GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπάρχει και βίντεο με τον Στυλιανίδη...

. ...στα μπουζούκια, τη βραδιά της δολοφονίας του Αλέξανδρου! . Πανικός έχει πέσει σύμφωνα με πληροφορίες στην κυβέρνηση μόλις έμαθαν ότι...

.
...στα μπουζούκια, τη βραδιά της δολοφονίας του Αλέξανδρου!
.
Πανικός έχει πέσει σύμφωνα με πληροφορίες στην κυβέρνηση μόλις έμαθαν ότι υπάρχει και βίντεο που δείχνει ευδιάκριτα τον υπουργό Παιδείας Ευρυπίδη Στυλιανίδη να διασκεδάζει στα μπουζούκια, με τον υφυπουργό Εσωτερικών Χρήστο Ζώη και την παρέα τους, το περασμένο Σάββατο - λίγη μόνο ώρα μετά τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου από τον ειδικό φρουρό στα Εξάρχεια.
Στην κυβέρνηση φοβούνται μήπως το βίντεο δει το φως της δημοσιότητας, ψάχνουν να βρουν ποιος το έχει και πώς μπορεί να αποτραπεί η δημοσιοποίησή του.
----------------------------

40 σχόλια

  1. ΡΕ ΔΕΞΙΟΙ ΑΔΕΞΙΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΛΙΘΙΝΗ ΕΠΟΧΗ!!! ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΤΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ..ΜΗΠΩΣ..ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...

    ΟΙ ‘ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ’ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ????

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙΓΑΝΑΙ ΒΙΒΛΙΑ!
    ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ..

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΠΑΝΕ ΚΑΤΑΣΡΤΕΦΟΥΝ..
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ
    ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛ ΝΑΧΤ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ???

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ, Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!


    ΜΗΠΩΣ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...

    ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ?
    ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ???
    ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ‘ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ’ ΣΟΡΟ-ΛΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΝΑΡΧΙΑΣ????
    ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΛΕΥθΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o stilianidis sas grafi sta arxidia tu.to alitaki as to prosexe i mana tu.alla ayti psaxnotan na gamithi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ
    ...
    Βρέθηκε τελικά στην κατάληψη του Πολυτεχνείου ο 16χρονος πιτσιρικάς που είχε εξαφανισθεί από την προηγούμενη Τρίτη και είχε εντοπισθεί και στα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στο κέντρο της Αθήνας. Ακριβώς όπως είχαμε γράψει από εχθές το βράδυ...
    ...
    "...Η Νικολούλη ισχυρίστηκε ότι κάποιος κάπου τον κοιμίζει τάζοντας του όπως και σε άλλους ανήλικους! ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΑΔΥΑ... Έχει κινητοποιηθεί και το «χαμόγελο του παιδιού» αλλά ο γνωστός κύκλος δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες στην πραγματικότητα, παρά τις επικαλείται μόνον για επικοινωνιακούς λόγους. Πόσα ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ έχουν παρασυρθεί στις καταλήψεις των «γνωστών αγνώστων» αυτές τις ημέρες; Εγκληματίας είναι και όποιος Εισαγγελέας δεν πέρνει δυο διμοιρίες ΕΚΑΜ να κάνει ντου ΤΩΡΑ εκεί που παρασέρνονται οι ανήλικοι..."
    ...
    Πόσοι ακόμη ανήλικοι "φιλοξενούνται" στις κατά τόπους καταλήψεις δημοσίων κτιρίων και τους εκμεταλεύονται για να πραγματοποιούναι ΕΚΝΟΜΕΣ ενέργειες, αφού η Δικαιοσύνη τους αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο αν συλληφθούν... ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ των Ελληνόπουλων από τους κατευθυνόμενους της "Νέας Τάξης" που ελέγχουν και καθοδηγούν ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (Το λέμε χρόνια και χθές το είπε και η Αλέκα...) συνεχίζεται και δεν πρόκειται να σταματήσει αν οι Αρχές δεν αντιδράσουν ΔΥΝΑΜΙΚΑ. Να τοεπαναλάβουμε... Εγκληματίας είναι και όποιος Εισαγγελέας δεν πέρνει δυό διμοιρίες ΕΚΑΜ να κάνει ντού ΤΩΡΑ εκεί που παρασέρνονται οι ανήλικοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kaimeni elas.apo ton tasso papadopoulo ston alexis.apo tin genia pou exise to aima tis gia aksies kai tin simaia,sti genia pou ximei aima gia ton xouliganismo , tis midenistikes antiaksies kai gia to kapsimo tis simaias.na xaireste ta protipa sas.alexis eiste kai fainesthe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
    ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10.49 ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΟΛΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΑΚΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΛΕΛΗ!!

    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΤΕΣ ΠΟΡΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ??

    ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΦΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΩΝ!

    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΕΣ!

    ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. διασκεδαση παχυδερμα και πονηροι αφου φαγατε την γιαννακου αποσυρατε το καταπτυστο βιβλιο της ιστοριας συμπαιγνια με τον μπουκωνενο μπηκε στην θεση της ο σκαπτωδοντης αλλα σας βγηκε αναποδα γινατε αηδιαστικοι εχετε αγανακτηση τους πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ελευθερία, από τότε που ο σπόρος της φυτεύθηκεστην Αθήνα, εδώ και δύο χιλιάδες πεντακόσια εξήντα χρόνια, υπήρξε, μετά τη θρησκεία, το κίνητρο καλών πράξεων όσο καικ το γενικό πρόσχημα εγκλημάτων...Σε κάθε εποχή, η πρόοδός της απειλήθηκε από τους φυσικούς εχθρούς της, από την άγνοια και την προκατάληψη, από την μανία των κατακτήσεων και την αγάπη για το εύκολο, από την έντονη επιθυμία του ισχυρού για δύναμη και από την επιτακτική επιθυμία του φτωχού για τροφή.Στη διάρκεια μακρών χρονικών περιόδων είχε εξολοκλήρου ανασταλεί...Κανένα εμπόδιο δεν υπήρξε ποτέ τόσο επίμονο ή τόσο δύσκολο να ξεπεραστεί όσο η αβεβαιότητα και η σύγχυση που αγγίζουν τη φύση της αληθινής ελευθερίας. Αν τα εχθρικά συμφέροντα έχουν προκαλέσει πολύ κακό, οι λανθασμένες ιδέες έχουν προκαλέσει ακόμα περισσότερο.....Λόρδος ActonΑυτά ισχύουν για τις αστικές δημοκρατίες της Ευρώπης.Εδώ είναι προφανές ότι δεν υπάρχουν ούτε αστοί, ούτε αστική δημοκρατία, και καλούμε όσους στα ευρωπαικά παν/μια ασχολούνται με κοινωνιολογία, ιστορία πολιτικές επιστήμες κλπ, να καταγράψουν αν δεν το έχουν ήδη κάνει την περίοδο 1960 έως 2008 για την χώρα ως την ντροπή τηςαστικής τάξης της Ευρώπης. Δεν μπορεί να ανατραπεί η αστική τάξη όταν δεν υπάρχει. Συγκέντρωση πλούτου δεν σημαίνει τίποτα, σε χέρια απολίτιστων...

    ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΣΕΙΣ ΒΓΗΚΑΤΕ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ;

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΨΗΦΟ. ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10:46 μμ :

    ΜΗΠΩΣ .... μας επριξες στα ΜΗΠΩΣ
    ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΚΑΣ ?

    10:49 μμ : Καλά εσύ σίγοθρα εισαι - δεν εχει μήπως για εσένα

    kaimeni elas ... εσύ κιμένε δεν κοιτάς τα χάλια σου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. o stilianidis sas grafi ...

    Καλά κρασιά .... το λαμόγιο Στυλιανίδης (Καραμανλής η Χάος... αρθρο 16 ελλαστική ερμηνεία του συνταγματος και αλλες λαμογιές) ειναι καμένος απο χέρι
    οι προοπτικές του :
    a) τον δίωχνει στον ανσχηματισμό ο Καραμνλής.
    β) μένει αλλα πέφτει ο Καρμανλής
    γ) τον βγάζει από τις λίστες
    δ) δεν τον βγάζει αλλά δεν ξαναβγαίνει βουλλευτής - οι πιθανότητες να βγεί είναι στο 0.

    Αρα ...
    κρίμα τον χάσαμε :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ.
    ΜΟΝΙΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΕΣ, ΕΣΕΜΕΣΑΚΗΔΕΣ,
    ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ,ΣΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ,ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ.
    ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΑΘΩΟΥ ΒΛΑΣΤΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΗΚΕ Σ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ.
    ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εδώ και τώρα πρέπει να σταματήσει η κοροϊδία της αυξήσεως των μισθών των βουλευτών ένεκα της αυξήσεως των μισθών των δικαστικών και εκείνων πάλι εξ' αιτίας κάποιων άλλων.
    Καλά την στήσατε την αλυσίδα μάγκες του κοινοβουλίου, αλλά και αυτή σπάει!
    Δεν υπάρχουν αλυσίδες που δεν σπάνε, και αλλοίμονο στην αλυσίδα που θα πέσει στα χέρια εκείνου που δεν έχει να χάσει τίποτα.
    Και για όποιον θέλει να γίνει διοικητής δημόσιου οργανισμού, ο τίτλος να είναι τιμητικός, άκρα τιμητικός, με μια μικρή αποζημίωση, και τίποτα άλλο, έτσι θα είναι σεβαστός, και θα μπορεί να μιλά σαν ίσος προς ίσο, και όχι να τον βλέπουν οι αποκάτω σαν όρνιο που ήρθε για να τα κονομήσει, και ή κάθε του πρόταση και απόφαση να αμφισβητείτε, και ότι μπορεί να εμπεριέχει οικονομικό ή άλλο δόλο
    Γιατί έχουν πέσει όλοι σαν τα κοράκια να φάνε το μεδούλι κι ότι έχει απομείνει στον κάθε κακομοίρη, που με την πλάτη, τον ιδρώτα και την μισοσαλεμένη σκέψη του από τις έγνοιες, θέλει δεν θέλει κάνει το σκατό του παξιμάδι για να τα βγάλει αυτός πέρα, και οι αποπάνω και οι επιτόπου να την γαζώνουν σαν αφεντάδες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΕΟΚ πιέζει τις ενταγμένες ανατολικές χώρες να μειώσουν την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας χρησιμοποιώντας λιθάνθρακα, και η κυβέρνηση Καραμανλή μέσω της ΔΕΗ, καλεί, και είναι σε συνεννόηση με Γερμανική Εταιρία να κατασκευάσει Εργοστάσιο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας με χρήση Λιθάνθρακα που θα φέρνει η Εταιρία αυτή από την Γερμανία εδώ στην Ελλάδα.
    Αυτό το έγκλημα σε βάρος μας πρέπει να το δεχτούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11:36 μμ

    Εδώ και τώρα πρέπει να σταματήσει η κοροϊδία της αυξήσεως των μισθών των βουλευτών ένεκα της αυξήσεως των μισθών των δικαστικών και εκείνων πάλι εξ' αιτίας κάποιων άλλων.

    Σ Ω Σ Τ Ο Σ
    και ....
    η αύξηση των μισθών των δικαστών αυτή την φορά στηρίχθηκε στο μισθό ενός Συμβόύλου του Υπ οικονομικών αν θυμάμε καλά αρα .. αν εφααρμοζόταν υτό που προτείνει παρακάτω - περιτεύει ισως το παραπάνω.

    100 τέτοια πρακτικά και αυτονόητα μέτρα θέλει η Χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Xestikame an uparxei video i oxi!
    Edw oi bandaloi kapsane tin A8ina !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11:16

    MHPWS KOITAS STON KA8REFTH??

    MHPWS LEW!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. o stilianidis sas grafi sta arxidia tu.to alitaki as to prosexe i mana tu.alla ayti psaxnotan na gamithi

    13 Δεκέμβριος 2008 10:49
    εννοείς ότι εσύ είσουν το αλητακι και για τη δική σου μάνα μιλάς(εξάλλου έχω και βίντεο!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το παχύδερμο,ο Στυλιανίδης....Ο ξεφτύλας....Η ζωάρα.....Ο ΠΑΠΑ....ΡΑΣ....ο ΚΌΣΜΟς ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ Μ....ΝΙ ΧΤΕΝΙΖΟΤΑΝ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ,ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ;ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΙάβασα τόσο αυτό το άρθρο όσο και το "Εμπιστευτική εγκύκλιος Στυλιανίδη...ζητά έρευνα για τους καθηγητές που συνοδεύουν μαθητές σε συγκεντρώσεις!"
    και σας παρακαλώ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ... Κάψτε τον τον υπουργό. Είναι πιο χουντικός και από τους χουντικούς. Θα τρελαθούμε εντελώς. Αυτή η κυβέρνηση φακελώνει τους πάντες και τα πάντα. Πότε θα φύγουν από τον τόπο; Βάλανε τον μπέμπη τον απαίδευτο να κυβερνήσει. Αυτή η τραβεστί κυβέρνηση πρέπει να φύγει ΤΩΡΑ από τον τόπο. Και ένα τελευταίο σχόλιο... Αν είναι όντως χουντικοί οι άνθρωποι (κι αυτό φαίνεται από την συμπεριφορά τους) ας ξανανοίξουν την Γυάρο για την πάρτυ τους. Να πάνε να ξεκουμπιστούνε εκεί, να ησυχάσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. σαν ενήλικος βγήκε στα μπουζούκια.
    τα δεκαπεντάχρονα κωλόπαιδα τι δουλειά έχουν μεσάνυχτα στους δρόμους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η εξέγερση των πλιατσικολόγων
    Ντοκουμέντα των καταστροφών

    και της ορδής των πλιατσικολόγων



    Το σοκ των καταστροφών ακολούθησε ένα άλλο, αυτό του απίστευτου πλιάτσικου που ακολούθησε τις επιθέσεις των κουκουλοφόρων. Ομάδες νεαρών, αλλά και αλλοδαποί άρπαζαν ως λάφυρα τα εμπορεύματα των κατεστραμμένων καταστημάτων.
    Οι εικόνες που κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος καταστήματος οπτικών στην οδό Ακαδημίας σοκάρουν. Μαινόμενοι και χωρις κανένα δισταγμό, άλλοι φορώντας κουκούλες και κράνη και άλλοι με ακάλυπτα τα πρόσωπα, έσπασαν την πόρτα ασφάλειας, εισέβαλαν στο κατάστημα και λεηλάτησαν τα πάντα (στην φωτογραφία δεξιά, προσέξτε τα πρόσωπα των πλιατσικολόγων και κατά πόσο αυτά είναι πρόσωπα Πακιστανών, Αφγανών, Αλβανών ή άλλων λαθρομεταναστών...)
    Δεκάδες νεαροί, αγόρια αλλά και μικρά κορίτσια, έκαναν πλιάτσικο. Για αρκετή ώρα έμπαιναν, έκλεβαν και έφευγαν απ’ την σπασμένη πόρτα. Χωρίς να υπάρχει κανείς να τους εμποδίσει, άρπαζαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Ένας μάλιστα, όπως κατέγραψε η κάμερα του καταστήματος, παρακολουθούσε κρατώντας ένα ξύλινο δοκάρι και ένας άλλος μια σιδερόβεργα. Οι υπόλοιποι κατέβαζαν απ’ τις προθήκες του καταστήματος τα γυαλιά οράσεως, τα έβαζαν στις τσέπες και εξαφανίζονταν. Άλλοι άνοιγαν και άδειαζαν ακόμα και τα ντουλάπια, παραβίασαν το ταμείο και άρπαξαν ό,τι άλλο μπορεί να τους φανεί χρήσιμο, ενώ ξήλωσαν ακόμα και τις συσκευές του καταστήματος. Αφού το κατάστημα λεηλατήθηκε, ένας νεαρός με κουκούλα έριξε μολότοφ σε ένα ντουλάπι και ο χώρος παραδόθηκε στις φλόγες. Κάπου εκεί σταμάτησε να καταγράφει η κάμερα του κλειστού κυκλώματος.


    Στην Θεσσαλονίκη η κάμερα κατέγραψε ομάδα κουκουλοφόρων, να προσπαθεί να εισβάλει σε κατάστημα με αθλητικά είδη, στο οποίο έχει κρυφτεί τρομαγμένος ο ιδιοκτήτης. Ο άνθρωπος αυτός περιέγραψε απευθείας τηλεφωνικά την λεηλασία του καταστήματός του λέγοντας: «Δεν αρκούνται απλώς να σπάσουν τη βιτρίνα, αλλά θέλουν να την ανοίξουνε... Όπως τα καταφέρνει τώρα αυτός ο νεαρός, για να μπούνε μέσα, να πάρουνε περισσότερα πράγματα. Γιατί τα προϊόντα μας απευθύνονται στις ηλικίες τους». Η κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τρεις νεαρούς να χτυπούν με ένα χοντρό καδρόνι την πόρτα ασφαλείας, που όμως δεν έσπαγε. Στη συνεχεία άνοιξαν τρυπά στη πλαϊνή τζαμαρία. Ο ιδιοκτήτης τους παρακολουθούσε από μέσα κρυμμένος, εκείνοι όμως δεν τον είχαν δει.
    Όπως περιέγραψε ο καταστηματάρχης, οι νεαροί μπήκαν στο κατάστημα και ο ένας απ’ αυτούς κατάφερε να σπάσει τελικά την πόρτα, για να εισβάλλουν άλλα 10 άτομα, τα οποία άρχισαν να δοκιμάζουν παπούτσια. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, οι κουκουλοφόροι τελικά οπισθοχώρησαν, όταν είδαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να εμφανίζεται μπροστά τους. Περιγράφοντας το τι έγινε, ο καταστηματάρχης είπε: «Εμφανίζομαι εγώ. Με βλέπουν, τρομάζουν και φεύγουνε πάλι πίσω. Στα δεξιά βλέπετε (σ.σ. στο βίντεο) έχει αρπάξει ένα μπουφάν τώρα αυτός. Εγώ προσπαθώ να τους χαλαρώσω. Φαίνεται να έχουν φύγει οι περισσότεροι, γιατί ο κόσμος απ’ την πορεία τους γιούχαρε. Δηλαδή η πορεία γιούχαρε αυτούς, που πήγαν να κλέψουνε». Η κάμερα κατέγραψε λίγο αργότερα μια άλλη ομάδα νεαρών, μεταξύ των οποίων ένας κρατούσε στα χέρια του σκαπτικό εργαλείο.
    Μια άλλη κάμερα κλειστού κυκλώματος στην Αθήνα κατέγραψε το πλήθος να σπάει τη βιτρίνα κοσμηματοπωλείου στην οδό Πανεπιστημίου. Αγόρια και κορίτσια, ίσως ακόμα και ανήλικα παιδιά, άλλα φορώντας κουκούλες και αλλά χωρις, διακρίνονται στο βίντεο να χτυπούν με καδρόνια τη τζαμαρία, να τη σπάζουν και να ακολουθεί πλιάτσικο. Χρυσαφικά και ρολόγια εξαφανίσθηκαν απ’ τη βιτρίνα. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος το βρήκε το πρωί της Τρίτης εντελώς λεηλατημένο.
    Σε άλλο κοσμηματοπωλείο κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε κουκουλοφόρους να προσπαθούν να ανεβάσουν ακόμα και τα ρολά με τα χέρια τους και επειδή δεν τα κατάφεραν, πήραν μέχρι και ένα σιδερένιο παγκάκι απ’ τον δρόμο, για να το χρησιμοποιήσουν ως μοχλό και να σηκώσουν τα ρολά για να εισβάλουν στο κατάστημα. Τελικά οι προσπάθειες τους δεν απέδωσαν και οι νεαροί εξαφανίσθηκαν.
    Το βράδυ της Δευτέρας εξάλλου, κάποιοι έσπασαν τη βιτρίνα οπλοπωλείου στην Ομόνοια και αφαίρεσαν σπαθιά και μαχαίρια. Κάποια βρήκαν οι αστυνομικοί στη γύρω περιοχή. Στην Θεσσαλονίκη η Αστυνομία συνέλαβε έπ’ αυτοφώρω νεαρούς να κάνουν πλιάτσικο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Re arxidia oloi se afto to blog...
    Otan vgike i kopelitsa kai eipe oti eini mpouzoukovia tin keskisate, zoo, akoultouri, vlaxara ktl...

    Tora pou einai o xountikos o dikos sas ksafnika oloi iperaspizeste ton geloio kai to dikaioma tou stin diaskedasi....

    Fasistyes deksioi...Toulaxiston i kopelitsa den pige eno i Ellada kaigotan...Elpizo diladi...Alla outos i allos den einai kivernisi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΕΥΘΥΝΑ τα κανάλια και οι εφημερίδες, ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι κάνουν (όποιος πιστεύει ότι οι υστερικές φωνές τους είναι για την τηλεθέαση κοιμάται όρθιος).

    Μαζί με τα δεκάδες καλοπληρωμένα blogs, τα κανάλια είναι άλλος ένας μοχλός πλύσης εγκεφάλου στους πολίτες που δεν είναι πονηρεμένοι.

    Να μην ξεχνάμε ότι ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ: (1) η συνεχής επανάληψη ψεμμάτων (2) η αποσιώπηση αληθειών.

    Ταίζοντας τους καναλάρχες οι αμερικανοί σε λίγο θα μας πείσουν όχι μόνο ότι χρειαζόμαστε καλύτερο πρωθυπουργό (εάν είναι δυνατόν το Γιωργάκη ή τη Ντορούλα) αλλά επίσης ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη Κύπρος και οι σλάβοι Σκοπιανοί είναι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου.

    Δύσκολο είναι;

    Αφού εμείς όλη μέρα βλέπουμε τηλεόραση, λογικό δεν είναι να χαζέψουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ;
    .......
    (μία είδηση που δεν έπαιξε σε κανένα κανάλι)
    .......
    Προχθές (11-12-08) έσβησε ο αστυνομικός που είχε δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους σε συναυλία στο Ελληνικό το καλοκαίρι του 2007. Όλο αυτό το διάστημα ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός.
    Δεν ήταν αρκετά νέος,ήταν ήδη 24 ετών.
    Δεν ανήκε στη γενιά των 700 ευρώ, γιατί έβγαζε 750.
    Δεν είχε όνειρα για τη ζωή του, είχε όπλο, κι ας μην το τράβηξε ποτέ για να σωθεί.
    Δεν είχε μάνα να τον κλάψει,γιατί ήταν ένας μπάτσος, ένα γουρούνι, ένας δολοφόνος.
    Κάποιοι θάνατοι δεν πουλάνε το ίδιο, αλλά μαντέψτε...πονάνε το ίδιο.

    Ποιος είναι ο αστυνομικός;

    Δυστυχώς θυμηθείτε το περιστατικό....


    "Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι την 23.10 ώρα της 06/07/2007, δύο (2) αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία μέτρων ασφαλείας για αποτροπή κλοπών, επιθέσεων και φθορών ξένης περιουσίας, (σπάσιμο οχημάτων, καταστημάτων ή εγκαταστάσεων κ.α αδικημάτων) όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν, κατά την διάρκεια συναυλίας συγκροτημάτων μουσικής
    στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Baseball στο Ελληνικό, δέχθηκαν απρόκλητα δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

    Η αναίτια επίθεση έγινε από τριάντα τουλάχιστον άτομα, με ενωμένες δυνάμεις τα οποία διέπραξαν βιαιοπραγίες σε βάρος των δύο (2) αστυνομικών, με γρόνθους, λακτίσματα και υλικά αντικείμενα (σιδηρολοστούς, ρόπαλα, θλώντα όργανα), προκαλώντας σε αυτούς βαρείες σωματικές βλάβες.

    Ειδικότερα ο ένας αστυνομικός (γεν. 1983), φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής, πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου, ευρισκόμενος
    σε καταστολή. Η κατάσταση του εγκυμονεί κίνδυνο ζωής.

    Ο δεύτερος αστυνομικός (γεν. 1972), επίσης νοσηλευόμενος φέρει ρωγμώδες κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά.

    Η βάναυση επίθεση συνεχίζει μια σειρά προκλήσεων έναντι της έννομης τάξης και ‘‘καταδρομών’’ που αποδέχονται με απάθεια το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της σωματικής βλάβης και της ανθρωποκτονίας από ‘‘άτομα’’ που ασκούνται στη βία, μάλλον ως πρόταση και στάση ζωής και ως ‘‘πολιτική παρέμβαση’’.

    Η Ελληνική Αστυνομία κινείται για την ανακάλυψη των δραστών".
    .............

    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ.

    ΤΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΊΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ.

    ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΑΜΗΛΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ (τυχαίνει να έχω ζήσει στη Σουηδία σχεδόν 17 χρόνια) θα είσασταν σήμερα φυλακή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΤΟΠΗ για τον τύπο υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΡΑΤΑΜΕΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΡΗΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ (ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΥΤΟ), ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    Η ΕΤΟΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ (ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ IQ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ).

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΚΤΛ.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ.


    ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    1)ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
    2)ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ?? (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Η "ΒΟΛΕΜΑ" ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ma ti kateythinomenoi titloi kai koloeidiseis einai aytes..

    gamo to pasok sas kai to skatoblog sas.

    oute o xitler tetoia propaganda

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εντάξει ρε παιδιά. Κι εγώ δεν τον ψηφίζω, τα μπουζούκια δεν μου αρέσουν, διαφωνώ με το να πηγαίνουν υπουργοί είτε καίγεται η Αθήνα είτε όχι, αλλά τό θέμα που έχει δημιουργηθεί είναι λίγο υπερβολή.
    Πήγε του Αγίου Νικολάου καλεσμένος κάπου. Ήξερε για τη δολοφονία; Αν δεν ήξερε τί τον σταυρώνουμε; Έπρεπε να το φανταστεί και να μην πάει; Αν το γνώριζε κατακριτέος. Αλλά έχω την εντύπωση πως δεν ήξερε τίποτα.
    Άλλους πρέπει να βαράμε περισσότερο κι ας μην ήτανε στα μπουζούκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Γεια σου ρε μάγκα Επαμεινώντα! Γειά σου ρε πατρίδα και γείτονα. Εσύ από την Άγια Παρασκευή κι εγώ από κάτω από το Στρατόπεδο, από τις Εργατικές Κατοικίες! Το ξέρω ότι δεν μπορείς να το διαβάσεις αλλά πιστεύω να στο μεταφέρουν! Ατυχία ρε μάγκα μου με το κωλόπαιδο. Κανονικά έπρεπε να το γαμήσεις και αυτό και εκείνη την πουτάνα την Αρμένισα την μάνα του! Άλλωστε τα μικρά παιδιά αν τα βαρέσεις κλαίνε κι αν τα γαμήσεις θέλουν κι άλλο!
    Παρακολουθώ τον οχετό των δημοσιογράφων και των «αυτοπτών μαρτύρων». Ρε φίλε τι να σου πω? Σαν να στην είχανε στημένη και να είχαν και σκηνοθέτη ακόμα! Εκείνος δε ο πατριώτης μας ο σκατόπουστας ο Οικονομέας είναι μέσα στην τρελή χαρά! Δεν θα τον πετύχω στην Καστάνια? Θα τον κάνω να φωνάζει την αστυνομία να τον γλυτώσει! Έχεις μπλέξει παλικάρι μου με όλη την αλητεία αλλά μην κολλάς. Κότες λυράτες είναι όλοι τους! Ευτυχώς υπάρχουν και για σένα Τερτσέτηδες και Πολυζωϊδηδες για να έχεις μια τίμια δίκη και ταυτόχρονα να τρίψουν τα μούτρα των ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ. Κάποια ποινή θα την βγάλεις αλλά θα είναι μαγκιά να πάρεις όσους περισσότερους «μάρτυρες» μαζί σου. Όσο πιο επώνυμοι τόσο καλύτερα! Στην ψειρού γαμώ την μεγαλοδημοσιογραφία τους!
    Θα το στείλω παντού για να μάθεις ότι σε σκεφτόμαστε και σε μετράμε. Ζήτω η λεβεντογέννα Μάνη!

    13 Δεκέμβριος 2008 9:50 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έτσι είναι ρε μαλακα (βλ. παραπάνω) η λεβεντογεννα Μάνη; Πυροβολάει και μετά ρωτάει; Προτείνω αν είναι έτσι (πρέπει να μας το διευκρινίσουν οι όποιοι Μανιάτες) να τη μετονομάσουμε σε Dirty Harry τη Μάνη... Άθλιο υποκείμενο, αντε να βρεις κάτι να ασχοληθείς, κάνα μπουρδελο ίσως, και να αφήσεις τα εμετικά σχόλια σου... Παλιόπουστα λινάτσα.

    Εδώ λεβεντογέννα Κρήτη, κι ελα εδω κι εσύ κι οι ομοιοί σου να σας κανονίσουμε, ανώνυμε φούστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς 10.49

    Συγχαρητήρια!..
    Η ποιότητα των δεξιών είναι δεδομένη και φαίνεται από μακριά, δεν χρειάζεται να μας την υπενθυμίζεις!...
    Θαυμάστε, ένα από τα καμάρια της ΝΔ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. o stilianidis sas grafi sta arxidia tu.to alitaki as to prosexe i mana tu.alla ayti psaxnotan na gamithi

    13 Δεκέμβριος 2008 10:49 μμ afto einai to h8os ton deksiwn.prepei na ntrepeste gia afta pou lete..alla ksexasa deksios kai ntropi den pane mazi.oso nwritera figete toso kalitera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το Video Υπάρχει σε CD και σε θυρίδα τράπεζας και είναι ανεβασμένο στο Youtube.
    Μην το ψάξετε... Δεν θα το βρείτε.
    Έχει άσχετο όνομα για να μην εντοπισθεί.
    θα βγει όμως την κατάλληλη στιγμή.
    Και θα δούμε τον κο Στυλιανίδη αν ξεκουμπίστηκε άμεσα από τα μπουζούκια ή συνέχισε να είναι εκεί...

    Ολα στην ώρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση