GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ κατηγορεί...

...τη διοίκηση της ΕΡΤ για διαφθορά! . Από το http://www.tvxs.gr . Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την ΕΡΤ για διαφθορά. Στο τεύχος του επίσημου ...

...τη διοίκηση της ΕΡΤ για διαφθορά!
.
Από το http://www.tvxs.gr
.
Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την ΕΡΤ για διαφθορά. Στο τεύχος του επίσημου κομματικού περιοδικού Μετεξέλιξη που πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες, ένα καυστικότατο άρθρο, με τίτλο «Το σήμα του χρήματος», στηλιτεύει τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, ψέματα και μεθόδους διοίκησης που αμαυρώνουν την εικονα της χώρας. Ενα από τα σχετικά άρθρα που έχει τίτλο «Ζητείται ψεύτης» αναφέρεται στα περίφημα νέα σήματα της ΕΡΤ, για τα οποία η διοίκησή της πλήρωσε 1.200.000 ευρώ.
Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, κ. Παναγόπουλος, είχε υποστηρίξει ότι η εταιρεία που τα δημιούργησε ήταν θυγατρική του BBC, αλλά το περιοδικό της ΝΔ τον διαψεύδει κατηγορηματικά: «ισχυρίστηκαν ότι η εν λόγω εταιρεία είναι θυγατρική του BBC. Ουδέν ψευδέστερον. Η RED BEE ανήκει από το 2003 σε ιδιώτες». Η διοίκηση της ΕΡΤ κατηγορείται ακόμη ότι δημιουργεί αρνητική εικόνα για την Ελλάδα στο εξωτερικό.
Όπως αναφέρει το άρθρο, η διοίκηση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης είχε αναθέσει στο δίκτυο European Documentary Network τη διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων στην Αθήνα – φυσικά, επί πληρωμή. Η χρηματική αμοιβή, όμως, όχι μόνο καθυστέρησε αρκετούς μήνες, αλλά και κανείς υπεύθυνος δεν βρέθηκε για να εξηγήσει τα αίτια της αργοπορίας. Καθώς το EDN έχει στενές επαφές με πολλά ακόμη δίκτυα, η υπόθεση διαδόθηκε ταχύτατα σε όλη την Ευρώπη. Πλέον, κανένα ευρωπαϊκό κανάλι ή εταιρεία παραγωγής δεν επιθυμεί συμφωνία με την κρατική τηλεόραση, καθώς αυτή θεωρείται πλήρως αναξιόπιστη...
«Κρίµα για τον υπουργό Πολιτισµού, κ. Μιχάλη Λιάπη, και Τουρισµού, κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο, για τη δουλειά που κάνουν και τις πολύ καλές επικοινωνιακές τους επαφές. Οι αποφάσεις παίρνονται αλλού...» Η δριμύτατη επίθεση του περιοδικού της ΝΔ (το σκίτσο με «Το σήμα του χρήματος» συνοδεύει το σχόλιο) σημειώνεται σε μια περίοδο που η διοίκηση της ΕΡΤ δείχνει πλήρως εκτεθειμένη.
Την προηγούμενη εβδομάδα, δέχθηκε τα πυρά του δημοσιογραφικού κόσμου για τη στάση της απέναντι στον ανταποκριτή της ΝΕΤ, Γιώργο Κοίλιαρη που σκοτώθηκε στο Αφγανιστάν. Αυτή την εβδομάδα, η πρωτοφανής για τα ευρωπαικά δεδομένα συμφωνία συνεργασίας της με την κινεζική CCTV εξόργισε κάθε υποστηρικτή της ελευθερίας του λόγου. Με δεδομένες τις φυλακίσεις Κινέζων δημοσιογράφων και χρηστών του Ίντερνετ δι' ασήμαντο αφορμή, μια πάρομοια συμφωνία με τη Κίνα θα θεωρείτο κυριολεκτικά αδιανόητη σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα.
Χθες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Περικλής Κοροβέσης απηύθυνε ερώτηση στον εποπτεύοντα την ΕΡΤ υπουργό Εσωτερικών για τη σκανδαλώδη σπατάλη δημόσιου χρήματος από την κρατική τηλεόραση. Η οργή των πολιτών, από την άλλη, συσσωρεύται εδώ και καιρό, καθώς το ανταποδοτικό τέλος που πληρώνουν, τους «αγοράζει» κατά κύριο λόγο αδιάφορα προγράμματα.
Το άρθρο της Μετεξέλιξης αναφέρεται στην εκπαραθύρωση του «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα» από την ΕΡΤ σημειώνοντας ότι το φετεινό τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι χωρίς την εκπομπή ακόμη πιο φτωχό. Κύκλοι της ΝΔ έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η διακοπή της συνεργασίας της δημόσιας τηλεόρασης με τον Στέλιο Κούλογλου και οι μεγάλες αντιδράσεις που σημειώθηκαν στοίχισαν επικοινωνιακά στη κυβέρνηση. Θεωρούν το χειρισμό του θέματος ως μια ακόμη απόδειξη της υπέρμετρης αλαζονίας του πρώην υπουργού Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλου. Πληροφορίες επιμένουν το τελευταίο διάστημα ότι, μετά την απομάκρυνση του «πρόστάτη» Ρουσόπουλου, ακολουθεί και αυτή του Χ. Παναγόπουλου. Δίνουν μάλιστα και το όνομα του αντικαταστάτη του: πρόκειται για τον καθηγητή πανεπιστημίου και δικηγόρο Σπύρο Φλογαϊτη, που διατηρεί στενές σχέσεις με τον υπουργο Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε από τον Παναγόπουλο να υποβάλει την παραίτηση του. Αλλά για να αποχωρήσει ο κ. Παναγόπουλος, ζητάει μια υψηλότατη αποζημίωση ύψους ενός εκατομυρίου ευρώ, με βάση ένα συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΕΡΤ αφού είχε εξασφαλίσει τη θέση του προέδρου της! Οι οικονομικές διεκδικήσεις του προέδρου της ΕΡΤ έχουν εξοργίσει υπουργούς της κυβέρνησης.
-------------------------

17 σχόλια

  1. ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΙΜΕΣ,ΕΣΤΩ ΚΙ'ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ.ΑΚΟΜΗ ΟΣΟΙ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ Σ'ΕΝΑ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟΥΣ Δ'ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ. ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΜΩΣ,ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑΜΠΕΡ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΝ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΡΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡ'ΟΛΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ?.Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι γεγονός, ότι έχει απομείνει μεγάλη σαπίλα, στήν ΕΡΤ.Πρέπει
    η Κυβέρνηση να αναλάβει να καθαρίσειτην κόπρο αυτή.
    Υπάρχουν παρουσιαστές που εξωθουν
    τον κόσμο .
    Υπάρχουν επίσης παρουσιαστές που...
    ρουφάνε την μύξα τους.
    Τακ Τακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας είμαστε σοβαροί ρε παιδιά. Ανδρέα δεν βλέπεις ότι είναι προβοκατόρικο και ψευδές άρθρο του Κούλογλου;
    Είναι φανερό, ότι τον κ. Κούλογλου ούτε η αντικειμενική και στοιχειωδώς δημοκρατική ευαισθησία τον διακρίνει, ούτε η πραγματική διάσταση των ιστορικών γεγονότων τον ενδιαφέρει.
    Μόνο το χρυσό αυγό(από τις τσέπες μας βέβαια) που έχασε τον ενδιαφέρει και προσπαθεί να εκδικηθεί.
    Μέσα στο άρθρο αυτοπροβάλεται κιόλας λέγοντας ότι η ...ΕΡΤ είναι πιο φτωχή ποιοτικά μετά το κόψιμο της ...εκπομπής του.
    Ανδρέα καλό το blogging αλλά εάν παρασύρεσαι και δημοσιεύεις τέτοια άρθρα με συγχωρείς αλλά χάνεις σε αξιοπιστία .
    Έλεος κ. Κούλογλου. Δώσαμε. Δώσαμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά το θέμα έχει κυκλοφορήσει από τον ίδιο τον Κούλογλου εδώ και 24 ώρες .
    Εάν θέλει να λέγεται ρεπόρτερ ο Κούλογλου ας έβγαζε (στο tvsx )ένα αντίγραφό από το τυπογραφείο.
    Τότε ναι, θα του λέγαμε και μπράβο.
    Από την στιγμή που δεν παρουσιάζει κανένα στοιχείο ασκεί μια δημοσιογραφία που όλοι έχουμε σιχαθεί. Τέτοια δημοσιογαφία μπορεί ο καθένας να ασκεί.
    Εαν έχει δε και λίγη φαντασία και πολύ θράσος , θα αποδειχθεί και πρώτος δημοσιοκόπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό είναι πολύ τραβηγμένο. Η Ρηγίλης να κατηγορεί την Ρηγίλης.
    @ press-gr. Μήπως με κάτι τέτοιες αναρτήσεις ενώ ήσασταν μακράν το πρώτο blog στην Ελλάδα, θα κατρακυλήσετε και άλλο σε επισκεψημότητα?
    Η σημερινή αναδημοσίευση του Κουλογλου είναι η πλέον τραβηγμένη στην blogοσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εργοδότης του κ. Κούλογλου τα τελευταία 12 χρόνια (επί Σημίτη-Πανταγιά και Καραμανλή-Ρουσόπουλου) είναι το κράτος.

    Με αμοιβές προκλητικότατες για την συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων.

    Δεν θα τον κάνουμε λοιπόν και …«αντιστασιακό». Λίγη ντροπή δεν βλάφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΡΑΒΟ ?

    ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ?

    ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ?

    ΕΧΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ?

    ΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους.
    Δηλαδή: εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ( π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και όχι το υπόλοιπο. Το ΤΠκΔ ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ρεύμα).
    Το υπόλοιπο ποσό ΜΠΟΡΕΙ να το διεκδικήσει δικαστικά!

    ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
    ΕΝΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ και ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!
    ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΥΡΙΝΤΖΑΣ !!!!!!

    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

    ΠΟΣΑ?????????????????

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ??

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΚΟ
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΟΥΠΡΑ

    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το να έχει στενές σχέσεις κάποιος με τον Παυλόπουλο δεν είναι κάτι θετικό.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Οι οικονομικές διεκδικήσεις του προέδρου της ΕΡΤ έχουν εξοργίσει υπουργούς της κυβέρνησης."

    Και τα τσακάλια όταν πιάνονται στο δόκανο κόβουν το πόδι τους για να γλυτώσουν.

    " Όμοιος ομοίω αεί πελάζει" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Καψαμπέλη εκτίθεστε με την αναδημοσίευση του ...άρθρου(????) του κ. Κούλογλου.
    Είναι φανερό ότι προσπαθεί να προμοκάρει το διαδικτυακό κανάλι του, να εμφανιστεί ως ο Αντιστασιακός δημοσιογράφος , ενώ έχει αποδειχθεί από πληθώρα αναρτήσεων στο διαδίκτυο(κυρίως από τα blogs)ότι δεν ;είναι παρά ένας χρυσοπληρωμένος από τις τσέπες μας δημοσιογράφος, που αντιδρά έτσι γιατί έχασε το μέλι.
    Για να καταλάβουμε την (υπερτιμημένη από τον ίδιο και ...από κάποιους άλλους κύκλους)αξία του θα έπρεπε να αναρωτηθούμε το εξής απλό.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο κ.ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ; Αφού όπως λέει η "διάφοροι πολιτικοί της ΝΔ" επιμένουν ότι δεν υπάρχει, ΤΩΡΑ ,ποιότητα στο πρόγραμμά της κρατικής τηλεόρασης μετά τον εκδιωγμό του , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΟΥΤΗΞΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ για να της προσφέρει ...ποιότητα.
    Ως εκ τούτου λυπάμαι πολύ για το άρθρο που αναδημοσιεύεις και το οποίο προσβάλει την λογική κάθε σκεπτόμενου έλληνα πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. It aint over until the fat lady sings!.

    Tο παιγνίδι των εντυπώσεων θα τελειώσει μόλις κινηθεί ο Ρουσόπουλος.

    Ξέρει πολλά, για πολλούς.

    (Δεν έχετε μάθει επιπόλαιοι χαζούληδες ότι δεν πρέπει ΠΟΤΕ να φέρεις τον αντίπαλο να έχει την πλάτη στον τοίχο;).

    Δεν έχει άλλη επιλογή, θα σε σκίσει.

    Τα ξαναλέμε σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30 (28-11-08)

    (Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΑΓΓΕΛΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΝ, απλά τους χάλασε βλακωδώς τη μανέστρα το golden boy ο Παπακωνσταντίνου)

    2001-2003:
    1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
    29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
    30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα).


    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)
    [όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου].
    ...............
    ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση