GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξύπνα Ελλάδα...

... Τα Όνειρά σου έγιναν Εφιάλτης Από τη Φανή Μακρυγιάννη Πρέπει να είμαστε το μόνο έθνος στον κόσμο που, ακόμη και σε μια τέτοια ακραία κα...

... Τα Όνειρά σου έγιναν Εφιάλτης

Από τη Φανή Μακρυγιάννη

Πρέπει να είμαστε το μόνο έθνος στον κόσμο που, ακόμη και σε μια τέτοια ακραία κατάσταση κρίσης, δεν ενώνεται σε κανένα επίπεδο στην προσπάθεια αντίδρασης. Ο καθένας μας κάνει τη δική του πορεία, έχει τις δικές του θεωρίες και άποψη για όλα όσα συμβαίνουν, τη μόνη σωστή. Και οι «παράλληλοι μονόλογοι» συνεχίζουν και συνεχίζουν στη θέση της «συζήτησης», της από κοινού, δηλαδή, αναζήτησης της αλήθειας.
Λυπάμαι που κάθε πολιτικός αρχηγός εκμεταλλεύεται αυτήν τη στιγμή την καταστροφή η οποία επιτράπηκε κατά τις προηγούμενες ημέρες, για κομματικό όφελος, χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση δράσης και συμμετοχής προς όφελος του πολίτη.
Και δανείζομαι τον τίτλο από άρθρο στην Αμερικανική ιστοσελίδα economyincrisis.org, η οποία ενημερώνει καθημερινά για την κατάσταση ομηρίας της οικονομίας των ΗΠΑ και παρουσιάζει συγκλονιστικά στοιχεία, σχετικά με την κατοχή των Αμερικανικών εταιρειών από ξένους και την πορεία του κρατικού χρέους.
Το άρθρο "WAKE UP AMERICA, YOUR DREAMS HAVE BECOME A NIGHTMARE" προσπαθεί να «ξυπνήσει» τους πολίτες των ΗΠΑ ως προς τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο πολιτικό τους σύστημα, αν πραγματικά θέλουν να ξεπεράσουν την κρίση. Τους καλεί να συμμετέχουν ενεργά στα πολιτικά δρώμενα και να παρακολουθούν στενά τον νέο πρόεδρο, μια που η χώρα δεν έχει πια την πολυτέλεια για ακόμη 4 χρόνια αποτυχίας των κυβερνώντων. Μέσα από έναν σκληρό παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο και χωρίς ικανό επιτελείο, οι ΗΠΑ έχουν πάψει προ πολλού να θεωρούνται υπερδύναμη. Πρακτικά ανήκουν σε ξένους όπως και πριν το 1776: είναι δηλαδή μία Αμερικανική αποικία.Βρισκόμαστε, κατά τα φαινόμενα, σε ένα παγκόσμιο πόλεμο, από τον οποίο θα αναδειχθούν νέες δυνάμεις, ενώ από τις παλιές κάποιες δεν θα συνεχίσουν στην νέα τάξη. Στον πόλεμο αυτόν εμπλέκεται και η Ελλάδα και μάλιστα, από ότι καταλαβαίνουμε, κινδυνεύει σοβαρά. Και ρωτώ: αν ήμασταν σε στρατιωτικό πόλεμο, δεν θα επιστρατεύαμε τους καλύτερους στρατηγούς, το τραπεζικό χρήμα, όλους του ενεργούς πολίτες αλλά και τον άμαχο πληθυσμό, να βοηθήσουν ώστε να βγούμε αν όχι νικητές, τουλάχιστον με τις λιγότερες απώλειες;
Το ίδιο δεν πρέπει να κάνουμε και αυτήν τη στιγμή; Δεν πρέπει να επιστρατευτούμε όλοι, ανεξαρτήτως πολιτικής θέσης, να επιλέξουμε τους πιο ικανούς στα οικονομικά και την διαχείριση κρίσεων, να δούμε τι όπλα έχουμε και πώς θα τα χρησιμοποιήσουμε, ώστε να μην γίνουν τα όνειρά μας εφιάλτης;
Πραγματικά πιστεύουμε ότι έχουμε ακόμη την πολυτέλεια να λέμε στους εαυτούς μας ότι δεν είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι και να εξυπηρετούμε κομματικά και μικρο-ατομικά συμφέροντα στηρίζοντας αποτυχημένους κυβερνώντες;

-------------------------

19 σχόλια

  1. Έχω δύο γιους που τις τελευταίες μέρες.........

    http://irakliowebradio2.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Η εξέγερση των καλομαθημένων»


    apo γερμανική, εβδομαδιαία εφημερίδα Die Zeit

    «Η Ελλάδα δεν βιώνει την επανάσταση των καταραμένων, αλλά την εξέγερση των καλομαθημένων, που σήμερα στέκονται μπροστά στο τίποτα.

    Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό πολύ σύγχρονο φαινόμενο.

    Πολλοί από τους Έλληνες που βρίσκονται τώρα στους δρόμους απέκτησαν το πολυπόθητο πτυχίο τους με φροντιστήρια που πληρώθηκαν ακριβά από τους γονείς τους. Απέκτησαν ελληνικό πτυχίο, μάστερ στην Αγγλία, ξέρουν δύο με τρεις ξένες γλώσσες και πέντε διαφορετικά προγράμματα στο κομπιούτερ.

    Έφτασαν στα 35 τους, ζουν ακόμη στο πατρικό τους σπίτι, δεν βρίσκουν δουλειά, και αν έχουν, δεν μπορεί να ζήσουν απ’ αυτή.

    Τους καλούς βαθμούς ακολούθησαν κακοπληρωμένες δουλειές.

    Όμως κάθε Έλληνας ξέρει τουλάχιστον κάποιον που έκανε καριέρα με κακούς βαθμούς, αλλά με κάποιο θείο σε κυβερνητικό κόμμα.»



    «Στους δρόμους της Αθήνας μαίνονται ‘οι δήθεν επαναστάτες’, που θέλουν να ξαναζωντανέψουν το μύθο του χθες.

    Το ελληνικό δίλημμα: Η παρούσα κατάσταση είναι απαράδεκτη, αλλά οι αλλαγές είναι ακόμη πιο απαράδεκτες.

    Στο θέμα αυτό ο Λένιν και ο Στάλιν είχαν σαφώς μεγαλύτερη έμπνευση.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ΜΜΕ και οι μεγαλοσχημοι αλλα και μικροτεροι δημοσιογραφοι ειναι υπευθυνοι για την εκταση που πηραν τα πραγματα. Εριξαν λαδι στη φωτια. Πρεπει να λογοδοτησουν στη δικαιοσυνη για τις πραξεις τους και να μην ειναι στο απυροβλητο επικαλουμενοι το "λειτουργημα" τους. Το "λειτουργημα" τους παρεσυρε σκοπιμως τον κοσμο στη καταστροφη περιουσιων αλλα το κυριοτερο αποσυντονιζει την Ελλαδα και την καταστρεφει σιγα-σιγα. Αν δεν υπαρχουν δικαστες με αρχιδια να τους βουτηξουν, δωστε τους στο λαο. Βγαλτε τις κομματικες παρωπιδες και κρινετε το εργο τους και τα λογια τους τις 4 τελευταιες μερες. Αλλο ενημερωση και αλλο καταθεση σκοπιμων προσωπικων αποψεων για ενα δημοσιογραφο. Και εδω εβγαλαν τα προσωπικα τους αντερα με ενα μονο σκοπο. Να πληξουν την κυβερνηση. Και σημερα μεν, ειναι αυτη η κυβερνηση αυριο θα ειναι καποια αλλη. Ο απωτερος σκοπος ΜΜΕ και μεγαλοδημοσιογραφων ειναι να ελεγχουν την εξουσια για προσωπικο οφελος και στα αρχιδια τους η Ελλαδα. Δεν εχουν καταλαβει οτι η εξουσια ανηκει στο λαο. Γι'αυτο δωστε τους στον λαο και θα το καταλαβουν. Γαμηστε τους οπου τους βλεπετε αυτους τους δηθεν ενημερωτες της κοινης γνωμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AX

    ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΑ

    ΘΕΛΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΑΤΑΧΤΖΙΔΕΣ.
    Στο Ξηροπήγαδο Κυνουρίας του Νομού Αρκαδίας λειτουργει ΚΕΚ (Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτησης)γι ανέργουν,αυτοαπασχολούμενους κλπ. κατηγορίες εργαζομένων με την επωνυμία ΚΕΚ ΑΤΤΙΚΗΣ.Από τον Ιουλιο μήνα έχουμε τελειώσει τον κύκλο εκπαιδεύσεως και ακόμα δεν μας έχει καταβληθεί η προβλεπόμενη επιδότηση μας. Σε επικοινωνία που είχαμε κατ επανάληψη με τους υπευθυνους του ΚΕΚ μας απαντούν πως το αρμόδιο υπουργείο απασχόλησης δεν έχει καταβάλει την δεύτερη δοση των χρημάτων όπως θα έπρεπε για την επιδότησή μας. Προφανώς η πρώτη δόση θα αφορούσε τα εξοδα λειτουργίας του ΚΕΚ, τις αμοιβές τον διδασκόντων κλπ.κλπ.!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ. Είχαμε επενδύσει κάποια κάλυψη εξόδων από την επιδότηση για τις βασανιστικές ανάγκες μας και στερήσεις μας.Χριστούγεννα έρχονται ρε απάνθρωποι.Κάντε εστω και τώρα κάτι.
    ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΠΛΟΚΕΡ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕ ΟΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν καταλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας, παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια και σπιλώνοντας τους πολιτικούς της αντιπάλους.

    • Επιδίδεται μετά μανίας στην καταλήστευση του δημοσίου πλούτου, αδιαφορώντας για την ευημερία των πολιτών.
    • Εκχωρεί με αδιαφανείς διαδικασίες τις Δημόσιες Επιχειρήσεις στα ντόπια και ξένα αφεντικά της, με μοναδικό σκοπό τον γρήγορο και παράνομο πλουτισμό.
    • Συρρικνώνει τα αγαθά της Δημόσιας Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους.
    • Περιορίζει τα ατομικά δικαιώματα.
    • Περιορίζει ή καταργεί εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
    • Διαγράφει έννοιες, όπως, ισονομία, ισοπολιτεία, αξιοκρατία, κοινωνική ευημερία.
    • Θεωρεί το κράτος λάφυρό της και το χρησιμοποιεί για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ολίγων και ημετέρων.
    • Χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ για να παραπληροφορούν το λαό.

    Η δεξιά (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΕΡΕ, ΝΔ) και οι «ΗΓΈΤΕΣ» της (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θείος του «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ» sik).
    Όταν βρίσκεται στο πηδάλιο διακυβέρνησης της χώρας.

    • Για να κουκουλώσει τα σκάνδαλα (Υποκλοπές. Πακιστανοί, Δομημένα Ομόλογα, Κουμπάροι, Βατοπέδι, κ.λ.π.), και τις ανομίες της.
    • Για να μην αποκαλυφθεί η αδιαφορία, η αναλγησία και η ανεπάρκειά της, στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων (ανεργία, ακρίβεια, ανέχεια, ανασφάλεια, αναξιοκρατία) που απασχολούν-ταλαιπωρούν τους πολίτες.
    • Για να συνεχίσει ανεμπόδιστα το «θεάρεστο» έργο της, (τρομάρα της),

    Με ψεύτικα συνθήματα (επανίδρυση του κράτος), συγνώμη επανίδρυση του παρακράτους ήθελα να γράψω. Και με ψεύτικα διλήμματα (Καραμανλής ή χάος), και πάλι συγνώμη ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι το ΧΑΟΣ.
    Χρησιμοποιεί το παρακράτος σε αγαστή συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής, για να φοβίσει και να αποπροσανατολίσει το λαό.

    Ο λαός όμως απαντάει στον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα).

    • Συγνώμη «κύριοι» σας πήραμε χαμπάρι και δεν τσιμπάμε άλλο.
    • Η συνταγή σας δεν είναι μόνο παρωχημένη, αλλά και άκρως επικίνδυνη, (σκοτώνει τα παιδιά μας, σκοτώνει τα όνειρά μας, καταστρέφει τις περιουσίες μας, ξεφτιλίζει, διεθνώς, τη χώρα μας).
    Ο λαός απαιτεί από τον «καταλληλότερο» (sik) και τον ανίκανο δεξιό συρφετό (κουμπάροι, κομματοσκυλολόι, χρυσά καλόπαιδα), να μας αδειάσουν τη γωνιά, «κύριοι» δεν είστε μόνο δεξιοί, αλλά όπως έλεγε και ο Αείμνηστος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ είστε και αδέξιοι.
    «Κύριοι» ξεκουμπιστείτε και φύγετε, γιατί είστε άκρως επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...Οι γονείς, ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους! Δεν ειναι δυνατόν ν' αφήνουν τα παιδιά τους να γίνονται έρμαιο του καθε υποκινητή χωρις να αντιδρούν! ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ! Αφού η Αστυνομία έχει τα χέρια της δεμένα από το ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ας αναλάβουν αυτοί!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλου του κόσμου παιδεραστές παιδικών ψυχών, όλου του κόσμου λιγούρηδες της εξουσίας ενωθήτε!
    Και στα νηπιαγωγία ο αγώνας για την πολιτική σας επιβίωση, και στα νηπιαγωγία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι οπαδοί του πασόκ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν ότι είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν οι προστάτες / καναλο-εκβιαστές στις τηλεοράσεις και τις φυλλάδες τους.

    Επιλέγουν οι δυστυχείς να μη θυμούνται τι έλεγαν οι ίδιες εταιρίες δημοσκοπήσεων το 2004 αλλά και το 2007.

    Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ίσως ΠΑΛΙ να κατηγορήσουν τα ενδο-κομματικά τους, το στατιστικό λάθος, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη, τα μεγάλα συμφέροντα, τους αμερικάνους, τα έχουμε ξανακούσει τόσες φορές.

    Κάτι θα βρούν για να δικαιολογήσουν αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν.

    ΟΤΙ ΤΟ GIORGAKIS ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΟΦΙΜΙ.

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν είναι πάντοτε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλκάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Ανταυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου που μπορεί να μιλήσει Ελληνικά
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Όσο και να εξωραίσουν την εικόνα του χαζούλη οι καναλο-εκβιαστές, πάλι χαζούλης θα μείνει. Δεν φταίει αυτός, έτσι γεννήθηκε.
    Όσοι γράφετε στα πράσινα blogs και βγάζετε μεροκαματάκι για το Giorgakis, έχει καλώς, πρώτα το ξεροκόματο, το καταλαβαίνω.
    Όσοι όμως το κάνετε από πίστη στο κόμμα, χάνετε το χρόνο και τον κόπο σας.

    Το άτι είναι κουτσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ και τρία χρόνια γίνεται ένας πόλεμος της εκλεγμένης από 4.000.000 Έλληνες κυβέρνησης και της αμερικανικής κυβέρνησης.
    Τα λεφτά που ξοδεύονται είναι όσα και τα αμερικανικά συμφέροντα, πολλά, πάρα πολλά.
    Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξουν την Ελλάδα.
    Το διακύβευμα είναι το όνομα των Σκοπίων, η Κύπρος και οι ρωσικοί αγωγοί φυσικού αερίου.
    1. Η αμερικανική βάση στα σύνορα Σκοπίων-Κοσόβου είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο (εκτός ΗΠΑ) και στοχεύει τα νότια της Ρωσίας. Χωρίς σταθερή κυβέρνηση στα Σκόπια διακυβεύεται η λειτουργία της.
    2. Η Κύπρος καθορίζει τις εξελίξεις στο Μεσανατολικό εδώ και πενήντα χρόνια. Οι Αγγλοαμερικανικές βάσεις εκεί είναι καθοριστικές για την πίεση στους Παλαιστινίους. Η Κύπρος πρέπει να δεχθεί το σχέδιο Ανάν πάσει θυσία.
    3. Οι ρωσικοί αγωγοί, όχι μόνο δίνουν οικονομική ανάσα στη Ρωσία αλλά βοηθούν στην απεξαρτητοποίηση της Ευρώπης από τον αμερικάνικο αγωγό που έρχεται από την Τουρκία.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται γιατί ξέρει ότι σήμερα τα Ελληνικά συμφέροντα είναι αντίθετα από τα αμερικανικά και γιαυτό συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό.
    Τα κτυπήματά τους όμως είναι κάτω από τη μέση και συνεχή. Οι αμερικανο-ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν χέρι-χέρι με τους ντόπιους ιδιοκτήτες καναλιών και εφημερίδων. Για να ελέγξουν την κατάσταση πρέπει να τοποθετήσουν ένα πρωθυπουργό που λέει ναι.
    Και ποιος καλύτερος από ένα δικό μας άνθρωπο, που είναι μάλιστα μισός αμερικανός εξ αίματος.
    Αν ο κ. Καραμανλής έχει πολιτικό ένστικτο θα ζητήσει άμεσα ταυτόχρονο δημοψήφισμα για τα τρία αυτά θέματα, που προφανώς θα δεσμεύουν και τις μελλοντικές Ελληνικές κυβερνήσεις.
    ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    ΤΑΞΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΛΕΦΤΑ ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας και τη θέση στη ΔΟΕ.
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ. (αυτός πάντα βλάκας ήταν, τώρα θα αλλάξει;)
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Ο μυαλωμένος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΦΕΥΓΑΛΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δέκα κακουργήματα έχει μαζέψει Ο Κοντομηνάς, ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!

    Πόσο νόμιμο είναι ένας άνθρωπος με ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ να ελέγχει τηλεοπτικό σταθμό;

    Δεν υπάρχουν νόμοι επιτέλους;

    Δεν πρέπει κάποτε να ψάξουν οι εισαγγελείς τί έγινε με τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Interamerican που κατακλέψανε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ στο Χρηματιστήριο από τον κοσμάκη και έγινε ζάπλουτος ο Κοντομηνάς με την πώλησή της στη Eureko;

    Δεν υπάρχουν εισαγγελείς, να κινηθούν γρήγορα να γλυτώσουμε από αυτά τα σκουπίδια της τηλεόρασης, τους λακέδες του Κοντομηνά, τον αποτυχημένο κομπλεξικό Κύρτσο και τον φανατικό πρασινοφρουρό Βερύκιο;

    Όχι άλλο κάρβουνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι να ακούς κάτι κομματικοποιημένους νεολαίους που είναι στις διαδηλώσεις και να τρελαίνεσαι, όπου βρεθούν και όπου σταθούν αν τους δώσεις μικρόφωνο να μιλήσουν, ένα θα πουν, η αστυνομία φταίει για όλα που είναι κοντά και μας σπάει τα ούμπαλα.
    Ναι ρε κόπανε η αστυνομία είναι κοντά και σου σπάει τα ούμπαλα όπως λες, τις φωτιές ποιος τις βάζει μωρέ όρνιο;
    Και τι ήθελες δηλαδή να μην υπάρχει καθόλου αστυνομία για να γίνουν εκατό φορές περισσότερες λεηλασίες και καταστροφές;
    Ποιος κατάστρεψε και καταστρέφει τον μόχθο ζωής τόσο και τόσων ανθρώπων;
    Έχεις παλέψει ρε άθλιε μια ζωή να στήσεις ένα μαγαζάκι, και να έχεις την προσμονή πως με αυτό το μαγαζάκι, εσύ τώρα, αργότερα τα παιδιά σου, παιδιά σαν και εσένα θα το έχουν να δουλέψουν σε αυτό και να ζήσουν;
    Έχεις πληρώσει από την τσέπη σου ένα αυτοκίνητο, ή ακόμη χειρότερα με δάνειο για να δεις την γλύκα να είναι καμμένο και εσύ να πληρώνεις τις δόσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ. ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρήκατε τώρα αφορμή από τον άδικο θάνατο του μικρού όλοι οι κομπλεξικοί να βγάλετε τα απωθημένα σας και να κάψετε τη χώρα. Είστε ρε σοβαροί όταν επί ΠΑΣΟΚ χάνατε τα χρήματά σας στο χρηματιστήριο κάνατε τις κότες που ήταν κ Παναγόπουλε η ΓΣΕΕ που ήταν κ Παπασπύρου η ΑΔΕΔΥ κολοπασόκια τότε τα μέλη σας δεν έχασαν τις οικονομίες τους;;;Γιατί είχατε βάλει την ουρά στα σκέλη λωποδύτες και τώρα που ο πρωθυπουργός σας ζήτησε ειρήνη εσείς προτιμήσατε τον πόλεμο για να κερδίσετε μεθαύριο μια θέση στη βουλή και όχι γιατί εκφράζετε τους αγώνες των εργαζομένων-ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ σας μάθαμε τόσα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ενώ συνεχίζονται για έκτη ημέρα τα επεισόδια, όλοι πλέον στο ακυβέρνητο καράβι που λέγεται «Ελλάς» περιμένουν να δουν αν θα κάνει κάτι - και τι - ο Καραμανλής.

    Για να καταλάβετε τι κατάσταση επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία διαβάστε τι δήλωσε στην International Herald Tribune (10.12.2008, σελίδα 4), ένας συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Ρηγίλλης, Νίκος Καραχάλιος: «Ο Πρωθυπουργός είναι σοβαρά μπερδεμένος και δεν έχει ιδέα πώς να αντιμετωπίσει αυτή την κρίση» (!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΠΕΙΡΑ "ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ"

    Αυτό που έγινε, πριν λίγα εικοσιτετράωρα ΔΕΝ ήταν «επανάσταση». Δεν
    ήταν «εξέγερση». Δεν ήταν «έκρηξη κοινωνικής διαμαρτυρίας».
    Όχι πως δεν υπάρχουν πολλές πραγματικές αιτίας κοινωνικές έκρηξης.
    Υπάρχουν και με το παραπάνω. Αλλά αυτό που έγινε προχθές δεν ήταν
    «εξέγερση». Όχι ακόμα, τουλάχιστον...
    Η πυρπόληση κατοικημένων περιοχών δεν είναι κοινωνική «εξέγερση».
    Οι επιθέσεις κατά πυροσβεστών, που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν
    ανήμπορα γερόντια από τις φλόγες δεν είναι «εξέγερση».
    Το εκτεταμένο πλιάτσικο δεν είναι «εξέγερση».
    Ο τραγικός φόνος του 15χρονου από έναν «τρελαμένο» αστυνομικό δεν ήταν
    η αιτία. Ήταν μόνο η αφορμή - μιας έκρηξης που «ωρίμαζε» από καιρό.

    * Πριν λίγες μέρες γνωστοί-άγνωστοι είχαν επιτεθεί βάναυσα μέσα στο
    λεγόμενο «Πανεπιστημιακό» άσυλο κι είχαν σπάσει το χέρι μιας
    καθηγήτριας. Χωρίς να έχει προηγηθεί ο θάνατος του 15χρονου μαθητή...

    * Πριν λίγες μέρες, είχαν κακοποιήσει άγρια μέσα στους
    στους φοιτητές Νομικής. Ούτε τότε είχε προηγηθεί ο θάνατος του

    * Πριν ενάμιση χρόνο είχαν ξυλοκοπήσει μέχρις αναισθησίας ανώτατο
    αξιωματικό της Αστυνομίας που είχε πάει μαζί με την οικογένειά του να
    παρακολουθήσει πολιτιστική εκδήλωση στο Γκάζι. Ούτε τότε είχε
    προηγηθεί ο θάνατος του αδικοχαμένου μαθητή.

    Κάποιοι εκμεταλλεύθηκαν ένα τραγικό περιστατικό για να αποπειραθούν
    «πολύχρωμη εξέγερση» και στην Ελλάδα (κατά τα πρότυπα της Γεωργίας και
    της Ουκρανίας).

    Η διεθνής κοινή γνώμη έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, διότι είναι η πρώτη
    τέτοια «πορτοκαλί επανάσταση» που επιχειρείται σε δημοκρατική χώρα
    δυτικού τύπου.

    Ακόμα και το ΚΚΕ αναγκάστηκε να κατονομάσει τους προβοκάτορες και να
    καταγγείλει αυτούς που τους «χαϊδεύουν».
    Όχι, ο ελληνικός λαός δεν ξέσπασε προχθές. Για την ακρίβεια δεν μίλησε ακόμα.

    Απλώς, κάποιοι, θυμούνται τι είχε πει κάποτε ο Γεώργιος Παπανδρέου:
    Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες!

    Χρύσανθος Λαζαρίδης
    11 Δεκ. 2008

    diktyo21

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση