GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζήτησε τη ...σύλληψη μάρτυρα!

...βουλευτής της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή για το Βατοπέδιο . Μεγάλο μπάχαλο βρίσκεται σε εξέλιξη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για...

...βουλευτής της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή για το Βατοπέδιο
.
Μεγάλο μπάχαλο βρίσκεται σε εξέλιξη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη Μονή Βατοπεδίου. Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας ζήτησε τη ... σύλληψη (!) της μάρτυρα κ. Ζαφείρη με το αιτιολογικό ότι κατέθεσε διαφορετικά πράγματα από αυτά που είχε δηλώσει παλαιότερα σε τηλεοπτικό σταθμό για την υπόθεση. Την άποψη αυτή κάλυψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος αντέδρασε όμως έντονα η αντιπολίτευση τονίζοντας ότι η Βουλή δεν κάνει συλλήψεις...
----------------------------

18 σχόλια

  1. ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε ποιόν τηλεοπτικό σταθμό,
    να δούμε και τι εξαρτήσεις, δηλ.,!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να το πείτε ότι... όλο και κάποιος τρελός ή κάποιος κουφοντίνας θα τον γυρέψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωλοφασιστόμουτρα της δεξιάς...
    Ο καλύτερος από αυτούς δεν αξίζει ούτε τη ροχάλα μας.
    (όχι ότι τα παλικάρια του ΓΑΠ αξίζουν περισσότερο, αλλά τουλάχιστον δεν κυκλοφορούν με κουκούλες τείνοντας το δάχτυλο-μην κατηγορηθώ και για πασόκος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O TZABARAS EINAI ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενα θα πρεπει να ξερουν μονο..

    "Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστά, η βουλή δεν συλλαμβάνει. Μόνο καταδικάζει αυτούς που θέλει το ΠΑΣΟΚ και οι νταβατζήδες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το χοντραινω λιγακι Fatsa papara Tzavara.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ESU. NAI ESU! O XONDROS ME TA GUALIA. POTE THA PAROUME EKEINO
    TO GAMHMENO TO EPIDOMA TOU OGA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TZABARA SAGAPO DIKOS SAS
    TI THA MOU XARISETE;EIMAI EROTEUMENOS MAZI SAS.
    ANOMALOS ANONUMOS KOLOMBARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Apo aftous zitame dielefkansi?
    Aftoi mas kibernane?
    Ma kala...poios makakas ton psifise?
    Kala na pathoume me tetoious makakes pou pame kai psifizoume....
    Eimaste aksioi tis moiras mas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ !! Η "ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ" ΤΟΥ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ !!

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 28 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...


    Πρόταση: Αυτόματη ενοποιήση όλων των δάνειων
    του κάθε πολίτη σε ένα σε μια μόνο τραπεζα
    και μείωση δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής
    (η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει το ενα τρίτο
    των μηνιαίων αποδοχών του κάθε πολίτη
    με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής)!!

    Πρόταση: Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2%
    του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα!

    Σήμερα όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα
    (δεξια-κεντρώα-αριστερή)
    αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!!


    ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΙΛΟΙ Bloggers ΟΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ "ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ" ΤΟΥ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ!!!

    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ....

    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:
    Η νέα σεισάχθεια μπορεί να περιλαμβάνει εκτός των άλλων και τα εξής μέτρα – ασφαλιστικές δικλείδες:
    1. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δάνειων που έχει ο κάθε πολίτης σε διάφορες τράπεζες, σε ένα σε μία μόνο τράπεζα και μείωση της δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής. Το μέτρο αυτό θα συμβάλει τα μέγιστα στην αποσυμφόρηση των δανειοληπτών και στην παύση της συνεχούς νέας δανειοδότησης για να ξεπληρώσουν τις υπέρογκες μηνιαίες δόσεις. Επειδή ο κάθε πολίτης έχει μεγάλες μηνιαίες δόσεις αναγκάζεται να ξαναδανειστεί από άλλη τράπεζα για να καλύψει τα προηγούμενα...και πάλι ξαναγυρίζει ξαναδανείζεται και πέφτει σε ένα φαύλο κύκλο!! Στη συνέχεια εγγυάται ο συγγενής του, αρχίζουν οι υποθήκες και μετά κατάσχεται το σπίτι. Στο τέλος έρχεται η υποδούλωση - σκλαβιά και τέλικά η αυτοκτονία!.
    2. Η μηνιαία δόση που δεν ξεπερνά το ένα τρίτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!! Το κράτος αντί να χαρίζει χρήματα στις τράπεζες αναλαμβάνει την αποληρωμή των δανείων του κάθε πολίτη, ενώνει δηλ. όλα τα δάνεια του κάθε πολίτη σε όλες τις τράπεζες σε ένα σε μία και μόνη τράπεζα και καθορίζει χαμηλή μηνιαία δόση που δεν ξεπερνά το ένα τριτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!! Ετσι και ο λαός θα ανακουφιστεί και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει!!
    3. Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2% του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα. Δηλ. αν σε μια τράπεζα το επιτόκιο καταθέσεων είναι 2% το επιτόκιο δανεισμού να είναι 4 % (ξεπερνώντας και τον Πεισίστρατο)!!!
    4. Επαναπροσδιορισμός του κοινωνικού σκοπού ύπαρξης και λειτουργίας των τραπεζών. Οι τράπεζες λειτουργούν ως ενδιάμεσες μεταξύ των πολιτών. Σκοπός των τραπεζών σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν είναι ο εκβιασμός των πολιτών και η ληστεία τους μέσω των υπερβολικών – εκβιαστικών δανείων επιτοκίων. Τα χρήματα που καταθέτει ο ένας πολίτης τα δανείζεται ο άλλος μέσω της τράπεζας –ενδιαμέσου. Τα υπέρογκα υπερκέρδη των τραπεζών αποδεικνύουν τη ληστεία που γίνεται σε βάρος του απομονωμένου – ανήμπορου κοσμάκη.
    5. Να ισχύσει και για τις τράπεζες η νομοθεσία περί παράνομου ταχύτατου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού μέσω των ληστρικών – εκβιαστικών επιτοκίων και κατασχέσεων. Η κατοικία εκάστου είναι άσυλο και δεν μπορεί να κατασχεθεί από κανέναν!! Μάλιστα υπάρχει νομοθεσία κατά του υπερβολικού, παράνου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού!! Τα 28 δις αντί για τις τράπεζες να τα πάρει ο λαός για την αποπληρωμή των δανείων του!
    6. Η αποτυχία μιας τράπεζας επιβαρύνει τον ίδιο τον τραπεζίτη και τους μεγαλομετόχους της!!. Όταν η τράπεζα κερδίζει τα κέρδη τα καρπούνται ΜΟΝΟ οι ίδιοι. Όταν η τράπεζα χάνει τότε πρέπει - κατά κάποιους - να πληρώσει πάλι ο λαός κατά το κοινόν στον αγώνα όλοι μαζί και στην μάσα χώρια. Να κατασχεθεί ένα μέρος από τις υπέρογκες περιουσίες των μεγαλο –τραπεζιτών για απόσβεση της αποτυχίας.
    7. Στήριξη των μικρομεσαίων και χαμηλόμισθων. Η εξαφάνιση των μικρομεσαίων και των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κοινωνικές εκρήξεις, σε κοινωνικά δράματα και αυτοκτονίες, για να δικαιώσουν οι νεοφιλελεύθεροι αντι-μαρξιστές μόνοι τους τον Μαρξ ότι οι καπιταλιστές με την απληστία τους βάζουν μόνοι τους τη θηλιά στο λαιμό τους!!. Η κοινωνική δικαιοσύνη δεν μπορεί να μειωθεί προς όφελος της τραπεζικής ολιγαρχίας. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ο νομπελίστας Πολ Κρούγκμαν για τα καταλάβει τόσο απλά πως θα σωθεί και το τραπεζικό σύστημα αλλά και ο κοινωνικός ιστός!!
    Αν δεν λάβουμε υπόψιν και τις ανωτέρω προτάσεις οποιαδήποτε άλλο μέτρο, όσο καλό και να είναι, είναι πρόσκαιρο και απλά αναβάλλει χρονικά την έκρηξη των προβλημάτων.

    ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΟΥΜΕ 28 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗTΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ!!



    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΟΚ

    12 Νοέμβριος 2008 2:13 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μπραβο λίτσα!
    'εχεις γούστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ από το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αλβανοβλαχικη σκατοfacia, απο κεινες που γλυτωσαν το λεπιδι του '21. Κανονικα πρεπει να απελαυνονται αμεσως τετοια βυζαντινα καθαρματα.

    Αντι γι' αυτο, ριχνουν λασπη αοριστως στην Δεξια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Που είσαι Κούφο Ντίνα ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση