GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επάγγελμα πρωθυπουργός...

. Από το www.selinios.blogspot.com/ . Μπορεί μερικοί να νομίζουν ότι το να είσαι πρωθυπουργός είναι παλιοδουλειά… Μπορεί ο μέσος πολίτης να...

.
.
Μπορεί μερικοί να νομίζουν ότι το να είσαι πρωθυπουργός είναι παλιοδουλειά…
Μπορεί ο μέσος πολίτης να σκέφτεται, εγώ έχω τα προβλήματά μου, αλλά τουλάχιστον δεν διευθύνω και ολόκληρη χώρα.
Μπορεί πολλοί να λένε πω πω! Εγώ τουλάχιστον πάω σπίτι και έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Φαντάσου να είχα και καμία υπεύθυνη θέση! Δεν θα έβρισκα ησυχία καθόλου μες το 24ωρο.
Σε όλα αυτά έρχεται να μας δώσει το λαμπρό του παράδειγμα ο πρωθυπουργός μας.
Όπως επισημαίνεται στο πρόσφατο φύλλο της lifo, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού μπορεί να το βρει κανείς στο www.primeminister.gr
Και αν έχει την περιέργεια να ανατρέξει στα αρχεία των προηγούμενων μηνών, θα διαπιστώσει πως ο πρωθυπουργός εργάζεται (βάσει τουλάχιστον του ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΥ προγράμματος του) λιγότερο και από έναν εργαζόμενο μερικής απασχόλησης με πρόγραμμα που πολλές φορές αφήνει ελεύθερη ακόμα και την Παρασκευή (Δηλαδή πλήρες ΠΣΚ!). Τώρα, αν θεωρήσουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων, ειδικά στο δημόσιο, λουφάρει όπως και όποτε μπορεί και δουλεύει κατά κανόνα λιγότερο από το υποχρεωτικό πρόγραμμα, τότε(θα μπορούσε να ισχύει το ίδιο και για τον πρωθυπουργό) θα έλεγα πως μάλλον οι ώρες της δουλειάς του τείνουν στο μηδέν (όπως και το μέλλον μας, αν συνεχίσουμε έτσι).
Τώρα αν κάθεται σπίτι για να φυλάει τα παιδιά επειδή δουλεύει η γυναίκα ή έχει φάει κόλλημα με το playstation, αυτό δεν το ξέρω. Ξέρω όμως, ότι παρότι δεν έχει καμία οικονομική ανάγκη, μάλλον κάποιος τον υποχρέωσε να κάνει αυτή την ανυπόφορη γι’ αυτόν δουλειά… Γιατί άραγε;
---------------------

17 σχόλια

  1. ΕΛΕΣΥΠ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    http://www.elesyp.gr/

    H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
    30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13.00 ΕΙΧΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (ΚΑΛΛΙΘΕΑ)!!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ!!

    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΑΡΩΣΕ
    ΜΕ 72% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ!!
    ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΤΟΥ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

    Χαροκόπειο Πανεπιστημίο, Αθήνα
    Ελ. Βενιζέλου 70, Καλλιθέα

    Πληροφ. τηλ. 210 8828095

    ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΑΣΟΚ

    30 Νοέμβριος 2008 6:58 μμ

    30 Νοέμβριος 2008 10:44 μμ

    30 Νοέμβριος 2008 10:46 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερώτημα προς κυβερνώντες και μη.
    Γιατί ένας πλούσιος με 4 στρέμματα γης όπου και να είναι αυτά ασχέτως υποδομών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αποχέτευση, υδροδότηση, μπορεί να κτίσει έστω περιορισμένα, και αντιστοίχως ένας φτωχός με 200-500-1000 τετραγωνικά μέτρα δεν μπορεί στο όνομα της άναρχης δόμησης;
    Για τον έχοντα 4 στρέμματα οπουδήποτε δεν ισχύει η άναρχη δόμηση;
    Γιατί ο φτωχός που το έχει περισσότερη ανάγκη το σπίτι από έναν πλούσιο να μην μπορεί με συγκεκριμένους πολεοδομικούς κανόνες, συντελεστή δόμησης, οικοδομική άδεια κλπ, να κτίσει;
    Και στο κάτω κάτω να υπογράφει ότι ο δήμος που βρίσκετε το χωράφι του δεν είναι υποχρεωμένος για αυτόν ατομικά για καμιά παροχή παρά μόνον όταν συγκεντρωθεί ένας (χ) ικανός αριθμός περιπτώσεων στην περιοχή του;
    Αυτός ο νόμος που υπάρχει σήμερα δεν αδικεί κατάφορα τους μικροϊδιοκτήτες και ωφελεί τους μεγαλοϊδιοκτήτες;
    Ή μήπως είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους για να μην ξεφυτρώνουν γύρω τους φτωχοί;
    Είναι ή δεν είναι αυτό ρατσισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει έτοιμο και τον κλώνο του τον Στυλιανίδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποτελεί την κορύφωση της κοροϊδίας προς τον Λαό η προσπάθεια των κυβερνώντων ΝεοΔημοκρατών που προσπαθούν να μας πείσουν, όπως όλα αυτά τα χρόνια για ότι αντιλαικό συμβαίνει, ότι ο πρωθυπουργός ούτε ξέρει, ούτε βλέπει, ούτε ακούει τίποτα και άρα δεν ευθύνεται για ό,τι κάνουν οι υπουργοί του.

    Εχουν βαλθεί όλοι στην κυβέρνηση να μας πείσουν ότι για το ΦΠΑ και την προγραμματιζόμενη νέα φορο-λεηλασία δεν έχει ιδέα ο Κ. Καραμανλής. Και διερωτώμαι ως στοιχειωδώς νοήμων πολίτης: σ' αυτά τα καθημερινά πήγαινε-έλα του υπουργού Οικονομίας στο Μαξίμου τι κάνουν οι δυο τους; Για τη «δουλειά» συζητάνε ή το ρίχνουν στο τάβλι για να περνάει η ώρα; Με τα οικονομικά της χώρας ασχολούνται ή βάζουν στο βίντεο καμιά κασέτα και χαζεύουν;

    Μόνο κάποιος ηλίθιος θα μπορούσε να πιστέψει πως ο Καραμανλής δεν έχει συμφωνήσει με όσα ανακοινώνει ή υπαινίσσεται ο Αλογοσκούφης. Και μόνο ένας εξίσου ηλίθιος δεν θ αντιλαμβανόταν αυτή την κακόγουστη προσπάθεια να προστατευτεί, και σ' αυτή την περίπτωση, ένας πρωθυπουργός, ο οποίος το μόνο που έχει κάνει μέχρι σήμερα είναι ν αποφεύγει τις ευθύνες για όποιο θέμα κι αν ανακύψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!

    ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η τελευταία προσπάθεια των αμερικανών να ΔΙΩΞΟΥΝ τον Καραμανλή και να εγκαταστήσουν κυβέρνηση μαριονέτα με το Γιωργάκη ή τη Ντορούλα.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για τον Παπανδρέου η λάσπη εναντίον του πρωθυπουργού.

    Ο λαός τα έχει μυριστεί όλα!

    Υπόδικοι καναλάρχες,
    πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί,
    δικηγόροι ψευδομάρτυρες,
    κουτοπόνηροι βουλευτές,
    αδίστακτοι εκβιαστές,
    καλόγεροι ψιθυριστές,
    μιζωμένοι υπάλληλοι,

    ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.

    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!

    ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10.08
    Πρωτομηνιά και μας γέμισες αλογόμυιγες.
    Τώρα του φταίνε οι Αμερικάνοι του μαλάκα του χοντρού;
    Από την μέρα που έγινε πρωθυπουργός έχει γαμ.... μισθωτούς και συνταξιούχους με φόρους , ακρίβεια , ανεργεία και χαιδεύει τους πάμπλουτους Βιομηχάνους και Τραπεζίτες .
    Φοροαπαλλάσει Ρασοφόρους τράγους ΄.
    Εσύ ρε μαλάκα τι είσαι ;
    Εφοπλιστής ;
    Όχι;
    Φάε μιά κουράδα .

    Καλό μήνα σε όλες και όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα καλά, πότε θα καταλάβετε ότι ο Καραμανλής είναι άσχετος και ανίκανος;;;
    Δεν υπάρχει θέμα αν δουλεύει η όχι, είναι καθαρά ένας καιροσκόπος που λόγω του ονόματός του και με ένα καλοστημένο επιτελείο κατάφερε τόσα χρόνια να πλασάρεται ως ο "καταλληλότερος" και αυτό ήταν που βόλευε όλους τα στελέχη της ΝΔ. Όταν το 60% του (κοιμισμένου) κόσμου τον θεωρούσε καταλληλότερο για πρωθυπουργό, τι να κάνανε τα στελέχη της ΝΔ, το εκμεταλλεύτηκαν για όσο καιρό μπορούσαν.
    Τώρα που η εικόνα του ανίκανου αποκαλύπτεται (δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, ήδη 5 χρόνια πρωθυπουργός ήταν πολλά για έναν ανίκανο), όλα τα στελέχη της ΝΔ περιμένουν να πέσει για να αναλάβουν.
    Το τραγικό είναι ότι επόμενοι αρχηγοί της ΝΔ προβάλλονται πολιτικοί που είναι επίσης φελλοί (βλ. Αβραμόπουλος) ή επικίνδυνοι (βλ. κόρη Μητσοτάκουλα).

    Και ο (πάντα χωρίς μνήμη) ελληνικός λαός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;
    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:
    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...
    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Παπανδρεου 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι οπαδοί του πασόκ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν ότι είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν οι προστάτες / καναλο-εκβιαστές στις τηλεοράσεις και τις φυλλάδες τους.

    Επιλέγουν οι δυστυχείς να μη θυμούνται τι έλεγαν οι ίδιες εταιρίες δημοσκοπήσεων το 2004 αλλά και το 2007.

    Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ίσως ΠΑΛΙ να κατηγορήσουν τα ενδο-κομματικά τους, το στατιστικό λάθος, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη, τα μεγάλα συμφέροντα, τους αμερικάνους, τα έχουμε ξανακούσει τόσες φορές

    Κάτι θα βρούν για να δικαιολογήσουν αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν.

    ΟΤΙ ΤΟ GIORGAKIS ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΟΦΙΜΙ.

    Όσο και να εξωραίσουν την εικόνα του χαζούλη οι καναλο-εκβιαστές, πάλι χαζούλης θα μείνει. Δεν φταίει αυτός, έτσι γεννήθηκε.
    Όσοι γράφετε στα πράσινα blogs και βγάζετε μεροκαματάκι έχει καλώς, πρώτα το ξεροκόματο, το καταλαβαίνω.

    Όσοι όμως το κάνετε από πίστη στο κόμμα, χάνετε το χρόνο και τον κόπο σας.

    Το άτι είναι κουτσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    Τάξε στο λαό λεφτά πριν τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο έξυπνος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για να μην χάνει τις φευγαλέες σκέψεις του.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάντα γεμάτη από ξεπουλημένα ΤΣΟΚΑΡΑ σαν τα παλιoτόμαρα του ALPHA ήταν η Ελληνική υποτιθέμενη δημοσιογραφία.

    Όσο περισσότερο πλησιάζει η ώρα του αφεντικού τους του ασφαλιστή του Κοντομηνά για τα ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, τόσο πιό πολύ θα ουρλιάζουν τα πληρωμένα τσιράκια του σαν το Βερύκιο, τον Κύρτσο και το Βλάχο!

    Μήπως θέλουν να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη, ά μπά δεν το πιστεύω.

    Ούστ ρεμπεσκέδες, έχετε θεσμοθετήσει τον εκβιασμό σε επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΟΥ ΔΟΥ ΛΕΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητά ΠΑΣΟΚοσκυλα. Καταστρέψατε ότι υπήρχε στην Ελλάδα μαζί και τις επόμενες γενιές. Σας εύχομαι εσείς και οι οικογένειες σας να περάσετε τρίς χειρότερα από ότι περνάμε εμείς τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση