GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νύχτα της ζαρτινιέρας...

. Από anemologites.com/ Του Γιάννη Μυλόπουλου . Πόσο τυχαίο είναι τελικά ότι για πρώτη φορά, 33 χρόνια μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου στη...

.
Του Γιάννη Μυλόπουλου
.
Πόσο τυχαίο είναι τελικά ότι για πρώτη φορά, 33 χρόνια μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου στη δικτατορία, εκείνο που κέρδισε τις εντυπώσεις δεν ήταν η ευθύνη του πανεπιστημιακού ασύλου για τη δημιουργία εκδηλώσεων βίας, αλλά αντίθετα, η ασυλία που απολαμβάνει η βία, όταν τα φώτα παραμένουν σβηστά;
[ Συνέχεια... ]
---------------------

20 σχόλια

  1. 21-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-1967
    ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ
    ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ
    ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ
    ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ
    ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρά την πρόσκαιρη απόσυρση του gay pride leader Βαλλιανάτου,καθαρά για λόγους επικαιρότητας,αυτός ο ιδεολογικός εμετός της Νέας Τάξης παραμένει κυρίαρχο συστατικό του ηγετικού ΠΑΣΟΚ .

    σκοπός τους είναι να γινουμε όλοι ΓΑΠ,δλδ φλώροι λαϊφστυλίτες που θα κάνουμε ποδηλατάδες την Καθαρή Δευτέρα και θα δεχόμαστε περήφανοι και καταχαρούμενοι τον γκόμενο του γιού μας στο σπιτικό μας να φάμε όλοι μαζί σαν αγαπημένη οικογένεια,όπως επιτάσσει το κολωνακιώτικό σαβουάρ βιβρ.

    ο ΓΑΠ ήξερε πολύ καλά τι έκανε,δεν τον παρέσυρε κανείς,όπως δεν τον παρέσυρε κανείς όταν πήρε Μάνο,Ανδριανόπουλο,Δαμανάκη,Ανδρουλάκη στα ψηφοδέλτια του.
    ο ΓΑΠ πιστεύει ότι ο Βαλλιανάτος έχει δίκιο γι αυτό και τον έχει δίπλα του επί 25 χρόνια.

    απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΚΩ ΑΝΤΡΕΑ
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΣΟΚ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΛΗΤΕΣ ΗΘΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ είναι συνυπεύθυνοι

    Τα τεχνάσματα της καθεστωτικής λογικής επικαλύπτουν πάντα την ουσία των πολιτικών ευθυνών, με την ενοχοποίηση προσώπων.
    Έτσι βλέπουμε να μένει στο απυρόβλητο, π.χ. η ουσία της κυβερνητικής πολιτικής (το αίτιο) και να πυροβολούνται τα συμπτώματα και ιδιαίτερα τα αποστήματα των συμπτωμάτων που εκδηλώνονται σε πρόσωπα.
    Όταν δεν έχεις να αντιπαραθέσεις άλλες εναλλακτικές πολιτικές, όταν στερείσαι ιδεών και οραμάτων, όπως τα κόμματα τις αντιπολίτευσης, τότε μοιραία κινείσαι στην παραπολιτική φιλολογία, στα πρόσωπα και στα γαργαλιστικά σενάρια.
    Η καθεστωτική λογική σε αυτό ακριβώς συνίσταται: Να συγκαλύπτει και να αποκρύπτει το ουσιώδες, το κοινωνικά και πολιτικά ουσιώδες (τη σήψη του συστήματος που υπηρετεί) και να δαιμονοποιεί το επουσιώδες, κάποιες πυώδεις εξωτερικές φουσκάλες και τα πρόσωπα.
    Έτσι παίζονται τα καθεστωτικά πολιτικά παιχνίδια του αποπροσανατολισμού από τους «νταβάδες» και τα «παπαγαλάκια» τους.
    Αυτό επιχειρείται και με την υπόθεση Βαλλιανάτου.
    Η αθλιότητα Βαλλιανάτου επικεντρώνεται σε ένα και μόνο πρόσωπο: Στο Γ. Παπανδρέου.
    Φυσικά ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι η ΚΕΝΤΡΙΚΗ εστία των πολιτικών ευθυνών.
    Δεν βρίσκεται, όμως, η κεντρική αρχηγική ευθύνη του Γ.Π. στη σχέση του με το Βαλλιανάτου, αλλά στο γεγονός ότι ο Γ.Π. έχει τις ίδιες άθλιες αντιλήψεις και ιδέες: Αυτές διατήρησαν και καθόρισαν τη σχέση.
    Και αυτές τις αντιλήψεις και τις «ιδεολογίες» ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν τις έκρυψε ποτέ. Αποτελούσαν το «απόσταγμα» της εκσυγχρονιστικής «θεωρίας» και «πράξης»!!!
    Αλλά, ας τα κάνουμε πιο απλά, γιατί κάποιοι σκόπιμα δεν καταλαβαίνουν. Υπάρχει κανείς από την ηγετική πασοκική, εκσυγχρονιστική γραφειοκρατία του ΠΑΣΟΚ που διαφώνησε ανοικτά ή διαχώρισε τη θέση του πάνω σε αυτά που ο Γ.Π. πίστευε και προωθούσε στα εξωτερικά μας θέματα; Πάνω σε αυτά που ο «σύμβουλος» Βαλλιανάτος έχει διατυπώσει και στο Συνέδριο; Εκεί τον χειροκροτούσαν!!!
    Η Διαμαντοπούλου, ο Χρυσοχοϊδης, τα «καθαρόαιμα» αμερικανάκια έχουν διαφορετικές απόψεις; Μήπως ο Βενιζέλος, δεν υλοποιούσε την πολιτική Σημίτη σε όλα τα αντι-εθνικά; Ή μήπως παίρνουμε, σαν πολιτική «θέση» του καθενός, τις ανέξοδες, αντιπολιτευτικές κορώνες για το Σκοπιανό σήμερα; Ποιος πολιτικάντης, σήμερα τολμάει να μιλήσει ανοικτά, όπως ο Βαλλιανάτος;
    Όταν τα λέει, όμως το Σοράκι, τον χειροκροτούν!!!
    ΟΧΙ μόνο τον ανεχόντουσαν, τη στιγμή που όλη η Ελλάδα γνώριζε το θλιβερό του ρόλο, όχι μόνο τον πλήρωναν από τα ταμεία του κόμματος (αλήθεια κανείς ακόμα δεν απάντησε αν αληθεύει ο μισθός των 9.000 ευρώ σε αυτό το παράσιτο), όχι μόνο δεν αντιδρούσε κανείς όταν το κίβδηλο αυτό ον διέδιδε θρασύτατα ότι θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τον χειροκροτούσαν στα Συνέδρια…
    Και τώρα επιχειρείται να «μετακυλήσει» η αποκλειστική ευθύνη μόνο στο Γ.Π. «νταβατζίδικη» τακτική μυρίζει.
    Η ευθύνη βαραίνει το ΣΥΝΟΛΟ του ηγετικού πυρήνα του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΥΛ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ!

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΤΩΡΑ!!!!!


    ΣΥΛ ΤΕΩΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού ο κ. Καθηγητής διακηρύσσει ότι :
    ” …Εκείνο που ίσως έχει ενδιαφέρον σήμερα να έρθει στο φως της δημοσιότητας, είναι τα γεγονότα που είχαν προηγηθεί και οδήγησαν στο θλιβερό περιστατικό, ..”

    Είμαι βέβαιος ότι θά πρωτοστατήσει μέ ισόβαθμο πάθος, ώστε νά (ξανα)δή τό φώς τής δημοσιότητος εκείνο τό μικρούλι βιντεάκι, πού δείχνει τόν Κύπριο, μαζί μέ δύο (?) άλλους δίπλα του, να βγάζει μιά τεράστια κουκκούλα πού φορούσε, γελώντας, καί προφανώς επειδή είχε ζεσταθεί, καί εν συνεχεία νά οδεύει αμέριμνος πρός τό μέρος τών Αστυνομικών κλπ, κλπ,
    Εμπρός κ. Καθηγητά, πεδίον επιδείξεως από πλευράς σας, συνεπείας καί ισόβαθμου “επαγγελματισμού”, όσον έχετε επιδείξει στήν αποκλειστική πώληση τού ατυχούς, (πράγματι) αυτού περιστατικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μερικές διευκρινίσεις γιατί βαρέθηκα να διαβάζω μπούρδες:

    Ο Κύπριος
    1ον) δεν υπήρξε ποτέ φοιτητής.Ηταν σπουδαστής των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

    2ον)ήταν στα επεισόδια και βγήκε απ τη θεολογική.

    3ον)βγήκε μαζί με τεσσερις φίλους του,οι οποίοι ποτέ δεν κακοποιήθηκαν απ΄τους ασφαλίτες καθώς δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα να τους ακολουθήσουν στο τμήμα για εξακριβωση στοιχειων καθως δεν ειχαν μαζί τους κανενα εγγραφο που να αποδυκνειε την ταυτοτητα τους.Ο Κυπριος όπως φαίνεται και απ΄το βίντεο είναι επιθετικός,δε δεχεται να ακολουθήσει τους μπάτσους και βρίζει

    4ον)ο κύπριος είναι γνωστος στις αρχές της κύπρου από παρομοια περιστατικά στη Μεγαλόνησο και επίσης είναΙ φυγόδικος με την κατηγορία του φυγοστρατου.Παράτησε την Κύπρο,στη οποία πολλά ελληνόπουλα κάνουν τη στρατιωτική τους θητεία,και πηγε στη Θεσσαλονικη για τη μεγάλη ζωη΄..

    5ον)οι δικηγόροι του τον εχουν πεισει για το 1 εκατομμυριο ευρω που πρόκειται να πάρει ως αποζημίωση και συνεχίζει να παιζει ενα ανευ προηγουμενου θεατρο μονο μπροστα στις καμερες.Μολις κλεισουν οι καμερες ειναι αλλος άνθρωπος!

    6ον) ο κ.Μηλιόπουλος είναι γνωστός στη Θεσσαλονίκη περισσότερο τα απ΄την “στημενη”εμπαθειά του προς την κυβερνηση και το”γλύψιμο”προς τα παλια στελέχη του ΠΑΣΟΚ ωστε να συμπεριληφθει στις λιστες των υποψηφιων βουλευτων του κομματος στις επομενες εκλογες και για τιποτα περισσοτερο.
    και

    7ον)σε ολες τις πολιτισμενες χωρες του κοσμου οταν ενας υποπτος αρνειται τη συλληψη,η βια των αστυνομικων αρχων θεωρειται νομιμη.Βεβαια το να χτυπας εναν ανθρωπο αφου τον εχεις ακινητοποιησει ειναι αισχρο αλλα αυτος ειναι ο μονος λογος για τον οποιον θα επρεπε να διωχθουν οι ασφαλιτες που τον συνελαβαν και για τιποτε αλλο.

    Ειμαι δημοσιογράφος και ήμουν 20 μέτρα μακρυά την ωρα της συλληψης..

    Επαναλαμβάνω πως ήταν αισχρό να τον κλωτσάνε αφού έπεσε αλλά ας προσεχουμε τι λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΜΕΓΑΛΟ,

    ΑΛΛΑ !!!!

    ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ "ΑΣΥΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΒΡΟΜΟΠΑΙΔΟ (ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ) ΚΑΙ "ΛΑΒΙΔΑ" ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ???

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΦΕΕ, ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΘΕ 17Ν. ????
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ ????

    ΟΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ "ΔΙΠΛΟ+ΕΚΤΟΣ" ???

    ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΑ ?
    ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ??
    Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ?
    Η ΕΦΕΕ ??
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ????

    ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ .... ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΓΙΑ ΕΦΕ ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕΝ) !!!

    ΕΧΩ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΤΕΊ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ "ΣΤΗΜΕΝΟ" ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΙΚΑΙΟ" ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ.

    ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΚΊΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ... ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.
    (ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ),
    ΧΩΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΑΖΑΡΙΩΝ,
    ΚΑΙ "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ" ΘΕΑΤΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ.

    ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ????

    ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ???
    (ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙΣ ... ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ....
    (ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ !!)

    ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΖΟΜΠΙ.
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΥΤΟ ???
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ???

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,
    ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ,
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ
    (ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ - ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ)

    ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ")

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ...

    ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΒΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΟΠΩΣ Η ΠΕΙΛΙΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ?

    ΕΧΕΤΕ ΒΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ??
    ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ???
    ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ????
    ΤΗΣ "ΜΙΚΡΟΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ" ΜΙΚΡΟΜΠΑΤΣΑΚΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ???
    ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ???

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 (ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ - ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗΣ),
    ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ,
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ...

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟ
    ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΚΟΥΓΕΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑ Η ΠΕΙΛΙΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, ΦΙΛΙΚΑ, ΣΩΠΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ.


    ΑΡΚΕΤΑ.


    ΣΗΜ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,
    ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

    Υ.Γ.
    ΑΣ ΔΕΙΧΝΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να φερουν οι τουρκογυφτοι κυπριοι πισω τα ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΥΣ τα οποια τους εχει δωσει η ελληνικη κυβερνηση απο το 1974 εως τωρα εις υγεια των κοροιδων ελληνων εχουν θυσαυρισει με το να φτιαχνουν ΤΡΑΠΕΖΕΣ και να το παιζουν παραγοντες

    την μεγαλυτερη μαλακια εκανε ο ετσεβιτ το 1974 που δεν τους πεταξε στη θαλασσα οπου θα ειχαμε ξεμπερδεψει δια παντος με δαυτους

    αρκετα ασχοληθηκαμε με αυτες τις πουστρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Saturday, November 08, 2008
    Ο Βερύκιος ξέρει...

    Οχι! Δεν ξέρει ο Δημόκριτος, δεν ξέρει ο Υπουργός Άμυνας, δεν ξέρουν οι ειδικοί επιστήμονες, δεν ξέρει το επιτελείο.

    Η πυρηνική φυσική είναι όπως όλες οι επιστήμες κάτι τα υποκειμενικό και όλες μπορούν να ερμηνεύονται υποκειμενικά, επικοινωνιακά, σχετικά και σύμφωνα με την μειωμένη αντίληψη και παντελή άγνοια μέχρι άνοιας του κάθε κάφρου.

    Ο μόνος που ξέρει είναι ο αγράμματος γραφικός. Αυτόν να ακούσουμε, αυτόν να πιστέψουμε και όχι τους "γελοίους" του ΕΚΕΦΕ. Ο μόνος δημοσιοκάφρος με msc στην πυρηνική φυσική, ο μόνος με phd στα βιοχημικά και ατομικά όπλα. Ο μόνος που αντί να παραδεχτεί την γκάφα και να επανορθώσει, επιμένει στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, στην καλλιέργεια κλίματος πανικού και το εμπόριο της φρίκης με σκοπό το ίδιον όφελος. Απορίας άξιον είναι το που διάολο υπηρέτησε αυτός ο άσχετος!

    Δεν έχουμε τέτοια πυρομαχικά; Ασφαλώς και έχουμε.
    Αλλά δεν χρησιμοποιούνται για τέτοια χρήση και δεν υπάρχουν τέτοια κράματα σε βλήματα που είναι κατασκευασμένα για οχήματα. Δεν κόβεις ποτέ ατσάλι με ατσάλι. Δεν είναι στόχος η θωράκιση των αρμάτων με την διάτρυση, αλλά με την σύνθλιψη των αερίων. Σκοπός τέτοιων επιστρώσεων (στην άκρη μόνο του βλήματος) από την μία πλευρά είναι η "προώθηση" του απεμπλουτισμένου παραπροϊόντος αντιδραστήρων σε άλλες χώρες, και από την άλλη η διείσδυση σε μπετόν ή άλλα λιγότερο σκληρά υλικά. Τα 30άρια δεν έχουν τέτοια εφαρμογή, δεν προορίζονται για τέτοια χρήση και φυσικά δεν έχουν, όχι γόμωση που λέει ο γραφικός, αλλά, μπροστινή μόνο επένδυση με το απεμπλουτισμένο. Αυτά.

    Μην πιστεύετε όμως εμάς, ακούστε τον κάθε καραγκιόζη από-φυτο σεμιναρίων "δημοσιογραφίας" ο οποίος κραδαίνει έναν εκτοξευτήρα μπροστά στην κάμερα, και που ο ίδιος - κατά πάσα πιθανότητα - δεν υπηρέτησε ποτέ τίποτα και κανέναν εκτός από τον γραφικό εαυτό του και την μεγαλομανία του.

    Γελοιότητες δηλαδή… "Η θεία Όλγα ξέρει".
    Κρίμα για το κανάλι, γιατί πραγματικά τρέφουμε εκτίμηση παρά τις ιδεολογικές διαφορές μας.

    Posted by the Bloopers Team (CA) at 1:47 PM 0 comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κ. Μυλόπουλος δεν χάνει ευκαιρία να κάνει αντιπολίτευση και είναι φυσικό γιατί είναι πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ. Ελέγχεται κατά πόσον είδε το επεισόδιο, εκτός αν κάθεται στην οδό Αγγελάκη.
    Επίσης είναι φανερό από το βίντεο του επεισοδίου ότι ο εν λόγω Κύπριος σπουδαστής χτυπιόταν και κλοτσούσε πριν να πέσει κάτω μαζί με έναν αστυνομικό. Φυσικά και δεν έπρεπε να εξακολουθήσουν να τον χτυπούν, αλλά σε όλη την υπόθεση υπάρχει μεγάλη υπερβολή.
    Όσο για το περιβόητο άσυλο του κ. Μυλόπουλου ας το χαίρεται. Μας έχει κοστίσει αρκετά εκατομμύρια Ευρώ, εκατοντάδες καμμένα αυτοκίνητα ανυποψίαστων ανθρώπων, καμμένα μαγαζιά γύρω από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καμμένα περίπτερα, την καταστροφή του ίδιου του Πολυτεχνείου στην Αθήνα μαζί με ανυπολόγιστης αξίας έργα τέχνης, βιβλία και άλλα αντικείμενα που κάηκαν τότε που πρύτανης ήταν εκείνος ο ανεκδιήγητος με το γελοίο μουστάκι. Επιπλέον εξαιτίας του ασύλου τα Πανεπιστήμια αποτελούν εκπαιδευτήρια ανταρτών πόλεων και χώρους κατασκευής και αποθήκευσης βομβών Μολότωφ. Αυτή είναι η αλήθεια και τέτοιο άσυλο με τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές δεν υπάρχει σε καμία χώρα της Ευρώπης. Φυσικά με αυτά και αυτά τα Πανεπιστήμιά μας δεν είναι ούτε στα πρώτα 100 της σχετικής κατάταξης. Τουλάχιστον 30 μέρες το χρόνο γίνονται πορείες και επεισόδια και άλλες 60 μέρες οι σχολές τελούν υπό κατάληψη (άλλη έκνομη ενέργεια και αυτή που γίνεται άνετα και ατιμώρητα λόγω του ασύλου).
    Κρίμα κ. Μυλόπουλε. Στην ουσία δεν ενδιαφέρεστε για το Πανεπιστήμιο αλλά για την προσωπική προβολή και άγρα ψήφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σου ρε Μυλόπουλε συνδικαλιστή!!! Βρήκες την ευκαιρία να βγεις από την τρύπα σου. Αντε γύρνα στην αφάνεια σου ανίκανο καθηγητάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο ΓΑΠ πιστεύει ότι ο Βαλλιανάτος έχει δίκιο γι αυτό και τον έχει δίπλα του επί 25 χρόνια.

    απλά πράγματα.

    8 Νοέμβριος 2008 8:49 μμ



    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν θέλει να κάνει επεισόδια , τσαμπουκά στις Αρχές , να πάει στην πατρίδα του να καταταγεί στο Στρατό να κάνει τη θητεία του.Αν θέλει να το αποφύγει, να πάει στην τουρκοκρατούμενη περιοχή να γίνει τραβεστί γιουσουφάκι και όχι να κουνιέται εδώ. ΄Αει σιχτίρ που λένε και οι συμπατριώτες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 8 Νοέμβριος 2008 9:36 μμ

    ακούστικε, ότι το πουστράκι πριν πλησιάσει τους αστυνομικούς έκαψε μια ελληνική σημαία.

    Μπορείς να το επιβεβαιώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ “ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΙ” ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!

    Το πασοκ ευτυχώς διέγραψε τον Βαλλιανάτο....

    Δεν είμαστε εναντίον τον ομοφυλοφίλων...αλλά με πρόφαση την «ιδιαιτερότητα»


    δεν μπορείς να έχεις «ασυλία».

    Την οδό της «διαγραφής» θα ακολουθήσουν και «άλλοι»...





    ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΒΑΛΙΑΝΝΑΤΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ.... ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ...

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΕ Μ.... .

    ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....

    ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

    ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

    ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ....

    ΤΙΣ ΒΙΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΓΕ .....


    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (το έσβησα)...... ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΛΕΒΙΝΣΚΙ...ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!


    ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ Η ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΣΚΙΖΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ..."

    "ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ...ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!"?

    ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ "Μ....

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΗΞΕΡΗ" ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ κλπ...

    ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΜΑ.... ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Β ΑΘΗΝΑΣ...ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΕΛΕΓΗ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΤΟ...

    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΡΙΓΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

    ΟΤΑΝ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΦΟΥΝΤΩΣΕ Η ΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ-ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"



    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ...ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ...ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ....ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ...


    ΑΡΓΑ Η ΄ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΣΚΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ "ΜΙΖΕΣ" ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΡΙΞΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ!!


    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΔΕΞΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!



    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΤΟ..


    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ-ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗΔΕΣ....



    Γιωργο στα παντελονια που φορας πρεπει να διαγραψεις την Δαμανακη Μαρια για να προστατευσεις την τιμη σου
    την τιμη της οικογενειας σου και την μνημη του πατερα σου

    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝΔΡΕΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ ΓΕΩΡΓΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ντροπη σας κ πρυτανη!!!
    τα γεγονατα γινανε ακριβως οπως τα περιγραφει ο δημοσιογραφος...
    ημουν κοντα...
    ρωτηστε στο νοσοκομειο τους γιατρους και τις νοσοκομες να σας πουνε ια τον ηρωα κυπριο...
    αντε γιατι ολα εχουν κι ενα οριο...
    ντροπη σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ,ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ,ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ?ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο υποτιθέμενος δημοσιογράφος λέει όλο ψέματα και προφανώς τελεί εν διατεταγμένη υπηρεσία.
    κι αν τον πιστεψουν μερικά πρόβατα... ας μη γελιέται. οι περισσότεροι είναι πιο ξύπνιοι. αν έχει όρχεις ας πάει να τα καταθέσει αυτά στο διακστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ΣΤΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ Η ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΑ?ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση