GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί φυλακής το ανάγνωσμα...

. Από το www.drseeng.blogspot.com/ . Να που η απεργία πείνας των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές απέδωσε καρπούς. Ήδη ορισμένα από τα αι...

.
.
Να που η απεργία πείνας των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές απέδωσε καρπούς. Ήδη ορισμένα από τα αιτήματά τους θα ικανοποιηθούν. 5.500 κρατούμενοι, από τους 12.315 συνολικά, θα αποφυλακιστούν μέχρι τον Απρίλιο. Από όλη αυτή την ιστορία, ένα συμπέρασμα έβγαλα: Πως πολλοί άνθρωποι με κοινό στόχο, που δεν έχουν να χάσουν τίποτα, που δεν υποκινούνται από πολιτικά συμφέροντα, όπως κάνουμε συνήθως εμείς οι απέξω, συνδικαλιστήκαν, συνεργάστηκαν, πάλεψαν και στο τέλος ίσως (τίποτα δεν είναι σίγουρο βέβαια) κερδίσουν μια μεγάλη μάχη. Μέχρι και blog δημιούργησαν.

Φωτιά θα πέσει να με κάψει. Από τις λίγες, έως σπάνιες, φορές που συμφωνώ με δήλωση του ΚΚΕ: «Οι κρατούμενοι δεν πρέπει να στερούνται κανένα άλλο δικαίωμα εκτός από την ελευθερία τους».

Το προφίλ του Έλληνα τοξικομανούς. Το Καφενείο προσφέρει σε συνέχειες, ενδιαφέροντα αποσπάσματα από βιβλίο που σκιαγραφεί το πορτρέτο του σύγχρονου Έλληνα τοξικομανούς. Είναι χρήσιμο να ξέρουμε λίγα πράγματα γι’αυτούς τους ανθρώπους.

Το προφίλ του κατάλληλου κρατούμενου. Δε θέλει ερώτημα. Η φωτογραφία επάνω τα λέει όλα. Και όχι μόνο αυτοί, υπάρχουν τόσοι πολλοί ακόμα, που άνετα μπορούν να καλύψουν το κενό των 5.500 θέσεων στις ελληνικές φυλακές. Όπως ας πούμε και μερικοί «κύριοι» που αν αληθεύουν αυτές οι δηλώσεις, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα…

Άσχετο. Μια που το σημερινό post είναι αφιερωμένο στις φυλακές, θα κλείσω με το εξής: Στη στρατιωτική μου θητεία, τιμωρήθηκα με 35 μέρες φυλακή (ήμουν στην τελευταία ΕΣΣΟ που υπηρέτησε 18 μήνες). Ίσα που άγγιξα το όριο και δεν υπηρέτησα ούτε μέρα παραπάνω… Τις 5 απ’αυτές τις «έφαγα», επειδή όσο ήμουν υπεύθυνος στο εστιατόριο του στρατοπέδου (λοχίας γαρ), ένας από τους εστιάτορες καθυστέρησε να σερβίρει… Ακόμα το ψάχνω το κωλόπαιδο…

ΥΓ. Το βίντεο με τη live συνεδρία Καραμανλή «πετάει». Δεν έκλεισε 24 ώρες και ξεπέρασε κιόλας τις 4.000 επισκέψεις!
--------------------------

16 σχόλια

  1. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 (21-11-08, χρόνια πολλά Μαρία)

    (Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας)

    Μία χρονική παράθεση των στοιχείων που αφορούν το Βατοπέδι (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
    Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
    1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
    2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
    3. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
    4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
    5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
    6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
    7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
    8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
    9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

    ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
    10. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
    11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
    12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
    13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
    14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
    15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
    16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
    17. Ο μάρτυς κυρία Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
    18. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
    19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
    20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
    21. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι ήξερε και συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
    22. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
    23. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;).
    24. Ο Παπαντρέου ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι. Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης τον καλύπτει (και ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ). Ο Κοντομηνάς καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).

    ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25 (σε ελεύθερη μετάφραση, πασόκ το μεγαλείο σου)

    Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)
    [όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν ένας κρατούμενος , Αλβανός , πακιστανός κ.ο.κ. μπαίνοντας στην φυλακή το μόνο που του λίπη είναι η ελευθερία , δηλαδή τον βάζουμε σε ένα ξενοδοχείο με όλες της ανέσεις ,αλλά δεν έχει δικαίωμα να βγει έξω, σας πληροφορώ ότι πάρα πολλοί θα κάνουν αμάν για να μπουν φυλακή , ζήτω που καήκαμε δηλαδή , και μετά θα λέμε γιατί αυξήθηκε η εγκληματικότητα , και μας φταίνε οι μπάτσοι κλπ ο κακός μας ο καιρός μας φταίει , ξυπνήστε σε λίγο θα είναι πλέον πολλή αργά

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΒΕΝΝΥ.......!
    ==========================

    Αν ισχύουν όσα κατέθεσε η μάρτυρας Ν.Κάνου τότε όπως είναι πρέπει να μπούνε στον Κορυδαλλό ο Κουκοβίνος και η Αν.Σωτηροπούλου! Σχέδιο να ρίξουν επί χρήμασι την Κυβέρνηση και μάλιστα είχαν ενημερωθεί για τον φάκελο ο Β.Βενιζέλος και ο Αλαβάνος. Τώρα τι θα πούνε; Ότι δεν ήξεραν;
    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μάρτυρα, η δικηγόρος ενεργούσε από κοινού με το σύντροφό της, πιέζοντάς την να καταθέσει στην Εξεταστική αρχικά ότι άκουσε το όνομα του πρωθυπουργού στη συνάντηση με το νομάρχη και στη συνέχεια -μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο Καραμπέρη - Κουκουβίνου- να κλείσει την...

    υπόθεση «αναίμακτα» για όλους.
    Στην ερώτηση «γιατί;», η κυρία Κάνου κατέθεσε ότι έλαβε την απάντηση από την κυρία Σωτηροπούλου πως «θα ήθελε πολύ να ρίξει, με τον άντρα της, την κυβέρνηση».
    Η μαρτυρία αυτή -εάν ευσταθεί- δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση, αφού η ίδια η δικηγόρος παραδέχεται ότι είχε επαφές με στελέχη της αντιπολίτευσης και μάλιστα είχε παραδώσει το φάκελο της υπόθεσης στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αλέκο Αλαβάνο. «Σ’ αυτή την ιστορία δεν είμαι μόνη», φέρεται να είπε στην κυρία Κάνου.
    EΛΕΥΘΕΡΟΣ TYΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 20 τόννους χρυσό από το Κρατικό απόθεμα ξεπούλησε το ΠΑΣΟΚ στα τέλη του 2003!
    Άκρα του τάφου σιωπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπρ'αβο, πολύ ωραίο άρθρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν εφαρμοστεί πραγματικά δικαιοσύνη,τι μέγεθος πρέπει να έχει το φωτογραφικό κάδρο γα να χωρέσει και τους υπόλοιπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. .

    ΓΙΑΤΙ τους αφήσαμε να κουκουλώσουν το σκάνδαλο της SIEMENS?

    Είμαστε τόσο απίστευτα μαλάκες τελικά? Καλά μας κάνουν ότι και να μας κάνουν λοιπόν!






    ΓΙΑΤΙ τους αφήσαμε να κουκουλώσουν το σκάνδαλο της SIEMENS?

    Είμαστε τόσο απίστευτα μαλάκες τελικά? Καλά μας κάνουν ότι και να μας κάνουν λοιπόν!






    ΓΙΑΤΙ τους αφήσαμε να κουκουλώσουν το σκάνδαλο της SIEMENS?

    Είμαστε τόσο απίστευτα μαλάκες τελικά? Καλά μας κάνουν ότι και να μας κάνουν λοιπόν!

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΨΗ, ΛΟΙΠΟΥΝ ΣΗΜΙΤΗΣ,ΔΡΥΣ,ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΟΥ,ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΑΝ ΤΟ ΔΟΚΑΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην φωτογραφία έπρεπε νάναι τουλάχιστον 300. Πού πήγαν οι άλλοι; Γιατί "μέσα", φυσικά, δεν είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣΟΧΗ !

    ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ...Κ>Λ.Π


    Ειναι ευκαιρία να δηλώσετε τώρα ένοχοι, να καταδικαστείτε με συνοπτικές διαδικασίες, και να βγείτε έξω αμέσως γιατί θα έχει φτάσει Απρίλης και θα γίνει η προγραμματισμένη αποσυμφόρηση των φυλακών.

    ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ !!
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ego eixa faei 20 meres fylakh giati den pothsa ta louloudia mprosta apo to dioikhthrio :-(. Seira 239

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚ
    Αφού το βλέπετε ότι αυτά τα παιδιά δίπλα στον Γιώργο ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!! Και μετά τα πληρώνει ο Γιώργος και το Πασοκ!!!
    Ο Κόσμος πεινάει και αυτοί κοιτάν το "λάιτ στυλ"!!

    Βάλτε νέους και αποφασισμένους σαν τον δρ Κουτσούκο Αναστάσιο!! Να σηκώσουν στους ώμους τους το Πασοκ!!
    Οι παλιοί ότι πρόσφεραν πρόσφεραν... ας αποτραβηχτούν και ας αφήσουν τους νέους....δεν μπορεί όποια βουλευτίνα γέρασε να βάλει στην θέση της το "τεκνό" και ο βουλευτής την "γκομενίτσα" του που πηδιέται κυφά και με τον μπάτσο του γραφείου (κερατούλη βουλευτή τώρα το μαθαίνεις)?

    Νέοι και δυναμικοί στο προσκήνιο τώρα!!
    Μόνο έτσι θα σαρώσει το Πασοκ !!!
    Δεν βαρεθήκατε όλη αυτήν την "καμαρίλα"? Τέτοιους είχε και ο Καραμανλής και έχασε για πάντα...στηριχτείτε σε αγωνιστές!!

    Αν δεν στηριχτείτε σε πραγματικούς αγωνιστές θα ακολουθήσετε την πορεία Καραμανλή...άνοδος...και ελεύθερη πτώση!! Και δεν έχει επανάληψη….αντιπολίτευση για πάντα!!
    Τι προτιμάτε?
    - Νέους με όραμα και Νίκη?
    - Ελεγχόμενους με ήττα?
    Όμως εμείς χρωστάμε στις τράπεζες και δεν έχετε δικαίωμα να «προδίδετε» το Πασοκ!!
    Ο νέοι μπροστά τώρα!!

    Φάνης Πασοκ

    21 Νοέμβριος 2008 5:57 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. drseeng,
    αληθεύει ότι κυκλοφορεί photoshop
    όπου παρουσιάζεσαι μέ τή στολή τού
    Δρομοκαϊτειου?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νατα νατα τα ευζωνακια με τα ριγε μπλουζακια. Μονο που δεν ειναι ralph lauren POLO ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ PALAZZO LINEA DI MALANDRINO κατ΄ευθειαν απο το υπογειο φτιαγμενα απο ανοξειδωτη σακοραφα και απαλο πανι σμυριδοπανου για ευαισθητα κορμακια τους ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραιες οι φωτογραφιες αυτες και με αισθηση χιουμορ αλλα αγαπητοι φιλοι ποτε κανενας απο αυτους δεν θα μπει φυλακη γιατι αυτοι φτιαχνουν τους νομους και ασφαλως ξερουν να προστατευσουν τον εαυτο τους δεν ειναι τοσο ηλιθιοι λαμογια ειναι και σαλτδοροι με γραβατες και ακριβα κουστουμια. Οι νομοι ειναι για κανενα πρεζονι κανενα μικροκλεφτακο γιατι οι μεγαλοι κλεφτες χαιρουν εκτιμησης και μαγκιας. Οσο και να φωναζουμε βριζουμε και να απαξιωνουμε οτιδηποτε γυρω απο αυτους εκεινοι συνεχιζουν ανενοχλητα να παιρνουν τους παχυλους μισθους τους να νεμονται την εξουσια και να μας κοροιδευουν εκ του ασφαλους. Μην εκπλαγειτε αν καποια μερα δειτε και κανενα απο αυτους στα κατευθυνομενα καναλια να βαζει και τα κροκοδειλεια δακρυα για την καταντια του λαου ειναι τοσο ξεδιαντροποι και επαισχυντα βρωμεροι και τρισαθλιοι. Ζουμε την εποχη της παρακμης και της απαξιωσης των παντων. Κανονας και γνωμονας στην ζωη μας το ευρω ολα τα αλλα επονται κουρδιστα ανθρωπακια δηλαδη χωρις προοπτικη και μελλον σε ενα περιβαλλον που καθημερινα μας εγκαταλειπει και με μαθηματικη ακριβεια οδηγουμαστε στην καταστροφη. Τιποτε δεν μας συγκινει πια ακομη και αυτη η ιδια η ζωη η εγκληματικοτητα εκσυγχρονισε τις μεθοδους της και τα εγκληματα πλεον ειναι ειδεχθη και αποτροπαια. Συνεπειες ενος χρεωκοπημενου συστηματος της κοινωνιας. Υποβαθμισαμε καθε τι ομορφο στην ζωη μας με στοχο και σκοπο τον ευκολο και γρηγορο πλουτισμο λες και θα ζησουμε 200 χρονια χαθηκε η ανθρωπια και η ευαισθησια και μετατραπηκαμε σε κτηνη με κτηνωδεις διαθεσεις και προθεσεις εναντι οποιουδηποτε θιξει τα συμφεροντα μας και την βολεψη μας. Τι να πεις!!!! Λυπαμαι για νεα παιδια που ειναι γεματα δυναμη και μορφωση και θα ζησουν σε μια χωρα κανοντας καριερα στα ντελιβερυ και σαν σερβιτοροι σε πολυτελεις καφετεριες. Λυπαμαι τους γονεις που στερουν την ζωη τους για να προσφερουν εφοδια στα παιδια τους για να ξεφυγουν απο την μιζερια την δικη τους ματαια ομως διοτι πατησαμε ολοι μαζι το κουμπι της αυτοκαταστροφης μας.Μονο οι γονοι πολιτικων οικογενειων εχουν δικαιωμα στην ζωη στην εξουσια αυτο που θα πρεπει να ειναι δικαιωμα για καθε ανθρωπο. Θα μου πειτε τον γιο του αγροτη θα προβαλλουμε εδω εχουμε αποθεμα γενεων απο αυτες τις πολιτικες οικογενειες που πρεπει να θρεψει ο λαος τα αγροτοπαιδα θα κοιταζουμε τωρα η την κορη του βιοπαλαιστη. Εφθασε ο κομπος στο κτενι και τα λογια πλεον ειναι περιττα ερχεται η ωρα της ρηξης και της βιας απεναντι σε καθε ειδους βολεψακια και αλλαζονα και η αντιπαραθεση θα ειναι σφοδρη θυμαμαι πως εσερναν τον Τσαουσεσκου στον τοιχο για να τον εκτελεσουν αυτον που καποτε απο τα εδρανα της εξουσιας καταδικαζε οτιδηποτε ηταν αντιθετο με αυτο που πιστευε Εχει ο καιρος γυρισματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Κ
    ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ
    ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΔΟΥΚΑΣ
    ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ
    ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
    ΑΛΕΥΡΑΣ
    ΛΙΑΠΗΣ
    Οι ανωτερω ασφαλως εχουν συγγενικους δεσμους με κουμπαριες ανηψια ξαδερφια μπατσανακια κλπ
    Αναρωτιεστε ακομα λοιπον πως συννενοουνται μεταξυ των για τις ρεμουλες και τις λαμογιες οικογεγειακες υποθεσεις ειναι και τις λυνουν οι ανθρωποι στα τραπεζια της κυριακης.
    Σοι το βασιλειο παει και εσεις περιμενετε ασπρη μερα.
    ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ
    ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ
    ΒΑΡΔΙΝΙΓΙΑΝΝΗΣ
    ΛΑΤΣΗΣ
    ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
    ΣΑΛΛΑΣ
    ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ
    ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΣ
    ΚΟΚΚΑΛΗΣ
    ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ Εδω να δεις πανηγυρι
    Η ΛΙΣΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙΣ 200 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ .

    Μερικες φορες υπαρχουν συγκρουσεις για την πιτα αλλα παντα στο τελος τα βρισκουν και συνεχιζουν να ξεκοκκαλιζουν το πτωμα που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ σαν πεινασμενες υαινες.
    Ολοι αυτοι μας μιλανε για κριση και κατευθυνουν την ζωή μας. Ολοι αυτοι θελουν 700 ευρω τον μηνα για μπογιες παπουτσιων και εμεις να ζησουμε με αυτα.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ 5% ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 95% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 95% ΤΟ 5% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση