GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να γιατί βουλιάζει ο Κ. Καραμανλής...

. ...στις δημοσκοπήσεις. Αρνητικό ρεκόρ στη φτώχεια για τη χώρα μας. Η Ελλάδα δεύτερη στην ΕΕ των 27- Ενας στους πέντε κατοίκους έχει εισοδ...

.
...στις δημοσκοπήσεις. Αρνητικό ρεκόρ στη φτώχεια για τη χώρα μας. Η Ελλάδα δεύτερη στην ΕΕ των 27- Ενας στους πέντε κατοίκους έχει εισοδήματα κάτω από το όριο
...
Η Ελλάδα είναι δεύτερη χώρα σε φτώχεια στην Ευρώπη των 27 χωρών, αμέσως μετά τη Λετονία. Οι φτωχοί στη χώρα φθάνουν το 20,1% του πληθυσμού της, δηλαδή ένας στους πέντε κατοίκους έχει εισοδήματα κάτω από το όριο της φτώχειας. Η εικόνα επιδεινώνεται περαιτέρω εφόσον ληφθεί ως γνώμονας «η γραμμή φτώχειας» της Δανίας, καθώς τότε το 40% των Ελλήνων είναι φτωχοί. Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από το ετήσιο πόρισμα που συνέταξαν από κοινού το Παρατηρητήριο Φτώχειας Ανισότητας και Κοινωνικού Αποκλεισμού και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ. Στόχος του Παρατηρητηρίου είναι «η μακροπρόθεσμη,συστηματική,επιστημονι- κή παρακολούθηση της φτώχειας, της διανομής του εισοδήματος,των ανισοτήτωνκαι του κοινωνικού αποκλεισμού στην Ελλάδα,σε συνεχή αντιπαράθεση με τα αντίστοιχα μεγέθη των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών ». Το πόρισμα χαρακτηρίζει αναποτελεσματικό το σύστημα κοινωνικής προστασίας (επιδόματα, βοηθήματα κτλ.) στη χώρα μας, ενώ επισημαίνει ότι οι φτωχοί στην Ελλάδα δεν είναι μόνον οι άνεργοι, αλλά σε μεγάλο βαθμό εργαζόμενοι και συνταξιούχοι. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι η φτώχεια δεν μειώνεται όταν αυξάνεται η απασχόληση και κάμπτεται το ποσοστό ανεργίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εργαζόμενοι μερικής απασχόλησης εμφανίζουν παρόμοια ποσοστά φτώχειας με αυτά των ανέργων! Στην έρευνα επισημαίνεται πως μεταξύ 52% και 65% του συνόλου των φτωχών είναι νοικοκυριά στα οποία «ηγείται» μισθωτός ή συνταξιούχος. Επιπρόσθετα, περίπου το 1/3 των φτωχών νοικοκυριών περιστρέφεται γύρω από μισθωτό ή αυτοαπασχολούμενο. Ταυτοχρόνως χαρακτηρίζεται πλαστό το όριο της φτώχειας που έχει ορισθεί λίγο πάνω από τα 500 ευρώ μηνιαίως από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία. Το Παρατηρητήριο επισημαίνει ότι μόνο για το ενοίκιο στην Αττική απαιτούνται τουλάχιστον 280 ευρώ τον μήνα ανά άτομο και 565 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια. Αυτό σημαίνει ότι ο πολίτης τον οποίο η επίσημη πολιτεία θεωρεί ότι βρίσκεται μόλις πάνω από το όριο της φτώχειας, καλείται να επιβιώσει με 7 ευρώ και 34 λεπτά ημερησίως. Σημειώνεται ότι τα υψηλότερα ποσοστά φτώχειας εμφανίζουν κυρίως χώρες της Νότιας Ευρώπης (δηλαδή Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία), καθώς και χώρες με φιλελεύθερο κοινωνικό κράτος (Βρετανία και Ιρλανδία). Τέλος, οι κοινωνικές δαπάνες ως ποσοστό του ΑΕΠ (και κυρίως αυτές πλην των συντάξεων) ερμηνεύουν σε σημαντικό βαθμό τις διαφορές στα ποσοστά φτώχειας μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Οι κοινωνικές μεταβιβάσεις στην Ελλάδα (δηλαδή τα διάφορα επιδόματα, βοηθήματα εκτός των συντάξεων) παρουσιάζουν τη μικρότερη αποτελεσματικότητα στη μείωση της φτώχειας μεταξύ των 27 κρατών, γεγονός το οποίο φανερώνει την αναποτελεσματικότητα του συστήματος κοινωνικής προστασίας στη χώρα μας.
Πηγή: "Το Βήμα"
Α.Δ.
------

32 σχόλια

  1. Μα τι λέτε τώρα;
    Η Ελλάδα , που έχει θωρακιστεί με τις μεταρυθμίσεις του Αλογοσκούφη και του Καραμανλή;
    Αποκλείεται.
    Για ξαναδές τα στοιχεία σου καλύτερα.

    ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ.

    Αντε Καραμανλή με τις μαλακίες σου. Αφού παληκάρι μου είσαι άχρηστος. Αντε πάρε τον Βουλγαράκη σου και τον Μειμαράκη σου και πάτε για σουβλάκια στου Μπαιρακτάρη.
    Αντε, μαλακισμένα , που θέλετε και να κυβερνήσετε, αμόρφωτοι.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΧΕ ΠΝΙΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ

    ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ

    ΚΑΤΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΚΟΥ

    ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΩΣ ΕΔΩ

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η

    ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ Χ.ΣΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ απορώ πως μέχρι και αυτή την στιγμή ,υπάρχουν στην Ελλάδα ευρώ , αν σκεφτεί κανείς ότι τα πάντα τα εισάγουμε και τίποτα σχεδόν δεν εξάγουμε ,έχουμε και τους μετανάστες που ότι μαζεύουν το στέλνουν στις πατρίδες τους (σκεφτείτε έπειτα από μερικά χρόνια να βγάλουν και σύνταξη και να στέλνουμε τα ευρουλια στην Αλβανία η στο Πακιστάν ) δεν είναι απορίας άξιο πως δεν έχουμε ξεμείνει τελείως από μετρητό ?

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ, ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ …..

    Los reyes de la baraja
    Si tu madre quiere un rey,
    la baraja tiene cuatro:
    rey de oros, rey de copas,
    rey de espadas, rey de bastos.
    « federico garcia lorca »

    Πιστος ο Νομαρχης Ροδοπης κ. Γιαννακιδης στην κυβερνητικη τακτικη της παραπληροφορησης και της αποκρυψης, δεν ελαβε ακομη θεση για το μεγαλυτερο σκανδαλο του αιωνα, που ταλανιζει την χωρα μας, αυτό της Βιστωνιδας.
    Ας μην γελιομαστε όλα ξεκινησαν από την Ροδοπη μετα την παραχωρηση και την αναπομπη της λιμνοθαλασσας της Βιστωνιδας στον ηγουμενο Εφραιμ και στον συνεργατη του Αρσενιο.
    Ως «αποφοιτος με αριστα της σχολης του Πανικα Ψωμιαδη», και σημερα ακομη υποδυεται τον ανευθυνο,εμφανιζεται ενδομυχα «παραλανηθεις» και σιωπα.
    Ο στοχος του είναι ολοφανερος «λουφα και παραλλαγη» μεχρι να περασει η μπορα. Αποπροσανατολισμος και αποποιηση ευθυνων.
    Επαναλαμβανουμε το ονομαζομενο σκανδαλο –Βιστωνιδα-Βατοπεδιο ξεκινησε από τη Ροδοπη και μερος της ευθυνης αναλογει και στον κ. Γιαννακιδη.
    Αποδεικνυεται από τα δεκαδες εγγραφα, που ανταλλαχθηκαν μεταξυ των συναρμοδιων υπουργειων και των Νομαρχιων Ξανθης και Θεσσαλονικης.
    Ερωτημα: Στη Νομαρχια Ροδοπης ποτε δεν εφθασε καποιο εγγραφο, δεν εγινε καποια συζητηση μεταξυ του Νομαρχη και του Βατοπεδιου;
    Μαγικα πεταξε μια εκταση 85000 στρεμματων;
    Μηπως είναι παραλογο το ερωτημα μας; Θα το κρινει ο Λαος.

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
    Ο βουλευτης Ροδοπης και μελος της εξεταστικης επιτροπης κ. Γ. Πεταλωτης, αποκαλυψε σε συνεντευξη του στο MEGA προσφατα, ότι τον επισκεφθηκε ο μοναχος Αρσενιος, ως προεδρο του Δικηγορικου Συλλογου, για να συζητησουν το θεμα Βιστωνιδα κατά την περιοδο της γνωστης επιμαχης δικης και «εφαγε» πορτα από τον βουλευτη. Κατά καποιο τροπο ο μοναχος Αρσενιος προσεβαλε τον κ. Πεταλωτη, όταν συνειδητοποιησε ότι δεν περνανε τα αβασιμα επιχειρηματα του σε ότι αφορα το ιδιοκτησιακο καθεστως της λιμνοθαλασσας της Βιστωνιδας και του ειπε: «Εσεις κ. Πεταλωτη δεν γνωριζεται από οικονομια και αναπτυξη».!!!!
    Ο δημαρχος Αιγειρου κ. Λιτσος, σε συνεντευξη του στην ΔΕΛΤΑ TV, στον δημοσιογραφο κ. Δ. Δουκα αποκαλυψε επισης ότι μοναχοι του Βατοπεδιου, τον συναντησαν πλειστακις και συζητησαν το θεμα Βιστωνιδα!!!!!

    ΕΡΕΥΝΑ
    Από ερευνα που εγινε από τους «Los Decamisados” διαπιστωθηκε ότι ο Νομαρχης Ροδοπης, ειχε πολλες μα παμπολες συναντησεις με τους μοναχους με υπηρεσιακους παραγοντες και με πολιτικους.
    Ο Νομαρχης Ξανθης, ο δημαρχος Ξανθης, ο Μητροπολιτης Ξανθης, ο δημαρχος Βιστωνιδας, ο κ. Ξυνιδης, ο κ. Πεταλωτης, κατεθεσαν στην εξεταστικη επιτροπη, και μεχρι αυτή την ωρα ο Νομαρχης Ροδοπης «ποιει την
    Βιστωνιδια νησσαν».
    Πως είναι δυνατον να μην γνωριζει ο κ. Γιαννακιδης, και να μην ομιλει για τα σκανδαλωδη γεγονοτα του αιωνα που συνεβησαν «κατω από τα ποδια του», ακριβως μετα την αναληψη των καθηκοντων του το 2002!!!
    Καλως, να παραδεχθουμε ότι ο κ. Γιαννακιδης δεν γνωριζε για τα σκανδαλωδη γεγονοτα που συνεβαιναν. Δεν γνωριζε και ο κ. Στυλιανιδης, «κοτζαμ» υπουργος της κυβερνησης Καραμανλη.
    Ψηφισθηκαν από τον Λαο της Ροδοπης, για να υπερασπιζονται τα δικαιωματα της περιοχης τους.
    Αν δεν γνωριζαν ή δεν γνωριζουν, είναι αναξιοι να μας εκπροσωπουν στην βουλη και στην Νομαρχιακη Αυτοδιοικηση.
    Εκτος και αν η «ομερτα», δεν επιτρεπει τον κ. Γιαννακιδη να πει «ποια αορατη δεξια χειρ» κινουσε τα νηματα του σκανδαλου Βιστωνιδα και σημερα μεταλλαγμενου σε σκανδαλο Βατοπεδιου, Ραιδεστου, Μικρας,Ουρανουπολης κλπ.
    Είναι δυνατον να μην γνωριζε το τι συνεβαινε κατω από τα ποδια του ο κ. Γιαννακιδης, όταν στην παραλιμνια περιοχη της Βιστωνιδας «κανανε πιατσα» τα τοπογραφικα συνεργεια του ρασοφορου Τοπογραφου Μηχ/κου παπαΔημητρη Βασιλειαδη, στελεχους της Μητροπολεως Μαρωνειας και Κομοτηνης!!!!!
    Αποτυπωθηκαν 27000 στρεμματα γονιμης γης, τοποθετηθηκαν πανω από 250 σημεια, αποτυπωθηκαν προσφυγικες ιδιοκτησιες, κοινοχρηστες εκτασεις (τα ψαρια δεν γνωριζουμε αν κι’ αυτά αποτυπωθηκαν), ισως αποτυπωθηκε και το οικοπεδο ιδιοκτησιας του κ. Γιαννακιδη, που βρισκεται βορεια του οικισμου Φαναριου, στα ορια της συνθηκης Ramsar.
    Αποτυπωθηκε όμως το οικοπεδο του δημαρχου κ. Λιτσου που βρισκεται εντος των οριων της Συνθηκης Ramsar.
    Και δεν γνωριζε τιποτε ο κ. Γιαννακιδης!!! Εμ, τι Νομαρχης είναι ο κ. Γιαννακιδης, Είναι ο κ. Αρης μονο το παιδι των Media και του life-style ;
    Ο Τοπογραφος Μηχ/κος κ. Κ. Πετουσης, εδωσε συνεντευξη για το σκανδαλο Βιστωνιδα, στην εγκριτη δημοσιογραφο κ. Μαρια Νικολαου , δημοσιευθηκε στην εφημεριδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στις 29/9/08, όταν ξεκινησε το σκανδαλο Βιστωνιαδα. Ο κ. Κ. Πετουσης κατεθεσε στην εξεταστικη επιτροπη, κι’ αυτά δεν τα γνωριζει, ο υποδυομενος τον «ρολο» του Νομαρχη κ. Γιαννακιδης ;

    Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
    Ο μοναδικος «υπερασπιστης» της Ροδοπης, είναι ο Λευκαδιτης συντροφος Τοπογραφος Μηχ/κος Κωστας Πετουσης. Ο οποιος στις τελευταιες κομματικες εκλογες για την αναδειξη της Νομαρχιακης Επιτροπης του ΠΑΣΟΚ, ηταν υποψηφιος. Ελαβε πολλες ψηφους, δεν εκλεχθηκε όμως, Τελικα γνωριζε πολλα σε ότι αφορα το σκανδαλο Βιστωνιδα και Βατοπεδιο, και η «Πολιτικη ΚΑΜΟΡΑ», κατακρεουργησε τους δυο υποψηφιους Τοπογραφους Μηχ/κους, (Πετουση και Καραμπαση).
    Γιατι, με την εκλογη τους ως μελη της Νομαρχιακης Επιτροπης ΠΑΣΟΚ Ροδοπης, θα αποκτουσαν προσβασεις στην Χαριλαου Τρικουπη, και καποια στιγμη θα ενημερωνοταν ο Προεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιωργος Παπανδρεου για το grosso colpo, δεν συνεφερε στην «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΜΟΡΑ».
    Συντροφοι, Πετουση και Καραμπαση, οι “Los Decamisados”, σας ψηφισαμε γιατι και εμεις γνωριζαμε αρκετες λεπτομερειες του σκανδαλου Βιστωνιδα. Ασχετα αν «Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΜΟΡΑ» προσποιοταν την υπνωτισμενη και παραπλανημενη.


    «ΟΙ ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΗΔΕΣ»
    Εν τω μεταξυ το ιδιο χρονικο διαστημα, ο Νομαρχης Ροδοπης και ο δημαρχος Αιγειρου κ. Λιτσος, με συνεντευξεις τους, ανακοινωναν ότι στην παραλιμνια περιοχη της Βιστωνιδας θα αναπτυχθει ο «Θρησκευτικος Τουρισμος», κι’ αλλα πολλα…… εναλλακτικα ειδη τουριστικης αναπτυξης!!!!!
    Καποια στιγμη το διδυμο Εφραιμ –Αρσενιος, πληροφορηθηκαν ως φαινεται, ότι εντος των εκτασεων της Συνθηκης Ramsar, απαγορευεται η δομηση όπως αυτοι την σχεδιαζανε ή οι πιθανοι αγοραστες της συμμοριας της Θεσαλονικης.
    Αρα μονον νερο θα αποκτουσαν ο Εφραιμ και ο Αρσενιος, δηλ. επαιξαν και εχασαν.
    Όπως αποδειχθηκε τελευταια, το Βατοπεδιο δεν θα εκμεταλλευοταν την οικοπεδικη εκταση των 24000 στρεμματων που ανηκει στον Νομο Ροδοπης, αλλα θα την εκποιουσαν στην εταιρεια «Ανθεμιας» και στην Rassadel, και οπου αλλου φαντασθει ο ανθρωπινος νους.
    Μετα την αποτυχια, τεθηκε σε εφαρμογη το 2ο σχεδιο για την αποκτηση οικοπεδικης αξιας αυτων των γεωργικων και χερσων εκτασεων.
    Ο Νομαρχης Ροδοπης και οι δημαρχοι των παραλιμνιων δημων, με την αμεριστη συνδρομη του Υπουργου κ. Στυλιανιδη, και των υπαλληλων των πολιτικων του γραφειων στην Κομοτηνη και στην Αθηνα, συναντηθηκαν με τον υπουργο ΥΠΕΧΩΔΕ, κ. Σουφλια, με σκοπο να του εισηγηθουν προφορικα την αλλαγη των ορων δομησης της παραλιμνιας περιοχης της Βιστωνιδας, δηλ. της συνθηκης Ramsar όπως προβλεποταν από την ΚΥΑ του 1998.
    Ο σαρακατσανος ΥΠΕΧΩΔΕ τους απεπεμψε, γιατι δεν αποδεχτηκε τις πονηρες προτασεις τους.
    Σαρακατσανος ο υπουργος σε πουλαει και αγοραζει!!!!!!!!
    Επαναληφθηκαν, οι επισκεψεις στον Γ.Γ. ΥΠΕΧΩΔΕ κ. Κατσικη, σε υπηρεσιακους λειτουργους με εμπειρια, αφου χρονια χειριζονται τα θεματα της Συνθηκης Ramsar, χωρις αποτελεσμα όμως.

    ΝΕΑ ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΙΑ
    Οι μπαγαποντηδες αρχηγετες, δεν υποχωρησαν .
    Και για να «νομιμοποιηθουν» οι προτασεις τους για αλλαγη των ορων δομησης, χρησεις γης κτλ, ανεθεσαν την:
    «ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
    ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ
    ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
    ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ»
    Οι μπαγασηδες την Ξανθη την αφησαν εκτος, σαν να είναι άλλη Ελλαδα, ή δεν δεχθηκε ο Νομαρχης Ξανθης τα τερτιπια της Ροδοπης.
    Ο αναδοχος μελετητης (απ’ ευθειας αναθεση) κ, Χριστοδουλος Αγγελοπουλος Δρ. Γεωλογος Μηχ/κος-Περιβαλλοντος με εδρα την Καλαμαρια Θεσσαλονικης,
    εκπονησε την μελετη και την υπεβαλε στην Νομαρχια Ροδοπης με ημερομηνια 16-2-05.
    Εκτος των «αλλων φιλοσοφημενων σκεψεων» της μελετης, στην παραγραφο 2.1 του κεφαλαιου 2 αναφερεται ρητα:
    «Ιστορικα, αν παραμεινουμε στα μεταπολεμικα χρονια η πλεονεκτικη γεωγραφικη θεση της περιοχης, θεωρουνταν περισσοτερο μειονοκτικη, λογω της απομονωσης της περιοχης από την υπολοιπη Ελλαδα, ως συνοριακη περιοχη, στο βορειοανατολικο ακρο της «ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ». Επομενως οι συνθηκες στην περιοχη, σε μια μακροχρονια περιοδο 40 ετων χαρακτηριζονταν από την απομονωση….» και λοιπα φαιδρα.
    Αυτές τις οδηγιες ελαβε ο μελετητης αυτές ακολουθησε, και ελεγχθηκε συμφωνα μ’ αυτές από τον Νομαρχη Ροδοπης και τον περιγυρο του αφου δεν εγκριθηκε από το Νομαρχιακο Συμβουλιο. (Ο κ. Στυλιανιδης αυτή την χρονικη περιοδο ηταν υφυπουργος Εξωτερικων).
    Αυτοι είναι οι λογοι που ο υπουργος ΥΠΕΧΩΔΕ, υπεγραψε εσπευσμενα μετα το «σκασιμο» του σκανδαλου «Βιστωνιδα-Βατοπεδι» την ΚΥΑ 2008 με μικροαλλαγες από την ΚΥΑ του 1998 (δικαιες αλλαγες) για να μην μπλεξει και ο ιδιος σ’ ένα νέο σκανδαλο, και να «προκανει» την οικοπεδοποιηση της παραλιμνιας περιοχης, τοσες προσβασεις εχουν οι καλογεροι στις Βρυξελλες.

    ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ
    Ο Μελετητης μπορουσε ν’ αρνηθει; Το μεροκαματο είναι δυσκολο,πως να ερθει σε αντιθεση με τους φωστηρες μας. Όχι βεβαια, αφου με προσχημα και παλι την μειονοτητα, θελησαν να «συγκινησουν την Αθηνα».
    Παντα η μειονοτητα χρησιμοποιουνταν, αναλογα με τα συμφεροντα των αρχηγετων,(Πολιτικα, Οικονομικα κτλπ). Αλλα το ετος 2005 κ,κ, Αρη Γιαννακιδη και Δημαρχοι Μαρωνειας, Σιδηροχωριου, Ιασμου και Αιγειρου, είναι ντροπη!!!!!
    Ακομη ως φαινεται, οι τοπικοι αρχηγετες δεν συνειδητοποιησαν, ότι η Ελλαδα ανηκει στη Ενωμενη Ευρωπη, και τετοια χουνερια δεν περνανε στην Ευρωπη.
    Οι μειονοτητες, γενικα, αναλογα με το τι θελουνε να επιτυχουν οι παραγοντες, αλλοτε είναι εμποδιο στην αναπτυξη, και αλλοτε καρντασια, ετσι δεν είναι κατά «συμπτωση» Νομαρχη κ. Αρη Γιαννακιδη ;!!!!
    Σ’ αυτην την περιπτωση εξυπηρετουνταν τα ιερα συμφεροντα του Βατοπεδιου και της λεγομενης συμμοριας της Θεσσαλονικης. Αυτές οι τακτικες θυμιζουν 10ετιες που ευχομαστε να μην τις ξαναδουμε.

    ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΟΥΤΟΠΙΑ
    Επαναλαμβανουμε ότι το σκανδαλο του αιωνα αφετηρια εχει την Βιστωνιδα και στην συνεχεια μεταλλαχθηκε σε σκανδαλο του Βατοπεδιου.
    Η εξεταστικη επιτροπη της βουλης, ξεκινησε τις ανακρισεις από το τελος. Για να ξετυλιχθει το κουβαρι του σκανδαλου, και να ξεκαθαρισουν τα πραγματα μια για παντα κατά τις ταπεινες μας σκεψεις πρεπει ισως να κληθουν, ως μαρτυρες, με προταση του μελους της εξεταστικης επιτροπης βουλευτη Ροδοπης κ. Γ. Πεταλωτη, γιατι στη Ροδοπη βρίσκεται η ακρη του σκανδαλωδους κουβαριου:
    1)Ο υπουργος κ. Στυλιανιδης
    2)Ο Νομαρχης Ροδοπης κ. Αρης Γιαννακιδης
    3)Ο Τοπογραφος Μηχ/κος παπαΔημητριος Βασιλειαδης, που αποτυπωσε,την περιοχη, και υπηρετει στην Μητροπολη Μαρωνειας και Κομοτηνης,
    4)Ο δικηγορος κ. Ζαφειριος Μεκος , ο οποιος είναι δικηγορος της επιμαχης δικης, η οποια ξεθαφτηκε μετα 4 χρονια. Γιατι μονο ο κ. Πελεκης;
    5)Οι εμπλεκομενοι δημοσιοι λειτουργοι της Νομαρχιας Ροδοπης και της Περιφερειας Ανατολικης Μακεδονιας και Θρακης.
    Μονον με προσπαθειες μεγαλες μπορουν να ξεκαθαρισουν τα πραγματα,όπως ξεκαθαρισαν στην Θες/νικη, μετα την απολογια του Νομαρχη κ. Παναγιωτη Ψωμιαδη. Και ο κ. Ψωμιαδης στα τηλεπαραθυρα κρατουσε μυστικα (από την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα) όταν κληθηκε στην εξεταστικη, «ενωπιος ενωπιω» τα ειπε όλα.

    Reportaje: Emilio Salvatore-Dolores Ibaruri (Pasionaria)-Ernest Hemingwey

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α. Βγενόπουλος: Κηρύξτε την Ελλάδα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης…
    28 Νοεμβρίου 2008, 18:03



    Την κήρυξη της Ελλάδας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζήτησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, καλώντας τους πολιτικούς να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, ώστε να χαράξουν εθνική στρατηγική για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

    Μιλώντας στην εκδήλωση του Money Show, o κ. Βγενόπουλος υπογράμμισε ότι, μεσούσης της κρίσης, η συναίνεση μεταξύ των πολιτικών είναι αναγκαία, γιατί τα πάντα σήμερα εξαρτώνται από την κρατική παρέμβαση.

    Ο ίδιος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το γεγονός ότι, παγκοσμίως, δεν υπάρχει συντονισμός δράσεων για την αντιμετώπιση της κρίσης και ο καθένας κάνει «ό,τι θέλει».

    «Σε αυτό το περιβάλλον, η ελληνική οικονομία βρίσκεται πιο αδύναμη από ποτέ. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έχουν γίνει εγκληματικά λάθη και, ως αποτέλεσμα, η ελληνική οικονομία κρέμεται σήμερα από μια κλωστή [...] Το κράτος των Αθηνών εδώ και 12 χρόνια δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα και μας έχει παραδώσει ανοχύρωτους στην κρίση», υπογράμμισε.

    Ο κ. Βγενόπουλος αναφέρθηκε και πάλι στο πακέτο των 28 δισ. ευρώ, λέγοντας ότι, αν οι τράπεζες δεν καταφέρουν να πληρώσουν τις οφειλές τους, τότε μετά την εφαρμογή του «πακέτου», το χρέος τους θα έχει φτάσει στο 35% του ΑΕΠ, έναντι 20% σήμερα.

    Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι «οι τράπεζες που θα πάρουν τα κρατικά λεφτά θα υποστούν ένα είδος μερικής κρατικοποίησης», ενώ πρόσθεσε ότι η δική του τράπεζα δεν έχει ανάγκη τα κονδύλια του πακέτου, αφού «οι μέτοχοί της είναι γνήσιοι καπιταλιστές και όχι καπιταλιστές γιαλαντζί, που, όταν δουν τα δύσκολα, φωνάζουν τους φορολογούμενους να τους σώσουν».

    Απαντώντας σε ερώτηση του νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, σχετικά με το γιατί κάνει διαρκώς δημόσιες τοποθετήσεις, ο κ. Βγενόπουλος απάντησε: «Μιλάω, γιατί δεν είμαι πολιτικός και δεν θα γίνω ποτέ ανταγωνιστής των πολιτικών. Δεν μπορώ να ακούω κάθε φορά ότι πάω να φτιάξω κόμμα ή να γίνω Μπερλουσκόνι.»

    Κατά τον ίδιο, πρόκειται για την τελευταία δημόσια εμφάνισή του, ενώπιον ακροατηρίου όπως το σημερινό

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν δεν ντρέπεται ο χοντρόκωλος!
    Με την ανικανότητα και την ηλιθιότητά του οδήγησε την ελληνική κοινωνία στη φτώχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά πείτε τα σε κανένα κουτόφραγκο αυτά...

    ΔΕΥΤΕΡΗ πιο φτωχή χώρα όταν τα ακίνητα είναι απο τα ακριβότερα στην Ευρώπη, όταν οι πωλήσεις τοπ αυτοκινήτων είναι στα υψηλότερα επίπεδα στην Ευρώπη, όταν δε βρίσκεις να κλεισεις ούτε σε ξενοδοχείο Β' κατηγορίας σε αργίες και τριήμερα, όταν τα φροντιστήρια και οι σχολές είναι γεμάτες, όταν πληρώνουμε τον καφέ 5 ευρώ και όμως όλες τα καφέ είναι γεμάτα...

    Δεν συνεχίζω απλά θα γράψω αυτό που γνωρίζει ο κάθε Ελληνας.

    Η παραοικονομία και η φοροδιαφυγή οργιάζουν στο Ελλαδιστάν.

    Οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν εισοδήματα φτώχειας (5 και 10 χιλιάδες ευρω) όταν έχουν τζίρο 400 και 500 χιλιάδων.

    Οι μισοί Έλληνες τα παίρνουμε μαύρα και μετά κλαιγόμαστε...

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ Β'
    ΕΧΕΙ ΓΑΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΩΛΟΔΕΞΙΟΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΑΜΩ ΣΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H κυβέρνηση Καραμανλή ξοδεύει χρήματα του ελληνικού λαού, επιχειρώντας, με διαφημιστικές καταχωρήσεις απόλυτης προπαγάνδας σε εφημερίδες, να καλύψει την πραγματικότητα της δικής της οικονομικής αποτυχίας, αποτυχία που βιώνει και πληρώνει καθημερινά ο έλληνας πολίτης. Τα στοιχεία του προϋπολογισμού για το 2009 είναι αποκαλυπτικά:
    • 7,1 δις ευρώ παραπάνω φόροι για το 2009, φόροι που πέφτουν και πάλι κυρίως στις πλάτες των χαμηλών και των μεσαίων εισοδηματικών στρωμάτων, στους μικροϊδιοκτήτες και στους μικρομεσαίους.
    • Παιδεία: μείωση των δαπανών ως ποσοστό του ΑΕΠ στο 3,07% του ΑΕΠ (από 3,2 του ΑΕΠ το 2005).
    • Υγεία: υποχώρηση των δαπανών για την υγεία ως ποσοστό του ΑΕΠ στο 2,5% του ΑΕΠ περίπου (από 2,6 του ΑΕΠ το 2005).
    • Ασφαλιστικά Ταμεία: τα υποχρηματοδοτούν κατά 3,6 δις ευρώ!
    • Ταμείο κατά της Φτώχειας: ο ορισμός της κοροϊδίας. Για το 2009 προβλέπεται η χρηματοδότησή του με 350 εκ. ευρώ. Θυμίζουμε, ότι η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί ότι το Ταμείο θα ξεκινούσε με 500 εκατ. ευρώ το 2008 και θα έφτανε τα 2 δις ευρώ το 2010. Ωστόσο τελικά εγγράφηκαν μόλις 100 εκατ. ευρώ για το 2008 από τα οποία δεν εκταμιεύθηκε μέχρι σήμερα ούτε ένα ευρώ…
    • ΟΓΑ: «αυξήσεις» που δεν ξεπερνούν τα 20 ευρώ το μήνα (67 λεπτά την ημέρα)…
    • ΕΚΑΣ: «αυξήσεις» που δεν ξεπερνούν τα 15 ευρώ το μήνα (50 λεπτά την ημέρα)…
    • Δημόσιες επενδύσεις: μειώνονται κατά 850 εκατ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΕΖΑΝΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
    ''ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΨΙΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΡΕ? ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΙΣ ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ 2000 ΤΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΩΣΤΗΡΩΝ ΤΟΥ?ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ?ΙΣΩΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...Γ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοι οι μαλακες οι κουραδοεπαναστατες της πουρδης,
    οι και καλα αναρχικοι το εχουνε παραγαμησει τελευταια.

    Καινε περιπτερα γιαγιαδων, αμαξια βιοπαλαιστων και τωρα αυτο με τον Αγ.Παντελεημονα που πηραν το μερος των ξενων απλα επειδη ητανε ξενοι κι ας ειχανε και αδικο..

    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ της κακιας ωρας ειστε μαλακες, το συστημα γελαει μαζι σας και γουσταρει, ζωα ξυπνηστε.

    Αμα πετυχω κανα δυο απο εσας στο δρομο θα σας ξεβρακωσω και θα βαλω τον εναν να πιπωνει τον αλλο εναλλαξ για ωρες.

    Ο κοσμος τα εχει παρει πια μαζι σας πορδοεπαναστατες του κωλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποιοι παλεύουν για τα προς το ζην και κάποιοι άλλοι, δηλαδή οι πολιτικάντηδες, οι αφισοκολλητές τους, τα λαμόγια, οι γκόμενοί τους, οι γκόμενές τους, τα παιδιά τους, τα ανίψια τους και οι κουμπάροι τους, τρώνε καλά, οπότε που να ασχολούνται τώρα με τη φτώχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30 (28-11-08)

    (Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΑΓΓΕΛΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΝ, απλά τους χάλασε βλακωδώς τη μανέστρα το golden boy ο Παπακωνσταντίνου)

    2001-2003:
    1.ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ με υπογραφές των υπουργών Φωτιάδη και Δρύ του πασόκ.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    2. Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ). Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    3. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδιοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    4. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    5. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    6. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    7. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    8. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    9. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    10. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    11. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    12. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    13. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    14. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    15. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    16. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    17. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    18. Ο μάρτυς Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    19. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    20. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    21. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    23. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    24. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;). Η Σωτηροπούλου καταθέτει ότι είχε επίσης ενημερώσει ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ (όλα τα πράσινα μπουμπούκια στο κόλπο).
    25. Ο Γιωργάκης ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι; Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    26. Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της μονής και των διαφόρων εμπλεκόμενων εταιριών και δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ οποιαδήποτε σχέση με πολιτικό της Ν.Δ. Απογοητευμένοι οι βουλευτές του πασόκ, φωνάζουν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις να ανοίξουν και άλλοι λογαριασμοί, προφανώς για εντυπώσεις στα κανάλια.
    27. Οι Σωτηροπούλου και Κουκουβίνος (που έλεγαν ότι ο Καραμανλής έχει οργανώσει το Βατοπέδι) κατηγορούνται επώνυμα ότι έκαναν πολλούς άλλους εκβιασμούς και έταζαν (έναντι χιλιάδων ευρώ) ακόμη και γραφεία ΠΡΟΠΟ σε καλόπιστους συμπολίτες τους.
    28. Αποκαλύπτεται ότι ο Κουκουβίνος είχε κατέβει σαν υποψήφιος του πασόκ στις εκλογές του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι πρασινοφρουροί ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν λογαριασμούς με χρήμα προς πολιτικούς, προς απογοήτευσή τους δεν βρίσκουν τίποτε.
    29.Μια εβδομάδα πέρασε και ακόμη δεν έχει κάνει μήνυση ο Χοντροβαγγέλας στη Σωτηροπούλου, που είπε ότι τον είχε ενημερώσει από καιρό για όλα. Μάλλον δεν το έμαθε, γιαυτό δεν της έκανε μήνυση, ή μπορεί και επειδή τη λυπήθηκε γιατί είναι και καλός άνθρωπος (λές να είναι τίποτε άλλο, μπά)
    30. Πάγκαλος και Κακλαμάνης λένε ότι έφταιγαν οι υπουργοί τόσο του πασόκ όσο και της νέας δημοκρατίας (κοινώς απλώνουμε τη μανέστρα).


    ΒΕΒΑΙΑ:
    Ο ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο με τους λακέδες του, αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ALPHA (Παπουτσής, Καρχιμάκης, Ρόβλιας, Πατουλίδου, κλπ), συνεπικουρούμενους από το μετανοημένο κομμουνιστή Βερύκιο, τον εξαγορασμένο εκδότη Κύρτσο και τον πονηρούλη Σρόιτερ, του Θέμου Αναστασιάδη.
    ..............
    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)
    [όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου].
    ...............
    ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 28 Νοέμβριος 2008 6:36 μμ ο Α


    αυτά πες τα στον μιζαδόρο πασόκο 28 Νοέμβριος 2008 6:36 μμ τον Β που είναι "νηστικός" 5 χρόνια τώρα

    Δε φτάσαν όσα έκλεψε τόσα χρόνια θέλει κι άλλα ο υβριστής καταστροφέας


    σκέψου, με τέτοιο ύφος, πόσα ακόμη σχεδιάζει να κλέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειμαι και εγω ενας ηλιθιος που πιστεψα στον Καραμανλη....βρε ουστττττττττττ τελικα ανθρωποι που δεν εχουν δουλεψει ποτε και ειδικα οταν βαση οικογενειοκρατιας βρισκονται στην βουλη ειναι αποτυχημενοι κατα 99%...!!!
    Η Αληθεια ειναι οτι καταρχας ειμαι εναντιων της κυβερνησης αλλα ολοι οι βουλευτες μοιαζουν σαν θεατρινοι που μας δουλευουν και κανουν ψευτικες κοντρες και θεατρινισμους ενω οταν κατι αφορα την τσεπη τους το ψηφηζουν νυχτα...!
    ΜΑΛΛΟΝ οπου εμφανιζεται βουλευτης θα πρεπει να πεφτει γιαουρτι και γιουχαρισμα...ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ουστ δεξια κωλοκυβερνηση των κουμπαρων και των γαλαζιων golden boy .ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 6:36

    Κρίνεις από το εαυτό σου .
    Και το Μουμπάι είναι ακριβό , για τους πλούσιους , αλλά υπάρχουν και 15 εκατομ. που ζούνε εκεί με μιά φούχτα ρύζι την ημέρα .
    Μην μου συγκρίνεις μαλάκα τα ακριβά ακίνητα της Ελλάδας όταν έχουμε τα χαμηλότερα μισθά και συντάξεις στην Ευρώπη .
    Δεν έχει γίνει επανάσταση γιατί η Ελληνική οικογένεια είναι ακόμα δεμένη και
    βοηθάμε ,ακόμα, ο ένας τον άλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με βαρυδια της κλασεως Αλογοσκουφη,πατω θα πιασει μεχρι και αυτος να παει στον αγυριστο,αφηνοντας πισω του καμενη γη συνεχιζωντας τη παραδωση των προκατοχων του.Με λογιστικα τερτυπια και μονο δεν γινεται πολιτικη.Τα μετρα του Αλογοσκουφη μιζερια και μουχλα μυριζουν.Ειναι καμενο χαρτι 﨨ανθρωπος¨¨.Καλος ειναι για κανενα λογιστηριο,και αυτο περιορισμενης ευθυνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΟΣΑ ΜΑΥΡΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 1 ΠΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ Ή 1 ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ(ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΩΣΙΝΗ), ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΕ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΧΑ!
    ΒΛΕΠΩ
    ΠΟΛΛΕΣ ΜΥΓΕΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,
    ΚΑΙ ENA ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΨΗΦΙΖΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 2007. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ. ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι πρώτοι διδάξαντες σε Πανελλήνια κλίμακα τις εταιρίες Offshore
    είναι οι οικογένεια Καραμανλή .
    Προτείνω σε όσους αμφισβητούν τα γραφόμενά μου να μελετήσουν το
    Site της Καραμανλικής Ναυτιλιακής Εταιρίας (είναι offshore company με έδρα στο Jersey,Channel Islands) .Hellenic-carriers.com
    Σημειωτέον ότι όπως θα δείτε όταν το μελετήσετε , τα πλοία της εταιρείας των
    Εθναρχών , Εθνικοφρόνων , Εθνικηστών και λοιπών επιθέτων Εθνικο-εμπαιχτικών,φέρουν σημαίες ευκαρίας , Λιβερίας και Μάλτας .

    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
    ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΒΗΜΑΤΑ
    ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΜΟΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ
    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΚΡΙΜΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 28 Νοέμβριος 2008 9:31 μμ

    ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΦΙΛΕ.
    ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΪ.
    ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. oTAN MAS TA ELEGE O DR KOUTSOUKOS GELAGAME...TORA KLAIME...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εγώ πάλι (κατα το Ελληνικόν Εγώ) νομίζω ότι άλλοι είναι οι λόγοι που πέφτει και θα πέσει ο Καραμανλής και όχι η φτώχεια.
    Να δυό τρείς:

    (1)

    (2)

    (3)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μα... πως συμβαίνει αυτό?
    Αφού έχουμε πρωθυπουργό τον Κωστάκη, και υπουργό οικονομικών τον κ. Αλογοσκούφη!...
    Μ' άλλα λόγια σωθήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 28 Νοέμβριος 2008 6:36 μμ

    ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ
    (κατά τ'άλλα καλά τα λες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση