GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τον Γρ. Βαλλιανάτο...

. Οι «γενναίοι» της παρασιτικής αχρειότητας και υποταγής . Από τον Θύμιο Παπανικολάου . Σε άλλους καιρούς , χαρακτηρισμένους από μια διαφορ...

.
Οι «γενναίοι» της παρασιτικής αχρειότητας και υποταγής
.
Από τον Θύμιο Παπανικολάου
.
Σε άλλους καιρούς, χαρακτηρισμένους από μια διαφορετική ηθική ευαισθησία και πολιτική υγεία, τύποι σαν το Βαλλιανάτο, θα ήταν ο περίγυλος της κοινωνίας. Τέτοιοι προκλητικοί και διαστροφικά αυθάδεις τύποι δεν θα τολμούσαν να εμφανιστούν δημόσια. Το κλούβιο αυγό και οι σαπισμένες ντομάτες θα πήγαινα σύννεφο…
Σήμερα τέτοιες ακρότατες εκβλαστήσεις του αντικοινωνικού παρασιτισμού, πρόσωπα της διαστροφικής χυδαιότητας και του «αλήτικου» δοσιλογισμού δεν περιφέρουν απλώς το στραταρχικό μαύρο κοστούμι των πολιτικών και άλλων νοσηρών διαστροφών τους, αλλά και τα περιφέρουν οι καθεστωτικές πασαρέλες, τηλεοπτικές και κομματικές, σαν «προφήτες» των «νέων ιδεών» και «αξιών»!
Τα βαλτονέρια της σήψης και του καθεστωτικού παρασιτισμού προβάλλονται σαν η πολιτική και η ηθική του «νέου» ανθρώπου! Το γλοιώδες ανάγεται σε «μεγαλείο». Η διαστροφή παντός τύπου σε «φυσιολογικό» και το φυσιολογικό σε «ανώμαλο». Η κακουργία του δοσίλογου σε «αρετή» και η ελεεινότητα του επιδοτούμενο «σπιούνου» σε «γενναιότητα».
Ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν έχουμε ζήσει μια τέτοια αχρειότητα. Και αν ο φασισμός είναι η «σύνθεση» της ιμπεριαλιστικής αχρειότητας, αυτό που ζούμε σήμερα με όλες αυτές τις κοινωνικές, πολιτικές και ψυχολογικές διαστροφές είναι η κορυφωμένη έκφραση του φασισμού της πλανητικής εποχής, της νεοταξικής ιμπεριαλιστικής αχρειότητας…
Όλες οι «λεπρές καμαρίλες» τύπου Βαλλιανάτου και ΣΙΑ, διακηρύσσουν, με μελοδραματική αφέλεια, συστηματικά και καθημερινά, τον κυνικό τους αμοραλισμό και «ανακυκλώνουν», με σκανδαλώδη τρόπο την αυθάδεια του δοσιλογισμού τους. Όλα αυτά τα παρασιτικά εκτρώματα δε «κινούνται» απλώς από τις «δονήσεις» των διαστροφών τους και την εμπορία αυτών των διαστροφών, αλλά και από τα προστάγματα των διεθνών μαφιόζων τύπου Σόρος και ΣΙΑ. Δηλώνουν ανοικτά και ξεδιάντροπα την υποταγή τους στα διεθνή μαφιόζικα Παρατηρητήρια και το παίζουν και «γενναίοι» της «άποψης» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»: Οι γενναίοι της «βολής», της υποταγής και της δουλείας, της πολυεδρικής δουλείας και «ανωμαλίας»…
Για άλλη μια φορά, σε απευθείας σύνδεση με τις πασαρέλες του τηλεθεάματος, ο Βαλλιανάτος δήλωσε ότι είναι σύμβουλος επικοινωνίας του Γιώργου Παπανδρέου και πληρώνεται γι αυτό από το Πασόκ. Ότι είναι συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου από το 1985 (τον είχε και σύμβουλο στο υπουργείο Παιδείας τον αγράμματο!). Τον ρώτησαν αν έχει σχέση με το Παρατηρητήριο. Είπε ναι, και σε επόμενες ερωτήσεις σχετικά με το τι πιστεύει για την ονομασία των Σκοπίων είπε ολοκάθαρα και με στόμφο ότι τα Σκόπια πρέπει να ονομαστούν Μακεδονία και ότι υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα…
Σημείωση: Αυτά τα έχει δηλώσει επανειλημμένα και από το βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ!!!
Όπως αντιλαμβάνεται κανείς το ζήτημα δεν αφορά μια «ανώμαλη» προσωπική υπόθεση. Από τη στιγμή που το «ιδιωτικό» περιφέρεται στις δημόσιες καθεστωτικές πασαρέλες παύει να είναι «ιδιωτικό» και γίνεται γενικό πολιτικό πρόβλημα. Πολύ περισσότερο, όταν αυτό γίνεται και από τη θέση ενός Συμβούλου αρχηγού κόμματος.
Αυτό, όμως που δεν υπολόγισαν οι «σπόνσορες» αυτού του «γραναζιού» ήταν η δύναμη που έχουν σήμερα τα ιστολόγια, τα οποία ανέδειξαν αυτόματα όλη τη σατραπική αυθάδεια του Βαλλιανάτου.
Ο θόρυβος που σηκώθηκε σαν κυκλώνας ανάγκασε το ΠΑΣΟΚ να προβεί στην παρακάτω δήλωση: «μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, με τις οποίες εξέφρασε προσωπικές πολιτικές του θέσεις για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, λόγοι δεοντολογίας επιβάλλουν τη διακοπή της επαγγελματικής σχέσης του με το ΠΑΣΟΚ».
Ψελλίσματα περί «δεοντολογίας» και διακοπής «της επαγγελματικής σχέσης»!!!
Για την πολιτική ουσία άχνα. Ούτε καμιά καταδίκη των απόψεων Βαλλιανάτου, ούτε ότι όλα αυτά είχανε ειπωθεί στο Συνέδριο ανενόχλητα και αναπάντητα και το κυριότερο: καμιά νύξη για τις σχέσεις αυτού του «λακέ» του Σόρος και των ανθελληνικών κέντρων προπαγάνδας με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ, απλώς ψελλίζει διπλωματικά για να κατευνάσει την οργή, να θολώσει τα νερά και να επικαλύψει το ΟΥΣΙΩΔΕΣ: Ότι η πολιτική γραμμή, η ιδεολογία και η θέση του σημερινού ΠΑΣΟΚ ταυτίζονται με τη «θέσεις» και «στάσεις» του Συμβούλου του Γ. Παπανδρέου: Από την ίδια ιδεολογική μήτρα απορρέουν.
Επ’ αυτού παραθέτω το παρακάτω μικρό και εύστοχο κείμενο του «Παλαίμαχου»:
ΟΧΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Ο Βαλλιανάτος μπορεί να προκαλεί αηδία και οργή, αλλά ας μην τυφλωνόμαστε από αυτά και χάνουμε το δέντρο πίσω από φύλο. Η επιλογή του ως συμβούλου του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τυχαία. Ακόμα και αν δεχτούμε ότι ο ΓΑΠ είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ηλίθιος δεν είναι ποτέ δυνατόν να μην καταλαβαίνει ο "πυρήνας" γύρω από το ΓΑΠ το τι προκαλεί ο Βαλλιάνάτος...
Το γλοιωδέστατο αυτό υποκείμενο έχει επιλεγεί ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!!!
Αυτός ο Βαλλιανάτος σηματοδοτεί πολιτικά και ηθικά τις αντιλήψεις και τους σχεδιασμούς του σημερινού εκφυλισμένου ΠΑΣΟΚ.
Έχει επιλεγεί αυτή η προκλητική, εμετική φιγούρα για να δοκιμάσει τις αντιστάσεις της ελληνικής κοινωνίας και να ΠΡΟΛΕΙΑΝΕΙ ιδεολογικά το έδαφος για την αυριανή κυβερνητική πολιτική του ΓΑΠ. Τι διαφορετικά λέει ο ΓΑΠ; Απλώς τα λέει πιο διπλωματικά και όχι με το «σήμα» της αμοραλιστικής παράκρουσης του Βαλλιανάτου.
ΟΛΑ όσα διατυμπανίζει με προκλητική, νοσηρή αυθάδεια αυτό το παράσιτο του Σόρος, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ τις ιδέες και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ της σημερινής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.
Ας μη μένουμε, συνεπώς, στο εξάμβλωμα του δοσιλογισμού, αλλά στην πολιτική μήτρα του δοσιλογισμού, που τρέφει τέτοια καρκινώδη αποστήματα: Βαλλιανάτους, Ψαριανιούς και ΣΙΑ...

Πηγή: http://www.resaltomag.gr/
---------------------------------

79 σχόλια

  1. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ

    ΣΚΙΩΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ.

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΜΕ ΧΑΒΑΝΕΖΙΚΟ ΜΑΓΙΩ, ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ, ΣΚΑΡΠΙΝΙΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΙΑ ΤΡΙΑΙΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ. ΣΤΟ ΔΕ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΕΝΑ ΨΑΘΙΝΟ ΚΑΠΕΛΟ ΜΕ ΦΤΕΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ ΤΗΝ @ΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ.
    ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΧΑΣΑΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΔΡ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.

    Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθείται.
    Αφήστε τα σκουπίδια για άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΒΑΛΙΑΝΝΑΤΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ.... ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ...
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΔΕΛΦΗ...κλπ..
    ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....
    ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....
    ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....
    ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ....
    ΤΙΣ ΒΙΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΓΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΝΙΧΤΡΕΣ!

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΕ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΟΥΝΑΚΙ)...ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΛΕΒΙΝΣΚΙ...ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!

    ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ Η ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΣΚΙΖΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ..."
    "ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ...ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!"?
    ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ "ΜΑΛΑΚΙΑΣ"
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!
    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΗΞΕΡΗ" ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ κλπ...
    ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Β ΑΘΗΝΑΣ...ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΕΛΕΓΗ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΤΟ...ΚΡΕΒΑΤΙ...
    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΡΙΓΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
    ΟΤΑΝ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΦΟΥΝΤΩΣΕ Η ΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ-ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"...
    ΜΕΤΑ ΖΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ..ΠΟΡΝΕΙΑ...ΑΠΕΙΛΕΣ...ΜΙΖΕΣ...ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΜΑΦΙΑ" ΖΩΓΙΑΝΩΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ....ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ...ΧΩΡΙΖΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ...ΕΚΒΙΑΖΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΝΕΣ...ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΙΧΕ "ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝΠΑΙΔΙΩΝ"
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ "ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΖΕΣ!!!!
    ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΓΑΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" ΠΟΥ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ".
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!
    ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΛΛΑ

    ΠΑΛΟΥΚΙΑ...ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΘΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΑΡΙΑ MYRJAM DAMANAKI ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑ!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ...ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ...ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ....ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ...

    ΑΡΓΑ Η ΄ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΚΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ "ΜΙΖΕΣ" ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΡΙΞΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ!!

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΔΕΞΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ " ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ ΘΑ ΤΗΝ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΤΟ...ΚΡΕΒΑΤΙ...

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ-ΠΟΥΣΤΟ-ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΟ-ΔΑΜΑΝΑΚΗΔΕΣ....

    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝΔΕΟ-ΠΑΠΑΝΔΕΙΚΟΙ ΓΕΩΡΓΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρός τίς απανταχού της Ελλάδος
    Αδελφούλες, κρυφές καί φανερές :

    Καλέ,
    όχι τώρα νά μού κάνετε μουτράκια καί νά μήν ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ στίς επόμενες εκλογές.
    Στό κάτω-κάτω, έχει κι' άλλες πολλές από μάς μέσα τό Κόμμα, καί θά μάς υποστηρίξουν, όταν πρέπει, εμπράκτως καί μέ δύναμη.
    Μόνο πού επί τού παρόντος ΠΡΕΠΕΙ νά παραμείνουν κρυφές.

    Επίσης, μέ καμμιά κυβέρνηση μέ τούς ΑΛΛΟΥΣ, τής Ν.Δ., πού είναι συνάμα ΚΑΙ μαλάκες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Παπανδρέου,φαίνεται πως αποφάσισες να αυτοκτονίσεις πολιτικά και εσύ και το κόμμα σου.
    ΑΙΣΧΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ
    ΤΙ ΣΕ ΠΙΑΣΕ
    ΤΟ ΣΥΜΨΗΦΙΣΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ
    ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΕΙΣΑΙ

    ΣΙΓΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΙΑΖΕΙΣ

    ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΛΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟΥΣ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ
    ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ
    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ
    ΜΑΓΓΙΝΑ
    ΠΑΥΛΙΔΗ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΚΛΑΔΑ
    ΑΓΓΕΛΟΥ
    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
    ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ
    ΑΚΡΙΒΙΑ
    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ

    ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΣ
    ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΙ.......ΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ.

    ΤΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΙΣ ΝΥΚΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΑΝ "ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ".

    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ...

    ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ "ΓΙΑΛΥΣΕΙ" ΚΑΝΕΝΑΣ...

    ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ "ΣΤΡΑΒΟ ΚΛΗΜΑ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !

    ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ;

    ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΒΑΛΙΑΝΝΑΤΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ.... ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ...
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΔΕΛΦΗ...κλπ..
    ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....
    ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....
    ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....
    ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ....
    ΤΙΣ ΒΙΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΓΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΝΙΧΤΡΕΣ!

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΕ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΟΥΝΑΚΙ)...ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕ ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΛΕΒΙΝΣΚΙ...ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!

    ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ Η ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΣΚΙΖΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ..."
    "ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ...ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!"?
    ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ "ΜΑΛΑΚΙΑΣ"
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!
    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΗΞΕΡΗ" ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ κλπ...
    ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Β ΑΘΗΝΑΣ...ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΕΛΕΓΗ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΤΟ...ΚΡΕΒΑΤΙ...
    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΡΙΓΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
    ΟΤΑΝ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΦΟΥΝΤΩΣΕ Η ΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ-ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"...
    ΜΕΤΑ ΖΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ..ΠΟΡΝΕΙΑ...ΑΠΕΙΛΕΣ...ΜΙΖΕΣ...ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΜΑΦΙΑ" ΖΩΓΙΑΝΩΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ....ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ...ΧΩΡΙΖΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ...ΕΚΒΙΑΖΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΝΕΣ...ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΙΧΕ "ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝΠΑΙΔΙΩΝ"
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ "ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΖΕΣ!!!!
    ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΓΑΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" ΠΟΥ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ".
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!
    ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΛΛΑ

    ΠΑΛΟΥΚΙΑ...ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΘΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΑΡΙΑ MYRJAM DAMANAKI ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑ!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ...ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ...ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ....ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ...

    ΑΡΓΑ Η ΄ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΚΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ "ΜΙΖΕΣ" ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΡΙΞΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ!!

    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΔΕΞΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ " ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ ΘΑ ΤΗΝ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΤΟ...ΚΡΕΒΑΤΙ...

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ-ΠΟΥΣΤΟ-ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΟ-ΔΑΜΑΝΑΚΗΔΕΣ....

    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝΔΡΕΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ ΓΕΩΡΓΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 9:34

    ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ?
    ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΣΥΜΨΗΦΙΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ

    ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ?

    ΔΕΝ ΤΡΩΓΡΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ

    ΑΝΤΕ ΓΑ ΡΓΑ ΛΗΣΟΥ ΚΑΗΜΕΝΕ
    ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ
    ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΦΩΝΗ
    ΑΝΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ: Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Ομοφυλοφυλικό Κίνημα...

    Καλά κουνήματα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτή την φορά μαζί σου στην γνωστή γυμανστική Θύμιο!.
    'Ελεος με τον φασισμό του πολιτικαλ κορέκτ στο όνομα του οποίου το "ασπρο" λέγεται "μή μαυρο" και η καταγγελία της "προκλητικής ηλιθιότητας μαζί με τον νεοταξικό δωσιλογισμό", "ομοφοβία".
    Ο περί ού ο λόγος σφιχτοχείλης ήταν γνωστό και τί έλεγε και τί πίστευε και πού ήταν αντιπρόεδρος!!!
    Αν θυμάστε πέρσι είχε καθυβρίσει ως φασίστες και νεοναζί τον Μικη θεοδωράκη και τον Λαζόπουλο που διάβασε την επιστολή του συνθέτη στην εκπομπή του.
    Φέτος ο Λάκης δεν έκανε τό ίδιο λάθος. Εστειλε πάλι επιστολή ο Μικης για το θέμα των Σκοπίων αλλά αυτή τη φορά ο Λάκης Θουκιδίδης έκανε τουμπεκί ψιλικομένο!!
    Πως να αντέξει την κριτική του κ.Συμβούλου!
    Επιτέλους το έμαθε και ο Συμβουλευάμενος!!! Οπως πάντα, τελευταίος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KAI AN ETSI EINAI TO PRGAMA TI MAS LEI AUTO GIA THN KRISH TOU GIWRGAKH ??????

    AN O AN8RWPOPS EINAI ANIKANOS NA DIALE3EI TOUS AN8RWPOUS TOU?? AN KANEI TETOIA AUTOKTONIKA LA8H PWS EMEIS MPOROUME NA TOU EMPISTEUTOUME THN ELLADA!

    POTE POTE POTE!

    O AN8RWPOS EINAI APLA ANIKANOS!!!!


    KAI TO XEIROTERO...

    DEN TO EXEI PAREI PREFA !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΣΕΙΣ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ;

    ΑΝΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΣΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"?


    ΜΟΝΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΒΕΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ: ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΘΡΕΜΜΕΝΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΛΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟΥΣ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ
    ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ
    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ
    ΜΑΓΓΙΝΑ
    ΠΑΥΛΙΔΗ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΚΛΑΔΑ
    ΑΓΓΕΛΟΥ
    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
    ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ
    ΑΚΡΙΒΙΑ
    ΛΑΜΟΓΙΑ

    .....

    9¨35!

    ΤΙ ILI8EIA PANIKOBLHTH PROSPA8EIA APOSIWPISHS PRODOSIAS MESW ME8ODOY SIMPSIFISMOU!

    BRE LALAKA ANTIPOLITEUSH EISASTAI 4-PODA!

    ME TETOIA LOULOUDIA POU EXETAI MAZW3EI AMA GINETAI KYBERNHSH 8A XREIAZONTAI 10 ROLA XESIMATOS GIA NA XWRESOUN TA ONOMATA TWN LAMOGIWN POUS 8A eFITRWSOUN STON PASOK o BAXTSE!

    ANTI NA BGAZETAI ANAR8RES KRAUGES APEPLISIAS KATSE KATW KAI PSA3TE TO!

    BRHTE OLLA AUTA TA 'PROODEUTIKARADIKA' LAMOGIA KAI PARASITA POU EXOYN MOLYNEI TO PASOK KAI DW3TE TOUS KLWTSHDON!

    KA8ARSH XREIAZETAI!!

    PATRIWTIKOS EPANAPROSANATOLISMOS XREIAZETAI!

    KOUFIA LOGIA THS POUTSAS DEN XREIAZONTAI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΑΜΕΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΈΨΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΟ ΠΕΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΔΕΣ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΩΓΟ!!!!
    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανοιχτή Επιστολή προς όποιον νομίζει ότι κυβερνά αυτήν την Ελλάδα, και προς όποιον Λειτουργό μπορεί και έχει την ανθρωπιά και την δύναμη να επέμβει.

    Το άκουσα και ΕΦΡΙΞΑ εξ αιτίας της ωμότητας που περιείχε, από έναν τραπεζίτη στον Αντένα στις βραδινές ειδήσεις με τον κύριο Ευαγγελάτο χθες βράδυ Πέμπτη 6/10/2008 σίγουρα, και προχθές αν δεν κάνω λάθος, από έναν άλλον τραπεζίτη πάλι στον Ευαγγελάτο στις βραδυνές ειδήσεις, πάντως το άκουσα.
    Ότι τα επιτόκια στην χώρα μας είναι υψηλά και θα συνεχίσουν να είναι και να ανεβαίνουν, γιατί;
    Γιατί υπάρχουν πολλοί κακοπληρωτές, τουλάχιστον αυτήν την δικαιολογία προβάλουν οι τραπεζίτες, και όσα δεν πληρώνουν αυτοί πρέπει να τα πληρώσει κάποιος άλλος, και στην προκειμένη περίπτωση ο άλλος είναι όποιος είναι ο καλοπληρωτής μέσω της αύξησης των επιτοκίων ή της διατήρησης τους ψηλά !!!!!!
    Σε εκείνου την πλάτη οι τραπεζίτες φορτώνουν και θα συνεχίσουν να φορτώνουν όσα δεν μπορούν να εισπράξουν από τους κακοπληρωτές, εκτός και αν παρέμβει το κράτος και πληρώσει όσα οι κακοπληρωτές δεν πληρώνουν;
    Αυτό μάλλον οι καλοί τραπεζίτες το άφησαν να εννοηθεί ….
    Και ότι οι τράπεζες σε καμιά περίπτωση δεν θα καλύψουν αυτές τις κακοπληρωμές από τα κέρδη τους που ομολογουμένως είναι μυθικά.
    Δηλαδή, τόσα χρόνια που αυτοί με τους μηχανισμούς τους, την παραπλανητική διαφήμιση, και την λογική να εγκλωβίσουν όσους μπορούσαν περισσότερους στα γρανάζια τους, ευυπολήπτους οικονομικά ή όχι, επειδή αυτοί έχουν τους μηχανισμούς, τους δικηγόρους, τις επιρροές εκεί που πρέπει, να εισπράξουν τα οφειλόμενα, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, έδιναν πιστωτικές κάρτες και παντός είδους δάνεια αφειδώς, σε όποιον ήθελε, και ότι ήθελε, είχε δεν είχε να πληρώσει, και ο Θεός βοηθός.
    Ειδικά τις πιστωτικές κάρτες παραβαίνοντας και τους δικούς τους κανονισμούς, και τον νόμο, τις έδιναν αφειδώς, προφανώς υπολογίζοντας και σε κάποιο ακίνητο που μπορεί να είχε ο κάτοχος ή ο δανειολήπτης.
    Αυτήν λοιπόν την αθλιοτάτη κουτοπονηριά οι τραπεζίτες την ονόμασαν επιχειρηματικό κίνδυνο, με μια διαφορά, αν δεν πάει τίποτα στραβά μα τις πληρωμές από τους πελάτες οι τράπεζες είναι κερδισμένες.
    Αν όμως κάποιοι δανειολήπτες ή κάτοχοι καρτών δεν μπορούν να πληρώσουν τότε και πάλι οι τραπεζίτες δεν ανησυχούν, διότι μέσω των καλοπληρωτών και του μηχανισμού των επιτοκίων ανεβάζοντας τα θα ρεφάρουν την χασούρα, έτσι στην περίπτωση αυτή κερδισμένοι πάλι αυτοί οι τραπεζίτες και χαμένοι όσοι πληρώνουν τακτικά είτε γιατί μπορούν, είτε γιατί κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και το τρώνε, για να μπορούν να πληρώνουν την δόση του δανείου.
    ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Ο ΤΥΠΟΣ, Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι σκέτη φρίκη αυτό το θρίλερ

    "ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΚΙΕΣ"

    Πάψτε πιά να το προβάλλετε. Έλεος!

    Και να φανταστείτε γυρίζουν και άλλο με τον ίδιο πρωταγωνιστή:

    "ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΟΜΠΙ".

    Είναι, λένε, τόσο αηδιαστικό που και ο ίδιος ο σκηνοθέτης κάνει εμετό στα γυρίσματα της ταινίας του.

    Προβλέπω ότι στα φαραμακεία θα έχουμε σύντομα έλλειψη αντιεμετικών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σιγα ρε φίλε μιλάνε και οι Ν.Δ
    που το κόμμα τους αποτελείται μονο απο αδελφες καλά εκανε ο Γιώργος και εδιωξε τον βαλιανάτο θέλουμε υγιές πασοκ και οχι πουστρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κακόμοιρα φασιστοειδή, γλύφτες του εθνικισμού, του κληρικαλισμού και του ρατσισμού, της τύφλωσης, της αμορφωσιάς, της ομοφοβίας, του ρατσισμού, είστε ο καρκίνος της χώρας.
    Η μαλακία του Παπανδρέου να φιμώσει επίσημα τον Βαλιανάτο, με την σημερινή του απόφαση, κάτω από την πίεση ηλιθίων "πατριωτών" όπως ο Λοβέρδος ήταν απλά η αρχή.

    Η άρνηση του δικαιώματος στην διαφορετική άποψη, ακόμη και όταν αυτή δεν είναι η επίσημη άποψη, αλλά η "διαχρονική θαραλέα άποψη" ενός συμβούλου, είναι η αρχή της Νέας Ηττας της δημοκρατικής παράταξης.

    Με την απόφασή του αυτή ο ΓΑΠ, υπονόμευσε την δική του διαφορετικότητα.

    Εδοσε διαπιστευτήρια σε όλους αυτούς που χρόνια τώρα τον λοιδορούσαν για τα ζειμπέκικα, για την πολιτική φιλίας προς την Τουρκία, για την πολιτική ειρήνης στην περιοχή.

    Το χειρότερο όλων όμως, είναι ότι στην πραγματικότητα υποτάχθηκε σε όσους θέλαν να διώξουν τον Βαλιανάτο, εξ αιτίας της δηλωμένης ομοφυλοφιλικής επιλογής του.

    Και να σκεφτεί κανείς ότι όλα αυτά γίναν την επόμενη μέρα της δροσιάς που έστειλε σε όλο τον κόσμο η εκλογή Ομπάμα.

    Κρίμα ΓΑΠ.

    Αφού το διάλεξες να πορευτείς με κοπρίτες σαν τον Παπανικολάου , να τους χαίρεσαι.

    Αντε γειά.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριε Θύμιε Παπανικολαου

    Σε ευχαριστουμε για το άρθρο.
    Νομιζαμε οτι εχουμε μεινει μονοι σε τουτον τον πουστροτοπο, αλλα ευτυχως ειναι και αλλοι.
    Είμαστε μαζι σου.
    Να σε χαιρετε η μανουλα που σε εκανε.
    Απορω που δε φανηκε ακομα η πουστρα Bloopers(ca) να σε πει..... ρατσιστη!
    Η η αλλη η babis
    η η αλλη ..... μη διαφημιζουμε κιολας τις λούγκρες απο τις οποιες βριθει το ηλιθιο πρέςς.....
    Απορω που οι μαλακες του πρεςς ανηρτησαν το αρθρο σου.....
    Θα τους ξεφυγε φαινεται
    στον ελεγχο σχολιων
    οι assholes!

    Νασαι καλα
    Tamis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για να τελειώνει το παραμύθι, το ΠΑΣΟΚ το εκφράζει ο πρόεδρος και τα στελεχη του. Όχι κάποιοι περαστικοί και τυχαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η αποχωρούσα κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό, και σαν τον πνιγμένο προσπαθεί να κρατηθεί απ' όπου μπορεί. Η απόδειξη του επικείμενου τέλους τους, οι "κορώνες" πως τάχα και δήθεν ο Γιώργος είναι ανθέλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ζητάμε συγνώμη που σας ξυπνάμε από τον "προοδευτικο" σας λήθαργο,αλλά μερικές φωτογραφίες αξίζουν παραπάνω απο χίλιες λέξεις...

    http://makelio.blogspot.com/2008/11/blog-post_7880.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δείτε την διαφορά Παπανδρέου με Καραμανλή, του "βλάκα" Γιώργου με τον "εθνάρχη" Κώστα. Ο μεν πρώτος αντιδρά αμέσως, ο δεύτερος μετά απο κάποιες βδομάδες και αν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. O Παπανδρέου τον είχε στο πλευρό του γιατί έχει τις ίδιες ιδέες.
    Απλώς δεν μπορεί να τις πει ο ίδιος.
    Τπ πραγματικο πρόγραμμα του Παπανδρέου είναι :
    1. Ελληνική υπηκοοτητα και δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες.
    2. Αναγνωριση τουρκικής,αλβανικής και μακεδονικής μειονότητας σύμφωνα με τις απόψεις του ΕΠΣΕ και του αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
    3. Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία.
    4. Ακύρωση ενεργειακών συμφωνιών με Ρωσία.
    Οι ψηφoφοροι του ΠΑΣΟΚ τα γνωρίζουν αυτά πολύ καλά έστω και αν δεν τους αρέσουν.Τα γνώριζαν και όταν στις εσωκομματικές εκλογές τον προτίμησαν από τον Βενιζέλο.Η άγνοια που θα επικαλεσθούν αργότερα είναι υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σιγα Κυριε συντακτα σκοτωσες το Αραπακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΟΠΑΠ στήν DEUTSCHE LOTTERIES !
    ΑΜΕΣΩΣ, ΓΡΗΓΟΡΑ !!

    ΜΗΝ τό παίρνετε στήν πλάκα, είναι η κύρια αιτία τής δολοπλοκίας καί τής αδιαφανούς διανομής χρήματος καί άρα εξουσίας , στά διάφορα χαριτωμένα ΤραγκοΚυρτσολαμόγια, αλλά καί στούς κουμπαροΖαχόπουλους, οι οποίοι εν συνεχεία, τά μεταφέρουν ΟΛΑ στίς ελβετικές τράπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν ειναι ρατσιστικο .....αλλα ας τελειωνουμε καποτε με τοις αδερφες στην πολιτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Είστε όλοι κρυφοαδερφές και τσιμπουκοπνίχτρες. Ο Γρηγόρης είναι πολύ ωραίο παιδί και πιστεύω ότι του πάει πάρα πολύ το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Επιτέλους και ένα προοδευτικό κόμμα που δεν νιώθει ανασφάλεια με τον κώλο του. ViVa gay...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΑΜΕΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΈΨΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΟ ΠΕΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

    7 Νοέμβριος 2008 9:58 μμ
    ======

    Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω!

    Τιμος ΛΑΜΠΡΟΥ
    πιλοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αφήστε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    και κάντε ένα γκάλοπ για την ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

    Π.χ. Πόσοι θα κατέβαιναν σε μια διαδήλωση εναντίον των καθαρμάτων των τραπεζιτών ???.






    Αφήστε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    και κάντε ένα γκάλοπ για την ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

    Π.χ. Πόσοι θα κατέβαιναν σε μια διαδήλωση εναντίον των καθαρμάτων των τραπεζιτών ???.






    Αφήστε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    και κάντε ένα γκάλοπ για την ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

    Π.χ. Πόσοι θα κατέβαιναν σε μια διαδήλωση εναντίον των καθαρμάτων των τραπεζιτών ???.









    Αφήστε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    και κάντε ένα γκάλοπ για την ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

    Π.χ. Πόσοι θα κατέβαιναν σε μια διαδήλωση εναντίον των καθαρμάτων των τραπεζιτών ???.






    Αφήστε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    και κάντε ένα γκάλοπ για την ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

    Π.χ. Πόσοι θα κατέβαιναν σε μια διαδήλωση εναντίον των καθαρμάτων των τραπεζιτών ???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έπεσαν οι μάσκες! Αλλά τι να περιμένεις από κάποιον που σου λέει να μην σε νοιάζει τι γίνεται στα dark rooms σε gay club μεταξύ 15χρόνων παιδιών και άλλων (που σίγουρα είναι πολλοί μεγαλύτεροι από 15 ετών);
    Αγαπητό Πα.Σο.Κ. μην κάνεις συμφωνία με το "διάβολο" για να καταφέρεις αυτό που θέλεις, γιατί θα βρεθείς προδομένο, μόνο και άδειο...στην καλύτερη περίπτωση και στην χειρότερη χωρίς ψυχή, γεμάτο δαίμονες. Στο απόλυτο τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Άσε ρε πατριώτη του Ρεσάλτου και του γλυκού νερού.

    Δεν βαρέθηκες τόσα χρόνια να γράφεις τα ίδια; Ο κόσμος και η κοινωνία αλλάζει αλλά εσύ κολλημένος εκεί. Να τανε το 81, με Μαρούδα που θα ρίξει τους ανθελληνικούς δορυφόρους και Χαραλαμπόπουλο για υπεξ χωρίς να μιλάει ξένες γλώσσες. Τέτοιοι σου αξίζουν αν και σήμερα ταιριάζεις πιο πολύ με τον μπουμπούκο Άδωνη Γεωργιάδη και τις γραφικότητες του Λιακόπουλου.

    Ο πατριωτισμός σου είναι ακριβώς του ίδιου επιπέδου με της Sarah Palin και των κάφρων υπηρσυντηριτικών νεοχριστιανών των ΗΠΑ.

    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μήπως έχει εγκεφαλική σύφιλη ο Βαλλιανάτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. δεν αλλαζει ποτε το αμερικανοαριστερο πασοκ... γεματο πολιτικους απατεωνες, ακθρωπους που πλουτισαν ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ, αρτιστες του ψεμματος, κιναιδοι (πουστηδες) συμβουλοι του γιωργακη ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, βλαμμενους χοντρους πρωην υπουργους εξωτερικων που ξεπουλησαν εν μια νυκτι το αιγαιο, που καρφωσε ενα απροστατευτο φιλο μας (Οτσαλαν) στους τουρκους, ξενοδουλα ατομα (diamantopoyloy) στα υψηλα κλιμακια που προτεινουνε η αγγλικη να γινει επισημος γλωσσσα μας.. τι να πρωτοθαυμασει κανεις απο αυτο το τσιρκο της πανουκλας ?

    θελουν να παντρευονται και οι κιναιδοι , να υιοθετουν παιδια (μπας και βγαλουν τον επομενο αρχηγο τους φανταζομαι..) να αλλαξουμε τα βιβλια μας οπως προσταζει ο υπερατλαντικος αφεντης τους, να εφαρμοσει αμερικανικου τυπου σοσιαλισμο (απο την εκαλη και το καστρι) και τοσες αλλες μαλακιες που μονο ενας μπετοβλακας ποτε θα ψηφιζε...

    ουστ λαμογια που θα βαλουμε και την βαλλιανατου να κανει εξωτερικη πολιτικη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ας μη μένουμε, συνεπώς, στο εξάμβλωμα του δοσιλογισμού, αλλά στην πολιτική μήτρα του δοσιλογισμού, που τρέφει τέτοια καρκινώδη αποστήματα: Βαλλιανάτους, Ψαριανιούς και ΣΙΑ...
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ,
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΕΙΣ ΑΡΤΕΜΗΔΕΣ,
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΠΑΔΕΣ,
    ΚΑΣΤΡΙΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ, ΚΛΠ...
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΠΟΥΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. KOUFIA LOGIA THS POUTSAS DEN XREIAZONTAI!

    7 Νοέμβριος 2008 9:57 μμ

    ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΑ ,
    ΜΟΝΟ POUTSA,
    ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.
    ΤΟ ΠΡΩΊ ΚΟΚΟΡΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΕΙΡΑΤΕΣ ΚΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τώρα τον απομακρύνουν δήθεν,και τελειωσε το θέμα! ΚΑι στην κατάληλη στιγμή θα επανέλθει βέβαια. Για πολύ μαλάκες μας περνάνε.

    Χωράει το μυαλό σας,ότι ο Γ.Παπανδρέου έχει επιλέξει τόσα χρόνια για ΦΙΛΟ και για σύμβουλο ένα υποκείμενο σαν το Βαλλιανάτο?

    Καί θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα? και να ορίσει τις τύχες μας και το μέλλον των παιδιών μας?

    ΔΙΩΞΤΕ ρε παιδιά επιτέλους αυτον τον ηλίθιο απο το ΠΑΣΟΚ, επειδή ήταν το μαγαζί του μπαμπά,πρέπει να τον ανεχόμαστε μιά ζωή,το προβληματικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΝΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΑ ΝΕΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΤΩΡΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ KAI TIS ΔΗΛΩΣΕΙΣ TOY!!

    ΔΙΩΞΕ ΡΕ ΜΠΕΝΥ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ,ΕΛΕΟΣ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αν η φρίκη είχε πρόσωπο...θα ήταν το πρόσωπο του Βαλλιανάτου!

    Μπράβο Γιώργο, δείξε μου τους φίλους σου να σου πώ ποιός είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ειπαμε αμάν να ξεφορτωθούμε τον Μπούς και την κοντολίζα, και τώρα έχουμε το ΠΑΣΟΚ να συνεχίζει το...φιλελληνικό τους έργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ?? ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ Ο GIORGOS ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Το θέμα δεν είναι τι είναι ο Βαλλιανάτος... Αυτό το ξέρουμε.

    Το θέμα είνα τι είναι ο "συμπαθής και αξιοπρεπής" Γ.Παπανδρέου.

    Και η απάντηση είναι μία: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Βαλλιανάτος,ο αυριανός Ρουσόπουλος του ΠΑΣΟΚ!

    Φαντάζεστε Giorgo και Βαλλιανάτο να χειρίζονται,π.χ, μια κρίση τύπου Ιμνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Λέγαμε παλιά τι είναι χειρότερο,ο μαλάκας άνθρωπος ή ο πούστης άνθρωπος...

    Το ηγετικό διδυμο του ΠΑΣΟΚ (Γιωργάκης - Βαλλιανάτος) θα μας δώσει την απάντηση: Χειρότερο είναι και οι δύο μαζί!

    Α ρε που καταντήσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. συμφωνω σε γενικές γραμμές με τις κρίσεις , διαφωνω ριζικά με τον τρόπο που τις διατυπώνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Το Greekalert έγραψε ότι οι απόψεις του Βαλλιανάτου περί"Μακεδονίας" και "Μακεδόνων" οι οποίες διατυπώθηκαν χθες στο δελτίο ειδήσεων του Extra-3 δε θα έπρεπε να προκαλέσουν εντύπωση.

    Συμφωνώ διότι ο Βαλλιανάτος είναι γνωστός για τις απόψεις του αλλά και την στήριξη του σε ιδιαίτερες ομάδες όχι μόνο σεξουαλικού κοινωνικού ενδιαφέροντος (ομοφυλόφιλοι, λεσβίες) αλλά και σε ομάδες που διαφέρονται και εθνικά από τους Έλληνες. Το ανέφερε μάλιστα και στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Αλήθεια γιατί δεν αντέδρασαν τότε οι ιθύνοντες ?

    Ο Βαλλιανάτος υποστήριζει ότι υπάρχει μία ομάδα Ελλήνων πολίτων , οι οποίοι δεν είναι Έλληνες και αυτοπροσδιορίζονται ως "Μακεδόνες". Αυτό που δεν μας λέει ο Βαλλιανάτος είναι ότι υπάρχει μία ομάδα πολιτών οι οποίοι είναι Έλληνες και αυτοπροσδιορίζονται και αυτοί ως "Μακεδόνες" και δεν θέλουν να έχουν καμμία σχέση με τους "Μακεδόνες" του Βαλιανάτου.

    Πως θα τους ξεχωρίσουμε Κε Βαλλιανάτε ?
    Το έχετε σκεφτεί αυτό ?

    Όπως είναι γνωστό στις διεθνείς σχέσεις, κάθε άτομο είναι ελεύθερο να επιλέγει το εθνικό όνομα που επιθυμεί. Εκτός από το όνομα όμως υπάρχει και η πολτιστική ταυτότητα του ατόμου. Έτσι ο Βαλλιανάτος δείχνει εσκεμμένα ότι αγνοεί την γενική αρχή δικαίου της απαγόρευσης της καταχρηστικής άσκησης δικαιώ­ματος , που απαντάται επανειλημμένα στη διεθνή δικαιοδοτική πρακτική και είναι ανώτερη ιεραρχικά από τους κανόνες που διέπουν την ενάσκηση των εξατομικευμένων δικαιωμάτων των υποκειμέ­νων του διεθνούς δικαίου.

    Οι γηγενείς Ελληνομακεδόνες και οι σλαβόφωνοι, βλαχόφωνοι και αρβανιτόφωνοι κάτοικοι της Μακεδονίας με ακραιφνή ελληνικά αισθήματα αποτελούν εξαίρετο παράδειγμα μακεδόνικου αυτοπροσδιορισμού, τα οποία συνιστά να χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό εθνοτικών ομάδων. Ο Barth καθόρισε εθνοτικές ομάδες ως «κατηγορίες αυτοπροσδιορισμού και αναγνώρισης». Η κριτική πλευρά μιας εθνοτικής ταυτότητας, σύμφωνα με τον Barth, είναι το χαρακτηρι­στικό του αυτοπροσδιορισμού και της αναγνώρισης από άλλους. Ο Ελλη­νικός Μακεδονισμός είναι εξαίρετο παράδειγμα αυτοπροσδιορισμού, που τον υποστηρίζουν επίσης τόμοι ιστορικών γεγονότων και αρχαιολογικών ευρημάτων.

    Σε αντίθεση, ο σλαβικός «Μακεδονισμός» που υπερασπίζεται με τόσο θέρμη ο Βαλιανάτος αποτελεί παρά­δειγμα επιβολής από ένα ολοκληρωτικό καθεστώς, χωρίς να υποστηρίζε­ται από ιστορικά, αρχαιολογικά και γλωσσολογικά χαρακτηριστικά και ευρήματα. Παρά το γεγονός αυτό, οι ντόπιοι Έλληνες Μακεδόνες αγνο­ούνται, αθέλητα ή ηθελημένα, από υπερασπιστές τύπου Βαλιανάτου στην προσπάθεια τους να αναγνωρίσουν τα δικαιωματά τους στην Ελλάδα που βασίζεται μόνο σ' ένα πενιχρό δείγμα σλαβόφωνων κατοίκων ορισμένων μεθοριακών περιοχών της ελληνικής Μακεδονίας.

    Έτσι ο Βαλλιανάτος αυθαίρετα, συκοφαντικά και δογματικά ποτέ δεν έλαβε υπόψη την συναίσθηση της Ελληνικής πολιτιστικής ταυτότητας που αποτελεί την πλειοψηφία των πολιτών της Μακεδονίας , με αποτέλεσμα να δίνει την αποκλειστική χρήση στους Σλαβομακεδονιστές οι οποίοι παραποιούν αλλά και να ιδιοποιούν την Μακεδονική ιστορία πλάθοντας μύθους. Αυτού τους είδους οι τάσεις του Βαλιανάτου είναι κλασσική επίδειξη αλαζονίας και αδιαλαξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. PIASANE TO PASOK ME KATEBASMENA TA BRAKIA KAI TO PHDANE ALYPITA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο Βαλλιανάτος απο πολύ παλιά - το 1986 αν θυμάμαι καλά - πάσχιζε να δυκτυωθεί σε κάθε λογής "μη κυβερνητικές" οργανώσεις.

    Τον θυμάμαι να μιλάει σαν εκπρόσωπος των ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ σε ημερίδα του "Εθνικού Συμβουλίου Οργανώσεων Νεολαίας Ελλάδας" στη ΧΕΝ. Απο τότε ακόμη προσπαθούσε να ανελιχθεί και τελικα τα κατάφερε βρίσκοντας συμπαραστάτη τον ανόητο Γιώργο Παπανδρέου!!!

    Και καλά ο Βαλλιανάτος - ας πούμε οτι προσπαθούσε να αναγνωριστεί απο τότε στη δημόσια ζωή με όχημα "πολιτικό" (τότε ακόμη ήταν κρυφή αδερφή), αλλά σήμερα χρειαζόταν τόοοοοση βλακεία απο το Γιωργάκη να του δώσει πολιτικό βήμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΣΩΣΙΒΙΑ!!!
    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΥΝΟΥΝ!!!
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΡΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ?
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΥΧΩΤΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ο ευθυμιος ο μαλακας ειναι ζωντοβολο....χαχαχαχαχαχα

    Ασχολειται με το Βαλλιανατο ενω ξερει ποιες ειναι οι θεσεις του ΠΑΣΟΚ.αντε βρε αρχειδια...πατε να γλυψετε το καυλι το Ζαχοπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΘΥΜΝΙΟ, ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΚΑΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ! ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΜΠΑΣΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΛΥΚΑΘΗΚΕΣ!!
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΙ???
    ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΣΑΙ???
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΥΜΝΙΟ, ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΙΘΩ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΞΙΣΤΟΡΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΣ!!!
    ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ
    ΑΝΕΡΑΣΤΗ ΨΥΧΩΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!
    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΣΥ, ΚΑΛΑ ΒΟΛΕΥΤΙΚΕΣ???
    ΠΑΝΤΩς ΚΩΨΕ ΚΑΤΙ, ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΔΡΑΚΟ!!!

    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΡΩΦΟ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η ομοφοβία και η μισαλλοδοξία σε όλο της το μεγαλείο, από «βαρβάτα αρσενικά» (μη χέσω). Κύριε Παπανικιολάου, αίσιον και ευτυχές το νέον έτος 1950.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μεσα στους τελευταιους 18 μηνες, κατι πηραν πρεφα τελικα οι Ελληνες για το ποια ειναι τα κουμασια στα οποια πρεπει να στρεψουν την προσοχη τους για το ανοσιο ανθελληνικο τους εργο.

    Ελπιζω οτι τωρα ηρθε η ωρα να αφησουν τις πολυλογιες και να αρχισουν επιτελους να ενεργουν.

    Το ερωτημα πχ, ποσοι θα εβγαιναν στους δρομους κατα των αθλιων τραπεζιτικων, μπορει να λαβει μια αλλη μορφη. Ειναι ή δεν ειναι σε θεση ενα μεγαλο μερος μας να παψει να εχει δοσοληψιες με τραπεζοληστες? Ασφαλως και ειναι!
    Ας αφεθουν προς το παρον στην ακρη οι διαδηλωσεις, μια και προηγειται αυτου του ειδους η "παθητικη" αντισταση σε κλεφτοκοταδες.

    Παραλληλα ομως μ' αυτο, εχει σκεφτει κανεις να ριξει μια ωραιοτατη μηνυση σε υπουργο Οικονομιας που δεν προστατευει - ως θα ωφειλε εκ του Συνταγματος - τους Ελληνες πολιτες απο τραπεζιτικα αρπαχτικα?

    Θυμιζω οτι ο πρωτος και καλυτερος που εδικαιουτο να του κοπανησουν μια τετοια μηνυση, ηταν εκεινο το σημιτικο ( πασοκικο φυσικα, τι αλλο? ) τσοκαρο απο την θεση μαλιστα ενος πρωθυπουργου, με πολλαπλασια δυναμη ΤΟΤΕ απο αυτην ενος υπουργου Οικονομικων.

    Εσεις οι λιγοι Ελληνες που απο αγνοια βρισκεστε στο πασοκ, ρωτηστε καποια Οργανωση Καταναλωτων να σας ενημερωσει για τον βιο και την πολιτεια αυτου του πασοκικου ζωντοβολου, σε περιπτωση που νομισετε οτι προκειται για δυσφημιση και συκοφαντια κατα των πασοκων "πολιτικων".

    Οσο ακομα συνεργειτε με τους πασοκους, εμεις δεν μπορουμε αλλιως παρα να σας εχουμε στο φτυσιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ειναι γνωστη η ικανοτητα του ΓΑΠ στην επιλογη προσωπων .
    Αλλα οπως λεει η παροιμια ....Οποιος πουτανα εμπιστευτει και πουστη δωσει βαση, αν εχει και φιλοτιμο συντομα θα το χασει..! Οπως δειχνουν τα πραγματα εκει στο ΠΑΣΟΚ ειναι πολυ δυσκολο να ξεμπλεξουν τα μπουτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ,ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ?

    ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΕΙΣ .

    ΒΡΕ ΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ,ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κε Καψαμπέλη και ΣΙΑ,
    συγχαρητήρια, έχετε καταφέρει να μαζέψετε εδώ μέσα όλα τα κατακάθια της νεοελληνικής κοινωνίας:
    - Ρατσιστές που νομίζουν ότι επειδή κάποιοι αρχαίοι μεγαλούργησαν, η σιχαμένη χιλιομπασταρδεμένη νεοελληναράδικη τουρκόσπορη ράτσα έχει να εισπράττει χρέη από την ανθρωπότητα
    - Ομοφοβικούς κομπλεξικούς με εγκέφαλο μικρότερο των αυστραλοπιθήκων
    - Κρυφοαδερφές που βγάζουν την κακία τους επειδή ντρέπονται και κρύβονται
    - Κακογαμημένα από παπάδες τέκνα της εκκλησίας
    - Χουντικούς, ναζί, εθνικιστές και άλλες cheerleaders τύπου τάμι, θύμιου, τζων κλπ
    - Λοιποί ελληναράδες, το διανοητικό επίπεδο των οποίων εξαντλήθηκε στην καλομοίρα και το euro
    - Άπλυτοι χριστιανοακόλουθοι και τριχωτές κοτσιδοφόρες που νιώθουν να απειλούνται επειδή ο κος βαλιανάτος χρησιμοποιεί τον πρωκτό του όπως τον χρησιμοποιεί, άλλα δεν προβληματίζονται για την ομοφυλοφιλία των δεσποτάδων τους
    - Οπαδοί της ΝΔ (και του ΚΚΕ φυσικά που είναι δύο σωματα μια ψυχή) που μπούχτισαν με την καζούρα για την ομοφυλοφιλία των πρωθυπουργών, υπουργών, δημάρχων τους κλπ και νομιζουν πως βγάζουν το άχτι τους
    - Οπαδοί του ΠΑΣΟΚ που διάβαζαν Αυριανή, ψήφισαν ανδρέα και το παίζουν σοσιαλιστές και αριστεροί, ενώ στην ουσία ανήκουν στο χειρότερο λαϊκιστικό δημαγωγικό και αμόρφωτο κομμάτι της κοινωνίας
    - Οπαδοί των διάφορων "καθηγητών" του ΠΑΣΟΚ που αφού γλύφαν τα αρχίδια των παπάδων και των μοναχών τόσα χρόνια, τώρα πουλάνε εθνικισμό για να καβατζώσουν την υπουργική καρέκλα...

    Όσο για το "Μακεδονικό", εγώ σαν έλληνας μακεδόνας, θεωρώ τους μη-έλληνες μακεδόνες ξαδέρφια μου, εξάλλου έχουμε τα ίδια έθιμα, τις ίδιες παραδόσεις, την ίδια μουσική... Όσο κι αν προσπαθήσει να με πείσει το ελληναράδικο κατεστημένο, πως έχω μεγαλύτερη σχέση με τον έλληνα από το αγρίνιο, τη σπάρτη, την κέρκυρα ή την κρήτη από ότι με τον γείτονα σλαβομακεδόνα που ζει 50 χιλ. μακριά δεν θα τα καταφέρει...

    Ας αφήσουμε τα μίση λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τα τελευταία 5 χρόνια παρατηρείται μια συνεχιζόμενη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης σχετικά με τα εθνικά θέματα. Όπως είναι φανερό η κοινή γνώμη , η αλλιώς οι πολίτες της χωράς αγνοούν παντελώς τις εξελίξεις των εθνικών θεμάτων και ασχολούνται κυρίως με τα όσα τους προβάλουν οι μεγάλοι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί. Λίγοι στην Ελλάδα γνωρίζουν και ενημερώνονται για τις πραγματικές εξελίξεις στην ασφάλεια ,την εξωτερική πολιτική και τα αμυντικά θέματα.

    Πριν από ένα χρόνο όλοι οι έλληνες πληροφορήθηκαν πως ο τότε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε την Βαρντασκα (Σκόπια) με σκοπό να εκδηλώσει τη συμπαράσταση του στην εθνικιστική κυβέρνηση των Σκοπίων. Πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν αφίσες της οικολογικής κίνησης που συμμετέχει στον ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρουν τα Σκοπιά ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Δεκάδες free press εφημερίδες που κατακλύζουν τους σταθμούς του μετρό καταπιάνονται με τα σοβαρά ζητήματα των εθνικών θεμάτων και οι συγγραφείς τους εκδηλώνουν με μισός τα ανθελληνικά τους αισθήματα, διατυμπανίζοντας πως οι ίδιοι είναι προοδευτικοί και οι αντιφρονούντες φασίστες. Διαμορφώνουν μια στρεβλή εικόνα για τα εθνικά θέματα και ανιστορούν με ζηλευτή ακρίβεια τα γεγονότα των ελληνοτουρκικών και ελληνο-βαλκανικών σχέσεων.

    Στην διαμάχη για το όνομα των Σκοπίων υπερασπίζονται θέσεις οι οποίες είναι κατάφορα αντίθετες με τα ελληνικά συμφέροντα. Οι Έλληνες πάντα έχουν άδικο, όποιοι πιστεύουν ότι η Κωνσταντινούπολη είναι ο κρυφός πόθος των Ελλήνων είναι φαντασμένοι και επικίνδυνοι. Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική , ο Ελληνικός στρατός ήταν στρατός κατοχής και πραγματοποίησε σφαγές (λες και οι αντίπαλοι μας ήταν άγγελοι φωτός) στην Κύπρο οι Έλληνες και ο εθνικισμός τους κατέστρεψαν την ειρηνική συμβίωση και άλλες συναφείς προοδευτικές αηδίες που εξοργίζουν και τον πιο αδιάφορο για τα κοινά πολίτη.

    Παρόλα αυτά τα ενδο-ελλαδικά κέντρα συνεχίζουν να κραυγάζουν για ανθρωπινά\ δικαιώματα και για νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών αδιαφορώντας και προκαλώντας το κοινό αίσθημα. Για αυτούς τα εθνικά θέματα δεν υπάρχουν. Η εθνική ασφάλεια δεν απειλείται από την είσοδο χιλιάδων μουσουλμάνων!!! Οι Έλληνες δεν αντιμετωπίζουν δημογραφικό πρόβλημα!!! Οι γείτονες δεν μας απειλούν. Φυσικά οι τούρκοι δεν διεκδικούν τίποτα , oΑλβανικός εθνικισμός είναι φαντασία μας και τα σχέδια για διάσπαση της Ελλάδος συνομωσιολογίες!!!

    Οι ειδήμονες στα εθνικά θέματα σπαζοκεφαλιάζουν προσπαθώντας να βρουν λύσεις στο ελληνικό πρόβλημα έχοντας στο ερευνητικό τους μικροσκόπιο τις διεθνείς σχέσεις και τους συσχετισμούς δυνάμεων. Η εμμονή τους αυτή και οι διαμαρτυρίες(απόλυτα ορθές) τους για την μη ρεαλιστική προσέγγιση της εξωτερικής μας πολιτικής τους στερεί την δυνατότητα να δουν πως οι αντίπαλοι μας έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό και διαφθείροντας συνειδήσεις και δομές, διαμορφώνουν τις συνθήκες για την διάλυση του ελληνισμού στην περιοχή. Δεν χρειάζεται να εξαπολύσουν πυραύλους για να μας πλήξουν. Χρησιμοποιούν την μαλακή ισχύ και τα βρώμικο χρήμα για να διαβρώσουν εκ των έσω την Ελλάδα. Η συνταγή έχει δοκιμαστεί και στο παρελθόν από τους νατοϊκούς υπερατλαντικούς φίλους μας. Τώρα δοκιμάζεται και στην Ελλάδα. Οι χώροι της ανθελληνικής προπαγάνδας και οι συνωμοτικοί κύκλοι είναι γνωστοί. Η προκλητική στάση των πολιτικών μας σε ζητήματα μετανάστευσης είναι επίσης γνωστή. τα μέτωπα πολλά ,τα πρόσωπα και οι κύκλοι καλά προστατευμένοι. Το ερώτημα ,όμως ,παραμένει: θα καταλάβουμε πως τα εθνικά θέματα είναι άμεσα συνδεδεμένα με την εσωτερική κατάσταση μιας χώρας ή θα βρεθούμε προ εκπλήξεως όταν θα είναι πολύ αργά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ντροπή στο ΠΑΣΟΚ!
    Θαυμάστε σοσιαλιστικό κόμμα μαντρί, όπου όποιος δεν είναι πρόβατο τον τρώει ο λύκος...
    Για μια στιγμή πίστεψα τις μαλακίες του ΓΑΠ, αλλά μετά από αυτό... Θέλουν ένα κόμμα χωνευτήρι, όπου η ελευθερία της σκέψης και η προοδευτική μη-ελληναράδικη σκέψη φιμώνεται...
    Σκατά στο ΠΑΣΟΚ, ψήφο στην αληθινή αριστερά (φυσικά όχι το κατάπτυστο ΚΚΕ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. η αλήθεια είναι ότι σε όλα τα κόμματα υποστηρίζονται μη φιλοπατριωτικές θέσεις.Το κκε από το 1918 προσπαθεί να αποσχιστεί η μακεδονία και να γίνει αυτόνομο κράτος με βούλγαρους και γιουγκοσλάβους μακεδόνες.Μητσοτάκησ και ντόρα φουλ τσάτσοι της χούντας της τουρκίας όπως και η ρεπούση και ο μισός συνασπισμός και το μισό πασοκ.Ο μέγιστος ανδρούτσος και τουρκοφάγος σημήτης δεν ήταν αυτός που πίεζε τους κύπριους να δεχτούνε το σχέδιο αναν με μητσοτάκη και συνασπισμό?
    Σε όλα τα κόμματα υπάρχουν και αυτοί και οι άλλοι.Αυτοί που καταλαβαίνουν τους κινδύνους δηλαδή όπως με τους σκοπιανούς ότι δεν είναι μόνο το όνομα που θέλουν να κλέψουν ,που πες να το δώσουμε να ονομαστούνε οι άνθρωποι μακεδόνες [αφού υπάρχουν και έλληνες μακεδόνες εκεί όντως αλλά οι περισσότεροι είναι βουλγαροσλάβοι και αλβανοί] ή και καλαματιανοί και καρπενησιώτες και παριανούς να τους πούμε έστω,Το πρόβλημα με τους σκοπιανούς βουλγαροσλάβους είναι ό αλυτρωτισμός τους ,οι σκλαβωμένες πατρίδες και ο φασισμός τους που είναι ίδιος με το φασισμό του θύμιου του παπανικολάου.5000 αντάρτες του πεκακα κάνουν τεράστια ζημιά στη φασιστική χούντα της τουρκίας.Το ίδιο μπορεί να συμβεί με τους επιθετικούς φασίστες των σκοπίων ,ε'ιτε τους πούμε μακεδόνες είτε όχι.Το όνομα δηλαδή είναι ένα θέμα.ΟΠως όταν ο γιουσουφάκης σημήτης αναγνώρισε τα ζωτικά συμφέροντα της τουρκίας στο αιγαίο που δεν τα είχε αναγνωρίσει κανένας άλλος απο το 1821 και μετά,δε σταματήσανε οι προκλήσεις και η επιθετικότητα της τουρκίας αλλά αυξήθηκε,το ίδιο έχουμε και με το όνομα της μακεδονίας.ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ο γνωστός κύριος που βουτά την πένα του εκει που αποπατεί και γράφει τα εμμετικά του για να αλλάξει το κλίμα και να σκεπάσει τη βρωμιά που αναδίδεται από την κυβερνηρνητική καμαρίλα! Καλή η προσπάθεια αλλά δεν αρκέι κανένας Βαλιανάτος να εξισώσει το ξεπούλημα αλλά και τη λεηλασία που γίνεται από την κυβέρνηση του κατααλληλότερου! Και όχι για συμψηφισμό, γιατί ο πετριωτισμός δεν έχει πατρίδα τη δεξιά ποτέ και πουθενά.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ο Βαλλιανάτος και το Γιωργάκη έχουν καμιά διαφορά ? τα ίδια πιστεύω έχουν και της ίδιες απόψεις , ουνα φάτσα ουνα ράτσα

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Yπαρχουν πολλοι αποφοιτοι Αμερικανικων κολλεγιων,που εχουν σταλει πισω για να εξυπηρετησουν συγκεκριμενα συμφεροντα.Ειναι δυτυχως σχεδον ολοι οι πολιτικοι μας και κυριως οι συμβουλοι τους.Θυμαστε αυτο το συμβουλο του Σακασβιλη στη Γεωργια?Ελληνικης καταγωγης ο κυριος προτου αναλαβει αποστολη στη Γεωργια ειχε κανει καριερα και δοκιμαστει στην Ελλαδα.Πουλημενα τομαρια λοιπον εχουμε και μας περισευουν και για εξαγωγη.Μονο οταν αυτα τα σκουλικια τα ξεμασκαρευσουμε και τ απομονωσουμε θα δει προκοπη αυτος ο τοπος.Σ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. shkat

    8 Νοέμβριος 2008 11:21 πμ

    ΡΕ SHKATA ΜΑΖΕΨΟΥ, ΗΡΕΜΗΣΕ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΥΡΑΔΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ. ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΗΜΑ ΔΕΞΙΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Η αποπομπή του Βαλλιανάτου έγινε μετά από τον καταιγισμό αρνητικών μηνυμάτων στο δυαδίκτιο και για λόγους επικοινωνιακούς. Ο George υπολογίζει στους ψήφους αυτών των ιδιαίτερων ομάδων.

    Άλλωστε και στην αντίπερα κομματική όχθη, ο διορισμένος από τη κυβέρνηση, αμερικανικής εισαγωγής και ταυτότητας πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου κ. Θάνος Βερέμης, του ΕΛΙΑΜΕΠ, δεν μίλησε στην «Καθημερινή» για «ελληνοποίηση αρβανιτών, βλάχων και σλάβων» και σε σύναξη στου Ελευθερουδάκη για γενοκτονία από τον Κολοκοτρώνη στην Τριπολιτσά ?

    Υπενθυμίζω ότι το Παρον (15 Οκτ 2008) είχε γράψει .........

    "«To κόμμα και το κράτος είναι ο Βαλλιανάτος», κατά το σύνθημα που κυκλοφορούσε (ψιθυριστά) μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, μετά τις εμφανίσεις του αρχηγού τους στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης - όπως αποκάλυψε «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» την προπερασμένη Κυριακή. Το σύνθημα ενέπνευσε η κυριαρχική επανεμφάνιση στα γραφεία και στο επιτελείο του κόμματος και ο εξουσιαστικός ρόλος στην οργάνωση της επιχείρησης πολιτικού μάρκετινγκ στη Θεσσαλονίκη του κ. Γρηγόρη Βαλλιανάτου, στενού και άλλοτε συνεργάτη και συμβούλου του κ. Γ. Α. Παπανδρέου ως υπουργού Παιδείας"

    Τους ξέρουν τα κόμματα και τους προσλαμβάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Οσ αναφορα τη λεξη Μακεδονια αυτη ουτως η αλλως θεωρειται δεδομενη και καλα θα κανουμε να απεγκλωβιστουμε το αν ο Βαλλιανατος εχει το δικαιωμα του λογου αυτο εχει να κανει με την εν γενι συγκροτηση τυ ατομου που την θεωρω ενδιαφερουσα και τουλαχιστον πολυ περισσοτερο ειλικρινη απο αυτες που κυκλοφορουν.Η κρυπτοομοφυλοφυλια που εγινε παντιερα της δεξιας δεν ενοχλει δηλαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο Βαλιανάτος μου είναι απεχθής για πολλούς λόγους. Όμως ο κυριότερος είναι γι αυτό το παιγνίδι που παίζει με τους θεσμούς, τα όρια της ανοχής του κοινού αισθήματος, και την ερωτοτροπία του με την ύβρη. Ο (πρώην) σύμβουλος του εν δυνάμει πρωθυπουργού... λοιπόν, έχει επινοήσει μια αποτελεσματική τακτική για να λέει ανενόχλητος ότι θέλει. Οχυρόνεται πίσω από την "ιδιεταιρότητά" του για να μας αδειάζει στα μούτρα τις το βόρβορο του εγκεφάλου του. Έτσι όταν κάποιος επιχειρήσει να τον αντικρούσει θα τον βρει οχυρομένο πίσω από από το κλασικό ρεπερτόριό των μειονοτήτων. Δεν τολμάμε να τον ακουμπήσουμε τον Βαλιανάτο μήπως και μας πει ρατσιστές. Ά, και φασίστες... μη το ξεχάσω το τσιτάτο..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 1:17

    Που ζεισ?
    Δεν ξερεισ γραμματα?

    Που την βλεπεισ δεδομενη ορνεον?

    Κανενασ ποτε δεν θα δεχθει την κλοπη τησ πολιτιστικησ παραδοσησ τησ Μακεδονιασ απο τουσ αφυονισμενουσ φασισταραδεσ τησ Βαρνταρσκασ πυ τοσοσ πολυ α προδοτησ Βαλλιανατοσ διατεινεται!

    Το αν πιαστηκε και το ΠΑΣΟΚ με κατεβασμενα παντελονια μη σε πανικοβαλει!

    Η αληθεια ειναι (και συμφωνω μαζι σου!) οτι για πολυ καιρο το ΠΑΣΟΚ και αδελφο προσ αυτο μεροσ τησ ΝΔ (Μητσοτακαικο!) κρυφτοπουστιζει!

    Για αυτο και μεισ εδω τουσ

    ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Η απάντηση του αρμόδιου εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ πιστεύω αρκεί ως απάντηση σε όσους βρήκαν τη χρυσή, όπως νομίζουν, ευκαιρία να πλήξουν το ΠΑΣΟΚ στο πιο ευαίσθητο σημείο του, επειδή γνωρίζουν πως σε θέματα εξωτερικής πολιτικής το ΠΑΣΟΚ από τη γέννησή του παραδίδει μαθήματα καθημερινά στην άχρηστη και επικίνδυνη κυβέρνηση της παράταξης που πουλά και τον πατέρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μία είναι η ΛΥΣΗ!
    Να μαζευτούν όλοι όσοι "γέννησαν" το ΠΑΣΟΚ και στάθηκαν στο πλευρό του Ανδρέα (χωρίς επαγγελματικές σχέσεις), να κατηφορίσουν στην Αθήνα απ' όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και να πλακώσουν στο ξύλο όσους σήμερα ξεπουλάνε όνειρα κι ελπίδες!
    Αλλά, πρώτα να κλείσουν τον Γιώργο σ' ένα δωμάτιο και με χαστούκια να του θυμίσουν ότι είναι γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρέπει να συνέλθει!
    Αλλοιως μαζικα ψηφιζουμε ΛΑΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 8 Νοέμβριος 2008 1:17 μμ

    Η κρυπτοομοφυλοφυλια που εγινε παντιερα της δεξιας δεν ενοχλει δηλαδη...

    -----------

    Άσε μας ρε φιλάρα!

    Κανείς δεν είπε ότι η μισή "σερνική" ηγεσία της δεξιάς δεν κουνάει την αχλαδιά.

    Το συγκεκριμένο όμως θέμα που συζητάμε είναι το αν κάποιος που πουλάει την ιδιοτροπία της κωλοτρυπίδας του για ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, έχει και το δικαίωμα να λειτουργεί ως πρακτοράτζα, σε βάρος της χώρας.

    Και για να στο κάνω πιο λιανά:

    Καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει με την κωλοτρυπίδα του. Όταν όμως η ιδιάζουσα χρήση της κωλοτρυπίδας διαφημίζεται, εμμέσως πλην σαφώς, ως ΤΟ ΜΟΝΟ προσόν για την κατάληψη δημόσιων αξιωμάτων, η ιστορία αρχίζει να μπάζει νερά...

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 8 Νοέμβριος 2008 4:42 μμ

    ΠΩ,ΠΩ ΘΕΩΡΙΑ !

    ΤΙ ΒΑΘΟΣ ,ΤΙ ΕΝΝΟΙΕΣ !!!!

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΤΣΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. O τζούφιος ο Γρηγόρης ...

    Ο Μήτσος στο παζάρι είχε φέρει για να πουλήσει δύο γαϊδούρια. Το ένα έδινε την εικόνα υγιούς ζώου σε αντίθεση με το άλλο. Ρώτησε λοιπόν ένας αγρότη πόσο τα πουλάει και ο Μήτσος του λέει ότι, το υγιές κάνει 500 δραχμές ενώ το άλλο, το τζούφιο, κάνει 2.500 δραχμές. Στην εώτηση του αγρότη για την διαφορά ο Μήτσος του εξήγησε ότι το τζούφιο είναι . . . πούστης.

    Ο αγρότης παρ'ολη την αρνητιική πληροφορία προτίμησε το τζούφιο και την επομένη το πρωϊ, που μπήκε στον στάυλο για να ταϊσει το νέο γαϊδούρι, έφαγε απο το ζώο μία πολύ περιποιημένη κλωτσιά στο μάτι. Τσαντισμένος ο αγρότης πάει το γαϊδούρι στον Μήτσο για να το δώσει πίσω.

    Τον βλέπει ο Μήτσος πρησμένο, βλέπει και τον γάϊδαρο και ακούει το αγότη να του περιγάφει το περιστατικό.

    Και ο Μήτσοσς στην συνέχεια

    - σου το είπα ρε σύ. Απο πούστη ..... όλα να τα περιμένεις

    Και δεν το ήξερες Γιωργάκη και τον έκανες και Διευθυντή του Υπουργείου για να γλύφει και αυτός απο την μεγάλη δόξα του αφεντικού. Δέν θέλω να σκέπτομαι την ποιότητα και των υπολοίπων συνεργατών σου

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Το ΠΑΣΟΚ χτίζει τη χώρα πέτρα-πέτρα με τη νέα ηγεσία του, που γνωρίζει πια από πού έρχεται, πού πηγαίνει και από ποιο δρόμο! Για όσους ανησυχούν και θυμούνται τον Ανδρέα, καλά κάνουν, αλλά να είναι σίγουροι πως οι παρακαταθήκες του Ανδρέα δε ν ακυρώνο νται αλλά προσαρμόζονται στς προχωρημένες σημερινές συνθήκες.

    ΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. 21-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-1967
    ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ
    ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ
    ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ
    ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση