GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιθέσεις και από την Αμερική...

. Από το http://www.greekamericannewsagency.com/ . Μύδρους με σκληρούς και μάλλον εμπαθείς χαρακτηρισμούς - προσωπικά εναντίον του πρωθυπου...

.
Από το http://www.greekamericannewsagency.com/
.

Μύδρους με σκληρούς και μάλλον εμπαθείς χαρακτηρισμούς - προσωπικά εναντίον του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και της κυβέρνησης του, την οποία χαρακτήρισε χειρότερη και από αυτές του ΠΑΣΟΚ- εξαπέλυσε το Σάββατο 29.11.08 από την Νέα Υόρκη μέσα από την στην εβδομαδιαία εκπομπή του «λές και ήταν χθές» ο γνωστός ιδιοκτήτης του τοπικού ομογενειακού Εθνικού Ελληνικού Τηλεοπτικού καναλιού (NGTV)Αμερικής, κ. Δημήτρης Καστανάς. Στην εκπομπή του που είναι μια αναδρομή στο παρελθόν μέσα από το αρχείο του σταθμού ο κ. Καστανάς κάθε Σάββατο σχολιάζει μαζί με ένα της προσωπικής του επιλογής προσκεκλημένο ομογενή (προσφιλείς του προσκεκλημένοι και τακτικοί θαμώνες οι κ. Νικόλαος Διαμαντίδης, Νικόλαος Ανδριώτης και ο κ. Γ. Γεωργόπουλος)} τα δρώμενα στην Ελλάδα μέσα από την επικαιρότητα.
Τα όσα μειωτικά και με πλήρη απαξίωση για το πρόσωπο του κ. Καραμανλή-
για πολλοστή φορά - ανέφερε ο Δημήτρης Καστανάς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ναι μεν έχει χάσει την δυναμική και την επιρροή που διέθετε προ 30αετιας προς την Ομογένεια ο σταθμός του, ωστόσο έχουν μεγάλη σημασία για την Ριγήλης και τον κομματικό μηχανισμό στις ΗΠΑ. Ο σταθμός αν και λόγω της εισόδου στην αμερικανική αγορά των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών (ALTER, MEGA , ANT1, ERT World, ALPHA) δεν έχει την τηλεθέαση που είχε προ 15ετιας, εν τούτοις τα όσα ανέφερε ο κ. Καστανάς αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς ο ίδιος όπως δημοσίως έχει αναφέρει πολλές φορές, είναι και θα παραμείνει κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Την σκληρότητα των όσων αρκετές φορές -κατά την διάρκεια της δίωρης εκπομπής- ανέφερε επιβάρυνε η επισήμανση του ότι « δεν τον νοιάζει ακόμα και αν του αφαιρέσουν την κομματική ταυτότητα» για όσα είπε. Στην Ελλάδα ο Δημήτρης Καστανάς είναι αρκετά γνωστός για τις σχέσεις του με το κυβερνών κόμμα-αλλά και για το φλέρτ με το ΠΑΣΟΚ- τις οποίες διατυμπανίζει.

-------------------

13 σχόλια

  1. Απ' ότι καταλαβαίνω, ο Καστανάς έχει χάσει την παλιά δυναμική του, ο σταθμός δεν έχει πια την τηλεθέαση που είχε παλιά και ο ίδιος μάλλον σαν Μεξικάνος πριν από εγκεφαλικό μου φαίνεται. Τί αξία έχουν τα λεγόμενά του λοιπόν; Ψηφίζουν οι Ελληνο-Αμερικάνοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΡΤΑ
    ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xm...



    ποιός τον χέζει τον καστανά ;

    μιλαμε για πολυ ball ! (δηλαδη testicle)




    xe
    xe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε στεφανοπουλες αντε να φας κανενα γιουβετσι στον Κατσικι που σε ταιζει.Μπατιροαπατεονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτα ειναι τα λεγομενα τσουτσεκια...οπου φυσαει ο ανεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά τον πείραξαν κι αυτόν οι αγωγοί και οι μπίζνες με τη Ρωσία... ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ?

    ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά, βάλτε το καλά στο μυαλό σας... ΔΕΝ υπάρχουν Ελληνοαμερικανοί. Αμερικανοί ελληνικής καταγωγής είναι. Είναι ο Μπους Ιρλανδός; Είναι ο ΜακΚέιν Σκωτσέζος; Όχι. Αμερικανοί είναι όλοι.

    Όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο το 1974 στην αρχή οι Αμερικανοί ελληνικής καταγωγής πάγωσαν και άρχισαν να διαμαρτύρονται.

    Όταν έμαθαν ότι η εισβολή έγινε μετά από αμερικάνικο ΟΚ, σταμάτησαν και τις διαμαρτυρίες και όλα. "Τώρα είμαστε Αμερικανοί", έλεγαν, "και θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα τής Αμερικής".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΠΙΔΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΥΣΣΑΝΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΑΪΡΕΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑΖΟΥΝ..

    ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΧΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΕ ΜΕ ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΟΝΟ.

    ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΧΥΡΗ.

    ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΥΝΕΡΝΑΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ.

    ΠΡΙΝ ΘΕΛΑΝΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΒΑΓΓΕΛΑ ΑΡΧΗΓΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ (ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ) ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΘΑ ΔΥΑΛΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρέ σύ (ΠΑΣΟΚε)πού σχολιάζεις βρώμικα
    Καραμανλή-Ζαχόπουλο
    γράψε γιά Καστανά-Διαμαντίδη-Ανδριώτη
    -Γεωργακόπουλο
    γιά 4something.
    Eγώ μέχρι 5άδα φαντασιώνω.
    Σού πήρα τό αριστείο?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΑΣΤΑ ΚΩΣΤΑ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ .ΦΑΝΕΡΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΜΠΑΜΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ ΣΕΓΚΟΛΕΝΡΟΥΑΓΙΑΛΙΚΟΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΗ:

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12% ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Β ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΟΚΤΩΡ, ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΒΑΔΙΣΟΥΝ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ. ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΔΟΚΤΩΡ ΤΑΣΟΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ.

    ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΣΟΚ

    5 Δεκέμβριος 2008 9:18 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση