GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εσείς ποιο κόμμα θα ψηφίζατε...

. ...αν γίνονταν τώρα εκλογές; Ψηφίστε ελεύθερα και ανώνυμα στο γκάλοπ του Press-gr!

.
...αν γίνονταν τώρα εκλογές; Ψηφίστε ελεύθερα και ανώνυμα στο γκάλοπ του Press-gr!

111 σχόλια

  1. Αθως Κοιρανιδης και εδω

    Τρίτη, 25 Νοέμβριος 2008
    από 3 πήγαμε στα 13 εκατομμύρια!... θα πάει παραπάνω;;;
    «Kανόνι» 13 εκατ. ευρώ από τη Zachs
    Σοβαρό πλήγμα για την Tράπεζα Kύπρου η χρεοκοπία της αλυσίδας καταστημάτων

    Tου Φώτη Kόλλια

    Mε το «χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου» παρομοιάζουν τραπεζικοί παράγοντες και στελέχη της αγοράς πληροφορικής την παρουσία της Tράπεζας Kύπρου (μέσω της θυγατρικής BOC Ventures Ltd.) στο μετοχικό κεφάλαιο και τη διοίκηση της αλυσίδας καταστημάτων Zachs, η οποία προχώρησε την Παρασκευή σε αναστολή πληρωμών και οδεύει προς τη χρεοκοπία. Tο «κανόνι» της Zachs, που διατηρούσε 48 καταστήματα ανά την Eλλάδα, ξεπερνά τα 13 εκατ. ευρώ και στα θύματα δεν περιλαμβάνονται μόνο προμηθευτές προϊόντων πληροφορικής, αλλά και τραπεζικοί όμιλοι.

    Eπενδύσεις

    «H Tράπεζα Kύπρου αποφάσισε να επενδύσει στη Zachs στα μέσα του 2001, σε μια περίοδο που οι αλυσίδες πληροφορικής άρχισαν να καταρρέουν και η μέχρι σήμερα παρουσία των στελεχών της στη συγκεκριμένη εταιρεία χαρακτηρίστηκε από σωρεία λαθών», επισημαίνουν παράγοντες της αγοράς.

    Tον τελευταίο ενάμιση χρόνο η BOC Ventures (η εταιρεία επιχειρηματικών συμμετοχών της Tράπεζας Kύπρου) αύξησε το ποσοστό της από το 30% στο 67% και στο τέλος έφτασε να επιδιώκει η ίδια το κλείσιμο της Zachs, μέσω αίτησης συντηρητικής κατάσχεσης από την υπεράκτια Tefkros Investments Ltd η οποία ελέγχεται από την BOC Ventures! Mάλιστα στο δικαστήριο και οι δύο πλευρές εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους του Oμίλου της Tράπεζας Kύπρου... Γι’ αυτό και κάποιοι αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο δικαστικών αγωγών, κατηγορώντας τους βασικούς μετόχους της αλυσίδας καταστημάτων για «δόλια χρεοκοπία».

    H «K» προσπάθησε να επικοινωνήσει, χωρίς επιτυχία, τόσο με τη διοίκηση της Zachs, όσο και με τον κ. Aθ. Kυρανίδη, τον γενικό διευθυντή της BOC Ventures και της Tefkros, που σύμφωνα με πρώην στελέχη της αλυσίδας καταστημάτων χειριζόταν σχεδόν όλα τα θέματα. Eξάλλου, τα στελέχη της Tράπεζας Kύπρου γνώριζαν από μήνες τα σοβαρά προβλήματα της Zachs, αλλά διαβεβαίωναν τους προμηθευτές να συνεχίσουν τις πιστώσεις γιατί η αλυσίδα «είναι θυγατρική τράπεζας».

    «Mαύρη τρύπα»

    O κ. Kυρανίδης και οι συνεργάτες του συμφώνησαν τον Aύγουστο του 2001 να επενδυθούν 4,4 εκατ. ευρώ στη Zachs προκειμένου στην ουσία να καλυφθεί μια «μαύρη τρύπα» αντίστοιχου ύψους. Tο ποσοστό της BOC Ventures Ltd. έφτασε μέχρι το 67% καθώς τον επόμενο ενάμιση χρόνο έκλεινε συνεχώς «τρύπες», αφού η αλυσίδα καταστημάτων παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα ρευστότητας. Πολλοί σήμερα αναρωτιούνται τους λόγους για τους οποίους επενδύθηκαν τόσα κεφάλαια σε μια εταιρεία που αντιμετώπιζε προβλήματα ρευστότητας κατά την τελευταία διετία.

    Tα προβλήματα διογκώθηκαν από τον Aπρίλιο του 2002 όταν άρχισαν να «χτυπούν» οι επιταγές. Tότε η BOC Ventures προχώρησε σε μια νέα μελέτη αναδιάρθωσης, την οποία παρουσίαζε στις τράπεζες, όπως υποστηρίζουν τα στελέχη των τελευταίων. Tο νέο σχέδιο προέβλεπε ότι η θυγατρική της Tράπεζας Kύπρου θα αποκτούσε τις μετοχές που κατείχε αρχικώς η Eθνική Eπιχειρηματικών Συμμετοχών και είχαν αγοραστεί στη συνέχεια από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Zachs κ. Mιχάλη Zαχαριάδη. Oι συγκεκριμένες μετοχές είχαν κρατηθεί ως «ενέχυρο» από την BOC Ventures όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στη Zachs. Tελικώς τον περασμένο Aύγουστο αποκτήθηκαν οι μετοχές, ενώ πραγματοποιήθηκε νέα αύξηση κεφαλαίου κατά περίπου τέσσερα εκατ. ευρώ, τα 3,2 εκατ. από τα οποία καταβλήθηκαν από την BOC Ventures.

    Tο τελευταίο τρίμηνο του 2002, και ενώ τα προβλήματα συνεχίζονταν και η κυπριακή εταιρεία «αιμοδοτούσε» συνεχώς τη Zachs, καταβλήθηκαν προσπάθειες για την ένταξή της σε κάποιο μεγαλύτερο δίκτυο ή τη στενότερη συνεργασία με κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Πρώην στελέχη της αλυσίδας καταστημάτων υποστηρίζουν ότι η Zachs βρίσκονταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Vodafone, αλλά η έλλειψη χρημάτων (δεν εξεδόθη εγγυητική επιταγή) κατέστησαν αδύνατη την οριστικοποίησή της. Σχεδόν το ίδιο φαινόμενο επαναλήφθηκε στη συνέχεια όταν επιχειρήθηκε συνεργασία με τη Stet Hellas.

    Tελικό χτύπημα

    H ιδέα της πτώχευσης της Zachs ρίχθηκε στο τραπέζι από εκπροσώπους της BOC Ventures στα τέλη Δεκεμβρίου, όταν φαινόταν στον ορίζοντα η συμφωνία με την αλυσίδα Pάδιο Shak, που αναπτύσσει η εταιρεία Winlink του Oμίλου Σφακιανάκη. Στην ουσία, σύμφωνα με στελέχη της αγοράς, τα καταστήματα της Zachs θα άλλαζαν επωνυμία και ο βασικός μέτοχος της τελευταίας επιθυμούσε να τα παραδώσει «καθαρά και χωρίς τα βάρη της εταιρείας». Oμως, ούτε αυτή η συμφωνία προχώρησε και τελικώς στα μέσα Iανουαρίου άρχισαν να κλείνουν τα καταστήματα, με απόφαση του βασικού μετόχου. Tο τελικό χτύπημα στην παραπαίουσα αλυσίδα ήταν η αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης της Tefkros Investments Ltd. έναντι δανείων, ύψους τριών εκατ. ευρώ, που είχε παραχωρήσει η τελευταία.

    H κατάρρευση της Zachs είναι μόνο ένα κρούσμα στη χειμαζόμενη αγορά πληροφορικής. Oι περισσότερες αλυσίδες του χώρου, μεταξύ των οποίων και οι εισηγμένες Multirama και Microland, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, ενώ μικρότερου μεγέθους «κανόνια» ακούστηκαν τους τελευταίους μήνες από διάφορα αυτόνομα καταστήματα.
    Αναρτήθηκε από ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ στις 11/25/2008 04:41:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλλο ενα σοβαρο galop ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρεεεεεε σε μία ώρα το ΠΑΣΟΚ 808 ψήφους στις από τις 4 ως τις 5 τα ξημερώματα...
    χαχαχα
    ΚΑΠΟΙΟΣ σας δουλεύει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΚΕ 5 $$$$$$$
    ΣΥΡ 6 $$$$$$$

    ΝΔ 25 %

    ΣΥΝΟΛΟ 31 %

    ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ

    ΡΕΖΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτελους αποκαλυφθηκε ποιοι ειναι οι αναγνωστες του Press.gr, επομενως και ποιοι οι σχολιαστες που απευθυνονται σ'αυτους. ΠΑΣΟΚΟΙ και αναρχοαριστεροι του ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι για να καταλαβουμε προς τι ολη αυτη η ομοβροντια προς την ΝΔ. Διατεταγμενη υπηρεσια. Απο ποιους? Απο τους γνωστους. Ωραιο Πασοκομπουρδελο εχεις φτιαξει Καψαμπελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολα τα μουνοπανα του Πασοκ και του Συριζα ειναι μαζεμενα εδω μεσα. Σφηκοφωλια. Ουστ κοπριτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ότι η τάση είναι αυτή που φαίνεται στο γκάλοπ σας είναι δεδομένο. Όπου σταθείς και όπου βρεθείς στο επιβεβαιώνει η ίδια η κοινωνία.
    Αλλά ρε παιδιά μην είμαστε και υπερβολικοί. Για να γίνει ένα γκάλοπ σωστά θα πρέπει να ελέγχεται το δείγμα για την αντικειμενικότητά του.΄Εδώ δεν έχεις δείγμα και επιπλέον θα πρέπει κάπως να διασφαλίσετε ότι δεν θα μπορεί να ψηφίζει ο καθένας περισσότερες των μια φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΝΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
    ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΣΕΙΑ ΜΕ ΣΩΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΤΟΣΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η Ν Δ
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΡΟΥΝ
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .
    ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΙΦΗΣΕΙ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΧΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ
    ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η
    ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
    Η ΣΤΟ ΙΡΑΝ Η ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ
    ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΔΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ
    ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χε, χε, χε!! Πως φαίνεται ότι στο Press-gr μπαίνουν όλοι οι ΠΑΣΟΚοι! Μέχρι τις 08.50 ήταν 366 ψήφοι υπερ ΝΔ και 1489 υπερ ΠΑΣΟΚ!! Το ΠΑΣΟΚ δηλ τους έχει πάρει όλους τους πολίτες με το μέρος του! Βρε για κοίτα, που όλοι οι μέχρι προ διμήνου κρυμμένοι ΠΑΣΟΚτζίδες τώρα πήραν "φόρα"... Μέχρι πριν από ένα χρόνο βριζόντουσταν και έλεγε η Βάσω Παπανδρέου "Σύντροφοι, κάποιοι από εμας πλούτισαν αδικαιολόγητα όσο ήμασταν κυβέρνηση". Και τώρα βγήκαν σαν τους τυφλοπόντικες στην επιφάνεια να "πουλάνε μούρη"...και το παίζουν κι ενωμένοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπουρδελιαρηδες ΠΑΣΟΚΟΙ, νομιζετε οτι θα αφησει ο λαος να αποτελειωστε την Ελλαδα? Ξερει τι τον περιμενει, χειροτερα απο την 20ετια που ησασταν πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για τον Παπανδρέου η μάχη των εντυπώσεων εναντίον του πρωθυπουργού.

    Υπόδικοι καναλάρχες, πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί, δικηγόροι ψευδομάρτυρες, κουτοπόνηροι βουλευτές, αδίστακτοι εκβιαστές, καλόγεροι ψιθυριστές, μιζωμένοι υπάλληλοι, ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.

    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!

    ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ολα τα μουνοπανα του Πασοκ και του Συριζα ειναι μαζεμενα εδω μεσα. Σφηκοφωλια. Ουστ κοπριτες!

    26 Νοέμβριος 2008 7:58 πμ


    ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΝΑΛΙ ΡΕ ΜΑΖΟΧΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ!!!
    ΜΑΖΟΧΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπουρδελιαρηδες ΠΑΣΟΚΟΙ, νομιζετε οτι θα αφησει ο λαος να αποτελειωστε την Ελλαδα? Ξερει τι τον περιμενει, χειροτερα απο την 20ετια που ησασταν πανω.

    26 Νοέμβριος 2008 9:02 πμ


    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ...ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όταν δεν σας βγαίνει το ένα γκάλοπ, κάνετε αμέσως κι άλλο έτσι; Αφού το προηγούμενο που κάνατε πρινούτε 10 μέρες δεν σας βγήκε, έπεσε σύρμα και κάνετε κι άλλο; Τι φασιστάκια που είστε όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. α...ρε παιδια....
    Του ΠΑΣΟΚ εισται???
    Α...και εγω σας νομιζα ουδέτερους...κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....ΚΙΑΤΑΝΤΑΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΡΕ...ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ...ΡΕ...ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ....ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μουνοπανα δεξιοι εχετε μπει μεσα στο πρεσσ και βριζετε σαν τα σκυλια.Ηρεμηστε ρε τσογλανια ενταξει το ξερω σας ποναει ο κολαρακος τωρα που καταλαβενετε οτι θα χασετε την μασα και την εξουσια.Οσο για το πιοσ κανει μπαχαλο την χωρα και την εχει κανει θα το δουμε στις εκλογες οπου θα φατε τετοια πουτσα που θα ειναι ρεκορ στα χρονικα δεν θα εχει ξαναγινει γυρω στο 32% σας κοβω που για μενα ειναι παραπολυ για ενα κομμα οπου κατακλεψε και προδοσε την ελλαδαμας ακουτε τσογλανια την ελλαδαμας.Εσεις εισαστε χειροτεροι και απο τους αλβανους και αλλοδαπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ελπίζω να μην ισχύει αυτό που υποψιάζομαι ότι συμβαίνει... είναι παράλογο το πασόκ να έχει τέοια διαφορά ως τώρα...είναι αδύνατον να μαζεύτικαν ολοι οι πασόκοι για να ψηφίσουν... να στε σίγουροι ότι το βλέπω εντελώς αντικειμενικά,,,αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε το press.gr είναι κομματικό blog και τότε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΨΗΦΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ 300 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ)
    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ωραιο Πασοκομπουρδελο εχεις φτιαξει Καψαμπελη.

    26 Νοέμβριος 2008 6:54 πμ



    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΣΤΗ ΡΙΓΗΛΗΣ ...

    ΚΛΕΦΤΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπουρδελιαρηδες ΠΑΣΟΚΟΙ, νομιζετε οτι θα αφησει ο λαος να αποτελειωστε την Ελλαδα? Ξερει τι τον περιμενει, χειροτερα απο την 20ετια που ησασταν πανω.

    26 Νοέμβριος 2008 9:02 πμ




    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΕΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ !!!!
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θεωρώ ότι μετά από αυτά που έχουμε δεί να γίνονται στην Ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια και το τέλμα που έχουμε φτάσει είναι τουλάχιστον ηλιθιότητα το να ψηφίσει κάποιος ΠΑΣΟΚ για να γλιτώσει από την ΝΔ.

    Από τα σκατά στα απόσκατα και πάλι πίσω.....Πιπα κώλο εμπλοκή που λέμε.

    Ο μαλάκας είναι ανίκητος τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    Τάξε στο λαό λεφτά πριν τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο έξυπνος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για να μην χάνει τις φευγαλέες σκέψεις του.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και αυτό το γκάλοπ του Press είναι μούφα όπως και όλα τα προηγούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο λαός δεν ξεχνά τη σημαίνει δεξιά. Άντε παιδιά με ελαφρά πηδηματάκια στη θέση που δικαιωματικά ανήκετε, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και στα ψυχιατρεία. Να μπορέσει και ο «μπουχέσας βασιλοπούλα» να χαρεί τον έρωτά του με τον σουβλατζή. Στόκοι πουλήσατε την ψυχή σας για 400€ στον Αλογοσκούφη. Ποδηλάτης 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τι γινεται ρε με αυτα τα ψευτογκαλοπ?

    Καθε μερα! το πασοκ ανεβαινει και μιση μοναδα!!

    Μα ειναι τοσο ασχημα και προχειρα στημενο ολο το παιχνιδι, που θα το επαιρνε χαμπαρι ακομα και ενας που εχει το ιδιο χαζο μυαλο με το καθυστερημενο αμερικανακι αρχηγο του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ρεεεεεε σε μία ώρα το ΠΑΣΟΚ 808 ψήφους στις από τις 4 ως τις 5 τα ξημερώματα...
    χαχαχα
    ΚΑΠΟΙΟΣ σας δουλεύει..

    και εγω μαζι σου...
    κανε clean τα cookies σου και ψηφισε το μαλακα που θες οσες φορες θες
    κοροιδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ?
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ?
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΗΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΕΙΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΗΝΗΘΟΣ,ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ .Η ΥΠΟΛΗΠΟΙ ΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αλήθεια τα γραφεία του Press μήπως είναι στην Χαριλάου Τρικούπη?Πασόκια μήν αγχώνεσται κάποτε θα ξανανεβείτε στις καρέκλες σας. Χαλαρώστε ως τότε και πηγαίντε για κανα ποτακι.Μην έιστε για τα επόμενα 3 χρόνια μπροστά στα Pc σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΤΣΙ ΜΡΑΒΟ ΚΑΝΤΕ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΓΚΑΛΟΨΙΔΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 65 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΨΗΦΗΖΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλά αυτοί που είναι βολεμένοι με το ΠΑΣΟΚ , το καταλαβαίνω να το ψηφίζουν , τα άλλα τα κορόιδα όμως ? υπάρχει άνθρωπος που να έχει ολίγον μυαλό και να ψηφίζει ΠΑΣΟΚ ? αυτοί που δεν έχουν άποψη για αυτά όλα που έγιναν στην δεκαετία του 80 ,καλό θα ήταν να ξέρουν ότι αυτά πληρώνουμε σήμερα , η οικονομική πολιτική και τα αποτελέσματα της , εμφανίζονται μετά από χρόνια , π.χ. εάν πάτε και πάρετε δάνεια από τράπεζες και αρχίσετε και τρώτε ,δεξιά και αριστερά και περνάτε καλά , αυτό δεν σημαίνει πως σε κάποια στιγμή στο μέλλον , όταν θα πρέπει να επιστραφούν τα δανεικά συν τους τόκους , τότε θα υπάρξει πρόβλημα Αυτό συμβαίνει σήμερα με εμάς , της μαλακίες του ΠΑΣΟΚ θα της πληρώνουμε για πάρα πολλά χρόνια , επειδή τότε ο ΑΝΔΡΕΑΣ αντί να επενδύει ,έκανε κοινωνική πολιτική με ξένα κόλλυβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μα ειναι τοσο ασχημα και προχειρα στημενο ολο το παιχνιδι, που θα το επαιρνε χαμπαρι ακομα και ενας που εχει το ιδιο χαζο μυαλο με το καθυστερημενο αμερικανακι αρχηγο του ΠΑΣΟΚ.

    26 Νοέμβριος 2008 10:15 πμ

    Το χουν πάρει χαμπάρι κάποιοι που βρίσκονται σε αφασία σάν τον τουρκόσπορο αρχηγό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δραστηριότητες & Eκδηλώσεις



    "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...".

    Φιλοδοξίες, αντιζηλίες, έρωτες, μίση, πάθη, προδοσίες, μάχες και συνωμοσίες συνθέτουν το δεύτερο βιβλίο του Μπάμπη Πλαϊτάκη, ο οποίος επιστρέφει μετά το επιτυχημένο "Ο Γκρέκο και ο Μέγας Ιεροεξεταστής" με ένα ιστορικό μυθιστόρημα βασισμένο στη ζωή του Αλκιβιάδη, του τρομερού παιδιού της αρχαίας Ελλάδας, με τίτλο "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...". Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο. Προλογίζει ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Σορβόννης κ. Αναστάσιος Π. Κουτσούκος.


    Fnac, Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Aθήνα.

    Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 6305555
    ΠΟΤΕ
    27 Νοεμβρίου, 19:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    (ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ)



    "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...".

    Φιλοδοξίες, αντιζηλίες, έρωτες, μίση, πάθη, προδοσίες, μάχες και συνωμοσίες συνθέτουν το δεύτερο βιβλίο του Μπάμπη Πλαϊτάκη, ο οποίος επιστρέφει μετά το επιτυχημένο "Ο Γκρέκο και ο Μέγας Ιεροεξεταστής" με ένα ιστορικό μυθιστόρημα βασισμένο στη ζωή του Αλκιβιάδη, του τρομερού παιδιού της αρχαίας Ελλάδας, με τίτλο "Αλκιβιάδης – Η Ελλάδα δεν θα άντεχε...". Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα διαβάσει αποσπάσματα από το νέο του βιβλίο. Προλογίζει ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Σορβόννης κ. Αναστάσιος Π. Κουτσούκος.


    Fnac, Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens, Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Aθήνα.

    Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 6305555
    ΠΟΤΕ
    27 Νοεμβρίου, 19:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.30ΣΤΟ FNAC THE MALL
    ΣΤΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΛΑΙΤΑΚΗ
    " ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ"!!!

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΚΛΠΗΞΕΙΣ!!
    ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΛΛΟ!!!
    ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΛΑ!!!
    ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!
    ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΜΑΟΥ?
    ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Ε?
    ΓΑΜΙΣΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ...
    ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μαγκες και πολυ ειδικοτερα εσεις της ΝΔ ψυχραιμια, οσο βριζετε τοσο γινοντε χειροτερα τα πραγματα για εσας ο κοσμος αλλαξε νοοτροπια και κρινει τελειως διαφορετικα απ'οτι στις προηγουμενες δεκαετιες, εχει μπει νεο και φρεσκο αιμα στους εκλογικους καταλογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η πασοκοσκυλια προηγειται!!
    Ρε παει μπροστα!!

    Και εκεινο το βλακογιοργο!?
    Και κεινο πηρε .."ανακαμψη"!!

    Δεν ειναι καταπληκτικο??
    Ε??

    Ωραιο Ανεκδοτο.

    Συμφωνειτε φιλτατοι?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Απο το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ και απο τη ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ. Ε ρε γλεντια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ BLOG ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ? ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΥΛΙΑΝΕ
    ΤΩΡΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 24.11.2008
    'Αγιος Παντελεήμονας - Έξω οι Ξένοι
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    http://youtube.com/watch?v=n5eiMULfs9U
    ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ» ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ
    http://xryshaygh.wordpress.com/2008/11/24/%ce%b1%cf%80%ce%b5%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b5-%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b4%cf%89%cf%83-%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%85%ce%b3
    ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALTER
    http://xryshaygh.wordpress.com/2008/11/24/alter
    25.11.2008
    Αισχρή συκοφαντική επίθεση κατά Χρυσής Αυγής(ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ!) από ALTER και Βαρεμένο. Δεν μας έδωσαν τον λόγο να απαντήσουμε ενώ μας κατηγορούσαν.
    http://xryshaygh.wordpress.com/2008/11/25/%ce%b1%ce%b9%cf%83%cf%87%cf%81%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c-alter-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b2
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ
    http://xryshaygh.wordpress.com/2008/11/25/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b5
    Δημοσίευμα (γεμάτο λάσπη και ψέματα) από «Ελευθεροτυπία» για την «Χρυσή Αυγή» και τη συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα ενάντια στην εγκληματικότητα
    http://xryshaygh.wordpress.com/2008/11/25/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%af%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%ac%cf%83%cf%80%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%88%ce%ad%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80
    24.11.2008
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!
    http://elkosmos.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1756&Itemid=1
    ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ
    http://elkosmos.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1757&Itemid=1
    ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!
    www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_6858.html
    ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ!
    www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_5166.html
    ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ» ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...
    www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_5050.html
    ΚΑΙ ΟΙ... ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ;
    www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_981.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ: ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!
    ΟΙ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΕΣ & ΟΙ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΕΣ ΒΡΙΖΟΥΝ: ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ & ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΑΣ. ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙΤΕ!!!!
    ΦΑΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ & ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!
    ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ 1922, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ!!!!!
    ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Δεν χρειάζεται κανένα γκάλοπ για να μου πει που θα πάει η ΝΔ εάν ο κόσμος σκεφτεί πως πέρναγε πριν από 5 χρόνια και πως περνάει τώρα.

    Τι έλεγε σαν αντιπολίτευση και τι έκανε σαν κυβέρνηση η δεξιά.

    Μέχρι και το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου με τις φούσκες, έχει αποδειχθεί ότι πίσω από όλα αυτά ήταν η φιλελεύθερη ιδεολογία και τα δεξιά κατά πλειψηφία golden boys. Όχι μόνον εδώ αλλά και σε όλη τη γη.

    Στην Ελλάδα όποια λαμογιά απατεωνιά, κλεψιά και προδοσία των συμφερόντων του Ελληνικού λαού ακόμα και όταν ήταν αντιπολίτευση η ΝΔ βρίσκεις το δεξιό μεταμφιεσμένο είτε σε ρασοφόρο είτε σε λαϊκό να κατακλέβει το εισόδημα του κόσμου.

    Αποδείχθηκε περίτρανα ότι η καλύτερη ΝΔ δεν μπορεί να συναγωνιστεί το ΠΑΣΟΚ στις χειρότερες στιγμές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΛΑΟΣ και Λεβέντης ρίξανε ξαφνικά πολλούς ψήφους εντός δύο λεπτών στις 1.20 μμ. και ο μεν ΛΑΟΣ πήγε από το 6% στο 12% ο δε Λεβέντης από ο.5% στο 3% Έτσι καταστρέψανε την δημοσκόπηση και ξεφτιλιστήκανε γι άλλη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ενωση Κεντρώων FTW!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτη τη στιγμη οι ψηφοφορια εχει ως εξης.

    ΠΑΣΟΚ 3000
    ΝΔ 862
    ΛΑΟΣ 866
    Ενωση Κεντροων 452

    Τα νουμερα μιλανε μονα τους, και δεν χρειαζονται αναλυση. Σβηνω και το λινκ απο αυτο το μπλογκ των καραγκιοζηδων του ΠΡΕΣΣ-ΤΖΙ-ΑΡ, αρκετα ασχοληθηκα νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΝΔ 15%
    Ένωση Κεντρώων......7%!!!!!!!

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΔΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ
    ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;


    ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μετά τά τελικά αποτελέσματα αυτού τού γνησιώτατου γκάλοπ, αύριο τό πρωί ορκίζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΓΑΠ, μέ 212 βουλευτές, αξιωμ. αντιπολίτευση ΛΑΟΣ 72 έδρες, ΝΔ 26 έδρες, ΣΥΡΙΖΑ 18 έδρες, Ενωση Κεντρώων 12 έδρες, ΚΚΕ 0.

    Ξανάρχονται μέρες πράσινης δόξας.
    Καί σείς φασιστοδεξιοί αμέσως νά τούς τό χαλάσετε τ' όνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 24.11.2008
    Οι όμηροι του Αγίου Παντελεήμονα
    http://egersis.blogspot.com/2008/11/blog-post_2304.html & http://espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&artid=881696&catID=16
    Τρίτη, 25 Νοέμβριος 2008
    ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ
    ΠΟΙΟΙ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ;
    www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ENAΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΚΕ-ΣΥΝ?? ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΗΝ ΝΔ?? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. LAOS SEISMOS!!!!

    H ELPIDA 3ANARXETAI!

    ORMA PROEDRE!!

    OLH H ELLADA MAZI SOU!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. OI 'FILELEU8EROI' TSOGLANARADES PATWSAS!
    O BALIANATOS DOULEUEI AKOMA TO 'ERGALEIO'..
    KAI O XOUNTO-DHMHTRAS PAIRNEI MATI!!!


    axaxxaxaxaxxaxaxxaxa

    OUUUSSSSTTTTT ANWMALOI LAMOGIA SORO-ROXALES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
    ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΑ ΝΙΚΑ

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
    ΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑ

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
    ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΑΜΑ

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
    ΤΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΤΙΣ ΠΗΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΝΔ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 17.25
    Τό ...ποσοστό τού ΠΑΣΟΚ πέφτει.
    Λέτε νά ανατραπεί τό αποτέλεσμα καί νά ξανάχουμε ΝΔ?
    Κι έχω μιά αγωνίαααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Α Π Ο Ρ Ι Α :

    ΑΦΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ,

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Re paidia, eleos dld, ena refresh arkei gia na ksanapsifisei kapoios. Ti skata poll einai ayto ??? Profanws oi pasokoi to katalavan kai sas thn epesan :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μόλις ψήφισα 23 φορές....
    Δοκιμάστε έχει πλάκα..
    Ότι και να διαλέξεις ανεβάζει ανά δύο το ψήφο.

    Και ένα γκάλοπ
    < ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΕΡΝΕΙ ΨΗΦΟ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ >

    Δείτε μετά από πολλαπλές ψήφους ΟΧΙ τα ποσοστά αλλά τους αριθμούς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Κύριοι διαχειριστές γιατί δεν αφαιρείτε τις ψεύτικες ψήφους που πέσανε σε Λεβέντη,ΛΑΟΣ και ΠΑΣΟΚ ; Γιατί δεν προστατεύετε την αξιοπιστία σας ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Από τους μικρούς μόνη ωφελημένη είναι η ΦΣ που δεκαπλασιάζει την δύναμή της και πάει για 7ο κόμμα μετά τους οικολόγους. Ο Λεβέντης βέβαια δεν υπολογίζεται μετά το καραγκιοζιλίκι που έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Οχι μόνο εγώ αλλά και όλους όσους μπορώ να επηρεάσω, τη μάνα μου και όλο το σόι της γυναίκας μου που την προηγούμενη φορά ψήφισαν ΝΔ για καλύτερες μέρες και επανίδρυση του κράτους, αυτή τη φορά θα ψηφίσουν με φανατισμό ΠΑΣΟΚ και θα μαυρίσουν τη ΝΔ. Να βάλουν μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. TO POULO TA 'FILELEU8ERA' SKYLIA TWN SLABO-BOULGARWN OURANEIOU TO3OU KAI TOU BOSKOPOULOU!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. mpravo pasokakia! meta steilte oloi tin kladiki sas na psifisi!oust na xatheite vromoskila,agrammatoi k afisokolites tou 81!i dimodskopisi einai poly egkiri...mi fate exoume glaro!psifisa 2 fores kapaki afou vgika kai xanampika sti selida!!!!poso asteioi eiste?ante na koynisete kamia simaia tou pasok xeftilismenoi prasinofrouroi!

    papagos g panta!

    dexia g panta!

    edes g panta!


    koumounistosimorites stin tripa sas g panta!


    1952-1981 i pio lampri periodos tis ellinikis istorias!

    1967-1974 ellas ellinon xristianwn!


    2004-....karamanlis dinami metarithmisis!

    empros k pali g dexia megali!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. έλα πάρε πάρε λαέ σχόλιαααα!!
    όλα στη φόρααα!!

    υπογραφή: θαυμάστρια του τσολιαά

    τσολιά φιλάκια πολλάαααα!
    άντε και του χρόνουυυ mr man offf the yeaaar στο statuuus magaziiiin!!

    <3 we love u dude!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Βολεμενοι δεξιοι που γραφετε απο τους υπολογιστες των δημοσιων τμηματων στο press σας πηρε χαμπαρι και θα σας παρει με της πετρες ο κοσμος .Βεβαια εσεις κλαιτε για τους παχυλους μισθους που θα χασετε και τα παιδια σας που θα διοριζατε. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΕΛΗΞΕ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΧΑΣΑΤΕ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Po po tsibouki pou trwei i 'Fileleu8eri' Symmaxia tis koprolagnias kai tou aderfatou!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. OUTE REFRESH OUTE TIPOTA!
    TO POLL EINAI MIA XARA!

    AYTODYNAMH KYNERNHSH PASOK
    A3IOMATIKH ANTIPOLITEUSH LAOS!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Re 7:11


    Ti malakies tsafounas. Oi fileleu8eri trobaria 10plasiazei tis dynmaeis tis kai apo 0.1% xtypaei to fobero....1%!!!!


    Bouxaxaxxaxaxaxxaxaxxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΡΟΥΡΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ!

    ΜΑΛΑΚΑ ΔΑΠΙΤΗ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ!

    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ας πουμε οτι εδω το γκαλοπ ειναι μουφα.Ολα τα αλλα γκαλοπ που δειχνουν κατα καιρους τα καναλια και ειναι το πασοκ 4-5 μοναδες μπροστα ειναι μουφα και αυτα ρε φασιστες?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑς ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΚΑΤΟ ΔΟΥΛΟΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΟΥ ΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΔ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΛΑΩ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΒΓΑΛΤΕ ΠΑΛΙ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ ΟΛΟΥς ΣΤΗΝ ΤΒ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΒΕΤΕ.ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Οπωσδήποτε έγκυρη δημοσκόπηση. Το ΠΑΣΟΚ πάει για 90% (πού είσαι ρε Μπρέζνιεφ) και κάνει.... αυτοδύναμη κυβέρνηση με αντιπολίτευση το ΛΑΟΣ. Καληνύκτα σας.
    Υ.Γ. Τελικά μήπως το blog είναι πράγματι ΠΑΣΟΚΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. 26 Νοέμβριος 2008 6:32 πμ
    ---

    Καλά εσύ είσαι πολύ... σοβαρός!!!!
    Όπως είναι και αυτό εδώ το blog που (τάχαμου) κάνει... γκάλοπ!!!!!
    Σα δεν ντρεπόμαστε... ξεφτίλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. 26 Νοέμβριος 2008 6:54 πμ
    ----

    Δεν μας τα λες καλά...
    Άραγε δεν τα βλέπεις????
    ΠΑΣΟΚ 43%
    ΛΑΟΣ 13%
    ΝΔ 13%
    κ.λπ.

    Έχει και ΛΑΟΣ ο ...λαός του PRESS-gr!!!
    Και όπως βλέπουμε παρακάτω, έχει και... Λεβέντη!
    Και μια ιδέα από... Βεργή!!!
    Απ' όλα έχει ο μπαξές, δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    Που είναι το κουμπί με το ΚΑΝΕΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ
    Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ
    ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΚΑΙ
    ΤΟ ΕCO DRIVING / No 2
    Συμπολίτες , σύντροφοι , καταναλωτές, σας πληροφορώ ότι
    η αμόλυβδη έσπασε το φράγμα των 80 λεπτών το λίτρο .
    Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ,έχουμε τα πρώτα πρατήρια με
    τιμή κάτω από 80 λεπτά.
    Η τιμή της αμόλυβδης βρίσκεται σε πτώση με το αλεξίπτωτο
    κλειστό , καθότι το αργό έφτασε 49$ : 1.27 = 38.6 euro το βαρέλι.
    Σας απασχολώ πάλι για να θέσουμε καινούργια όρια και να
    θυμηθούμε μαζί στις δυο αποφάσεις μας.
    Απόφαση 1η : Βάζουμε ένα τεράστιο Χ ,άπαξ δια παντός, σε
    όποιο πρατήριο πουλάει πάνω από 86 λεπτά. Δεν περνάμε ούτε
    από έξω.
    Οι «συμπολίτες» μας , που κάνουν τζίρο στους μαυραγορίτες που πουλάνε πάνω από 90 λεπτά, είναι οι γνωστοί δωσίλογοι και κουκουλοφόροι της εποχής μας, τα ιζήματα της κοινωνίας.
    Απόφαση 2η : Συνεχίζουμε να οδηγούμε οικολογικά, το γνωστό ως ECO DRIVING. Το τραγουδάει και η Κοκκίνου.
    Ελαφρύ πόδι στο γκάζι , αλλάζουμε ταχύτητα στις λιγότερες δυνατόν στροφές, οδηγούμε έτσι που να μειώνουμε στο ελάχιστο τα φρεναρίσματα , και όχι πάνω από 3500 στροφές στον ανοικτό δρόμο.
    Χωρίς καθόλου προσπάθεια έχουμε μείωση κατανάλωσης μέχρι
    30%. Αυτό σημαίνει άμεσο όφελος στη τσέπη μας , σημαίνει
    πτώση της γενικότερης ζήτησης, άρα και επιπλέον πτώση του αργού , σημαίνει και πραγματική προστασία του περιβάλλοντος.
    Έχουμε σημαντική μείωση των ρύπων.
    Είναι σημαντικό να δράσουμε από κοινού , η δύναμη μας είναι
    πολύ μεγάλη , είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία. Στην αισχρή
    μειοψηφία ανήκουν οι μαυραγορίτες, λαμπρό παράδειγμα ο Κρητικός με το μαντίλι, το μαύρο πουκάμισο, τα στιβάνια και
    το string , που πούλαγε 1.60 , και οι «συμπολίτες» μας , οι
    γνωστοί και μη εξαιρετέοι δωσίλογοι που τους κάνουν τζίρο.
    Δικαιολογίες και gay κλαψουρίσματα δεν υπάρχουν ,( εκτός αν ανήκουμε σε αυτούς που τα έχουν βάψει μαύρα που πέφτει το
    πετρέλαιο και τα παράγωγα του), φθηνά πρατήρια ευρίσκονται
    παντού , ακόμη και στα βόρεια προάστια.
    Συνιστάται να αποφεύγουμε τα συχνά και μικρά γεμίσματα , είναι καλό να τα κανονίζουμε έτσι που να φουλάρουμε όταν
    είμαστε λίγο πάνω ή και στη ρεζέρβα . Τούτο διότι οι αντλίες
    που κλέβουν στην ποσότητα, συνήθως το κάνουν στο ξεκίνημα,
    άρα πολλά γεμίσματα, πολύ περισσότερες πιθανότητες να μας κλέψουν.

    Η ΑΛΛΗ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Μια παρατήρηση:
    24 ώρες μετά την ανάρτηση του πίνακα του γκάλοπ, βλέπουμε πως ψηφίσανε λιγότεροι από 11.000 επισκέπτες!

    Δεδομένου ότι όποιος μπήκε στο blog, σίγουρα θα ψήφισε κάτι από τη λίστα, μπαίνει ευθέως το
    ΕΡΩΤΗΜΑ:
    Μόνο τόσους επισκέπτες έχει τελικά το PRESS-gr???????



    Μια παρατήρηση:
    24 ώρες μετά την ανάρτηση του πίνακα του γκάλοπ, βλέπουμε πως ψηφίσανε λιγότεροι από 11.000 επισκέπτες!

    Δεδομένου ότι όποιος μπήκε στο blog, σίγουρα θα ψήφισε κάτι από τη λίστα, μπαίνει ευθέως το
    ΕΡΩΤΗΜΑ:
    Μόνο τόσους επισκέπτες έχει τελικά το PRESS-gr???????



    Μια παρατήρηση:
    24 ώρες μετά την ανάρτηση του πίνακα του γκάλοπ, βλέπουμε πως ψηφίσανε λιγότεροι από 11.000 επισκέπτες!

    Δεδομένου ότι όποιος μπήκε στο blog, σίγουρα θα ψήφισε κάτι από τη λίστα, μπαίνει ευθέως το
    ΕΡΩΤΗΜΑ:
    Μόνο τόσους επισκέπτες έχει τελικά το PRESS-gr???????



    Μια παρατήρηση:
    24 ώρες μετά την ανάρτηση του πίνακα του γκάλοπ, βλέπουμε πως ψηφίσανε λιγότεροι από 11.000 επισκέπτες!

    Δεδομένου ότι όποιος μπήκε στο blog, σίγουρα θα ψήφισε κάτι από τη λίστα, μπαίνει ευθέως το
    ΕΡΩΤΗΜΑ:
    Μόνο τόσους επισκέπτες έχει τελικά το PRESS-gr???????



    Μια παρατήρηση:
    24 ώρες μετά την ανάρτηση του πίνακα του γκάλοπ, βλέπουμε πως ψηφίσανε λιγότεροι από 11.000 επισκέπτες!

    Δεδομένου ότι όποιος μπήκε στο blog, σίγουρα θα ψήφισε κάτι από τη λίστα, μπαίνει ευθέως το
    ΕΡΩΤΗΜΑ:
    Μόνο τόσους επισκέπτες έχει τελικά το PRESS-gr???????



    Μια παρατήρηση:
    24 ώρες μετά την ανάρτηση του πίνακα του γκάλοπ, βλέπουμε πως ψηφίσανε λιγότεροι από 11.000 επισκέπτες!

    Δεδομένου ότι όποιος μπήκε στο blog, σίγουρα θα ψήφισε κάτι από τη λίστα, μπαίνει ευθέως το
    ΕΡΩΤΗΜΑ:
    Μόνο τόσους επισκέπτες έχει τελικά το PRESS-gr???????



    Μια παρατήρηση:
    24 ώρες μετά την ανάρτηση του πίνακα του γκάλοπ, βλέπουμε πως ψηφίσανε λιγότεροι από 11.000 επισκέπτες!

    Δεδομένου ότι όποιος μπήκε στο blog, σίγουρα θα ψήφισε κάτι από τη λίστα, μπαίνει ευθέως το
    ΕΡΩΤΗΜΑ:
    Μόνο τόσους επισκέπτες έχει τελικά το PRESS-gr???????



    Μια παρατήρηση:
    24 ώρες μετά την ανάρτηση του πίνακα του γκάλοπ, βλέπουμε πως ψηφίσανε λιγότεροι από 11.000 επισκέπτες!

    Δεδομένου ότι όποιος μπήκε στο blog, σίγουρα θα ψήφισε κάτι από τη λίστα, μπαίνει ευθέως το
    ΕΡΩΤΗΜΑ:
    Μόνο τόσους επισκέπτες έχει τελικά το PRESS-gr???????



    Μια παρατήρηση:
    24 ώρες μετά την ανάρτηση του πίνακα του γκάλοπ, βλέπουμε πως ψηφίσανε λιγότεροι από 11.000 επισκέπτες!

    Δεδομένου ότι όποιος μπήκε στο blog, σίγουρα θα ψήφισε κάτι από τη λίστα, μπαίνει ευθέως το
    ΕΡΩΤΗΜΑ:
    Μόνο τόσους επισκέπτες έχει τελικά το PRESS-gr???????



    Μια παρατήρηση:
    24 ώρες μετά την ανάρτηση του πίνακα του γκάλοπ, βλέπουμε πως ψηφίσανε λιγότεροι από 11.000 επισκέπτες!

    Δεδομένου ότι όποιος μπήκε στο blog, σίγουρα θα ψήφισε κάτι από τη λίστα, μπαίνει ευθέως το
    ΕΡΩΤΗΜΑ:
    Μόνο τόσους επισκέπτες έχει τελικά το PRESS-gr???????



    Μια παρατήρηση:
    24 ώρες μετά την ανάρτηση του πίνακα του γκάλοπ, βλέπουμε πως ψηφίσανε λιγότεροι από 11.000 επισκέπτες!

    Δεδομένου ότι όποιος μπήκε στο blog, σίγουρα θα ψήφισε κάτι από τη λίστα, μπαίνει ευθέως το
    ΕΡΩΤΗΜΑ:
    Μόνο τόσους επισκέπτες έχει τελικά το PRESS-gr???????



    Μια παρατήρηση:
    24 ώρες μετά την ανάρτηση του πίνακα του γκάλοπ, βλέπουμε πως ψηφίσανε λιγότεροι από 11.000 επισκέπτες!

    Δεδομένου ότι όποιος μπήκε στο blog, σίγουρα θα ψήφισε κάτι από τη λίστα, μπαίνει ευθέως το
    ΕΡΩΤΗΜΑ:
    Μόνο τόσους επισκέπτες έχει τελικά το PRESS-gr???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ολα τα μουνοπανα του Πασοκ και του Συριζα ειναι μαζεμενα εδω μεσα. Σφηκοφωλια. Ουστ κοπριτες!

    26 Νοέμβριος 2008 7:58 πμ
    -----------

    Σας πονάει πολύ ρε παλικάρια;;;

    Δεν είδατε πριν λίγες μέρες ότι στους διαχειριστές των blogs την πρώτη θέση έχουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι και τη δεύτερη οι ΠΑΣΟΚοι... και άλλοι ΔΕΝ υπάρχουν????

    Γι' αυτό λέω: Σας πονάει πολύ, αλλά μην το λέτε! Θα σας παρεξηγήσουν!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Κάποιος (7.10 μμ) χαίρεται που η ΦΣ (Φιλελεύθερη Συμμαχία) δεκαπλασιάζει τις ψήφους της (!!!!!)και πάει για 7ο κόμμα!!!

    Φίλε, άντε και πρώτο!!

    Αλλά ο Λεβέντης, σ' αυτό το φοβερά αξιόπιστο γκάλοπ, βγήκε πιο πάνω από σας και τους Οικολόγους!

    Οπότε, ό,τι κι αν λες έτσι στα σοβαρά... καραγκιόζης γίνεσαι! Εσύ κι όχι ο Λεβέντης, που όπως και να'χει ξέρουμε τι είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ξυπνάτε νεοέλληνες, γιατί μας έχουν πιάσει στη φάκα τους όλοι οι επι της γης ανθέλληνες.
    Μας έχουν καταντήσει υπηκόους ενός κράτους δίχως μέλλον, στόχους και οράματα.
    Το μόνο που κάνουμε είναι να τρωγόμαστε μεταξύ μας και έτσι να παράγουμε μόνο την καταστροφή μας.
    ΝΔ εναντίον ΠΑΣΟΚ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΚΚΕ εναντίον ΛΑΟΣ κλπ κλπ.

    Τελικά καταντήσαμε να νομίζουμε ότι είμαστε ο ένας εχθρός του άλλου.

    Όλ' οι ηγέτες των πολιτικών κομμάτων στρέφουν τους οπαδούς τους εναντίων των οπαδών των άλλων, λες και είναι οι χειρότεροι εχθροί τους.

    Το μοναδικό μου όραμα και σκοπός μου είναι να κερδίσει το κόμμα μου για να μπορέσω, αφού γλείψω τον βο(υ)λευτή μου, να διοριστώ στο δημόσιο και να κονομήσω από τη θέση μου μέσω της παράγκας που θα στήσω με το κόμμα μου, καταληστεύοντας τους κομματικούς εχθρούς μου (και όσους άλλους με παίρνει).

    Είμαι ένας καθαρόαιμος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Καιρός για ΣΥΜΦΙΛΙΩΤΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
    (των 3 πρώτων ελληνικών Συνταγμάτων, της Ελβετίας και πλήθους συλλόγων)
    και κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια!
    Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
    Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2000:
    μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
    Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό και όχι οι γραφειοκράτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Προς καθυστερημένους που δεν ξέρουν να διαβάσουν νούμερα :

    Το ποσοστό του ΛΑΟΣ δεν είναι πάνω από 6$ και του Λεβέντη 0.5%. Τόσο ήταν πριν βάλουν το "πρόγραμμα" στις 1.20 μμ. Όλα τα άλλα μικρά κόμματα δεν κάνανε μαϊμουδιές και η καταγραφή των ψήφων τους γινόταν με ομαλό ρυθμό καθ'όλη την διάρκεια της μέρας.
    Άραγες, που λένε κι οι βλάχοι, και δεδομένου ότι οι χαβαλέδες ψηφίζουν Βεργή άρα ούτε αυτό μετράει, το μόνο μικρό κόμμα που κάνει την έκπληξη είναι η ΦΣ. Στα φασιστάκια και τα εθνίκια ( όπως λέμε καθίκια) αυτό δεν αρέσει. Ξύδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΚΑΠΟΙΟΣ σας δουλεύει..

    26 Νοέμβριος 2008 5:18 πμ



    ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΙΟΝ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΟΧΙ .....


    ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ, Ν.Δ. ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Η ΟΧΙ !!!

    Ν.Δ. ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΤΩΣΗ 8% !!!
    ΤΟ ΚΚΕ,
    ΑΣΕ ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΤΩΣΗΣ ...

    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Εσεις εισαστε χειροτεροι και απο τους αλβανους και αλλοδαπους.

    26 Νοέμβριος 2008 9:48 πμ



    ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΗΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΕΙΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΗΝΗΘΟΣ,ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ .Η ΥΠΟΛΗΠΟΙ ΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ.

    26 Νοέμβριος 2008 10:28 πμ


    ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ???
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ?????
    !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Τι γινεται ρε με αυτα τα ψευτογκαλοπ?

    Καθε μερα! το πασοκ ανεβαινει και μιση μοναδα!!

    26 Νοέμβριος 2008 10:15 πμ




    ΣΩΩΩΩΩΠΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ..... !!!

    ΟΣΟ ΗΤΑΝ Η ΝΔ ΜΠΡΟΣΤΑ ????
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, Ε ???

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ ...

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. του ΠΡΕΣΣ-ΤΖΙ-ΑΡ, αρκετα ασχοληθηκα νομιζω.

    26 Νοέμβριος 2008 2:32 μμ



    ΝΑΙ,
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΙ-ΑΡ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΚΛΠΗΞΕΙΣ!!
    ΚΩΣΤΑΣ

    26 Νοέμβριος 2008 11:50 πμ




    ΝΑΙ, ΟΝΤΩΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. 27 Νοέμβριος 2008 7:53 πμ
    ------

    Να που ξαναχτύπησε ο βλαξ από τη Μελιβοία!!!!
    Και έλεγα πού είναι τόσο καιρό!
    ΔΕΝ έχει καταλάβει ότι το κράτος ΔΕΝ είναι ένας δήμος με πέντε χωριά και συνολικό πληθυσμό ούτε 3.000 κατοίκους.
    Περαστιά σου μαλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Κύριοι διαχειριστές γιατί δεν αφαιρείτε τις ψεύτικες ψήφους που πέσανε σε Λεβέντη,ΛΑΟΣ και ΠΑΣΟΚ ; Γιατί δεν προστατεύετε την αξιοπιστία σας ;;;

    26 Νοέμβριος 2008 7:07 μμ
    -----

    Τι λες ρε μαλάκα???

    Πώς είναι ψεύτικες;
    Όποιος έχει ένα pc μπαίνει και ψηφίζει μια φορά. Αν έχει και στη δουλειά του ψηφίζει άλλη μία! κ.λπ.
    Παραπάνω δεν έχει...

    Κι αν είναι ψεύτικες οι ψήφοι του ΛΑΟΣ και του Λεβέντη
    (τους ψηφίζουν όσοιδεξιοί θέλουν να στείλουν μήνυμα στη ΝΔ)
    τότε, τι είναι το 43% στο ΠΑΣΟΚ????

    Και ποιος πιστεύει για αληθινό (εκτός ΤΟΝ μαλάκα!) ότι το 43% στο ΠΑΣΟΚ είναι αληθινό;;;

    Απλά, βγήκαν κάποιοι ΣΥΡΙΖΑίοι και ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ για να κάνουν πλάκα στο Γιωργάκη και στα ψώνια που έχει στην "αυλή" του!!! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. STA8ERA PATOS TO KOMMA TWN POULHMENWN PRODOTWN. TO 'FILELEU8ERO' TSOGLANARATO O AXTARMAS XOUNTO-DHMHTRADWN, YPERFIALWN DHMOU KAI 3EFWNIMWN BALLIANATWN

    OUUUUSSSSTTTTT LAMOGIA!!!


    YG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ωωωωω, ΚΚΕ 2ο με 13%!!!!
    Ζήτω οι απόγονοι του ΕΑΜ.
    Κάτω οι απόγοινοι των δοσιλόγων, ταγματασφαλιτών και "εθνικοφρόνων"-κλεπτών του δημοσίου χρήματος...

    Υ.Γ. Το γκάλοπ είναι γ.τ.π., με clear cache/cookies στον internet explorer ή firefox μπορείς να ψηφίζεις όσες φορές θες, ξυπνήστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. 8:37

    Metraw kai blepw tin Fileleu8eri tsoglanaria 11i pisw pao to Bergi to papa8emeli kai tous Fileleu8erous!!!!!!!


    Xaxxaxaxxaxaxaxaxxaxaxxaxax


    Ante kai eis anwtewra kai 10i!!!!


    Sas pirane re prefa poulimenea skilia oi Ellines kais saa exoune maurisei sta giaourtia!!!!


    Axaxxaxaxaxxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. 8:37

    Metraw kai blepw tin Fileleu8eri tsoglanaria 11i pisw pao to Bergi to papa8emeli kai tous Fileleu8erous!!!!!!!


    Xaxxaxaxxaxaxaxaxxaxaxxaxax


    Ante kai eis anwtewra kai 10i!!!!


    Sas pirane re prefa poulimenea skilia oi Ellines kais saa exoune maurisei sta giaourtia!!!!


    Axaxxaxaxaxxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ο λογος λοιπον για τις δημοσκοπησεις:Διαβαστε προσεκτικα το αρθρο καποιου Πρετντεντερη,Ντεπρεντερη,ΠΡΑΝΤΑντερη Η' καπως ΕΤΣΙ,στο Βημα της ΠΕΜΠΤΗΣ 27-11-08, ειναι για να ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ στη σχολη ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ.''THE REDS BOOBERS''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ο Ανώνυμος των 3.50 μμ. είπε :

    "Metraw kai blepw tin Fileleu8eri tsoglanaria 11i pisw pao to Bergi to papa8emeli kai tous Fileleu8erous!!!!!!!"

    Έλα ρε συ ! Ξέρεις και να μετράς ;
    Εντάξει αφού ξέρεις να μετράς πάω πάσο. Νόμιζα ότι δεν ήξερες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
    ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!

    ΟΙ ΜΕΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

    ΟΙ ΔΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

    Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ!!!!

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ 'ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ' ΑΛΗΤΕΙΑΣ!!!!


    ΕΙΝΑΙ 6ο ΚΟΜΜΑ!!. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ!!!
    ...ΑΠ' ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ!!!


    ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 19!


    ΦΟΒΕΡΟ!!

    ΦΟΡΤΣΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΦΟΡΤΣΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. 9:54

    Xari sas kanw poulimena lyssasmena 'fileleu8era' skylia! Me tous 'den 3erw' kai 'allo komma' To fileleu8ero aderfato einai 13o komma!
    Axaxxaxaxaxxaxaxaxx


    Lamogia! Sas pirane oi Ellines stis roxales!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.30ΣΤΟ FNAC THE MALL
    ΣΤΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΠΛΑΙΤΑΚΗ
    " ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ"!!!

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΚΛΠΗΞΕΙΣ!!
    ΚΩΣΤΑΣ

    26 Νοέμβριος 2008 11:50 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. 27 Νοέμβριος 2008 9:55 πμ
    ΠΕΤΑΞΤΕ ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΔΡ ΔΕΝ ΜΑΣΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση