GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οριστικά και αμετάκλητα στο σκαμνί ο Αλεξ. Λυκουρέζος...

. ...για τα οικόπεδα της Αιξωνής. Αυλαία για τον γνωστό και πιο αμφιλεγόμενο ποινικολόγο. Τον Μάιο αναμένεται η δίκη. Άλλοι 20 κατηγορούμενο...

.
...για τα οικόπεδα της Αιξωνής. Αυλαία για τον γνωστό και πιο αμφιλεγόμενο ποινικολόγο. Τον Μάιο αναμένεται η δίκη. Άλλοι 20 κατηγορούμενοι.
.
Του Στάθη Παλαιολόγου
..
Αυλαία για τον πιο αμφιλεγόμενο δικηγόρο της μεταπολίτευσης: Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος θα καθίσει οριστικά και αμετάκλητα από τα έδρανα των συνηγόρων στο εδώλιο του κατηγορουμένου παρέα με την Αντωνία Ηλία, που ήδη διώκεται για συμμετοχή στο παραδικαστικό, καθώς και άλλα πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αμετάκλητο και ομόφωνο του Συμβουλίου Εφετών Αθηνων, ύστερα από τη σύμφωνη πρόταση του αρμόδιου εισαγγελέα Εφετων κ. Δασούλα, ο 76χρονος ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραπέμπεται να δικαστεί για κακουργήματα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνων για την υπόθεση των οικοπέδων της Αιξωνής μαζί με άλλους επτά δικηγόρους (δύο εκ των οποίων είναι συνεργάτες του γραφείου του), επτά συμβολαιογράφους και ορισμένα άλλα πρόσωπα. Συνολικά οι κατηγορούμενοι είναι 21.
Τα εγκλήματα που τους αποδίδονται είναι απάτη σε βάρος του δημοσίου, ψευδής βεβαίωση, πλαστογραφία, ψευδορκία και ηθική αυτουργία στα παραπάνω με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου χρήματος που προβλέπουν ακόμη και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.
Η πρωτοφανής στα δικαστικά χρονικά της χώρας υπόθεση αυτή φαίνεται πάντως ότι συνοδεύεται από αρκετό παρασκήνιο καθώς διάφορες πλευρές επιχειρούν να μην πάρει ευρύτερη δημοσιότητα η σχετική περί το θέμα ειδησεογραφία.
Η υπόθεση αφορά σε απάτη κατά του ελληνικού δημοσίου με την καταπάτηση πάνω από 620 στρεμμάτων δασικής έκτασης στην Αιξωνή Γλυφάδας, την κατάτμηση, την οικοπεδοποίηση και την πώλησή τους σε αστρονομικά ποσά και με φερόμενους ιδιοκτήτες Κύπριους επιχειρηματίες καθώς και την ανάμειξη off shore εταιρειών σαν αυτές που έγιναν γνωστές από την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.
Σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, η δίκη πρόκειται να διεξαχθεί τον Μάιο του 2009 οπότε ο γνωστός ποινικολόγος όπως και οι άλλοι κατηγορούμενοι θα κληθούν να αντικρούσουν τις σε βάρος τους βαρύτατες κατηγορίες, κάτι για το οποίο ο κ. Λυκουρέζος θα χρειαστεί δεξιοτεχνία, μαεστρία και ταλέντο. Για να δούμε η "γηραιά και πονηρή αλεπού των ποινικών δικαστηριών", όπως αποκαλείται, τι θα κάνει τώρα...
------------------------------------

35 σχόλια

  1. Η Ελλάδα είναι η χώρα του παραλογισμού. Μόνο σε αυτή τη χώρα μπορούν ορισμένοι να αντιστρέφουν τις έννοιες, να τις διαστρεβλώνουν προκειμένου να λασπολογήσουν απέναντι σε όσους διαφωνούν ιδεολογικά. Ιδιαίτερα το φετινό Δεκέμβριο, υπήρξε μιά έντονη προσπάθεια από κάποιους κύκλους (του "αντιεξουσιαστικού", ακρο-αριστερού χώρου) να κάνουν το άσπρο, μαύρο. Αυτοί οι θλιβεροί κύκλοι, παράσιτα της πολιτικό-κοινωνικής ζωής, κατάφεραν μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες να χάσουν το μέτρο, να αποκαλυφθούν, να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Να αποδείξουν ποιοί είναι οι πραγματικοί φασίστες, σε αντίθεση με όσους κατηγορούν, δήθεν, γιά φασισμό. Ας πάρουμε ορισμένα ζητήματα ένα προς ένα:

    1. Ποιός είναι "Φασίστας" στη σημερινή Ελλάδα;

    Eίναι αυτός που προσπαθεί να επιβάλλει με τη βία τα "θέλω" του στην πλειοψηφία. Δεν είναι αυτοί που σε τεράστια αναρτημένα πανό (και συνθήματα στους τοίχους) γράφουν το επνευσμένο σύνθημα "Ζήτω η Αναρχία, Κάτω η Δημοκρατία"; Η Δημοκρατία έχει συγκεκριμένους κανόνες και στη σημερινή Ελλάδα εκφράζεται από το σύστημα του κοινοβουλευτισμού. Όποιος δεν ανέχεται την κοινοβουλευτική Δημοκρατία και προωθεί την αναρχία και το κοινωνικό χάος είναι αυτόματα εχθρός του πολιτεύματος, άρα "μη-Δημοκράτης". Πόσο "Δημοκράτες" είναι αυτοί που καταστρέφουν ξένες περιουσίες; Πόσο Δημοκράτες είναι αυτοί που υβρίζουν και απειλούν τον κόσμο επειδή "κάθεται στον καναπέ του"; Σε αυτά τα ερωτήματα μπορεί κάποιος απ' τους χιλιάδες αργόσχολους τύπους του Indymedia ή κανένας εξυπνάκιας ψευτοπροοδευτικός μπλόγκερ να δώσει απαντήσεις;
    Μπορούν αλήθεια να μας απαντήσουν στο ερώτημα τι ψήφισαν όλοι αυτοί οι, σύμφωνα με αυτούς, εκατοντάδες χιλιάδες "επαναστάτες" στις εκλογές; Πως τα δύο μεγάλα κόμματα παίρνουν το 80-85% των ψήφων; ΓΙΑΤΙ δεν κάνουν την επάνασταση τους την ώρα των εκλογών, ρίχνοντας μαζικά λευκό ή ψηφίζοντας ένα μικρό κόμμα;
    Απάντηση: Διότι είναι και οι ίδιοι μέρος του συστήματος, που τους χρησιμοποιεί όπως αυτό επιθυμεί. Γιατί πρόκειται γιά απίστευτους υποκριτές οι οποίοι απαξιούν πλήρως γιά τις Δημοκρατικές διαδικασίας και "εκφράζονται" μόνο μέσω της βίας και των βανδαλισμών. Γιατί η δημιουργία αναρχικής κοινωνίας επιβάλλει την πλήρη απαξίωση των δημοκρατικών αρχών.
    2. ΑΥΤΗΝ την "εξέγερση" ο ελληνικός λαός δεν τη θέλει:

    Με το "αυτήν" εννοούμε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται. Δηλαδή με βία, λεηλασίες και καταστροφές. Αυτό δεν ήταν εξέγερση, ούτε πολύ περισσότερο επανάσταση. Ήταν ένα τριτοκοσμικό ξέσπασμα βίας που μόνο στόχο είχε να "ξεκαβλώσουν" ορισμένοι αραχνιασμένοι τεμπελχανάδες. Είναι εξέγερση το να καταστρέφεις περιουσίες ανθρώπων; Είναι μήπως εξέγερση να μπαίνεις σε μιά εκκλησία και να...ξυλοκοπείς τον ιερέα; Μήπως είναι επανάσταση να διαλύεται το κέντρο της Αθήνας από μικρομάδες κουκουλοφόρων τρομοκρατών της άκρας-αριστεράς;


    Πάρτε και ορισμένα ερωτήματα γιά τους φοβερούς και τρομερούς "επαναστάτες" του Indymedia:

    - Καταστράφηκαν 540 καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι του κ.Καραμανλή;

    - Οι βίλες του κ.Ρουσόπουλου; Του κ.Βουλγαράκη μήπως; Του κ.Παπαντωνίου; Των χρηματιστών που πλούτισαν το '99, των μεγαλοδικηγόρων, των μεγαλοεπιχειρηματιών;

    - Οι περιουσίες όλων αυτών που καταλήστεψαν από κυβερνητικές θέσεις το λαό;


    3. Η κενή περιεχομένου "επανάσταση" των μπαχαλάκηδων:

    Το επιχείρημα τους στα παραπάνω είναι ότι πολιόρκησαν γιά μέρες τη Βουλή. Πολιόρκησαν δηλαδή ένα κενό κτίριο, που τυχαίνει να είναι το σύμβολο του κοινοβουλευτισμού. Βανδάλισαν αγάλματα ιστορικών μορφών, του Ελευθερίου Βενιζέλου, του Ρήγα Φεραίου, του Αρχιεπισκόπου Δαμασκηνού ωσάν να... ευθύνονται αυτοί επειδή οι "επαναστάτες" δεν έχουν μέλλον. Η οργή τους δεν στράφηκε κατά τους κράτους όπως μας λένε, στράφηκε κατά της ιστορίας της χώρας. Οι 300 Lexus των εθνοπατέρων έμειναν άθικτες, τα αυτοκινητάκια του κόσμου την πλήρωσαν. Παράπλευρες απώλειες ενός φασιστικού παραλογισμού.

    Το επιχείρημα ότι τις καταστροφές τις προξένησαν...ασφαλίτες, χρυσαυγίτες ή εξωγήινοι είναι τόσο σοβαρό όσο και τα λοιπά επιχειρήματα τους. Εάν ο Λάκης Λαζόπουλος και τα βίντεο που προβάλει από την εκπομπή του αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία, τότε τα σχόλια περιττεύουν. Γιατί το κράτος να έβαζε ασφαλίτες να σπάνε τις περιουσίες του κοσμάκη, αφού στην τελική την οργή θα την πληρώσει πάλι το κράτος; Πόσο εγκεφαλικά νεκρός πρέπει να είναι ένας άνθρωπος γιά να θεωρήσει πως η ίδια η αστυνομία θα κατέστρεφε τις περιουσίες γιά...να κατηγορηθεί μετά η ίδια γιά έλλειψη ασφάλειας των πολιτών; Αλλά και πόσο ιδεολογικά "κότα" πρέπει να είναι κάποιος γιά να ΜΗΝ παραδεχθεί ότι οι καταστροφείς και οι βάνδαλοι προέρχονται από τον αναρχοαυτόνομο χώρο που, έτσι κι' αλλιώς, μισεί την ιδιωτική περιουσία (των άλλων, όχι τη δική του); Η Λαζοπούλεια επιχειρηματολογία είναι τόσο υποκριτική και εξόφθαλμη, όσο και η "κριτική" που ασκεί ο Λάκης στην εξουσία, από την οποία τρέφεται μιά ζωή ο ίδιος.

    4. Πως εξαπλώθηκε η Indymedιακή εξέγερση από την Ελλάδα σε όλη σχεδόν την Ευρώπη;

    Τα επεισόδια στην Ελλάδα ακολούθησαν πολιορκίες των ελληνικών πρεσβειών και προξενικών αρχών σε Γερμανία, Βρετανία, Γαλλία, Τουρκία κλπ. Εάν προσέξει κάποιος τις αναρτήσεις του ακρο-αριστερού τρομοκρατικού "ανεξάρτητου" δικτύου Indymedia θα παρακολουθήσει έναν έτοιμο στρατό εξεγερμένων, έτοιμο να τα κάνει γης μαδιάμ. Εάν τους ρωτήσεις αυτούς θα σου πουν πως πρόκειται γιά το δήθεν "κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης" που ξεκίνησε στο Σιάτλ το 1999. Η λειτουργία του Indymedia όμως είναι ακριβώς ο ορισμός της παγκοσμιοποίησης. Αναρχοειδή απ' όλο τον κόσμο επικοινωνούν μέσω ενός κοινού δικτύου το οποίο έχει τόση σχέση με τη Δημοκρατία, όση ο Βαλλιανάτος με τον ανδρισμό.

    5. Μας κατηγορούν ότι θέλουμε να επιβάλλουμε λογοκρισία:

    Μας λένε τη μισή αλήθεια τα παπαγαλάκια της ακρο-αριστερής κοπροσκυλιάζουσας παραφιλολογίας. Είναι ψέμματα ότι οι administrators του Indymedia διαγράφουν όποια σχόλια δεν ταιριάζουν ΑΠΟΛΥΤΑ με την φασιστοειδή ιδεολογία τους; Είναι μήπως ψέμματα ότι "αντιεξουσιαστικές ομάδες" διοργανώνουν αντισυγκεντρώσεις κάθε φορά που οργανώσεις της άκρας δεξιάς ή του πατριωτικού χώρου κάνουν πορείες γιά εθνικά ζητήματα (Ίμια, εθνικές επετείους, Μακεδονία, Κύπρος κλπ); Αφού ο καθένας έχει δικαίωμα στη δημόσια έκφραση άποψης γιατί αντιδρούν οι "Δημοκράτες" φίλοι μας;

    Μήπως είναι ψέμματα ότι ακρο-αριστερές οργανώσεις, όπως η "αντιναζιστική πρωτοβουλία" (λες και ζούμε στη Γερμανία του τρίτου Ράϊχ και κοντεύει να έρθει ο Χίτλερ στην εξουσία...) απαιτεί εδώ και χρόνια να τεθεί εκτός νόμου η οργάνωση "Χρυση Αυγή"; Γιά να τεθεί κάποια οργάνωση/σωματείο/όμιλος εκτός νόμου πρέπει να έχει παραβεί το νόμο σε τέτοιο βαθμό που να απαιτείται το κλείσιμο του. Άρα, εάν η Χρυσή Αυγή πρέπει να κυρηχθεί εκτός νόμου γιά υποδαύλιση βίας, τότε γιατί δεν πρέπει να ισχύσει το ίδιο και γιά το ελληνικό τμήμα του Indymedia που επίσης υποθάλπτει και προωθεί βιαιότητες; Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

    Να θυμήσουμε στους κανίβαλους και κάτι άλλο. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δικάζεται γιά υποδαύλιση μίσους και βίας κατά των Εβραίων. Μήπως θα έπρεπε να κάτσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και ορισμένοι "ιδεολόγοι" της ακρο-αριστεράς και του Indymedia επίσης γιά υποδαύλιση βίας και μίσους, κατά του σώματος των Αστυνομικών και της ελληνικής κοινωνίας; Ο νόμος είναι ίσος γιά όλους και υπάρχουν σαφή στοιχεία που δείχνουν πως το δίκτυο του Ιντιμίντια επανειλλημένα έχει παραβεί τη σχετική νομοθεσία περί βίας. Μήπως χρειάζεται να θυμίσουμε το σχετικό κείμενο του Φαήλου Κρανιδιώτη, δικηγόρου και προέδρου του Δικτύου 21;
    6. Ποιούς υποθάλπτει και εξυπηρετεί το λεγόμενο "Πανεπιστημιακό Άσυλο";
    Η απάντηση είναι απλή: εξυπηρετεί όσους εχθρεύονται το Δημοκρατικό δικαίωμα στην εκπαίδευση και όσους θέλουν να επιβάλλουν φασιστικά τις ιδέες τους στην πλειοψηφία. Πόσες φορές δεν έχουν βρεί καταφύγιο στις πανεπιστημιουπόλεις οι βάνδαλοι με τις μολότοφ; Πόσες φορές δεν έχουν καταστραφεί οι πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις από τους τεμπελχανάδες αναρχοαυτόνομους που τις χρησιμοποιούν και γιά στρατηγεία τους; Πόσες φορές δεν έχουν καταληφθεί από ομαδούλες τραμπούκων τα Πανεπιστήμια και οι Σχολές, απαγορεύοντας στην πλειοψηφία των φοιτητών και καθηγητών να κάνουν κανονικά το πρόγραμμα τους;

    Το Πανεπιστ. Άσυλο έχει ήδη καταργηθεί από τους ίδιους που υποκρίνονται ότι το υπερασπίζονται. Έχει καταργηθεί από τις αναρχικές τρομοκρατικές ομάδες που δρούν ανεξέλεγκτα στο χώρο των πανεπιστημίων, εκμεταλλευόμενες την αδυναμία παρέμβασης των αρχών. Σήμερα το Άσυλο είναι η φτηνή δικαιολογία πίσω από την οποία κρύβεται ο Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Κωνσταντίνος Μουτζούρης γιά να αποφεύγει να δώσει απαντήσεις σχετικά με τον σέρβερ του Indymedia. Πρέπει μήπως να του θυμίσουμε ότι το αμερικανοκίνητο δίκτυο του Indymedia ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ακαδημαϊκό/φοιτητικό φορέα, αλλά εξωπανεπιστημιακό δίκτυο της άκρας-αριστεράς;

    7. Εφαρμόζει η ακρο-αριστερά "γκεμπελίστικες" μεθόδους;

    Κι' όμως, τις εφαρμόζει κατά κόρον. Μιά γνωστή γκεμπελίστικη μέθοδος είναι η κατηγορία της συλλογικής ευθύνης. Δηλαδή η πράξη του ενός χρησιμοποιείται ώστε να κατηγορηθεί ένα σύνολο. Αφού λοιπόν ο ειδικός φρουρός Ε.Κορκονέας σκότωσε ένα αθώο παιδί και είναι δολοφόνος, άρα όλοι οι αστυνομικοί είναι φονιάδες. Αφού ένας αστυνομικός φέρθηκε με άθλιο τρόπο σε έναν κρατούμενο, άρα όλοι οι αστυνομικοί είναι γουρούνια. Το σύνθημα "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" δεν είναι καθόλου τυχαίο σλόγκαν. Είναι η προσπάθεια να απαξιωθεί πλήρως το σώμα των αστυνομικών, με τελικό σκοπό την κατάργηση της αστυνομίας (που απαιτείται γιά τη δημιουργία της Αναρχικής κοινωνίας του χάους).

    Η ακρο-αριστερίστικη ιδεολογία των μπαχαλάκηδων όμως χρησιμοποιεί και μία άλλη μέθοδο, εξίσου δημοκρατική με την πρώτη. Χρησιμοποιεί με αριστοτεχνικό τρόπο το δόγμα Μπους "Ή είστε με εμάς ή αλλιώς είστε εχθροί μας". Δηλαδή πρέπει ο έλληνας πολίτης ή να συνταχθεί με την "επανάσταση" των κουκουλοφόρων ή αλλιώς θα σταμπαριστεί από τους κουφιοκεφαλάκηδες ως "βολεμένος", "δεξιός", "συντηρητικός" και πιθανόν "φασίστας". Όταν εξεγείρονται λοιπόν τα "μεγάλα κεφάλια" του Indymedia, οι αντιεξουσιαστές και οι αναρχοαυτόνομοι ψευτοιδεολόγοι της καρπαζιάς πρέπει ο πολίτης να αποφασίσει: Είναι με αυτούς ή με την άλλη πλευρά. Εάν επιλέξει το δεύτερο γίνεται αυτόματα "φασίστας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά έβλεπαν ο Εφραίμ και η πολιτική παρέα του και έβαλαν μπρος δικό τους σχέδιο. Δηλαδή, σκέφτηκαν, ο Λυκουρέζος πιο όμορφος από μας είναι και προωθεί τέτοιες αρπαχτές εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ; Άσε που εμείς (όχι εμείς εδώ, ο Εφραίμ και η παρέα του εννοώ) έχουμε και την "ευλογία της παναγίας"... Είμαι περίεργος να μάθω, υπάρχει κάποια διασύνδεση μεταξύ των δύο συμμοριών, κάποιος συνδετικός κρίκος, ή κάθε μια λειτουργούσε με δικό της know how;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκεφτείτε, έστω και σαν όνειρο, να πάει ο Λυκουρέζος στον Κορυδαλλό και να περιμένει στο κάγκελο η Ζωή Λάσκαρη για επισκεπτήριο. Πούσαι ρε Φώσκολε να γυρίσεις μια νέα δραματική ταινία: "Αμάρτησα για τη δισέγγονή μου!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8:33
    Αγαπητέ κύριε
    Γιατί δεν σέβεστε τα ποστ;
    Βάλατε ένα σεντόνιο , που αμφιβάλω αν πολλοί το διάβασαν όλο , σε ένα άσχετο ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω μια απορία ,
    όλες τις ''επιτυχίες '' του ο Λυκουρέζος τις οφείλει στην ρητορική του δεινότητα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. * Μεγάλες συγκινήσεις προσέφερε και αυτή την εβδομάδα στον Έλληνα τηλεθεατή το ΠΑΣΟΚ, που έτσι όπως πάει, σε λίγο, εκτός από τα δύο ευρώ που μας ζητάει για να ψηφίσουμε τον αρχηγό του (δωσ' μου δυο κατοστάρικα, δωσ' μου δυο πεντακοσάρικα, δώσε μου δύο από κείνα τα καινούργια τα διακοσάρικα), θα μας ζητήσει και ανταποδοτικό τέλος σαν την ΕΡΤ.
    * "Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη από Φύρερ και Ντούτσε", εδήλωσε ο Πάγκαλος, αναφερόμενος προφανώς στο Βενιζέλο. Και για όσους δεν κατάλαβαν, την επόμενη εβδομάδα θα δηλώσει ότι "το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανάγκη από Μπύρερ και Τρίο Στούτζες", αναφερόμενος και πάλι στο Βενιζέλο.
    * "Πού τα βρίσκει ο Γιωργάκης τα φράγκα για να ζει τέτοια ζωή; Ξέρετε πόσο κάνουν το κιλό οι βιολογικές μπάμιες;", ρώτησε ο Βενιζέλος, απευθυνόμενος στη Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ της Αχαϊας, "Εγώ από τον παππού μου κληρονόμησα ένα ρολόι και από τον πατέρα μου το όνομα", του απάντησε ο Παπανδρέου. Ένα ρολόι κληρονόμησες, σύντροφε, αλλά ήταν ο Μπιγκ Μπεν.
    * Κορυφαία στιγμή ωστόσο ήταν το πλάκωμα στη Νομαρχιακή της Κοζάνης, το οποίο συνοδεύτηκε από πολιτικά επιχειρήματα του στυλ: "άντε, το 'βγαλες και σήμερα το μεροκάματο", "άξιος ο μισθός σου", "εγώ μπορεί να παίρνω μισθό, εσύ όμως, ρε λαμόγιο, παίρνεις και επίδομα καυσόξυλων" κ.ο.κ.
    * Μέσα στην αναμπουμπούλα χάρηκε και ο Πρετεντέρης, ο οποίος δήλωσε από το δελτίο ότι "όταν οι μεγάλοι αποκαλούνται Φύρερ και Ντούτσε, ε, όσο να 'ναι θα ρίξουνε και οι μικροί καμιά μπουνιά". Όχι μόνο μπουνιά θα ρίξουνε συνάδελφε, μέχρι και μπουκάλι στο διαιτητή θα πετάξουνε.
    * Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, στην Εθνική Συνδιάσκεψη τα στελέχη θα πετάνε ο ένας στον άλλο καρέκλες, οπότε το ΠΑΣΟΚ θα κάνει επιτέλους Συνέδριο Θέσεων.
    * Εκείνο πάντως που αποκαλύπτει το μέγεθος του ψυχικού χάσματος που χωρίζει τους εκπροσώπους των δύο παρατάξεων είναι ότι πλέον μιλάνε μεταξύ τους στον πληθυντικό.
    * "Μιλάτε και σεις κύριε σύντροφε που μπαινοβγαίνετε στο κότερο του Μπόμπολα;". "Και πού το ξέρετε εσείς, κύριε σύντροφε;". "Σας είδα με τα μάτια μου, κύριε σύντροφε". "Εμ βέβαια, πώς να μη με δείτε, αφού ξημεροβραδιαζόσαστε στο κότερο του Κόκκαλη που αράζει δίπλα".
    * "Και πώς μετά από όλα αυτά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα ξανακάτσουν στο ίδιο τραπέζι την 12η Νοεμβρίου;", αναρωτιούνται κάθε βράδυ οι τηλεπαρουσιαστές. Η απάντηση είναι απλή:
    * Εξαρτάται από το τι θα έχει πάνω το τραπέζι. Αν έχει σαμπάνιες, αστακούς και φουά γκρα, θα κάτσουνε και θα πούνε κι ένα τραγούδι και συγκεκριμένα το "και στα πέντε βιλαέτια, φάτε πιέτε μωρ' αδέρφια" (παρεμπιπτόντως, το φουά γκρά είναι ένας γκρας με φουά;).
    * Υ.Γ.: Έβγα στο αλώνι τσιφλικά/για να σου ρίξω με τον φουαγκρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H Aθήνα άνοιξε από το 1996 τις πόρτες για την περαιτέρω σύσφιγξη και εξέλιξη των ευρωτουρκικών σχέσεων, με την σταθερή πεποίθηση ότι μια «ευρωπαϊκή» Tουρκία θα έδινε μέσα από περίπου «αυτοματικές» κοινοτικές διαδικασίες λύση στο ελληνικό πρόβλημα της εξ ανατολών πιέσεως της χώρας μας και στην υπόθεση της Kύπρου. Kαι εκφραστής της χαμογελαστής διπλωματίας της Aθήνας που ακολούθησε ήταν ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου ως υπουργός Eξωτερικών. Tόσο πολύ μάλιστα εμπιστευόταν ο σημερινός αρχηγός του ΠAΣOK την αμερικανική λογική για το θέμα της Kύπρου, ώστε δεν δίστασε να εκτεθεί δημοσίως υπέρ του «σχεδίου Aνάν», πριν από το δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Kύπρο.

    Hταν η πολιτική Σημίτη - Παπανδρέου η πιο «μαλακή» που ασκήθηκε ποτέ απέναντι στην Tουρκία, κατά τις συμβουλές και συστάσεις της Oυάσιγκτον.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Nέα Δημοκρατία και πριν και μετά τον Mάρτιο του 2004. Mόνη διαφορά, ότι ο πρωθυπουργός K. Kαραμανλής δεν βιάστηκε να πάρει, υπό διεθνή πίεση, θέση για το «σχέδιο Aνάν» πριν οι Eλληνοκύπριοι δώσουν τη δική τους γνώμη για το θέμα στο ιστορικής σημασίας δημοψήφισμα, που παρήγαγε το 76% «όχι». Oύτε και μοιράστηκε ποτέ ο κ. Kαραμανλής την αρνητική γνώμη που είχε (και διατηρεί) ο κ. Παπανδρέου για τον πρόεδρο Tάσσο Παπαδόπουλο.

    Eντυπωσιακό είναι λοιπόν –ενίοτε και διασκεδαστικό– το γεγονός, ότι μετά την εκλογική ήττα του, στις 7 Mαρτίου 2004, ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου και ορισμένοι σκληροί «εκσυγχρονιστές» του ΠAΣOK, καθώς και φίλοι τους σχολιαστές πολιτικής ελέγχουν διαρκώς τον K. Kαραμανλή για... έλλειψη μαχητικότητας απέναντι στην Aγκυρα στο ευρωπαϊκό πεδίο!

    Eίναι σήμερα προφανές ότι όπως συμβαίνει και στον τομέα της εσωτερικής πολιτικής, έτσι και στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής, ο κ. Γ. Aνδρ. Παπανδρέου προσπαθεί να ασκήσει με το ζόρι «οξύτατες» κριτικές εκεί όπου δεν διαθέτει θέσεις πολιτικές διαφορετικές από αυτές που διατηρεί η ηγεσία K. Kαραμανλή. Eίναι, όμως, άκρως εντυπωσιακό ότι ο πρόεδρος του ΠAΣOK δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως στην εξωτερική πολιτική υπάρχει μια λογική συνέχεια εξελίξεων, που προσδιορίζεται από σειρά επιλογών και αποφάσεων που δεσμεύουν τη χώρα διεθνώς. Eτσι, όλα τα στοιχεία που συνθέτουν σήμερα την κατάσταση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής στην Eυρώπη, στο Aιγαίο, στην Kύπρο και στις σχέσεις με τις HΠA, έχουν φυσικά πίσω τους σειρά επιλογών, αποφάσεων και υπογραφών των ελληνικών κυβερνήσεων. Aνευ διακοπής από το 1993 και για έντεκα χρόνια, κυβερνήσεις του ΠAΣOK διαχειρίστηκαν τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Eίναι λοιπόν πολιτικά φαιδρό το να ασκεί σήμερα «οξεία» κριτική σ’ αυτά τα ζητήματα η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΡΑΤΑΜΕΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΡΗΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ (ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΥΤΟ), ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!

    Η ΕΤΟΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ (ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ IQ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ).

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΚΤΛ.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ.

    ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.
    ΘΥΜΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΤΑΡΣΙΑ" ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ "ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ".


    ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    1)ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
    2)ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ?? (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Η "ΒΟΛΕΜΑ" ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κύριοι Μπόμπολα, Κοντομηνά, Λαμπράκη, Αλαφούζο και Κουρή.

    Δεν θέλουμε να μας λέτε τί να σκεπτόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας.

    Έχουμε την ελευθερία της μπλογκόσφαιρας και έτσι σπάσαμε το φασισμό σας.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ΣKAI σας, δεν θέλουμε το Alter σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε την Καθημερινή σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας, ούτε την Αυριανή σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κοιτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι όμως ο γρίφος με το ερώτημα πως γίνετε Η ΑΛΕΠΟΥ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΠΟΥΔΑΚΙ ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΑ θα δωθεί με την εξέταση του ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ, εκεί όπου το 200+200=245 (μετά από συμβουλή συμβολαιογράφου Σκύρου για λόγους εφορίας, στοιχείο από ένορκη κατάθεση) http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/05/blog-post_03.html (απάτη σε βάρος του δημοσίου, ψευδής βεβαίωση, πλαστομεταγραφία, ψευδορκία και ηθική αυτουργία) και στη συνέχεια (πολιτικοπαραδικαστικά) http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html γίνοντε 1100 και πλέον.

    Όσο κι αν ο κλέφτης με τα κουκιά φωνάζει για να συνδράμει κιο ανοικοκύρευτος, και οι δυο έχουν επίγνωση αφού ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΜΜΕΝΑ http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/05/11-11-2006.html
    ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ των ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/05/blog-post_2145.html το ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ!

    Αλλα θα δοθεί και μια εξήγηση επί διευκρινίσεων http://www.servitoros.gr/news/view.php/20689/ για τη μεθοδολογία, του ΠΩΣ το ΔΗΜΟΣΙΟ αφαιμάζεται ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ εις βάρος των αναγκών για την ΠΑΙΔΕΙΑ ώστε να δείξουν και το ανάλογο ενδιαφέρων οι νέοι για ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και όχι για την ΕΚΤΟΝΩΣΗ τους στην αυτοκαταστροφή των σχολειών τους και τα μαγαζιά των βιοπαλαιστών γειτόνων των ΓΟΝΕΙΩΝ τους.

    Τα πλευρικά χτυπήματα αναπόφευκτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ BLOGERS, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ , ΟΠΩΣ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΠΥΡΑ ΤΟΝ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΕΝΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ.(ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο λυκουρεζος ειναι ο δικηγοροσ τηδ δαμανακη μαριας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10:33 πμ

    Αν τα "αργύρια" είναι σε ευρώ δύσκολα αντιστέκεσαι :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ
    Ο καβγάς ξεκίνησε όταν οι Αλβανοί πείραξαν την γυναίκα

    Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε αργά χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αμαλιάδας μεταξύ τεσσάρων ατόμων Αλβανικής καταγωγής και τριών Ελλήνων, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός 45χρονου.
    Ήταν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα όταν το θύμα, με τη σύζυγο και τον 41χρονο αδελφό του, είχαν βγει για ψώνια, λογομάχησαν, για άγνωστο λόγο, με την παρέα των αλλοδαπών στον κεντρικό πεζόδρομο της Αμαλιάδας, μπροστά στους περαστικούς. Λίγη ώρα αργότερα, οι δύο παρέες κατέληξαν στο ίδιο καφέ, όπου και συνέχισαν να διαπληκτίζονται.
    Τα "αίματα άναψαν" επικίνδυνα όταν ο ένας Αλβανός πέταξε μια καρέκλα στην πλάτη του 41χρονου και τότε άρχισε η «σύρραξη» με τους άνδρες να βγαίνουν από το καφέ και να πιάνονται στα χέρια.
    Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας 30χρονος Αλβανός πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε το μαχαίρι που είχε κρυμμένο και το κάρφωσε στην πλάτη του 45χρονου Έλληνα, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου.
    Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας διαπίστωσαν ότι ο τραυματισμός του 45χρονου ήταν σοβαρός, καθώς το μαχαίρι είχε τρυπήσει τον πνεύμονά του, κι έτσι κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
    Μέχρι στιγμής, ο ένας από τους τέσσερις Αλβανούς έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, πρόκειται για ένα 41χρονο, και οι υπόλοιποι τρεις, ανάμεσά τους και ο δράστης, αναζητούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
    ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΛΗΜΑΝ ΒΡΟΔΕΡΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΟΦ ΤΩΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δέν χορταίνεις μέ τίποτα Λυκουρέζο.
    Απλώς δέν γαμάς.
    Αναστάσης.(Μιά Λάσκαρη στά νιάτα της
    θά σού σήκωνε τή λίμπιντο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΉ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΙΛΕ 11:34

    ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ 3.000.000 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!
    ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 10:21 ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ ΟΤΑΝ ΨΟΦΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 10.26 ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΕΛΙΩΣΕς 8:33 πμ?????ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΛΟΓΟ??Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ Η Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ???
    ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΠΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΡΙΓΗΛΗΣ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΠΙΑ ΤΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα χαρώ να δω την αυλαία να πέφτει, για κάθε λαμόγιο αυτής της χώρας...
    Και μάλλιστα με εξοντωτικές ποινές!...
    Αμάν πια!... Κτήνη!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάποια τιποτένια συμπλεγματικά άτομα ανεβάζουν τα ίδια και τα ίδια κείμενα ως απάντηση σε οποιοδήποτε μήνυμα.
    Άξιος ο μισθός σας για το γλείψιμο στην παράταξή σας, αλλά εμείς τι φταίμε να τρώμε στη μάπα όλα αυτά τα σεντόνια? Αφού υπάρχει μοντερέισον, γιατί δεν κόβονται αυτά τα άσχετα κείμενα?

    Κι όσο για το Λυκουρέζο, καιρός να πάει να βρει τους πελάτες του στον Κορυδαλλό, μπας και ξεβρομίζει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η Κυβέρνηση κρύβεται πίσω από έναν άβουλο Πρωθυπουργό που βγαίνει και λέει που και που καμιά έτσι..μαγκιά, για να το παίζει τζάμπα μάγκας… ότι δεν ανέχεται, δεν συμβιβάζετε και και και….
    Εγώ αγαπητέ αναγνωστη υποστηρικτη της δεξιας, θέλω απαντήσεις για αυτά που μας καίνε σήμερα, δώστε επιτέλους μια απάντηση για όλα τα παρακάτω και τα πολλά λόγια είναι φτώχια

    1. Υπόθεση Βασικού Μετόχου ( Ιανουάριος 2005)

    2. Προσλήψεις στο ΤΤ εκτός ΑΣΕΠ (Μάιος 2005)

    3. Απαγωγές Πακιστανών (Ιούνιος 2005)

    4. Πτώση Σινούκ ( Σεπτέμβριος 2005)

    5. Υπόθεση Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις (Οκτώβριος 2005)

    6. Υπόθεση ΔΕΗ με Παλαιωκρασσά ( έφτασε τη ΔΕΗ σε όρια πτώχευσης) (Δεκέμβριος 2005)
    7. Μαρκογιαννάκης (για εισαγγελέα Αρείου Πάγου)(Ιανουάριος 2006
    8. Υποκλοπές ( Φεβρουάριος 2006)
    9. Ξυλοδαρμοί φοιτητών από την Αστυνομία στα πλαίσια καταλήψεων ( Ιούνιος 2006)
    10. Υπόθεση Ζαρντινιέρα – Θεσσαλονίκη ( Σεπτέμβριος 2006)

    11. Υπόθεση εξαγοράς Γερμανού από ΟΤΕ ( Δεκέμβριος 2006)
    12. Ομόλογα (Μάρτιος 2007)
    13. Πυρκαγιά της Πάρνηθας (Ιούνιος 2007)
    14. Ολοκαύτωμα της Πελοποννήσου και της Πάρνηθας ( Αύγουστος 2007)

    15. Υπόθεση Αλογοσκούφη – Προεκλογικά χρέη προς τον επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου.
    16. Υπόθεση Μαγγίνα ( Δεκέμβριος 2007)

    17. Υπόθεση Ζαχόπουλου ( Ιανουάριος 2008)

    18. Υπόθεση Κουκοδήμου ( Φεβρουάριος 2008)

    19. Αυθαίρετο Σουφλιά ( Απρίλιος 2008)

    20. Ηλιέλαιο ( Απρίλιος 2008)

    21. Εξαγορά ΟΤΕ από DT

    22. Ελληνικά λιμάνια στα χέρια κινέζων.

    23. Νοθεία στη ψηφοφορία της Βουλής ( Μάιος 2008)

    24. Κυριάκος Μητσοτάκης και Σκάνδαλο Siemens ( Ιούνιος 2008)

    25. Αποπομπή Ζορμπά ( Ιούλιος 2008)

    26. Σκάνδαλο ΟΣΕ ( Ιούλιος 2008)

    27 Υπόθεση Παυλίδη ( άγονες γραμμές ) (Αύγουστος 2008)

    28. Αναγνώριση των ιδιωτικών Κολεγίων ( Συνταγματικό σκάνδαλο) (Αύγουστος 2008)

    Και το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του
    29. ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ( ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008)

    30. H νηπιαγωγος που πηρε PhD πριν παρει πτυχιο Ιατρικης.Για αυτο ο μπουλης αισθανεται Ισχυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ??????????????

    ΔΕΝ ΕΙΟΝΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγοράστε το βιβλίο " Η Ελλάδα αιμοραγεί" του Κυριάκου Βελόπουλου!

    Πάρτε μια γέυση

    Σημίτης Κωνσταντίνος:

    "Πρέπει να αποκηρύξουμε πάσης φύσεως Εθνικιστική ιδεολογία που θα μπορούσε να απωφέρει πολλά οφέλη για την Ελλάδα και να την οδηγήσει σε ισχυρό ανταγωνισμό. Αυτή η σοβινιστική στροφή πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο" (απόσπασμα από ένα βιβλίο του που εκδόθηκε το 1993)

    Αν διαπιστώσατε καλά, ο "καταλληλότερος" αχρηστος παραδέχεται πρώτον ότι οι εθνικιστικές ιδεολογίες είναι εκείνες που ωθούν την ανάπτυξη μιας χώρας και όχι οι "προοδευτικές" και δεύτερον ορκίζεται ότι αυτό θα το σταματήσει με κάθε τρόπο!!

    Να μην ξεχάσω ότι το απόσπασμα αυτό βρισκόταν στην 1η έκδοση, γιατί στην επόμενη η φράση αυτή διεγράφη τεχνηέντως!!!


    ΣΗΜΙΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλε 30 Δεκέμβριος 2008 9:16 μμ
    Ο Καρχιμάκης σου έδωσε τη λίστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "30. H νηπιαγωγος που πηρε PhD πριν παρει πτυχιο Ιατρικης"

    Η απόλυτη ξεφτίλα !!!
    Ο διασυρμός κάθε έννοιας αξιοκρατίας, και κάθε σοβαρότητας των ελληνικών Πανεπιστημίων.

    Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θα της χρησιμεύσουν αυτής της κυρίας όλοι αυτοί οι τίτλοι "σπουδών" που εξαγοράστηκαν με τα χρήματα του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ REAL NEWS, 26 ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟΣ, ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΟ ΑΕ (ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΔΙΑ). Η ΤΕΟ ΑΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΧΩΔΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΟ ΑΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ; ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ; ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΡΑΓΕ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΖΗΜΙΑ 150 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΝΑ "ΥΠΗΡΕΤΕΙ", ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ (ΔΙΟΔΙΑ, ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝ. ΟΔΟΥΣ, ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ);;;;; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ.... ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΙΣΤΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μη λεμε ρε παιδια τα ιδια και τα ιδια το θεμα ειναι οτι εμεις οι νεοελληνες εχουμε οτι ακριβως μας αξιζει, τους πολιτικους που μας αξιζουν τους δημοσιογραφους, τους δικηγορους, τους δρομους τα νοσοκομεια τον αθλητισμο τους δημοσιους υπαλληλους την αστυνομια ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ οποτε καλα μας κανουν και μας γαμανε, βεβαια το θεμα ειναι οτι μας....γλεντανε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. εδω βρε παιδια βγηκε ο αρχιεπισκοπος και ειπε ολοκληρο κατεβατο για το περικλη παναγοπουλο βγηκε ο προκοποης ο παυλοπουλος και μας ειπε ακουσον ακουσον οτι εχει γινει δικος του σκοπος αλλα και ολης της αστυνομιας(!!!!) η συλληψη τως δραστων του περικλη παναγοπουλου και για τομακελειο στη γαζα ψελισε ολες κι ολες δυο κουβεντες.....χεστηκαμε για τον 74τετραχρονο παναγοπουλο που στο κατω κατω μολις τους εδωσε τα λεφτα (περιπου το 0,1 τοις εκατο απο τις πωλησεις τως 2 εταιρειων του απο το 2004 εως σημερα) τον αφησαν σωο και αβλαβη ενω τα αλλα τα παιδακια εκεινα ντε του κατωτερου θεου εκεινα που ειναι 2 3.000 χλμ μακρια μας εκεινα που κοιταμε το βταδυ να τα δολοφονουν και να τα ακρωτιριαζουν, πινοντας κοκα κολα και τρωγοντας πιτσα στο καναπε μας εκεινα τα παιδακια που οσα και να δωσουν για λυτρα οτι και να κανουν ειναι καταδικασμενα σε θανατο (οσα ειναι τυχερα θα πεθανουν αμεσως) ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΙΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ κανουμε μουγγα.....χεστηκα για τον παναγοπουλο και στο φιναλε οι ληστες μπορει να μας κερασουν και κανα καφε ποτε, ενω ο παναγοπουλος ειμαι σιγουρος οτι κανεναν απο μας δεν θα κερασει ποτε ουτε τον πυρετο του!!! για αυτο λοιπον λεμε οτι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΑΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ....τους πολιτικους τους δημοσιογραφους τους δρομους τα νοσοκομεια τους παπαδες κ.ο.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Hello Everyone! I like watching [url=http://www.finsfootball.com/bbc-football]bbc football[/url]. I usually watch [url=http://www.finsfootball.com]football online[/url] as I do not have PVR. How about you?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση