GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Νατάσα ματαίωσε το γεύμα...

. ...που έκανε κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, για τις συζύγους των βουλευτών της ΝΔ . Από τον Γιάννη Δαίδαλο . Κάθε χρόνο, τέτοιες ημέρες, η σύ...

.
...που έκανε κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, για τις συζύγους των βουλευτών της ΝΔ
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
.
Κάθε χρόνο, τέτοιες ημέρες, η σύζυγος του πρωθυπουργού Νατάσα Καραμανλή καλούσε σε γεύμα τις συζύγους των βουλευτών της ΝΔ με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής της (Αναστασίας της Φαρμακολύτριας στις 22 Δεκεμβρίου). Δηλαδή, κανονικά έπρεπε να γίνει αύριο.
Φέτος όμως δεν θα το κάνει, σύμφωνα με πληροφορίες μας. Επίσημη εξήγηση δεν έχει δοθεί. Στα παρασκήνια λέγεται ότι το γεύμα ματαιώθηκε για να μην θεωρηθεί πρόκληση σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Υπάρχει όμως κι άλλη εκδοχή. Υπήρχε ο φόβος σημαντικός αριθμός συζύγων βουλευτών της ΝΔ - οι οποίοι είναι δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι με την κατάσταση που επικρατεί- να μην προσέλθουν!
-------------------------------

24 σχόλια

  1. Το ΠΑΣΟΚ ως εναλλακτική δείχνει αγκυλωμένο στα φαντάσματα του παρελθόντος. Οι ίδιες φάτσες, οι φθαρμένες, οι χρεωμένες με διάφορα, εμφανίζονται από τη σκιά και ξαναδιεκδικούν εξουσία. Αντί να γίνει αποτίμηση των ικανοτήτων και της προσφοράς του καθενός, το παιχνίδι παίζεται με τους κλασσικούς κανόνες της ψηφοθηρίας και της εκλογικής δύναμης.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει κεφαλαιώδεις αδυναμίες. Από τη μια ο χαρακτήρας του Αλαβάνου - που όσο κι αν προσπαθεί να τον κρύψει στην Ελλάδα, στις Βρυξέλλες ως ευρωβουλευτής είχε γίνει περίγελο των πάντων, από την άλλη η φαρσοκωμωδία με τον "πρόεδρο Μ.Α." Αλέξη Τσίπρα (Μ.Α. = My Ass), το απότομο ξεπέταγμα που ακολουθείται από το ξεφούσκωμα των ποσοστών, όλα αυτά δείχνουν ένα ΣΥΡΙΖΑ αφερέγγυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΓΟΝΟΣ 1:
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι το κομμα των ανθρωπων που μεγαλωσαν με Νταντά, Γαλλικά και Πιάνο. Οι οποίοι έχουν τόσα λεφτά που δεν χρειάζεται να δουλεύουνε κι έτσι ασχολούνται με την πολιτική σαν χόμπυ, να γεμίσουν οι ώρες τους ρε παιδί μου.

    ΓΕΓΟΝΟΣ 2:
    Ο ΣΥΡΙΖΑ χρηματοδοτειται απο την Τουρκική Μυστική Υπηρεσία MIT και απο Σκοπιανους μεγαλοεπιχειρηματιες που βρίσκονται στην Αμερική.

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΡΑΤΑΜΕΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΡΗΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ (ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΥΤΟ), ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    Η ΕΤΟΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ (ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ IQ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ).

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΚΤΛ.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ.


    ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    1)ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
    2)ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ?? (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Η "ΒΟΛΕΜΑ" ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμπρός της γης οι κολασμένοι, λάθος, τα κομματόσκυλα ήθελα να πω, εμπρός της γης οι έμποροι των ιδανικών, εμπρός της γης οι έμποροι των ιδεολογιών, εμπρός της γης οι ξεπουλημένοι.
    Εμπρός να κλείσετε τα Δημόσια Δημοτικά σχολεία.
    Εμπρός να κλείσετε τα Δημόσια Γυμνάσια.
    Εμπρός να κλείσετε τα Δημόσια Λύκεια.
    Εμπρός να κλείσετε τις Σχολές Ανώτερης Δημόσιας Εκπαίδευσης.
    Εμπρός να κλείσετε τις Ανώτατες Σχολές Δημόσιας Εκπαίδευσης.

    Άθλιοι το πιστεύω σας είναι, Κλειστό Δημόσιο Σχολείο = Καλό Σχολείο, μέχρι νεοτέρας γιατί εξυπηρετεί εσάς προσωπικά και την ατομική προβολή όσων συμβάλανε στο κλείσιμο του απέναντι στο Κόμμα, γιατί το Κόμμα χαϊδεύει τα αυτιά όσων διατηρούνε το Σχολείο κλειστό.
    Άθλιοι, που κλείνετε τα παντός είδους Σχολεία γιατί αυτό εξυπηρετεί τις Τρέχουσες ανάγκες του Κόμματος.
    Άθλιοι, που θα ξεπουλήσετε όλους όσους συμμετέχουν στο κλείσιμο των Σχολείων όταν, Οι Όποιες Ανάγκες Του Κόμματος το επιβάλουν.
    Άθλιοι, μήπως, λέω μήπως, υπάρχουν και οικονομικά κίνητρα που παρέχονται από αυτούς που έχουν άμεσα οικονομικό συμφέρον να υποβαθμιστεί ακόμη περισσότερο το ήδη για πολλούς λόγους υποβαθμισμένο Δημόσιο Σχολείο;
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι αυτοί που έχουν οικονομική άνεση μπορούν τα παιδιά τους να τα σπουδάσουν οπουδήποτε και χωρίς να χάσουν ούτε μια ώρα μαθημάτων,
    έτσι που δυο παιδιά ίδιας ηλικίας, με τις ίδιες καλές μαθησιακές ικανότητες, το ένα που πηγαίνει σε πληρωμένη ιδιωτική εκπαίδευση να τελειώνει κανονικά, ενώ το άλλο που πηγαίνει σε Δημόσιο Σχολείο, επειδή το θέλετε εσείς μπορεί να χάσει και ένα και δυο χρόνια.
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει να χάνεις αυτά τα χρονικά διαστήματα στην πιο παραγωγική σου ηλικία, και όμως εσείς αυτό το θεωρείτε παράπλευρες απώλειες που επιτρέπονται στην αγωνία σας, για προσωπική, και παντός είδους ανέλιξη.
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι αυτοί που έχουν την οικονομική άνεση έχουν τις διασυνδέσεις να τακτοποιήσουν τα παιδιά τους μετά από τις σπουδές τους αμέσως γιατί έχουν τους φίλους και τις γνωριμίες.
    Άθλιοι, αυτού του είδους το παιχνίδι συναναστροφών υψηλού επιπέδου δεν παίζετε μέσα στα καλά πληρωμένα Ιδιωτικά Σχολεία;
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι η μοναδική ελπίδα του φτωχού να κάμει το παιδί του δυο βήματα παραπέρα είναι το Δημόσιο Σχολείο, και αυτό το Δημόσιο Σχολείο μέχρι τώρα και με τις όποιες και πολλές ατέλειες του, είχε να δείξει θαύματα στον τομέα αυτό.
    Άθλιοι, μήπως αυτά τα θαύματα σας ενοχλούν και με το πρόσχημα της βελτίωσης, θέλετε εσείς και οι Πάτρωνες σας να σταματήσει αυτό το κακομοιριασμένο Δημόσιο Σχολείο να δίνει την ευκαιρία σε παιδιά που μπορούν και θέλουν, να γίνουν μεγάλοι επιστήμονες;
    Άθλιοι, μήπως το γεγονός, ότι παρά τις ευκολίες που παρέχουν τα Ιδιωτικά Σχολεία στους μαθητές τους, και παρά ταύτα δεν έχουν τις επιδόσεις που έχουν οι μαθητές του Δημοσίου Σχολείου στις Πανελλήνιες Εξετάσεις Εισαγωγής στην Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση, και στις Επιστήμες μετά, ενοχλεί την Κομπλεξική Οικονομικά Άρχουσα Τάξη και ανέθεσε σε εσάς, σε Ανθρωπάρια Τρίτης Διαλογής την κατασυκοφάντηση του Δημόσιου Σχολείου;
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι με αυτά που κάνετε σήμερα στο Δημόσιο Σχολείο, τις καταλήψεις, με όλα τους τα επακόλουθα μέσα στο σχολείο, δημιουργείτε μια κατάσταση που δεν αντιστρέφετε, και δεν αντιστρέφετε διότι στις ηλικίες αυτές που είναι τα παιδιά, και μαθαίνουν, και θυμούνται, και επαναλαμβάνουν εύκολα.
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει μέσα σε ένα σχολείο που είναι σε κατάληψη, και το σημαντικότερο πως αυτοί που την κάνουν μαθαίνουν από πρώτο χέρι πως τίποτα δεν αξίζει παραπάνω από το εγώ τους, πως όποιος καταστρέφει δεν έχει συνέπειες, πως όποιος ακούει, υπακούει στο κόμμα, αύριο θα έχει μια θέση στον Παράδεισο σας.
    Άθλιοι, σε τι διαφέρει ένα παιδί που καταστρέφει και κλείνει το σχολείο του, το σχολείο που είναι η μόνη του ελπίδα, από ένα άλλο παιδί που το έχουν αφιονίσει κάποιοι άλλοι πως αν σκοτωθεί για τον Αλλάχ θα πάει στον Παράδεισο όπου αν είναι αγόρι το περιμένουν 50 παρθένες για τα σχετικά, και ζώνετε με εκρηκτικά και γίνετε χίλια κομμάτια;
    Άθλιοι, έχετε υπολογίσει πόσα παιδιά, όχι βεβαίως από τα Ιδιωτικά Σχολεία, αλλά από τα Δημόσια Σχολεία, μαθαίνουν τα ναρκωτικά μέσα σε μια κατάληψη;
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά πως οι μισοί μαθητές και φοιτητές είναι εναντίων των άλλων, δέρνονται, προπηλακίζονται, με το έτσι θέλω και τον τσαμπουκά παίρνουν τις γενικές συνελεύσεις, για να ψηφίσει μια μειοψηφία τελικά την κατάληψη ή το κλείσιμο της Σχολής.
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά ότι ακόμη και σε Δημόσια Γυμνάσια, δηλαδή σε παιδιά 13,14,15, χρόνων υπάρχει μεταξύ τους κλίμα τρομοκρατίας, και τρομοκράτες είναι αυτοί που εσείς έχετε αφιονίσει, αυτοί που τους έχετε μάθει τον ωχαδερφισμό, τους τάζετε τον Παράδεισο σας, και αυτοί με την σειρά τους με την βία, την ωμή βία, προσπαθούν να τον επιβάλουν στους υπόλοιπους.

    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά πως έχετε με το μέρος σας μια μεγάλη μερίδα εκπαιδευτικών, και τους εκμεταλλεύεστε για τους σκοπούς σας, και πολλοί από αυτούς σας αποδέχονται γιατί τους βολεύει το κλείσιμο του Σχολείου, και σας αποδέχεται ένα άλλο μεγάλο μέρος από αυτούς γιατί δεν είναι εκπαιδευτικοί, δεν ήθελαν να είναι εκπαιδευτικοί, βρέθηκαν σε λάθος μέρος, και τώρα όποιος τους χαϊδέψει τα αυτιά είναι και ο σωτήρας τους, γιατί τους έδωσε μια ευκαιρία να κάνουν κάτι διαφορετικό, να γίνουν αυτοί οι οδοστρωτήρες που θα ισοπεδώσει αυτό που τόσα χρόνια τους καταπίεσε, τους βασάνισε, τους εμπόδισε να γίνουν κάτι διαφορετικό, Το Σχολείο τους. Μα αν είχαν τα κότσια να γίνουν αυτό το διαφορετικό ας έφευγαν! Όμως δεν έφυγαν, βολεύτηκαν….. γιατί η Ελευθερία θέλει και Τόλμη και Αρετή.
    Άθλιοι, ξέρετε πολύ καλά πως μια μερίδα δικών σας εκπαιδευτικών σπρώχνει, ενθαρρύνει, τις καταλήψεις και μαζί με αυτές και τις συνέπειες τους, και όμως αυτοί οι καθηγητές ονομάζονται από εσάς, πρωτοπόροι και λαϊκοί αγωνιστές, γιατί αυτό σας βολεύει, γιατί ένα μέρος από τα παιδιά, και τους φοιτητές, έστω και από χαβαλέ θα βγει στους δρόμους, και αυτό μπορεί να μην έχει επίπτωση στο Σχολείο που έτσι και αλλιώς είναι κλειστό, έχει όμως επίπτωση στην μαζικότητα που εσείς θέλετε να δείξετε στους δρόμους για κομματικούς λόγους.
    Άθλιοι ξέρετε πολύ καλά πόσοι και πόσοι γονείς έχουν κάμει φοβερές οικονομικές περικοπές στα σπίτια τους για να τα βγάλουν πέρα με ένα ή και δυο παιδιά που σπουδάζουν σε μια άλλη πόλη και πολλές φορές διαφορετική, όμως εσείς δεν διστάζετε να τους πείτε πως οι κοινωνικοί αγώνες έχουν και συνέπειες που τις επωμιζόμαστε όλοι μας, εσείς ποιες συνέπειες επωμίζεστε; το μπλα, μπλα μπλα ;
    Άθλιοι, ξέρετε πόσο επώδυνο είναι να παρατείνετε αυτή η οικονομική αιμορραγία σε ένα νοικοκυριό; Ποιο προγραμματισμό μπορεί να κάνει μια οικογένεια όταν από εκεί που υπολόγιζε ότι σε, χ, διάστημα θα απαλλασσόταν από αυτά τα έξοδα, και μετά της ξημερώνουν και άλλες υποχρεώσεις; Αυτά βέβαια δεν αφορούν οικογένειες που δεν προβληματίζονται τι να κάνουν με τα παιδιά τους, αλλά τις οικογένειες εκείνες που προσπαθούν να ανοίξουν μια τρύπα στα σύννεφα που τους έχουν πλακώσει μήπως και τους δει ο ήλιος.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργο ούτε σκέψη όχι συζήτηση για υπουργούς κοινής αποδοχής, θέλεις να επωμισθείς όλα τα σφάλματα που έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση; Και επί πλέον θα δώσεις τροφή στην ( αριστερά με τις δεξιές τσέπες) να σε κατηγορεί ότι με την δεξιά είσαστε το ίδιο πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προετοιμάζεται για το νέο της διδακτορικό αυτή την φορά ακούγεται οτι είναι στην Νομική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ?ΑΠΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΔΙΟΤΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θά τό κάνει Αγίου Αναστασίου τού Πέρσου.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Η Νατάσα ματαίωσε το γεύμα..." και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι... Με τις υγείες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στα παπάααααααααααααααααααρια μααααααααααααααςςςς!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος κυβερναει το Πασοκ ο Γιωργος ή η "καθε κυρία" π.χ. Δαμανακη??

    Γιωργο διωξε τον Τατουλη του Πασοκ που λεγεται Δαμανακη!!

    Η καταστροφη σου ετοιμαζεται!!!

    Πασοκτζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kanan party me ouzo xaxopoulou..poulou...poulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΙΣΤΉΚΑΜΕ ΑΝ Η ΑΝΕΜΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. ΕΦΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.ΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε παιδια χέστηκε η φοράδα στο αλώνι που δεν θα κάνει γεύμα η βρεφοκόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γιατί δεν θα κάνει γευμα η Νατάσσα ;;Θα δώσει τα χρήματα για την θεραπία του Ζαχόπουλου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 22 του Δεκεμβρη ειναι η γιορτη της Αναστασιας της Φαρμακογλυφτρας...
    Με ενδιαφερει να μαθω αν ο Ζαχοπουλος εστειλε καρτα για "χρονια πολλα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΌΤΙ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΑ ΕΙΧΕ,ετοιμασει ολα τα φαγητα,η νατασσα,αλλα ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ,Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ,Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ,Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ,Ο ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ,ετσι ματαιωθηκε το δειπνο.Α Α Α ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ,ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΕ,ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΚΑΙ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 80 ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΓΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΩΝ, Η ΚΥΡΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .
    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αυτη η ΑΝΕΜΗ τι ειναι ξερει κανεις..????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τελικα που χειρουργει η ΝΑΤΑΣΑ βλεπε βρεφονηπιαγωγος με διδακτορικο χειρουργου απο τη προεδρο του ΙΚΥ ...
    ..........στο ΙΚΑ.....??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση