GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελλάδα και φτώχεια...

. Γράφει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος www.andrianopoulos.gr . . Ξεσπάθωσαν και πάλι τα «λαϊκά» ΜΜΕ (που ανήκουν όμως σε μεγαλόσχημους επιχειρημ...

.
Γράφει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος
www.andrianopoulos.gr
. .
Ξεσπάθωσαν και πάλι τα «λαϊκά» ΜΜΕ (που ανήκουν όμως σε μεγαλόσχημους επιχειρηματίες) και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ για την άνοδο της φτώχειας στην Ελλάδα. Το συμπέρασμα των σχετικών ανακοινώσεων είναι πως οι έλληνες είναι οι φτωχότεροι στην Ευρώπη. Πάντα βέβαια με βάση τα εισοδήματα που δηλώνονται στην εφορία. Και που κανένας δεν ελέγχει σε ποιο βαθμό είναι όχι απλά ειλικρινή αλλά αντανακλούν τα ρεαλιστικά εισοδήματα που υπάρχουν στη χώρα. Ποιος ήλεγξε τι είχαν δηλώσει λ.χ. στην εφορία όσοι βρέθηκαν να κατέχουν εκατοντάδες ομόλογα της Lehman Brothers στην …Λάρισα!! Στοιχηματίζω πως οι περισσότεροι έχουν δηλώσει εισοδήματα κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Στη Δανία λ.χ., που εμφανίζεται στις έρευνες να λαμβάνεται σαν βάση υπολογισμού, δηλώνονται οι πραγματικές εισπράξεις από κάθε πηγή εισοδήματος των κατοίκων. Είναι ακατανόητο στην Ελλάδα οι πολίτες να φέρονται πως ζούν με μέσο όρο ατομικών εισροών ετησίως 6 - 8.000 ευρώ και τα καινούργια αυτοκίνητα, μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, να πλημμυρίζουν τους δρόμους της χώρας. Τα χειμερινά θέρετρα εντός και εκτός της χώρας να είναι από μήνες κλεισμένα από «πάμπτωχους» καταναλωτές. Στα σούπερ μάρκετ να μην υπάρχει διάδρομος άδειος για την ευχερέστερη κίνηση των καροτσιών των πελατών ενώ τα μαγαζιά – και ιδίως τα πανάκριβα – σχεδόν διώχνουν τους πελάτες που δεν είναι της αρεσκείας τους. Μέσα στον ορυμαγδό της υποτιθέμενης φτώχειας, το Σάββατο, μετά την έναρξη λειτουργίας του υπερπολυτελούς εμπορικού κέντρου Golden Hall, η Κηφισίας στην Αθήνα είχε πάθει ασφυξία από την κίνηση των αυτοκινήτων. Οι εξαθλιωμένοι καταναλωτές, δίχως να υπολογίζουν κόστος βενζίνης, βγήκαν στους δρόμους κατακλύζοντας μαγαζιά και εμπορικά κέντρα. Προφανώς για να συγκρίνουν τιμές και να μοιρολογήσουν την κατάστασή τους.
Αυτό δεν σημαίνει πως τα πράγματα δεν θα γίνουν δύσκολα. Αλλά να ισχυριζόμαστε πως ΣΗΜΕΡΑ οι έλληνες είναι σχεδόν οι φτωχότεροι στην Ευρώπη, είναι πρόκληση στην κοινή νοημοσύνη!!
--------------------------

66 σχόλια

  1. Συμφωνω μαζι σου, και ειναι γεγονος οτι στην Ελλαδα το 40% των χρηματων που κυκλοφορουν στην αγορα ειναι μαυρα. Αλλα παρ ολα αυτα υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που δυσκολευονται να τα βγαλουν περα η ακομα και να καλυψουν τις βασικες τους αναγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η..... ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ . ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΛΤΕΡ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΜΕΓΚΑ ΜΕΡΙΑ. Η..... ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΑΛΤΕΡ ΔΕΝ ΚΤΥΠΑΕΙ) ΤΟ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΜΕ ΠΑΣΟΚ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ (ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ;)

    "Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ενέργεια των υπευθύνων του Τηλεοπτικού Σταθμού ALTER CHANNEL να προχωρήσουν σε απολύσεις έξη (6) Τεχνικών, δύο (2) Δημοσιογράφων και οχτώ (8) Διοικητικών με το πρόσχημα των περικοπών για περιστολή εξόδων.
    Συγχαρητήρια στην Διοίκηση του αδελφού μας Σωματείου της Αττικής Ε. Τ. Ι. Τ. Α. που με την άμεση και δυναμική της αντίδραση κατόρθωσε αφ’ ενός μεν να αναδείξει αμέσως το θέμα αφ’ εταίρου να ακυρώσει τις απολύσεις των δύο (2) μελών της, από τις έξη (6) των Τεχνικών.
    Καταδικάζουμε την εκδικητική συμπεριφορά του σταθμού ενάντια στην τεχνικό, διαζευγμένη μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών, που περιλαμβάνεται στους απολυμένους, γιατί, πρόσφατα, «τόλμησε» να διαμαρτυρηθεί δημόσια επειδή η υπεύθυνη του ψυχαγωγικού προγράμματος, εκτός του ότι μιλούσε μειωτικά και με ακατονόμαστες φράσεις στους εργαζόμενους, έφτασε σε σημείο να χειροδικήσει εις βάρος της.
    Ο χριστουγεννιάτικος μποναμάς που επεφύλαξε ο ALTER για τους εργαζόμενούς του είναι εντελώς αδικαιολόγητος, με δεδομένο ότι ο σταθμός, που είναι εισηγμένος στο ΧΑΑ, παρουσίασε κέρδη γ΄ τριμήνου του 2008 περισσότερα από την αντίστοιχη περίοδο του 2007. (oikon_stoix/oik_). Ζητάμε να παρθούν πίσω άμεσα όλες οι απολύσεις και προειδοποιούμε τους ιδιοκτήτες και τους υπεύθυνους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, ότι αν προχωρήσουν σε απολύσεις, με το πρόσχημα των …..περικοπών λόγω οικονομικής κρίσης, όπως έντονα φημολογείται, θα μας βρουν αντιμέτωπους με όλες μας τις δυνάμεις.
    Ρωτάμε, τι εννοούσαν οι εκπρόσωποι της Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε. όταν μετά την συνεδρίαση της Πέμπτης 20 Νοεμβρίου 2008 δήλωναν ότι δεν μπορούν (;) να κάνουν περικοπές στο προσωπικό (Εφημ. ΠΑΡΟΝ, 23.11.08, τυπολογίες), και πως ερμήνευσε αυτή τη θέση ο εκπρόσωπος του ALTER;
    Καλούμε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση, όλους τους εργαζόμενους στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, για άμεση αντίδραση σε περίπτωση που οι εργοδότες μας ετοιμάζουν και άλλα χριστουγεννιάτικα δώρα.
    Δηλώνουμε σε όλες τις κατευθύνσεις ότι είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να χαθεί ούτε μια θέση εργασίας. Δεν πρόκειται να αφήσουμε να θυσιαστούν εργαζόμενοι των εφτακοσίων και χιλίων Ευρώ στον βωμό των παχυλών μισθών που ορισμένοι προσπαθούν να διατηρήσουν ανέπαφους. Αν τα κανάλια έχουν ανάγκη περικοπών οι ιθύνοντες γνωρίζουν πολύ καλά σε ποια κλιμάκια μπορούν να τις κάνουν για να έχουν και αποτελέσματα.
    Κύριοι του ALTER η απόλυση δεκαέξι (16) εργαζομένων που παλεύουν για το μεροκάματο, μέσα στον κυκεώνα των σκανδάλων τύπου Βατοπεδίου, με εκατομμύρια να χαρίζονται σε λίγα λεπτά και με δώρα δισεκατομμυρίων στους τραπεζίτες, είναι πρόκληση.
    Εργαζόμενοι, μόνο την δική σας αγωνιστική αντίδραση φοβούνται τα αφεντικά μας.
    Καμιά χαλάρωση στις γιορτινές μέρες που έρχονται.
    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε Τ Ι Τ Β Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανδρεα χρονια πολλα
    το προβλημα σου ολα τα χρονια που ησουν πολιτευομενος ηταν και ειναι οτι δεν εχεις επαφη με την βαση πρωτα ειχες τον θωμα τωρα δεν ξερω ποιον εχεις κυματοθραυστη.Αμα καταδεχθεις και ερθεις πειραια ελα να παμε βολτα στη θλιβερουπολη και μετα αποφαινεσαι.ακομα εισαι πολυ αγαπητος εδω αλλα δεν καταδεχεσαι να ερθεις προτιμας να βγαζεις λογους στην ΡΩΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να τελειώνουμε μια και καλή με την Ηλιθιότητα περί κρίσης.

    ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    Μας πρήξατε τ' αρχίδια μας εδώ και δύο μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αριθμος των πολιτικων και των κομματικων στελεχων στη χωρα ειναι αρκετος για να γεμισει τα malls.
    Δυστυχως δεν εχει γεμισει τις φυλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ απόλυτα, ποιος μιλάει για φτώχεια στην Ελλάδα! Να πέσει κεραυνός να τον κάψει! Εκεί που εσείς συχνάζετε κύριε, ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΦΤΩΧΟΎΣ, ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ. ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου φαίνεται πως μας δουλεύετε. Μόλις πριν έναν περίπου μήνα είχαν δημοσιευτεί στο ΒΗΜΑ (εκεί τουλάχιστον τα είδα εγώ) μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία. Αντιγράφω: 9.000 Έλληνες διαθέτουν σκάφος, 105.000 διαθέτουν αυτοκίνητο κυβισμού πάνω από 2.000 κυβικά. Πού είναι ο κατακλυσμός των ακριβών αυτοκινήτων (που και από άλλους με τις ίδιες νεοφιλελεύθερες παρωπίδες με εσάς αναφέρονται σαν σοβαρά επιχειρήματα), και ποιοι είναι εκείνοι οι τυχεροί με τα ακριβά αυτοκίνητα, τις βίλες και τα σκάφη; Σημειώστε, βέβαια, πως εκείνοι που έχουν τις ακριβές κατοικίες έχουν, ταυτόχρονα, και ακριβά αυτοκίνητα και σκάφη. Άρα οι κατέχοντες ή και απλά οι έχοντες, με στοιχεία παρεμφερή με εκείνα που εσείς ο ίδιος κρίνεται ως αξιόπιστα, σύμφωνα με τους δικούς μου λογαριασμούς δεν ξεπερνάνε τις 500.000. Και τα υπόλοιπα 11.000.000 Ελλήνων;
    Και κάτι άλλο ακόμη. Αν εσείς, που χρηματίσατε υπουργός σε καίρια υπουργεία, κάνετε τόσο πρόχειρους και ανεδαφικούς υπολογισμούς δεν απορεί κανείς για τον αριθμό των φτωχών της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΑΝΕΡΓΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΩΝ-ΞΕΚΟ...ΝΩΝ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΥΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ; ΤΟΛΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανδρέα Χρόνια Πολλά .
    Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που, σαν Δήμαρχος, υποδεχόσουν τον ...Ντέταρι !!!
    (με τον Κοσκωτά στο πλευρό σου).

    Διαβάζοντας για το Golden Hall ,θυμήθηκα μια εικόνα που μου έμεινε από επίσκεψή μου στο Μπουένος Άιρες .
    Είχα πάει με πλοίο για φόρτωση σιτηρών και εκείνες τις μέρες είχαν εγκαινιάσει ένα shopping center ανάλογο με το Golden Hall .
    Το ονόμασαν Gallerias Pacifico . Πολύ ωραίο μέρος . Χιλιάδες κόσμος έμπαινε και θαύμαζε τα καταστήματα αλλά .........κανείς δεν ψώνιζε.
    Το μέρος με τα ωραία αλλά ακριβά καταστήματα δεν συμβάδιζε με την φτώχια και την δυστυχία των κατοίκων .

    ΕΛΠΙΖΩ, ΕΥΧΟΜΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ GOLDEN HALL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Exei xasei entelws th mpala o Andrianopoulos. Krima. Ou gar erxetai monon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει Ανδρίκο, ότι πεις εσυ κάτι θα ξέρεις.

    Όπως σίγουρα εσύ θα δήλωσες τα έσοδά σου από τις μίζες για την αύξηση του πενηντάρικου στη τιμή της βενζίνης. Εκείνη, ξέρεις που έδωσε την ευκαιρία στις εταιρείες εμπορίας καυσίμων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους (πάσης φύσεως) και κυρίως τα "άλλα κέρδη τους". Τα κέρδη από την λαθρεμπορία που έτσι έγινε πιό συμφέρουσα και αποδοτική.

    Ας όψεται και ο "επόμενος πρωθυπουργός" (χαχχαααααααααααα) ο Γιωργάκης μωρέ, που θα διαδεχθεί τον Κωστάκη, Ανδρίκο και θα σε κάνει διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ή όχι;;

    Ας όψεται λοιπόν ο Γιωργάκης που σε έβαλε τη κολυμβήθρα του Σιλωάμ (λέγε με ψηφοδέλτιο επικρατείας).

    Άντε χάσου Ανδρίκο, άντε αγόρι μου που δεν σεβάστηκες ούτε την ιστορία της οικογένειάς σου.

    Άντε βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτο το αρθρο ειναι τελειως αληθηνο.Η λαμογια στην Ελλαδα ειναι αφανταστη.Ιατροι δηλωνουν 10000 ετησιο εισοδημα.Δικηγοροι 6000.Υδραυλικοι ηλεκτρολογοι διαφοροι τεχνιτες στα ορια της φτωχειας.Μονο οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι πιανονται απο την εφορια και αυτοι εν μερει.Ολο και καποιο ακινητο θα ξεχασουν να δηλωσουν για το ενοικιο και καποιο κτηματακι θα καλλιεργουν χωρις να το δηλωνουν.Μετα θελουν απο το κρατος κοινωνικη πολιτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανδριανόπουλε φαίνεται οτι ζεις σε γυάλα. Μιλάς για τις 500 οικογένειες των ΒΠ και ΝΠ (της δικής σου συμπεριλαμβανομενης) καθώς και τους καλλιτεχίζοντες αλλά και πολιτικάντηδες λαιφσταϊλάδες.

    Η Ελλάδα ΔΕΝ είναι το MALL ούτε το GOLDEN ούτε βεβαίως το χειμερινό Καρπενήσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πόσο δίκιο έχετε...! Σήμερα το πρωί επιστρέφοντας απο Αθήνα για Πάτρα σταματήσαμε για καφέ στο Flocafe στην εθνική οδό.Πληρώσαμε 3,90 ευρώ το φραπέ....και δεν είχε άδεια καρέκλα να καθίσουμε! Οι 'φτωχοί' Ελληνες πληρώνουμε όσο-όσο το πρωινό μας καφεδάκι στο δρόμο,έτσι.για παρηγοριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το κείμενο προφανώς αναφέρεται στα λαμόγια της φοροδιαφυγής, της κλοπής και του μαύρου χρήματος, που το ίδιο το κράτος, με τους ανίκανους (π.χ. Αδριανόπουλος) και διεφθαρμένους (π.χ. Μητσοτάκης) πολιτικούς δημιουργεί και υποθάλπει. Αν νομίζετε ότι οι έλληνες πολίτες, που υποφέρουν εξ αιτίας της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Μπουχέσα, είναι αυτά τα κοπρόσκυλα που σουλατσάρουν τεμπέλικα στο νεοπλουτίστικο και κιτσάτο εμπορικό κέντρο της Λάτσαινας, είστε μακριά νυχτωμένοι. Θα τα πούμε στη γωνία, υπό τον ήχο των κρότων, μέσα στη λάμψη της λαϊκής εξέγερσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Eισαι παναξιος
    να ΕΝΩΘΕΙΣ με το team μας

    Ελα τ ωρα
    σε περιμενουμε



    μπλουμ-ερς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάει για 6% η διαφορά...λένε...
    ενώ είναι ήδη 9 %!!
    .

    Τις επόμενες μέρες θα δημοσιοποιηθεί νέα δημοσκόπηση που ανεβάζει έτι περαιτέρω την διαφορά του ΠΑΣΟΚ από την Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαφορά αυτή θα κυμαίνεται μεταξύ 5-6%. Άρα το κυβερνών κόμμα βυθίζεται όλο και περισσότερο και δεν είναι τυχαίο ότι δεν ακούς πια ούτε ένα πολίτη να είναι ευχαριστημένος με την κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή...


    ΧΑ ! ΧΑ! ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΟΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥ....
    ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΧΑΝΕΙ
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
    9% ΕΛΕΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΚΟΨΕ" ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ!!
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΞΙ ΛΕΟΦΟΡΕΙΑ-ΚΛΟΥΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ" ΕΚΑΤΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ...ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΤ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ!!!
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!!
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΠ

    28 Νοέμβριος 2008 2:53 μμ

    28 Νοέμβριος 2008 2:55 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν ο Ανδριανόπουλος κρίνει την κρίση στην Ελλάδα από το τι κάνουν τα ΒΠ στο Golden Hall...

    Σύμφωνοι, πολύς κόσμος κρύβει εισοδήματα, αλλά πολύς κόσμος που παίρνει 800-1000 τον μήνα, βρίσκεται δηλαδή σαφώς παραπάνω από το όριο τής φτώχιας, ζορίζεται πολύ να τα βγάλει πέρα, κι ας είναι άφαντος στις στατιστικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάντα αιχμηρός ο Αδριανόπουλος.
    Να τα έλεγε αυτά όταν ήταν υπουργός....
    Παράδειγμα φτώχιας:
    Ήθελα να πάω για 3ήμερο αυτές τις ημέρες.
    Τηλεφώνησε σε ξενώνες ορεινής αρκαδίας και ορεινής κορινθίας.
    4 ξενώνες είχαν κενά δωμάτια, 7 ξενώνες είχαν 1 κενό δωμάτιο και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι ξενώνες γεμάτοι!!!
    Προφανώς αυτό φτωχούς συμπατριώτες μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τα διπλωματα και τα μαστερ στην αμερικη ειναι να σκουπιζεις το κωλο σου.το μονο που έμαθες αχρειε ανθρωπε να παρασυρεις τη μαζα, κατακεί που σε δείχνουν οι ισχυροι φιλοι σου.
    αλλιώς πως θα έλεγες οτι τα golden boys ειναι αυτοι που αγορασαν σπιτι με ΔΑΝΕΙΟ στην TV πριν λιγες μερες ??

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΣΑΛΙΜΑΝΙ ..ΤΣΟΓΛΑΝΙ..-ΤΣΟΓΛΑΝΕ
    Υ.Γ
    ηθελα να σε συναντησω να με το πεις απο κοντα . Ο ...κόσμος ειναι μικρός.
    -κριμα τα παντελονια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτα αγαπητε κυριε που γραφετε συμβαινουν στο προαστιο που ζητε.Εαν βγητε απο το γυαλινο πυργο σας και κανετε μια βολτα σε καποιες αλλες συνοικιες η εικονα που θα δειτε ειναι τελειως διαφορετικη,ειναι αυτη της αληθειας.Οσο για τα πολυτελη αυτοκινητα ας ειναι καλα τα γραμματια.Οι Ελληνες καταναλωσαν οσο ποτε αλλωτε παραλληλα ομως παραπλανηθηκαν και δανιστηκαν πολυ περισοτερα απο αυτα που το εισοδηματους τους επιτρεπει ν αποπληρωσουν,με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται για την κοινωνικη συνωχη και γενικοτερα για την οικονομια,γιατι οταν συρικνωνεται το εισοδημα και φτωχαινουν οι δανειοληπτες μονο κανονια θα σκανε γυρο μας οπως απεδειξε και η προσφατη κριση.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το σχόλιο του κ. Ανδιανόπουλου με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Ολοι, με πρώτα τα κανάλια, ριχνουν κροκοδείλια δάκρυα για την φτώχια και κανένας δεν αναφέρεται στην χλιδή και την πολυτέλεια που κυκλοφορεί δίπλα μας. Οι αντιδράσεις για τα κριτήρια διαβίωσης που προτίθεται να φέρει η κυβέρνηση είναι τρανταχτή απόδειξη. Πολύ φοβούμαι όμως ότι και αυτά θα μείνουν στα χαρτιά... από τους άτολμους και ανίκανους πολιτικούς μας που τρέμουν το πολιτικό κόστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι περισσότεροι ΄Ελληνες είναι
    φτωχοί. Αυτό το τμήμα της μεσαίας
    τάξης,που δίνει πλαστή εικόνα
    ευμάρειας,δεν προσδιορίζει την κατάσταση της χώρας.
    Γι' άλλη μια φορά,ο κ. Ανδριανόπουλος κάνει προβολή
    επιθυμιών,wishfull thinking που
    θάλεγαν οι αγγλοσάξονες φίλοι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Mπράβο Ανδρέα,

    αυτή τη φορά είπες ολόκληρη την αλήθεια και να συμπληρώσω,
    όσα λογω κοινωνικής θέσης, και μελλοντικών φιλοδοξιών δεν μπορείς να πείς.

    1. Το μαύρο χρήμα στην Ελλάδα είναι ανεξακρίβωτου ύψους, όμως οπως και οι παλιοι οικονομολόγοι λένε, χρειάζεται, λαδώνει τα γρανάζια της οικονομίας. Στη περίπτωσή μας ομως, αυτό το λάδι είναι τόσο πολύ και παχύρευστο που τελικά δεν αφήνει τα γρανάζια της οικονομίας να γυρίσουν.
    2. Πώς συλλαμβάνεις έστω μέρος του μαύρου χρήματος;
    Πάντως οχι με αυτά τα αστεία αντικειμενικά κριτήρια που ανακοινωσε ο Αλογοσκούφης. Και διόλου παρηγορεί οσο κορόιδα δεν μπορούν να φοροκλέψουν.
    Είναι απλό, ολες οι συναλλαγές άνω των 200 ευρώ να γίνονται μεσω τραπεζικών λογαριασμών.
    3. Φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας.
    4. Φορολόγηση μικροπολιτών, πλανόδιων, βενζινοπολών, ταξιτζήδων, φορτηγατζήδων. Ειδικά οι τελευταίοι δύο πρέπει να πληρώνουν φόρο για την ρύπανση που προκαλούν στο περιβάλλον, και την ενόχληση των πολιτών.
    5. Μείωση του ΦΠΑ στο 16% διότι ουτως ή άλλως οι μικρομαγαζάτορες ένώ τον εισπράτουν δεν τον αποδείδουν.
    Μόνο οι μεγάλες αλυσίδες πληρώνουν φόρους και ασφάλιστρα των εργαζομένων.
    6. Αυστηροί έλεγχοι σε εστιατόρια και καταστήματα εστίασης, η φορδιαφυγή είναι τεράστια.
    7. Αυστηρότεροι έλεγχοι στα τέλη κυκλοφορία ΙΧ, ουτε οι μισοί δεν πληρώνουν σήμα για αυτοκίνητα,μηχανάκια, βάρκες και σκάφη που σταθμεύουν στους δρόμους.
    Γιατί οι φορολογικοί μηχανισμοί δεν κινούνται;
    8. Το οτι σαν λαός κλαιγόμαστε και κανουμε τους κακομοιρηδες είναι κατάλοιπο της καταγωγής μας.

    Εθνος χριστιανών ρωμιών, κακομοιρηδων και αξιολύπητων ταπεινων και καταφρονεμένων.

    Ομως δεν είναι ετσι τα πράγματα.

    Αν είμασταν τόσο φτωχοί, οι εκπτώσεις των καταστημάτων θα άρχιζαν την 1η Δεκέμβρη, οπως σε όλο τον πλπλούσιο κόσμο. Σε εμάς αρχίζουν 15 Ιανουάρη.
    Αν είμασταν φτωχοί, τα ακίνητά μας θα ειχαν τιμή για φτωχούς. Προχτές είδα αγγελία διαμερίσματος 95τ. έτους 1995 και ζητούσαν 310.000ευρώ.
    Αν ημασταν φτωχοί και η ζήτηση ειχε καμφθεί θα έπεφταν οι τιμές των αγαθών, αφού κανένας δεν θα αγόραζε.
    Εδώ οι τιμές δεν πεφτουν που σημαίνει ακόμα υπάρχουν αγοραστές.
    Ενα ζευγάρι γυναικείες μπότες, οχι μάρκα, κοστίζουν 129ευρώ.
    Στο Βερολίνο με 90 ευρώ αγοράζεις γνωστή μάρκα.
    10. Κάθε βδομάδα εκδίδεται και καινούργια εφημερίδα, απ αυτές που κανένας δεν διαβάζει.
    Ποιός πληρώνει τα έξοδα;
    Μήπως η κρατική διαφήμιση, ο ΟΠΑΠ, ο ΟΤΕ και οι τράπεζες;
    Να προσλάβουν κανένα άνεργο, έστω και με 600 το μήνα δεν εχουν λεφτά.
    Για διαφημίσεις στις σαβουροφυλλάδες έχουν;

    Εκεί στη κυβέρνηση να πάψουν την καραγκιοζο-παράσταση γιατί θα πέσει η παράγκα να τους πλακώσει, αυτούς και την αντιπολίτευση της πλάκας μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα, πες τα χρυσόστομε!

    Παρακολυθώ τα δρώμενα της Ελλάδας από το εξωτερικό και λυπούμαι αφάνταστα μ' αυτή τη παραπληροφόρηση που διαχέεται από παντού.

    Ντροπή τους και έλεος πια! Νισάφι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΔΡΕΑ ,ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΚΑ ΛΟΓΙΑ .


    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ .
    ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ,ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΜΗΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είσαι έκτος τόπου και χρόνου κύριε Ανδριανόπουλε. Σου έχω ξαναπεί οτι ο κόσμος που εσύ συναναστρέφεσαι δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα όλων των πολιτών αυτής της χώρας, είναι μόνο τέτοιο των ΠΛΟΥΣΙΩΝ πολιτών. Καθε μέρα ,λόγω επαγγέλματος, βρίσκομαι στο δρόμο και πολλές φορές γυρίζω και σε πόλεις εκτός Αθηνών. Υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ φτώχεια και ανέχεια. Οι άποροι και οι ζητιάνοι έχουν πολλαπλασιαστεί ,ειναι πολύ περισσότεροι τώρα παρά όταν κυβερνούσε το ,άθλιο ομολογουμένως, ΠΑΣΟΚ. Ο κόσμος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα φέρνει πολυ δύσκολα πέρα, παρά και τις υπερβολές των ΜΜΕ.
    Κε Ανδριανόπουλε ,οι σημερινές σας απόψεις ,με οδηγούν να συμπεράνω οτι είστε τουλάχιστον ΓΡΑΦΙΚΟΣ, παρότι έχω επικροτήσει προηγούμενες σας θέσεις σε διάφορα άλλα θέματα.
    Βγείτε έξω στο δρόμο για κανένα μήνα, κάντε κοινωνικό τουρισμό, για να διαπιστώσετε οτι το Κολωνάκι δεν είναι όλη η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗΣΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΣΜΟΣΟΥ ΚΗΦΗΣΙΑ-ΨΥΧΙΚΟ-ΚΟΛΟΝΑΚΙ-ΓΛΥΦΑΔΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ???ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΗΦΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΑΛΗ??ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΑΜΑΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΑΝΤΙΣΕΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αντρέα, χρόνια πολλά!
    Όσο για την ανάρτηση, έχεις δίκιο, ένα μεγάλο μέρος του μεσοαστικού κόσμου έχουν πολλά μαύρα έσοδα. Σε κάποιο βαθμό, η καταναλωτική μανία τους μπορεί και να είναι μια βουτιά στο κενό, πριν χτυπήσει η διεθνής κρίση. Δεν ξέρω πόσο γερές βάσεις έχει η καταναλωτική τους δύναμη. Μπορεί να μην πεινάσουν αυτοί, αλλά... θα το νιώσουν το τσίμπημα της κρίσης. Το πρόβλημα όμως είναι η κοινωνική συνοχή! Κοίτα τι γίνεται με όλους αυτούς που δεν εμφανίζονται καν στις σχετικές λίστες. Το κράτος θεωρεί ας πούμε άνεργους όσους είχαν εργασία τα τελευταία 2 χρόνια (ή κάτι τέτοιο). Ξέρεις πόσους γνωρίζω που δεν είχαν εργασία τα τελευταία δέκα χρόνια και τη βγάζουν με επιδοτήσεις από τους συνταξιούχους γονείς και κάνα (μαύρο) μεροκάματο από δω κι από κει; Παιδιά με διπλώματα και ικανότητες που νοιώθουν τυχεροί αν βρουν καμιά θέση ημιαπασχόλησης, κάποια επιδοτούμενη θέση, έστω εθελοντές... για την εμπειρία. Ήμουν το 2001 στη Νέα Υόρκη, μια πόλη βαθύτατα κλονισμένη, και όμως, μέσα σε ένα μήνα, από τον άμεσο κοινωνικό και φιλικό μου χώρο, άτομα της ηλικίας μου δηλαδή, είχαν αρχίσει να μου προτείνουν κάποιες δουλειές με βάση την προσωπικότητα και την δημιουργική μου ικανότητα, (θέλω να πω, με βάση το ποια είμαι και όχι χαριστικά), σε δυναμικές επιχειρήσεις στο χώρο της διαφήμισης και του διαδικτύου, που διεύθυναν όπως είπα σχετικά νεαρά άτομα (κάτω των 40) και ανάπτυσσαν μια κοινωνική δυναμική. Δεν λέω ότι δεν υπήρχε φτώχια, αλλά από την άλλη, μου έκανε εντύπωση ότι στα μοδάτα εστιατώρια έτρωγαν επαγγελματίες που είχαν μέσο όρο ηλικίας τα 25, άντε 30. Εδώ πέρα αυτές οι ηλικίες συχνάζουν ακόμη σε φοιτητικά στέκια, σε ταβερνάκια και σουβλατζίδικα, μένουν ακόμη με τους γονείς τους και περιμένουν να ανοίξει καμιά πόρτα από οικογενειακές γνωριμίες και λιγότερο μέσα από την ανάπτυξη της προσωπικής τους κοινωνικής δυναμικής.
    Ας κοιτάμε λοιπόν τη φτώχια που προέρχεται από την έλλειψη παραγωγικής δυναμικής και επίσης, ας μην ξεχνάμε τα παιδιά που δεν διαθέτουν οικογενειακό διαμέρισμα...
    Πόσοι από τους σημερινούς 30ρηδες θα αποκτήσουν το δικό τους σπίτι (αν δηλαδή δεν το κληρονομήσουν;)
    Ξέρεις πολύ καλά ότι για να αλλάξει το εσωστρεφές, αναξιοκρατικό και οικογενειοκρατικό σύστημα, απαιτείται ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, πάταξη της μαύρης οικονομίας και της κερδοσκοπίας εις βάρος των αδύναμων, εκπαιδευτική επανάσταση και ενίσχυση της δημιουργικής επιχειρηματικότητας. Αναρωτιέμαι μήπως τώρα είναι πολύ αργά, αφού το νερό της παραγωγικής εξυγίανσης δεν μπήκε στο αυλάκι πριν ξεσπάσει αυτή η κρίση. Ας όψονται οι κρατικές μαύρες μπίζνες... (λέω τώρα εγώ η χαζή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τι μαλακιες λες ανδριανοπουλε σπουδασες κιολας .Η καταναλωση γινεται με δανεικο χρημα !!!!!!
    ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ .ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ναι ρε Ανδριανόπουλε, όλοι είμαστε πλούσιοι που κάνουν τους φτωχούς και κυκλοφορούμε με καινούρια αυτοκίνητα. Το ότι η πολιτική έδωσε και δίνει σε άτομα εκτός πραγματικότητας σαν εσένα την ευκαιρία να "αναδειχθούν" λέει πολλά για το κομματικό σύστημα στην ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ANDREA XRONIA POLLA. PANTA H ALHTHEIA EINAI KAI PREPEI NA EINAI PANTA STH MESH. TO FAINOMENO DEN EINAI MONON ELLHNIKO KAI EDO STHN GERMANIA EINAI TO IDIO, KAI EDO O KOSMOS EINAI XREOMENOS SE ARKETA TRAPEZIKA PROIONTA KAI EDO BOMBARDIZETE ME DIAFORES TAXA EPITAGES THS MODAS KAI META TREXH KAI DEN FTANEI. H SUGRISHS OMOS ME THN XORA THS FAIDRAS PORTOKALEAS EINA XAMENH APO XERI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μια φορά και έναν καιρό σ΄ ένα

    χωριό, ένας άντρας ο Χάρης

    ανακοίνωσε στους χωρικούς ότι θα

    αγόραζε μαϊμούδες προς 10 δολάρια

    τη μία. Ξέροντας οι χωρικοί ότι

    υπήρχαν πολλές μαϊμούδες γύρω

    στο δάσος πήγαν και τις έπιασαν.

    Ο Χάρης αγόρασε χιλιάδες προς 10

    δολάρια τη μία όπως είπε. Το

    εμπόρευμα όμως λιγόστευε και οι

    χωρικοί σταμάτησαν να κυνηγάνε

    μαϊμούδες.







    Ο Χάρης ξαναανακοινώνει ότι θα

    αγόραζε μαϊμούδες για 20 δολάρια

    τη μία. Οι χωρικοί έτρεξαν και

    έπιασαν και άλλες μαϊμούδες.

    Σύντομα όμως οι μαϊμούδες

    λιγόστεψαν κι άλλο, οι χωρικοί

    επέστρεψαν στα κτήματά τους.







    Ο Χάρης ανακοινώνει πάλι ότι

    επειδή δεν υπάρχουν πλέον πολλές

    μαϊμούδες θα αγόραζε τη μία προς

    25 δολάρια. Οι χωρικοί πιάνουν και

    τις λίγες που έμειναν.







    Ο Χάρης τούς λέει καταλαβαίνω

    ότι δεν υπάρχουν πλέον παρά

    ελάχιστες μαϊμούδες γι' αυτό

    και εγώ θα σας δώσω 50 δολάρια τη

    μία. Αλλά επειδή πρέπει να φύγω

    για την πόλη για δουλειές θα

    αναλάβει την αγοροπωλησία ο

    βοηθός μου.







    Ο βοηθός φωνάζει τους χωρικούς

    και τους λέει. Κοιτάξτε τι έκανε

    ο Χάρης. Γέμισε ένα στάβλο γεμάτο

    με μαϊμούδες, θα σας τις πουλήσω

    εγώ για 35 δολάρια τη μία και όταν

    γυρίσει ο Χάρης τού τις πουλάτε

    εσείς για 50 δολάρια τη μία. Οι

    χωρικοί στριμώχτηκαν μάζεψαν

    όλες τις οικονομίες τους και

    αγόρασαν όλες τις μαϊμούδες.







    Δεν ξαναείδαν ούτε τον βοηθό

    ούτε τον Χάρη.







    Καλώς ήρθατε στη Wall Street.

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οταν ένας, που θέλει να λέγεται επιστήμων, βγάζει συμπεράσματα από την κίνηση στους δρόμους, θα πρέπει να έχει εξαγοράσει το πτυχίο του. Ούτε ο καφετζής της γειτονιάς μου δεν επιχειρηματολογεί τόσο πρόχειρα και επιπόλαια. Οταν σκέφτομαι ότι ο άνθρωπος αυτός υπήρξε και υπουργός, τότε κατανοώ πλήρως γιατί αυτή η χώρα δεν πάει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. έτσι ακριβώς είναι...εστιατόρια,κέντρα διασκέδασης,ξενοδοχεία γεμάτα...
    δοκιμάστε να κλείσετε ταξίδι σε κάποιο πρακτορείο,όλα υπερπλήρη
    συν τα καινούρια αυτοκίνητα,τα μαγαζιά κλπ
    δυστυχώς τα ΜΜΕ και κυρίως Ευαγγελάτος και ΑΛΤΕΡ πουλάνε φτώχεια,μιζέρια και απόγνωση,τα οποία υπάρχουν βέβαια αλλά υπήρχαν πάντοτε και όχι μόνο τώρα
    το αποκορύφωμα...χθες το ΑΛΤΕΡ είχε δήθεν απελπισμένο από την κρίση επιχειρηματία...ξέρετε τί επιχειρηματία?...ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΗ!!!ΈΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανδριανόπουλε στην Ελλάδα που ζω εγώ, οι συγγενείς κι οι φίλοι μου καινούρια αμάξια αγοράζεις μόνο με δάνειο. Κι οι μόνοι τιγκαρισμένοι με κόσμο διάδρομοι στα σουπερ μάρκετείναι αυτοί με τα ανώνυμα και τα repubic of china προϊόντα. Άσε το αντάρτικο της πλουτοκρατιας στην άκρη και βγες μια βόλτα στην αγορά να δεις εκπτώσεις απ' το Νοέμβρη. Εσύ να βγεις, όχι η Φιλλιπινέζα. Φυσικά θα διαπιστώσεις βαθύτατη κρίση αν κάποιος ομοϊδεάτης σου βαρέσει κανόνι ένεκα "διεθνών συγκυριών". Εσύ πάντως μη μασάς, τα τσέπωσες μεν αλλά κι εμείς δεν ξεχνάμε το 50άρικο στη βενζίνη μέσα σε μια νύχτα... επί υπουργίας σου βρωμοκαπιτάλα.
    Παναγιωτίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΙΣΤΕ ηλίθιοι όλοι ΣΑΣ, καλά τα λέει ο Αντρέας .ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ γιατί δεν γράφεις ρε ΑΝΤΡΙΚΟ ,ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ , κόμματα με μαύρα ευρω, Κουμπάροι, χασισέμποροι, τοκογλύφοι, τραπεζίτες, υπουργοί νυν και πρώην ,βουλευτές ,δικαστές, εφοριακοί, ιατροί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, αστυνόμοι, διευθυντές, διοικητές, καθηγητές , υδραυλικοί, σκατατζίδες, με λίγα λόγια ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΝΤΡΕΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ.
    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, έχει κανείς τα κότσια να μας καλέσει έναν έναν έλληνες και να μας ΞΕΣΚΟΝΙΣΕΙ και να μας στείλει φυλακή; όχι να καούνε μαζί με τα ξερά και τα χλωρά ; ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕΣΑ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ , και να δημοσιοποιεί το κράτος και τα ονόματα μας, ώστε να ακούγονται από το πρωί έως το βράδυ σε ιδικό Μ.Μ.Ε ραδιόφωνο η ΤV να τους μάθομε όλοι σας-μας.
    ΑΛΛΑ ( ΕΣΕΙΣ) ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ (ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΩΦΣ ΣΩΡ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ) ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Θ ΛΟΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ .
    ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΗΣ ΠΛΑΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ; ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ . ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΕΣ ΟΛΟΙ , ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΦ ΣΩΡ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΙΩΘΟΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΕ ΕΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ; Η ΤΣΑΜΠΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ;
    ΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΩΦ ΣΩΡ ΕΤΑΙΡΕΙΑ TORCASO ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ; ΕΓΩ;( ΣΩΣΕ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ΜΑΣ)
    ΤΑ ΖΗΤΑΓΕΣ ΣΟΥ Ο Κ…………ΣΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ.
    ΜΕ ΤΙΜΗ. Μπούντζουκας Τηλέμαχος
    ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2810-258188—2810 371079

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. πάλι αυτός ο τρόμπας;

    Η παρουσία του και η προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας, είναι πρόκληση όχι μόνο για την νοημοσύνη μας, όχι μόνο για την επιστήμη (μεθοδολογία των μετρήσεων) και ακόμα και για τον θεό (αν υπάρχει).

    ΤΡΟΜΠΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ωραιοποιεί τη κατάσταση και αυτό είναι επικίνδυνο , δίνει άλλοθι σε μια κυβέρνηση που διακρίνεται για την αναλγησία της, αν θυμάμαι καλά όταν ήταν υπουργός αύξησε τη βενζίνη 50 δραχμές και όταν ήταν δήμαρχος άρχισε να υπερχρεώνεται ο δήμος .
    Το πιο πολύχρωμο παπαγαλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανδρέα, λυπάμαι αλλά ακόμα και στις απλουστευτικές αναλύσεις σου χάνεις την μπάλα.

    Είναι ώρα να αρχίσεις να κυκλοφορείς και να συναναστρέφεσαι με διαφορετικό κόσμο.

    Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν γνωρίζει καν για τα Golden Hall και ψωνίζει από τα μαϊμού και τις λαϊκές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Re antrea, xronia polla kiolas. Apo ta gemata magazia kai tis agores fainetai h ftoxia. Pios mporei na agorasei oikopedo kai spiti opos palia? Sta skiladika kai sta kafe mporei mono na paei. Einai adynaton na mazepsei xrimata oso oikonomia kai na kanei. Prin 30 xronia me to mistho mazeves kai agorazes spiti xoris daneio. Gia kanto ayto tora!
    Kai mporei stin ellada na exoyme paraoikonomia megali kai na fainomaste pio ftoxoi aposo eimaste, alla apo thn alli fainomaste kai pio plousioi apoti eimaste an analogistoume oti tous tsiganous me ta tsantiria panw sta megara kai olous tous idioktites aytheretwn tous ipologizoume stous idioktites kai exoume 80 % idioktites kai xairetai na to anakoinwnei h kibernisi ! Sa den ntrepomaste lew egw !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ρε παλιορεμπεσκέ, (τάχα οικονομολόγε) δεν πας καμμιά βόλτα στις λαικές του Πειραιά!!
    Άκου να δεις καραγκιοζάκη, από οικονομολόγους σαν εσένα να ακούνε μια είδηση και να την πλάθουν όπως θέλουν(biased) χορτάσαμε!!!.....

    Μην ακούσεις ομόλογα και φράγκα αμέσως...λαμόγιο...
    Ρε πάρτο χαμπάρι ο κόσμος θα ζήσει κι έτσι...

    Εσείς που είσαστε που...ες πολυτελείας τι θα κάνετε αν χάσετε τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ποιος θα πιστέψει τον ψεύτη πολιτικάντη;

    ΠΗΓΗ: ΤΡΩΚΤΙΚΟ

    Ελλάδα: H δεύτερη πιο φτωχή χώρα της ΕΕ! Zήστε τον μύθο σας.

    "Ελλάδα… Ευρώπη… Βαλκάνια; Σας θυμίζει κάτι; Ναι, μερικές φορές, όντως, ακούς τι δηλώνουν οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός μας και λες: “πω ρε φίλε, ποιοι είμαστε…“. Ποιοι είναι όμως θες να πεις όμως… γιατί συνήθως βάζεις το χέρι στη τσέπη σου και δεν βρίσκεις απολύτως τίποτα!

    Η Ελλάδα, για να μαθαίνουμε λοιπόν, παρουσιάζει το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό φτώχειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση των “27″, μετά τη Λετονία, καθώς ένας στους 5 κατοίκους της χώρας (20,1%) βρίσκεται κάτω από το όριο φτώχειας! Έτσι... είναι φίλοι μου, μην σας ξεγελάνε τα Πόρσε και το Άγιον Όρος. Βέβαια, αν το πάμε στη μακροχρόνια φτώχεια, το ποσοστό ανέρχεται στο 14%, το οποίο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην ΕΕ των “15″.

    Σύμφωνα με το ετήσιο πόρισμα του Παρατηρητηρίου Φτώχειας, Ανισότητας και Κοινωνικού Αποκλεισμού και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, γενικά, την υψηλότερη φτώχεια εμφανίζουν οι χώρες της Νοτίου Ευρώπης (Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία) καθώς και οι χώρες με φιλελεύθερο κοινωνικό κράτος (Βρετανία, Ιρλανδία). Αντίθετα, τη χαμηλότερη φτώχεια και ανισότητα εμφανίζουν οι χώρες με σοσιαλδημοκρατικό καθεστώς ευημερίας (Δανία, Σουηδία, Φιλανδία, Ολλανδία) και ακολουθούν οι χώρες με συντηρητικό-κορπορατιστικό τύπο κοινωνικού κράτους (κυρίως χώρες της ηπειρωτικής Ευρώπης).

    Το χειρότερο έρχεται αν συγκρίνουμε το επίπεδο φτώχειας μεταξύ των χωρών. Τι εννοω; Στην έρευνα τονίζουν πως υπάρχουν τεράστιες διαφορές αν κάνουμε την σύγκριση με βάση τις εθνικές γραμμές σχετικής φτώχειας, όπως για παράδειγμα την τη γραμμή φτώχειας της Δανίας με την αντίστοιχη της Ελλάδας, τότε περισσότερο από το 40% των Ελλήνων είναι φτωχοί. :-(

    Οι εργαζόμενοι μερικής απασχόλησης εμφανίζουν παρόμοια ποσοστά φτώχειας με αυτά των ανέργων, γεγονός που θέτει σε αμφισβήτηση την αποτελεσματικότητα των πολιτικών που προωθούν, όπως και στη χώρα μας άλλωστε, τις ευέλικτες σχέσεις εργασίας και τη μερική απασχόληση.

    Οι κοινωνικές μεταβιβάσεις στην Ελλάδα (διάφορα επιδόματα, εκτός των συντάξεων) παρουσιάζουν τη μικρότερη αποτελεσματικότητα στη μείωση της φτώχειας μεταξύ των χωρών της ΕΕ, γεγονός το οποίο φανερώνει την αναποτελεσματικότητα του συστήματος κοινωνικής προστασίας στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η μείωση που επιφέρουν οι κοινωνικές μεταβιβάσεις στο ποσοστό φτώχειας της Ελλάδος είναι μόλις 6,5%, όταν το αντίστοιχο μέσο ποσοστό μείωσης στην ΕΕ των «15» είναι 24,9%.

    Το μεγαλύτερο μέρος της συνολικής ανισότητας οφείλεται στην ανισότητα που υπάρχει εντός των κοινωνικών ομάδων. Η υιοθέτηση γενικών μέτρων καθολικής εμβέλειας, μέσω της ενίσχυσης των χαμηλών εισοδημάτων, εμφανίζεται ως το πλέον κατάλληλο και αποτελεσματικό μέτρο για την άμβλυνση της ανισότητας, που δεν το βλέπω…

    Tα ‘πα. Τα έγραψα. Τα έγραψαν και άλλοι. Και ποιον ενδιαφέρει; Καλό καφέ…"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανδρέα, έχασες την ψυχραιμία σου, αγόρι μου. Έπρεπε να το περιμένεις πως η οικονομική σου θεωρία δεν πίνει νερό.
    Άλλη φορά λοιπόν. Δεν ξαίρεις . δοκίμασε πάλι!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Παντελης ελλειψη στοιχειων, κατανοησης της ελληνικης πραγματικοτητας, και κατανοηση προτεραιοτητων στην αναλυση ενος προβληματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. καλά πες μας και για την φούσκα του συστήματος που πρεσβέβεις -και που έσκασε-και για την ελέυθερη αγορά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ego se vlepo pantos vouliagmeni sto vafla-house a re vafla pou sou xreiazetai......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανδρέα μου, συμβαίνουν παράλληλα 2 τινά:
    1ον, ποτέ δέν είχες πραγματική επαφή με τον κόσμο, οπότε δέν έχεις έρεισμα να μιλήσεις εσύ αν υπάρχει φτώχια στην Ελλάδα. Στο Κολωνάκι που κυκλοφορείς δέν υπάρχουν άνθρωποι των 700 ευρώ. Ξανακοιμήσου λοιπόν κι άσε τις αναλύσεις τέτοιου είδους σε άλλους που τους παίρνει.
    2ον, αυτοί που πράγματι δέν δηλώνουν όσα ακριβώς κερδίζουν, αντικατροπτίζουν ένα τμήμα της κοινωνίας που λέγεται "λαμόγια" και που ζει δυστυχώς σε βάρος όλων των υπολοίπων. Τώρα που το αναφέρω αυτό, ξέρω κι άλλη μιά ομάδα ανθρώπων που είναι λαμόγια και που ζεί εις βάρος των υπολοίπων. Λέγεται "πολιτικοί". Σου λέει τίποτε? Μήν κρίνεις λοιπόν εξ ιδίων τα αλλότροια....

    Χ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!

    ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η τελευταία προσπάθεια των αμερικανών να ΔΙΩΞΟΥΝ τον Καραμανλή και να εγκαταστήσουν κυβέρνηση μαριονέτα με το Γιωργάκη ή τη Ντορούλα.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για τον Παπανδρέου η λάσπη εναντίον του πρωθυπουργού.

    Ο λαός τα έχει μυριστεί όλα!

    Υπόδικοι καναλάρχες,
    πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί,
    δικηγόροι ψευδομάρτυρες,
    κουτοπόνηροι βουλευτές,
    αδίστακτοι εκβιαστές,
    καλόγεροι ψιθυριστές,
    μιζωμένοι υπάλληλοι,

    ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.

    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!

    ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;
    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:
    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...
    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Παπανδρεου 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ρε χαχόλοι που βγάζετε, ανώνυμα πάντα, την βρώμικη χολή σας γιατί δεν σας αρέσουν οι αλήθειες που λέει ο Ανδριανόπουλος; Eνώ εσείς λέτε μπαρμπούτσαλα. Πότε ρε έβαλε το 50ρικο στην βενζίνη; Αυτό μπήκε αφού είχε φύγει από το Υπουργείο. Από τον Μάνο και τον Παλαιοκρασά. Αυτός απελευθέρωσε απλά την αγορά των καυσίμων. Και τώρα μπορείτε να έχετε μειωμένες τιμές στην βενζίνη επειδή έπεσαν οι τιμές του πετρελαίου. Πότε άλλη φορά είχατε ρε μείωση τιμών; Μήπως σας πείραξε που τα απελευθέρωσε τότε¨Γιατί δηλ. θέλατε να πληρώνει ο παππούς από τα Γρεβενά την βενζίνη της βόλτας της δικής σας μe την φιλενάδα; Από τον προυπολογισμό δηλ. Οσο για τον Πειραιά, μόνο κρετίνος θα έλεγε πως ο Α. άφησε τον Δήμο χρεωμένο. Εκανε τόσα έργα δίχως ο Δήμος να δώσει δραχμή. Με συνεισφορές ιδιωτών (τις πλατείες, τα γήπεδα, το ραδιόφωνο, τα μίνι λεωφορεία, τους πεζόδρομους κλπ). . Οσο για τις "μίζες" που κάποιος τόλμησε να γράψει, να μου αναφέρει και κάποιον άλλο έλληνα πολιτικό που όταν τον έθιξαν τους τα βρόντηξε από την Βουλή και παρ' όλο που ήταν επτά φορές Υπουργός τώρα δουλεύει για να ζησει την οικογένειά του. Η εμπάθεια δεν πειράζει, αλλά η συνειδητή και κομπλεξική μαλ...α σίγουρα κάνει κακό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Εκεί που συχνάζετε κ. Ανδριανόπουλε πράγματι θα δείτε μόνο κλέφτες που διακινούν μαύρο χρήμα...αν όμως βγείτε από τα στενά γεωγραφικά όρια της πλατείας Κολωνακίου θα δείτε πλήθος φτωχών. Κάντε μια βόλτα στις φτωχές γειτονιές και ίσως καταλάβετε πόσο μακριά είστε από την πραγματικότητα...Δυστυχώς το πρόβλημά σας το έχουν και οι υπόλοιποι πολιτικοί της χώρας...δεν έχουν πάρει είδηση τίποτα. Η κοινωνία είναι απελπισμένη...μόνο που εσείς δεν ανήκετε στην κοινωνία, ζείτε στον πύργο της ωραίας κοιμωμένης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Συμφωνώ απόλυτα με τον Ανδριανόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    Τάξε στο λαό λεφτά πριν τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο έξυπνος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για να μην χάνει τις φευγαλέες σκέψεις του.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πόσο μαλάκες στην κυριολεξία είναι όλοι αυτοί που κρίνουν την φτώχεια στην Ελλάδα από το πόσο πουλάει ένα μαγαζί ένα ζευγάρι μπότες...
    Προφανώς είναι ανίκανοι να δουν πιο πέρα από τη μύτη τους.Άρα και για αυτούς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ούτε ανάπηροι αφού δεν τους βλέπουν πουθενά.
    "Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα κατατάσσεται μεταξύ των πρώτων χωρών στην Ευρώπη σε αριθμό τροχαίων ατυχημάτων –περί τις 7.500 είναι κάθε χρόνο μόνον οι τραυματίες με μικρή ή σοβαρότερη μορφή αναπηρίας– στο μέγα ζήτημα που αφορά τις υπηρεσίες αποκατάστασης των θυμάτων, υστερούμε δραματικά, κυρίως λόγω έλλειψης ειδικών κλινών. Είναι ενδεικτικό ότι στον δημόσιο τομέα λειτουργούν περίπου 180 κλίνες φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης, όλες στο Λεκανοπέδιο Αττικής, όταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών για να καλυφθούν οι ανάγκες της χώρας μας απαιτούνται 2.000 κλίνες, με ισόρροπη κατανομή σε όλη την Επικράτεια. Την ίδια στιγμή δημιουργούνται ιδιωτικές κλινικές αποκατάστασης, χωρίς κανένα προγραμματισμό και έλεγχο ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Γι' αυτά τα εγκαίνια έκλεισε η Κηφισίας επειδή οι κάφροι πήγαιναν με το ΙΧ μέχρι την πόρτα του Golden shit.
    Μερικές χιλιάδες εγγυημένα φτωχών έπρεπε να ακινητοποιθούν για μισή ώρα στα λεωφορεία.
    Όσο για την κρίση, σε λίγο δε θα μπορεί να ψεύθδεται ο κάθε απίθανος αφού θα υπάρχουν άφθονοι επαγγφελματικοί χώροι ξενοίκιαστοι. Εικόνα που είδαμε σε Πάτρα, Χαλκίδα και αλλού σχεδόν ολόκληρη τη δεκαετία του 90 μετά την εμπνευσμένη κυβέρνηση Μητσοτάκη - Αλοφγοσκουφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γιατι μιλαει ο μπουχεσας; Αποτυχημενος πολιτικος και επαγγελματίας γλείφτης. Όποτε βγαίνει κάνει ανάλυση με θεωρίες του κόλου. Δεν μας ειπε από πού εχει τα εισοδήματα και αν τα δηλώνει. Όλοι οι εργαζόμενοι προσφέρουν στην κοινωνία. Αυτός μπορεί να μας πει τι έχει προσφέρει; Ρε ουστ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τι ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι.
    Και τι ωραία και επιστημονικά τεκμηριωμένα άρθρα γράφεις.
    Ίδια ακριβώς με τις λαϊκίστικες φυλλάδες που κατηγορείς..

    Αλλά να αμφισβητείς την οικονομική ανάλυση του ΙΝΕ, βασισμένη σε ποσοτικά δεδομένα, είναι μεγάλη ΞΕΦΤΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανδρέα, δεν εκφράζουν το επίπεδο διαβίωσης των Ελλήνων οι επισκέπτες του υπερπολυτελούς εμπορικού κέντρου Golden Hall ούτε φυσικά και οι θαμώνες των νυκτερινών κέντρων. Πίσω από την λαμπερή εικόνα των πλουσίων υπάρχουν εκατομμύρια που δυστυχούν, σύνελθε δεν είναι σοβαρά επιχειρήματα αυτά που επικαλείσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΩΣ Ο Α. ΜΙΛΑΙΕ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ "ΛΙΓΟΙ" ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ? ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΛΕΜΑΝ ΒΡΑΔΕΡΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΚΙ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΑΜΠΤΩΧΟΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ? ΒΡΕΣΤΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ Α. ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΜΟΝΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΔΗΛ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. Ε-Π-Ι Χ-Ε-Ι-Ρ-Η-Μ-Α-Τ-Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. "ΒΡΕΣΤΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ Α. ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ"

    Ναι ρε φωστήρα έχει γεμίσει η Ελλάδα σαλέ και χειμερινά θέρετρα και είναι όλα τίκγα.Ειδικά τα σαλέ του Παρνασσού φέτος θα είναι γεμάτα από συνταξιούχους καπνοπαραγωγούς του ΟΓΑ ενώ στο μαγευτικό Πήλιο έχει επιλέξει το σωματείο εργαζομένων Μετάλλου Βορείου Ελλάδος.
    Προσωπικά θα αποφύγω για φέτος την ενοικίαση καθώς με κάποιες οικονομίες που έχω στην άκρη εδώ και δύο χρόνια από τα 832 ευρώ μισθό θα αγοράζω μια ολόκληρη βουνοπλαγιά στο Μπέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. min xasete ayrio i aleka paparoga grafei gia tin podagra,o spiridon latsis gia tous ftoxous sto jalalabad kai i tsoulia aleksandratou gia tis teleytees ekselikseis stin theoria tou enopiimenou pediou stin fisiki stoixiodon somatidion kai kosmologia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ξύπνα!!!!! όλοι οι έλληνες
    (δυστυχώς) δεν ζουν μεταξύ
    πλατείας Κολωνακίου και Πολιτείας.
    Εσύ προκαλείς την κοινή νοημοσύνη με αυτά που γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση