στα σωστά πρότυπα στη νεολαία)
    -Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γ. Λοβέρδος (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό)
    -Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων: Μ.Δαμανάκη (ειδικότητα οι συναγωγές)

    Υπουργός Πολιτισμού: T.Ζαχαράτος (ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)

    Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Κ. Λαλιώτης (ειδικότητα στους μιζό-δρομους και το κτηματολόγιο)

    Υπουργός Ναυτιλίας: Ν.Παπουτσής (ειδικότητα στα σκάφη τύπου Σάμινα)

    Υπουργός Μεταφορών: Χ.Βερελής (ειδικότητα να μην λύνει ποτέ κανένα πρόβλημα)

    Υπουργός Υγείας: Θ. Πάγκαλος (ειδικότητα στις μπουγάτσες και τη χοληστερίνη)

    Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Βενιζέλος (ειδικότητα να μην καταλαβαίνει κανείς τι έχει στον χοντρό του εγκέφαλο)
    -Υφυπουργοί Επικρατείας-αρμόδιοι σε θέματα λάσπης: Γ.Καρχιμάκης-Ν.Ρόβλιας

    Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ά. Τσοχατζόπουλος (ειδικότητα στα αεροπλάνα και στα αντιεροπορικά)

    Υπουργός Ισότητας: Β. Παπανδρέου (ειδικότητα να μοιάζει με άνδρα)

    Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Αφιόν Καραχυσάν (και αυτή φιλέλληνας)

    Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Π.Τατούλης (ειδικότητα να προδίδει τους ψηφοφόρους του)

    Γραμματέας του Κόμματος: Θ. Τσουκάτος (ειδικότητα στις εταιρικές συνεισφορές στο κόμμα)
    ……………………..
    Η ορκωμοσία θα γίνει στο Αλλού Φάν Πάρκ, ενώπιον του Μητροπολίτη Ζακύνθου, με την ευγενική χορηγία της SIEMΕNS.
    ………………………
    Το Θίασο χρηματοδοτεί η γνωστή ομάδα των πέντε:
    [Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος, Κυριακού]
    με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς:

    Γ.Πρετεντέρης (ο στρατηγός Νατάσσα )
    Ο.Τρέμη ( η νυφίτσα του Κοσκωτά)
    Π.Τσίμας (ο εποπτεύων της CIA)
    Μ.Σπυράκη (η ανοργασμικιά)
    Μ.Καψής (ο χαζός)
    Δ.Βερύκιος (ο κομμουνιστής του δολάριου)
    Ν.Ευαγγελάτος (ο φωνακλάς της λαικής)
    Ν.Χατζηνικολάου (ο ύπουλος παντός καιρού)
    Γ.Κύρτσος (ο κομπλεξικός)
    Ν.Κακαουνάκης (ο γραφικός)
    Γ.Οικονομέας (το ρετάλι επαναστάτης)
    Δ.Καμπουράκης (ο τιμωρός της μπουγάτσας)
    Γ.Βαρεμένος (ο βαρεμένος)
    Α.Παυλόπουλος (η ποντικομαμή)
    Κ.Μακρή (η ανέραστη σκύλα)
    Ι.Χασαπόπουλος (ο χαζός νο 2)
    Γ.Τράγκας (το ραμολιμέντο που ξεψυχάει)
    Γ.Αυτιάς (ο κοκοβιός)
    Γ.Παπαγιάννης (η μαιμού)
    Α.Καψαμπέλης (ο νεκροθάφτης)
    και πολλούς άλλους κομπάρσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στα παιδιά αυτά, ότι εδώ και χιλιάδες χρόνια, κάποιοι βρωμεροί γέροι στέλνουν 16χρονα παιδιά να σκοτωθούν για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους σχέδια…

    Κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει πως τον Αλέξη δεν τον σκότωσε ο αστυνομικός, αλλά ο Αλαβάνος και ο Soros!














    Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στα παιδιά αυτά, ότι εδώ και χιλιάδες χρόνια, κάποιοι βρωμεροί γέροι στέλνουν 16χρονα παιδιά να σκοτωθούν για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους σχέδια…

    Κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει πως τον Αλέξη δεν τον σκότωσε ο αστυνομικός, αλλά ο Αλαβάνος και ο Soros!





    Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στα παιδιά αυτά, ότι εδώ και χιλιάδες χρόνια, κάποιοι βρωμεροί γέροι στέλνουν 16χρονα παιδιά να σκοτωθούν για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους σχέδια…

    Κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει πως τον Αλέξη δεν τον σκότωσε ο αστυνομικός, αλλά ο Αλαβάνος και ο Soros!













    Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στα παιδιά αυτά, ότι εδώ και χιλιάδες χρόνια, κάποιοι βρωμεροί γέροι στέλνουν 16χρονα παιδιά να σκοτωθούν για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους σχέδια…

    Κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει πως τον Αλέξη δεν τον σκότωσε ο αστυνομικός, αλλά ο Αλαβάνος και ο Soros!














    Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στα παιδιά αυτά, ότι εδώ και χιλιάδες χρόνια, κάποιοι βρωμεροί γέροι στέλνουν 16χρονα παιδιά να σκοτωθούν για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους σχέδια…

    Κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει πως τον Αλέξη δεν τον σκότωσε ο αστυνομικός, αλλά ο Αλαβάνος και ο Soros!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΧΙ Καραμανλή μην τους κάνεις το χατήρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 10-12-2008

    Σήμερα όλοι απεργούμε και συμμετέχουμε στα συλλαλητήρια, σε όλες τις πόλεις, που οργανώνουν η ΓΕΣΕ – ΑΔΕΔΥ – ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

    Σήμερα με νηφαλιότητα, σύνεση, ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση, διαδηλώνουμε:

    • Ενάντια στο αστυνομικό κράτος του «καταλληλότερου» (sik).
    • Ενάντια στις δυνάμεις καταστολής.
    • Ενάντια στο παρακράτος της Δεξιάς.
    • Ενάντια στους γνωστούς – αγνώστους.
    • Ενάντια σε όσους ονειρεύονται συνταγματική εκτροπή.

    Σήμερα με νηφαλιότητα, σύνεση, ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση, διαδηλώνουμε:

    • Για ισονομία και ισοπολιτεία.
    • Για δίκαιη κοινωνία.
    • Για βελτίωση των αποδοχών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών.

    Σήμερα με νηφαλιότητα, σύνεση, ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση, διαδηλώνουμε και βροντοφωνάζουμε:

    • Όχι στην ανεργία, τη φτώχια, την ανέχεια.
    • Όχι στη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων και του κοινωνικού ιστού.
    • Όχι στη γενιά των 600 € και της ανασφάλιστης εργασίας.
    • Όχι στη διάλυση της δημόσιας παιδείας, αλλά στη στήριξη.
    • Όχι στη διάλυση του ΕΣΥ, αλλά στην ενίσχυση.
    • Όχι στο ξεπούλημα του Δημόσιου και Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, για να αποτραπεί η δημιουργία ολιγοπωλίων.

    Σήμερα με νηφαλιότητα, σύνεση, ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση, διαδηλώνουμε και απαιτούμε από τον «καταλληλότερο» (sik) και την παρέα του. Να μη διανοηθούν να συγκαλύψουν τα σκάνδαλα που έχουν διαπράξει σε βάρος της χώρας και του λαού.
    Και στη συνέχεια να προκηρύξουν εκλογές για να ανταμειφθούν από το λαό ανάλογα!!!

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά δεν καταλαβαίνετε ότι τα ψέμματα που γράφετε και ανακυκλωνετε μέσω τρίτων, τα διαβάζουν και άνθρωποι που ξέρουν τί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γίνεται;
    Θα μου πείς Press-gr και αξιοπιστία είναι ανταγωνιστικές έννοιες, εκτός όμως από το δικό σας ξεφτιλίκι, ξεφτιλίζετε και όλη τη μπλογκόσφαιρα, που ξέρει ότι είστε ξεπουλημένοι στο Μπόμπολα.
    Βρωμίζετε το χώρο κύριοι, αλλά σιγά μη σας νοιάζει, το ξεροκόματο να βγαίνει έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται,
    διότι κατεχράσθη το δικαίωμά της ελευθερίας και της ισότητας,
    διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,
    την παρανομία ως ελευθερία,
    την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία"
    ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ 436-338 Π.χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η Διαμαντοπούλου έκανε πρόβλεψη.

    Φαίνεται ότι αυτή η λέσχη πολλά
    της εξήγησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τα ΜΜΕ εχουν ξεφυγει εντελως.οτι θελουν κανουν και λενε.Ο Καραμανλης τελικα δεν εχει τα balls να φτιαξει τπτ σε αυτον τον τοπο και εντομεταξυ θα κανουμε πρωθυπουργο τον Γιωργακη που ηταν με την Λαμπαδα χτες αγκαλιτσα. Μα καλα δεν του ειπε κανεις οτι εχουμε Χριστουγεννα και οχι Πασχα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παράλληλα η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε εκλογική ετοιμότητα. Σε ερώτηση αν εκτιμά ότι μπορεί να γίνουν πρόωρες εκλογές, η κ. Παπαρήγα εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση, “δεν θα μπορέσει, όχι μόνο να εξαντλήσει την τετραετία, αλλά δεν θα μπορέσει κρατήσει για πολύ“.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΑ.ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. MAYPO STON ALHTH GIWRGAKI!

    MAZI ME TON SYRIZA KAINE THN ELLADA GIA NA 3ANAGYRISOUN STO FAGOPOTI KAI APODOMHSH THS PATRIDAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πανδρίκος

    10 Δεκέμβριος 2008 2:32 πμ

    EIΣΑΙ ΒΑΡΕΤΟΣ ΣΕΝΤΟΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ!!!!ΞΟΥΤ!ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. είναι βλακείες αυτά που λέτε ότι θα φύγει σαν Τριανταφυλίδης όπως ο θείος του. Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα φύγει σαν Βατοπεδινός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. φύγε τώρα ανίκανε αρχικλέφτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΑΛΙ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΡΩΤΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ston Ανώνυμο 10 Δεκέμβριος 2008 2:32 πμ.

    Ναι ανορθόγραφος...αλλά μείνε και εσύ 16 χρόνια εκτός Ελλάδος και μετά έλα να μου πείς.

    Όσον αφορά το ότι είμαι φασίστας....τέτοιος βλάκας είσαι που έχεις μπερδέψει το να αγαπαέι κάποιος την πατρίδα του με τον φασισμό. Βασικά σκατοφασίστας είσαι εσύ που βγάζεις συμπεράσματα και κολλάς 'ταμπέλες' σύμφωνα με τις πεποιηθήσεις σου (ελπίζω να το'γραψα καλά). Το να αγαπάς την πατρίδα σου είναι τιμή βρε ηλίθειο πλάσμα. Αλλά σου'χουν κάνει το κεφάλι κιμά και δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Εγώ τουλάχιστον είμαι 'έξω΄και γλύτωσα την 'πλύσή' απο τα καθάρματα.

    Πανδρίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΟΛΟΙ ΠΑΛΕΒΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.34 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΡΟΓΩΝΤΑΣ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ'ΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ)ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΣΟΥΜΕ. P.I.T.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση