GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μάρτυς κ. Κάνου ήταν η ...Αζέλ!

.. Χόρευε οριεντάλ στο ίδιο κέντρο, του Μ. Καραμπέρη, στο οποίο τραγουδούσε και ο Παν. Ψωμιάδης! Πώς την ανανγώρισε ο ίδιος στην Εξεταστική...

..
Χόρευε οριεντάλ στο ίδιο κέντρο, του Μ. Καραμπέρη, στο οποίο τραγουδούσε και ο Παν. Ψωμιάδης! Πώς την ανανγώρισε ο ίδιος στην Εξεταστική Επιτροπή. Ωραία πράματα...
.
Καταπληκτικά πράγματα έγιναν στην Εξεταστική Επιτροπή κατά την εξέταση του επιχειρηματία Μ. Καραμπέρη (φίλου του Αθανασίου Πάπιστα) ο οποίος είχε "γράψει" με κρυφή κάμερα τη συνομιλία με τον δικηγόρο Μ. Κουκουβίνο που μεταδόθηκε από τον Ant1.
Ο Μ. Καραμπέρης ρωτήθηκε αν γνωρίζει την Κωνσταντία Κάνου η οποία μεσολάβησε για το περίφημο ραντεβού της Τ. Σωτηροπούλου με τον νομάρχη Π. Ψωμιάδη. Απάντησε ότι δεν την γνωρίζει.
Όταν όμως πήρε τον λόγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δριβελέγκας και τον ρώτησε αν γνωρίζει την ...Αζέλ, απάντησε (μάλλον αιφνιδιασμένος) καταφατικά και είπε ότι την θυμήθηκε!
Δηλαδή; Με το όνομα Αζέλ, η κ. Κάνου ήταν χορεύτρια (με ειδικότητα στον χορό οριεντάλ) πριν από περίπου μια 15ετία σε νυχτερινό κέντρο διοκτησίας του κ. Καραμπέρη. Στο ίδιο κέντρο τραγουδούσε ο κ. Ψωμιάδης. Ετσι είχαν γνωριστεί!
Μάλιστα, ο κ. Καραμπέρης δεν δίστασε να σημειώσει ότι τότε η κ. Κάνου ήταν αρκετά διαφορετική, ως χορεύτρια, και γι΄αυτό τώρα δυσκολεύτηκε να την θυμηθεί...
Σημειώνεται ότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε αποκαλέσει "Αζέλ" την κ. Κάνου η κ. Σωτηροπούλου μιλώντας σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων.
Ο κ. Καραμπέρης είπε και κάτι άλλο ενδιαφέρον για τον κ. Κουκουβίνο, ότι στις εκλογές είχε στηρίξει "ακροδεξιό" υποψήφιο.
---------------------------

50 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ. ΜΑΖΙ ΠΙΝΑΝΕ, ΤΡΩΓΑΝΕ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝΕ, ΤΩΡΑ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΡΕΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ Κ.Λ.Π. ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΣΤΙΣ ΜΑΣΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ (ΤΑΔΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ , ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΑΝΗΚΟΥΝ
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΔ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΝΟΝΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΠΑΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
    ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΤΟ ΤΡΑΓΚΟΧΑΤΖΗΚΟΥΡΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Ο ΑΛΟΓΟΔΙΚΑΣ ΜΕ ΤΗ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.
    ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΑΝ ΕΡΓΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΤΟΥΤΟΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙΜΙΖΕΡΙΑ ΑΠΟΠΝΕΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΠΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΩ ΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ.
    ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑξει το τοπο να φανε τα δισεγγονα τουσ.
    αει σιχτιρ υποκριτεσ.
    εχετε αλοιωσει τη κοινωνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, όπως τα Ατίθασα Νειάτα που βλέπανε οι γιαγιάδες!

    Μία απλή χρονική παράθεση των στοιχείων που δημοσιοποιούνται για το Βατοπέδι τον τελευταίο καιρό (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).

    ΠΡΟΛΟΓΟΣ:
    Αρχές καλοκαιριού 2008 η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).

    1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος
    2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    3. Ο Γιωργάκης και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.
    10. Αρχίζει εξεταστική. Κάποια κυρία Σωτηροπούλου (δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο νομάρχης Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    17. Ο μάρτυς κυρία Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    18. Την προηγούμενη της κατάθεσης στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τη διεθνή οικονομική κρίση. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που έλεγε ότι ο Καραμανλής ήταν πίσω από το Βατοπέδι, το άτομο είναι ΠΟΛΥ γελοίο)
    20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα.

    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ Κοντομηνά και Γιωργάκη (όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή)

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ!

    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταπληκτική σταδιοδρομία , αλλά και άξια του πνευματικού επιπέδου 267.000 Θεσσαλονικιών που τον ψήφισαν το 2006 .
    Τραγουδιστής
    Πρόεδρος ΦιλοΒασσιλικής Οργάνωσης στην Β.Ελλάδα
    Βουλευτής
    Νομάρχης
    Ζορρό
    Και πάνω απο όλα Πρωταθλητής Τηλε-Μαιντανός

    Ψηφίστε τον
    Ψηφίστε τον

    Σας αξίζει τούβλα της Δεξιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου Μάνα Σαλονίκη, γειά σου νύφη του Βορρά, γειά σου Τούμπα και Βαρδάρη, με τήν Αζέλ και τον Πανάγο, τους Μπαρόβιους-Νυχτόβιους,σκυλόβιους
    Αγγαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αστροναύτης έχασε τα εργαλεία της στο διάστημα


    Η Χάιντε Στεφανίσιν Πάιπερ, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παραπάνω από το να βλέπει την τσάντα με τα εργαλεία της να χάνονται στο διάστημα.
    Βγήκε για τον πρώτο από τους τέσσερις διαστημικούς περιπάτους που είχαν προγραμματίσει οι αστροναύτες του Endeavour, για να επισκευάσουν κάποιες μικροζημιές στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και μόλις είχε ξεκινήσει τη δουλειά της.
    Η τηλεόραση της ΝΑΣΑ έδειξε ζωντανά το περιστατικό με την τσάντα να φεύγει από τα χέρια της Πάιπερ. Λίγο μετά δανείστηκε τα εργαλεία του συναδέλφου της και
    Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ΝΑΣΑ η αποστολή του Endeavour, δεν τέθηκε σε κίνδυνο και όλα θα συνεχιστούν ανάλογα με το πρόγραμμα.

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρετεντέρη Πρετεντέρη, την μαδάς την μαργαρίτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρακράτος δρα στη Θεσσαλονίκη, όπως δείχνουν οι τελευταίες αποκαλύψεις της αντιπολίτευσης που λέει ότι για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου υπήρχαν κεντρικός σχεδιασμός, ιθύνων νους και υψηλή προστασία.
    Οσον αφορά την προσπάθεια αποπροσανατολισμού στην οποία επιδόθηκαν κυβερνητικά στελέχη τις τελευταίες δύο ημέρες, η αντιπολίτευση τη χαρακτηρίζει «κατάπτυστη» και επιτίθεται στον υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος έσπευσε να υιοθετήσει ανυπόστατες κατηγορίες κατά των μελών της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συμμετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή.
    Είναι πλέον φανερό ότι υπάρχει μεθοδευμένη από την κυβέρνηση επιχείρηση αποπροσανατολισμού και ότι όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ανήκουν στον χώρο της ΝΔ:
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΙ :
    «Οι εκβιαστές, οι εκβιαζόμενοι και όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, όλοι αυτοί κινούνται στον χώρο της ΝΔ», και ότι:
    -Η δικηγόρος κυρία Σωτηροπούλου, την οποία άλλο κόμμα πρότεινε ως μάρτυρα στην Εξεταστική Επιτροπή (σ.σ.: ο ΣΥΡΙΖΑ), ήταν υποψήφια στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο που πρόσκειται στη ΝΔ.
    -Ο σύντροφός της κ. Κουκοβίνος ήταν επίσης υποψήφιος στο ίδιο ψηφοδέλτιο.
    -Ανεξάρτητα από αυτά που λέει σήμερα ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, η επιστολή που ο ίδιος έστειλε το 2006 αποτελεί έγγραφο που δεν διαψεύδεται και σε αυτήν αναφέρεται στην «εμμονή» εκείνων στους οποίους απευθύνει την επιστολή του.
    Κι αυτοί ήταν ο πρωθυπουργός και πολλοί υπουργοί:
    «Απαντήθηκε αυτό το έγγραφο του κ. Ψωμιάδη; Και πώς ο ίδιος εξηγεί το γεγονός ότι μερικούς μήνες αργότερα υπήρξε αποδοχή όλων αυτών των πράξεων από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης», διερωτάται η αντιπολίτευση .
    Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να συμβούν αν δεν υπήρχαν κεντρικός σχεδιασμός, ένας ιθύνων νους, άνωθεν εντολές και υψηλή προστασία: «Κάποιος άνοιξε την πόρτα σ' ένα απίστευτο αλισβερίσι, σε διάφορες σκοτεινές δυνάμεις.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

    Μια πολύ ενδιαφέρουσα ποσοτική και ποιοτική έρευνα του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (ΙΟΜ) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Κοινωνικής και Πολιτικής Ανάλυσης ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών παρουσιάσθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στο Athens Plaza Hotel.
    Τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την έρευνα έρχονται να επιβεβαιώσουν με τον πλέον επιστημονικό τρόπο πόσο κατευθυνόμενα είναι τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων των ιδιωτικών σταθμών.
    Σε ότι αφορά την προβολή πολιτικών προσώπων μέσω των καναλιών, τα πρωτεία κρατά ο κ. Γ. Παπανδρέου με μόλις …...πέμπτο τον Πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή.
    Σε ότι αφορά τη θεματολογία, υπερτερούν τα θέματα καθημερινότητας (π.χ ποσό κάνει το αγγουράκι ή το λαχανάκι Βρυξελλών) και κοινωνικής πολιτικής, και οι υπεύθυνοι του… «παραμυθιού των οκτώ» θεωρούν ήσσονος σημασίας ότι συμβαίνει στο εξωτερικό, όσο σημαντικό και εάν είναι.
    Τα κανάλια «στην αγωνία τους για τηλεθέαση ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ αντί για ειδήσεις, ....ΑΠΟΨΕΙΣ. Και, μάλιστα, τις πρωτογενείς απόψεις διαμεσολαβούμενες.
    Δηλαδή, δεν έχει και τόση σημασία ποια άποψη θα σχηματίσει ο θεατής τους παρακολουθώντας μία συζήτηση, για παράδειγμα, αλλά επιχειρούν με τους σχολιαστές τους (και την βοήθεια ενίοτε προσκεκλημένων "ειδικών" και μη) ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, από την παρακολούθηση της συζήτησης.
    Αυτή η τακτική οδηγεί και στην παραβίαση μιας- που μέχρι πριν μερικά χρόνια, εθεωρείτο ακρογωνιαία- αρχή της δημοσιογραφίας: ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    Όπως προκύπτει από την έρευνα, οι ειδήσεις είναι σε μεγάλο βαθμό χρωματισμένες. Και μάλιστα τις περισσότερες φορές αρνητικά και επικριτικά.
    Το φαινόμενο της Κομματικής δημοσιογραφίας ενδημεί στον ελληνικό τύπο δεκαετίες τώρα, ΑΠΟΡΌΛΟ ΠΟΥ το σύνταγμα απαιτεί από τα κανάλια αντικειμενικότητα (κι όχι από τις εφημερίδες). Και το φαινόμενο υπάλληλοι κομμάτων να εμφανίζονται ως δημοσιογράφοι - σχολιαστές δεν έχει προηγούμενο.
    Το σχέδιο είναι η «ιταλοποίησης» του πολιτικού μας συστήματος και το ξεπέταγμα μέσα από τις στάχτες του … «Φοίνικα». Γιατί πίσω από την ψευδαίσθηση της τηλεοπτικής (ιδιωτικής) δημοσιογραφίας ενεδρεύει ο φασισμός.
    Ένας φασισμός του χειρίστου είδους όπως τον χαρακτήριζε ο μεγάλος Μάνος Χατζηδάκης. Ο φασισμός της σαχλαμάρας του Μακιαβέλι, χωρίς ηθικούς φραγμούς στο βωμό της κατατρόπωσης του αντίπαλου με οποιοδήποτε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ Η ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ , ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΩΣ ΑΖΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκρηκτική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας. Τραγικές ελλείψεις σε υλικά πρώτης ανάγκης, όπως γάζες, γάντια, ακόμη και οινόπνευμα, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, την ώρα που οι προμηθευτές ορθοπαιδικού υλικού πραγματοποιούν κατασχέσεις από το ΚΑΤ και τον Ευαγγελισμό. Το σκηνικό συμπληρώνουν οι κινητοποιήσεις γιατρών και νοσηλευτών.

    Εργαζόμενοι από διάφορα νοσοκομεία της χώρας, καθώς και εκπρόσωποι διοικήσεων, μιλώντας στο Mega το πρωί της Τετάρτης, σκιαγράφησαν την κατάσταση που επικρατεί με τα μελανότερα χρώματα. Όπως κατήγγειλαν, οι ελλείψεις σε αναλώσιμα σημειώνονται λόγω των υπέρογκων χρέων των νοσοκομείων προς τους προμηθευτές, οι οποίοι έχουν σταματήσει να τροφοδοτούν τα νοσηλευτικά ιδρύματα.

    Με τις ελλείψεις να αφορούν απολύτως αναγκαία αναλώσιμα υλικά, όπως αποστειρωμένα γάντια, γάζες, σύρριγγες, οινόπνευμα, βρεφικές πάνες, τα νοσοκομεία εφαρμόζουν ως λύση ανάγκης τον αλληλοδανεισμό, όπως παραδέχθηκαν εργαζόμενοι διαφορετικών νοσοκομείων σε Αθήνα και περιφέρεια.

    Εκπρόσωπος εργαζομένων στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού παραδέχθηκε ότι πολλές φορές ζητείται από τους γονείς των νοσηλευόμενων βρεφών να αγοράζουν πάνες, καθώς στο νοσοκομείο υπάρχει έλλειψη.

    Χωρίς αποστειρωμένα γάντια, καθετήρες και άλλο υλικό πρώτης ανάγκης, καθώς και χωρίς διοίκηση είναι το νοσοκομείο Δράμας, οι εργαζόμενοι του οποίου χαρακτήρισαν την κατάσταση «τραγική έως επικίνδυνη».

    Δραματική έκκληση απηύθυνε ο αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Ρεθύμνου Εμ.Δεληβασάκης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την προμήθεια οξυγόνου.

    Αναλώσιμα υλικά από το νοσοκομείο της Νίκαιας φαίνεται ότι δανείζεται το Αττικόν, παρά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου του Ιδρύματος Χρ.Ροϊλού ότι το νοσοκομείο λειτουργεί κανονικά και «αποτελεί προτεραιότητα του υπουργείου Υγείας».

    ANTE KAI ΓΑΜΙΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ?
    ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ
    ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΚΑΝΟΥ ΤΟ ΟΤΙ
    ΗΤΑΝ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ
    Η ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ?
    ΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ
    ΤΑ ΕΠΩΝΟΜΑΖΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ?
    ΕΠΙΚΕΝΤΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ
    ΤΟΥ PRESS ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΜΑΣ
    ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ
    ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μαλακες ειμαι παντρεμενος με χορευτρια οριενταλ 11 χρονια, ποιο ακριβως ρε ειναι το προβλημα σας; μιλατε σαν να ειναι καμμια πουτανα η γυναικα, οι μανες ηταν πουτανες μαλλον για να βγαλουν καθυστερημενα σαν και εσας. ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λοιπόν αδερφάκη 9:27 πμ, μπορεί το Καραμαν-Αλάκη, να το συμπαθείς, αλλα επέτρεψέμας να σου πούμε, καλο το παραμύθι, αλλα δεν έχει δράκο!
    Εσύ και όλο το αδερφάτο πισεγλέντιδων,πρέπει να καταλάβετε οτι με πούστη προθυπουργό,και μαλιστα "ρε"(το ρε πάει στο ράθυμος,όπως τον αποκαλεί ο Κρατζαφέρης), δεν μπορείε να συμαζέψετε τα ασυμάζευτα!!!
    Ασε τις παρλαπίπες και τσίμπα μια πίπα!!
    Με Αζελ,Καραμπέριδες(Νυχτοβιους, σκυλόβιους και το κακό το συναμπάτιμα), αντι να κάνεις σοβαρή κριτική, γίνεαι συνένοχος και μάλιστα μλάκας συνένοχος!
    Αν δεν το κατάλαβες, κάνε χαρακίρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ολη υποθεση "βρωμαει".Μια δικηγορος
    δεν ειναι τοσο αφελης ωστε να κανει καταγγελιες τυχαιες.Η χορευτρια "λικνιστικε" στο ρυθμο ορισμενων.Πληρης απογοητευση για τους πολιτικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ορίσει τον κ. Μιχαλολιάκο μέλος της εξεταστικής επιτροπής. Αυτός ξέρει από ψευδομάρτυρες γιατί χρησιμοποίησε 2 φορές στο δικαστήριο ψευδομάρτυρες.Την μία φορά τον υπάλληλό του κ. Σαλούφα για να πάρει αποζημείωση από την ασφαλιστική εταιρεία για αυτοκινητιστικό ατύχημα και την δεύτερη τον διευθυντή του γραφείου του κ.Λύτρα για να χαρακτηρισθεί ως θύμα τρομοκρατικής επίθεσης με όλες τις ευεργετικές ρυθμίσεις που αυτό έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ορίσει τον κ. Μιχαλολιάκο μέλος της εξεταστικής επιτροπής. Αυτός ξέρει από ψευδομάρτυρες γιατί χρησιμοποίησε 2 φορές στο δικαστήριο ψευδομάρτυρες.Την μία φορά τον υπάλληλό του κ. Σαλούφα για να πάρει αποζημείωση από την ασφαλιστική εταιρεία για αυτοκινητιστικό ατύχημα και την δεύτερη τον διευθυντή του γραφείου του κ.Λύτρα για να χαρακτηρισθεί ως θύμα τρομοκρατικής επίθεσης με όλες τις ευεργετικές ρυθμίσεις που αυτό έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΨΩΜΙΑΔΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΑΛΛΙΤΣΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ??
    ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΛΕΓΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ...
    ΚΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ΤΟΟΟΟΣΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΚΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

    Υ.Γ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕΣ?
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΒΑΖΕΙΣ ΑΡΑ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ω ΡΕ ΜΠΟΧΑ ......

    ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ...

    ΣΚΥΛΟΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ .....

    ΜΙΛΛΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΠΟΛΥ ΠΛΛΛΑΚΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ
    ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    19 Νοέμβριος 2008 11:17 πμ




    ΑΑΑΝΤΕ .....
    ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ????
    !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΡΙΣ ΣΠΙΝΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ . ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ EXTRA 3

    ΑΡΙΣ ΣΠΙΝΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ . ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ EXTRA 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιατί εκπλήσσεστε; Αυτή είναι η Δεξιά πάντα και αυτή θα είναι...
    Υπόκοσμος, κιτς, πατριδοκαπηλεία, θρησκολαγνεία...
    Δε χωράνε στον ανθρώπινο νου του 2008, οι σκηνές που διαδραματίστηκαν με τον περήφανο πρωθυπουργό της χώρας στα όργια με τον μεξικάνο, τα αντίστοιχα με την κα Παζαϊτη, τα άλλα με την υπουργό Τουρισμού, αλλά και η περήφανη διαδρομή του νομάρχη των αμόρφωτων από τα υπο-σκυλάδικα και τις νύχτες της Αζέλ και της κάθε μαντουβάλας στα παράθυρα των δεκτών μας καθημερινά. Είναι γνωστά τοις πάσι τα φροντιστήρια που κάνανε στον νεαρό φέρελπι ανιψιό εθνάρχη τα μπουμπούκια της θεσσαλονικιώτικης δεξιάς (πανάγος, μεξικάνος, λεούδης, ψωμιάδηδες) για να εμφανιστεί ως πολιτικό ζώο και να πλασαριστεί σε μας ως πρωθυπουργός της εικονικής πραγματικότητας... Είναι πασιφανής ο χλευασμός και η αποστροφή με την οποία αντιμετωπίζουν τον έλληνα πρωθυπουργό οι ξένοι ομόλογοι του, αρκεί να δει κανείς τα βίντεο, είναι μόνο για καρπαζιές ο τύπος.

    Το σίγουρο είναι πως ότι ζούμε το αξίζουμε... Αυτή είναι η Ελλάδα - μόνο ένας Σημίτης είχε τα αρχίδια να το πει, κι ας πονάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  28. Azel thimase pios nomarxis se prostateve ke se trofodotouse narkotika?
    ti egine ta tsimpoukia ke ta vaporakia telos?

    STH THESSALONIKI
    H EDRA THS ATHONIKHS STOAS
    ME EPIKEFALIS

    NOMARXIDHS O STARATIGOS B. ELLADOS
    ANTHYMOS O SPONSORAS

    MPASIAKOS O VROMIKOS DIKASTIS
    KLITIDIS O ANAKRITIS EKTELESTIS
    REGOYZAS O TAMIAS PARAKRATOUS
    KOYMPAROI EISAGOGEIS KOKAINIS
    KOUMPARES VIZITOUDES a la plaisir
    ERGOLAVOI KATAPATITES OIKOPEDON
    MESITES PSEUDOMARTIRES
    POLEODOMOS O PARAXARAKTIS
    EFOROS O EGLIMATIAS
    IDIOTIKOS STRATOS
    MAFIOZOI
    POYTANES
    NTAVATZIDES
    NARKOTIKA
    ... ...
    ... ...
    KAI OLOS O SYRFETOS TON DIEFTHARMENON POY TOYS PROSTATEVI O NOMARXIDIS ME THN PAREA TOY

    stin Ameriki sxedon oloi 8a perimenan sti sira na ekteles8oun


    AUTO THA PEI POLITISMOS
    ORKIZMENOI
    MAFIOZOI NEOGENITSAROI





    KREMASMA STIN PLATIA ARISTOTELOUS
    OLA TA KARIOLIA




    Karaberides mipos thimaste poses fores evales fotia sta skyladika sou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΖΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΖΙΒΑΓΚΟ ΕΓΙΝΑΝ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...ΛΑΛΛΙΩΤΗ...ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΕΦΑΡΙΚΙΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΠΗΔΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.

    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΩ ΕΓΩ.

    Η ΑΖΕΛ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!! ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ??

    Ε ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κλασσική πασοκική προπαγάνδα η λάσπη στην Κανού σε ό,τι αφορά στο προηγούμενο επάγγελμά της.


    Αλλά ξεχνάνε τα πασόκια ότι έκαναν πρωθυπουργό τη βίζιτα του σάψαλου...


    Κοντή μνήμη και φαρδύς πάτος για τα πασόκια που αγαπούν το μαλακό κρεββάτι του γρηγόρη και το σκληρό καβλί του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΕ ..........
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ....
    Μ.............ΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 9:46
    [Καταπληκτική σταδιοδρομία , αλλά και άξια του πνευματικού επιπέδου 267.000 Θεσσαλονικιών που τον ψήφισαν]
    .
    .
    .
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ
    267.000 ΠΟΝΤΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21

    Μία χρονική παράθεση των στοιχείων που δημοσιοποιούνται για το Βατοπέδι (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
    1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    3. Ο Γιωργάκης και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    10. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια κυρία Σωτηροπούλου (δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο νομάρχης Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    17. Ο μάρτυς κυρία Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    18. Την προηγούμενη της κατάθεσης στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τη διεθνή οικονομική κρίση.
    20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια.
    21. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που έλεγε ότι ο Καραμανλής ήταν πίσω από το Βατοπέδι, το άτομο είναι ΠΟΛΥ γελοίο).

    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ Κοντομηνά και Γιωργάκη (όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σύμφωνα με δημόσια δήλωση του κ. Κουκοβίνου πριν πολλά χρόνια (αρχές δεκαετίας '90), ο ίδιος είναι φιλοχουντικός. Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό Θεσ/νίκης στον αθλητικογράφο Κ. Θωμαΐδη για θέματα Άρη (ήταν τότε μπλεγμένος με τον μπασκετικό Άρη), η συζήτηση εκτράπηκε των αθλητικών και εξελίχθηκε σε πολιτική. Εκεί, δημόσια, ο Κουκοβίνος είπε ορθά κοφτά πως είναι ακροδεξιός - χουντικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΡΕ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΗ Η ΚΟΥΤΡΑ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΝΟΓΑΜΙΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ Η ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΣΑΣ Η ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ,ΞΕΡΟΛΕΣ ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΒΛΑΧΑΝΤΕΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΜΕ ΤΑ "ΜΑΓΑΖΙΑ" ΤΟΥ, ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΜΕ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΑΖΕΛ, ΤΟΥΡΤΟΥΡΑ, ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ.
    ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΕΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΙΧ - ΣΟΥ Η ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ.

    ΕΝΑΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ
    ΠΟΥ ΤΟΝ "ΣΙΔΕΡΩΣΑΝ" ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΡΙΧΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΚΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΗΚΟΥΝ
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ"(ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ...)...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (ΓΙΑ ΤΑ 2 ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΜΙΛΑΩ ΠΧ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο Νο 1, ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ (ΑΤΡΩΤΟΣ, ΑΣΠΙΛΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΜΑΓΚΑΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ) ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ;;;ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΤΑΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 10 ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΠΧ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...) ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΕ ΠΑΡΤΥ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΠΑΡΤΥ, ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ (ΧΡΗΜΑ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ,ΕΚΛΛΗΣΙΑ)ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΙΚΕΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΡΧΙΝΟΝΟ ΤΟΝ ΑΛ ΚΑΡΑΜΑΝ ΜΠΕΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ,ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ (ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ,ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΥΣ)ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. RE NOMARXIDH TI SE LEI O
    O MEGALOYLOYDAS SOY POY MOIRAZI TO PRAMA FORA PARTIDA STA SKYLADIKA

    KALO TO PRAMA APO TA ZONIANA?

    GIAYTO EKANES SAN TRELOS NA ANIKSI H GRAMMI ME TO SAPIOKARAVO?

    ESY TON KALYPTHS ME THN PAREA SOY KARIOLI
    OPOS KE OLON TON YPOKOSMO

    GIA PES GIA TIS ELLINOPIHSEIS
    MAZI ME TON ARXIPOYSTI TON TZOXATZOPOYLO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ρε τι τραβάνε οι χορεύτριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Α ρε κοπρίτες ΧΊΟΣ που σας χρειάζεται!!!

    Αληταράδες Πισω από κάθε καταστροφή ένας Πρασινανθρωπάκης κρύβεται...
    Φωτιες, ζαχοπουλοσκατα, βατοπαίδια.

    Προκειμένου να αναστηθεί ο πεθαμένος, που ώς ζομπι η κοινώς βρυκόλακας θα κληθεί να κυβερνησει, όλα τα σχέδια τα προφανή των εχθρών της Ελλάδος είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν.
    Στις φωτιές της Ηλίας πέσαμε πάνω στον καταθλιπτικό συνταξιούχο του Οιτυλου, στην Ζαχοπουλιάδα πάνω στην ΤΡέμη καιλαχταράει, που αν απ την αρχή έλεγε πως είδε την υπερπαραγωγή, πως το θέμα της ήταν ένας χοντροπηδήκουλας και μια παλιοτσουράπω που απλώς ήθελε σε βάρος όλων των άλλων των όμοιών της με το αυτό της να διοριστεί στο δημόσιο. Βγάζοντας στη γύρα την αξιοπρέπειά της και την...κυλότα της.
    Αλλα έπρεπε να σέρνεται ότι ο Καραμανλής ετούτο η Νατάσσα εκείνο, κι αυτό και να ο Σπύρος ο αναρριχτά αυτή τη φορά χωρις την χάσκαινα μαλάμω του, και να ο Σπινος και να ο Ντάσκας και να και να΄και να..
    Ευτυχώς ο Χίος ο παραπεταμένος ο μικροδημοσιογραφάκος ο του πεταματού, ΄τους ξεμπρόστιασε και η κυρία που "δεν της άρεσε ποτέ της η ξεπέτα" μαζί με τον άλλο ηλίθιο τον καλαμπουράκη το βούλωσαν και βρήκαν άλλο θέμα να στηρίξουν τις αποφάσεις των υπερατλαντίων αποχωρούντων βλακών να τελειώσουν τον ΚΑραμανλή μέχρι τον Γενάρη.
    Αλλά δεν θα τους βγεί!!
    Αυτή την φορά ο κυριος και η κ Κουκουβίκου θα είναι οι απο μηχανής Χιοι ...
    Χώρια που κρυμένος πίσω ήταν και ο φον γιαλαμπούκας κ. Παπακωσταντίνου που τυχαίως σαν την Τρέμη ήξερε και τον εκβιασμό και την αξιοπιστία της κυρίας του κυρίου...Κοκοβίκου!


    εξ αντιγραφής ...
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΟΘΩΝΙΑ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕς ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΏΤΟ Ως ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΟΤΣΙΠΡΟΚΟΚΟΥΔΙ
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟ "ΑΥΤΟ", ΤΟ ΚΡΑΤΟς ΠΟΥ ΦΑΛΗΡΙΣΑΤΕ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕς!!!
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ..xaxaxa milate gia ton karaberi.... oi perisoteroi eimaste mia trixa apo ta arxidia tou .... san dinami kai oikonomika.... mallon den gnorizete............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πασοκικά παράδοξα και Πρεσσικά ενίοτε, βεβαίως βεβαίως!

    Οταν η μάρτυς μας συμφέρει ονομάζεται Κάνου και είναι έντιμος...
    όταν δεν μας συμφέρει είναι η "εξ΄όλης και προόλης Αζέλ" και καθίσταται αυθορεί και παραΧρήμα...υπόκοσμος!

    Αυτά όλα είναι το Πασόκ, ο Παπακωνστανδίνου και η ηθική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Κάποιος, πιθανό και πληρωμένος, αλλά ατυχος προσπαθεί με καναδυό σεντόνια εδωμέσα να διακιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Φίλε, αν δεν έχεις μεγάλο συμφέρον μην τα ανακατώνεις γιατί βρωμάνε. Αλλά αν έχεις πολύ σοβαρό λόγο έχεις ένα άλλοθι.. Ας είναι . Εκείνο που θέλω να παρατηρήσω είναι η εφεύρεση που για δεύτερη φορά χησιμοποιείται Πρόκειται για κάποια κασέτα. Επί Ζαχόπουλου έγινε κύριο θέμα και ξεχάστηκαν όλα τα άλλα. Άρεσε στη Ρηγίλης και ξαναδοκιμάζει. Όμως φαίνεται πολλοί το πήραν είδηση και δε δίνουν σημασία αν κάποιος κάπου κάποτε κλπ. και ζητούν να μάθουν για την ταμπακέρα: Γίνανε τα εγκλήματα; Γίνανε. Ποιος τα έκανε; Ο δολοφόνος ζητείται . Αυτόν θέλουμε να εντοπιστεί και να μπει πίσω από τα σίδερα. Δεν είναι πρώτη φορά που φυλακίζονται πρωθυπουργοί και υπουργοί! Εδώ έχουν φυκακισθεί και εκτελεστεί μάλιστα αυτοκράτορες. Δε θα μείνουμε ήσυχοι και ας μη βαφκαλίζεσθε κάποιοι πως θα τη βγάλετε όπως στη Ζαχοπουλιάδα, που καντέψατε να ζητήσετε και ρέστα!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. An kai to onoma Karamberis synantietai syxna (den einai spanio onoma) exei kanenas koitaxei an exei parelthon? Kati mou thymizei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Το επάγγελμα της χορεύτριας ανήκει στα βαρέα και ανθυγιεινά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση