GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ας τις χάσει τώρα για να μπορεί...

...να διεκδικήσει αργότερα την επάνοδό του! . Του Θωμά Ακρωτηριανάκη . Συνεχίζω το δημοσίευμά μου της 22ας Νοεμ. 2008 (δείτε το εδώ ), με επ...

...να διεκδικήσει αργότερα την επάνοδό του!
.
Του Θωμά Ακρωτηριανάκη
.
Συνεχίζω το δημοσίευμά μου της 22ας Νοεμ. 2008 (δείτε το εδώ), με επικαιροποίηση και γινόμενος πιο συγκεκριμμένος.
Η δημοσκόπηση της "Μέτρον Ανάλυσις" τής 4ης Δεκ. 2008 έδειξε διαφορά 5.5 μονάδων σε βάρος της ΝΔ, που έχει μπει σε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ (γενικές έννοιες: σταθερή διαφορά
σημαίνει το αυτονόητο, σταθερή πτώση σημαίνει ότι είναι ανάλογη του χρόνου και ελεύθερη πτώση ότι είναι ανάλογη του τετραγώνου του χρόνου). Η ελεύθερη πτώση είναι από τη φύση της μη αναστρέψιμη, πράγμα που συνειδητοποίησαν οι υποψήφιοι αντάρτες ανατροπείς από τους 151 και δεν θα τον ρίξουν. Το ίδιο συνειδητοποίησαν και οι υποψήφιοι δωροδοκητές τους και δεν θα δωροδοκήσουν... (ο Τατούλης ευφυώς προκάλεσε τη διαγραφή του, συμβάλλοντας με τον ανεξάρτητο πια λόγο του στην ελεύθερη πτώση,χωρίς πτώση της κυβέρνησης).
Ποντάρουν στο ότι ο Καραμανλής θα γαντζωθεί στην εξουσία παρά την ελεύθερη πτώση και δεν θα κάνει το σωστό, γι' αυτόν, και τη καραμανλική ΝΔ, που είναι να κάνει πρόωρες, να τις χάσει, να παραμείνει αρχηγός ΝΔ και να επανέλθει με κάποιες πιθανότητες νικητή, έστω στις (αντι)μεθεπόμενες εθνικές εκλογές, προκαλώντας τις μεθεπόμενες τον Απρίλη του 2010 (λόγω μη συμφωνίας στην εκλογή νέου Π.τ.Δ). Ε, και οι αντιμεθεπόμενες δεν θα γίνουν τον Απρίλιο του 2014...
Πρέπει να διαλύσει τη Βουλή, για εκλογές,το αργότερα μέχρι την Παρασκευή 13 Φεβρ. 2009.

ΑΛΛΙΩΣ,φευ,μετά την πρώτη ήττα στις εθνικές βουλευτικές, θα τον αντικαταστήσει η Dora στην αρχηγία της ΝΔ,και ο Καραμανλής δεν θα ξαναγίνει αρχηγός ή πρωθυπουργός.
----------------------

22 σχόλια

  1. Εγω εκεινο που εχω να πω ειναι οτι το βλακογιοργο ειναι βλημα ολκης.

    Εκεινο που εγω ακουσα απο το βλάκογιοργο ειναι οι παπουδες να πανε να γινουνε "baby sitter" για να βγαζουν τα .."εξοδα τους"...

    Εκεινο που εγω αντιλαμβανομαι ειναι οτι οι κοντομηναδες,λαμπρακιστανοι,
    μπομπολαδες ,χαφιεδοτυπια και λοιπες συμμοριες προωθουν αυτο το βλημα το βλακογιοργο για να μπορουν μετα να αλωνιζουν..

    Και κεινο που επισης αντιληφθηκα ειναι οτι η Νεα Δημοκρατια (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο) ενω τους ειχε στο χερι ,,τους αφησε να αλωνιζουνν..

    Ευτυχως (συνειδητοποιησε τι μαλακια εκανε?? ποιος ξερει!) ,παντως απο ασφαλεις πηγες .."διερευσε" οτι εκλογες θα γινουν την 13η Μαρτιου 2011..

    Τους αφηνει τους πασοκοσκυλαιους,(τσιρακια των κοντομηναιων,λαμπρακιστανων,
    μπομπολαδων, χαφιεδοτυπιας και λοιπων συμμοριων, να γαυγιζουν και κανει εκλογες κοντρα στο Συνταγμα..

    6 μηνες πριν!! "προωρες"!!

    Και αυτο ειναι λαθος!!
    Οχι βεβαια της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο) ..
    Ειναι ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ(.."αναθεωρημενο" δις ,τρις τετρακις !! δεν θυμαμαι ποσες, απο την πασοκοσκυλια)...

    Και ασφαλως ειναι λαθος του πολιτευματος !

    Ο μακαριτης Παπαδοπουλος εκανε ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

    Ασχετα αν την καναν μετα "προεδρευομενη"..
    Με κατι "σαρτζ..." και λοιπα υποκειμενα .."προεδρους της δημοκρατιας"!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

    ΚΑΝΤΟ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΡΔΕΡΕ

    ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ

    ΚΑΝΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    O DIAOPORON/BL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    Τα φερεφωνα της Ριγήλλης είπαν το δέον γενέσθαι για τους χαχόλους που τους έκαναν κυβέρνηση τον Σεπτέμβριο του 2007.
    Η κρίση στις επιχειρήσεις θα αντιμετωπιστεί με εβδομάδα 3-4 εργάσιμων ημερών.
    Αυτά είπε ο γνωστός Μίχαλος του ΕΒΕΑ.
    Λογαριάζουν βέβαια χωρίς τον ξενοδόχο που είναι η πλειοψηφία των πολιτών.
    Το πρόβλημά τους σήμερα είναι διπλό.
    Όποτε κάνει τις εκλογές τις χάνει η ΝΔ με απόλυτο δεδομένο την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ.
    Επιπλέον ο μέγας κίνδυνος αυτοδιάλυσης της δεξιάς είναι υπαρκτός όσο ποτέ άλλοτε.
    Εν τω μεταξύ η κρίση θα βαθαίνει μέσα στο 2009 με κίνδυνο κατάρρευσης των μακροοικονομικών δεικτών και ολόκληρης της οικονομίας, ήδη απειλείται με χρεωκοπία η Ιταλία, χώρα με βαριά βιομηχανία .
    Οι άνθρωποι εκτός από τις λαμογιές είναι ανίκανοι για την αντιμετώπιση μιας τόσο μεγάλης κρίσης.
    Μέσα στο κοινοβούλιο ειπώθηκε ότι από τα 28 δις που πήραν οι τραπεζίτες τα 18 δις είναι ζημιές που είαν από τα τοξικά ομόλογα, μένουν λοιπόν 10 δις για ρευστότητα.
    Η κίνηση αυτή του Αλογοσκούφη ήταν η τελική καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας που θα χρειαστεί χρόνος για ανάταξη.
    Δισεκατομμύρια αναπτυξιακών πόρων των Ελλήνων πήγαν στον καιάδα των τραπεζιτών και του συρφετού των καλογέρων του Βατοπεδίου.
    Αυτοί οι κύριοι του φιλελευθερισμού τηρώντας τις αρχές τους θα έπρεπε να αφήσουν στη μοίρα τους τις ιδιωτικές τράπεζες ή να τις εξαγόραζαν.
    Επομένως θα πληρώσουν εκλογικά την κατασπατάληση των 28 δις στις χρεωκοπημένες τράπεζες.
    Το θέμα όμως δεν είναι απλό, οι πολίτες απαιτούν την δίωξη αυτών που χωρίς αιδώ χάρισαν δις σ' αυτούς που χρεωκόπησαν τις τράπεζες χάριν απληστίας και ιδιωτικού αθέμιτου πλουτισμού τους.
    Απαιτείται άμεση προσφυγή στις κάλπες, δεν αρκεί κανένα μέτρο των ανίκανων έστω και διαχείρισης.
    Αφρουγκράστηκα τον κόσμο, στις λαικές αγορές, διαπίστωσα μιά απέχθεια προς κάθε στέλεχος αυτής της εξουσίας και αδημονία αλλαγής.
    Ο πολιτικός χρόνος τους εξέπνευσε δεν τραβούν πέραν του Μαρτίου άντε των ευρωεκλογών.
    Πιθανότητα επιστροφής στην κυβέρνηση δεν έχουν τουλάχιστον μέχρι το 2018 αν τις εκλογές τις κάνουν το 2010.
    Η Δημαγωγία τους ξεπέρασε κάθε όριο και η αριστερά δεν έχει πλέον τα περιθώρια να τους συνδράμει όπως το βρώμικο 1989.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    Τέλος λοιπόν, τελευταίες πινελιές σε ένα σουρεαλιστικό πολιτικοοικονομικό τοπίο του κ. Καραμανλή.
    Θα μείνουν στην ιστορία ως οι συνδαιτημόνες των μεγαλοτραπεζιτών και των καλογέρων στο ξεπούλημα της δημόσιας γης.
    Αντιός στα μεξικάνικα.
    Κατευόδιο στα Ελληνικά.
    AΝΑΛΥΣΗ
    ΓΙΑ ΤΟ PRESS- GR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι! να χάσει για να τελειώνουμε και να κλείσει και το ΜΕΓΙΣΤΟ Λαυροπέδιο στη Σκύρο, μετά και την εμπειρία της εξεταστικής επιτροπής και την ασυλία ηθικής αυτουργίας.

    http://www.servitoros.gr/news/view.php/20689/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…

    Επειδή δέχτηκα δημόσια πρόσκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ της Χαλκιδικής να ενταχθώ στις γραμμές του κόμματος αυτού, έπειτα από μια απάντησε σε χιουμοριστικό άρθρο μου στην τοπική εφημερίδα ΓΝΩΜΗ, απαντώ στην πρόσκληση με το κείμενο που ακολουθεί:

    ‘Χαίρομαι ειλικρινά για την αίσθηση του εκλεκτού χιούμορ που σας διακρίνει.
    Όπως επίσης χαίρομαι και για την πρόσκληση που μου απευθύνατε για να προσχωρήσω στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία με τιμά ως πολίτη.
    Επειδή μου αρέσουν όμως οι αρσενικές κουβέντες, θα την απορρίψω.
    Όχι ευχαριστώ.

    >Δεν θα μπορούσα να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ενώ από τη μια μεριά σας βλέπω υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μουσουλμάνων της Θράκης, δεν σας έχω δει ποτέ να αναλαμβάνετε κάποια δράση υπέρ των ίδιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Χριστιανών στην Τουρκία.
    .
    >Δεν θα μπορούσα να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ενώ από τη μια μεριά πέντε συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ – Οικολογική Παρέμβαση, Κόκκινο, Νεολαία Συνασπισμού, ΣΥΡΙΖΑ Παράρτημα Υμηττού, Διεθνιστική Εργατική Αριστερά- ονομάζουν τα Σκόπια ως ‘Ματσεντόνια’και τους Σκοπιανούς ‘ματσεντόσκι’ και στηρίζουν τις απόψεις του ναζιστή Γκρουέφσκι, από την άλλη κατηγορούν τους συμπατριώτες τους στην Ελλάδα που διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμά τους, ως …εθνικιστές!
    .
    >Δεν θα μπορούσα ποτέ να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ενώ από τη μια μεριά στηρίζετε τους Τσάμηδες –τους αποδεδειγμένους συνεργάτες του Χίτλερ στην κατοχή- και τους αναγνωρίζετε το δικαίωμα να διεκδικήσουν τις κατασχεμένες από την Ελλάδα περιουσίες τους, από την άλλη, δεν σας έχω δει ποτέ να διαμαρτύρεστε για την καταπάτηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων κατοίκων της Βορείου Ηπείρου!
    .
    >Δεν θα μπορούσα ποτέ να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ενώ στηρίζετε τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων, στηρίξατε παράλληλα και το αμερικάνικο σχέδιο Ανάν που αφαιρούσε τα δικαιώματα των Ελληνοκυπρίων και διέλυε την Κυπριακή Δημοκρατία!
    .
    >Δεν θα μπορούσα ποτέ να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ενώ ονομάζετε την Κωνσταντινούπολη …Ιστανμπούλ, λέτε επίσης και το Μοναστήρι …Μπίτολα, αλλά δεν λέτε και το Βερολίνο …Μπερλίν!
    .
    >Δεν θα μπορούσα ποτέ να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ενώ από τη μια ζητάτε επίμονα να μπει φραγμός και κάποιος έλεγχος στη διακίνηση του παγκόσμιου κεφαλαίου, από την άλλη θέλετε ελεύθερη διακίνηση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα!
    .
    >Δεν θα μπορούσα ποτέ να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ενώ από τη μια μεριά είστε υπέρ της κατάργησης του πεδίου βολής στους Λόφους της Φλώρινας για οικολογικούς λόγους, από την άλλη μεριά δεν διαμαρτυρηθήκατε ποτέ για το εργοστάσιο λιγνίτη της ΔΕΗ που μολύνει χειρότερα το ίδιο περιβάλλον, δεν διαμαρτυρηθήκατε ποτέ για το ασβεστάδικο και για το ορυχείο στην ίδια περιοχή…όπως και δεν διαμαρτυρηθήκατε ποτέ για την άθλια ρυπογόνο μονάδα παραγωγής ηλεκτρισμού των Σκοπιανών δίπλα στο Μοναστήρι, που όταν φυσά βόρειος άνεμος πνίγεται όλος ο νομός στο καυσαέρια!

    >Δεν θα μπορούσα ποτέ να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ο πρόεδρός σας από τη μια μεριά είναι λάβρος κατά των ‘βυσμάτων’ στο στρατό και από την άλλη υπηρετεί τη θητεία του βάζοντας βύσμα στο κέντρο της Αθήνας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας!!!
    .
    >Δεν θα μπορούσα ποτέ να έλθω στις γραμμές σας, γιατί ενώ βλέπω ένα νέο παιδί για αρχηγό με υποτίθεται νέες και καθαρές ιδέες, από την άλλη όμως τον βλέπω μέτοχο σε κατασκευαστική εταιρεία που στο καταστατικό της έχει στην πρώτη γραμμή τα …δημόσια έργα!
    .
    Για αυτά και για άλλα πολλά
    .
    Όχι ευχαριστώ!
    .
    Αναστάσιος Καζαντζίδης
    Εκπαιδευτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΡΚΟΥΔΟΒΛΑΧΟΙ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΗΣΟΥΝ.

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΣΚΑΤΑΔΕΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕΣ ΝΤΙΒΕΣ ΝΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΤΣΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ, ΠΑΙΞΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8, ΔΑΝΕΙΣΤEIΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΣΤΡΑ ΜΕ ΣΩΒΡΑΚΟ CALVIN KLEIN, ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΟΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ.

    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.

    ΓΑΜΑΤΕ ΜΕ ΚΙ'ΑΣ ΚΛΑΙΩ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΨ ΕΡΡΙΞΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΙΡΙΖΕΙΣ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΝΕΙ ΦΙΛΕ ΚΑΨ
    ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ.
    ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΡΙΧΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ .
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;
    ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ
    ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ
    ή του Παπαγιάννη.
    ενας μπλόγκερ του πρες -γρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπα... πάει αυτή.
    Είναι τελειωμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙΧΗ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΑΠ' ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ - ΚΑΙ ΕΡΙΖΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΙ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    LIBERAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Β΄ο Βατιπεδινός μπορεί να νικήσει αν βάλει στην Κυβέρνηση όλα τα σεμνά και ταπεινά παιδιά : Τον Ρουσόπουλο με το Βατοπέδιο ,τον Βουλγαράκη με τις φοροδιαφυγές ,τον Παυλίδη με τις μίζες στην ακτοπλοϊα ,τον Μιχαλολιάκο με τους ψευδομάρτυρες και τα μανικετόκουμπα, τον Μαγγίνα με το αναψυκτήριο και τους Ινδούς,την Ντόρα τον Κυριάκο και τον Λιάπη με την Ζίμενς ,τον Δούκα και τον Αλογοσκούφη με τα ομόλογα και το Βατοπέδιο. Με τέτοια ομάδα χάνει ο Προπονητής;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΖΗΤΩ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο Β΄Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ.ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τωρα οι πασοκοι δινουν και συμβουλες στο Καραμανλη για την πολιτικη του καριερα!

    Δε χανει ο Καραμανλης ρε μουφες.
    Βαλτε το καλα στο ξερο το κεφαλι σας.
    Οσο και να τον πολεματε, εσεις και τα συμφεροντα εκ Δυσης.

    Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 6 Δεκέμβριος 2008 7:54 μμ

    ΝΑΙ...ΝΑΙ...Η ΔΥΣΗ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ...ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΟΜΩΣ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΡΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΟΥΝ, ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσυ τι φοβασε;
    Μη παθω τιποτα και χασεις τον γκομενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καζαντζίδη,
    καλά τά είπες.
    Αναστάσης.(μήπως είσαι από τήν Πέλλα?).
    Υ.Γ.εξκιούσμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Eine ligos ke aneparkis.Olo ke perisotero mimite to Simiti pou toso katigorouse otan itan antipolitefsi.To mono pou kataferni kathe mera eine na ferni to Giorgaki plisiestera stin eksousia.Lipon oute tora oute pote,kala tha kani na pai spiti tou ke n analavi kapios ikanoteros,exi tetia stelexi to koma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τζόν = ο τυπικός ψηφοφόρος της ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. να χασει τωρα και να φυγει γιατι αν δε φυγει αυτος, θα φυγουμε εμεις μεταναστες,ετσι που το παει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ (αφου γυρισε απο την ομιλια του στη Λαρισα0 Ο ΟΜΠΑΜΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ ΣΕΓΚΟΛΕΝΡΟΥΑΓΙΑΛΙΚΟΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ:

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12% ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Β ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΟΚΤΩΡ, ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΒΑΔΙΣΟΥΝ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ. ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΔΟΚΤΩΡ ΤΑΣΟΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ.

    ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΣΟΚ

    5 Δεκέμβριος 2008 9:18 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΔΕΞΙΑ ΕΒΑΨΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΙΜΑ!!

    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Siga to kelepouri pou tha xanarthei. Poios thelei pisw ena apolithwma kakwn epidosewn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. sto orio tou kathysterimenou einai o papandreou. den einai mono afta pou leei, einai kai to ilithio vlemma tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση